Klik hier voor meer...
Donkere Modus
Datum: 10-06-2024 om 01:26 | Categorie: Shemale
Schakels: 9 | Gelezen: 248
Vanmorgen verslapen en nu ook nog eens vor niets naar school gefietst. Moet je vier uurtjes naar school en dan blijkt het dat beide leraren van de twee blokuren ziek zijn. Mopperend fiets ik met Laura terug naar huis. We komen langs de Mac en Laura stelt voor eerst maar eens te gaan ontbijten. Laura is mijn hartsvriendin en we vertellen elkaar alles, zo weet ik dat Laura al geen maagd meer is. “Een grote pik, dat is het lekkerste wat er is. Geloof me!”, zei ze de dag na de ontmaagding. Ik hou me bij mijn principe, pas als ik het 1000 % zeker weet, dan ga ik met iemand naar bed, niet eerder. Ik ben net 16 geworden, twee weken geleden, Laura is al 4 maand 16. Ik heb lang blond haar, figuur is goed, mijn billen zijn een beetje dik, maar past perfect in mijn figuur zegt Laura.

We maken nog wat huiswerk bij de Mac en tegen 19 uur fietsen we door naar huis. Ik app mam maar ze reageert niet op mijn berichtjes.”Zal wel naar de winkel zijn.”, denk ik. Mama heeft sinds de scheiding de verantwoordelijkheid over onze juwelierswinkel. Als ik thuis komen nemen we afscheid, Laura woont twee straatjes verderop. Ik gooi de tas in de hal en wip mijn schoenen uit. Ik doe mijn jurkje uit en wil in mijn jogging broek en halter top. Ik hoor geluiden boven, ik sluip naar boven en hoor de geluiden uit de kamer van Harma, mijn zus komen. Ik sluip voorzichtig heen en wat ik daar zie, laat me enerzijds schrikken, maar anderzijds ook opgewonden.

Mama zich op haar knieën boven de mond van Harma, die……een pik aan het zuigen is, niet een gewone, nee een supergrote, die, en dat is voor mij zo verwarrend, aan mama vastzit. En ik hoor mama kreunen van :”jaaa die vingers in mijn kut! Wat is je kontje lekkercstrak, je knijpt mijn vingers net als mijn pik lekkercstrak af!! Jaaa, zuig harder”, ik heb nog nooit een pik geproefd of gevoeld, maar het tafereel wat ik hier zie….het maakt me, ja ik denk dat dat het juiste woord is: Geil!

Ik merk dat mijn hand in mijn joggingbroek is gegleden en ik mijn poesje zoek. Ik glip naar beneden en pak mijn huiswerk. Ik hoor mama schreeuwen:”ja grote meid, zuig het lekker op, jaaa, oooh goed zo meisje, goed zo,” een half uurtje later komen Harma en mama naar beneden. “Ben jij al thuis?”, vraagt mam verschrikt. Ik knik, ik zie de rode hoofden en heb nu beslist, mama gaat mij ontmaagden. En dat samen met Harma!
Harma Harma - 12-06-24 @ 08:26
0
Als ik ’s middags thuis kom uit school, is het weer eens zo ver. Mama is weer onhoudbaar geil. Dat gebeurt wel vaker de laatste tijd, zeker nu ze weet dat ze zich er tegenover mij niet meer voor hoeft te schamen. Ik weet haar geheim. En we delen het. Op een manier die eigenlijk niet kan voor moeder en dochter.
Mama is een mooie vrouw. Mijn vader heb ik nooit gekend en toch werd twee naar na mij mijn zusje Alida nog geboren. Ook die man heb ik trouwens nooit gekend. Pas toen ik veel ouder was snapte ik echt niet waarom zo’n aantrekkelijk vrouw als mijn moeder geen man aan zich wist te binden, juist terwijl de dat wel zo graag wilde.

Dat was toen ik per ongeluk achter haar geheim kwam. Onze moeder is meer dan gewoon alleen onze moeder. Natuurlijk is ze als alleenstaande vrouw ook tegelijk wel een beetje mijn vader, maar niet zoals andere moeder dat in deze situatie zijn. Onze moeder is namelijk meer vader dan je zou verwachten. Met daar beneden ook alle fysieke kenmerken van een vader, van een man in het algemeen. En trouwens eentje die zich na het voetballen tussen de mannen niet hoeft te schamen wat dat betreft.

