Klik hier voor meer...
Donkere Modus
Door: Centerfold
Datum: 10-07-2024 | Cijfer: 8.6 | Gelezen: 6300
Lengte: Gemiddeld | Leestijd: 12 minuten | Lezers Online: 1
Ik ben Jan een verlegen jongen van achttien jaar oud. Ik heb blond krulhaar en een normaal postuur. Mijn tantes vragen altijd of ik de meisjes van me af moet slaan, maar ik ben veel te verlegen om een meisje aan te spreken, laat staan dat ik ze zou kunnen versieren.

Kees is mijn vriend waar ik veel mee optrek. Hij is nog veel meer een nerd dan ik. Aan huis heeft hij zelfs een eigen laboratorium, waar hij allerlei proefjes doet. Dat is mogelijk omdat zijn moeder rijk is. Zijn vader is overleden en had blijkbaar een uitstekende overlijdensverzekering. Zijn moeder is altijd alleen gebleven ondanks dat het een mooie vrouw is.

Ik ga naar Kees en wordt begroet door zijn moeder. Ze heeft een strakke jeans, waar haar billen mooi in uitkomen. Ook haar borsten zien er weer fantastisch uit in het bloesje met een spannend decolleté. Als ik bij Kees in zijn laboratorium arriveer, is hij erg enthousiast over een nieuwe uitvinding. Ik ben benieuwd wat hij nu weer gebrouwen heeft. Ik moet beloven, dat ik aan niemand doorvertel wat hij gemaakt heeft. Dat maakt me nog nieuwsgieriger natuurlijk en ik beloof onmiddellijk, dat ik het voor me zal houden. Op een bijna fluisterende toon vertelt hij, dat hij pillen heeft gemaakt met bijzondere uitwerking. Dat zegt me nog niets, moet ik alles uit hem trekken? Na mijn vragen komt er uit, dat hij een methode heeft gevonden om zijn penis te vergroten. Vol trots zegt hij dat die van hem gegroeid is van 13 naar 20 cm. “De meiden zullen in de rij voor ons staan”. Ons? Wil hij dat ik het ook probeer? Na lang aanhouden, bezwijk ik en stem in dat ik een pil zal innemen. Hij vertelt, dat het een dag kan duren voor het gaat werken. Ik merk dan ook helemaal niets als ik de pil heb geslikt. Afwachten maar.

De volgende morgen word ik wakker en kijk verbaasd om me heen. Ik lig in een enorm groot bed in een vreemde kamer, maar dan zie ik dat het mijn eigen kamer is, maar dan veel groter. Ik laat me van het bed glijden en mijn onderbroek zakt van mijn kont. Oh kut, de kamer is niet groot, ik ben gekrompen. Dat moet het gevolg van de pil van Kees zijn. Mijn penis had moeten groeien, maar er is blijkbaar een vervelende bijwerking, hoewel mijn lul nog wel een behoorlijk formaat heeft. Ik lijk een kabouter met een grote lul. Paniekerig denk ik na. Ik moet Kees zien te bereiken, maar ik kan niet bij de deurklink en mijn smartphone ligt beneden aan de oplader. Mijn raam staat open, misschien kan ik zo wegkomen. Ik knoop twee zakdoeken aan elkaar om een onderbroekje van te maken. Het raam heeft een brede vensterbank en omdat ik zo klein ben, kan ik er makkelijk over lopen. Op het eind van de vensterbank kan ik een balkon van de buren bereiken. Als ik eenmaal op het balkon sta, besef ik dat ik niet meer terug kan. Gelukkig staat er een deur naar de slaapkamer op een kiertje. Voorzichtig til ik het haakje omhoog en sluip naar binnen. De gordijnen schuiven echter open en ik word opgeschrikt door een gil. Verschrikt kijk ik naar het bed. Mijn buurmeisje Chantal zit rechtop in bed en zie haar prachtige borsten. Hier droom ik al heel lang van, maar dan in totaal andere omstandigheden. Voor een meisje van zestien heeft ze best grote tieten.

