63.187 Gratis Sexverhalen
Klik hier voor meer...
JBL 2000
JBL 2000
Als man van zestig, amateur fotograaf, hou ik er van om seks ervaringen en fantasie├źn te delen met anderen. Ik ben hetero, maar hou af en toe ook van een bi-ervaring. Ik ben 1m90, middelmatig geschapen en volledig geschoren. Verder hou ik van lingerie. Ik draag ook vaak zelf dames lingerie. Dit omdat daar meer mooie dingen in te vinden zijn, wat bij heren lingerie niet makkelijk te vinden is. En voor zij die er aan twijfelen: Ja, er zijn heel wat lingeriewinkels waar je als man ook lingerie kan passen. Maar alles hangt samen met je houding en wederzijds respect.
Een deel van mijn verhalen zijn waargebeurd, andere zijn dan weer mijn vrije fantasie over wat we nog allemaal zouden willen beleven. Soms is waarheid en fantasie dan weer door mekaar verweven...
Hopelijk vinden jullie mijn verhalen leuk.

PS: ik vind het zeer leuk dat jullie reageren op mijn verhalen. Jullie mogen mij ook altijd feedback sturen via mail. Via mail zal ik steeds antwoorden tenzij je aangeeft dit niet te willen...
Hoogste Cijfer: Onze Buitenkantoren - 1
Meest Gelezen: Mijn Vrouw Een Zaadsletje - 1
Aantal Verhalen: 42
Geplaatste Reacties: 14
E-Mail Adres: jbl2000@telenet.be
ALLE VERHALEN VAN JBL 2000
Titel
Categorie
Datum
Cijfer
Maatwerk, Levering: SlotDoor: JBL 2000
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
"Door een ongeval met de motor was ik aan nieuw pak toe. Zowel bij het opmeten als bij de eerste pasbeurt werd ik heerlijk verwend door Mark, de verkoper. Het is donderdag avond als er gebeld wordt net wanneer ik onder de douche sta. Ik denk..."
09-05-24
9.1
Maatwerk, De PasbeurtDoor: JBL 2000
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Kut, Kutje, Neuken,
"We zijn inmiddels 2 weken verder. Ik, Liz, maak me klaar om mijn nieuwe motorpak te gaan passen. Nog even snel een douche, kutje mooi gladscheren Ik trek de kleren aan die ik had klaargelegd en vertrek. In de winkel staat Mark, de verkoper..."
03-04-24
9.3
MaatwerkDoor: JBL 2000
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Kut, Kutje, Likken, Pijpen, Spuiten,
"Hoi, ik ben Liz, een vrouw van 33 die van motorrijden houdt. Na een val heb ik een tijdje niet op de motor gezeten. Mijn lederen motorpak is zwaar beschadigd geraakt bij de schuiver, dus tijd voor nieuw. Bij ons in de buurt is een speciaalzaak waar m..."
26-03-24
9.0
Zwangerschaps Fotoshoot - 2: De Foto'sDoor: JBL 2000
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Fotoshoot, Zwanger,
"We zijn enkele weken verder. Na de zwagerschapsshoot van Mandy heb ik niets meer van haar gehoord. Heeft ze achteraf spijt van hoe de shoot is afgelopen Zich een beetje impulsief laten leiden door de hormonen Ik ben de studio aan het opruimen, af e..."
03-09-23
9.3
Zwangerschap Fotoshoot - 1Door: JBL 2000
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Fotoshoot, Zwanger,
"Enkele weken geleden kreeg ik de vraag om foto s te maken van een zwangere dame. De dame in kwestie bleek uit een slechte relatie te komen en had daardoor een vrij laag zelfbeeld. Deze shoot was haar aangeraden door haar vriendenkring. Ze hoopten hie..."
01-09-23
9.1
Hete FotoshootDoor: JBL 2000
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Fotoshoot,
"Het is maandag. Vandaag heb ik afgesproken met Ives. Hij had me gemaild of ik ook erotische shoots maak van mannen. Na wat over en weer gemail is er een datum vastgelegd en besproken hoe de shoot er moet uitzien. Hij vroeg me tevens of ik het zag om ..."
