Klik hier voor meer...
Donkere Modus

Door Emma
Datum: 02-06-2024 om 08:25 | Categorie: Lesbisch
Schakels: 9 | Gelezen: 223
Vermoeid kruip ik achter het stuur van mijn Volkswagen Golf die op de personeelsparking van het lokale ziekenhuis geparkeerd staat. Wanneer ik mijn auto start, zie ik op het display dat het 3u45 's nachts is. Ik heb er net een helse shift opzitten die normaal om middernacht gedaan moest zijn, maar door een groot ongeval kon ik niet anders dan blijven en mijn collega's helpen. Ik ben nu 35 en beoefen deze job een dikke tien jaar. Ondanks de hoge intensiteit en het zware werk, zou ik niets anders willen doen. Mensen helpen is mijn roeping. Slapen zou ik later wel doen als ik ouder ben.

Maar slapen kon ik nu ook niet. Normaal zou ik nu richting mijn appartement rijden, maar het is tijd voor ons jaarlijkse familieweekend. Elk jaar nodigen mijn ouders mij en mijn 2 zussen en 2 broers, en hun kroost, uit voor een verlengd weekend in een familiepark. Leuk vind ik deze uitjes nooit, omdat ik als enige vrijgezel altijd met mijn neus op de feiten gedrukt wordt dat ik alleen ben, en wel 100x op zo'n weekend de vraag "en heb je al een vriend", mag verwerken. Maar deze keer is het nog erger omdat ik nu 's nachts een rit van zo'n 4 uur mag doen, omdat ik mijn shift op het werk niet verplaatst kreeg.

Gelukkig heb ik mijn thermos nog kunnen vullen met verse koffie, en vat na enkele slokken de lange rit aan. Normaal zou het slechts een rit van zo', 2,5 uur zijn, moest ik de autosnelweg nemen. Maar ik ben geen grote held in het verkeer, en rij veel liever op secundaire wegen. De langere reistijden neem ik er maar bij. Op de radio begint het nieuws van 5u en zo weet ik dat ik reeds een dik uur aan het rijden ben. Ik heb geen flauw idee door welk gehucht ik momenteel rij, maar plots wordt mijn aandacht getrokken door een flikkerend oranje licht op mijn dashboard, al snel gevolgd door het rode "STOP" teken.

Ik zet mijn auto langs een groot veld aan de kant en vloek luidop. Ik heb geen flauw idee wat die waarschuwingslampjes willen zeggen en neem er de handleiding bij. "Storing motor, contacteer uw verdeelpunt", lees ik luidop. Godverdomme, hier sta ik nu in de middle of nowhere. Gelukkig ben ik aangesloten bij een pechverhelpingsdienst en bel ik hen op. "Binnen 20 minuten komt er iemand ter plaatse", laat de vriendelijke stem aan de andere kant van de lijn mij weten.

