Klik hier voor meer...
Donkere Modus
Door: Geert
Datum: 09-07-2024 | Cijfer: 9.3 | Gelezen: 10252
Lengte: Gemiddeld | Leestijd: 6 minuten | Lezers Online: 1
Sperma lekte nog uit mijn kut zoveel had Uba in mij gespoten, toen wij gearmd naar buiten liepen, Samuel en Heleen waren nog niet terug, maar zijn vrienden waren terug gekomen, en Margo zoog om de beurt op hun beste lullen, Abu ging er gelijk bij staan en liet zich ook door haar pijpen, ik deed toen ook maar mee, wat lekker die stijve harde pikken in mijn mond, dit is lekker wat jij doet Siena Abdi mij willen je ook graag eens neuken hoor, lekkermollig lijf met grote tieten.

Ik verlangde zo naar die jonge stijve pikken ondanks dat ik net geweldig geneukt was door de 49 vader van Samuel, dat ik Uba aankijkend toe stemde , als Samuel terug is met Heleen, dat moet jij zeker doen Siena, jij weet niet wat je overkomt, heb straks ook nog een verrassing voor je, maar geniet eerst nu eerst maar goed.

Met een grijns op het gezicht van Heleen kwamen zij terug, wat heeft mijn vriendin Margo een lover ben nog nooit zo, en zo vaak achter elkaar geneukt.

Als het de gewoonste zaak van de wereld was liep ik tussen de jongens in met hun lullen in mijn handen naar de mangave, stond eerst een poos tussen Abdi en Ali in de een kuste mijn borsten en de ander zat met een paar vingers in mijn kut.

Ali ging op de bank liggen zodat ik hem kon pijpen terwijl Abdi mij op zijn hondjes begon te neuken, wat voelde ik dat weer toen zijn lul langzaam tussen mijn schaamlippen door gedrukt werd, Ali had zijn velletje van zijn lul terug getrokken, wat zag ik weer een beste eikel waar van geiligheid al voorvocht uit kwam, wat ik hem geil aankijkend langzaam oplikte ,op dezelfde tempo dat er in mijn kut gestoten werd pijpte ik de ander, toen ik ook onder zijn ballen streelde werd mijn mond al volgespoten, Abdi hield mijn borsten steeds steviger vast en begon er zelfs in te knijpen, wat een lekkere tieten kreunde hij dan ook , toe maar kreunde ik dat vindt ik lekker knijp er maar hard in, en dat heb ik geweten trok nu ook hard aan mijn tepels, wat kon hij het lang ophouden voor hij mij met een hoop lawaai vol spoot, en ik wist niet meer hoe vaak ik wel niet was klaar gekomen.

Kreeg drinken aangeboden en kon gelukkig even uitrusten voor dat Abdi zo ging liggen dat ik hem kon pijpen en Ali mij op op zijn hondjes neukte, Samuel kwam er met een nieuwe voorraad fris aan en bleef toe kijken hoe ik pijpte en hoe de lul van Ali in mijn net volgespoten kut ging en hij mij begon te neuken ,hij was de eerste die mij ook af en toe stevig ten mijn billen sloeg, hij had gehoord wat ik tegen Abdi zei en hij pijnigde mijn borsten ook, wat voelde ik mij uitgewoond door die grote lullen in mijn lichaam en hij bleef maar door stoten in mij , af en toe gilde ik het uit, ondanks dat ik hem eerder net leeg gezogen had kreeg ik weer een volle lading sperma in mijn lijf, terwijl Abdi nu ok weer klaar kwam in mijn mond, de hele tijd stond Samuel met een grijns op zijn gezicht te kijken en trok steeds langzaam aan aan zijn met zijn blote eikel.

Wat was ik uitgeteld en liet mij op de bank vallen, Samuel gaf mij wat te drinken en bleef geknield naast mij zitten, en pakte mijn borsten vast en zoog op mijn tepels.

Wat ben jij een vrouw zeg onverzadigbaar ,onze lullen vergeet jij vast nooit meer zoals jij er van geniet hebben wij nog niet vaak mee gemaakt rust nog maar even uit ik wil je straks ook nog neuken.

Ik had al kunnen genieten van 4 verschillende beste lullen , en van Samuel dat was ook de eerste voor mij natuurlijk en van zijn vader had ik het meest genoten, en ik verheugde mij dan ook weer op de lul van Samuel.

Na een half uur pakte ik zijn lul vast van kom maar ik verlang naar je, kreeg eerst zijn gulzige lippen op die van mij gedrukt, en net gemakkelijk dat ik mijn benen steeds gespreid had opende ik mijn mond voor hem en tongden eerst een poos geil.

Wat weer een geil gevoel toen hij zijn gevaarte weer in mij drukte, en op mij liggend begon te neuken, om mij te plagen trok hij hem er af en toe helemaal uit en wreef met zijn eikel over mijn schaamlippen en clitoris ik gilde van genot, en hij neukte mij weer verder.

O wat genoot ik weer van de hoeveelheid sperma wat er in mijn kut geklost werd, er kwam geen eind aan, toen ik een poos later ging staan stond ik te trillen op mijn benen, Samuel ondersteunde mij toen wij weer terug liepen, daar zagen wij alleen maar Ali enAbdi in de jacuzzi, Margo en Heleen zijn met je vader mee naar de slaapkamer, hij laa zich daar goed verwennen, er ging een steek van afgunst door mijn lijf, Samuel stelde voor dat ik nu ook beter een poosje op bed kon gaan, en dat ik dat ook wel graag wou, en ging mij eerst lang douchen.

