Klik hier voor meer...
Donkere Modus
Datum: 09-07-2024 | Cijfer: 9.2 | Gelezen: 8606
Lengte: Lang | Leestijd: 21 minuten | Lezers Online: 1
Medische Ondersteuning
Dit hoofdstuk van de serie is wat zachter dan normaal. Dit deel bevat geen BDSM aangezien ik eens wat anders wilde proberen. Het is natuurlijk het makkelijkste volgen als je de eerdere delen hebt gelezen, maar is ook op zichzelf te begrijpen.

Gesprekken in dit verhaal zijn tevens vertaald om het lezen wat makkelijker te maken.

Daarnaast heb ik van een aantal lezers de vraag gekregen of ik wat meer over mezelf zou kunnen vertellen om wat meer beeld bij de hoofdpersoon te krijgen.

Mijn naam is Mark, ik ben begin 30 en ben sergeant bij de landmacht. Voor de anonimiteit ga ik daar ook niet verder op in, maar ik heb een verleden in gevechtsfuncties. Verder ben ik 1,85 lang en door het vele sporten heb ik een behoorlijk atletische lichaamsbouw.

Nu jullie wat meer beeld hebben bij de persoon achter het verhaal rest mij alleen nog jullie veel leesplezier te wensen.


Na een goede nachtrust van de vorige avond waarbij ik een heerlijke sessie met Roos heb gehad, pak ik gelijk een koude douche om goed wakker te worden. Ook al heb ik genoeg oefeningen en daadwerkelijke uitzendingen gedraaid, toch wil ik iedere missie zo scherp mogelijk ingaan. Dit is iets wat ik dan ook van mijn jongens verwacht en gelukkig is bij het ontbijt al te merken dat iedereen iets minder ouwehoert en met veel zin onze eerste eigen grotere missie van deze oefening in wil gaan. Als we de eetzaal uitlopen, komen we dezelfde groep Amerikanen tegen van een paar dagen daarvoor, waarbij de schattige kleine blondine toch mijn aandacht weet te pakken. Ook de jongens raken door de dames in die groep even hun focus kwijt en beginnen weer over het vrouwelijk schoon te praten.

Als we bij ons gebouw aankomen, gaan we na ons gebruikelijke bakje koffie door naar de briefingruimte waar we ons plan nog eens goed doornemen. We zullen een logistiek transport beveiligen door het oefenterrein waarbij we wel te horen hebben gekregen dat er vijandelijke eenheden in het gebied zijn die het konvooi mogelijk willen aanvallen. Als we de laatste zaken hebben doorgesproken, komen de Amerikaanse collega's, die het logistieke deel doen, binnen. Tot mijn verbazing zie ik ook de 1,55 aan schattigheid van eerder die ochtend binnenkomen.

Vanwege de strengere hiërarchie bij de Amerikanen neemt de konvooi commandant van hen alleen de sergeanten mee om aan mij voor te stellen; de soldaten en korporaals nemen achter in onze ruimte plaats. Wel kom ik erachter dat ze een nieuwe soldaat is die als medische ondersteuning bij de logistieke eenheid is aangewezen. Als leider van het beveiligende element van het konvooi leg ik tijdens de missiebriefing de gevaarlijkere gebieden uit op de route en vertel ik wat er van iedereen wordt verwacht als er iets zou gebeuren. In het scenario hebben we gelukkig maar te maken met kleine groepjes vijanden, maar wel in het bezit van geweren en raketwerpers. Zodra de briefing is afgelopen, hebben we nog een uur om de laatste controles te doen aan onze uitrusting en voertuigen voordat we klaar moeten staan voor vertrek.

Als ik de ruimte met mijn jongens verlaat, zie ik de kleine soldaat nog zitten en we maken even kort oogcontact waarbij ze verlegen naar me glimlacht. We pakken onze uitrusting en lopen naar onze voertuigen. Hier controleren we of we alles hebben en of iedereen genoeg oefenmunitie heeft. Er zijn gelukkig geen bijzonderheden en nadat de jongens nog een sigaret hebben gerookt, doen we alle uitrusting aan en gaan we vast naar de plek waar we onze oefenmissie beginnen. De Amerikanen komen kort na ons aan en in de afgesproken formatie beginnen we de missie.

