63.596 Gratis Sexverhalen
Klik hier voor meer...
Asian Sissy
Asian Sissy
44jr. slank, klein, asian en sletterig word zeer gewillig van grote mannen met flinke palen.
Hoogste Cijfer: Terug... - 2
Meest Gelezen: Twee Dagen Later...
Aantal Verhalen: 6
Geplaatste Reacties: 1
E-Mail Adres: Niet Openbaar
Titel
Categorie
Datum
Cijfer
De Afspraak Met Dr. Van LeeuwenDoor: Asian Sissy
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Sissy, Pijpen, Anaal,
"Het werd weekend, keek wat TV en terwijl mijn vrouw boven de spullen aan het inpakken was voor London, haar vlucht ging zondagmorgen om 5 uur, kreeg ik een appje binnen. Sacha, een slettennaam hoef ik niet te verzinnen, want je echte naam is al slet..."
16-06-24
8.7
12 Jaar LaterDoor: Asian Sissy
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Pijpen, Sissy,
"Op mijn 32ste ging ik,na 8 jaar huwelijk, in huwelijkstherapie. Inmiddels had ik lang haar, dat ik in een staartje droeg, gekleed in een boxer, met daarover een trainingsbroek en een ruim zittend T shirt ging ik met mijn echtgenoot naar Dr. Bernardu..."
10-06-24
8.9
Terug... - 2Door: Asian Sissy
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Pijpen, Trio,
"En ik ging naar boven, koos zwarte jarretels, met een strak rokje, net over mijn billen met een bloesje dat je om je buik moest knopen en zwarte pumps met naaldhakken. Ik kleedde me aan en ging met een kloppend kutje terug naar hotel, kroop in me bed..."
03-06-24
9.4
Terug... - 1Door: Asian Sissy
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Groot Geschapen, Grote Lul, Pijpen, Sissy,
"Na mijn twee vreemde avonturen, ging mijn leven verder. Totdat twee jaar later ik in Geulen moest zijn voor 2 bijschooldagen BSD , overnachtingen waren in een hotel in Beek. Vroeg in de morgen reed ik naar Geulen toe, toen ik van de snelweg af reed ..."
01-06-24
9.2
Twee Dagen Later...Door: Asian Sissy
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Verleiden,
"Na mijn vreemde avontuur in Kleingenhout, kwam ik dus aan, waar ik op visite was. We praten wat en rond twaalf uur, zei ik dat ik ging slapen en naar boven ging. Boven aangekomen, voelde ik de string, die ik onder me sportbroek aan had, het voelde ..."
25-05-24
9.3
Hoe Het Begon...Door: Asian Sissy
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Eerste Keer, Verleiden,
"Het was in de zomer van 2001. Ik was op vakantie bij familie in het zuiden van het land. Op een warme dag, ging ik met de auto een beetje rondtoeren, terrasje pakken, drankje doen afijn lekker van de zon genieten in een wit sportbroekje en een blauw ..."
25-05-24
9.0