Geduldig wacht ik in mijn auto op hulp, en effectief, stipt 20 minuten later zie ik in mijn spiegel oranje flikkerlichten. "Emma ben jij dat", hoor ik plots iemand zeggen. In het lichtschijnsel van de grote koplampen zie ik plots een oude bekende. Steffie, een oude studiegenote uit de hoge school komt, gekleed in een fluogeel uniform, op me afgewandeld. "Steffie, werk jij nu aan auto's", vraag ik me luidop af. Ze geeft me twee kussen op de wang en antwoordt dan: "Ja, die klagen minder dan mensen wanneer ik eraan werk". "Laat eens kijken wat het probleem is", zegt ze en ze opent de motorkap.
Steffie Steffie - 02-06-24 @ 12:16
+1
Mijn dienst zit er bijna op als ik toch nog een melding krijg van een voertuig met pech. En het was al zo'n verschrikkelijke dienst. Veel ongevallen, weinig tijd. Dus norse gezichten van mensen die vroegen waarom het zo lang duurde. Ik verlang naar koffie en mijn bed. Toch geef ik wat meer vaart en twintig minuten later zie ik in mijn koplampen een auto langs de kant van de weg staan, met een vrouw er naast. Een flits van herkenning gaat door me heen. Het is Emma. Mijn oude studiegenootje. Een vrouw waar ik stiekem verliefd op was. Stiekem, want Emma is hetero. Ik was nog niet uit de kast in die tijd, dus deed ik mee met afspraakjes met mannen om maar te verhullen dat ik in werkelijkheid op vrouw viel. Ik stap uit en loop op mijn pechgeval toe. "Emma ben jij dat?" schreeuw ik door de stille nacht. Ik zie dat Emma me herkend, ook al is het langer dan tien jaar geleden dat we elkaar voor het laatst zagen. "Steffie, werk jij nu aan auto's", vraagt Emma. Ik geef haar twee kussen op de wang en zeg, "Ja, die klagen minder dan mensen wanneer ik eraan werk. Laat eens kijken wat het probleem is", zegt ik en open de motorkap. Helaas kan ik niets vinden. Die auto's van tegenwoordig zijn allemaal voorzien van elektronica en zo gevoelig als een pubermeisje in de brugklas. "Hij moet worden weggesleept..." zeg ik tegen de hevig teleurgestelde Emma. "En ik moet naar een familieweekend," zegt ze wrevelig. "Het spijt me," zeg ik, "maar weet je wat? Je bent mijn laatste klus, dus ik breng je wel even." Emma glimlacht gelijk weer. "Doen jullie dat tegenwoordig ook?" zegt ze vrolijk. "Normaal niet, maar je bent een oude studiegenote en dan heb je een streepje voor." Ik neem haar mee naar de Diner die wat verder op in de weg ligt, zodat we truck kunnen zien aankomen die de auto naar de garage gaat slepen. Met koffie en appeltaart zitten we naast elkaar en kijken naar de snelweg. "Hoe lang gaat het duren?" zucht Emma. "Geen idee," zeg ik, "er zijn meer ongelukken dan normaal vanavond. Misschien moet je je ouders even bellen?" Emma knikt en pakt haar telefoon.
Emma Emma - 02-06-24 @ 12:59
0
"Mam, ik zal er niet geraken deze ochtend", zeg ik tegen mijn moeder die onmiddellijk een preek begint af te steken, omdat ik haar blijkbaar wakker gebeld heb. Ik probeer haar uit te leggen dat ik ernstige autopech hebt, maar ze lijkt me niet te geloven. Al zuchtend verbreek ik de verbinding. "Vonden ze het niet leuk", vraagt Steffie terwijl ze van haar koffie nipt. "Da's nog een understatement", glimlach ik half.

Wanneer de koffie op is, en ook de appeltaart in onze magen is verdwenen neem ik mijn iPhone om een taxi te bellen. "Ben je gek", zegt Steffie, "dat kost je stukken van mensen voor zo'n afstand". Ik vraag haar dan of ze mij naar huis zou brengen, maar daar is ze helaas veel te moe voor. "Kom gewoon bij mij slapen, ik woon hier op zo'n 20km vandaan", stelt ze héél lief voor. Ik ben zo moe dat ik onmiddellijk instem.

Terwijl mijn wagen op de sleepwagen gehesen wordt, haal ik nog snel mijn reiszak met m'n spulletjes uit de koffer. "Kom, spring maar voorin bij mij", zegt Steffie en samen rijden we in haar depannagewagen richting haar woning. Onderweg vertellen we over onze schooltijd en effectief, na zo'n kwartiertje rijden komen we in een héél klein dorpje waar Steffie blijkbaar een kleine maar leuke hoeve bezit die omgebouwd is tot woonst. "Kom binnen", zegt ze lief nadat ze de depannagewagen op de oprit geparkeerd heeft.