Het eerste deel van de route verloopt rustig, maar dan komen we in een heuvelachtig gebied. Dit is een van de gebieden waar het voor de vijand makkelijk zou zijn om ons aan te vallen, daarom vertel ik iedereen via de comms (radio) om extra alert te zijn. De jongens die achter de zware wapens op onze voertuigen staan, reageren via ons eigen kanaal dat ze helemaal klaar zijn voor actie, precies wat ik van ze verwacht.

Jimmy, die in mijn voertuig het zware machinegeweer bedient, zegt na een tijdje beweging te zien en nog geen paar seconden later hoor ik zijn wapen vuren terwijl ik over de comms hem "RPG (een raket)" hoor schreeuwen. Direct daarna hoor ik een doffe dreun en iets later hoor ik dat een voertuig is geraakt en niet meer kan rijden; ook hebben we één gewonde bij het voertuig. Het automatische vuur barst nog feller los. Ons voertuig stopt naast het "getroffen" voertuig en alsof we op automatische piloot gaan, voeren we onze drills uit om verdedigende posities in te nemen. Hierbij geef ik via de comms nog wel een paar aanwijzingen om de beste posities te betrekken. Als we de verdediging hebben ingenomen, zie ik de kleine medic aankomen rennen om de gewonde te gaan verzorgen.

Na een kort vuurgevecht schakelen we de oefenvijanden uit en laat ik mijn jongens een sterkere verdediging innemen. Ook roepen we hulp in om het getroffen voertuig op te laten halen en geef ik een uitgebreide update over de situatie aan het commandocentrum. Onze "gewonde" is stabiel en daarom besluit ik maar even een kijkje te nemen.

Achter het getroffen voertuig zie ik een lading nepbloed liggen en de gewonde heeft een verbonden been dat ook nat is van het nepbloed. Ik zie de medic meelopen als de gewonde in een ander voertuig wordt gelegd. Zodra hij is ingeladen, komt ze mijn kant op om haar spullen op te ruimen. Als ze bij me is, leg ik mijn hand op haar schouder en complimenteer haar met haar snelle handelen. Ze kijkt me aan met blosjes op haar wangen en met een lief lachje bedankt ze me. Nu ik zo dicht bij haar ben zie ik door haar brilglazen haar heldere blauwe ogen, echt het soort waar je voor je gevoel in kan verdrinken. Als ze haar spullen weer in haar tas stopt, kan ik het niet laten om haar even goed te bekijken. Deze keer heeft ze haar haar in twee vlechten en als ze bukt spant haar broek zich strak om haar billen, waardoor ik kan zien dat ze ondanks de ruim zittende broek en haar tengere postuur toch een forste bilpartij heeft.

Dan ga ik langs mijn jongens om te kijken of ze nog oké zijn en voldoende water hebben. Na het afronden van mijn ronde is het bergingsvoertuig ook aangekomen en vervolgen we zonder verdere problemen de route. Tegen het begin van de avond komen we op de eindlocatie. Hier kunnen we de uitrusting afhangen en kort ontspannen voor we met de commandanten een debrief doen. We bespreken hoe alles is gegaan waarbij mijn club complimenten krijgt voor het snelle en professionele optreden. Er komen nog wel een paar verbeterpunten uit voor de logistiekelingen, maar als ik het optreden van de medic aanhaal stemt men in dat ook zij uitstekend heeft gewerkt.

Na de debrief lopen we de eetzaal in, waar de rest van de deelnemers aan de oefening al druk aan het eten is. Terwijl ik eten pak en me door de eetzaal verplaats zie ik vanuit mijn ooghoeken steeds de ogen van de schattige medic mijn bewegingen volgen. Voor ik plaats neem bij mijn jongens besluit ik haar blik te vinden en als ik met een lichte grijns haar blik kruis, blijf ik haar kort aankijken en geef haar een speelse knipoog. Ik zie haar hoofd rood worden en snel kijkt ze weg.

Omdat het laat is besluiten we om daar te overnachten met onze groep. Gelukkig zijn er nog grote boogtenten over waar we onze slaapzakken kunnen uitrollen. Voor de enkele vrouwen die we bij ons hebben, hebben ze een aparte tent geregeld.

