Klik hier voor meer...
Donkere Modus
Door: Karel Jr.
Datum: 12-07-2024 | Cijfer: 9.4 | Gelezen: 26774
Lengte: Zeer Lang | Leestijd: 34 minuten | Lezers Online: 1
Meer dan 10 jaar zijn er voorbij gegaan sinds we voor het laatst een bezoek hebben gebracht aan Twan en zijn familie ( lees vooral de eerdere avonturen in deze jaartallen reeks ). Zijn wilde seks jaren met zo'n beetje al zijn familieleden liggen al een tijdje achter hem. Maar dan komt Emerald achter zijn verleden en wordt alles een nieuw leven ingeblazen.

Oudejaarsavond 2003. Nog een paar minuten en dan breekt het nieuwe jaar aan. Waarom de drank dit jaar meer vloeit dan in andere jaren weet Twan niet, maar het zorgt in ieder geval voor een vrolijke stemming. Alleen Mimi en Adi, inmiddels alweer 8 en 7 zitten vol spanning. Voor het eerst mogen ze tot het nieuwe jaar aanbreekt opblijven, iets wat natuurlijk een hele belevenis is voor de twee. Jock is nog maar 4 jaar en ligt te slapen in zijn bed, zich niet bewust wat er deze avond allemaal aan de hand is.

Op dat moment begint Emerald met het aftellen en de rest valt snel bij. Tien seconden later is het zover en feliciteert iedereen elkaar met drie kussen. Zijn ouders Natalie en Karel zijn er, net als Diana, de moeder van Emerald is er en zijn tante Hilda is overgekomen uit Nederland. Jammer dat Chloë niet kon komen, dan was het stel compleet geweest.

Een uur later gaan Mimi en Adi naar bed, maar gaat het feest onverminderd door. Of het nu komt door de aanwezigheid van Hilda, maar de alcohol blijft genuttigd worden en de sfeer zit er goed in. Het is al 3 uur als Diana aangeeft dat ze het wel mooi genoeg vindt en haar kamer opzoekt. Twan kijkt Emerald aan en als zij knikt volgen ze het voorbeeld van Diana. Natalie, Karel en Hilda maken nog geen aanstalten hun bed op te zoeken, wat dat betreft lijkt het erop dat ze verloren tijd willen inhalen. Nog geen vijf minuten nadat Twan zijn hoofd op het kussen heeft gelegd verkeert hij al in dromenland. Emerald heeft er meer moeite mee, vooral ook omdat van beneden regelmatig het gelach van de nog feestende familie klinkt. Emerald hoopt maar dat Mimi en Adi er geen last van hebben. Een half uur later geeft Emerald het op en stapt uit het bed. Het is niet al te warm en aangezien ze naakt slaapt, trekt ze snel een ochtendjas aan. Gelukkig blijken de vermoeide kinderen diep te slapen en de mooie Emerald gaat naar het toilet, waar ze haar plas laat lopen en zich afvraagt of het zin heeft om het bed op te zoeken? Slaap heeft ze niet, maar ze heeft ook geen zin weer naar beneden te gaan. Besluiteloos staat ze op de overloop, als ze opeens iets van beneden opvangt. Hoort ze dat nou goed? Ze sluipt een stuk de trap af en kan dan het gesprek beneden volgen. Ze kan haar oren niet geloven waar Karel, Natalie en Hilda het over hebben. Ze hebben het over Twan, over het einde van de jaren 80, begin van de jaren 90.

" Die eerste keer met Twan zal ik nooit vergeten. In mijn eigen winkel nog wel. En hoe vaak ik wel niet ben klaargekomen ... " hoort ze de stem van tante Hilda.

" Ik denk ook nog vaak aan het weekend dat we bij jou waren, Hilda. Dat Twan en ik het samen onder de douche deden " reageert Natalie.

" Terwijl ik Hilda een lekkere beurt gaf " lacht Karel.

Het valt beneden even stil. Het lijkt erop dat ze in gedachten die dag opnieuw beleven. Ondertussen vecht Emerald met de gevoelens die bezit van haar nemen. Twan die zo'n beetje de hele familie neukte? Ze kan het nauwelijks geloven.

" Hij was niet te houden toen. Een dag niet geneukt was een dag niet geleefd " lacht Hilda.

" Klopt, weet je nog dat we een triootje hadden? " zegt Karel, Natalie aankijkend.

" Hoe zou ik dat kunnen vergeten? Oudejaarsavond 1992 " mijmert Natalie lachend.

" Om die nacht Emerald het hof te maken " schudt Karel zijn hoofd.

" De beste beslissing van zijn leven " reageert Natalie uit de grond van haar hart.

