Klik hier voor meer...
Donkere Modus
Door: Tim2write
Datum: 07-07-2024 | Cijfer: 9 | Gelezen: 6311
Lengte: Lang | Leestijd: 24 minuten | Lezers Online: 1
Dit is het vervolg op: 50 Jaar En Nu? - 7: Weer Thuis!
Hoe Nu Verder?
Hallo, mijn naam is Linda en ben net 50 geworden. Mijn verjaardag heb ik gevierd zoals dat al jarenlang gevierd werd. De enige verrassing was een midweek weg, alleen zonder mijn man en kinderen, in een heerlijk huisje aan de rand van het bos. De buurman heeft me daar een vreselijk geile mindfuck laten beleven. Naderhand bleek mijn man Jan achter het idee te zitten en beleefden we samen een spannend weekend in Antwerpen dat erg uit de hand liep. Daarna ben ik nog een keer vreselijk de fout in gegaan.

Hoe nu verder?

Mijn man sliep al toen ik thuis kwam. Dat kwam me eigenlijk wel heel goed uit. Stilletjes trok ik alles uit en nam een uitgebreide douche om weer tot mezelf te komen. Wat ik had gedaan was onacceptabel geweest maar het aan hem vertellen kon ik niet, dan was onze relatie meteen over. De vorige keer in Antwerpen was hij er zelf bij en was het oorspronkelijk zijn idee geweest om met mij te koop te lopen. Dat het toen volstrekt anders uitpakte had aan ons allebei gelegen, ook al kreeg ik daar van hem de schuld van. Nu had ik geen enkel recht van spreken, ik was als een naïef dom vogeltje in de val getrapt. Stil kroop ik het bed in en hoopte dat ik een beetje kon slapen. Fysiek was ik uitgeteld dus gelukkig viel ik vrij snel in slaap.

De volgende ochtend (vrijdag) was mijn man al vroeg opgestaan en naar zijn werk gegaan. Zelf moest ik ook naar mijn werk dus dat gaf voldoende afleiding om de dag door te komen. ’s-Avonds zagen we elkaar weer bij het eten. We waren allebei stil en vonden dat prima. Zo verliep ook het weekend; we deden ieder ons ding en ‘s-avonds keken we een filmpje. In bed nam mijn man geen enkel initiatief en ook dat kwam me wel goed uit want alles voelde best nog wel beurs en schraal. Een week ging voorbij.

Ook in de tweede week trad er weinig verandering op. We leefden in één huis, deden sommige dingen samen maar veel meer contact was er niet. Ook in bed gebeurde er niets. Soms nam ik het initiatief om met hem te gaan vrijen maar dan trok hij zich terug omdat hij moe was. We hadden duidelijk geen verbinding meer. Ook had hij al die tijd niets gevraagd over de themadag die ik op die bewuste donderdag zogenaamd had. Dat was vreemd voor zijn doen want hij was juist altijd heel belangstellend.

Op een zondag in de derde week besloot ik de stilte te doorbreken. ‘We moeten praten Jan, zo gaat het niet goed.’ We gingen aan tafel zitten en hij wachtte af totdat ik zou beginnen. ‘Ik merk dat er geen verbinding meer is tussen ons, we wonen nog wel samen maar meer dan dat lijkt er niet te zijn. Is er iets aan de hand?’ vroeg ik hem in de hoop dat hij zou vertellen wat hem dwars zat. Hij keek me aan ‘Ja dat heb ik ook gemerkt, ik weet niet hoe dat komt of wat er is gebeurd. Wat denk jij?’

De bal lag weer bij mij. ‘Na dat heftige weekend in Antwerpen, had ik even rust nodig, misschien dat het daardoor komt’ Hij keek me aan maar zei niets. ‘Ik weet het gewoon niet Jan’ Nog steeds bleef hij me stilzwijgend aankijken. Ik haalde nog een keer koffie voor ons.