De allereerste keer dat ik mama volledig naakt zag, schrok ik wel. Van achteren echt een vrouw. Van boven echt 100% vrouw, beter dan de meeste moeders die ik ken. Tot ze zich omdraaide en er een eikel boven haar navelpiercing lekkend tegen haar buik stond. Mama speelde met zichzelf onder de douche. Ze vingerde haar kutje (vingeren wist ik inmiddels wel, de rest nog niet echt), maar stond tegelijk met de allergrootste erectie die ik ooit had gezien.
Ik wist niet wat mama was en durfde het haar op dat moment ook echt niet te vragen. Lang leven internet, want daar vindt je alles. Dus ook wat mama was: een hermafrodiet. Een vrouw met als bonus een volledige set werkende mannelijke geslachtsorganen. Penis, zak, ballen.
“Kom… Komt er… Komt er ook sperma bij je uit mam?”, vroeg ik haar een paar maanden later. Vanaf het eerste moment schoot die vraag al door mijn hoofd en bleef daar maar rondspoken. Ik moest het weten. En ik wilde bovendien dat zij wist dat ik het wist.
Mama en ik zaten film te kijken en hadden al een fles wijn op samen en Alida was uit logeren bij een vriendinnetje. “Misschien moest ik dat dan maar eens uitproberen?”, vroeg mama aangeschoten. En ik ging daar in een al even aangeschoten toestand op in.
En zo kwam het dat ik mama in benevelde toestand lag af te trekken. De eerste pik trouwens die ik aftrok. En ja, ze had sperma. En veel ook. Ik heb haar die avond drie keer afgetrokken en pas de vierde keer durfde ik haar te pijpen, omdat bij de derde keer de hoeveelheid zaad eindelijk wat begon af te nemen.
En sindsdien hebben mama en ik al veel vaker seks met elkaar gehad. Als mama geil is en we zijn alleen thuis, dan hoeft ze maar te roepen en ik laat alles uit mijn handen vallen om haar uit de brand te helpen. Aftrekkend, heel vaak pijpend en soms ook vrijend. Ik heb ook wel vriendjes gehad inmiddels, maar die stellen bij mama vergeleken meestal niet zo veel voor. Als een van die jongens mij weer eens teleurgesteld naar huis heeft gebracht en de mogelijkheid is er, dan laat ik mama dan mijn avond nog goed maken. Mama weet nu eenmaal wel wat neuken is, hoe ze een meisje moet bevredigen, neemt de tijd voor me en is probleemloos in staat om het meerdere keren achter elkaar te doen. Dus ja, wat heb ik nog eigenlijk bij een vriendje te zoeken als ik mama heb?

En vandaag was dus weer zo’n typische dag. Met Alida nog op school en mama en ik allebei geil (mama was het al, maar ik werd het nagenoeg spontaan toen ik haar met haarzelf bezig zag), zag ze al snel over mijn gezicht geknield en likte ik eerst uitgebreid haar kut voordat ik me op die grote harde lul van haar richtte.

”Jaaahh!!! Die vingers in mijn kut! Wat is je kontje lekker strak! Je knijpt mijn vingers net als mijn pik lekker strak af!! Jaaa, zuig harder”, galmde het luidkeels door mijn slaapkamer. Mama kan zich af en toe zo lekker gaan als ik goed bezig ben. En haar vingers in mijn kontgaatje, dat vind ik toch wel zo ontzettend lekker.
Op het moment dat mama mij hierdoor weet te laten komen, zuig ik kennelijk ook weer zo lekker dat zij ook klaar komt. Meestal komt mama in mijn gezicht of over mijn borsten klaar, maar dit keer wilde ze het in mijn mond. Ik slikte en slikte en kreeg echt loon naar werken. Haar sperma smaakte lekker, zoals meestal wel.

Tevreden gleed mama van me af, nam plaats tussen mijn dijen en begon me te beffen. Toen haar lul weer hard als staal was, lagen we al gauw in standje 69. Dit keer zat ik over haar gezicht en likte ze mijn natte spleetje en vingerde nog steeds mijn kontje, terwijl ik haar grote piemel likte, zoog en met mijn borsten streelde.
Uiteindelijk kwam ze opnieuw klaar. Deels in mijn mond en gezicht en voor de rest tussen mijn borsten en haar buik.
”Ja grote meid. Zuig het lekker op. Jaaa, oooh, goed zo meisje, goed zo”, riep mama luidkeels en nog hevig schokkend terwijl ik al het sperma van haar buik en borsten begon te likken. Ik had geen zien in die vieze kleverige vlekken in mijn bed.

“Ben jij al thuis?”, vraagt mama plots als we de woonkamer binnen komen. Gelukkig zijn we aangekleed en lopen we nu niet naakt. Maar bij mama straalt de seks er nog wel af hoor! Het is Alida, die in een joggingbroek en haltertopje aan de eettafel zit, zogenaamd huiswerk te maken. Zogenaamd, want daarvoor zijn haar tepeltjes echt veel te hard. Je kan mij een hoop wijsmaken, maar niet dat huiswerk maken zo leuk en opwindend kan zijn. Ik probeer mijn haren wat onopvallend nog een beetje in model te doen en voel hoe mijn gezicht nog gloeit.

Alida zal hier toch nog helemaal niet mee bezig zijn? Die speelt toch nog met Barbies? Opeens bedenk ik me dat mama wel heel veel herrie maakte op mijn slaapkamer. Ik hoop maar dat Alida het niet heeft gehoord. Maar gezien die harde knikkers die door de strakke stof van haar topje drukken, ben ik bang dat Alida meer heeft gehoord dan mij lief is.
Alida Alida - 12-06-24 @ 12:16
0
Ik ben niet zo bedreven in dit werk, ik kan moeilijk met mijn blote kont op tafel gaan zitten en zeggen tegen mama ontmaagd me maar. Dus ik moet kijken hoe ik hun zover krijg, Harma kijkt naar mijn borsten, ze heeft toch niet door dat ik hun door heb? Ze maakt wel opmerkingen om me te testen:”wat leer je?”, vraagt ze. Ze laat mij altijd mijn gang gaan, zoals zussen doen, af en toe ruzie maken, maar wel altijd voor me opkomen, Bullies op school laten me met rust, anders komt mijn she Hulk even langs bij hun, dat weten alle leerlingen op school. Ze is super knap, ze zou zo model kunnen worden, maar onder die knappe uiterlijk zit een bikkelharde tante, waar veel zich op hebben verkeken. Jongens én meisjes. “Eeeuh, wiskunde.”, zeg ik snel, ze bekijkt me en weer die ogen op mijn borsten. Ik moet moeite doen niet zelf te kijken. Ik voel dat mijn kruis sopt. “Even plassen hoor”, zeg ik:”wat eten we straks?”. En loop snel naar de wc. “Ik dacht dat we maar eens pizza moeten eten.”, zegt mam. “Ik heb nog een paar bodems, help je met beleggen?”. Ik kijk op het toilet naar mijn borsten, mijn tepels zijn bikkelhard, daar keek ze dus naar! Ik spoel even door, moest niet eens plassen, maar ze mogen niets merken. “Ja is goed! Ik doe even een trui aan hoor mam, het is wat frisjes”. Ik hoor mama en Harma tegen elkaar fluisteren, maar niet wat ze fluisteren.

