63.206 Gratis Sexverhalen
Tomhermans
Tomhermans


Hallo iedereen,

Mijn seksuele fantasie is groot en deze zet ik dan graag om in verhalen welke ik hier graag deel ;-) Laat zeker een reactie na bij mijn verhalen en wat jullie ervan vinden

Momenteel ben ik bezig aan de reeks "Camping Duinzicht" waar een 18 jarige meid op vakantie gaat en er van het leven geniet met wat er zich op haar pad kruist. Deze reeks heeft een hele tijd stil gelegen, maar we zijn er opnieuw aan begonnen! Twijfel zeker niet om reacties te geven wat jullie ervan vinden en mogelijk extra inspiratie voor het verdere verloop van de reeks. Tot gauw! ;-)


Hoogste Cijfer: Camping Duinzicht - 8
Meest Gelezen: Camping Duinzicht - 2
Aantal Verhalen: 33
Geplaatste Reacties: 6
E-Mail Adres: Niet Openbaar
ALLE VERHALEN VAN Tomhermans
Titel
Categorie
Datum
Cijfer
Seksuele VoorlichtingDoor: Tomhermans
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Droom, Exhibitionisme, Masturbatie, Masturberen, Pijpen, Tiener, Voorlichting,
" RRRRRRRRRRRIIIIIIIIINNNNNNNG . De wekker gaat af, Sander ontwaakt. Maandagochtend. Het hele weekend had hij wat nerveus naar vandaag afgewacht. Er zou vandaag in school een les seksuele opvoeding volgen, uitgerekend het eerste lesuur. Het had de hel..."
09-04-24
9.2
BlootkapjeDoor: Tomhermans
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Masturbatie, Masturberen, Naturisme, Sprookje, Vibrator,
"Er was eens een jong meisje met lange blonde haren en blauwe fonkelende ogen. Niemand wist haar naam, behalve haar eigen familie. Iedereen noemde haar stiekem Blootkapje, omdat ze graag al eens stiekem in haar blootje langs de rand van het bos durfde..."
12-03-24
8.6
Camping Duinzicht - 30: SlotDoor: Tomhermans
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Beffen, Jong En Oud, Lesbienne, Met Familie, Pijpen, Plas, Plassen, Trio, Vingeren,
"De weken vlogen voorbij op camping Duinzicht, en het einde van de vakantie was zowaar aangebroken. Voor Elke en Jolien een emotioneel moment. Hun liefde voor elkaar was zeer intens geworden. Hoe dan ook zou hun relatie na de vakantie verder gaan. Er ..."
06-03-24
9.4
Camping Duinzicht - 29Door: Tomhermans
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Camping, Dikke Tieten, Eerste Keer, Grote Borsten, Lesbienne, Trio,
"De nacht viel over camping Duinzicht. In Elke s armen was Jolien al een hele poos in dromenland. Zelf kon ze de slaap echter niet vatten. De combinatie van een te zwoele avond met teveel uitrusten van haar kater overdag zorgde er voor dat de 18 jarig..."
10-11-23
9.2
Camping Duinzicht - 28Door: Tomhermans
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Camping, Dildo, Lesbienne, Massage, Rimmen,
"De wagen van Elke en Jolien reed de camping op, netjes parkeerde Jolien zich aan de chalet. Het was al laat in de namiddag ondertussen en Elke s vader Peter kwam al snel aangesneld om de meiden te helpen uitladen. In de keuken waren de vrouwen, Elke ..."
25-10-23
9.2
Camping Duinzicht - 27Door: Tomhermans
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Auto, Lesbienne, Masturbatie, Masturberen, Openbaar, Trio,
"Het was beetje onwennig voor Elke. Voor het eerst reed ze met Jolien mee, hun eerste autoritje. Jolien had er alvast zin in, de radio werd luid aangezet. Te luid, want de luidsprekers van het oude autootje konden het duidelijk niet aan en kraakte er ..."