‘Het begint bij eerlijkheid Lin!’ Oef, die kwam wel even binnen. ‘Hoe bedoel je?’ probeerde ik nog, maar zijn blik zei voldoende. Ik haalde diep adem, ik moest het hem gaan vertellen anders was ik hem zeker kwijt en dat wilde ik absoluut niet. ‘Het gaat over die themadag, daar ben ik niet helemaal eerlijk over geweest.’ Ik zat te bedenken hoe ik het zo kon vertellen dat het minder erg leek. ‘OK, vertel’ moedigde hij me aan. Hij was onvermurwbaar om iets te zeggen en zag aan zijn gezicht dat het serieus was. ‘Het was geen themadag, die donderdag, ik ben ergens anders heen geweest.’ Hij bleef me zwijgend aankijken. Ik voelde de tranen in mijn ogen komen toen ik het hele verhaal aan hem vertelde. Het voelde zo slecht en verdrietig en hij zat daar onbeweeglijk naar te luisteren. Ik voelde me ook héél alleen, geen arm om me heen of geruststellende woordjes wat hij altijd zo fijn doet. Het was koud en ook volstrekt mijn eigen schuld. Toen ik klaar was met mijn verhaal liepen de tranen over mijn wangen.

Hij keek me aan ‘ik wist het al. Je deed voorafgaan aan die dag al vreemd en gespannen. Je reageerde totaal niet op toen ik vertelde dat ik Chantal was tegengekomen. Ik heb die donderdag je werk gebeld en kreeg te horen dat je vrij had genomen. Ook heb ik via de auto kunnen zien waar je geweest bent en hoe lang. Heb zelfs je appjes gelezen.’ Met open mond luisterde ik naar hem. ‘Ik was wakker toen je thuis kwam; ik hoopte dat je het me zou vertellen, ook de dagen daarna. Maar je kwam niet, je durfde het niet, durfde niet verantwoordelijk te zijn voor je eigen daden.’ Hij pauzeerde even maar was duidelijk nog niet klaar. ‘We hebben het er al meer malen over gehad dat die kerel niet te vertrouwen is en steeds weer zijn zin weet te krijgen. En toch trap je er weer in. Wat moet ik daar nu mee, welke garantie heb ik dat het niet vaker gebeurd? Ik heb gezien hoe enorm je genoten hebt om je als slet te laten gebruiken door mijn vrienden en ook in Antwerpen. Ik wil dat je deze week nadenkt over of en hoe wij verder zouden kunnen, waarbij vooral het of het belangrijkste is.’

De boodschap kwam volstrekt helder over. Ik wilde hem een knuffel geven maar dat hield hij af. ‘Zolang er geen duidelijkheid is of we samen verder gaan, hebben we geen seks en slaap je in de andere kamer.’ Ik baalde ervan dat ik hem niet even kon vasthouden maar begreep het van hem. Ik zal er keihard aan moeten werken. Dit had ik verdiend en als ik met hem verder wilde moest ik zijn vertrouwen weer terug zien te winnen.

Na een week hadden we weer een gesprek; het waren ongemakkelijke dagen geweest waarop we opgelaten langs elkaar heen liepen. Hij vroeg aan mij wat ik wilde. Ik keek hem aan ‘Jan, ik wil heel graag bij je blijven, jij bent mijn man en de vader van mijn kinderen; ik wil alles voor je doen om bij elkaar te blijven.’ Ik meende ook echt wat ik tegen hem zei, ik zou niet weten wat ik zonder hem zou moeten. Hij keek me strak aan en gaf toen zijn verrassende antwoord ‘lieve Lin, je bent een hele bijzondere vrouw, altijd al geweest en ik ben blij dat je door wilt gaan. Ik heb ook gezien dat je andere verlangens hebt gekregen, verlangens die voorheen nog niet zo sterk waren. Daar moeten we iets mee doen anders gaat het zeer waarschijnlijk toch weer fout.’ Ik sloeg mijn ogen neer; ik schaamde me maar kon er niets tegenin brengen, het was waar. ‘daarom stel ik het volgende voor: één dag in de twee maanden ben jij mijn slet en gebruiken we die dag voor jouw ontlading. Ik bepaal wat er gebeurt en jij doet wat ik zeg.’