Ik kijk boven en werp een blik op het bed van Harma, die is ruig, alsof ze helemaal wild zijn geweest. Ik zie ook een string liggen, en geen condooms. Maar wel een raar apparaat, net een ei, maar dan puntiger, met een rosé diamant in de knop, hij is glibberig, en er zijn drie gelijke, alleen alle drie verschillend van formaat. En ik zie dvd’s liggen, mommy’s girl. “Kom je nog helpen?”, vraagt mam. Snel glip ik naar mijn kamer en doe een trui aan, kijk in de spiegel, ja, tepels bedekt. Beneden loop ik naar de keuken. “Je hebt nog niet veel huiswerk kunnen maken!”, zegt Harma, ik merk dat ik kleur, betrapt! Denk ik. Maar mama redt me:”laat haar nou, zit niet zo op de nek van je zus!”, zegt mama. “Misschien wil ze dat juist wel, of dat jij op haar nek zit”, zegt Harma, ik moet nu niet kijken, dan kleur ik helemaal. Mama zie ik boos kijken naar Harma. “Ophouden nu!”, zegt ze boos, ik maak intussen salade, heb een komkommer en hoe, ik weet het niet, maar plots maak ik een beweging alsof ik aan een pik trek. Ik zie mama kijken en die bijt op haar onderlip. Ze is ook even afwezig. “Auw!”, zegt ze plots. Ik ben direct weer bij. “Wat is er?”, vraagt Harma. “Gesneden, even niet opletten en dan krijg je dit.”, zegt mama geschrokken, ik kijk, pak een pleister en maak het wondje schoon. “Valt mee, klein sneetje”, zeg ik. “Daar heeft mama ervaring mee hoor”, zegt Harma, weer snap ik de dubbelzinnigheid. Ik concentreer me volledig op het wondje en merk dat ik me niet rood voel worden.

We zitten aan tafel en genieten van de pizza, lachen wat en hebben reuze plezier. “Toetje? Dames?”, vraagt mam. Ik kijk even naar Harma en besluit ook dubbelzinnig te reageren. Rustig opwarmen en hopen dat ik hun gek krijg dit weekend, nog vier dagen, dan heb ik een week schoolvakantie en mama heeft dan ook vakantie, Harma heeft examen gedaan en zij is dus de komende tijd ook vrij. Vier dagen om hun te teasen. “Ik heb wel zin aan bananen, met ijs en veel room, room, daar b jij ook gek op toch? Harma?”. Nu bloost Harma. Mam knikt, ze heeft denk ik nog niets door. Harma denk ik wel. Zoals ze bezig is. Ik zie mama terug komen, met bananen, in plakjes gesneden, ijs in een bakje en een bus slagroom. Harma wil de slagroom pakken, maar ik ben iets sneller. “Spuit jij mam?”, vraag ik. Harma kijkt en verslikt zich bijna, een glimlach om haar mond. “Jij spuit toch heel erg graag?”, vraag ik. Mam kijkt nu ook en begint ook te glimlachen. Nu ga ik gelijk de naïeveling spelen. “Wat is er? Zeg ik iets doms?”, vraag ik zo onnozel als ik maar kan, ik let op Harma en ik zie de verwarring bij haar. Gelukt! Denk ik.