Emerald weet niet wat ze aan moet met wat ze allemaal hoort. Heeft haar Twan dit echt allemaal gedaan? Ze weet niet wat ze er van moet denken, maar een ding weet ze wel. Ze is bloedgeil geworden bij de verhalen van Karel, Natalie en Hilda. Haar kutje sopt als het ware en als ze beneden nog meer herinneringen ophalen dwalen haar vingers richting haar natte kutje. Ze begint zichzelf te verwennen, stopt haar vingers in haar grotje. Kletsnat worden haar vingers, want de sappen stromen inderdaad rijkelijk bij de mooie Emerald. Ze zoekt steun tegen de trapleuning en voert het tempo op. Een kreun ontsnapt er aan haar lippen, een hoogtepunt ligt al rap op de loer.

" Emerald? " hoort ze de stem van Diana.

Snel haalt ze haar vingers uit haar kutje, maar natuurlijk dat Diana alles heeft gezien. Er is niets dat dat kan verbloemen. Diana kijkt haar met gefronst voorhoofd aan, niet gelovend wat ze hier ziet.

" Echt Emerald, midden op de trap? " vraagt Diana.

Dan luistert ze naar wat er beneden besproken wordt en in klap begrijpt ze wat Emerald in deze toestand heeft gebracht.

" Kom mee " fluistert haar moeder en Emerald volgt Diana mee naar de slaapkamer van haar moeder.

" Wat heb je allemaal gehoord? " vraagt Diana en Emerald begint te vertellen.

" Je lijkt niet eens verbaasd te zijn? zegt Emerald op het eind.

" Hoe lang werk ik al niet voor de familie? Natuurlijk krijg ik van alles mee. Natalie en Karel hebben een behoorlijk vrij seksleven " geeft Diana toe.

" En je hebt er geen enkel probleem mee? " vraagt Emerald.

" Waarom zou ik? Wat was jouw eerste reactie toen je het hoorde? " antwoordt Diana spottend.

Emerald begrijpt wat haar moeder bedoeld. Nog steeds voelt ze de spanning in haar kutje, vooral ook omdat ze nog steeds geen hoogtepunt heeft gehad. Opeens dringt het tot haar door wat haar moeder eigenlijk zegt.

" Jij werd ook botergeil? zegt ze dan.

Diana kijkt haar spottend aan en dan dringt het tot Emerald door wat haar moeder met deze blik wil zeggen.

" Mijn God, jij hebt meegedaan! " begrijpt ze dan en Diana ontkent het niet.

" De beste beslissing van mijn leven. Het heeft mijn seksleven zo verrijkt " geeft Diana ruiterlijk toe.

" Mijn God " schudt Emerald met haar hoofd, nauwelijks bevattend wat haar moeder hier zegt.

" En jij en Twan? " wil ze dan weten, waarop haar moeder meteen met haar hoofd schudt.

" Nee, zijn wilde jaren heeft Twan in Nederland doorgebracht. En voor er zich een mogelijkheid voordeed, had jij hem al aan de haak geslagen " legt Diana uit.

Hier is Emerald toch wel blij mee. Het idee alleen al gaat haar te ver. Hoewel, ze kan niet ontkennen dat haar kutje samentrekt en niet bepaald van afschuw. Ze voelt hoe het geil uit haar kutje drupt. Ze glijdt op de stoel heen en weer, opnieuw bloedgeil. Ze probeert het voor haar moeder te verbergen, maar dat is onbegonnen werk.

" Je bent nog steeds botergeil, meisje " lacht haar moeder, als ze Emerald ongedurig ziet bewegen.

Meisje? Verdomme, ze is inmiddels 30 jaar! Een moeder van 3 kinderen. Maar Diana heeft gelijk. Ze heeft zich in tijden niet zo geil gevoeld. Net alsof ze weer een jaar of 16 is, toen ze dit dagelijks ondervond. Niet dat ze niet regelmatig geil is, zeker wel, maar met drie kinderen is alles toch anders.

" Vinger jezelf naar een hoogtepunt, schat. Onderdruk je verlangen niet langer " zegt Diana dan zachtjes.