Wow die had ik niet zien aankomen. Ik dacht er over na en voelde dat dit misschien wel de best passende oplossing zou zijn. Ik vond het ook fijn dat hij er echt over nagedacht had en ook begreep waar ik mee worstelde. ‘Dat lijkt me een goed voorstel waar ik me graag aan wil committeren.’

‘OK dat is dan afgesproken; zorg dat je je er aan houdt Lin, het is je laatste kans.’ Hij kwam naar me toe en nam me in zijn armen. We hielden elkaar stevig vast en voelden de ander. ‘Nu is het tijd voor je straf. Hier heb je een blinddoek; ga naar de badkamer, doe alles uit en de blinddoek voor!’

Ik keek hem verrast aan. Straf? Maar begreep tegelijk dat dit nodig was; hij had dit nodig om weer in positie te komen en ik had het terecht verdiend. ‘OK’ zei ik zachtjes en liep naar de badkamer. Daar trok ik alles uit, deed de blinddoek voor en wachtte af.

‘Op je knieën!’ zei hij toen hij binnen kwam. Ik voldeed aan zijn verzoek en wachtte geduldig af. Net toen ik me afvroeg wat hij zou gaan doen voelde ik een warme straal op mijn lijf spatten. Wat was dit? ‘Mond open slet!’ hoorde ik mijn man zeggen. Ik opende mijn mond en kreeg nu ook de vloeistof in mijn mond. ‘Gatver!’ riep ik toen ik proefde dat ik onder gepist werd. ‘Dat is je straf gore slet; jij wilde toch een smerig sletje zijn; nu ben je het echt!’ Oh gatver, ik voelde me smerig, maar toen hij me zo noemde voelde ik ook opwinding.

‘En nu pijpen!’ Hij drukte zijn pislul in mijn mond. Ik voelde me nu weer een slet worden en begon zijn lul schoon te likken en af te zuigen. Na een paar minuten pakte hij mijn hoofd met beide handen vast en begon me diep in mijn mond en keel te neuken. Oef, ik werd nu echt door hem gebruikt. Toen ik voelde dat hij bijna klaar kwam trok hij zich terug en spoot al zijn zaad in mijn gezicht en over mijn borsten. Het was een flinke hoeveelheid na een paar weken geen seks; het droop van mijn lijf. Hij liet me zijn lul nog schoonlikken en zei ‘zo dit was je straf omdat je een gore slet bent geweest. Vanaf nu doen we het samen en zal ik je op die dag ook zo gebruiken.’

Was dit mijn man? Hij had heel goed door wat er met mij aan de hand was en had op een passende wijze zijn positie weer ingenomen.

Door het schoonlikken van zijn lul was hij weer hard. Hij trok me aan mijn haren overeind en zette me met mijn handen tegen de muur. Mijn heupen trok hij naar achter en met een fikse stoot duwde hij zijn lul diep in mijn kut. Hij begon me meteen keihard te neuken. 'Arghhh, arghh' kreunde ik van pijn en genot. 'Ja kreun maar slet, voortaan doe je alles wat ik je opdraag.'

Nog nooit had hij me zo hard geneukt. Hij beukte maar door en spoot met een harde kreet zijn tweede lading zaad in me. 'Dat zal je leren om vreemd te gaan.' Hij trok zich terug en liet me gebruikt achter.

Het voelde raar. Was dit mijn liefdevolle man? Ik sprong snel onder de douche om alle smerigheid van me af te wassen. Ik voelde me vernederd en gebruikt door mijn eigen man. Was dit nou tegen mijn zin in gebeurd of had hij me gestraft en laten voelen wat de nieuwe rolverdeling was. Ik vond het wel interessant te zien dat hij deze kant ook in zich had. Stiekem had ik er ook van genoten.

In de kamer stond een wijntje voor me klaar. Mijn man keek me met een grote grijns aan 'laten we proosten op ons nieuwe leven!'

