62.580 Gratis Sexverhalen
Veraatje
Veraatje
Hoi! Mijn naam is Vera, maar mijn vriendinnen noemen me Veer of Veertje. Ik ben 16 jaar oud, en dus nog jong en onervaren. Ik heb al een paar opwindende avontuurtjes beleefd, en het leek me leuk om die met jullie te delen in de verhalen die ik hier ga schrijven. Ik hoop dat jullie er van kunnen genieten!

Ik ben eigenlijk een heel normaal meisje. Ik ben een beugelbekkie met blonde haren, en bruine ogen. Ik ben 172cm lang, en ben vrij slank. Ik heb alleen een vrije grote kont, al zeg ik het zelf :p

Ik woon bij mijn papa en mama thuis, samen met mijn broer, zus, en een hond. Ik zit in klas 5 van het VWO. Een paar van mijn vriendinnen hebben al wel wat avonturen met jongens beleefd. Ik woon nog bij mijn ouders en er is altijd wel iemand thuis, dus het is lastig om seksuele ervaringen op te doen. Gelukkig is dat ondertussen al wel een beetje gelukt. Ool heb ik een eigen kamer, en een eigen laptop. Ik vind het heerlijk om porno te kijken, en doe dat dus ook best vaak. En ik lees hier natuurlijk verhalen van anderen ;)

Ik vind het heel spannend en opwindend om mijn avonturen op te schrijven en met jullie te delen. Ik hoop dat het spannend genoeg voor jullie is, en dat jullie van mijn verhalen kunnen genieten!
Hoogste Cijfer: Thomas Gepijpt
Meest Gelezen: Thomas Gepijpt In De Toiletten Op School
Aantal Verhalen: 11
Aantal Reacties: 0
E-Mail Adres: veraatje07@outlook.com
Je naam
Je e-mail adres
Jouw reactie
Ik ga akkoord met de Huisregels
Onthoud mijn gegevens voor de volgende keer