Chantal komt uit bed en komt voorzichtig naar me toe. Ze heeft een string aan en ik zie haar prachtige billen. Ze is nog veel mooier dan ik al gedacht had. Ze herkent me niet en vraagt of ik een kabouter ben. Ik besluit om maar niets te zeggen. “Kom maar in bed, je zult het koud krijgen”, zegt ze lief en pakt me op. Terwijl ze me oppakt, schiet de knoop uit de zakdoeken en ben ik volledig naakt. Ze legt me in bed en kijkt naar mijn lul. “Dat ziet er goed uit”. Voorzichtig pakt ze mijn lul beet en natuurlijk groeit deze tot een volledige erectie. Verbaasd kijkt ik naar mijn eigen lul, deze is gegroeid. Doordat ik zo klein ben, kan ik mezelf pijpen als ik dat zou willen. Chantal giechelt een beetje en trekt langzaam aan mijn dikke pik. Ik sidder van geiligheid, voor het eerst in mijn leven zit er iemand anders aan mijn penis en dan is het nog wel door het meisje waar ik al jaren stiekem verliefd op ben. Opeens gaat ze liggen en zet mij rechtop. Met één hand pakt ze mijn billen en met de andere hand pakt ze mijn pik weer beet. Ze voert het tempo geleidelijk op en ik hou het niet meer. Grote stralen sperma spuit ik op haar tieten. Ze pakt haar eigen borsten beet en smeert mijn sperma er over uit.

Chantal pakt me beet en loopt met mij in haar armen naar de badkamer. Met piemel zit tussen haar malse tieten en wederom krijg ik een stijve. Gezamenlijk stappen we onder de douche en ik kijk omhoog naar haar kale kut, terwijl ze haar borsten met badschuim inzeept. Met mijn handen ga ik omhoog langs haar benen, maar ik kan haar kut net niet bereiken, ook niet als ik op mijn tenen ga staan. Ze zakt door haar knieën, waardoor ik mijn tongetje op haar klit kan zetten. Mijn hand duwt ik tussen haar lippen en voel dat ze kletsnat is. Met groot gemak gaat mijn hele hand naar binnen en ik bewerk haar g-spot, zoals ik op internet heb geleerd. Blijkbaar heb ik goed opgelet, want ze staat enorm te kreunen en te hijgen. Ik ga gestaag door en niet lang daarna komt ze met een gilletje klaar.

Na het douchen kleedt ze me aan met een meisjesjurk, die nog in haar klerenkast blijkt te liggen. Een onderbroek heeft ze niet voor me. Haar ouders zijn gelukkig niet thuis. Ze pakt me op en zet me in een grote boodschappentas. Op straat heeft niemand door dat ik in die tas zit. Ik vraag me af waar we heen gaan. Even later zijn we bij een vriendinnetje aangekomen en lopen ze naar de slaapkamer van het meisje. Daar blijkt nog een ander meisje te zitten. “Nou laat nu maar eens zien wat voor verrassing je voor ons hebt”, zegt één van de meisjes. Chantal pakt me op uit de tas en verbaasd reageren beide meisjes. “Hoe kom je in godsnaam aan deze kabouter?”