Dat klonk goed. Het voelde ook goed en vertrouwd maar ook anders. Liefdevol pakte hij me innig vast en gaf me een uitgebreide knuffel. De lucht was weer geklaard tussen ons. Hij vertelde verder dat hij jarenlang zijn dominante inborst en hang naar extremen had onderdrukt omdat ik niet zo was. Pas na de gebeurtenissen van afgelopen maanden kwam hij erachter dat ik nog beter bij hem paste. Hij wilde ontdekken hoe ver ik zou durven gaan op mijn 50e, omdat dat toen voor hem ook het kantelpunt was geweest. Daarom had hij het huisje en vrienden geregeld; het was boven verwachting geweest. Maar toen ging het mis in Antwerpen. Hij wilde met mij verder experimenteren maar raakte de controle kwijt. Hij had er mixed feelings over; hij voelde zich vreselijk boos op mij maar ook op zichzelf en tegelijk vond hij het opwindend en geil. De boosheid was een tijdlang het sterkst tot hij zich onlangs realiseerde wat hij aan me had. Dat werd het keerpunt. Ook vertelde hij eerlijk dat hij op zijn 50ste tijdens de motortoertocht ook vreemd was gegaan. Het voelde goed hoe we zaten te praten; ik kreeg weer vertrouwen in onze toekomst.

'Wat voor extreme fantasieën had je dan allemaal?' vroeg ik hem nieuwsgierig. 'Daar kom je vanzelf achter' zei hij gemeen lachend 'een eerste voorproefje heb je al gehad.' Dat klopte want wat hij in de badkamer met me had gedaan, had hij nog nooit eerder gedaan. Het onder pissen voelde smerig maar tegelijk ook heel bevrijdend, hij had het gedaan om zijn nieuwe positie ten opzichte van mij te bekrachtigen. Ik voelde me alweer opgewonden worden. 'Wanneer is de eerste slet-dag?' vroeg ik enthousiast. Hij keek me aan 'het sletje heeft er al zin in, zo te zien.' Hij wachtte even en zei toen 'zaterdag 20.00!'

Oef die had ik niet zien aankomen, dat was overmorgen al. 'Wat gaan we dan doen?' Hij keek me aan 'jij gaat mijn instructies opvolgen!' En liep toen naar de keuken voor de wijn. Einde gesprek.

De paar dagen die volgden waren weer heel gezellig in huis, we hadden elkaar weer gevonden. Zaterdag voelde ik de spanning die dag, langzaam toenemen. We riepen soms uitdagende opmerkingen naar elkaar maar mijn man verklapte niets van wat we zouden gaan doen. Na het eten ging ik douchen en mezelf klaarmaken voor het avontuur; mijn outfit zou hij op het bed klaarleggen voor me.

Na alles lekker geboend en glad geschoren te hebben liep ik naar de slaapkamer en zag op het bed mijn zwarte rokje, een zwarte blouse en jarretels met zwarte kousen liggen plus mijn zwarte hakken; maar geen lingerie. Shit hij ging er echt voor! Ik liet me niet kennen en trok aan wat er klaar lag. Toen ik voor de spiegel stond moest ik wel even slikken. Ik zag een knappe sexy vrouw met goede borsten waarvan de harde tepels duidelijk door de stof te zien waren. Snel deed ik mijn rode lippenstift op en meldde me bij mijn man. Hij bekeek me aandachtig en gaf me complimenten hoe ik er uit zag. ‘Heb je er zin in sletje?’ Pffttt kreunde ik ‘ik weet niet wat ik moet verwachten.’ ‘Relaxt alles komt goed! Kom we gaan!’

Hij liep voor me uit naar de auto en deed de deur voor me open. Hij keek grijnzend toe hoe ik instapte. We reden weg en ik voelde de spanning toenemen, waar gingen we heen? Wat gingen we doen?