Emerald kijkt haar moeder geschokt aan. Het idee alleen al! Maar eerlijk is eerlijk, ze is er wel aan toe! Ze voelt zich best opgelaten met haar moeder erbij, maar toch kan ze het niet laten en slaat haar ochtendjas open. Ze ziet hoe haar moeder haar lichaam in zich opneemt en ze meent iets van goedkeuring en trots in haar ogen weerspiegeld te zien. Ze begint met haar tieten te spelen, maar kan zich al snel niet meer inhouden en laat haar vingers dan naar haar kutje dwalen. Voor haar vingers haar grotje bereiken besluit ze toch haar ochtendjas verder uit te trekken, om zichzelf alle ruimte te geven. Naakt zit ze nu voor haar moeder en begint zichzelf te verwennen. In eerste instantie houdt ze zich nog enigszins in, werpt af en toe een blik op haar moeder. Maar het duurt niet lang voor ze zich laat gaan. Al snel heeft ze niet meer door dat haar moeder gefascineerd toe kijkt, helemaal niet als ze genietend haar ogen sluit. Haar ademhaling versneld, ze begint te kreunen en haar vingers gaan steeds feller heen en weer. Ze ziet beelden van Twan voor zich, waarin deze wilde seks heeft met zijn ouders. Ze richt zich nu vol op haar klitje en de spanning bij de donkere Emerald loopt nog meer op. Ze voert de druk op haar klit op, smacht naar een verlossend hoogtepunt. Ze begint steeds harder te hijgen en onsamenhangende woorden komen over haar lippen. Een ding is duidelijk, Emerald geniet met volle teugen. Dan is het moment daar en komt ze klaar. Met een wilde gil geeft ze uiting aan haar genot en het geil spat uit haar kutje. Wild blijft ze haar klit stimuleren en weer spuit er vocht naar buiten toe. Dan ebt het orgasme langzaam weg en sidderend blijft ze half op de stoel hangen. Ze opent haar ogen en dan staat de volgende verrassing haar al te wachten. Haar moeder staat naakt tegenover haar en aan alles is te zien dat ze bloedgeil is geworden van haar masturberende dochter.

Emerald weet niet waar ze moet kijken. Eerst richt ze haar ogen op de prachtige, grote tieten van Diana, dan weer valt haar blik op het licht begroeide kutje van haar moeder. Maar het zijn vooral de vochtige, uitpuilende lipjes, waar Emerald geen genoeg van kan krijgen. Ze kijkt met hele andere ogen naar Diana en voelt hoe ze het opnieuw warm krijgt. En ze raakt nog opgewondener als ze ziet hoe haar moeder met een vinger over haar lipjes wrijft. Het is net of ze zelf voelt wat haar moeder nu ervaart en er komt een kreun over haar lippen. Twee vingers verdwijnen in het grotje van Diana, die zichzelf nu begint te vingeren. Steeds sneller gaan de vingers heen en weer en Diana begint zachtjes te kreunen. Emerald raakt bloedgeil om haar moeder zo te zien en al snel kan ze zich niet inhouden. Alle grenzen vervagen bij Emerald en ze komt overeind, een nat spoor geil op de stoel achterlatend. Ze stapt op haar moeder toe en drukt haar lippen op de hare. Verrast beantwoordt Diana de tedere kus en korte tijd later zijn de twee in een passievolle tongzoen verzonken.

" O, mijn God, Emerald " hijgt Diana, als de twee dan eindelijk de tongzoen verbreken.

" Best wel geil, mama, of niet? " lacht Emerald, die zelf nauwelijks kan geloven hoe intiem ze nu met haar moeder is.

En het wordt nog intiemer, want haar vingers hebben inmiddels de plek van die van Diana ingenomen. Midden in de slaapkamer vingert ze nu haar moeder, die genietend haar ogen sluit. Al snel zitten haar vingers onder het geil en ze kan het niet laten om ze even later schoon te likken. Ze geniet van de smaak en ze kan de aandrang niet weerstaan om door haar knieën te gaan en haar tong over de natte lipjes van Diana te laten gaan. Dan dringt haar tong het hete grotje binnen en begint ze gretig de vrijkomende sappen op te likken. Diana kreunt het uit en staat te shaken op haar benen als Emerald haar tong plagend haar werk laat doen. Ze valt de gezwollen clitoris aan, wat aan Diana een gil ontlokt. Ze zweept op deze manier Diana nog verder op, die zich helemaal aan haar dochter overgeeft. Toch maakt Emerald zich even later van haar los, maar niet voor lang. Opnieuw begint ze Diana te kussen, twee vingers propt ze in het kutje. Snel laat ze ze heen en weer gaan, voert de druk maximaal op. Diana gilt het uit, kan zich nauwelijks op de benen houden, maar geniet met volle teugen. Ze zit tegen een orgasme aan, maar voor ze over de rand wordt geduwd, haalt Emerald haar vingers uit het kutje. Nu biedt ze deze aan Diana aan, die genietend haar eigen sappen proeft. Dan bereidt Emerald zich voor op de definitieve aanval. Haar vingers verdwijnen opnieuw in het dampende grotje en ze voert de druk op het klit opnieuw vol op. Nu is er geen houden meer aan voor Diana en niet veel later komt er een diepe snik over haar lippen en spuit ze haar vocht naar buiten toe. Vol ongeloof kijkt Emerald hoe haar moeder komt, net alsof ze in geen weken is klaargekomen. Diana zakt uiteindelijk door haar hoeven heen en lachend houdt Emerald haar overeind, trots dat ze haar moeder zo heeft kunnen laten genieten.

