Klik hier voor meer...
Mr Niceguy39
Mr Niceguy39
Al wat jaren actief hier met een aantal verhalen.
Hoogste Cijfer: Mijn Heerlijke Collega - 2
Meest Gelezen: Met Mijn Vrouw Naar Een Club
Aantal Verhalen: 35
Geplaatste Reacties: 0
E-Mail Adres: Niet Openbaar
Titel
Categorie
Datum
Cijfer
Vakantie Ibiza - 2Door: MrNiceGuy
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Buitensex, Ibiza, Milf, Vakantie,
"Een tijd geleden heb ik verteld over mijn overspelige vrouw Wendy. Ik had haar gezien in de douche met een ander en heb haar later geconfronteerd ermee. Dat het allemaal positief heeft uitgepakt wil ik nu verder met jullie delen. In eerste instantie ..."
17-11-23
9.0
Sara Gaat VreemdDoor: MrNiceguy
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Vreemdgaan,
"Ik ben Sara en ik heb mijn lieve vriend bedonderd. Mijn vriend en ik wonen sinds kort samen in een dorp even buiten de grote stad. Hier zijn we naartoe verhuisd omdat hier het bedrijf gevestigd is waar mijn vriend werkt. Ik zelf werk in de z..."
07-09-21
8.6
Vakantie Ibiza - 1Door: MrNiceGuy
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Cuckold, Cuckolding, Ibiza, Vakantie, Vernederen,
"Ik ben Roel 36 jaar, en tijdens onze vakantie betrapte ik mijn vrouw met iemand anders. In de zomer van 2019 besloten we met ons gezin naar Ibiza te gaan, niet voor het feesten, maar een rustige familie vakantie in een resort waar onze kids ook genoe..."
22-05-21
8.9
Anouk Op De Camping - 3Door: MrNiceGuy
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Camping, Ontdekken,
"We komen bij onder de douche en worden nu pas weer bewust van onze omgeving, gelukkig horen wij niet te veel en hopelijk hebben we niemand blij gemaakt met onze streken. Gelukkig staan we onder de douche en kunnen we ons meteen helemaal opfrissen. Ni..."
30-03-21
8.8
Anouk Op De Camping - 2Door: MrNiceGuy
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Camping, Ontdekken,
"De volgende ochtend ben ik alweer vroeg wakker, het is altijd even wennen om goed door te slapen in een tentje. Gelukkig hebben we in deze moderne tijden de mobiele telefoon om jezelf te kunnen vermaken. Er is een goed wifi netwerk op deze camping aa..."
20-10-20
8.6
Anouk Op De Camping - 1Door: MrNiceGuy
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Camping, Ontdekken, Vakantie,
" i Dit verhaal is puur fictie. i Hallo Ik ben Anouk een meisje van net 16 jaar, ik heb blond haar en ik doe erg mijn best om alles een beetje strak in het velletje te houden. Ik loop hard en ik fitness een paar keer per week. Ik voel me h..."
09-10-20
8.9
Mijn Nieuwe Vriendin - 2Door: MrNiceGuy
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Buitensex, Tiener,
" Je wilt hen gaan bespieden Geile donder dat je bent Ja Live porno kunnen kijken, dat moet goed zijn toch Daar kan ik je geen ongelijk in geven, ik hoop dat het meisje net zo n kontensletje is als jij. Klei..."
17-06-20
9.2
Mijn Nieuwe Vriendin - 1Door: MrNiceGuy
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Buitensex,
"Manon en ik zijn collega s maar bovenal zijn we heel erg gek op elkaar, nog niet zo lang geleden na een paar wilde avonturen is Manon erachter gekomen dat ze met mij verder wil. Dit had nogal wat voeten in de aarde want Manon was tot dan toe gelukki..."
27-05-20
9.2
Mijn Heerlijke Collega - 3: SlotDoor: MrNiceGuy
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Collega, Vreemdgaan,
"Na even goed nagedacht te hebben vind ik Manon een heerlijke vrouw maar met mijn zogenaamde gevoelens kan ik bij haar niet veel. Ze is getrouwd en mist in haar man een klein gedeelte wat ik haar wel kan bieden. Waarschijnlijk kom ik op hele andere vl..."
17-06-20
9.2
Mijn Heerlijke Collega - 2Door: MrNiceGuy
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Collega,
"Het is alweer een paar maanden geleden dat er iets onverwachts gebeurde tussen mij en mijn collega Manon. We hebben er eigenlijk nooit meer over gesproken, niet live althans. Via de app wel vaak genoeg en aangezien Manon zelf er nogal eens op terugko..."
01-03-20
9.3
Mijn Heerlijke Collega - 1Door: MrNiceGuy
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Collega,
"Na een paar maanden single zijn komen er steeds vaker kriebels bij vrouwelijk schoon. Zo krijg ik ook de kriebels van een collega en zij had ook kriebels en verlangen maar naar wat Leest u verder. Na een drukke periode is het nu eindelijk ..."