Als ik mijn slaapzak heb uitgerold loop ik in een sportoutfit richting het douchegebouw om mezelf even goed op te frissen. Bij het verlaten van de ruimte komt net de medic uit het vrouwendeel in eveneens een sportoutfit en ik begroet haar vriendelijk. Ze begroet me en verlegen lacht ze, al durft ze me nu niet in mijn ogen aan te kijken. Ik besluit de stoute schoenen aan te trekken en vraag of ze zin heeft om zo bij de tenten een drankje te doen. In ons voertuig hebben we altijd een ruime voorraad aan snacks en fris. Enthousiast stemt ze in en enkele minuten later, nadat ik mijn douchespullen heb weggelegd en blikjes heb gepakt, wacht ik net buiten het tentenkamp op een omgevallen boom tot ik haar weer zie verschijnen.

Ze heeft een los zwart sportbroekje aan wat door haar bredere heupen en volle kont toch wel wat strakker zit dan de bedoeling is, maar mij hoor je niet klagen. Daarboven heeft ze een zwart sportshirt aan, beide hebben ze de opdruk van de US Army, hun officiële sporttenue. Wel valt me op dat ze maar een lichte ronding heeft bij haar borsten, iets wat ik met haar tengere bouw wel had verwacht en wat mooi bij haar jeugdige en onschuldige uitstraling past. Als ze bijna bij me is gebaar ik naast me om op de boomstam plaats te nemen. Als een verlegen schoolmeisje neemt ze wat verder van me af plaats.

"Ben je bang dat ik je bijt? Je mag best wat dichterbij komen" plaag ik haar wat. Ze lijkt al iets te ontspannen en ze komt dichterbij zitten. "Misschien wel," lacht ze zachtjes terwijl ze zich dichterbij nestelt. Haar schuchtere blik ontmoet even de mijne en ze kijkt snel weg, haar wangen lichtjes rood kleurend.

Ik geef haar een blikje frisdrank en open dat van mezelf. “Op een geslaagde missie,” zeg ik met een knipoog, terwijl ik mijn blikje tegen het hare tik. Ze lacht weer, dit keer iets minder verlegen, en neemt een slok. We praten over koetjes en kalfjes, waarbij ik er achter kom dat ze Anna heet en 18 is. Na de highschool bij het leger is gegaan omdat ze graag mensen wil helpen en ze nu pas een paar maanden klaar is met haar opleidingen en dat dit haar eerste oefening is.

"Je hebt echt goed werk geleverd vandaag," zeg ik, mijn stem laag en serieus. "Niet iedereen blijft zo kalm onder druk." "Bedankt," antwoordt ze zacht. "Het is soms best eng, maar ik probeer gewoon te doen wat ik moet doen." Ik leun iets dichter naar haar toe, mijn ogen intens op haar gericht. "En dat doe je heel goed, ik zou je er graag meer bij hebben." Ze glimlacht naar me, dit keer minder verlegen, en onze blikken blijven even verstrengeld. Ik voel een drang om haar aan te raken, om haar dichter bij me te trekken, maar ik weet dat ik geduldig moet zijn.

"Heb je zin om een stukje te lopen?" vraag ik uiteindelijk. Ze knikt en we staan samen op, onze blikken nog steeds op elkaar gericht. We lopen langzaam weg van het kamp, het bospad verlicht door de maan. Het is rustig en stil, alleen onze voetstappen en zachte stemmen vullen de lucht. We praten verder, ons gesprek wordt steeds persoonlijker en intiemer. Op een gegeven moment stop ik en draai me naar haar toe. "Ik moet je iets bekennen," zeg ik haar op serieuze toon. "Vanaf het moment dat ik je zag, kon ik mijn ogen niet van je afhouden."

Haar ogen worden groot en haar adem stokt even. "Ik... ik voelde hetzelfde," geeft ze toe, haar stem nauwelijks meer dan een fluistering.

Langzaam, bijna aarzelend, breng ik mijn hand naar haar gezicht en streel zacht haar wang. Ze sluit haar ogen bij mijn aanraking en leunt dichter naar me toe. Onze ademhalingen versmelten terwijl de afstand tussen ons kleiner wordt.