Ik volg Steffie naar binnen en vind het onmiddellijk héél charmant waar ze woont. "Je hebt een goede smaak", zeg ik terwijl ik de omgeving in me opneem. "Altijd al gehad", zegt ze met een rare knipoog. "En woon je hier alleen of met je vriend of man", vraag ik vervolgens. Steffie zegt dat ze nog steeds vrijgezel is, dat ze nog niemand geschikt heeft kunnen vinden. Dan leidt ze me naar de badkamer. "Hier frist je maar eerst eventjes op voor je gaat slapen", zegt ze lief en ze overhandigd me 2 handdoeken.
Steffie Steffie - 02-06-24 @ 13:30
0
"Hier fris je maar eerst eventjes op voor je gaat slapen" zeg ik en geef Emma twee handdoeken. Ze pakt ze aan en duikt de badkamer in. Even later hoor ik het geluid van de douche. Het idee dat Emma daar naakt staat, maakt iets in me los. Ik voel dat ik nat wordt en dat is me al een tijdje niet gebeurt. Vroeger masturbeerde ik op mijn studentenkamertje op het beeld dat een naakte Emma bij me binnen kwam en we uitgebreid seks hadden. Ik vraag me af of ze inmiddels getrouwd is of samenwoont. Ik zet koffie en check de koelkast op iets eetbaars. Noppes. Het werd tijd voor nieuwe boodschappen herinner ik me. Ik zie dat ik nog wel een pakje hamburgers heb en in het broodkastje vind ik wat ovenbroodjes. Geen koningsmaal, maar toch... Als Emma weer naar buiten komt, met natte haren, schiet er een scheut geiligheid door me heen. Zo zat ze vroeger ook altijd. Onwetend van het feit dat die natte haren me zo geil maakten. Het gaf er iets onschuldigs en tegelijk iets geraffineerds sexy. Zou ze ooit iets aan me gemerkt hebben?

"Wil je wat eten?" vraag ik, "ik heb niet veel, maar ik kan hamburgers maken op een broodje met sla en tomaat..." "Nee, koffie is genoeg," zegt Emma. Ik schenk twee mokken vol en zij kruipt op de bank en ik op de stoel. "Wat doe je tegenwoordig?' zeg ik. "Ik werk in het ziekenhuis," zegt Emma, als "hoofdverpleegkundige..." Ik knik, Dat past wel bij mijn oude vriendin. "In het Emmaus Gasthuis zeker?" zeg ik. "Ja," zegt Emma en drinkt voorzichtig van de hete koffie. "En jij repareert auto's?" "Ja, we houden ons allebei bezig met het weer herstellen van kapotte dingen," lach ik. "Dat je hier helemaal alleen woont," zegt Emma, "maar aan de andere kant ik ben ook alleen, we hebben duidelijk geen succes gehad op de relatiemarkt." Ik drink van mijn koffie om te maskeren dat ik zou willen uitschreeuwen, "kom bij me wonen, alsjeblieft, lieve Emma." Maar ik zeg iets over druk druk en Emma knikt. "Ja, ik kom ook nauwelijks aan een sociaal leven toe. Soms een feestje bij vriendinnen." Ik knik. "Ja, het is moeilijk. Ik vind het trouwens best vervelend om alleen ergens heen te gaan. Dan zit je maar aan de kant, terwijl de rest zijn partner bij zich heeft. Veel getrouwde vriendinnen zijn overigens altijd bang dat ik hun man wil inpikken." "Alsof het andersom niet zo is," verzucht Emma, "al die kerels die maar naar je tieten kijken, alsof ze er nog nooit één gezien hebben."

Als ik in bed lig gaan mijn vingers automatisch naar mijn schaamstreek. Ik ben kletsnat. Langzaam wrijf ik met mijn vingertoppen over mijn spleetje en duw er dan één en vervolgens nog een vinger in. Terwijl mijn hand op en neer gaat, zie ik Emma weer voor me met haar natte haren en haar rode wangen van het douchen. Sneller gaat mijn hand tot ik hijgend klaarkom.
Emma Emma - 02-06-24 @ 13:50
0
Met enkel een handdoek rond mijn naakte lichaam en met natte haren kom ik bij Steffie aan tafel zitten. Ze vraagt of ze iets te eten moet maken maar ik ben tevreden met enkel een tas koffie. Al snel zijn we in een gesprek verwikkeld en kom ik te weten wat ze momenteel allemaal uitspookt, en vertel ik over mijn huidige situatie. Maar ik ben moe, doodmoe. Steffie ziet het en toont me de logeerkamer.

Met een kus op de wang zeg ik slaapwel en doe eenmaal de deur dicht is mijn handdoek uit. Ik heb geen fut meer om mijn pijama uit m'n reiszak te halen en laat me naakt op het zachte tweepersoonsbed vallen. Ik sluit m'n ogen, maar enkele seconden later zijn ze weer wijd open. Wat een dunne muren in dit huisje, want ik kan duidelijk Steffie horen kreunen aan de andere kant van de muur. Zou ze... Neen, dat kan niet... Maar toch hoor. Ik herken het gekreun. Vroeger kon je het véél horen in onze studentenkamers. Steffie was aan het masturberen. Ik vond het grappig en stiekem luisterde ik mee, en al snel hoorde ik de ultieme kreun. Ze was klaargekomen. Het werd stil. Seconden later viel ik in slaap.

