Klik hier voor meer...
Donkere Modus
De Professor
De Professor
Welkom!

Ik hou van verhalen met zorgvuldig opgebouwde spanning en veel aandacht voor genotsbeleving. Sinds kort experimenteer ik ook met kortere, krachtige verhalen die om één bepaald idee draaien. Al mijn verhalen zijn pure fantasie, niks is echt gebeurd - maar zijn verhalen er niet om mee te ontsnappen, verkennen en leren?

Ik hoop daarom dat iedereen een beetje van zichzelf kan herkennen in verhalen over passionele romantiek, een heimelijke rendez-vous, een sessie in het duister of een vluggertje bij klaarlichte dag. Ik snuister al een tijdje door de collecties van geweldige auteurs als Rock, Leen, Verknipte Geest, Angelaa, Karel Jr., Kristiena, Nabakov, Xxx_pen63 en Kyraatje. Van hen heb ik veel geleerd over erotiek, spanning, atmosfeer en personagebouw, en niet te vergeten, mijn eigen kinks. Op deze manier hoop ik iets terug te geven aan hen, en door te geven aan nieuwe lezers, schrijvers, kinksters en avonturiers allerhande.

Vragen, suggesties en feedback zijn van harte welkom, onder een verhaal of op mijn profiel. Misogynie, homo- en transfobie, fat- en bodyshaming, pedofilie, racisme, discriminatie en gehandicaptenhaat/validisme worden zonder waarschuwing gerapporteerd.
Hoogste Cijfer: Deeply Dippy
Meest Gelezen: Welcome To The Jungle
Aantal Verhalen: 10
Ontvangen reacties op mijn verhalen: 49
Door mij geplaatste reacties op verhalen: 107
E-Mail Adres: Niet Openbaar
Titel
Categorie
Datum
Cijfer
Look What You Made Me DoDoor: De Professor
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Amazone, Cuckold, Cuckolding, Doggystyle, Dominantie, Dwang, Hotwife, Klaarkomen, Onderdanig, Orgasme, Pijpen, Sperma,
" Kijk haar aan, dondert de man terwijl hij zich snoeihard in en uit Elise stoot. Slechts even onderbreekt hij zijn ritme om in haar donkere haren te reiken en haar hoofd recht te trekken. Dan zet hij door als een hogesnelheidstrein. In de ogen van m..."
15-11-23
8.4
Myra - 2: Ride The LightningDoor: De Professor
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Bdsm, Bondage, Dom, Orgasme, Pijpen, Sexspeeltjes, Sextoys, Slikken, Sub, Touw, Vastgebonden, Vibrator,
"Myra snuift en kijkt verwachtingsvol omhoog in de ogen van haar dom. Nooit, fluistert ze, nadat hij haar net gevraagd heeft om ze genoeg heeft gehad. De goedkeurende blik in zijn warme ogen geven haar nieuwe energie. De hand die zo ven nog op haar ..."
08-08-23
9.2
Myra - 1: Sodom & GomorrahDoor: De Professor
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Bdsm, Dominantie, Lapdance, Onderdanig, Sexspeeltjes, Sextoys, Vibrator, Zweep,
" Schat, wat vind je hiervan Inquisitief leunt haar vriend over haar schouder en tuurt naar de bamboehouten Ragrund handdoekenstoel. Ze zijn al de hele middag in hun lokake IKEA op zoek naar meubels voor hun nieuwe appartement, en ondanks de smakeli..."
30-07-23
8.6
Welcome To The JungleDoor: De Professor
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Blowjob, Doggystyle, Festival, Gothic, Klaarkomen, Likken, Orgasme, Pijpen, Standje 69,
" Lieverds, ik trap het af, gebaar ik naar mijn vrienden terwijl Ghost de wei inpakt. De eerste dag van Graspop Metal Meeting 2023 was een onverdeeld succes met de topshows van END, Spiritbox, Septicflesh en At The Gates. Maar alle water en zonnebran..."
25-07-23
9.0
Deeply DippyDoor: De Professor
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Cowgirl, Creampie, Doggystyle, Lactatie, Likken, Rimmen, Vingeren, Zwanger,
" i Deeply dippy bout the curves you ve got Deeply hot Hot for the curves you ve got i De naald snijdt de B kant van de vinyl aan met een bekend gekras en mijn favoriete liedje begint uit de speakers te stromen. Ik geloof..."
08-04-23
9.4
Friday I'm In LoveDoor: De Professor
Reacties: 10
Lengte: Lang
Tags: Affaire, Beffen, Blowjob, Cumshot, Deepthroat, Facial, Kantoor, Likken, Orgasme, Pijpen, Sperma, Stiekem, Werk,
"Met kloppend hartje beent Stella langs de eilandjes, printers en vergaderlokalen. Aan het koffieapparaat hebben haar collega s de flessen wijn al ontkurkt voor de vrijmibo. Het is vier uur op het onderzoeksbureau waar ze sinds een aantal jaren werkt ..."
29-03-23
8.7
Somebody's Watching MeDoor: De Professor
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Creampie, Dik, Doggystyle, Exhibitionisme, Neuken, Striptease, Vingeren,
" b Een nieuw verhaal, een nieuw geluid De inspiratie komt deze keer van die geweldige Rockwell plaat en van mijn studententijd, toen ik een jaartje op een historisch begijnhof woonde. Dunne muren zorgden soms voor boeiende avonden 128521 Qua stij..."
10-12-22
9.1
Fuck You In My HeadDoor: De Professor
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Beffen, Creampie, Droom, Dwang, Massage, Neuken, Orgasme, Pijpen, Stiekem, Zwembad,
" b Een nieuw verhaal dat even op zich liet wachten door allerlei druktes in het leven. Deze keer wilde ik de vijf zintuigen een grotere, symbolische rol aanmeten ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden Zoals altijd neem ik ook een lange aanloop na..."
01-12-22
9.1
Whistle While You WorkDoor: De Professor
Reacties: 4
Lengte: Zeer Lang
Tags: Beffen, Creampie, Doggystyle, Flirten, Pijpen, Voorspel, Winkel,
"Ken je van die grijze joggingbroeken van de JBC, Nike, C A, Adidas en H M Ze hebben diepe zakken, sluiten mooi aan op je enkels, accentueren je kont perfect en zijn gemaakt van de zachtste stof die je je kan voorstellen. Oh, en je kan er geen erecti..."
22-10-22
8.9
I Put A Spell On YouDoor: De Professor
Reacties: 6
Lengte: Zeer Lang
Tags: Beffen, Cowgirl, Creampie, Doggystyle, Halloween, Pijpen, Voorspel,
"Als een bezetene stamp je op je pedalen door het gure oktoberweer. Nu de duisternis indaalt, lijkt de regen alleen nog maar harder uit de lucht te storten. Je draait de hoek van je straat om en ziet de voordeur van je gebouw. Nog 300 meter nog 200 ..."
25-09-22
8.6