“Niet alles is klein aan hem”, zegt Chantal, waarop de meisjes haar niet begrijpend aankijken. Maar de meisjes begrijpen direct wat ze bedoelt als ze het jurkje optilt. Het mooie meisje met lang donker haar vraagt aan Chantal of ze even mag voelen. Aan mij wordt niets gevraagd, ze doen alsof ik een pop ben. Ook het meisje met het korte blonde haar wil wel even voelen en weldra voel ik een hand om mijn penis en een andere onder mijn ballen. De meisjes giechelen als mijn lul schokkend omhoog komt. Het meisje met de lange donkere haren trekt opeens haar T-shirt uit. Ze draagt geen bh en ik zie haar kleine parmantige borstjes. Het andere meisje volgt haar voorbeeld. Zij draagt wel een bh, waarschijnlijk omdat haar enorme tieten anders te veel heen en weer schudden. Chantal kleedt zich ook helemaal uit en in korte tijd zitten er drie naakte meiden om me heen. Ze beginnen aan mijn pik te likken en om beurten nemen ze hem in hun mond. “Hij kan lekker beffen met dat kleine tongetje”, kirt Chantal en onmiddellijk zit er een kut op mijn mond. Als een bezetene begin ik te likken en te zuigen op de dikke klit en duw mijn hand naar binnen. Ik word nog steeds lekker gepijpt, maar kom nog niet tot een climax doordat ik vanmorgen ook al ben klaargekomen. Het meisje dat ik aan het beffen ben, komt wel tot een hoogtepunt en spuit mijn gezicht onder het kutvocht. Opeens voelt het anders aan aan mijn lul en ik besef dat Chantal of het meisje met het lange donkere haar op mijn pik is geklommen. Langzaam voel ik mijn penis naar binnen schuiven. Het blonde meisje stapt van me af en begint mijn gezicht schoon te likken met voor mij een enorme grote tong. Het meisje met het donkere haar wipt nu in hoog tempo op mijn lul en haar kleine borsten wippen op en neer. Met een gilletje komt ze klaar en ook ik kan een hoogtepunt niet langer voorkomen.

Chantal stopt me weer in de tas. Thuis gekomen neemt ze haar moeder in vertrouwen en laat mij aan haar zien. Ze besluiten dat ze na gaan denken wat er met mij moet gebeuren. Aan mij wordt weer niets gevraagd.

Ik moet plassen en geef dit aan bij de buurvrouw, de moeder van Chantal. Ze loopt met me mee en opent de wc deur voor me. Maar als ze ziet dat de wc-pot ook te hoog voor me is, pakt ze me op. Doordat ze mijn beide armen vast heeft, kan ik mijn penis niet vastpakken om te plassen. Ze ziet dit en pakt me met één arm vast. Ik kan mijn armen nog steeds niet bewegen. Haar borsten puilen om mijn hoofd. Als ze ziet, dat ik op deze manier nog steeds niet kan plassen, pakt ze mijn penis beet. Ze stoot een verbaasd geluid uit als ze mijn lul voelt, maar ik hoor haar ademhaling versnellen. Als ze mijn voorhuid terugtrekt, groeit mijn pik in haar hand. Van plassen komt nu helemaal niets meer terecht. Ze trekt me lekker af, maar zet me dan opeens neer. Met haar arm gaat ze achter haar rug en zipt haar jurk open. Plotseling staat ze in ondergoed, maar ook dat duurt niet lang. Ze gaat op de wc-pot zitten en pakt me op. “Ik wil die lekkere pik in me voelen”. Dit had ik nooit achter de buurvrouw gezocht. Met gespreide benen duwt ze mijn piemel bij haar naar binnen. Ze pakt mijn beentjes vast en trekt me heen en weer. Mijn pik gaat in en uit haar sappige flamoes en even later komt ze al klaar. “Dit had ik heel erg nodig. Dankjewel”. Ze pakt me op en kust me op mijn mondje. “Je bent nog steeds stijf”, zegt ze en neemt mijn dikke pik in haar mond. Ze heeft me voor zich vast en zuigt heerlijk op mijn lul. Als ik bijna klaarkom, stopt ze en duwt mijn lul tussen haar tieten. Dit is zo een ongelooflijk lekker gevoel en voor de zoveelste keer kom ik klaar vandaag.

Ik schrok me vanmorgen rot toen ik zo gekrompen was, maar tot nu toe is het de mooiste dag van mijn leven.
Geef dit verhaal een cijfer:  
5   6   7   8   9   10  
 
Nog niet uitgelezen? Dit zijn de 10 nieuwste Fantasy sexverhalen!
 