Plots schrik ik wakker van geklop op de deur. Ik open m'n ogen en zie het zonlicht dat al hoog aan de hemel staat door het grote raam in de logeerkamer waar ik momenteel op bed lig. "Binnen", roep ik zachtjes. Steffie opent de deur. Ze draagt enkel een slipje en kort shirtje waarbij haar navel bloot is. Ik kan ook héél goed zien dat ze geen beha heeft want haar tepels zijn prominent aanwezig in de strakke stof van het shirt. Plots besef ik dat ik naakt ben, en sla het deken over mijn lichaam.

"Opstaan slaapkop, het is al middag", zegt ze lief en ze rijkt me een kop koffie aan, die ik dankbaar in ontvangst neem.
Steffie Steffie - 02-06-24 @ 15:19
0
Ik ben vroeger wakker en weer drijfnat. Ik overweeg nog een keer te masturberen maar zie er toch van af. Het moet niet te gek worden. Ik sta op en trek een slipje aan en navelshirtje dat alles onder mijn borsten naakt laat. Ik ga vast koffie zetten en bedenk hoe leuk het zou zijn om een vaste vriendin te hebben. Tot nu toe heb ik weinig geluk gehad in de liefde. Wat scharreltjes, veel zoenen en wat gevinger, en zelfs een keer uitgebreide seks, maar het leidde nooit tot iets substantieels. Misschien ben ik te kritisch. Als de koffiemachine klaar is schenk ik een kop in, loop ik naar de logeerkamer en klop op de deur. Het duurt even, maar dan hoor ik Emma slaperig 'binnen' roepen. Ze ligt nog op bed, naakt zo te zien en ik voel me zelf weer vochtig worden bij het idee dat Emma bloot onder de dekens ligt. Kon ik maar bij haar kruipen en met haar seksen en vrijen. "Opstaan slaapkop, het is al middag," zeg ik en overhandig haar de kop koffie. Dankbaar pakt ze die aan. "Al middag," schrikt ze. "Ja," zeg ik, "ik heb de garage gebeld, maar het duurt wel even voor je auto is gemaakt, er moeten onderdelen uit Duitsland komen." "Daar gaat mijn familieweekend," zegt Emma droef, maar ik krijg het gevoel dat ze dat niet helemaal meent. Ik kom op de rand van het bed zitten en bijna automatisch streelt mijn hand over de deken. Ik schrik er van en zeg, 'sorry' en trek mijn hand terug. "Ik vond het wel prettig," glimlacht Emma en zet haar kopje neer. "Moet je niet werken?" "Ik heb een paar dagen vrij," zeg ik, "de afgelopen twee weken heb ik non-stop gewerkt." Emma knikt, "ik ken het gevoel." Ik kijk naar de dekens alsof ik probeer te raden hoe haar naakte lichaam er uit ziet. Weer voel ik hoe nat ik ben geworden. Oh god, het zal toch niet te zien zijn? Ik kijk tussen mijn benen en zie een grote vlek zich uitbreiden. Emma heeft het kennelijk ook gezien want ik zie dat ze tussen mijn benen kijkt. Plotseling wil ik de deken van haar aftrekken en haar in mijn armen nemen, haar zoenen en dan haar kutje verkennen met mijn tong. Weer glijdt mijn hand bijna automatisch over de deken. Maar net als ik mijn hand geschrokken wil terug trekken, pakt Emma mijn hand en duwt het weer terug. Ze buigt zich naar voren en zoent me op mijn lippen. Ik voel een intens gevoel van geluk als we langdurig zoenen. Onze tongen komen er bij en minutenlang vrijen we intensief. Dan als we even noodgedwongen adem halen, zucht Emma, "dat wilde ik gisteravond al doen..." "Waarom deed je dat niet?" vraag ik zacht. "Omdat ik niet lesbisch ben," zegt ze, "althans ik heb altijd gedacht dat ik hetero was, alleen met mannen uitgegaan en seks gehad." "En nu?" fluister ik, terwijl ik de deken van haar aftrek en haar naakte lichaam bewonder. "Weet ik het niet zo zeker," zegt ze uitdagend. Weer vrijen we en ik voel hoe Emma langzaam mijn shirtje uittrekt.
Emma Emma - 03-06-24 @ 13:47
0
Ik schrik van wat er nu aan het gebeuren is en trek me terug. "Oei heb ik iets verkeerd gedaan", vraagt Steffie zich af. "Nee, euh ja, euh nee", stotter ik, "het gaat allemaal zo snel". Steffie begrijpt onmiddellijk wat ik bedoel. Vijf minuten geleden was ik nog hetero en nu zou ik al aan het shirtje zitten. Zo snel toch.

