Klik hier voor meer...
Donkere Modus
Datum: 06-07-2024 | Cijfer: 9.2 | Gelezen: 39331
Lengte: Lang | Leestijd: 23 minuten | Lezers Online: 1
Dit is het vervolg op: Mijn Eerste Keer - 1
Het was de volgende dag al vroeg in de ochtend dat er een drukte van jewelste was in de keuken van mijn oom en tante.

“ Geen broodjes vergeten hoor, het duurde gisteren zo lang voordat ze gemaakt waren, dat willen we niet meer hoor “ Zei mijn oudste nichtje, Ella. Ze was en jaar ouder dan ik, slank, volle gespierde lange benen en billen die regelmatig in mijn fantasie voorkwamen, gebruind en met een mooie bos lange donkerblonde haren.

Ik hoorde het vanuit de badkamer, die tussen de keuken en de slaapkamer van mijn oom en tante gesitueerd was. Ik was net mijn tanden aan het poetsen toen plotseling mijn tante binnenkwam… spiernaakt. Ze hield een vinger voor haar mond, gebaarde dat ik stil moest zijn en ging onder de douche staan.

Haar mooie gespierde lichaam, glad van de douchegel maakte dat mijn hart begon te bonzen.

Ze begon me uitvoerig te wassen en nam de tijd om ook mijn bilnaad schoon te maken.

Ze pakte mijn hand en trok me naar zich toe ,als ik recht vooruit keek, zaten mijn ogen op haar borsthoogte. Met twee handen pakte ze mijn hoofd vast en trok me tussen haar borsten, ik wist niet wat ik moest doen maar pakte instinctief haar billen vast.

Glibberend met mijn lijf tegen haar aan, merkte ik dat mijn pik hard werd…

Goeiemorgen, Paul ! Fluisterde ze.

Ze onblootte mijn eikel…

Met een vinger maakte ze rondjes om mijn naakte eikel. Gek wordend van een gevoel dat van mijn buik tot in mijn ballen voelbaar was, knijpend, dwingend, alsof ik heel erg moest plassen…Hee, tante, stop alsjeblieft…ik stond al op het punt klaar te komen…

Ze begon me zachtjes af te trekken en voor ik het wist spoot ik enkele harde stralen tegen haar buik … “ Wooo, Paul, jij was wel heel snel hoor… “ Ze gaf me een kusje op mijn voorhoofd en waste mijn lijf alvorens ze mij naar de keuken verwees… het moest niet opvallen zei ze nog.

Met een vuurrood hoofd en een droge keel kwam ik de keuken in.

“ Jeetje Paul, voel je je wel goed ?” Vroeg Ella. “ Oh, jazeker, maar ik ben nog wat moe, heb slecht geslapen. “

Even later kwam ook mijn tante bij de rest van de familie, helpend met inpakken.

Haar wangen ook rood van het zichzelf klaar-vingeren in de douche, viel Ella ook op “ Heb jij ook niet goed geslapen , ma ? “

Zwijgend liep mijn tante de keuken uit en begon in een andere kamer in te pakken.

We zaten een uur later op het hete zand, spelend, gekkigheid uithalend en zwemmend in de zee hadden we een heerlijke dag.

Vlakbij was een verlaten strandtent.

Mijn tante wilde wel wat verkoeling zei ze en ik vond dat een goed idee… Samen liepen we naar de strandtend en gingen via de onderkant, waar enkele planken uit de vloer waren gehaald ,naar binnen. Alle luiken waren dicht en we waren ervan overtuigd dat alleen onze familie van de losse vloerplanken afwisten.

De elektriciteit was afgesloten, maar de douche gaf warm water.

Mijn tante vroeg me of ik mee wilde dan mocht ik haar rug wassen…het zoute zeewater maakte dat ze snel kon verbranden in de zon.

Ella haalde een grote fles douchegel en een flesje doorzichtig spul en twee badhanddoeken uit de plastic tas die ze met zich mee had genomen. Heel even en het water was aangenaam warm.

Ik ging er onder staan en tante volgde.

