62.659 Gratis Sexverhalen
Klik hier voor meer...
Startpagina > Zoeken
Je zocht naar "Jolanda" in de naam van de schrijver/schrijfster van het verhaal. Houd er rekening mee dat een auteursnaam niet uniek is en dat niet alle getoonde verhalen van een en dezelfde persoon hoeven te zijn.
Natuur Doet Het Werk - 7Door: Jolanda
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Aftrekken, Anaal, Beffen, Natuur, Neuken, Pijpen, Slikken, Sperma, Spuiten, Werk, Zuigen,
"We zagen in de loop der jaren eerst Merel en Dieke een steeds betoverender lijf krijgen en niet lang erna gevolgd worden door Floortje en Evi. Floortje en Evi verschillen maar twee maanden en allebei krijgen ze net als alle meisjes hun maandelijks pe..."
15-04-24
8.9
Natuur Doet Het Werk - 6Door: Jolanda
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beffen, Neuken, Pijpen, Slikken, Sperma, Vingeren,
"Evi is een ander verhaal. Hiervoor heb ik met Joyce, de moeder van Evi, gepraat want ik was er zelf niet bij. Evi heeft het natuurlijk wel eerst gelezen. Eigenlijk draait het om haar zusje Dieke en haar neef Simon vertelde Joyce. Allebei zijn de kind..."
11-04-24
9.3
Natuur Doet Het Werk - 5Door: Jolanda
Reacties: 9
Lengte: Lang
Tags: Aftrekken, Klaarkomen, Natuur, Neuken, Pijpen, Slikken, Tepel, Tepels, Vingeren,
"Ook in onze familie liepen dingen anders dan we dachten. Hoewel we Floortje al jong hebben voorgelicht door met iedereen mee te beleven duurde het best nog wel een hele tijd tot ze aangaf meer aan seks met de rest van de familie toe te zijn. Geen pro..."
04-04-24
9.4
Natuur Doet Het Werk - 4Door: Jolanda
Reacties: 7
Lengte: Gemiddeld
Tags: Aftrekken, Beffen, K, Klaarkomen, Natuur, Neuken, Pijpen, Vingeren,
"Joyce en Huib hebben hun dochters allebei ook van jongs af aan geleerd van hun lijfjes te genieten. Dieke is een half jaartje ouder dan haar neefje Simon. In dezelfde periode dat Simon steeds actiever met zijn lul wordt gaat dat ook op voor Dieke en ..."
29-03-24
9.1
Natuur Doet Het Werk - 3Door: Jolanda
Reacties: 7
Lengte: Gemiddeld
Tags: Aftrekken, Beffen, Klaarkomen, Pijpen, Slikken, Sperma, Spuiten, Zoon, Zuigen,
"We trekken als familie veel met elkaar op. Dries, Huib en Frans sporten met elkaar. Ik zelf met Heleen en Joyce shoppen. Onze kinderen Merel en Floor komen ook veel over de vloer bij hun neef Simon en nichten Dieke en Evi. Onze kinderen hebben we bi ..."
27-03-24
9.1
Natuur Doet Het Werk - 2Door: Jolanda
Reacties: 9
Lengte: Gemiddeld
Tags: Aftrekken, Beffen, Klaarkomen, Natuur, Sperma, Spuiten, Vingeren, Voorlichting,
"In Belgi werd niet veel over seks gepraat op school. De leerkrachten waren vast wel geil maar het leerplan kent weinig doelen en seksuele gezondheid deed niet mee. In ons gezin is seks belangrijk en omdat het anders toeging hebben dan zelf maar goed..."
18-03-24
8.9
Natuur Doet Het Werk - 1Door: Jolanda
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Aftrekken, Eerste Keer, Klaarkomen, Ontdekken, Slikken, Sperma, Vingeren,
"Ik ben 41 en woon al 23 jaar samen met mijn vriend Frans die 44 is. We zijn gek op seks en neuken dagelijks. Ik zelf ben al jong begonnen met mijn twee broers Dries en Huib die een en drie jaar ouder zijn. Dat is nooit gestopt eigenlijk. Alle drie kr..."