"Doe maar rustig", zegt Steffie, "ik ga niets forceren". "Ik weet ook niet of ik dit wel wil", zeg ik tegen haar. "Ik denk het wel", antwoordt ze, "maar alleen op jouw tempo". Wat een lieverd is ze toch. Omdat ik me nu terug op mijn gemak voel stap ik naakt uit bed. "Je bent beeldschoon", fluistert ze zachtjes. Ik geef haar een knipoog en schud eens met mijn strakke kontje. "Eerst effe douchen", zeg ik haar. Ze fluit me na.

Eenmaal afgedroogd kijk ik naar buiten door het kleine badkamerraampje en zie dat de zon heerlijk straalt. Ik haal een zomerjurkje uit mijn reistas alsook mijn fluoroze lingeriesetje. Ik doe de string aan, maar krijg dan een stout idee en steek de beha terug in de zak. Ik bekijk mezelf in de spiegel. Ik doe mijn halflange zwarte haren in een staart en smeer snel wat subtiele make-up op mijn gezicht. Wil ik Steffie uitdagen? In mijn onderbewustzijn waarschijnlijk wel, maar daar denk ik nu eigenlijk niet aan.

"Wow knappe meid", zegt ze wanneer ze me uit de badkamer ziet komen. "Wat gaan we doen vandaag", vraag ik lief. "Wat denk je van...
Steffie Steffie - 03-06-24 @ 14:19
0
Seks met een hetero vrouw is een ultieme uitdaging voor een lesbienne. Hoewel ik wel eens vermoed dat veel hetero vrouwen diep in hun hart best lesbische gevoelens hebben, maar er niet aan durven toegeven. Ik heb dat probleem niet. Ik vind Emma een stuk, een hele mooie hartstochtelijke vrouw. Als ze uit de badkamer komt, sla ik gelijk op tilt. Ze heeft duidelijk geen beha aan onder haar zomerjurkje ik zie haar tepels door de dunne stof priemen, het liefst zou ik haar nu de kleren van het lijf trekken en ongegeneerd met haar seksen. Maar ik beheers me. Emma heeft tijd nodig..."Wat gaan we doen vandaag?" vraagt ze en houdt haar hoofd scheef zoals ze vroeger al deed als ze iets wilde, "wat denk je van...het strand?" Ik knik enthousiast. Ik woon vlak bij het strand en het is prachtig weer. "Ik heb wel een bikini voor je," zeg ik.

We rijden naar de kust en onderweg babbelen we over van alles. Zo te horen heeft Emma genoeg vriendjes versleten al is ze momenteel vrijgezel. Ik vertel over mijn povere score in de liefde en ze zegt lief, "hoe kan dat nou, je bent zo mooi?" Ik haal mijn schouders op. "Weet je? Voor een lesbienne is het twee maal zo moeilijk om een vrouw te versieren. Ten eerste moet de dame in kwestie ook de lesbische liefde toegedaan zijn en ten tweede moet ze je ook nog leuk vinden." Emma lacht. "Dat is een probleem, ja...weet je, ik weet niet of ik een lesbienne ben...ik zou de pikken toch te veel missen." Teleurgesteld hou ik een tijdje mijn mond. Verdomme! Het zit me ook niet mee.

