63.253 Gratis Sexverhalen
Klik hier voor meer...
Zoës Woorden
Zoës Woorden
Waargebeurde flarden, aangevuld met fantasieën en voorkeuren - of andersom. In welk tempo ik schrijf zal verschillen, maar zal zeker niet dagelijks- of (vast) wekelijks zijn.

Uiteraard ben ik benieuwd naar wat je ervan vindt en of het je aanspreekt. Maar ook tips en suggesties worden altijd gehoord en wellicht opgenomen. Laat dus een berichtje achter onder het verhaal of stuur een mailtje naar: mijnbubbels@gmail.com
Hoogste Cijfer: Berouw Komt Na De Zonde - 5
Meest Gelezen: Berouw Komt Na De Zonde - 1
Aantal Verhalen: 5
Geplaatste Reacties: 40
E-Mail Adres: Niet Openbaar
ALLE VERHALEN VAN Zoës Woorden
Titel
Categorie
Datum
Cijfer
Berouw Komt Na De Zonde - 5Door: Mijn Bubbels
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Facial, Pijpen, Wraak,
"Schokschouderend zat Anne in haar auto. Haar hoofd rustte zwaar in haar handen terwijl gevoelens van pijn, wrok en ergernis vochten om voorrang. Gaat alles wel goed, mevrouw klonk een bezorgde stem. In de deuropening aan de pass..."
11-05-24
9.5
Berouw Komt Na De Zonde - 4Door: Mijn Bubbels
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
" V l later dan gewenst is hier deel 4 van de reeks. Mijn oprechte excuses naar diegenen die enthousiast waren en uitkeken naar het vervolg. En omdat dit een reeks is wil ik u sterk aanraden om de eerdere drie korte delen nogmaals te lezen om zo ..."
09-05-24
8.7
Berouw Komt Na De Zonde - 3Door: Mijn Bubbels
Reacties: 2
Lengte: Lang
" Als Anne ontdekt dat Rob een affaire heeft, wijst ze hem direct de deur. Rob realiseert zich wat hij op het spel heeft gezet en wil haar terug. Rob Robijn rechtte zijn rug, frommelde het hoofdkussen tussen zichzelf en de muur en begon..."
09-12-23
8.7
Berouw Komt Na De Zonde - 2Door: Mijn Bubbels
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
" De perikelen rond Anne gaan verder. Het is een verhaal met opbouw, in mijn beleving maakt context een verhaal namelijk alleen maar opwindender. De eerste twee delen prikkelen wat maar bevatten geen expliciete sekssc nes. Hierna zal dat anders zijn..."
10-11-23
8.5
Berouw Komt Na De Zonde - 1Door: Mijn Bubbels
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
" Het verhaal van Anne is er een met opbouw, in mijn beleving maakt context een verhaal namelijk alleen maar opwindender. De eerste twee delen prikkelen wat maar bevatten geen expliciete sekssc nes. Daarna zal dat anders zijn... Hoezo..."
21-10-23
8.2