Als we klaar zijn, maak ik mijn huiswerk, mama is bezig met een spel op haar tablet en Harma kijkt tv. Chateau meiland. Tegen half tien loop ik naar boven, maak alles klaar voor morgen en lees nog even een boek. Dan bedenk ik weer een plan, ik kijk in mijn kleding kast en vind een t-shirt, veel te klein, maar ik doen hem aan en mijn borsten worden super strak omspannen. Slapen hierin gaat echt niet lukken, ik kan nauwelijks ademen, ik pak een string, ooit gekregen van Harma, ik moest ook eens volwassen ondergoed gaan dragen, het stukje stof aan de voorzijde is opengewerkt, veel schaamhaar heb ik nog niet, mijn poes is zo goed als kaal. Ik neem even diep adem en loop dan naar beneden, als ik de deur open doe valt er gelijk een stilte. Harma reageert gelijk, “is goed mam, dan haal ik dat morgen als jij aan het werk bent. Eeh, slaap je nog niet?”, zegt Harma,”hé meid, ga je nu slapen? Het is al 11 uur bijna.” Ik ga op mama haar schoot zitten en geef haar een kus. “Welterusten mama”, zeg ik en knuffel mijn zus, ze is altijd afwerend maar deze keer knuffelt ze mij ook en haar hand rust op mijn blote billen. Ik loop weg en sluit de deur, doe alsof ik de trap oploop maar sluip gelijk terug. “What the hell? Wat was dat allemaal? Heeft ze ons gezien?”, vraagt mama. “Nee, ten minste, de ene keer denk ik wel de andere keer niet, ik weet het echt niet. Maar ik heb die buttpluggen wel net even snel opgeruimd.”, zegt Harma. “Had je die nog liggen dan? Hmmm je kontje. Nee, even serieus, we moeten wel voorzichtiger zijn, misschien….misschien in de lunchpauze? Ik moet toch naar een klant om 1 uur, die kan ik natuurlijk verzetten….dan hebben wij ruim drie uur.”, zegt mama. “Alsof dat genoeg is voor jou! Dan blijf je geil, mens!”, lacht Harma. Stilletjes sluip ik naar boven en net als ik de slaapkamer deur wil sluiten hoor ik Harma naar boven lopen, snel kruip ik stilletjes in bed. Ik heb net de dekbed over als Harma door de open deur kijkt. “Slaap je al?”, hoor ik zachtjes. Ik geef geen kik, ik voel dat ze binnenkomt en weer weggaan. De deur blijft open, even later zie ik hoe Harma naakt naar beneden loopt. Niet veel later hoor ik kreunende geluiden en mama zeggen:”niet zo luid, anders moet ik die mond van je gaan vullen, sletje!”
Harma Harma - 12-06-24 @ 13:05
0
Volgens mij heeft Alida niet precies wat mama en ik boven hebben gedaan op mijn slaapkamer. Even dacht ik van wel, maar toch van niet. Ze hapt te weinig toe op de dubbelzinnige opmerkingen. Ze heeft wel door dat ik naar haar beginnende borstjes keek, want die zijn onder het eten onder een trui bedekt.
Alida gaat naar boven en komt later nog even naar beneden om welterusten te zeggen. Het veel te krappe korte tshirtje zit haar veel te strak, maar staat wel sexy en ondeugend. En ze draagt een stringetje van mij, die ouwe die ik haar ooit heb gegeven.

Misschien dat mama en ik toch maar wat voorzichtiger moeten doen. Want als Alida ons betrapt, is het huis misschien te klein. Alida is nog jong en naïef en is denk helemaal niet zo met de bloemetjes en de bijtjes bezig.
Als m'n zusje al een tijdje in bed ligt, ga ik snel ff naar boven. Ze slaapt al. Mooi, want ik merkte aan mama dat ze nog steeds zeer geil was. En als mama het is, dan zorgt ze er zo voor dat ik het ook wordt.
We beffen elkaar in 69, waarna ik mama nog een tijd alleen maar pijp. "Neuk me mam", smeek ik haar. Ik vind het zalig om haar grote pik diep in mijn grotje te voelen stoten.
Mama gaat zitten en klim bij haar op schoot. Langzaam zak ik over het harde lul, die me tot in het diepst van mijn schoot opvult. Zoenend begin ik op en neer te bewegen en schuur met mijn borsten langs die van mama.

"Mag ik schatje?", vraagt mama als ze tegen haar hoogtepunt aanhikt. "Graag! Spuit me vol. Zo lekker als jij dat vrouw doet", kreun ik verlangend. Even later komt mama klaar en loopt mijn kutje over van haar vele sperma. Later dan gepland, maar bevredigd, ga ik naar bed.
Nog een paar dagen, dan heeft mama vakantie. En vanwege mijn examens ben ik heel veel vrij. Misschien dat ik haar dan eens kan voorstellen om het een keertje anaal te proberen. Maar dan moet Alida natuurlijk wel bij een vriendinnetje zijn.
Alida Alida - 12-06-24 @ 19:20
-1
Als omvang bed afkom, is mama er ook al af. Ze heeft een super zonnig humeur, anders dan normaal. “Wat ben jij vrolijk!”, zeg ik. “Ja, nog twee dagjes werken, ik heb besloten vrijdag al vrij te nemen. Mijn agenda wordt leeg gehaald, dan heb ik langer tijd om bij jullie te zijn. Jij bent ook op tijd vrij, misschien kunnen we een film avond houden, of uit gaan eten, ik bedenk wel iets leuks.”, fluitend maakt ze ontbijt. Harma komt ook van bed, ze gaapt. “Laat geworden vannacht, of heb je de beest uitgehangen?”, vraag ik lacherig. Ze gooit gelijk een bolletje naar mijn hoofd. “Trut!”, mopper ze. Ze geeft mama een kus op de wang. “Goede morgen”, klinkt het slaperig. “Koffie schatje?”, vraagt mam. Die geluiden vannacht hebben lang aangehouden. Ik denk dat Harma nog aan het bijkomen is. Ik wil mijn schooltas pakken en zoek mijn telefoon. Ik kijk bij de bank en zie daar het slipje van mama en op de grond een natte plek. Ik hoef niet te onderzoeken wat dat is. Lachend loop ik weg. “Veel plezier samen vandaag”, zeg ik. Gelijk weet ik dat ik misschien iets teveel heb gezegd, mama die thuis zou komen. Dat hoe ik niet te weten. Harma verslikt zich bijna in haar koffie. Ik pak mijn fiets en fiets snel weg.