13-10-23
9.3
Camping Duinzicht - 26Door: Tomhermans
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Lesbienne, Sexspeeltjes, Sextoys, Standje 69, Trio, Voyeurisme,
"Elke kwam terug op de camping nadat ze Shana en Marlon naar het station had gebracht. De avond was ondertussen al gevallen. Ze ging hun chalet binnen. Vanuit de kamer van haar ouders hoorde ze bonkend geluid vergezeld van kreunen en hijgen. De blondi..."
29-08-23
9.3
Camping Duinzicht - 25Door: Tomhermans
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Beffen, Camping, Duinen, Lesbienne, Openbaar, Pijpen, Trio, Zee,
"Het was al tegen de middag toen Elke wakker werd. Met een grote geeuw rekte ze zich uit in bed. Haar blote borsten priemden prompt vooruit. Haar tepels stonden mooi recht in de middagzon. Het was alweer broeierig heet, en dat beloofde vandaag niet te..."
26-08-23
9.4
Camping Duinzicht - 24Door: Tomhermans
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Jong En Oud, Lesbienne, Masturbatie, Masturberen, Openbaar, Plas, Plassen, Voyeurisme,
"Elke werd wakker. Ze keek op de klok, 11 uur. Naast haar lag Jolien. Ze voelde de handen van Harry achter zich. Ze dacht terug aan gisterenavond en moest stiekem lachen. Ze hadden de jongens zo ver gekregen te neuken met elkaar. Zonder de vele drank ..."
19-08-23
9.1
Camping Duinzicht - 23Door: Tomhermans
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Biseksueel, Camping, Festival, Gay, Lesbienne, Neuken, Pijpen, Standje 69,
"De laatste zonnestralen verdwenen van het festivalterrein van DamRock. De lichteffecten van het podium werden nu zichtbaarder. Elke en Jolien genoten verder van het optreden van de band. Onopgemerkt kwamen er twee jonge kerels bij hen staan. Elke her..."
18-08-23
9.4
Camping Duinzicht - 22Door: Tomhermans
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Lesbienne, Openbaar, Vingeren, Vuistneuken,
"Elke keek hoe Jolien enkel in string de trap op ging. Ze zag haar jonge billen ritmisch wiebelen. Zonder aarzelen ging ze achter Jolien de trap op. De brunette opende op de eerste etage een deur en stapte naar binnen. Elke volgde haar. De meiden kwam..."
15-08-23
9.2
Camping Duinzicht - 21Door: Tomhermans
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Aftrekken, Camping, Masturbatie, Masturberen, Openbaar, Pijpen, Vingeren,
"Elke en Marlon liepen vliegensvlug naar de struiken achter de chalet waar ze het geritsel gehoord hadden. Niets te zien. Ze stak haar hoofd tussen de struiken, maar tevergeefs. Er was niets of niemand te bespeuren. Elke en Marlon keken elkaar aan, en..."
15-08-23
9.2
Camping Duinzicht - 20Door: Tomhermans
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Beffen, Dildo, Eerste Keer, Gay, Met Familie, Pijpen,
"Het drietal stapte naar buiten, en keerde terug naar het terras van de chalet. Marlon was er net ook bijgekomen, zich afvragend waar zijn meisje naar toe was. Shana stapte met een glimlach tot achter haar oren op hem af. Ze draaide hem een tongzoen e..."
05-08-23
9.3
Camping Duinzicht - 19Door: Tomhermans
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Camping, Lesbienne, Rimmen, Trio,
"Elke liep over de camping. Deze kant van de camping bleek niet veel soeps te zijn. Een zeer rustige kant waar eigenlijk niets te beleven viel. Beetje een teleurstelling vond de blondine en het duurde dan ook niet lang dat ze terug bij de vertrouwde k..."
02-08-23
9.3
Camping Duinzicht - 18Door: Tomhermans
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Camping, Droom, Vluggertje, Wasmachine,
"Elke opende de ogen, ze keek verbaasd om zich heen. Waar was ze Zo donker. Ze zag amper iets. Ze voelde iets rond haar armen. Verbaasd keek ze naar haar handen. Vastgebonden hing ze ergens aan. Het voelde glibberig. Ook haar voeten bleken vastgebond..."
