63.206 Gratis Sexverhalen
Klik hier voor meer...
Genieter56
Genieter56
Beste lezers,

Ik geniet volop van diverse verhalen en heb de stoute schoenen aangetrokken om zelf een verhaal te schrijven. Deze zijn ontstaan doordat ik contact kreeg met een lezeres en samen fantasie├źn gedeeld hebben. Hoop dat jullie evenveel genieten dan ikzelf.
Hoogste Cijfer: Strandgeheim - 4
Meest Gelezen: Strandgeheim - 2
Aantal Verhalen: 8
Geplaatste Reacties: 178
E-Mail Adres: Niet Openbaar
ALLE VERHALEN VAN Genieter56
Titel
Categorie
Datum
Cijfer
Lunch Met Een Ex-collegaDoor: Genieter56
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Borsten, Collega, Likken, Neuken, Pijpen, Tepel, Tepels,
"Mijn naam is Ben en sinds kort vervroegd met pensioen. Heb altijd nog contact met oud collega s. Er zijn sommige waarmee ik een warme band had en zo ook met Anna. Zij was een van de managers waarvoor ik respect had omdat ze vanuit het ooste..."
07-05-24
8.9
De FietstochtDoor: Genieter56
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Billen, Fietsen, Gluren, Jong En Oud, Kut, Kutje, Milf, Oraal,
"De zomer loopt naar zijn einde maar de weergoden verrassen ons weer met de komende dagen veel zon tot wel 25 graden. Dus nog een mooi moment om te genieten van het strand of een fietstochtje te maken. Ik besloot Marieke te bellen of je vrij..."
26-10-23
8.7
Strandgeheim - 5: SlotDoor: Genieter56
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Swingers, Voyeurisme,
"Vandaag was het de laatste dag dat wij naar het strand zouden gaan. Nadat wij gisteren een heftige seks dag hadden met Sylvia, Robert en elkaar, zouden wij het vandaag wat rustiger aandoen. Sylvia en Robert waren er niet en konden we vandaag een ..."
23-06-21
8.9
Strandgeheim - 4Door: Genieter56
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Lust, Oraal, Romantiek, Trio,
"Gelukkig had je aangenomen om niet naar huis te gaan en te overnachten. Het zou de dag daarna weer 25 graden worden en was het mooi weer om naar het strand te gaan en zouden hetzelfde plekje weer opzoeken. Helaas kon ik niet blijv..."
21-06-21
9.1
Strandgeheim - 3Door: Genieter56
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Oraal, Romantiek, Voyeurisme,
"Marieke zulen we even op het terras gaan lunchen Okay, maar dan wil ik wel iets aantrekken. Ze pakt haar doorzichtige witte blouse die erg sexy staat, ik doe een T shirt aan en pakken onze handdoek en slaan die om ons middel. Bloot is niet erg maar ..."
04-06-21
8.6
Strandgeheim - 2Door: Genieter56
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Duinen, Oraal, Strand,
"Het is warm en het zweet staat op mijn voorhoofd nadat ik jouw pijpmondje had volgespoten. Met vol genot opende je je mond en liet je mijn sperma zien om daarna alles door te slikken. Goh Marieke dat wat een heerlijke kennismaking en gaf je ..."
03-06-21
8.6
Strandgeheim - 1Door: Genieter56
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Lust, Pijpen, Strand, Uitdagen,
" Wij Marieke en Bart hebben elkaar op opwindend.net leren kennen en mails gedeeld. Hieruit kwam een fantasie in ons eerste verhaal en staat onder Strandgeheim voorpret. Hieronder de mail en fantasie van Marieke op deze voorpret. Veel leesplezi..."
27-04-21
8.6
Strandgeheim: VoorpretDoor: Genieter56
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
"Op Opwindend.Net leerden wij elkaar kennen. Ik had net een verhaal gelezen en keek naar de reacties. Daar stonden een aantal dames bij die wel erg genoten hadden en was benieuwd hoe zij het vinden op Opwindend.Net. De stoute schoenen aanget..."
26-04-21
8.2