23-02-20
8.9
Sophie Zonder LarsDoor: MrNiceGuy
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Vakantie,
"Een jaar verder zijn we weer en Sophie is inmiddels 19 jaar, ze is nog steeds samen met Lars en zijn dolgelukkig met hun flatje en hun leventje. Toch wordt de komende vakantieperiode heel anders. Lars is voor zijn werk 3 maanden naar het bui..."
08-09-17
7.8
Maartje, Zomaar Een SletjeDoor: MrNiceGuy
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Slet, Sletje,
"Maartje is net wakker en kijkt naast haar en ziet ze een jongen liggen en denkt dan terug aan de vorige avond waar ze helemaal suf geneukt is door deze lekkere man. Ze heeft hem gisterenavond leren kennen in de kroeg, het was een gezellige avond en e..."
05-10-16
8.0
Met Mijn Vrouw Naar Een ClubDoor: MrNiceGuy
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Seksclub, Swingers,
"In het vorige verhaal heb je kunnen lezen hoe mijn vrouw vreemdging met een man en hoe ik hen betrapt hebt. Gelukkig nam het hele gebeuren een positieve wending voor ons allemaal want het is ge indigd in een dikke trio waar mijn vrouw in beide gaatje..."
17-04-16
8.3
Lars, Sophie A New Home - 2Door: MrNiceGuy
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Dit keer verhaal in groepssex want daar hoort het meest in thuis. Veel leesplezier en tips blijven welkom De volgende ochtend slapen Sophie en Lars lekker uit want gelukkig is het nog lekker weekend. Rond een uur of tien gaan ze pas hun bed..."
15-04-16
8.6
Lars, Sophie A New Home - 1Door: MrNiceGuy
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Lars en Sophie a new home is een direct vervolg op Lars en Sophie to Greece. Tijd voor een nieuw avontuur voor beide. Tips altijd welkom Veel leesplezier. De twee dagen daarna verlopen eigenlijk relatief rustig, natuurlijk hebben Lars en So..."
13-04-16
8.6
Lars, Sophie To Greece - 4Door: MrNiceGuy
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Vakantie,
"De volgende ochtend wordt Lars als eerste wakker en zie tot zijn opluchting Sophie gewoon naast hem liggen maar dat ze nog in diepe slaap is. Gelukkig is ze toch nog goed thuisgekomen denkt hij. Lars staat op en bedenkt zich wat er allemaal gebeurd i..."
20-10-15
8.6
Lars, Sophie To Greece - 3Door: MrNiceGuy
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Vakantie,
"In de ochtend worden ze beide best wel vroeg omdat ze vroeg in slaap gevallen door hun 2e geile vrijpartij van die dag. Lekker rustig worden ze wakker en het zonnetje schijnt al aardig hun kamer binnen. Lars stapt uit bed trekt een boxer aan en gaat ..."
04-09-15
8.3
Lars, Sophie To Greece - 2Door: MrNiceGuy
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Vakantie,
"Nadat ze met zijn allen zijn bijgekomen beginnen ze eens een goed gesprek met Dianthe. Eigenlijk kennen ze haar nauwelijks. Dianthe is eigenlijk best wel een braaf meisje want in Nederland heeft ze twee vriendjes gehad en daarbuiten eigenlijk nooit e..."
21-04-15
8.4
Lars, Sophie To Greece - 1Door: MrNiceGuy
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Vakantie,
"Lars en Sophie zijn weer terug met een nieuwe reeks. Het is een vervolg van de reeks Lars en Sophie Inmiddels zijn we een jaar verder en Lars en Sophie zijn nog steeds bij elkaar. Hun vakantie duurde nog een paar dagen waarin ..."
16-01-15
8.3
Mijn Vrouw BetraptDoor: MrNiceGuy
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Betrapt, Cuckold, Cuckolding, Dp, Dubbele Penetratie,
"Wat een klote dag vandaag. Net een nieuw systeem ingevoerd op het werk en niets doet het goed. Zo gaat het nu al enkele weken en de afdeling ICT zit met hun handen in het haar. Niet gek want duidelijk is dat niets met elkaar goed functioneert. Ik nee..."
24-06-14
7.5
Sander En Zijn Vriendin - 4Door: MrNiceGuy
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Er gaan weer een paar dagen voorbij en op een donderdagavond staat Madelon ineens voor de deur met de vraag of ze even naar binnen mag komen want ze verveelt haar eigen alleen thuis. Natuurlijk laat ik haar binnen en bied haar een bank en een drankje..."
25-02-13
8.0
Lars & Sophie - 4Door: MrNiceGuy
Reacties: 0
Lengte: Lang
"In de ochtend worden de twee wakker en Sophie ligt in Lars zijn armen lekker na te genieten van de hele vakantie inclusief de rare gebeurtenis waarbij Sophie en Madelon onder elkaars ogen in hun kontje zijn geneukt door hun vriendjes. De ervaringen d..."