02-08-23
8.7
Camping Duinzicht - 17Door: Tomhermans
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Camping, Met Familie, Trio,
"Na een wandeling van zo n halfuurtje kwamen Elke en Jolien opnieuw op camping Duinzicht aan. Onderweg werd er aardig gelachen en meermaals getongzoend. Sowieso zouden de meiden na de vakantie nog met elkaar in contact blijven, dat hadden ze elkaar al..."
01-08-23
9.3
Camping Duinzicht - 16Door: Tomhermans
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Beffen, Camping, Lesbienne, Pijpen, Standje 69, Trio,
"Het licht op de penthouse werd gedimd, een heel andere sfeer heerste nu. Alles rondom het immense bed leek te verdwijnen, enkel rondom het licht brandde het licht nog sfeervol. Het drietal had al gans de namiddag en avond naakt rond gelopen. De tempe..."
04-04-21
9.2
Camping Duinzicht - 15Door: Tomhermans
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Camping, Jacuzzi, Lesbienne, Trio, Vingeren,
"Het was al tegen de middag toen iedereen wakker was in de chalet. Elke, Jolien en Marlon zagen er alle drie fris uit. De jonge Shana daarentegen had een kater van jewelste. De arme meid had amper fut in haar. Iedereen had best te doen met het meisje,..."
03-04-21
8.9
Camping Duinzicht - 14Door: Tomhermans
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Buitensex, Camping, Gluren, Masturbatie, Masturberen, Plas, Plassen,
"Elke werd wakker midden in de nacht. Ze keek op de klok, 3 uur 30 was het inmiddels. De slaap kon ze niet meer vatten. Ze staarde naar het plafond, naast haar Jolien vredig te slapen. Ook uit de kamer naast hun kwam geen lawaai. De nacht was zwoel, d..."
30-03-21
8.9
Camping Duinzicht - 13Door: Tomhermans
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Camping, Groepsex, Pijpen, Uitdagen,
"De volgende ochtend was er van het onweer niets meer te bespeuren. De zon straalde stevig en het beloofde een warme zomerdag te worden. Hier en daar een plas water op de camping. Elke en Jolien werden wakker, keken elkaar in de ogen en startte de dag..."
17-02-21
9.1
Camping Duinzicht - 12Door: Tomhermans
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Banaan, Camping, Klysma, Komkommer, Lesbienne, Slagroom,
"Zonder aarzelen stapte Jolien achter Elke de chalet binnen. Sensueel stapte Elke verder richting het kleine keukentje, waarbij ze al stappend haar bikini broekje langs haar benen op de grond liet vallen. Jolien sloot de deur achter zich en keek geil ..."
06-01-21
8.8
Camping Duinzicht - 11Door: Tomhermans
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Camping, Lesbienne, Pijpen, Standje 69, Vingeren,
"Elke werd wakker, de zon begon langzaam de kamer binnen te schijnen. Het was nog heel vroeg. Jolien lag naast haar nog vredig naakt te slapen. De blondine moest terugdenken aan de avond voordien. Ze glimlachte. Een nieuwe ervaring, voor het eerst een..."
26-11-20
9.4
Camping Duinzicht - 10Door: Tomhermans
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Beffen, Camping, Lesbienne, Oraal, Plas, Plassen,
" Zullen we misschien iets gaan drinken ging Jolien verder. Ik denk dat je nog een heleboel stomende verhalen te vertellen hebt keek Jolien Elke verleidend in de ogen. Elke keek mysterieus, maar stemde in. Ze begon te lachen. Stomende verhalen had..."
18-11-20
9.1
Camping Duinzicht - 9Door: Tomhermans
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Camping, Lesbienne, Openbaar, Uitdagen,
"De avond ging verder met een gezellige barbeque onder het gezin. Het drietal had het fijn, en vooral tussen Peter en Elke was er een losse sfeer. Maar ook Tessa was zeer opgewekt, misschien wel opgewekter dan normaal. Het was Elke ook opgevallen. Ze ..."