Ik heb straks drie tussenuren, één had ik al en meneer Dijkstra is nog ziek, dus die blokuur valt weer uit. Na het eerste uur wil ik snel naar huis, maar dan moet ik ook gelijk weg, anders kom ik tijd te kort. Tegen Laura verzin ik een smoes. Ik ga langs de action en haal een dashcam. Een oudere dame voor me neemt alle tijd en ik heb haast. Het duurt langer dan i’ hoopte en dacht. Vlak bij huis stel ik alles in. Ik zie Harma naar boven gaan, mama is al aan het werk. Ik sluip in huis en zet de dashcam in de kast in de kamer, dan ziet niemand hem, ik check even en zie de kamer bijna helemaal. Mooi, wegwezen. Ik fiets heel snel naar school en ben mooi op tijd, ik heb zelfs nog meer dan 20 minuten over. Af en toe kijk ik op mijn telefoon hoe het thuis is.
Harma Harma - 13-06-24 @ 07:53
0
“Laat geworden vannacht? Of heb je de beest uitgehangen?”, vraagt Alida lacherig als ik nog half slaapdronken beneden kom. “Trut!”, mopper ik en gooi een bolletje naar d’r hoofd. “Koffie schatje?”, vraagt mam die doorheeft dat ik er nog niet helemaal bij ben. “Veel plezier samen vandaag”, zegt Alida lachend als ze naar school ga. Ik verslik me bijna in mijn koffie. Mama kijkt ook meteen verschrikt naar de gangdeur. En dan naar mij. “Zou je zusje toch iets doorhebben?”, vraagt mama voorzichtig. “Ik weet het echt niet mam. Ik denk het niet, maar ik weet het niet zeker meer. Misschien moeten we maar een tijdje hiermee stoppen?”, reageer ik gelaten. “Onzin! Hier mee stoppen? Jij vindt het toch ook veel te lekker om mee te stoppen, of niet soms? Maar misschien moeten het anders maar niet meer stiekem doen als Alida thuis is. Alleen nog maar als ze weg is?”, probeert mama me meteen op andere gedachten te brengen. En dat werkt. Want het is inderdaad wel veel te lekker om helemaal mee te stoppen.

“Ik ben vanmiddag eerder thuis”, zegt mama dan, “jij toch ook wel?”. “En Alida dan?”, vraag ik meteen, want ik weet gerust wel waar mama op doelt. Ze is al dagen onverminderd geil, ook vandaag weer. Dus ik weet echt wel waar dit op zal uitdraaien. “Alida is… “, en ze kijkt even in Magister op haar telefoon, “… is pas om 3 uur klaar, dus half vier thuis. Dat geeft ons…”, zegt ze en probeert snel uit te rekenen wij het rijk dan voor ons zelf kunnen hebben. “Twee uur, misschien iets meer”, reken ik het snel uit, “lijkt me voor een doordeweekse middag – zeker na gisteren – toch wel genoeg?”, lach ik.
“Met jou? Zelfs een hele week is dan nog te kort, zo hitsig word ik van dat pijpgrage mondje van je, kindje”, zucht mama alweer zwijmelend van verlangens.
Plagend grijp ik even naar haar kruis in het rokje. Mama’s lul is weer zo hard als het maar zijn kan. Haar sexdrive is ontzettend groot en ik ben blij dat ik een dochter van haar ben. “Ik ben tegen enen weer thuis mam. En ik neem mijn pijpgrage mondje mee hoor”, lach ik na een snelle kus met een heel klein beetje tong erbij en ga dan ook naar school.

Op school kom ik Alida helemaal niet tegen. Vreemd, want haar vriendinnen zijn er wel, ook tijdens een tussenuur. Ze zal toch niet spijbelen? Of stiekem zelf ook nog een afspraakje met mama hebben, achter mijn rug om? Tijdens de grote pauze zie ik haar dan toch wel. Ik zal haar eerder wel misgelopen zijn. Alida spijbelt in elk geval niet. “Doei zusje, tot vanavond?”, zeg ik als ik naar huis kan, maar Alida nog les heeft. “Ik ga na school nog ff mee met Laura, dus ik ben wat later thuis. Zeg mam maar dat ik half 6 thuis ben, voor het eten”, zegt mijn zusje en dan ga ik gauw op de fiets naar huis, naar mama, naar haar heerlijke grote spuitgrage lul.
Alida Alida - 15-06-24 @ 15:05
0
Ik zie Harma snel naar huis fietsen, ik spring ook op mijn fiets en fiets snel naar de Mac. Koptelefoon, check! Kabeltje, check! Ik bestel wat eten en drinken en kruip 8n een hoekje. Zodat ik weet dat er niemand achter me zit en dus ook niemand mee kan gluren. Ik log in en zie een lege kamer. Shit! Ze gaan natuurlijk naar boven. Godver….denk ik. Alles voor niets. Het eten en drinken wordt bezorgd en ik wil uitloggen als ik mama in ochtendjas de kamer in zie lopen.
“Wat ben je laat, had je geen zin?”, vraagt mama. Harma gaat op haat knieën en opent de ochtendjas van mama. “Hmmm lunch!”, zegt Harma, ze begint te likken aan de pik en ik zie de pik groeien. Die is giga! “Shiiit”, zeg ik hardop en de mensen op me heen kijken me aan. “Sorry, de film loopt vast….”, zeg ik snel. Nooit gedacht dat zo een pik in iemand past. “Rustig maar mam, we hebben heel veel tijd, tot half 6, Alida is mee met iemand”, zegt Harma, die onder het pijpen haar broek opent. Mama tilt haar plots op en zet haar op tafel en begint haar kutje te likken, ik zie wat glinsteren. “Damn meid, die piercing maakt je zo veel sexier”, zegt mama. Ik zie Harma kronkelen op tafel en mama haar hoofd strakker tegen haar kruis duwen, en vervolgens spannen al haar spieren zich en ze stopt even met ademen. Daarna stemt haar lichaam zich helemaal en begint ze stevig te hijgen. “Mam…..maa maaam jeee…….je maak….maakt me…..gek…..met je…..tong……damn…..”, zegt of kreunt beter gezegd, Harma tegen mama.ze draait Harma om waardoor ze op tafel leunt met haar boven lichaam en mam gaat achter Harma staan en ik zie hoe haar pik zich een weg baant in de kut van Harma die een luide kreun gilt. “Fuck!”, zeg ik zachtjes en zie weer mensen naar me kijken.. ongezien voel ik even aan mijn kruis, ik ben kletsnat, ze maken mij ook geil.