De meegenomen spons doorweekte ik met douchegel en ik begon haar rug zachtjes te wassen…vanaf heer schouders tot aan haar stuitje. Toen ik eenmaal daar was aangekomen bukte ze zich. “ Vergeet mijn kontje niet Paul “. Zorgvuldig goot ik wat extra gel op haar kontje en duwde de spons bijna in haar gaatje. Ze draaide zich om, en waste zelf haar borstjes en buik. Ze legde de spons neer en vroeg of ik haar spleetje wilde wassen…

Weer overvloedig douchegel gebruikend spreidde ze haar benen ietwat en mocht ik haar kut wassen. Ik keek mijn ogen uit, haar volle lippen stonden gebold tegen haar nauwe spleet en ik wurmde mijn vingers ertussen…met mijn vingertoppen haar gaatje en klit meenemend.

”‘Paul, je maakt dat ik me goed voel bij je … “ Ze pakte de douchegel an spoot een straal op mijn schouders. Ze ging achter me staan en gleed telkens met haar borsten tegen mijn nek. Haar handen speelden met mijn borst en vonden mijn tepels…ze draaide en kneep er in, wat een geweldig lekker gevoel gaf in mijn onderbuik.

Ze begon mijn nek te likken en ik voelde haar lippen een spoor van kleine kusjes vormen via mijn nek tot mijn stuitje aan . Haar handen volgden die kusjes aan de voorkant, tot ze mijn liezen masseerden.Mijn balletjes stonden strak tegen mijn lijf, ze begon ze tergend langzaam te strelen.

Haar mond gleed telkens met kusjes weer naar boven, evenals haar handen, en weer terug…

“Paul ….. “ Fluisterde ze toen ze vlak bij mijn oor was , ze likte mijn oorlelletje en gleed vervolgens weer naar beneden, langzaam het spoor van haar slijm volgend… tot aan mijn stuitje en verder naar beneden, tussen mijn bilnaad likkend…

Ik wilde wel dat ze stopte, bang dat mijn billen niet schoon waren, maar nu begreep ik waarom ze dat zoveel aandacht hag gegeven vanochtend onder de douche…

Het gevoel overweldigde me en ik kreunde zachtjes.

Haar beide handen gebruikte ze om met een hand mijn balzak te pakken en de andere mijn enorm stijve lid te strelen…

“Tante, rustig aan hoor “vroeg of ik met haar lijf mocht spelen, ik had mijn beurt al gehad vanochtend zo verklaarde ik.

Ze lachte teder… En begon zich af te drogen. De badlakens legde ze op een grote tafel in het midden van de strandtent.

“Je mag eerst kijken Paul “, ik heb je nog zoveel te leren lieverd.

Ze ging op haar rug op de handdoeken liggen, haar benen tegen elkaar en, al spelend met haar borsten zag ik dat haar tepels hard werden en er een rode plek tussen haar borsten zichtbaar werd. “ Dat geeft een lekker gevoel van binnen, en daardoor worden mijn tepels hard…je mag ze wel aanraken hoor. “

Ik aarzelde even, “ Ik doe u toch geen pijn dan ?” Vroeg ik. “ Zelfs niet als je er in knijpt hoor, dat vind ik alleen maar lekker…”

Ik begon haar borsten te voelen, zo vreselijk warm en zacht. Ze deed haar armen boven haar hoofd en ik begon met haar tepels te spelen.

“Oh, Paul, dat doe je heerlijk, je mag er wel in knijpen hoor… “ Ik hield ze beiden tussen mijn duim en wijsvinger en kneep er zo hard ik kon in. Mijn tante begon te kreunen en spreidde haar benen. Met een hand gleed ze twee vingers in haar dampende grot.

" Paul, als ik opgewonden van je wordt komt er doorzichtige vloeistof uit mijn spleetje, dat noem je geil. Daardoor wordt mijn broekje nat.” “Net als het spul dat van mijn piemel afkomt als u mij aftrekt ? “ “Precies, dan vind jij het ook lekker wat ik doe.”

