Klik hier voor meer...
Donkere Modus
Datum: 27-05-2024 om 05:47 | Categorie: Extreem
Schakels: 0 | Gelezen: 245
Ik ben een fitte man van net boven de 60 en heb steeds vaker het idee dat ik iets gemist heb. Mijn hele lieve vrouw heeft weinig behoefte aan sex en al helemaal niet iets met bdsm, al wist ik dat natuurlijk niet helemaal zeker.

Zoals iedere man chat ik wel eens op pornosites en heb op BDSM girl, een roodharige meesteres leren kennen. We zitten beide in een soortgelijke situatie en hebben het idee dat we elkaar al jaren kennen. Ze weet inmiddels al mijn fantasieën wel, die variëren tussen haar dienen en lusten bevredigen, bondage, spanking, genomen worden in mijn kontje, een voorliefde voor leggings en een lingeriefetish.

We komen steeds vaker elkaar op die site tegen en besluiten een ontmoeting te plannen. Onze echte fotos hebben we gedeeld en zijn beide heel erg tot elkaar aangetrokken. Eva is haar naam en ik heet Cees. Eva is een wulpse vrouw van 165 met zeer grote borsten en mooie brede heupen en benen, en prachtig rood haar met knalblauwe ogen. Ik zelf ben blond, 170 en heb een sportief postuur.

De dag is aangebroken en ik moest van haar mijn eerste opdracht uitvoeren.

Een leren string en een buttplug van 40mm onder mijn strakke stretch spijkerbroek. Laarzen aan en een mooie blouse. Alles glad geschoren en dan bedoeld ze echt alles.

Ook moest ik een nepleren legging in maat S kopen bij de Bijenkorf en het vragen aan de verkoopster. Ik moet tevens erbij zeggen dat het voor mij is.

Mijn vrouw vroeg zich al af waarom ik mij op mijn vrije dag ging scheren dus verzon een smoes dat ik er gewoon zin in had. Ze zag ook dat ik mijn benen scheerde wat niet ongewoon is omdat ik aan wielrennen doe. “Er zit nog wat op je billen schat, en zal meteen je rug ook spiegelglad maken, stel voor dat je erover valt”. En glimlachte heimelijk. Veel plezier vanmiddag ik ga naar mijn vriendin en weet niet hoe laat ik thuis kom. Ik zocht er niets achter. “In werkelijkheid, was er ook innig contact tussen haar en mijn meesteres.

Zenuwachtig ga ik in de bibliotheek van Eindhoven naar de afgesproken afdeling en kijk recht in de prachtige ogen van mijn meesteres, en in die van mijn vrouw. Gehuld in een heel sexy leren jurkje met laarzen en hakken die ik nog nooit gezien had.
 
Doe je ook mee met dit ketting verhaal?
Je naam
Je e-mail adres
Jouw reactie
Ik ga akkoord met de Huisregels
Onthoud mijn gegevens voor de volgende keer