En dan, zonder nog een woord te zeggen, buig ik me naar voren en kus haar zachtjes. Haar lippen voelen warm en uitnodigend tegen de mijne, en ze beantwoordt mijn kus gretig. De wereld om ons heen vervaagt, en het lijkt alsof we de enige twee mensen op aarde zijn.

Als onze lippen weer los komen van elkaar, staan we nog steeds dicht bij elkaar, onze voorhoofden tegen elkaar gedrukt. Haar ademhaling is nog steeds onregelmatig, net als de mijne. "Dit voelt zo goed," fluistert ze, haar ogen half gesloten.

Ik trek haar bij haar heupen helemaal naar me toe en voel de warmte van haar lichaam tegen het mijne. Onze lippen vinden elkaar opnieuw, dit keer met meer intensiteit. Mijn handen plaats ik op haar zachte ronde billen en ik weet zeker dat ze de erectie in mijn broek nu goed tegen haar buik moet voelen drukken. Als ze haar armen om mijn nek slaat til ik haar op.

Zacht plaats ik een kus in haar hals en fluister in haar oor. "Misschien kan ik je nog wel medische bijles geven”. Ze knikt en glimlacht terwijl ze mijn ogen zoekt, haar ogen fonkelen van opwinding. "Ik wil graag van je leren" zegt ze zachtjes. Dan zet ik haar weer neer en pak haar shirt en trek dit met gemak over haar hoofd. Haar tengere lichaam komt meer bloot en een met kant afgewerkte roze bh, die haar bescheiden A cup omsluit, wordt zichtbaar.

"Kleedt je dan maar helemaal voor me uit Anna. Dan kan ik je prachtige lichaam eens goed onderzoeken." Terwijl ik het haar zeg doe ik ook vast mijn shirt uit en ik zie haar met lust toekijken. Dan begint ze zichzelf ook verder uit te kleden, haar bh doet ze uit en haar kleine borsten komen tevoorschijn waarop haar tepels al hard vooruit staan. Door haar schoonheid kan ik niet anders dan vol verlangen blijven kijken terwijl ze steeds meer van haar prachtige lichaam aan me toont.

Dan draait ze zich iets van me af terwijl ze haar sportbroekje langzaam naar beneden trekt en over haar schouder speels oogcontact blijft houden. Langzaam zie ik steeds meer van haar billen tevoorschijn komen met een roze string die matcht met haar bh. Plagend trekt ze deze mee en draait haar billen nu helemaal naar me toe en ze toont me steeds meer van haar kleine bolle kutje voor ze uit haar sportbroekje en string stapt.

Ik hou het niet meer en stap op haar af, sluit mijn hand van achter zacht om haar keel en laat van mijn andere hand een vinger tussen haar kleine bolle kutje doorglijden en voel dat ze echt een zeiknat "kinderkutje" heeft. Terwijl ik dit doe slaakt ze een schattig kreuntje en ik zet even wat druk op haar clitje en wrijf hier zachtjes over wat haar gekreun laat toenemen.

"Hmmm, de vochtaanmaak lijkt wat meer actief dan gemiddeld en de clitoris lijkt zeer gevoelig" zeg ik op serieuze toon waarna ik mijn vinger weer van haar kutje haar en daarna een voor een haar borsten even kort masseer. "De borsten voelen goed aan, dan is het nu tijd om de tepels te controleren". Ik stap iets bij waardoor ik de erectie in mijn sportbroekje goed tegen haar blote billen aanduw. Dan laat ik haar keel los en pak haar beide tepels tussen mijn vingers en begin er zacht in te knijpen waarbij ik langzaam de druk opvoer terwijl ook haar hoge gekreun weer luider hoorbaar wordt. "Ook de tepels lijken wel heel gevoelig, ik denk dat ik hier te maken heb met een hele geile patiënte". Dan laat ik haar tepels los en draai haar om. Met een ondeugende glimlach een geile blik kijkt ze me aan "Door wie zou dat nou komen?" vraagt ze me retorisch.