Vreemd PilletjeDoor: Centerfold
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beffen, Buurmeisje, Buurvrouw, Dikke Tieten, Grote Borsten, Milf, Neuken, Tiener, Trio,
"Ik ben Jan een verlegen jongen van achttien jaar oud. Ik heb blond krulhaar en een normaal postuur. Mijn tantes vragen altijd of ik de meisjes van me af moet slaan, maar ik ben veel te verlegen om een meisje aan te spreken, laat staan dat ik ze zou k..."
10-07
8.6
Op SafariDoor: Buurman
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"In de diepe binnenlanden van Nederland, haha, dit is toch nauwelijks een safari te noemen, maar toch. De leuke buurvrouw aan de overkant, mocht er zijn, maar foto s maken van ander natuurschoon was meer de bedoeling. Hoewel, die prachtige, z..."
10-07
8.2
Make Love, Not Warcraft - 3: In De Schaduw V...Door: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: World Of Warcraft,
"Stonard was een nederzetting gesticht door Orcs, diep in het hart van The Swamp of Sorrows. Het was een strategische locatie, omgeven door dichte moerassen die bescherming boden tegen indringers. De meeste bewoners waren Orcs, ruwe krijgers en gehard..."
05-07
8.2
Make Love, Not Warcraft - 2: Herstel In De M...Door: Jefferson
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: World Of Warcraft,
"Ik strompelde de hut uit, mijn lichaam nog steeds herstellende van de verwondingen die ik twee weken geleden had opgelopen. De dikke, groenige mist van Stonard in The Swamp of Sorrows omhulde me, en de vochtige lucht vulde mijn longen. Het gerucht gi..."
04-07
8
Make Love, Not Warcraft - 1: OorlogsminnaarsDoor: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: World Of Warcraft,
"Als Draenei voelt alles vast nog intenser, misschien door de gevoeligheid van haar blauwe huid en het mystieke licht dat altijd om haar heen zweeft. Mijn hart klopt in mijn keel terwijl ik terugdenk aan hoe dit allemaal begon. We ontmoetten elkaar ti..."
02-07
7.6
Deleted Scenes Frozen - 1Door: Jefferson
Reacties: 1
Lengte: Lang
"Zullen Wij Een Sneeuwpenis Maken Het was een stille nacht in Arendelle. De sterren schitterden helder aan de hemel, terwijl een zachte sneeuwval de straten bedekte. Anna haastte zich door de koude gangen van het kasteel, haar hart bonzend v..."
01-07
8.6
Sylara's Transformatie - 6: Terugkeer Naar A...Door: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Transformatie,
"Toen de laatste orc eindelijk klaar was, bleef ik alleen achter, liggend in een plas zaad voor het vuur. Mijn lichaam was uitgeput, mijn spieren trilden van de inspanning, maar ergens diep van binnen voelde ik me sterker. Ik had deze nacht overleefd,..."
18-06
8.5
Hermes TrismegistosDoor: Bookolos
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Groepsex, Tiener, Trio,
"Ik heb een zware, dikke krulbaard. Die heb ik laten staan omdat ik vanaf mijn conceptie bovenaan mijn hals, onder mijn onderkaak een geslachtsorgaan heb hangen, ballen en lul compleet. Op de normale plaats zitten ook geslachtsdelen, maar bovendien he..."
16-06
8
Sylara's Transformatie - 5: De StrafDoor: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Straf, Transformatie,
"Rondom het kampvuur verzamelde zich een groep orcs, hun ogen glinsterend van verwachting en lust. Ik lag daar, naakt en wulps, mijn lichaam uitgeput van de eerdere handelingen, maar mijn geest nog steeds alert. Ik wist dat de nacht nog lang niet voor..."
16-06
8.7
Sylara's Transformatie - 4: De OvergaveDoor: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Transformatie,
"De rest van de dag verstreek traag. Ik bleef in mijn kooi, mijn gedachten een chaos van verlangens, plannen en twijfels. Het beeld van de naakte orcs bij de stroom spookte constant door mijn hoofd, en de herinnering aan wat er de vorige nacht was geb..."
16-06
8.5
 
Klik hier voor meer...