“Bevalt het?”, hoor ik iemand zeggen. Ik schrik me wezenloos en druk de telefoon snel uit. “Bevalt het?”, vraagt de meid nog een keer. Ze is medewerkster van de Mac. Ik knik driftig, u ik zo geil ben zie ik haar een leuke bedpartner. Ik eet mijn hamburger en chicken Numbers snel op, drink de Shake op en loop naar buiten. Ik fiets naar huis, onderweg luister is naar hun taferelen. “Ooooh Harma, je hebt een heerlijk kontje. Zo lekker strak, net als je kutje.”, kreunt mama. “Ooooh jaaa…jaaa,….vinger mijn kontje, neuk mij! Harder!, schreeuwt Harma. Het is kwart over drie als ik bij huis kom. Ik zie net mama haar pik, die stijf blijft, het lijkt wel alsof ze viagra slikt, uit de kut halen van Harma. Sperma loopt uit de kut van Harma die wat over haar borsten, ze heeft grote tieten, slikt de pik schoon en kijkt smekend naar mama. Met een grote knal sla ik dan de schuttingdeur dicht. Ik zie op de camera mama en Harma schrikken. Snel pakken ze alles op. Mam pakt haar ochtendjas en rent naar boven. Harma kijkt door het raam en pakt haar kleren en loopt naar de keuken.

“Ik ben erger!”, zeg ik boos. “Nu al thuis?”, zegt Harma nog steed hijgend. “Ja! Laura had een dubbele afspraak!”, mopper ik. Ik zie dat Harma een joggingbroek heeft aangedaan en haltertopje. Een natte plek in haar kruis verraden dat geen ondergoed draagt. Dan komt mama beneden, een zomerjurkje, zonder bh. “Hé, ben jee nu al?”, vraagt mama op gewekt.”ik ga nog huiswerk maken”, zeg ik. De webcam staat gericht op hun.ik ga in de kamer zitten en blijf buiten hun beeld. Mam legt de handen op de billen van Harma en kneedt ze stevig. Dan begint ze de borsten te kneden en fluisteren z wietse tegen elkaar. “Ik kleedt me even om hoor”, zeg ik en ga naar boven.
Harma Harma - 16-06-24 @ 14:58
0
Ik fiets zo snel als ik kan naar huis. Daar wacht mama al ongeduldig op me. Ze was zelfs even bang dat ik geen zin had en niet op tijd thuis zou zijn. “Rustig maar mam, we hebben heel veel tijd, tot half 6, Alida is mee met iemand”, zeg ik tegen mama, terwijl haar grote stijve lul al diep in mijn mond steekt en ik onder het pijpen haar broek verder open. Dan tilt mama me plotseling op en zet me op de eettafel en begint mijn kutje te likken. “Damn meid, die piercing maakt je zo veel sexier”, zegt mama als ze mijn navelpiercing ziet. Ik heb ‘m al een tijdje, sinds de dag na mijn 18de verjaardag maar ik doe ‘m meestal uit, omdat ik bang was voor mama’s reactie. Maar nu weet ik dat ze het niet erg vindt. Ik kronkel hevig op tafel en duw mama’s hoofd steeds strakker tegen haar natte kut. Ik ben in de wolken en kom klaar van mama’s tong. “Mam…..maa maaam jeee…….je maak….maakt me…..gek…..met je…..tong……damn…..”, kreun ik volop genietend van het aanhoudende orgasme dat door mijn lichaam gaat. Mama. draait me om zodat mijn tieten op het tafelblad drukken en mama steekt haar grote pik achterlangs in mijn kletsnatte kut. Mama neukt me zalig achterlangs, weet haar orgasme steeds weer uit te stellen en blijft me maar neuken. Zo zalig die lekkere grote harde pik van haar diep in me.
“Ooooh jaaa…jaaa,….vinger mijn kontje, neuk mij! Harder!”, schreeuw ik het wild uit. Mama heeft twee vingers in mijn kontje gestoken en vingert mijn nauwste gaatje voorzichtig, maar diep, terwijl ze haar lul harder en dieper in mijn kutje probeert te stoten. Ik denk dat ze haar eigen pik soms zelfs even kan voelen met haar vingers. Ze is me duidelijk aan het voorbereiden op mijn ultieme wens: haar grote lul eens in mijn kontje voelen. Nog een paar dagen, dan hebben we allebei veel vrij. Ik kan niet wachten tot het zover is.
Dan komt mama eindelijk ook klaar. Het is veel wat ze in me loost. Lekker veel. Als mama haar pik uit me haalt, loopt haar sperma mee naar buiten. Ik vang het op en smeer het uit over onze borsten. Ik likt haar pik schoon en kijkt smekend naar mama. Ze is net gekomen, net als ik, maar haar pik blijft zo geil overeind staan, dat ik meteen weer opnieuw wil.
We schrikken van een harde knal in de achtertuin. De schuttingdeur wordt keihard dichtgesmeten. Door de gordijnen heen zie ik de schim van Alida, die veel eerder thuis is dan ze had gezegd. Ik laat mama’s lul gaan en mama vliegt in haar ochtendjas naar boven. Ik pak snel mijn kleren bij elkaar, ga de keuken in en kleedt me daar snel weer aan.