Ik gleed met een hand naar beneden, via haar buik en liet een vinger over haar broekje gaan…

Een diepe, harde kreun ontsnapte uit haar keel toen ik het broekje ietwat tussen haar spleet duwde… haar onderlijf naar boven duwend, met een “ Jaa, jaaa, Paul, dat is lekker…” Ze pakte de touwtjes van haar broekje en maakte de strikjes los, trok in een beweging haar doorweekte broekje van onder haar billen vandaan.

Ik keek met gebiologeerd naar haar roze lippen, haar spleet openstaand, een klein straaltje “geil’ liep eruit. “Ga maar door… speel met me … “ Fluisterde mijn tante tussen het hijgen door.

Mijn vingers volgden haar gleuf, tot aan het gaatje dat vloeide, en terug, over haar volle lippen. Ik smeerde het vocht over haar hele schaamstreek en bleef met mijn andere hand haar tepel in haar borst duwen.

Mijn hart leek te ontploffen, en mijn piemel maakte schokjes van opwinding, een straal vocht liep er vanaf.

Mijn tante stopte me … “Paul, even pauze alsjeblieft. Ik wil nog niet klaarkomen.”

Verbouwereerd liet ik haar lichaam even met rust.

“ Kijk nog eens naar mijn spleetje. Zie je dat rode knopje dat een beetje bedekt is door het roze velletje ? Net als jouw eikel, maar dan veel kleiner” “Ja, u bedoelt dit knopje ? “ Ik raakte het even aan…

Een onverwachte reactie van mijn tante die onmiddellijk “ZACHTJES !” riep. Ik dacht iets vreselijk fouts te hebben gedaan en zei “Ohhh sorry, sorry tante…, ik wiist tniet… “

“Niet erg, maar dat knopje is supergevoelig dus. Als je het al aanraakt moet het heeel zachtjes , en het liefst met je tong.” Zal ik het voordoen bij je ?"

“Maar ik heb toch niet zo’n knopje ?” Nou, jouw eikeltje is precies zo gevoelig.”

“Okee, als u me geen pijn doet dan “ “Ik zal je nooit pijn doen lieve schat ! “ Bezwoor ze mij.

Ik mocht haar plaats op de tafel innemen, mijn piemel stond gestrekt naar mijn navel, die zich vulde met het vocht dat van mijn pik af drupte… Tante begon met mijn balletjes te spelen, en ik begon het gevoel van dwang weer te merken…

Zachtjes gleed ze van mijn schacht tot an mijn ballen en weer terug, om mijn eikel steeds verder te ontbloten. In een lange haal trok ze mijn voorhuid terug en begon met haar mond om mijn eikel te bewegen… haar tong maakte kringetjes …

Haar mond was warm en zacht, haat tong heet en elke beweging ervan hemels.

Ik voelde mijn vocht lopen, het onophoudelijk schokken van mijn piemel werd alweer bijna teveel…

“ Stop, stop, ik wil nog niet ! “

“Zo gevoelig is mijn knopje ook,. “

“Mag ik ??” Ik stapte van de tafel af en tante ging weer liggen.

“Weer je wat neuken is ? “ Vroeg ze. “ Ja hoor, dan stopt een man zijn piemel in de vrouw.

“Wil je ? “

Ik bloosde, nog steeds wat onwennig het blote lijf van tante te mogen zien…

Ze spreidde haar benen helemaal open. Ik begon meteen met beide handen haar borsten te kneden. Ik stond tussen haar benen en mijn pik raakte heel even haar gleuf.

Het was duidelijk dat ze zich had geschoren of zoiets, haar huid was superglad en rook waanzinnig lekker.

“Duw maar…toe maar “ Mijn piemel was dik maar niet erg lang , precies goed genoeg om haar te laten genieten. Ze zei ooit dat voor een jongen van mijn leeftijd menigeen er jaloers op zou zijn.

Ik gleed telkens tussen haar gleuf en raakte daarbij telkens haar klit.

Ze duwde mijn pik naar beneden toen ik voor de zoveelste keer langs haar gaatje gleed…ik floepte zomaar naar binnen.