19-09-12
8.1
Sander En Zijn Vriendin - 3Door: MrNiceGuy
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Helaas is dit het einde van een perfect weekend geweest. Alsof de weergoden ermee spelen slaat het weer maandag om en wordt het ineens een stuk minder. Van de lekkere 25 graden zijn er nog maar 17 van over. Een schrale troost daarbij is dat we gewoon..."
18-04-12
8.5
Sander En Zijn Vriendin - 2Door: MrNiceGuy
Reacties: 0
Lengte: Lang
"De volgende ochtend wordt ik zielsgelukkig wakker. Wat een gebeurtenissen de laatste weken, alle dames lijken door het goede weer wel door het dolle heen te zijn geworden. Het is weer weekend en het weer is wederom geweldig. Stralend zonnig een graad..."
17-01-12
8.2
Sander En Zijn Vriendin - 1Door: MrNiceGuy
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Na het avontuurtje met zijn buurmeisje gaat het verder. Dit keer doet Sander een poging om zijn seks relatie met vriendin nieuw leven in te blazen Een paar weken lang ontloopt Madelon mij. Ze duikt snel naar binnen of kijkt weg met een rood ..."
17-11-11
7.9
Sander En Zijn BuurmeisjeDoor: MrNiceGuy
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Buurmeisje,
"Sander is 29 jaar en is samen met zijn vriendin net verhuisd naar een mooie woning net buiten de stad. Gelukkig hoefde ze niet veel te verbouwen en na wat schilderwerk en kleine dingen die de indeling ten goede komen zijn ze volledig klaar met de ver..."
08-09-11
7.7
Lars & Sophie - 3Door: MrNiceGuy
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Vakantie,
"Na drie uur vliegen landen Sophie en Lars weer op Eindhoven. Dit is het dan een definitief einde van een geweldig geile vakantie. De ouders van Sophie staan het stelletje op te wachten en vooral de moeder is blij dat ze weer veilig terug zijn. Het is..."
14-06-11
8.3
Lars & Sophie - 2Door: MrNiceGuy
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Vakantie,
"Sophie en Lars een jong stel dat voor het eerst op vakantie mocht gaan, amper zijn ze drie dagen weg en hebben ze nu al meer nieuwe dingen ontdekt dan in de driekwart jaar dat ze samen zijn. In het vorige deel kun je lezen dat het ge indigd was met e..."
16-05-11
8.3
Lars & Sophie - 1Door: MrNiceGuy
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Vakantie,
"Lars en Sophie worden afgezet in Eindhoven waarna eindelijk hun reis zonder ouders begint. Lars is 18 en Sophie is net 17 geworden en beide mogen nu voor het eerst met zijn twee n een weekje op vakantie. De keuze is gevallen op Turkije, ze vonden het..."
14-01-11
8.0
Marjolein En Tom - 3Door: MrNiceGuy
Reacties: 0
Lengte: Lang
"De twee jonge tieners springen op de fiets en gaan rustig naar het huis van Tom waar nu gelukkig niemand is, want beide kunnen nog wel een opfrisbeurtje gebruiken na hun avontuur in de kleedhokjes van een zwembad. Onderweg praten ze nog wat over hun ..."
09-12-10
7.7
Lonneke Op HockeyfeestDoor: MrNiceGuy
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: 16 Jaar, Feest, Hockey,
"Lonneke is een mooi en lief meisje en zit al sinds jong op hockey. Ze begint steeds meer vrouw te worden en dat duidelijk te zien, het afgelopen jaar zijn haar borsten en haar lichaam aardig gegroeid en loopt ze met een trotse C cup en scheert ze inm..."
23-04-10
7.4
Sexspel Met VriendenDoor: MrNiceGuy
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: 17 Jaar, Vrienden,
"Ik ben Tim en ben 17 jaar uit het zuiden des Lands. Dit gaat over een avontuur die ik heb meegemaakt, toen mijn ouders een weekend weg waren en ik het rijk alleen had en een gezellig avondje regelde voor wat vrienden en aanhang bij mij thuis. Het gaa..."
30-11-09
7.5
Marjolein En Tom - 2Door: MrNiceGuy
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Marjolein en Tom zijn een nieuw stelletje en hebben dat op een geweldig geile manier ingeleid. Maar Tom moest na hun geile sexpartij alweer snel naar huis en ze zagen elkaar sowieso de volgende dag op school. Ook spraken ze alvast af voor het volgend..."
02-04-09
7.7
Marjolein En Tom - 1Door: MrNiceGuy
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Dit geile verhaal gaat over Marjolein een tiener die nog erg vreemd is in de wereld van geiligheid en seks maar daar zou snel verandering in komen. Natuurlijk wist ze wel dat ze geil kon worden en ze vingerde dan ook regelmatig. Maar op een mooie sch..."
02-04-09
7.5