Ik glimlach en streel haar gezicht, mijn duim zachtjes over haar lippen glijdend. "Daar ben ik zeer zeker schuldig aan" zeg ik voordat ik haar opnieuw kus, deze keer met een hongerige passie waarbij onze tongen al snel wild met elkaar worstelen. Mijn handen beginnen haar prachtige naakte lichaam weer te strelen.

"Je bent echt beeldschoon," fluister ik in haar oor nadat ik de kus heb verbroken, mijn stem rauw van verlangen. Ze bloost en kreunt weer hoge toontjes als ik haar hals kus en haar billen masseer. "Ik wil je in me voelen" kreunt ze zachtjes als ik een vinger tussen haar strakke schaamlippen door laat glijden, heel langzaam steeds wat verder haar kutje in. "Dan zal je toch nog even geduld moeten hebben, we gaan het niet overhaasten" antwoord ik.

Onze ademhalingen versnellen terwijl onze lichamen steeds meer verweven raken. Ik voel haar warme huid tegen de mijne en haar nagels krassen over mijn rug terwijl ik langzaam haar strakke kutje van binnen verken. Onze lippen vinden elkaar weer en onze zoenen worden dieper en hongeriger. Haar zachte zuchten en kreunen vullen de lucht om ons heen, en ik voel mijn verlangen naar haar alleen maar groeien terwijl ik een tweede vinger in haar strakke poesje schuif en sneller begin te vingeren.

"Je maakt het me moeilijk om me in te houden," fluister ik tegen haar lippen, mijn stem schor van verlangen.

"Dat hoef je niet te doen hoor, neem me alsjeblieft" antwoordt ze, haar stem even rauw en ik voel een van haar handen mijn sportbroek en boxer in gaan om mijn lul zachtjes af te trekken.

"Hmmm wat doe je dat toch lekker, haal hem er maar uit dan kan je er makkelijker bij" grom ik terwijl ik haar kleine hand om mijn harde lul voel. Ze zakt op haar knieën waardoor ik mijn vingers uit haar natte kut moet laten glijden en trekt dan mijn sportbroek en boxer samen naar beneden. Mijn kloppende 17cm springt tevoorschijn en ik zie haar verlekkerd naar mijn harde lul kijken die ook al behoorlijk nat is van het voorvocht.

"Oh wat ziet hij er lekker uit" mompelt ze en ze beweegt haar hoofd dichterbij terwijl ze gefixeerd is op mijn lul. Ik kan niet anders dan genieten van haar geile, maar toch schattige aanblik en mijn hartslag verhoogt in afwachting op het moment dat ik haar lippen om mijn lul voel sluiten. Voor mijn gevoel duurt het veel te lang, maar dan voel ik Anna's zachte, warme lippen om mijn eikel sluiten en rustig begint ze me te pijpen. Ik kan mijn gekreun niet inhouden en bijna automatisch pak ik haar vlechten, maar besluit dan toch haar haar gang te laten gaan. Af en toe kijkt ze me even aan en zie ik haar mooie ogen me, door de glazen van haar bril, geil aankijken.

Als ze me zo een aantal minuten aan het pijpen is horen we ineens een sirene uit de richting van het kamp komen. "Verdomme een oefenalarm... wat een timing weer" vloek ik uit en snel zoeken we onze kleding en kleden ons in recordtempo aan. In een sprint rennen we terug en net voor het kamp splitsen we op om onze uitrusting op te halen. Gelukkig is mijn erectie wel weggetrokken als ik bij mijn jongens kom, alleen baal ik wel van het feit dat ons mooie moment zo is verstoord... maar er gaat zeker een moment komen waarop we dit gaan afmaken!
Trefwoorden bij dit verhaal: 18 Jaar, Militair, Suggestie?
Geef dit verhaal een cijfer:  
5   6   7   8   9   10  
 
Nog niet uitgelezen? Dit zijn de 10 nieuwste Tieners sexverhalen!
 
