Klik hier voor meer...
Donkere Modus
Jefferson Jefferson - 17-09-24 @ 10:26
Beste lezers en collega-schrijvers,

Ik werk momenteel aan een paar niche onderwerpen die ik graag wil combineren in een nieuw verhaal. Het gaat hierbij om een mix van World of Warcraft, overspel, interspecies-relaties en cuckolding, wat een unieke uitdaging en kans biedt om deze elementen op een creatieve manier samen te brengen.

Ik heb twee ideeën die ik graag wil delen, en ik hoor graag jullie gedachten of suggesties:

1. De verslaafde gamer en zijn knappe vriendin

Een jonge gamer heeft een verlegen, maar beeldschone vriendin die hem probeert weg te krijgen van zijn verslaving aan World of Warcraft. Hij ziet echter een kans om haar meer bij zijn hobby te betrekken. Door een vreemd toeval belanden ze allebei echt in de wereld van Azeroth, en daar komt haar aantrekkelijkheid ineens flink van pas. Terwijl zij meer aandacht begint te trekken van grote, gespierde wezens uit verschillende rassen, merkt hij dat hun relatie begint te wankelen. Hoewel ze in het begin probeert weerstand te bieden, trekt haar vriendje zich steeds meer afzijdig terug. In stilte fantaseert hij over hoe het zou zijn als zijn vriendin werd gedeeld door deze wezens. Wanneer ze uiteindelijk vreemdgaat, kijkt hij stiekem toe...

2. Het Elven stel op ontdekkingsreis

Een elvenkoppel (ras naar keuze) besluit meer van de wereld te ontdekken. De vrouwelijke elf is arrogant en gelooft dat haar eigen ras superieur is. Haar partner, die graag experimenteert, vindt het daarentegen spannend om haar in situaties te brengen waarbij ze fysiek dichtbij andere, grotere rassen komt. Terwijl hij van een afstandje toekijkt, ziet hij hoe ze langzaam maar zeker erkent dat ook andere rassen aantrekkelijk zijn en iets te bieden hebben.

Deze verhalen combineren fantasy, complexe relatiekwesties en erotiek op een unieke manier, en ik zou graag jullie feedback of ideeën willen horen. Heb je suggesties voor de ontwikkeling van deze thema’s, of wil je zelf iets bijdragen? Alles is welkom!

Met nieuwsgierigheid en verwachting,

Jefferson
 
Wil jij reageren op dit verzoek?
Je naam
Je e-mailadres
Jouw reactie
Ik ga akkoord met de Huisregels
Onthoud mijn gegevens voor de volgende keer