Klik hier voor meer...
Donkere Modus

Door Jojanneke
Datum: 29-07-2024 om 11:46 | Reacties: 2 | Gelezen: 300
Hoi ik ben Jojanneke en gescheiden vrouw van 51, ik ben niet zo groot 1.56 en mag er best wel zijn vind ik zelf beetje mollig met een paar aardig geschapen borsten. Maar zo ver even over wie ik dus ben.

Sinds ik in mijn huisje woon nu iets meer als een maand is er aan de overkant ook net een villa opgeleverd hier is een ouder stel komen wonen ik de ergens half in de 60 mogelijk met vervroegd pensioen ik heb het idee dat ze eigenlijk altijd wel thuis zijn. Hij knappe lange man ik schat bijna 1.90 misschien wel langer, echt wel knap ook al is hij kaal aan het worden en de rest scheert hij iedere ochtend in de keuken weg, ik sta daar soms wel eens naar te kijken als hij zich aan het scheren is altijd eerst zijn gezicht en daarna zijn schedel eigenlijk vind ik het best opwinden als ik er naar sta te kijken. En zij ja mooie slanke vrouw net iets kleiner als heb net iets kleiner als hij en ik denk niet al te grote borsten maar dat vind ik lastig te zien ze draagt meestal wijdvallende blouses en rokken. Wat me ook opvalt is dat er best vaak besteldiensten aan de deur komen en alle boodschappen ook worden bezorgd.

Het is vrijdag middag er stopt een busje van de DHL recht voor mijn raam weer een pakketje voor de overburen denk ik nog, maar even later gaat de bel een vriendelijke jongen geeft mij een doosje aan als ik het aanpak merk ik dat het best zwaar is, vreemd eigenlijk want ik heb niets besteld volgens mij alvorens ik het open wil maken lees ik Peter en Mieke en zie dat de bezorger een foutje heeft gemaakt of eigenlijk ook weer niet het is namelijk wel mijn adres. Ik denk dat het voor mijn overburen is, ik heb de naam Peter volgens mij wel eens gehoord. Ik ga eerst even een stukje joggen en breng het daarna wel even langs.

Eenmaal weer thuis gekomen pak ik het doosje op en loop naar de overkant, bij het hek aangekomen merk ik dat ik niet zomaar naar binnen kan lopen, ik bel aan, na een tijdje kraakt de intercom en nog voor ik wat kan zeggen hoor ik de stem van de heer des huizes zeggen "hoi Jojanneke kom verder" het hek gaat open en verbaast loop ik het pad op.

Als ik bij de deur kom stamel ik dit pakje is bij mij bezorgd, het is verkeerd geadresseerd is het toevallig voor jullie? Ja dat klopt zegt hij meteen zet het hier maar even neer, wanneer ik buk merk ik dat hij gelijk in mijn open vallende t-shirt kijkt. Wil je wat drinken? dan kunnen we gelijk even kennismaken, leuk gezellig zeg ik, gelijk realiseer ik me dat ik net even ben wezen rennen ik eigenlijk nog best bezweet ben en ook nog gewoon alleen in legging en t shirt rond loop.

Kom maar mee we zitten in de tuin, ik loop achter meneer aan via de keuken komen we in de tuin, ik zal me even voor stellen zegt hij terwijl hij me een krachtige hand geeft ik ben Peter en dit is mijn vrouw Mieke, wanneer ik mevrouw een hand geef en me wil voor stellen zegt ze gelijk hoi Jojanneke het heeft lang geduurd voor je eindelijk hier bent. Ik ben verbaast hoe weten ze weten wie ik ben.

Wat wil je drinken vraagt hij glas water graag zeg ik, ga maar zitten en hij wijst op een kruk naast de stoel van zijn vrouw in plaats van een van de rieten tuinzetels die in de tuin staan meneer komt terug en zet het glas water zo neer dat ik er niet bij kan zonder heel diep te moeten buigen. Ik pak het glas meneer kijk weer in mijn shirtje en voel de hand van zijn vrouw over mijn gespannen billen. gelijk krijg ik de vraag van Mieke dit vind je fijn he dat klopt toch vuurrood weet ik niet wat te antwoorden, geeft niet hoor zegt Peter gelijk, we hebben jou al een tijdje op het oog, ik kom omhoog het water klots over mijn glas ook nog eens over mijn witte t shirt mijn tepels zijn gelijk goed te zien door mijn shirtje en sport bh. Eigen wil ik wegrennen maar dat durf ik ook niet.