Na een uur rijden nam hij een afslag naar een benzinepomp ‘ik moet nog even tanken’ bromde hij. Had ie dat niet eerder kunnen doen, maar ik hield wijselijk mijn mond. Toen hij klaar was stapte hij weer in en keek me aan ‘Ga jij even afrekenen en neem 2 koffie mee!’ Ik schrok ‘maar je weet toch hoe ik er uit zie, zo kan ik daar niet heen’

‘Tuurlijk ga je daar heen, jij bent mijn slet vanavond, weet je nog.’ Kut, daar kon ik niets tegenin brengen. Ik pakte mijn tas en liep zo gewoon mogelijk naar het gebouwtje. Binnen stonden een paar chauffeurs te kletsen en een jonge knul achter de kassa. Ik liep ze voorbij en hoorde de gesprekken stil vallen. ‘Pomp nummer 3 en ik wil graag 2 koffie.’ De knul keek me aandachtig aan, althans vooral mijn borsten. Hij rekende af ‘Koffie kunt u daar uit het automaat halen.’

Shit moest ik ook nog bij die mannen in de hoek zijn. Ik liep er zo normaal mogelijk naartoe. Terwijl ik op de koffie wachtte hoorde ik het commentaar achter me. ‘Wow wat een geil wijf!’, ‘tering heb je die tieten gezien!’, ‘die zou ik wel eens helemaal willen uitwonen!’ Ik hoorde het aan en voelde de geilheid in mijn lijf toenemen. Bij het naar buiten lopen met mijn handen vol, kreeg nog een tik tegen mijn billen. Gehaast liep ik naar buiten maar was er toch wel opgewonden van geworden dat ze me een geil wijf vonden.

Jan had de auto helemaal achterin geparkeerd en zat aan een picknicktafel op me te wachten. Nagekeken door de nodige chauffeurs liep ik naar hem toe. ‘En hoe was het om als sletje gezien te worden door al die mannen?’ ‘Ongemakkelijk maar ook wel opwindend’ antwoordde ik.

‘Hm, doe dan deze blinddoek maar voor!’ en daar begon het spel opnieuw. Ik deed de blinddoek voor en voelde me direct anders; had geen controle meer. ‘Doe een paar knoopjes van je bloes open, dan heb ik een beter uitzicht op die lekkere tieten van je!’ Ik voldeed aan zijn opdracht en deed twee knoopjes open. ‘Nog één!’ Ook die deed ik open.

‘Hoe voelt het om hier als mijn slet te zitten?’ ‘Geil!’ antwoordde ik eerlijk. ‘Mooi, dan ben je er klaar voor!’

Ik voelde aan weerszijde iemand naast me komen zitten. Oef! Een hand werd op mijn rechterbeen gelegd. Hij leek wel te branden. Mijn linkerhand werd gepakt en op een duidelijke mannenbeen gelegd. Langzaam schoof de hand rechts omhoog voorbij mijn rokje. Ik hield mijn adem in, niemand zei iets. Mijn linkerhand werd omhoog geschoven en op een flinke bobbel gelegd. OMG wat geil! Ik pakte ‘m beet en kneep er in. De man aan de andere kant bereikte met zijn vingers mijn hunkerende natte kutje. Heerlijk wreef hij over mijn klitje en glibberige lipjes. ‘Ohhh ja, toe maar’ moedigde ik hem aan. Ik voelde dat ik weer over de grens ging en alles zou laten gebeuren; deze keer was mijn man erbij om een oogje in het zeil te houden en dat voelde goed.

De vingers drongen ruw bij me binnen en maakten een heerlijke ‘kom’-beweging waardoor ik al snel een hoogtepunt voelde aankomen. Ik probeerde bij de man links van me zijn broek te openen maar met één hand was dat lastig. Hij begreep wat ik wilde en even later voelde ik een heerlijke harde pik in mijn hand. Oh god wat vond ik dit toch lekker om zo gebruikt te worden.