Vijf minuten later staan ze onder de douche. Zweet en geil wordt weggespoeld, terwijl beiden nog nagenieten van het onverwachte seks spel dat zich tussen hun heeft afgespeeld. Diana kan het niet laten om het strakke lichaam van haar dochter te bewonderen. Drie kinderen heeft Emerald op de wereld gezet, maar je zou het absoluut niet zeggen. Vooral van de billen van Emerald is ze onder de indruk en ze neemt deze dan ook lekker stevig beet. Een vinger dwaalt naar het bruine sterretje toe en speels laat ze deze in het aarsje van Emerald verdwijnen. Deze schijnt dit ontzettend opwindend te vinden, een reden voor Diana om haar vinger heen en weer te halen. Emerald kreunt het uit, wat Diana tot het besluit laat komen om haar dochter nog eens lekker te laten komen. Het lukt haar moeiteloos om een tweede vinger in het holletje van Emerald te proppen en met haar andere handen maakt ze de douchekop los. Deze richt ze vervolgens vol op het kutje van Emerald, terwijl ze haar vingers in het aarsje heen en weer blijft halen.

Kreunend en steunend geniet Emerald van de stimuleringen van haar moeder. Wat een nacht is dit aan het worden! Ze voelt hoe de spanning zich in haar lichaam aan het opbouwen is. De waterstraal doet haar al bijna komen en de stotende vingers in haar reet zorgen voor extra stimulans. Met moeite weet ze op de been te blijven, want al dat genot laat haar zwalken op de benen. Kan het nog geiler worden? Natuurlijk kan dit, want Diana verandert nu de instelling van de douchekop. Een harde straal raakt haar klit vol en Emerald gilt het uit. Ze voelt haar lijf verkrampen en het volgende moment ontploft ze al. Gillend geeft ze zich over aan het genot en voor even is haar exploderende lijf het middelpunt van haar bestaan. Hijgend komt ze uiteindelijk weer tot de werkelijkheid terug, waarbij ze in het lachende gezicht van haar moeder kijkt. Dankbaar kust ze Diana op de lippen. Deze nacht is hun relatie veranderd, extra lagen zijn er aan hun toch al hechte band toegevoegd.

Even later praten Emerald en Diana alles nog eens rustig door. En biecht Emerald aan haar moeder op dat ze een stap verder wil gaan. Ze wil haar seksleven verrijken en de rest van de familie erbij betrekken.

" Zeker weten? " vraagt Diana haar dochter en deze knikt standvastig.

" Laten we dat dan doen " antwoordt ze met een uitdagende lach.

De volgende ochtend gaan Hilary, Natalie en de kinderen naar de dierentuin. Eigenlijk zou Emerald ook mee gaan, maar deze geeft aan dat ze vrij moe is. Twan kijkt zijn vrouw verrast aan. Als er iemand over een tomeloze energie lijkt te bezitten dan is zij het wel. Emerald ontwijkt zijn vragende blik en helpt Hilary en Natalie met de voorbereidingen voor het vertrek naar de dierentuin. Later die middag worden de kinderen naar vrienden gebracht die als oppas fungeren, waardoor ze een avond hebben die ze in alle rust met elkaar kunnen doorbrengen. Zwaaiend nemen ze afscheid van elkaar en Twan trekt de deur achter zich dicht.

Karel stelt voor om van het mooie weer te genieten en bij het zwembad te gaan liggen. Een van de voordelen van leven op het zuidelijk halfrond is dat het weer rond de jaarwisseling meestal lekker warm is. En het nieuwe huis van zijn ouders bezit een dakterras met zwembad, een luxe waar ze maar wat graag gebruik van maken. Karel en Twan springen in het water en een kwartier later nestelen ze zich naast het bad in een paar ligstoelen. Langzaam vallen de ogen van Twan dicht, tot daar opeens Emerald en Diana het dakterras opkomen. Ze hebben hun zwemkleding aangetrokken, maar de kleine stukjes stof stellen weinig voor. Het zorgt er alleen maar voor dat er nog meer nadruk wordt gelegd op het lichaam van de draagster. Het lichaam van Emerald heeft natuurlijk geen geheimen voor Twan, maar nu wordt hij met de neus op de feiten gedrukt, waar zij haar looks vandaan heeft. Diana ziet er echt dondersgoed uit. Haar lange benen zijn indrukwekkend en een stel prachtige tieten bekronen het slanke lichaam. Twan wordt zich weer eens bewust van het feit dat hij altijd al een zwak voor oudere vrouwen heeft gehad. Hij kan zijn ogen dan ook nauwelijks van Diana afhouden. Sierlijk duiken moeder en dochter het bad in, voor even zicht biedend op hun achterste.