22-10-20
9.3
Camping Duinzicht - 8Door: Tomhermans
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Camping, Met Familie, Missionaris, Neuken,
"Elke werd wakker. De blondine lag tussen Jolien en Jeroen. Wat een lekkere trio was dat toch bedacht ze zich. Het was nog donker buiten maar de eerste zonnestralen kwamen al voorzichtig piepen over de horizon. Misschien toch maar eens naar mijn eigen..."
19-08-20
9.4
Camping Duinzicht - 7Door: Tomhermans
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Camping, Pijpen, Trio, Vingeren,
"Een nieuwe dag brak aan, de zon liet zijn eerste zonnestralen schijnen over Camping Duinzicht. Elke ontwaakte, zette zich rechtop in bed en strekte zich uitgebreid uit. Haar blote borsten reikten trots vooruit, haar tepels stonden al fier rechtop. Ze..."
10-08-20
8.9
Camping Duinzicht - 6Door: Tomhermans
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Lesbienne, Plas, Plassen,
"De dag op het strand werd afgerond. Elke was ondertussen haar kater te boven gekomen. Het gezin trok terug naar de chalet. Moeder en dochter besloten samen te koken, iets wat ze beiden leuk vonden en vaak deden. Wat later zaten ze gezellig te eten, p..."
12-07-20
8.9
Camping Duinzicht - 5Door: Tomhermans
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Camping, Lesbienne, Openbaar, Pijpen, Rimmen,
"Elke keek Jolien stiekem aan. Was het fijn neuken met Jeroen floepte Jolien het uit. Ontkennen leek geen zin te hebben, ze had hen duidelijk door. En waarom zou ze Vrije vogels doen nu eenmaal wat ze willen. Elke knikte. Goed zo, geniet er maar ..."
11-07-20
9.1
Camping Duinzicht - 4Door: Tomhermans
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Billen, Camping, Neuken, Pijpen,
"De regen bleef met bakken uit de hemel vallen over camping Duinzicht. Elke had zich gedouchet en alvast haar nachtkleedje aangedaan. Het zag er niet uit dat het vanavond nog zou stoppen met regenen. Er werd gegeten, afgewassen en vervolgens hadden El..."
10-07-20
9.1
Camping Duinzicht - 3Door: Tomhermans
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Camping, Lesbienne, Neuken, Openbaar, Standje 69, Vingeren,
"Elke schrok wakker. Ze keek op de klok, 2 uur s nachts. Na wat teveel glazen gedronken te hebben op de barbecue met de familie van Jolien was ze als een blok in slaap gevallen op haar bed. Ze had zich zelfs niet uitgekleed en had haar rode bikini no..."
09-07-20
9.3
Camping Duinzicht - 2Door: Tomhermans
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Aftrekken, Camping, Masturbatie, Masturberen, Neuken, Vingeren,
"De zon kwam op boven camping Duinzicht. Het was nog vroeg maar het beloofde een hete dag te worden. De eerste zonnestralen schenen Elke haar kamer binnen. Door de verwaring van de avond voordien had de blondine vergeten het gordijn te sluiten. Bovend..."
08-07-20
9.3
Camping Duinzicht - 1Door: Tomhermans
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beffen, Camping,
"De zomer was al even bezig en het was begin juli. Elke was een jonge meid van het 18, ze had net haar diploma van school afgehaald en keek uit naar haar verdere studies. Haar pa was net op pensioen gegaan. Hij had gewacht tot zijn enige dochter 18 ge..."
08-07-20
9.0
DieperDoor: Tomhermans
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Dildo, Glijmiddel, Masturbatie, Masturberen,
"Katja kwam thuis en plofte zich neer in de zetel. Sinds een jaar had de 23 jarige brunette een eigen appartementje in de stad. Een vriendje had ze niet, daar had ze ook geen behoefte aan. Ze genoot van haar vrijheid. En die vrijheid speelde zich af o..."
07-07-20
8.4