Ze was heet daarbinnen…en glibberig… Haar spieren spanden zich om mij heen, telkens als ik terug trok.

Jaaa, goed zo ! Ze had haar benen vast en kon zich niet verder openspijiden. Ik begon te bewegen , haar borsten bewogen mee in het ritme…ik pakte ze beiden en kneep hard in haar tepels… “Ooooh dat is zooo lekker Paul !”

“Willen jullie ook broodjes ?! En hoeveel dan ? “ Vanaf de losse planken werd er geroepen.

Tante zag het hoofd van Ella die meteen binnen kwam. “Ma, wat doe je nou ???”

Mijn tante bleef rustig en vertelde hoe fijn ze het vond als ik en zij bij elkaar waren, dan wilde ze vrijen, zo verklaarde ze.

“Je kent het gevoel van met je lijf wel, ik heb je vaak genoeg gezien met mijn dildo’s Ella .“

“Nou, mam, als ik het zo zie hebben jullie het inderdaad erg fijn, ik zou …. Als ik mag ? “

“Vind je dat erg Paul, of schaam je je ? “

Ik trok mijn pik uit haar, draden geil werden zichbaar tussen haar kut en mijn eikel. “Mag ik dan ook met Ella spelen ?”

Ella haar hoofd werd rood maar was al opgewonden en zei gretig “Jaaa,joh, natuurlijk. “

Mijn nichtje trok haar bikini uit, een duidelijke aftekening waar de zon niet geweest was, haar tepelhoven vuurrood aftekenend op het kleine plekje witte huid, haar prachtige schaamstreek, ik zag haar lieve donshaartjes op haar kutje. Haar lippen hingen ietwat naar buiten. Een druppel doorzichtige vloeistof bengelde tussen haar benen. Ik vroeg me af hoe dat zou smaken...

Ze ging op haar buik liggen op de tafel en wenkte me naar zich toe. “Je bent toch niet verlegen, Paul ?”

Met een rood hoofd kwam ik dichterbij en stamelde “Nee, nee hoor.. “

Tante goot wat olie op haar dochter’s rug en begon haar te masseren. Mijn druipende harde piemel bevond zich nu vlak voor Ella’s mond. Met een hand pakte ze me vast, begon me te likken.

“ Jezus !!!” Riep ik … Ella nam mijn eikel helemaal in haar mond en ik begon stotende bewegingen te maken, steeds dieper in haar keel. Ze proestte het af en toe uit, waarbij er draden geil uit haar mond kwamen, mijn piemel werd er alleen maar gladder van.

Tante’s handen volgden de kromming van haar rug, telkens bij haar billen uitkomend. Ella voelde dat in haar kontje. “Doe je mee,Paul ? “ Vroeg tante. Ik deed mee, en hield, telkens als tante’s handen bij haar billen uitkwamen die heerlijk gebolde billen uit elkaar.

Mijn nichtje kreunde en wilde wel gillen toen tante haar vinger in haar kontje duwde… Ik hield haar billen vast opende ze zo wijd als ik kon… Het gevoel van de vinger van tante die langs mijn hand haar dochter penetreerde was zo geil…

“Draai je maar om lieverd “ Zei tante tegen haar na een tijde zo gespeeld te hebben.

Ze legde zich nu naast tante op haar rug. Ik mocht de fles met olie op haar gebruiken.

Ik spoot het over haar borsten, het liep op Ella’s lijf . Samen smeerden we het uit over haar mooie lichaam.

Ze glom prachtig in het gedempte zonlicht.

Tante ging op haar bovenbenen zitten en we lieten onze handen samen over haar borsten glijden.