" Drie kinderen en dan nog zo'n lijf. Ik zou bijna jaloers op je worden, jongen" zegt Karel naast hem, die al net zo gefascineerd op de entree van de dames reageert als Twan.

Twan geeft zijn vader gelijk, maar eigenlijk is hij met zijn gedachten bij Diana. 10 jaar lang is Emerald het middelpunt van zijn seksleven geweest, maar het zien van Diana lijkt iets in hem ontwaakt te hebben. Iets wat hij meteen weer de kop indrukt, want hij wil zijn relatie met Emerald niet op het spel zetten.

" Blijven jullie daar liggen of komen jullie ook in het bad? " vraagt Diana dan.

Twan en Karel komen dan overeind en voegen zich bij de dames in het bad. Lachend slaat Emerald op het water, waardoor er een plens water in het gezicht van Karel komt, die daarop natuurlijk meteen reageert. De daarop volgende minuten wordt er volop geravot in het water, waarbij Diana zich vooral lachend op Twan focust. Af en toe voelt hij haar tieten tegen zich aandrukken en haar handen raken hem aan op plekken, waar ze normaal niet komen. Twan raakt er opgewonden van en dat geldt ook voor Karel, want Emerald houdt haar handen evenmin thuis. Uiteindelijk klimmen ze echter uit het water, toch wel vermoeid van al dat geravot. Twan vraagt zich af of zijn half harde lul niet al te duidelijk in zijn zwembroek afsteekt, maar de dames lijken er geen oog voor te hebben. Nu willen ze van de zon genieten en daarom trekken ze hun bikinitopje uit. Topless nestelen ze zich op een ligstoel en Twan en Karel weten even niet waar ze moeten kijken. De tieten van de dames zien er dan ook verrukkelijk uit. Het kan niet anders of het moet Emerald en Diana wel opvallen.

" Bevalt het uitzicht, jongens? " vraagt Diana dan ook spottend.

Er is geen ontkennen aan voor Twan en Karel, vooral ook omdat de laatste een grote bobbel in zijn zwembroek heeft.

" Het bevalt Karel wel heel erg " lacht Emerald en tot verbazing van Twan komt ze vervolgens overeind en loopt naar zijn vader toe. Ze legt een hand op zijn lul en knijpt er speels in.

Twan kan zijn ogen niet geloven als ze de lul van Karel dan ook nog eens bevrijdt en ze hem zachtjes begint af te trekken. Karel laat het gebeuren, al net zo perplex als Twan.

" Emerald heeft vannacht een gesprek opgevangen tussen je niet zo discrete ouders en je tante Hilda " geeft Diana uitleg.

" En sindsdien is Emerald botergeil " vervolgt Diana, die vervolgens Twan stevig beetpakt en haar lippen op de zijne drukt.

Twan probeert alles geestelijk te verwerken, maar als Diana hem vol passie begint te kussen kan hij niet anders dan deze net zo fel te beantwoorden. Zijn lul komt vol tot leven en wordt door Diana bevrijdt. Beide mannen worden zachtjes afgetrokken en dan door Emerald en Diana richting de ligstoelen gevoerd. Daar duikt Emerald tussen de benen van Karel en Diana volgt het voorbeeld van haar dochter en richt zich op Twan. Deze laatste kijkt toe hoe zijn Emerald zijn vader begint te pijpen. Gefascineerd ziet hij hoe ze Karel opzweept met haar rode lippen. Dit is een kant van Emerald die hij nog niet eerder heeft meegemaakt. Zijn vrouw is een wilde kat in bed, absoluut, maar nooit heeft ze te kennen gegeven dat ze ook geilt op seks met andere mannen dan Twan. Het zorgt voor extra opwinding bij Twan, helemaal omdat Diana hen nu ook begint te pijpen. Diana, die hij al zijn hele leven kent. En die hij altijd bijzonder aantrekkelijk heeft gevonden, maar waar hij, door zijn verblijf in Nederland, nooit werk van heeft gemaakt. Maar nu wordt een oude fantasie werkelijkheid en is deze nog spannender dan hij 10 jaar geleden zou zijn geweest. Want nu is Diana niet alleen een vrouw die hij al sinds zijn vroegste herinneringen kent, maar ook nog eens zijn schoonmoeder! En wat voor een! Een mooiere dan Diana kan hij zich niet voorstellen. Was zijn aandacht eerst grotendeels bij Emerald en Karel, nu richt hij zich helemaal op de mooie Diana. Zijn lul heeft ze vakkundig tot leven gewekt en op de manier waarop ze hem aan het pijpen en stimuleren is, duurt het niet lang voor hij zich helemaal aan haar over moet geven en hij haar warme mond volspuit met zijn zaad. Dat gaat hem te ver en daarom maakt hij zich los van Diana. Ze veranderen van plaats en nu kan hij hij zich helemaal richten op het lichaam van Diana. Hij kust haar tenen en gaat van daaruit omhoog. Haar benen zijn echt lang en slank. Kussend belandt hij bij de binnenkant van haar dijen en dan wordt het kutje van Diana zijn prooi. Langzaam begint hij haar te likken en Diana schokt overeind. Ja, ze is er echt aan toe, want de donkere Diana is al kleddernat. Gretig begint hij haar kutje te verkennen, gaat op zoek naar die plekjes waar ze extra fel op reageert. Haar clitoris is helemaal opgezwollen en is een volgende prooi voor Twan, die zijn schoonmoeder nu echt aan het opzwepen is. Elke keer als ze dreigt te komen, houdt hij echter in, tot Diana hem smekend aankijkt.