“Nu al thuis?”, vraag ik mijn zusje nog een beetje hijgend. “Ja! Laura had een dubbele afspraak!”, moppert ze. “Hé, ben je er nu al?”, vraagt mama opgewekt als ze naar beneden komt. Mama ziet er geil uit in dat zomerjurkje en zonder BH. Haar grote borsten stuiteren flink op en neer bij elke tree.
”Ik ga nog huiswerk maken”, hoor ik mijn zusje roepen. Mama’s handen liggen al snel weer op mijn billen en ze kneedt ze stevig. Mama is nog steeds bloedgeil en haar pik vormt een duidelijk zichtbare tent onder haar jurkje. Ze kan haar handen niet van me afhouden en begint mijn borsten te kneden. Ze kijkt me alleen maar geil aan en ik kneed nu ook haar borsten. “Ik weet dat we ons in moeten houden, nu Alida thuis is. Maar ik kan je niet weerstaan. Je maakt me zo geil met dat lichaam van je. En je pijpt zo lekker”, fluistert mama opgewonden in mijn oor. “Ik kleed me even om hoor”, zegt Alida en ze gaat naar boven.
Mama en ik kijken elkaar lachend aan. Bijna had ze ons betrapt. “We eten rond half zes Alida. Ga jij eerst je huiswerk maar afmaken. Ik roep je wel als we gaan eten”, spoort mama mijn zusje aan.
Als haar slaapkamerdeur dichtklapt, zoenen mama en ik elkaar weer. Ik weet ook dat we afgesproken hadden het niet meer te doen als Alida thuis is, maar op dit moment ben ik gewoon echt veel te geil om nee te zeggen tegen mama’s grote tent in haar jurkje. En mama denkt er precies zo over, want ze doet haar benen wijd en tilt haar jurkje omhoog. Haar grote pik staat kloppend van verlangen weer overeind en glimt nog van de sperma.
Ik draai me op mijn knieën, pak haar lul vast en begin haar weer te pijpen. Soms vraag ik me echt af hoeveel en hoe vaak zij zo hard kan worden. Misschien dat ik daar tijdens de vakantie achter kan komen?
Haar lul zit weer heel diep in mijn mond en ze trekt mijn haltertopje omhoog, zodat mijn borsten vrij zijn. Ik pijp haar weer en steek mijn vingers in het natte kutje daaronder. Mama buigt nu meer voorover en glijdt met haar hand via mijn blote rug en onderrug omlaag. Haar hand verdwijnt onder de elastische band van mijn joggingbroek en ze streelt mijn billen en spleetje. Als haar vingers opnieuw mijn poepertje beginnen te vingeren, kreun ik weer genietend.

“Wat doen jullie nou?”, vraagt Alida opeens met haar onschuldige schoolmeisjesstem. Mama en ik schrikken ons dood, vliegen overeind en uit elkaar en proberen onze lichamen zo goed mogelijk met onze kledingstukken of handen te bedekken. “Hadden jullie seks met elkaar? Gadver!”, zegt ze verwijtend. Mama en ik weten ons geen houding te geven en zeggen niks. Dat het niet oké is wat mama en ik doen, dat weten we zelf ook wel. Maar dit is alles behalve gadver.
“Alida, meisje… Ga even zitten. Ik moet je wat vertellen”, zegt mama dan uiteindelijk. Ik kijk mama geschrokken aan. Gaat ze het nu echt verklappen opeens? Alida komt wat aarzelend de kamer binnen en gaat in de stoel tegenover ons zitten. Ze heeft zich inderdaad omgekleed want ze draagt nu een krap topje, waarin de jonge borstjes en harde tepeltjes goed zichtbaar zijn. Volgens mij is mijn zusje minder geschrokken van wat ze heeft gezien dan wij denken.
“Mam? Wat is dat???”, stamelt Alida verbaasd als mama haar jurkje optilt en haar intieme delen laat zien. Grotendeels hetzelfde als bij Alida en bij mij. Maar ook nog een hele grote lul, die nog steeds keihard is. “Ik ben hermafrodiet. Ik heb dus allebei de dingen”, bekent mama aan mijn zusje. Alida zegt niets, maar kijkt met grote ogen naar de stijve pik van onze moeder. “En jij wist dit Harma? Hoe hebben jullie dit verborgen kunnen houden voor mij?”, zegt Alida boos. Maar ik weet niet of ze nu echt boos is of speelt dat ze boos is en eigenlijk ook wel meer wil onderzoeken aan mama.
Alida Alida - 18-06-24 @ 01:29
0
Als ik zie dat mama en Harma druk bezig zijn en niets kunnen verbergen ga ik naar beneden, gekleed in een minirokken, string en topje. Mama en Harma schrikken en mama probeert alles uit leggen. “En jij wist dit Harma? Hoe hebben jullie dit verborgen kunnen houden voor mij?”, zeg ik gespeeld boos. Eigenlijk zou ik nu graag op mijn knieën gaan en net als en likken en zuigen aan mama haar pik. Harma gaat achter me staan en zegt:”Je wist het al of niet?”, ik zie mama kijken. “Kom eens mama!”, ik naar Harma, nu ben ik even niet in staat te spelen. “Kom maar!”, zegt Harma, mam staat voor me. Harma pakt haar keiharde pik en duwt hem tegen mijn mond. “Toe maar! Dat wil je toch?”, als in trance open ik mijn mond, teder duwt mama haar pik langzaam in mijn mond. Harma pakt mijn hoofd en fluistert lieve woorden in mijn oren. “Lekker of niet, smaakt ze lekker?”, ik knik, ze proeft inderdaad lekker, beetje zoutig en er is een andere smaak doorheen. Harma begint te zoenen met mama, die zachtjes kreunt. “Haar mondje is zo warm, ze doet het heerlijk”