Op Het Platteland Gebeurt Altijd Wel Wat - 1...Door: Surfermartin
Reacties: 0
Lengte: Lang
" i De 11 delen van de reeks met de hier bovenstaande titel vind ik mooi geschreven en heerlijk erotisch. Inmiddels zijn we 5 jaar verder en heeft deze auteur geen nieuwe verhalen meer geplaatst. Het verhaal eindigt wat abrupt en er zitten diverse and..."
17-07
9.9
Sanne - 6Door: HenkHenk
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Slet, Zussen, Tweeling, Masturberen, Dildo, Sletje, Masturbatie,
"Toen een paar dagen later de toets volgde had Emma na afloop het gevoel dat ze hem goed gemaakt had, ze snapte alle vragen. Bereid je maar voor, binnenkort word je geneukt , zei ze tegen Sanne. Sanne reageerde sceptisch, eerst zien en dan geloven. E..."
17-07
9.5
Mijn Eerste Vriendinnetje - 2: De ZusjesDoor: Peter Reker
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Zusjes,
"Anna en ik neukten nu al een week of vier met elkaar en ook nu hadden we weer afgesproken bij haar thuis. Toen ik aanbelde werd er open gedaan door haar zestien jarige zusje Lonneke. Ha, kom erin, Anna is er niet, die moest plotseling met ..."
17-07
9.4
De Vriendengroep - 108: Onderweg Naar Onzeke...Door: Jefferson
Reacties: 1
Lengte: Lang
" i Beste lezer, Voor wie mij volgt, check ook even mijn profielpagina voor een update over mijn schrijverswerk. Groet, Jefferson i De zon was net opgekomen toen we de auto startten en de oprijlaan van de villa in..."
17-07
8.4
Iris, Ons Buurmeisje - 3Door: HotBuck
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Buurmeisje, Dochter, Zwanger,
"Vlak nadat we bij het tankstation in Luxemburg wegreden, heb ik de plek van Anouk overgenomen. Fleur was in slaap gedommeld en zat met een glimlach en suf geneukt en goed gevuld kutje iets onderuitgezakt onder haar dekentje te slapen. Ook A..."
17-07
9.2
Filmster - 4 : Het Spel Der ContinentenDoor: Bruno20342
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Aftrekken, Anaal, Beffen, Blinddoek, Handboeien, Ontmaagd, Ontmaagding, Pijpen,
"Tessa zag Sandra met lede ogen verdwijnen, maar ze kreeg niet veel tijd om daarover te sippen. Ze werd naar voren geduwd. Ze moest even slikken, toen ze al die ogen op zich gericht zag, van kopers en koopwaar. Maar ze richtte zich op, stak haar kin n..."
16-07
9.4
Sanne - 5Door: HenkHenk
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Nerd, Neuken, School, Slet, Sletje, Tweeling, Zussen,
" En, was het leuk Vroeg haar moeder aan Emma toen ze de volgende middag weer thuis kwam. Uiteraard was ze best op de hoogte van wat er tijdens dergelijke weekendjes zoal gebeurde. Op een vreemde manier maakte het haar trots op haar dochter, die net..."
16-07
9.1
Het Profielwerkstuk - 3: De BeoordelingDoor: Flooronthefloor
Reacties: 7
Lengte: Zeer Lang
Tags: Jong En Oud, Kut, Kutje, Leraar, Lesbienne, Milf, Pijpen, Sperma, Studenten, Trio,
" i Heb je deel 1 en 2 al gelezen Zo niet, doe dat eerst Dat maakt het verhaal nog spannender en opwindender. Ik snap dat je als lezer na het lezen van dit verhaal nieuwsgierig bent naar het bewuste werkstuk. Tevens zul je ook begrijpen da..."
16-07
9.7
Mijn Eerste Vriendinnetje - 1Door: Peter Reker
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
"We zijn thuis met z n zessen, mijn ouders, ik ben Joep en ben 16 jaar als oudste kind en ik heb drie zusjes van 15, 14 en 13. Het was bij ons thuis altijd gezellig en het was al druk met ons zessen maar daarnaast waren er ook vaak nog vriendjes en vr..."
16-07
9.4
Op Het Platteland Gebeurt Altijd Wel Wat - 1...Door: Surfermartin
Reacties: 0
Lengte: Lang
" i De 11 delen van de reeks met de hier bovenstaande titel vind ik mooi geschreven en heerlijk erotisch. Inmiddels zijn we 5 jaar verder en heeft deze auteur geen nieuwe verhalen meer geplaatst. Het verhaal eindigt wat abrupt en er zitten diverse and..."
16-07
9.1
 
Klik hier voor meer...