25-04-23
8.9
Shoppen - 2Door: JBL 2000
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
"Thuisgekomen laad ik de tassen met aangekochte spullen uit. Het briefje van de laatste kledingwinkel valt op de grond. Ik raap het op en lees alle weekdagen tegen 18 30 kan je me hier vinden, Lyn . Er staat ook nog een mobiel nummer bij. Alvorens e..."
24-11-22
8.9
Shoppen - 1Door: JBL 2000
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
"Even mezelf voorstellen. Ik ben Henk, 55 jaar, 1,92 meter groot en gemiddeld geschapen. Mijn fetisj is lingerie. Ik draag al veel jaren dames lingerie. De reden is vrij eenvoudig fijne lingerie voor heren vind je haast niet. Mijn vrouw vind het fijn..."
18-11-22
8.9
Fotoshoot Van Een Leuk Koppel - 4Door: JBL 2000
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Fotoshoot,
"De fotoshoot van Toon en Ann is reeds enkele maanden achter de rug wanneer ik een berichtje krijg van Ann. Ze vraagt me of ik nog een fotoshoot wil doen met haar. Ik antwoord dit zeker te willen doen en wil weten wat ze in gedachten heeft. Een shoot..."
15-11-22
9.0
Fotoshoot Van Een Leuk Koppel - 3: Resultaten Bek...Door: JBL 2000
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Kut, Kutje, Lul, Pijpen,
"We zijn intussen enkele weken verder. De foto s van de shoot van Toon en Ann zijn bijgewerkt, daar waar nodig. Ze komen langs om samen de foto s te bekijken. Tevens kunnen ze de resultaten op een usb stick meenemen. Het is iets na 19 uur als..."
11-11-22
9.0
Fotoshoot Van Een Leuk Koppel - 2Door: JBL 2000
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Fotoshoot,
" In deel 1 kon je lezen hoe een erotische fotoshoot van een koppel uitliep in een super geil trio. Na iets gedronken te hebben komt Ann op me afgekropen en zoent me vol op de mond. De passionele tongzoen zorgt ervoor dat mijn pik zich ..."
06-11-22
9.1
Fotoshoot Van Een Leuk Koppel - 1Door: JBL 2000
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Fotoshoot, Neuken, Pijpen, Standje 69,
"Als amateurfotograaf doe ik regelmatig fotoshoots. Zelf doe ik het liefst boudoir en naakt shoots. Het mooi in beeld brengen van het vrouwelijk lichaam vind ik het leukste dat er is. Af en toe komen er ook koppels over de vloer die een mooie naaktsho..."
28-10-22
8.9
Tweede Keer VreemdgaanDoor: JBL 2000
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Lingerie, Neuken, Pijpen,
"Het is inmiddels enkele weken geleden dat ik seks had met Ron, de poetshulp bij ons op kantoor. De dagen na mijn ontrouw was ik zo geil dat ik graag alle uren van de dag seks zou hebben. Ruud hoorde je niet klagen. Die kwam terug iets meer aan zijn t..."
31-10-20
8.8
Eerste Keer VreemdgaanDoor: JBL 2000
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Eerste Keer, Masturbatie, Masturberen, Neuken, Pijpen,
"Ik ben Tammy, een vrouw van 29 met blauwe kijkers en zwart haar. Mijn lichaam is wel gevormd laat ons zeggen. Ik ben 1m69, iets minder slank, een volle D cup. We, Ruud en ik, zijn inmiddels 6 jaar gehuwd en hebben 2 kinderen. Over ons seks leven kan ..."
22-10-20
8.9
Getroost Door Een Collega - 3: SlotDoor: JBL 2000
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beffen, Collega, Neuken, Pijpen,
"Het bezoek van Marianne heeft duidelijk zijn sporen nagelaten. Maar dan wel in positieve zin. Ik voel me vrij, opgewekt, sexy. De ganse dag staat mijn kutje vochtig en priemen mijn tepels bijna door de stof van mijn bh, als we die al aan hebben. Thui..."