Harma haar handen scheuren mijn topje open, ze kijkt naar mijn rokje, mijn string is kletsnat, ze gaat naast me zitten en samen beginnen we mam te pijpen, Harma geeft me adviezen hoe ik het beste mama kan pijpen, Harma is druk mama haar poes aan het vingeren en pakt dan mijn hoofd beet als mam luid schreeuwend klaar begint te komen:” lekker blijven zuigen!”, schreeuwt ze en het sperma spuit in mijn keel, overvloedig, het loopt op mij kin en borsten. Het duurt even voor mama is uitgespoten, Harma is al druk bezig de sperma van mijn borsten te likken en mam haar pik schoon te likken. Mam is gaan zitten op de bank, maar haar paal staat nog als een vlaggenmast overeind. “En?”, vraagt Harma. “Het….was heerlijk!”, zeg ik. Het sperma smaakt bijzonder, romig maar ook glibberig. “Ik heb dorst….jullie ook drinken?”, vraag ik.

“Pak die wijn maar, dat heb je nu wel verdient”, zegt mama. Ik buk en pak de fles. “Slet!”, zegt Harma, als ze ziet hoe kort mijn rokje is.”Je wist het al wel! Klein sletje dat je bent!”, ik bloos enorm. Mama pakt me beet en zet me op tafel, duwt me langzaam achterover. “Hmmm mooi gezicht, of niet?”, zegt ze tegen Harma, die driftig knikt en langzaam naar me toe komt en mijn kutje begint te likken, het is een heerlijk gevoel. “Fuck!”, zegt Harma. Mama is druk bezig Harma van achteren te likken.
Harma Harma - 18-06-24 @ 15:55
0
Mam en ik zijn betrapt door Alida. Echt heel geschrokken lijkt ze er niet van te zijn, eerder opgewonden. Volgens mij wist ze al langer wat mama en ik soms deden.
Alida begint mama te pijpen en kleedt Alida uit. Ze is nat en haar sapjes glibberen op mijn vingers. Ik zoen mama, vinger haar kut en dat laat haar klaarkomen. Haar sappen druipen langs mijn vingers, terwijl ze tegelijk een grote lading sperma in het mondje van mijn zusje spuit. Het is zoveel dat het zelfs langs haar kin en mondhoeken op haar pronte borstjes druipt. Ik lik ze schoon en lik ook mams pik schoon.
Alida vindt net als ik de smaak van mams sperma erg lekker. Mama last zich tevreden op de bank vallen, nu we ze geen geheim meer heeft voor beide dochters. Haar pik staat nog steeds heerlijk recht omhoog.
We gaan eten en nemen wijn. Ook Alida al is ze nog wat jong. Vandaag hebben we wat te vieren. "Wordt hij niet meer slapen? Of heb je stiekem Viagra geslikt mam?", vraagt Alida als mam gaat afruimen met nog steeds een stijve pik. "Hoe kan ik nu niet geil zijn, met twee van zulke heerlijke meiden aan tafel", lacht ze alleen maar.
"Is mam veel geil?", vraagt m'n zusje nieuwsgierig als even weg is. Ik knik. "Volgens mij de hele dag. En het lijkt de laatste tijd alleen maar erger te worden", geef ik toe.
"Dan is het dus maar goed dat we bijna vakantie hebben en dat ik het nu ook weet", zegt ze met een stoute knipoog. "Ik wist helemaal niet dat jij hier al mee bezig was, met seks en zo", lach ik verbaasd ten Alida.

"Mam, misschien moet je Harma en mij morgen anders maar ziekmelden?", zucht ze als mama weer terug komt. Mijn kleine zusje heeft nu dus echt de smaak te pakken. "Ja mam, ik voel me opeens niet zo lekker", lach ik en begin Alida voor de ogen van mama opeens geil te zoenen.
 
Doe je ook mee met dit ketting verhaal?
Je naam
Je e-mail adres
Jouw reactie
Ik ga akkoord met de Huisregels
Onthoud mijn gegevens voor de volgende keer