We weten van je zoektocht op BDSM sites zowel Nederlandse als een Duitse site, je profiel sprak ons nogal aan, en omdat we tot nu toe niet eerder contact hebben kunnen maken maar even op deze manier, en je denkt toch niet dat je na je scheiding zomaar ineens zo'n appartement je kan krijgen? Verbaast kijk ik voor me uit. Het wind me vreselijk op dat ik ineens op een terras zit bij mensen die interesse in mij hebben als slavin. Zo even genoeg over de achtergrond het gaat nu over jou, Peter zet een computer scherm aan er staan allemaal plaatjes op met alle plekken van mijn huis woonkamer, slaapkamer, keuken, badkamer en douche ook nog twee waar het beeld nu zwart is die ene is je wc en de ander kom je misschien nog wel eens achter. Maar op dit moment heb je twee keuzes je gaat nu weg en met een half jaar vertrek je ook uit het appartement of je blijft en krijgt vanavond de volgende keuze.

Het is echt bij me overvallen maar ik kies om te blijven.

Kom maar voor me staan zegt Peter, ik sta op en ga voor hem staan hij pakt het glas dat ik nog in mijn hand heb als ik opsta van mij over, giet de rest van het koude water over mijn T-shirt met als reactie dat mijn tepels er strak doorheen priemen en goed te zien zijn. met zijn andere hand trekt hij mijn legging openen en laat de twee ijsblokjes uit het glas er in vallen om ze daarna stevig tegen mij n kruis te drukken, kan ze even afkoelen hoor ik Mieke achter me zeggen.

Mieke is achter me kaan staan en fluistert in mijn oor draai je om slet en je poten uit elkaar.
Gehoorzaam draai ik me om doe mijn benen uit elkaar mijn kruis is drijfnat en koud door de ijsblokjes Mieke kijkt naar mijn tepels welke door mijn t-shirt en bh heen komen. Peter ga jij eens een schaar halen, ga ik eens bedenken wat ik daar mee ga doen.

Zo nu we met z'n tweeën zijn zegt Mieke dus jij wilt slavin worden en eigendom zijn, ik knik en stamel ja mevrouw, ik kan je niet horen gelijk voel ik haar striemende hand op mijn wang de vingers moeten zeker rood op mijn wang staan Ja Mevrouw



Peter Peter - 23-08-24 @ 14:12
0
Zo de eerste stap is gezet,eindelijk hebben we ons slachtoffer in huis.
En ik moet zeggen dat valt niet tegen,klein van stuk,lekkere tieten en een onschuldige blik in haar ogen.
Mieke en ik hebben haar al een tijdje op het oog,we willen haar domineren of nee we gaan haar domineren! wat zij wil is bijzaak.
Ik pak een schaar uit de la en loop terug naar de dames.

Jojanneke staat een beetje beteuterd te kijken,een rode hand afdruk op haar wang verraad de lel die ze van Mieke gekregen heeft.
Stja je moet natuurlijk wel goed luisteren sletje! Ik pak haar bij dr mollige kut waar de hitte gewoon vanaf straalt.
Ik prik een gaatje in haar legging en scheur een rond gat uit haar schaamstreek,een heerlijke kale snee wordt zichtbaar.
Mooie volle schaamlippen hangen uit het gat in haar legging. De druppels kutgeil verraden hoe heet je wel niet bent.
Even vinger ik haar,iets wat met een goedkeurend gekreun ontvangen wordt om dan ineens een flinke tik op haar clitoris te geven!
Auw!

Ik kijk Mieke verlekkerd aan,van dit sletje gaan we nog veel geil plezier beleven schat.
Mike21617 Mike21617 - 04-09-24 @ 11:15
0
Jammer dat dit verhaal niet verder is gegaan misschien moet het verder uitgewerkt worden als compleet verhaal.

Jojanneke zou zomaar iets kunnen ervaren waar ze al langer naar opzoek is.

Hopelijk helpen de buren haar hiermee
 
Doe je ook mee met dit ketting verhaal?
Je naam
Je e-mailadres
Jouw reactie
Ik ga akkoord met de Huisregels
Onthoud mijn gegevens voor de volgende keer