Terwijl ik in en uit mijn nichtje’s mond gleed, bewonderde ik hun beider lichamen… ferm, gespierd en toch o zo verschillend; tamte was een en al spier, een sixpack en biceps om jaloers op te zijn, een klein kontje waar geen gram vet op zat…

Mijn nichtje, een en al zachtheid, ietwat vol met nog wat puppie-vet, mooie cup b-tjes die rechtvooruit staken en grote tepels en oooh die kleine blonde haartjes op haar kutje…

Ik leek wel in een droom vast te zitten met die twee…

Ella begon te hijgen toen tante haar handen over haar buik naar haar heupen bracht. Tante’s lange vingers gleden tegen de lippen vanElla naar haar liezen…

Ze wilde haar benen spreiden, maar tante zat nog altijd op haar bovenbenen en voelde haar dochter proberen…” Wat wil je lieverd ? “ “Ik wil…wil… “ Tante stond op, ging van de tafel af en stond nu voor haar dochter’s lijf… Ze pakte haar benen en hielp Ella haar benen helemaal weid spreiden.

“Kom maar Paul … Kom bij me staan”

Ik ging voor tante staan die nog steeds de benen van Ella gespeid hield.

Ik pakte het flesje met olie en goot het over de lippen van mijn nichtje uit…

Haar lippen vulden zich met bloed en weren vuurrood, haar klit, uitstekend nu en als een klein piemeltje onder haar velletje vandaan maakte me week van verlangen

“Voorzichtig hoor, Paul, je weet hoe gevoelig ze is ! “ Waarschuwde tante me, alsof ze mijn gedachten kon lezen.

Mijn vingers begonnen haar lippen te masseren, tussen mijn duim en wijsvinger. Ik trok ze van elkaar en kon zo haar opengesperde gaatje zien, een beetje wittige vloeistof kwam er uit, het liep zo over haar kontje.

Ella kreunde… “Paul, lik me alsjeblieft ! Alsjeblieft… “ Ik aarzelde niet en begon haar lippen in mijn mond te zuigen…”Ooooh, oooh, oooh ! Jaaa ! “ Dronken van geilheid duwde ze haar onderlijf naar boven “ Lik mijn gaatje …lik toch !” Mijn mond vormde zich over haar kut en ik liet mijn tong telkens tergend langzaam over haar kutgaatje gaan, telkes iets dieper .

Tot ik mijn tong zo diep mogenlijk in haar kutje gleed…Tante nam met haar handen het masseren van de Ella’s lippen en klit over van mij en liet me haar kut neuken met mijn tong.

“Jeeezuuus !” Haar lichaam schokte, haar kutje pulseerde, ik zag haar klit uitpuilen en op en neer gaan.

Seconden leken minuten voor Ella, die mijn hoofd pakte en niet kon stoppen met klaarkomen “ Meer, ga dooor !! Jaaah,jaaah !”

Het geil bleef uit haar kut vloeien en ik gleed mijn handen over haar kutje naar beneden, haar kontje masserend en met een vinger haar kontje penetrerend, het geil als glijmiddel gebruikend.

“ Oooow….ooow…tjeeezuuus !” Riep ze het uit…Een tweede vinger volgde en ik probeerde haar zo diep mogenlijk te vingeren.

Ook tante deed nu met mij mee…ze stak meteen twee vingers in haar dochter’s kutje, dat waarschiijnlijk nog meer zou kunnen opslokken, gezien haar openstaande gaatje nog ruimte overliet.

“Godverdomme wat is dat lekkeeer ! “ Ella spoot met een krachtige straal kutvocht tegen tante’s vingers aan…”Stop, stop, ik kan niet meer !” Ze was totaal uitgeput en totaal slap geworden …

“Lieverd, kom maar lekker rustig bij hoor… “ Zei tante.

Het hijgen werd al snel minder en de rode kleur op haar wangen kregen hun normale kleur weer terug.

“Paul, wat kan jij een meisje geil maken zeg “ Zei Ella,” Weet je zeker dat je dit nog nooit eerder habt gedaan ? “”Eeeh nou nee, echt niet.”Zei ik.

“Gisteren had ik hem al wat ingewiijd, maar wat hij vandaag wist te doen was volgens mij puur op gevoel .”Antwoordde tante.