" Laat me komen of steek die harde lul gewoon in me " geeft ze dan aan.

Haar laten klaarkomen is verleidelijk, maar om zijn lul in haar smachtende kutje te steken nog aantrekkelijker. En dus maakt hij zich van haar los, trekt haar overeind en legt haar naast het bad op een mat neer. Hij duwt haar benen in haar nek en dan zet hij zijn lul tegen haar kutje aan. Op dat moment ziet hij hoe Emerald op de lul van Karel klimt en zich laat zakken. Mijn God, ze laat zich door mijn vader neuken schiet het door hem heen. Maar de op hem wachtende Diana laat dit al snel naar de achtergrond verdwijnen. Een stoot en hij dringt bij haar naar binnen. Diep verdwijnt hij in haar en begint haar te neuken. Steeds sneller stoot hij in haar door, tot hij haar maximaal neemt. Diana begint al snel te kreunen, moedigt hem vol passie aan. Haar spieren laat ze op hem inwerken en de druk wordt voor hem bijna te veel. Hij probeert op allerlei manieren zijn orgasme uit te stellen en dat lukt hem mede omdat Diana hem die ruimte geeft en op tijd gas terugneemt. Zo blijven ze van elkaar genieten, zonder acht te slaan op Karel en Emerald. Maar dat verandert, want daar kan de eerste zich niet langer beheersen. De kleine Emerald melkt hem met haar spieren leeg en dan is het moment daar dat hij zijn orgasme niet langer kan uitstellen.

" Ik kom Emerald, ik kom " kreunt hij het uit.

" Schiet m'n kutje maar vol " spoort ze haar schoonvader aan, die ook niet anders meer kan, want zijn zaad spuit al naar buiten toe. Diep verdwijnt al dat zaad in Emerald, die genietend haar ogen sluit en nu ook zelf wordt overvallen door een fel orgasme. Gillend geeft ze zich aan haar genot over en gilt van verrukking.

Twan kijkt toe hoe zijn vrouw en zijn vader hun hoogtepunt beleven en dat is voor hem reden om van standje te wisselen. Van achteren neemt hij Diana nu vol, die haar kontje nog maar eens naar achteren duwt. Zijn ballen kletsen tegen haar billen aan, terwijl haar spieren zijn harde lul melken. Maar op een of andere manier kost het hem nu minder moeite om zijn orgasme te onderdrukken en blijven ze volop van elkaar genieten, onder het oog van Emerald en Karel. Opnieuw wisselen ze van plaats, nu klimt Diana op hem en laat zich op zijn pik zakken, haar rug naar hem toe. Zijn handen vinden haar tieten en hij begint deze vol te masseren, af en toe speels aan haar harde, donkere tepels trekkend. Nu komt het moment toch daar dat een orgasme op de loer ligt en ze zich gewonnen geven. Karel raakt intussen zo opgewonden, dat zijn lul alweer helemaal overeind staat. Al trekkend aan zijn lul posteert hij zich voor Diana en deze neemt zijn lul in haar mond. Karel begint te stoten, terwijl Twan Diana nog eens stevig beet pakt. Zo razen ze op een orgasme af, die Diana en Twan gelijktijdig treft. Zaad spuit in het kutje van Diana, terwijl haar onderlijf schokt door de explosie die daar plaatsvindt. Schokkend laat ze de lul van Karel aan haar mond ontglippen, die vervolgens nog een paar keer snel aan zijn lul trekt, alvorens zijn zaad vol in het gezicht van Diana te spuiten.