16-10-20
9.1
Getroost Door Een Collega - 2: MarianneDoor: JBL 2000
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beffen, Collega,
"De eerste dagen na de vrijpartij met Tom liep ik met een dubbel gevoel rond. Enerzijds voelde ik me schuldig tegenover Marianne, de vrouw van Tom. Anderzijds liep ik heel de tijd op wolkjes. Ik voelde me eindelijk weer op en top een vrouw, een aantre..."
14-10-20
9.1
Getroost Door Een Collega - 1Door: JBL 2000
Reacties: 9
Lengte: Gemiddeld
Tags: Collega, Neuken, Pijpen,
"Ik had net een rot telefoontje gekregen van mijn ex. Een scheiding is nooit leuk, maar als dan n van de partijen gaat moeilijk doen wordt het natuurlijk nog een pak erger. Terwijl ik mijn gsm afduwde rolde de tranen over mijn kaken. Net op dat mome..."
08-10-20
9.0
Kerst Bij Oom Rob En Tante GreetDoor: JBL 2000
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Kerst, Kerstmis, Lingerie, Oom, Pijpen, Tante,
" Dit verhaal is op verzoek geschreven. Hopelijk bevalt het jullie Justin, een jongen van 16, logeert met kerstavond bij zijn oom en tante. Om 17 uur roept oom Rob iedereen bij mekaar in de salon. tijd voor een aperitiefje zegt hij. J..."
11-01-20
8.6
Poetsvrouw Betrapt - 5Door: JBL 2000
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Betrapt, Pijpen,
"Nadat onze poetsvrouw betrapt werd op het snuffelen tussen en passen van onze lingerie heb ik heerlijke seks met haar gehad. Daarna is ze bij ons ingetrokken. Ik ben met Paulien op stap geweest naar de bioscoop. Natuurlijk een seksbioscoop. Mijn vrou..."
22-12-19
9.2
Sex Op Openbare PlaatsenDoor: JBL 2000
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Betrapt, Klaarkomen, Orgasme, Rape, Verkracht,
"Dit verhaal is een gebeurtenis van toen ik 20 jaar was. Het is helaas waargebeurd. Ik had verkering met Veerle, een meisje uit ons dorp. Het was geen uitgesproken schoonheid, maar ze had een lief snoetje en was altijd goedgezind. We leerden mekaar ke..."
14-12-19
8.2
Onze Buitenkantoren - ChicagoDoor: JBL 2000
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Hotel, Pijpen, Secretaresse, Trio, Werk,
"Mijn eerste dag in Chicago is voorspoedig verlopen. De gesprekken op het werk zijn vlot gegaan. De vrijpartij met Mandy was een mooie bonus op deze zakenreis. Na een goede nachtrust en verkwikkende douche ga ik ontbijten. Het is behoorlijk druk in de..."
14-12-19
8.9
Onze Buitenkantoren - La - 2Door: JBL 2000
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Werk,
"Na mijn nacht met Joan word ik wakker door het binnenvallend zonlicht in de kamer. Het is voorbij 10 uur. We douchen samen en vertrekken naar het kantoor. Het is mijn laatste dag in LA vandaag. Morgen ochtend heel vroeg neem ik het vliegtuig richting..."
12-12-19
9.3
Onze Buitenkantoren - La - 1Door: JBL 2000
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Kantoor, Likken, Pijpen, Spuiten, Werk,
"Ook in America hebben wij een aantal kantoren. Vanuit Los Angeles verrzorgt men alle commerci le activiteiten voor de Verenigde Staten, terwijl onze support afdeling in Chicago gehuisvest is. Omdat een deal met een groot Amerikaans concern op mislukk..."