Ik boog naar links om zijn lul te proeven. Zo heerlijk om een stuk warm hard vlees in mijn mond te nemen, het voorvocht er vanaf te likken en aan zijn staaf te zuigen. De andere man naast me hielp me op te staan, staand kon ik verder pijpen. De man kwam achter me drukte zijn stijve lul tussen mijn billen en schoof een paar keer over mijn gevoelige glibberige lippen. ‘Laat je neuken geil slet!’ hoorde ik mijn man tegenover me roepen. Ik opende mijn benen en gaf daarmee toegang aan de harde lul die onverbiddelijk diep in me werd geboord. De man pakte mijn heupen vast en begon me niets ontziend hard te neuken. Ik wist niet hoe ik het had; ik werd gewoon gebruikt voor zijn eigen genot en genoot daarvan.

De man voor me had mijn hoofd beetgepakt en begon ook harder in mijn mond en keel te stoten. Ik werd als een geile slet gebruikt en voelde mijn orgasme omhoog komen. Schokkend en trillend schoten de spasmen door mijn lijf en lieten mij kermend klaar komen. De mannen genoten ervan, de achterste sloeg me flink op mijn kont en mijn man hoorde ik roepen ‘goed zo geile slet, laat horen dat je klaar geneukt wordt!’ Zijn woorden waren nog nooit zo platvloers geweest maar ook hij ging er helemaal in op. De man voor me kwam als eerste en spoot een enorme lading in mijn mond en half op mijn gezicht. Oh gosh wat lekker om zo ondergespoten te worden. De man achter me voerde het tempo nog verder op en pakte mijn hand die hij op mijn klit duwde. Ik begreep wat hij wilde en begon zelf hard over mijn klitje te wrijven in hetzelfde tempo als hij me neukte. Nogmaals kwam ik hevig klaar, luid kreunend deze keer; ook de man achter me hield het niet langer en spoot mijn uitgewoonde kut vol met zijn warme zaad.

Zo snel als ze gekomen waren, verdwenen ze ook weer. Ik deed mijn blinddoek af en zag nog net een groep mannen teruglopen. ‘Er stonden veel kerels naar mijn geile wijf te kijken, allemaal trekkend aan hun lul. Het is dat ik het nog niet wilde anders hadden ze je allemaal willen neuken.’ Met ongeloof hoorde ik het aan. Zou hij dat echt toestaan? Mij door al die mannen laten gebruiken, pfftt daar moest ik even niet aan denken. Deze twee mannen waren voor nu wel voldoende. ‘Kom we gaan naar huis geil sletje van me!’ Voldaan stapte ik bij mijn man in de auto. Deze eerste sessie was uitstekend bevallen ook al vond ik het begin in het tankstation wel ongemakkelijk. Voorlopig had ik weer even voldoende……

Thuis liet mijn man me eerst douchen om daarna ruige seks in bed te hebben. We vertelden elkaar hoe we genoten hadden van deze eerste sletdag. ‘Dat smaakte naar meer’ liet mijn man weten toen hij me met een harde kreun vol spoot. Ook ik herbeleefde de spanning en geilheid en kwam tegelijk met mijn man kreunend klaar. Uitgeteld bleven we liggen, we hadden een modus gevonden hoe we verder konden.

Heb je genoten van het verhaal, laat het me weten.

suggesties zijn ook welkom
Trefwoorden bij dit verhaal: 50 Plus, Milf, Parkeerplaats, Parking, Slet, Sletje, Suggestie?
Geef dit verhaal een cijfer:  
5   6   7   8   9   10  
 
Nog niet uitgelezen? Dit zijn de 10 nieuwste Overspel sexverhalen!
 