Viel dan ook gelijk in diepe slaap, merkte nog wel dat er later iemand naast mij kroop dacht van Heleen ,en viel gelijk weer in slaap totdat ik half in mijn slaap een hand op mijn borst voelde, ik draaide mij om en zag tot mijn blijdschap Ebu naast mij liggen.
Geef dit verhaal een cijfer:  
5   6   7   8   9   10  
 
Nog niet uitgelezen? Dit zijn de 10 nieuwste Hetero sexverhalen!
 
Melk - 14: Storm, Honey En LaetiziaDoor: Appolonia
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Borsten, Nicht,
" Honey, ik ben dingen te weten gekomen tijdens de uitstap met Magnus. Ik denk dat het relevant is voor de missie. Ha zei Honey net niet schamper. Ten eerste. Ze zijn niet op huwelijksreis. Dat is een dekmantel. Blijkbaar ma..."
17-07
8
Mo & SabrinaDoor: Mo
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Marokkaans, Anaal, Vreemdgaan,
"Mo en Sabrina een getrouwd stel van Marokkaanse afkomst zijn samen op vakantie in Spanje. Hun 2 jarig dochtertje hebben ze bij de ouders van Mo gelaten. Het is het eerste quality samen moment van de twee 28 jarige sinds de geboorte van hun dochter Ya..."
17-07
7.8
Moeder En Dochter Op Vakantie - 30: SlotDoor: Westy
Reacties: 12
Lengte: Zeer Lang
Tags: Beffen, Dochter, Groepsex, Met Familie, Moeder, Neuken, Partnerruil, Pijpen, Vakantie,
"Het werd een romantische en hete Kerst met veel seks voor Anna en Costas. Olivia had de Kerstdagen bij Tom en zijn familie doorgebracht en ook zij had zich prima vermaakt. Natuurlijk wilde Paula, de zus van Tom alles weten over het vriendinnetje..."
16-07
9.8
StrijkenDoor: Buurman
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
"nee, dat was niets, zuchtte mijn buurvrouw bij mij op de koffie. Ze maakte soms schoon voor mij, en deed dit graag, zei ze. Een forse dame, niet zo jong meer, maar lekker volks en direct. Neuken kon hij, maar likken ho maar, schaterde ze. Vingeren wa..."
16-07
7.8
De Opdracht 1.1Door: Opwindendeverhaaltjes
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Femdom, Meesteres, Opdracht, Werk,
"Nog half afgeleid ben ik net op tijd voor mijn overleg. Zo goed en zo kwaad als het kan probeer ik vlug mijn focus weer bij mijn werk te krijgen. Langzaam vordert de ochtend en gelukkig lukt het een beetje om niet steeds aan de spanning van de opdrac..."
16-07
8.4
Betrapt En Gestraft Door Moeder En Dochter -...Door: Tinoth
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Betrapt, Dochter, Fetisj, Masturbatie, Masturberen, Moeder, Neuken, Plas, Plassen,
"Op de vijfde dag van onze vakantie gleed mijn zus aan het einde van de middag uit in de douchecabine. Het gevolg was dat ze op haar pols een dikke bult had en ontzettend veel pijn had. Mijn moeder vertrouwde het niet en besloot haar mee te nemen naar..."
16-07
9.2
De Overtocht (hetero) - 1Door: Chantum25
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Beste Vriendin, Cuckold, Cuckolding, Groot Geschapen, Grote Lul, Huwelijksreis, Onderdanig, Romantiek, Uitdagen, Vreemdgaan,
"Eindelijk was het gelukt Deze avond had ik seks gehad met zowel Noortje als Robin. Tegelijkertijd Het was geweldig Een fantasie die werkelijkheid was geworden Deze werkelijkheid was alleen niet van mij, maar van iemand die pas twee dage..."
16-07
9
CasinoDoor: Spyro
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Dominantie, Groot Geschapen, Grote Lul,
"Het is al lang geleden dat ik samen met mijn vriendinnen een weekend ben weggegaan, bedenk ik me terwijl ik me sta op te maken voor spiegel. We vetrekken vandaag voor twee nachtjes naar een stad waarvan ik de naam nog niet weet en nog niet precies we..."
16-07
9.2
Visite Aan BoordDoor: Arrownl
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Betrapt, Masturbatie, Masturberen, Neuken, Pijpen, Vrienden, Zwemmen,
"Het was nog lekker rustig in de jachthaven en terwijl ik nog even genoot van het alleen zijn op de boot en ik mijn korte broek fantaseer over die vrouw die ik nog nooit ontmoet heb maar die ik ken van mailcontacten en de foto s die ze me stuurt. Heel..."
16-07
9
Sandra’s Transformatie - 12Door: Boris Verhaal
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Dwang, Hoer, Huisvrouw, Milf, Neuken, Onderdanig, Pijpen, Prostitutie, Slet, Sletje, Transformatie,
"Sandra kreeg een week later een appje van Mike. Ze moest er nog een beetje aan wennen dat de opdrachten niet meer van Bas afkomstig waren, maar van Mike. De app was even kort en bondig als raadselachtig Gefeliciteerd. Donderdag ben jij de hoer van ..."
16-07
8.9
 
Klik hier voor meer...