Mijn pik, nu wat slap hangend, zag er klein uit. “Ella keek ernaar en gaf commentaar ; “Dat iets dat zo klein lijkt zulke vormen kan aannemen …”

“Ik wil je nog wel hoor Paul , nu dus…, want wij waren nog niet klaar he…”

Tante ging weer op de handdoeken liggen, nog supergeil van opwinding wilde ze dat haar dochter schrijlings op haar buik kwam zitten…

“Nu mag jij mijn benen vasthouden Ella… “Waarna ze haar benen weer wijd deed en ik voor haar mocht komen staan.

“Nou, ik denk dat Paul jou nog gaat verrassen ma.”

Ella gleed haar handen via de dijen van tante naar haar volle lippen en begon haar spleet te masseren…ze hield vervolgend de lippen van haar moeder weid open…” Lik haar maar Paul !”

Mijn mond wijd openend, zoals bij Ella vormde ik mijn lippen om haar klit…en begon zachtjes te likken, mijn voortanden als muurtje gebruikend, telkens als ik met mijn tong langs haar klitje ging ietwat steviger…

Al gauw proefde ik het geil dat haar gaatje uitkwam en werd wild van verlangen om ook tante’s gaatje te mogen neuken met mijn tong. Met vier vingers hield Ella tante’s gaatje open en ik likte langs haar vingers diep het glibberige zoetige vocht op.

Ella stak af en toe haar vingers op en ik likte tante’s geil ervan af.

“Lekker he, ma ? “ Tante kon alleen maar kreunen van genot.

Ik richtte me op en met een lange diepe haal stak ik mijn kloppende piemel in haar gaatje…

“ Ooooh, oooh , “ Riep ze het uit toen ik mijn onderbuik tegen haar klitje stootte, telkens als ik diep in haar ging.

Ella begreep wat haar moeder zo geil maakte en begon het hoedje van haar moeder’s klit op en neer te bewegen.

Tante hield nu zelf haar benen vast en ik zag mijn lid telkens in haar soppige grot verdwijnen.

Mijn pik werd wit van haar afscheiding.

“Mijn kontje wil….Paul, mijn kontje…. “

Ik twijfelde geen moment en ik trok mijn piemel uit haar kut om mijzelf tegen haar roze kontgaatje te duwen. Die was vreselijk strak en even dacht ik dat ik mijn eikel er nooit in zou kunnen duwen.Ella ging naast me staan, hield mijn pik vast en trok me af…tegen het kontje van tante. Plots gleed ik er in, ik trok niet terug, maar duwde helemaal door…

Het was zo glad en strak daarbinnen…

Met enkele diepe stoten was ik zover….mijn zaad vloeide haar lijf binnen,ik trilde van inspanning Tante kwam meteen klaar toen ze mijn zaad in zich voelde en voelde dat het uit met elke stoot ook veer terug uit haar liep, langs haar gaatje…

Ze kreunde, hijgde en langzaam kwam ze op adem…” Hee, Paul, je mag wel terugtrekken hoor… “ Lachte tante.

Mijn nog altijd stijve lid, totaal doorweekt van het sperma,was teveel voor Ella, die hem meteen gretig begon af te likken. Ik kwam meteen nogmaals , over haar mond en borsten…

Na een uur of wat besloten we te douchen en naar het strand terug te lopen…
Trefwoorden bij dit verhaal: Eerste Keer, Nicht, Strand, Tante, Suggestie?
Geef dit verhaal een cijfer:  
5   6   7   8   9   10  
 
Nog niet uitgelezen? Dit zijn de 10 nieuwste Familie sexverhalen!
 