11-12-19
9.2
Poetsvrouw Betrapt - 4Door: JBL 2000
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Betrapt, Bioscoop, Dildo, Parkeerplaats, Pijpen,
"De dag dat Paulien bij ons introk hebben we in de namiddag hevige seks gehad. We zijn de rest van de dag gewoon naakt blijven rondlopen Omdat we geen zin hadden om zelf eten te maken hebben we eten besteld 18 30, de bel gaat. Dat moet de b..."
08-12-19
9.1
Poetsvrouw Betrapt - 3Door: JBL 2000
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Betrapt, Pijpen,
"In het vorige deel van Poetsvrouw betrapt kon je lezen hoe onze poetsvrouw door mijn vrouw en mij heerlijk misbruikt werd. En het was zeker niet tegen haar zin. We zijn inmiddels ook overeengekomen dat ze bij ons zou intrekken. Zaterdagmorg..."
05-12-19
9.2
Poetsvrouw Betrapt - 2Door: JBL 2000
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Betrapt, Lingerie, Pijpen,
" In deel 1 van poetsvrouw betrapt kon je lezen hoe ik onze poetshulp betrapte op het passen van onze lingerie. Een heerlijke neukpartij was het gevolg. Het is intussen weer maandag 8 uur. De bel gaat en mijn vrouw doet open. Het is Pau..."
03-12-19
9.1
Poetsvrouw Betrapt - 1Door: JBL 2000
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Betrapt, Lingerie, Pijpen,
"Zoals in eerdere verhalen al vermeld, draag ik dus bijna uitsluitend dames lingerie. Het gevoel van satijn en kant op mijn huid vind ik zalig. Het was me de voorbije weken al een paar keer opgevallen dat in onze dressing gerommeld was tussen de linge..."
01-12-19
8.8
Onze Buitenkantoren - 3Door: JBL 2000
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Dildo, Pijpen, Plas, Plassen,
" Pia En Angelique Op Bezoek Tijdens mijn bezoek aan ons kantoor in Itali leerde ik Pia en haar vriendin Angelica beter kennen. De uitnodiging om bij ons bezoek te komen in Belgi werd door beide dames enthousiast aanvaard. S..."
30-11-19
9.3
Onze Buitenkantoren - 2Door: JBL 2000
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Werk,
" De Architecte Zoals je in het eerste deel Onze buitenkantoren al kon lezen Zit ik in Itali voor besprekingen met de architect over de verbouwingen van het kantoor aldaar. Verbouwingen die maar niet van start willen gaan omdat er te..."
26-11-19
8.9
Mijn Vrouw Is Een Zaadsletje - 2Door: JBL 2000
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Pijpen, Slet, Sletje, Spuiten,
" Samen Naar Sexcinema In deel 1 van mijn vrouw is een zaadsletje kon je al lezen dat mijn vrouw in een sexshop op zoek was naar een nieuwe dildo. Alzo was ze in de seksbioscoop verzeild geraakt. Er gingen een paar weken voorbi..."
26-11-19
8.7
De Fotoshoot - 6: HuwelijksreportageDoor: JBL 2000
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Fotoshoot, Likken, Pijpen, Waargebeurd,
"In de reeks de fotoshoot is dit een waargebeurd verhaal dat zich een jaar of tien geleden afspeelde. Zaterdagmorgen 6 uur, de wekker maakt een hels kabaal. Vandaag trouwen Sylvie en Tony. Enkele maanden geleden zijn ze komen vragen of ik op..."
25-11-19
8.9
De Fotoshoot - 5: Het Koppel, SlotDoor: JBL 2000
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Fotoshoot, Likken, Pijpen, Spuiten,
"Na een spetterende eerste dag in de Belgische Ardennen voor de fotoshoot van een sexy koppel, hebben we overnacht in een hotelletje. Op dag twee zouden we de shoot afronden. Om acht uur ging onze wekker af. Ik keek even naast mij en zag dat ..."
24-11-19
8.8
Onze Buitenkantoren - 1Door: JBL 2000
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Plas, Plassen,
" Italie Hier het eerste deel van een nieuwe verhalenreeks. Het gaat over mijn ervaringen op de buitenlandse reizen die ik voor mijn werk moest doen. Geniet... Ik werk sinds enkele jaren voor een grote onderneming. Vanuit onze ..."