" Mijn God, wat is dit geil! " kreunt Emerald bij het zien van klaarkomende trio.

Twan en vooral Karel moeten nu toch eerst op adem komen. Emerald is nog steeds botergeil en om de mannen rustig de tijd te geven, richt ze zich dan maar op haar moeder. Eerst kussen ze elkaar teder, dan likt Emerald het gezicht van haar moeder schoon. Niet veel later liggen ze in een standje 69 en verwennen elkaar vol passie. Twan en Karel kijken vol interesse toe hoe moeder en dochter elkaar verwennen en het onvermijdelijke gebeurt. Twan is als eerste weer voorzien van een keiharde lul en ook bij Karel duurt het niet eens bijzonder lang voor hij weer helemaal overeind staat. Niet dat de dames er oog voor hebben. Zij gaan helemaal in elkaar op. Tong en vingers doen hun werk, waarbij Diana meer dan oog heeft voor het bruine sterretje van haar dochter. Steeds verder zwepen ze elkaar op, tot het moment daar is en Diana als eerste klaarkomt. Spuitend komt ze klaar, haar genot luid aan de wereld kenbaar makend. Ze duwt vervolgens haar dochter over het randje heen, die al even fel klaar komt. Eindelijk hebben ze dan weer oog voor de wereld om zich heen en het eerste wat ze zien zijn twee keiharde lullen. Een glimlach breekt door bij Emerald, want zij heeft er nog steeds geen genoeg van.

Emerald laat zich op de lul van Karel zakken. Een zucht komt er over haar lippen als ze zijn lul diep in zich voelt doordringen. Zachtjes begint ze te deinen, haar ogen gesloten. Karel grijpt naar haar tieten, die prachtige bollen met een stel tepels waar je U tegen zegt. Langzaam gaat het tempo omhoog, bouwt de spanning zich navenant op. Twan kijkt toe hoe zijn vader opnieuw bezig is om zijn vrouw naar een hoogtepunt te neuken en het verlangen bij hem stijgt. Hij wil Diana naar zich toetrekken, maar deze houdt hem tegen. Ze zegt niets, haar blik gaat naar haar dochter toe. Twan weet wat ze bedoelt. Het verleidelijke kontje van Emerald deint daar voor hem, haar bruine sterretje lichtjes open door de vingers, die Diana in het kontje van haar dochter heeft gestopt. Hij weet dat Emerald niet vies is van anaal, maar dit is de eerste keer dat ze een dubbele penetratie ondergaat. Maar als hij zich achter Emerald nestelt kijkt ze hem alleen maar met een verlangende blik aan. En dus zet hij zijn lul tegen haar aars aan en stoot voorzichtig in haar door. Het gaat langzaam, maar dan zit hij in haar kontje. Vader en zoon stemmen hun stoten dan op elkaar af en dan beleeft Emerald een onvergetelijke neukpartij. Beide gaatjes zijn gevuld en sensaties gaan door haar heen, die ze nog niet eerder heeft meegemaakt. Karel en Twan genieten al even erg. Beiden zijn druk met vooral Emerald genot te schenken, maar worden natuurlijk meegesleept. Het moment nadert dat het tot een grote ontploffing gaat komen en het is Emerald die als eerste haar genot de wereld in slingert. Luid gillend komt ze klaar op de twee stotende pikken. Ze duwt Karel over de rand heen, die haar kutje volspuit en Twan komt als laatste, net als de lul van Karel verslapt. Voldaan maken ze zich van elkaar los, waarbij het zaad uit beide gaatjes van Emerald loopt.

Snel pakt Diana haar telefoon en maakt een paar foto's van het voldane trio. Dan maakt ze een selfie van hun vier, waar ze zelf met een grote glimlach opstaat.

99

" Eens kijken wat Natalie en Hilda hier van vinden " lacht Diana en verzendt meteen de foto's.

" Ik denk dat de kinderen extra vroeg bij de oppas belanden " zegt Karel met een grote grijns.

" Leer mij mama en Hilda kennen " lacht nu ook Twan.

" Het lijkt me beter dat jullie even wat rust pakken, mannen. Jullie zullen je energie vanavond nog nodig hebben " lacht Emerald al even luid.
Geef dit verhaal een cijfer:  
5   6   7   8   9   10  
 
Nog niet uitgelezen? Dit zijn de 10 nieuwste Familie sexverhalen!
 