Ik Moet Gehoorzamen Aan Mijn Zus En Aan Haar...Door: Xxxme
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Zus,
"Ik was nog maar net wakker wanneer ik een berichtje kreeg van mijn zus. Ze vroeg me om in mijn boxershort naar haar slaapkamer te komen. Nog vlug nam ik een slok met water van mijn flesje en kwam hierna mijn bed uit. Vlug deed ik mijn pyjama uit en l..."
17-07
8.3
De Inwijding Van AnjaDoor: Bipslikker
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Opa, Moeder, Kleindochter, Ontmaagding, Aftrekken, Verleiden, Inwijding,
"Na een huwelijk van 17 jaar had de gescheiden 37jarige Ineke de zorg op zich genomen voor haar dochter Anja. Een slecht huwelijk was het niet, en de enige reden voor haar scheiding was dat haar ex kon niet voldoen aan de seksuele verwachtingen van In..."
17-07
8.6
Mama Geeft Les - 3Door: K9jack
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Moeder, Milf, Tiener, Vuistneuken, Biseksueel, Groepsex,
" i Jullie weten uit Deel 1 en 2 dat onze nieuwe vrijere opvoedingsstijl qua seksualiteit al wel wat veranderingen met zich mee heeft gebracht. Niet alleen hebben we van de kinderen best wat vragen gekregen, we merken ook dat onze tienerzoon zich bewu..."
17-07
9.4
Mama Geeft Les - 2Door: K9jack
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Biseksueel, Groepsex, Milf, Moeder, Tiener, Vuistneuken,
" i In Mama geeft les Deel 1, hadden we een goed gesprek met de kinderen en maakten we hen duidelijke dat mama en ik opener zouden omgaan met hen wat seksuele opvoeding betreft. Waarschijnlijk heeft minstens 1 van de kinderen al eens staan luisteren..."
16-07
9.2
Mama Geeft Les - 1Door: K9jack
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Biseksueel, Groepsex, Milf, Moeder, Tiener, Vuistneuken,
"Ongeveer 3 jaar geleden kreeg ik verkering met een leuke Vlaamse vrouw van 33 jaar. We liepen elkaar tegen het lijf tijdens een feestje van gemeenschappelijke vrienden en we konden het best wel met elkaar vinden. Initieel waren we vrienden doch groei..."
15-07
9.2
Gast GezinDoor: Xxxme
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Aftrekken, Cowgirl, Eerste Keer, Nudisme, Spuiten, Trio,
"Dit verhaal heeft wel h l veel weg van vorige verhalen die ik eerder heb geschreven. Ik kon het gewoon niet geloven ik was toegelaten, ik was toegelaten op de meest prestigieuze kunstacademie van het land. Ook mijn ouders waren super blij e..."
15-07
9.3
Echte Fantasie Van Mijn Ouders - 2Door: Sanne_Friesland
Reacties: 12
Lengte: Lang
Tags: Dochter, Onderdanig, Tiener, Vader,
"Het is alweer twee maanden geleden dat ik Sanne 19 jaar, donkerbruin haar, 1 meter 61 jullie heb verteld hoe ik per ongeluk via de babyfoon een geheime fantasie van mijn ouders Eva en Jan heb afgeluisterd. Sinds die tijd heeft het idee dat mijn m..."
12-07
9.3
2004Door: Karel Jr.
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Dochter, Dp, Dubbele Penetratie, Moeder, Schoonmoeder, Vader, Zoon,
"Meer dan 10 jaar zijn er voorbij gegaan sinds we voor het laatst een bezoek hebben gebracht aan Twan en zijn familie lees vooral de eerdere avonturen in deze jaartallen reeks . Zijn wilde seks jaren met zo n beetje al zijn familieleden liggen al e..."
12-07
9.4
Oma HannyDoor: Anoniem
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Oma,
"Na een lange tijd bel ik bij mijn oma, Hanny aan. Mike, lacht ze met een licht twijfel als ze de deur opent. Kom binnen Oma Hanny is een leuke spontane vrouw van ergens in de vijftig, vijvenvijftig. Zij woont nu alleen omdat mijn opa een ..."
11-07
9.1
2 Kleindochters, 1 Opa... Oei!Door: Alfie Special
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Ontdekken, Opa, Vakantie,
"Eindelijk waren de toetsweken voorbij. Carla gooide haar spullen in de kast en genoot van dat heerlijke vakantie gevoel. Heerlijk niks nutten en met haar vriendinnen beppen. Na een week bleek echter alles een beetje te vervelen. Bijna al haar vriendi..."
10-07
9.1
 
Klik hier voor meer...