23-11-19
9.3
De Fotoshoot - 4: Overnachting Met KoppelDoor: JBL 2000
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beffen, Fotoshoot, Likken, Pijpen, Spuiten,
"Na het eerste deel van de fotoshoot zei fotoshoot het koppel , zeg maar pornoshoot, met Sam en Els zaten we dus in een hotel restaurant om de innerlijke mens te versterken en af te spreken hoe het verder zou gaan. Sam en Els hadden geopperd om hie..."
20-11-19
8.8
Lingerie Kopen - Thuiskomen Met IngeDoor: JBL 2000
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Beffen, Lingerie, Pijpen,
"Na de geweldige avond en vooral hete nacht met Inge op hotel, begeven we ons samen richting mijn huis. Zo tegen de middag komen we daar toe. Als we binnenkomen is het er blijkbaar nog muisstil. We kijken in de living en treffen er alleen kledingstukk..."
18-11-19
8.8
Lingerie Kopen - Weerzien Met SecretaresseDoor: JBL 2000
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Lingerie, Pijpen, Secretaresse,
"Hier een nieuwe belevenis. Geniet Na het bezoek van mijn vrouw op het werk om me te straffen voor de seks die ik had met de verkoopster van de lingeriewinkel, had ik enkele dagen verlof gehad. De maandag nadien kom ik op het werk toe en ga..."
17-11-19
9.2
Fotoshoot - 3: Het KoppelDoor: JBL 2000
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beffen, Fotoshoot, Pijpen,
" Een deel van mijn verhalen zijn waargebeurd, andere verhalen zijn dan weer gebaseerd op mijn diepste fantasie n. Dit verhaal is een waargebeurd verhaal. Geniet We zijn intussen hartje zomer, de fotoshoot met Tinne lees verhaal De Fot..."
14-11-19
8.5
Lingerie Kopen - Thuiskomen Na Het WinkelenDoor: JBL 2000
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Lingerie, Winkel, Winkelen,
"Lingerie kopen thuiskomen Na mijn ervaring in de lingerie winkel had ik onderweg al enkele berichtjes ontvangen van mijn vrouw om te horen waar ik bleef. Het was inmiddels al na half acht en normaal ben ik rond zes uur thuis van mijn werk..."
13-11-19
9.1
Mijn Vrouw Een Zaadsletje - 1Door: JBL 2000
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Pijpen, Slet, Sletje, Spuiten,
"De positieve reacties op mijn vorige verhalen zie mijn profiel hebben me er toe aangezet om verder te schrijven. Wat er waargebeurd en wat fantasie is laat ik aan jullie verbeelding over. Geniet zoals ik ook genoten heb... Mijn vrouw en ik..."
13-11-19
8.9
Lingerie KopenDoor: JBL 2000
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Lingerie, Pijpen,
"hier een nieuwe ervaring die ik een maand of 9 terug beleefd heb. hopelijk genieten jullie evenveel van dit verhaal als dat ik van de ervaring genoten heb. Reacties altijd welkom... Je vind als man nauwelijks of geen fijne lingerie. Wat je v..."
10-11-19
8.2
Fotoshoot - 2: Belofte NakomenDoor: JBL 2000
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Fotoshoot, Pijpen,
" Dank voor de mooie reacties op het eerste deel van mijn verhaal. veel leesplezier met deel 2. Na de fotoshoot en de stomende vrijpartij die er op volgde, was ik toe aan een douche. Het zou voor mijn vrouw niet moeilijk om te ruiken da..."
07-11-19
9.1
De Fotoshoot - 1Door: JBL 2000
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Fotoshoot, Likken, Pijpen,
"Hoi, ik ben een man van halverwege de 50 en heb als passie fotografie. Zo nu en dan probeer ik een fotoshoot met n of ander model te versieren. Dit telkens in het kader van een thema dat we dan samen verder uitwerken. En af en toe worden we ook al ..."
05-11-19
8.7