Vakantie Met FamilieDoor: Coot
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Broer, Moeder, Vader, Vakantie, Zus,
"Het begon eenvoudig genoeg een familiecamping reis naar een heuvelachtig gebied in een Europees land. Maar papa was weer eens vergeten om naar het weerbericht te kijken zoals papa s schijnbaar wel vaker doen , voordat we dus vertrokken. Na zo n vie..."
06-09
8.8
Tante Judith Met Tim En Zijn Moeder - 9Door: Maarten
Reacties: 4
Lengte: Zeer Lang
Tags: Aftrekken, Beffen, Dochter, Lesbienne, Masturbatie, Masturberen, Moeder, Nudisme, Pijpen, Sperma, Tante, Tepel, Tepels, Vader, Vibrator, Vingeren, Zoon,
"Deel 1 Tim heeft seks met tante van vriend Jonas Judith Deel 2 Tim heeft weer seks met Judith Deel 3 Maayke moeder Tim masturbeert, denkend aan Tim. Deel 4 Tim betrapt Maayke bij het masturberen en ze hebben seks Deel 5 Maayke..."
05-09
9.7
Eva En Wendy Eerste Klas - 3Door: Rik_dj
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: 17 Jaar, Biseksueel, Broer, Dominantie, Zus,
"Na het vorige avontuur van onze beide nichtjes Eva en Wendy in Almelo was het een tijdje stil rond Eva s achternichtje Isabel. Het meisje had zich beetgenomen gevoeld, nadat Eva en Wendy doelbewust hadden toegewerkt naar de neukpartij van Isabel met ..."
04-09
7.9
Moeder En Dochter En ....Door: Lee Williams
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beffen, Dochter, Klaarkomen, Lesbienne, Moeder, Neuken, Schoonmoeder,
"Ellen rijdt van werk naar haar huis in de Achterhoek en zit te bedenken of ze nu eigenlijk wel gelukkig is in haar leven. Ze heeft een lieve man die van haar houdt en waar zij ook erg veel van houdt. Hetzelfde geldt voor haar dochter Lois, die inmidd..."
03-09
8.6
Schoonmoeder Wil Nog Wat - 1Door: Sjak
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dochter, Schoonmoeder, Schoonzoon,
" i Ik vind het leuk om verhalen te verzinnen. Er lopen nog twee verhaallijnen van mij nl Vrouw Met Dwarsleasie en Chauffeur Voor Buurvrouw maar weet het vervolg nog niet. Daarom maar begonnen met dit nieuwe verhaal, gedeeltelijk waar, in de hoop in..."
03-09
8.8
Mam Doet Mee - 8Door: Rocks
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Dochter, Moeder, Neef, Oma, Opa, Tante, Zoon,
"Het is woensdag en na school gaan Mark , Ine en Fleur met z n drietjes naar huis . Mark had nu verkering met Fleur . Ze hadden met z n drietjes ook seks , het is niet verandert nu Mark en Fleur samen zijn , Ine doet gewoon mee , of soms all..."
02-09
8.9
Tante Judith Met Tim En Zijn Moeder - 8Door: Maarten
Reacties: 5
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Beffen, Bondage, Camping, Masturbatie, Masturberen, Moeder, Nudisme, Pijpen, Scheren, Slikken, Sperma, Standje 69, Tante, Vader, Vastgebonden, Vibrator, Zoon,
"In deel een hebben we kennis gemaakt met tante Judith die met Tim seks heeft. In deel twee gaat Tim nog een keer terug naar Judith. In deel 3 fantaseert Maayke over Tim en komt daardoor klaar. In deel 4 zijn Tim en Maayke geil van elkaar. Het leidt u..."
02-09
9.6
Bonusdochter NatalieDoor: Anoniem
Reacties: 1
Lengte: Lang
"Iedereen bekijkt mijn bonus dochter, Natalie lijkt het meest op haar echte naam als zij binnen komt op mijn verjaardag. Gefeliciteerd, glimlacht ze Gelijk krijg ik drie zoenen en bedank ik haar voor haar komst. Je ziet er mooi uit, zeg..."
01-09
9.1
Met Mijn ZusDoor: MichaelX
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Neuken, Stiekem, Zus,
"Mijn naam is Alex. Samen met mijn zus Meike wonen we met onze ouders in de buurt van Utrecht. Ik ben 19, Meike 17. Ze is inmiddels een prachtige jongedame, met een lekker slank lichaam, 1.65m, C cup, krullend donkerblond haar en ronde billen, die ze..."
31-08
9.1
Mijn Stiefzoon Te Vriend HoudenDoor: Mike21617
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Milf, Stiefmoeder, Stiefzoon,
"Na aanleiding van een van mijn eerdere verhalen heeft Liesbeth contact met mij gezocht en mij gevraagd om een fantasie van haar uit te werken in een verhaal. De 42 Jarige Liesbeth liep al mopperend door het huis, weer had haar stiefzoon a..."
31-08
9.1
 
Klik hier voor meer...
Klik hier voor meer...