Het strand is druk als Emma en ik een plekje zoeken om onze handdoeken neer te leggen. Een groepje schooljongens begint opgewonden te fluiten en Emma fluistert, "gewoon negeren dat stelletje pubers, ze zouden zich rot schrikken als ze echt seks met ons zouden hebben." Het negeren helpt en we strekken ons uit op het warme zand. Na een tijdje zegt Emma, "ik ga zwemmen, ga je mee?" We rennen joelend de zee in en spetteren elkaar nat in de branding. Een enorme bodybuilder loopt uitdagend langs ons en kijkt onbeschaamd naar onze borsten. "Oh, het is weer zo laat," zucht Emma, "ze kunnen het ook niet helpen, de stakkers, altijd maar die opgewonden pikken en dan al die bijna blote vrouwen. We gaan het water weer uit en drogen elkaar af. Ik heb broodjes meegenomen en een thermosfles koffie en we eten en drinken terwijl we de mensen op het strand observeren. Ik kijk weer naar Emma. Verliefd kijk ik naar haar prachtige slanke lichaam en haar borsten die ferm omhoog staan, achter haar bikini bovenstukje. Het liefst zou ik haar meenemen naar de duinen en dan op een rustig plekje met haar vrijen. "Wat kijk je naar me," lacht Emma. Ik word rood en mompel iets over 'mooie vrouwen'. Emma grinnikt en legt haar hand op mijn rug en streelt over mijn huid. "Je hebt een mooie huid, schat, lekker strak." Er gaat een rilling door me heen en voel het als een tantaluskwelling dat deze mooie vrouw plotseling zo onbereikbaar is. "Je hebt me net naakt gezien," zegt Emma, "en je zei dat ik beeldschoon ben, meende je dat?" Ik zeg volmondig ja en voel hoe ze mijn huid begint te masseren. "Het was best wel opwindend," zegt ze, "om met je te zoenen. Het spijt me dat ik het zo afkapte...ik..."
Emma Emma - 03-06-24 @ 16:10
0
"Hey lesbo's", roepen de jongeren naar ons wanneer ze zien hoe ik Steffie begin in te smeren met zonneolie. We geven ze geen aandacht. "Je doet dat niet slecht", kreunt Steffie zachtjes en ik merk hoe ze haar benen lichtjes spreidt. In het kruisje van haar bikinibroekje zie ik duidelijk een vochtige plek. Ze is gewoon geil aan het worden van mijn massage. Ik neem het op als een compliment.

"Durf je mee naar het naaktgedeelte van het strand", vraagt Steffie plots wanneer ik klaar ben met haar in te wrijven. "Euh ik weet niet", zeg ik. De volgende 10 minuten begint ze me uit te dagen en te manipuleren, tot ik uiteindelijk instem. Triomfantelijk springt ze in de lucht. Ik ben wel al dikwijls in publieke sauna's geweest, maar nog nooit naar een naaktstrand. We wandelen door de duinen tot we het signalisatiebord zien dat het begin van de naaktzone aangeeft, en voor ik het goed en wel besef heeft Steffie haar broekje en bikini uit getrokken en staat ze voor me te pronken met haar naakte lijf.

"Tadaaa, wat vind je ervan", vraagt ze lief. Ze heeft prachtige borsten, niet te groot en zeker niet te klein, en haar tepels staan staalhard. Op haar venusheuveltje heeft ze een klein plukje haar, maar al de rest is compleet kaal. Ik kan duidelijk haar schaamlippen zien die glinsteren van het vocht. Deze meid is geil, bloedgeil. "Komaan jouw beurt", kirt ze van plezier. Ik laat me niet kennen en trek ook mijn bikini en broekje uit, ze heeft me deze ochtend toch al naakt gezien. Hand in hand lopen we de naaktzone in.

Plots besef ik dat niet alleen Steffie, maar ook andere vrouwen en mannen mij naakt zullen zien. En ik hen. Maar blijkbaar is dit hier de meest normale gang van zaken, want niemand kijkt naar me om. Ik weet niet of ik dit nu goed of slecht vind. We zoeken een beschutte plaats en spreiden onze handdoeken uit alvorens we gaan liggen. Ik kijk mijn ogen uit. De meeste andere naaktrecreanten zijn een pak ouder, maar af en toe passeert er een leuke kerel van onze leeftijd. Ik kan mijn ogen dan niet van hun pik houden en Steffie merkt het.