13-03-24
8.7
Mijn GangbangDoor: Jolanda
Reacties: 16
Lengte: Gemiddeld
Tags: Gangbang, Tiener, Zwanger,
"Ik had al een tijdje de wens om zwanger te worden door een gangbang. Maar dan wel een gangbang door vreemde mannen. Ik wil namelijk niet dat een man gaat zeggen dat mijn kindje zijn baby is, en zich met de opvoeding wil gaan bemoeien. Dat opvoeden,..."
28-05-22
7.7
Meester MarcoDoor: Jolanda
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Bdsm, Meester, Plas, Plassen,
"Ik ontmoete Marco een aantal jaar geleden tijdens de gay parade in Amsterdam. Ik was er samen met mijn goede vriendin Esther heen gegaan. Het was prachtig weer en ongelofelijk druk. Langs de Prinsengracht en op de bruggen was het ..."
20-06-19
8.9
Mijn Perverse Meester - 2Door: Jolanda
Reacties: 4
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Bizar, Meester, Onderdanig, Pervers, Plas, Plassen,
" Voordat ik verder ga wil ik jullie bedanken voor de leuke reacties op het eerste deel. Het motiveert me enorm om sneller door te gaan. Mijn idee was om iedere de 2 weken met een vervolg te komen maar door jullie probeer ik dat nu sneller te doen. ..."
31-08-18
9.0
Mijn Perverse Meester - 1Door: Jolanda
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bdsm, Meester, Pervers,
" De kennismaking Mijn naam is Jolanda, ben 36 jaar zie er best wel goed uit, 1.72 lang, slank, redelijk grote borsten, lang blond haar, blauwe ogen. Ik ben sinds 2 jaar gescheiden en heb geen kinderen. Ik werk als secretaresse bij een ..."
28-08-18
8.7
Fiets TochtjeDoor: Jolanda
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: 16 Jaar, Bos, Fietsen, Jong En Oud, Kut, Kutje, Neuken, Opa,
"Hallo ik ben Jolanda en ik ben 16jaar oud ik vertel hier mijn waargebeurd verhaal het begon allemaal in de zomer vakantie toen ik een stukje ging fietsen het was die dag erg warm en besloot een ritje langs en door het bos te maken..."
18-09-15
6.1
Nieuwe Buren - 3Door: Jolanda
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Buren,
"Ik streelde haar schaamlippen en ging met mijn borsten over haar geoliede rug en liet haar mijn harde tepels voelen. Met mijn vingers maakte ik haar helemaal gek en kreunend liet mijn geile buurvrouw mij m n gang gaan. Telkens ging ik wat verder en ..."
31-05-14
7.8
Nieuwe Buren - 2Door: Jolanda
Reacties: 0
Lengte: Kort
Tags: Buren, Kort,
"Geknield met een nat kutje wachtte ik gespannen af. Al snel kwam Mandy terug. Ze droeg een voorbinddildo en ging achter me staan. Ze zette de eikel tegen mijn natte kutje en duwde hem bij me naar binnen. Kreunend liet ik me door haar neuken. Eerst le..."
05-01-14
8.1
Nieuwe Buren - 1Door: Jolanda
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Buren,
"Ik ben Jolanda 29 jaar oud en woon met mijn man en zoontje van 2 in een klein dorpje in het oosten van het land. Mijn man is internationaal chauffeur en dus doordeweeks veel van huis. Afgelopen zomer kregen we nieuwe buren, een stel zij, Man..."
02-01-14
7.5
Vruchtbaar PersoneelDoor: Jolanda
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Werk, Zwanger,
"Jolanda was net bij ons komen werken als secretaresse van Peter, die pas directeur was geworden en voor het eerst een secretaresse mocht uitzoeken . Aangezien Jolanda zo n lekker blonde vrouw van 23 was, zonder ervaring en vriendje, was al ..."
22-05-13
7.5