Een Weekend Samen Genieten - 2Door: Secret Lover
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Douche, Massage, Ongesteld,
"Ik word wakker van handen die over mijn lichaam bewegen. Ik probeer mijn ogen open te doen, maar het is donker. Ik merk dat er iets over mijn ogen ligt, een doekje Dan probeer ik mijn armen te bewegen, maar ook dat lukt niet. Mijn handen zitten bove..."
17-07
8.9
Lieze En Tom - 12: SwingersclubDoor: TomJ89
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Swingers,
"Tom, Fien en Lieze hadden de hele nacht met elkaar blijven spelen. Ze hadden er hartstochtelijk van genoten. Maar ondertussen waren er alweer wat weken verstreken na hun trip in Praag. Nadien hadden Tom en Fien elkaar maar n keer meer gez..."
17-07
9.1
50 Jaar En Nu? - 9: Door De Ogen Van Mijn Ma...Door: Tim2write
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: 50 Plus, Dominantie, Parkeerplaats, Parking, Slet, Sletje,
" i Hallo, mijn naam is Jan, ik ben de man van Linda die net 50 is geworden. In de vorige afleveringen hebben jullie kunnen lezen hoe mijn vrouw 50 werd en vanaf dat moment veranderde en welke avonturen ze daarna heeft meegemaakt. Dit is het..."
16-07
9
Naaktrecreatie Aan Het Brielse Meer En MeerDoor: Herinneringen
Reacties: 6
Lengte: Zeer Lang
Tags: Biseksueel, Buitensex, Exhibitionisme, Naaktstrand, Voyeurisme,
" i Een zo goed als in zijn geheel verzonnen fantasie i . Het is tegen zessen in de middag. Het is een warme Septemberdag geweest. Heel de dag hebben Marjolijn en ik elkaar opgehitst met geile berichtjes via whatsapp. Nou ja, eigenlijk zij m..."
15-07
9.4
Mijn Verjaardagverrassingen!!!Door: Ceenior
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Gangbang, Gloryhole, Parenclub, Publiek, Trein,
"Hoi, mijn naam is Anastacia. Vrienden noemen mij Ana of Stacia, vooral Stacia, omdat ik een hoge status heb. Deze status hou ik graag hoog. Mijn status is dat ik een beeldschone, geile, freaky, ondeugende, zelfverzekerde, stijlvolle vrouw ben. Ik ben..."
14-07
8.1
Een Weekend Samen Genieten - 1Door: Secret Lover
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Deepthroat, Massage,
"De vakantietijd begint. Jouw kids zijn met hun vader jouw ex op vakantie. Mijn vrouw is met haar 2 kids ook een paar dagen weg. We kennen elkaar van een cursus vorig jaar en hebben sindsdien contact gehouden. Af en toe spreken we even af. Meestal b..."
14-07
9
Mijn Inseminatie In De SaunaDoor: LNC
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Sauna, Voyeurisme,
"Dit is een vervolg op Stommiteit in de sauna . Ik Charlotte ga voor de bijl en probeer het goed te maken en te doen na mijn ietwat ondoordachte actie die ik voornamelijk wijd aan mijn hormonale oprispingen. Volgens mijn heer Lucas komt alles alt..."
14-07
9
Melissa Maakt Een FoutDoor: Melissa Ikke
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Donderdagavond... Melissa wacht al dagen op telefoon van Nick, maar verder dan een verdwaald appje komt het niet... Er is een feestdag morgen, dus haar zoon is al bij zijn vader en Melissa is alleen thuis. Ze besluit om het ervan te nemen..."
13-07
8.5
Vakantie In Sloten: SlotDoor: Teun
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Cuckold, Cuckolding, Rollenspel, Vakantie,
"Dora en Bart staan op de camping in Sloten en wat ze daar meemaken ... Dora Als ik wakker word, overdenk ik wat er de laatste paar dagen is gebeurd. Het trio met Robert en Bart heeft me veranderd. Mannen maken een andere indruk op..."
13-07
8.3
Stommiteit In De SaunaDoor: LNC
Reacties: 5
Lengte: Zeer Lang
Tags: Sauna, Voyeurisme,
"Dit is een vervolg op het verhaal Zeisterbos en is samen geschreven met Charlotte C . Een dag na onze eerste ontmoeting in het Zeisterbos hebben Charlotte en ik weer contact. Ons contact verplaatste zich van de mail naar whatsapp waardoor..."
10-07
9.3
 
Klik hier voor meer...