"Ik zie het al, jij zal nooit een echte lesbische worden", lacht ze. Ik kijk haar verwarrend aan. "Maar met een bi'ke kan ik me ook amuseren hoor", zegt ze vrolijk en ze pits in mijn linkertepel. "Oooh jij!", roep ik gespeeld boos en ik geef haar een tik terug. Een man van zo'n 40 jaar oud die op enkele meters van ons ligt kijkt vrolijk toe. Ik merk hoe zijn pik steeds harder wordt van ons te zien spelen. Ik weet niet waarom, maar ik begin echt opgewonden te worden. Ik neem Steffie's borst vast, en lik aan haar tepel. De man gromt en begint te masturberen. Steffie heeft het gelukkig niet door, die kijkt me lief aan en geeft me een zoen op mijn mond.
Steffie Steffie - 03-06-24 @ 22:31
0
De zoen verandert als mijn tong tussen de lippen van Emma doordringt en ik haar mondholte binnenval. Onze tongen verstrengelen zich en ik voel de sensatie van de blote borsten van Emma die tegen me aan drukken. Ik weet nu zeker dat ik heel nat ben en dat mijn bikinibroekje helemaal nat is van opwinding. Als Emma bi is kan ik toch veel plezier met haar hebben. Haar handen kneden mijn borsten en ik kreun als haar nagel mijn tepel raakt. Haar vingertoppen spelen met mijn tepelhoven en als mijn hand haar kruis raakt voel ik dat zij ook nat is. "Niet meteen kijken," fluistert ze in mijn oor, maar iemand zit zich op ons af te trekken." Ik moet me beheersen om me niet meteen om te draaien. In plaats daarvan word ik wat vrijpostiger en duw twee vingers tussen de schaamlippen van Emma. Ze begint te hijgen in mijn oor en bijt in mijn oorlelletje. Ik blijf haar vingeren tot ze plotseling schokkend klaarkomt en mijn hand wordt overstroomd door haar kutsap.

We stoppen even en ik probeer zo opvallend mogelijk naar de masturberende man te kijken. Die zit nog altijd aan zijn pik te trekken, maar de voorstelling bij ons is even voorbij. "Hoe vond je dat?" vraag ik nieuwsgierig. "Fijn," zegt Emma, "en ik ben een beetje exhibitionistisch, dat die man zich op ons aftrekt. Wat geil." Ik knik, "dat was niet het antwoord waarop ik hoopte. Het was 'fijn', alleen maar fijn? De rest van de middag verloopt loom. Emma en ik zonnen, zwemmen en kijken naar de passerende mannen en vrouwen. Het valt me op dat Emma vooral aandacht heeft voor de heren en in het bijzonder hun penis. Jammer, ze is nog teveel hetero om lesbisch te zijn. Bi, maar vooral hetero. Een eindje verder op zit een man een boek te lezen. Emma heeft al een paar keer sensuele blikken op hem geworpen en me gewezen op zijn enorme pik. "Wauw..." fluistert ze, "wat een bink en wat een apparaat, dat gaat zeker doen als je daar mee neukt." "Dat was ik ook niet van plan" zeg ik snibberiger dan ik bedoelde. Emma lacht me uit. "Ach kom, we kunnen toch wel even met hem praten, ik heb nog nooit op het strand met een knappe blote man gepraat." We lopen naar de man toe die ons glimlachend aankijkt als we ieder aan een kant van hem gaan zitten. "Leuk boek," zeg ik tegen Emma. "Nou dan neem jij het boek," zegt Emma en glimlacht hemels naar de eigenaar van de roman. "Hai, ik ben Emma," zegt ze en brengt haar tieten in stelling. "Hello," zegt de man, "sorry I am English." "Oh pardon me," zegt Emma, "I am Emma and this is Steffie." De Engelsman gaat rechtop zitten en kijkt ons beurtelings aan. Hij heeft echt een knaap van een pik, zelfs in zijn normale stand is het een indrukwekkend geval. Al moet ik bekennen dat ik weinig kennis van zaken heb wat betreft pikken. "I am John," zegt hij, "from Birmingham." Er ontstaat al snel een geanimeerd gesprek tussen Emma en John waarbij de eerste veelvuldig de lul van de buitenlander bekijkt en John veel belangstelling heeft voor de borsten van Emma. Iets wat ik hem niet kwalijk kan nemen. Als het gesprek even stil valt, fluistert Emma. "Wat doen we nu, nemen we hem mee naar huis?" Ik kijk haar verbaasd aan, "het is geen gevonden voorwerp hoor."
 
Doe je ook mee met dit ketting verhaal?
Je naam
Je e-mail adres
Jouw reactie
Ik ga akkoord met de Huisregels
Onthoud mijn gegevens voor de volgende keer