Klik hier voor meer...
Donkere Modus
Datum: 03-08-2024 om 17:41 | Reacties: 32 | Gelezen: 602
Drie jaar geleden heb ik de eerste contacten gelegd met dit internationale bedrijven, en deze,week was de apotheose. Na al die uren, extra avonden, soms zelfs in het weekend doorgaan, heb ik eindelijk de deal kunnen sluiten. Voor de zoveelste keer werd ik gevraagd naar ze toe te komen, maar nu niet het hoofdkantoor van de holding in Londen, maar naar een van de belangrijkste vestigingen in Cannes. Maar nu zit ik in het hotel met een ondertekende deal. Een deal die mijn bedrijf de komende 5 jaar heel veel zekerheid biedt.

"Neem het ervan schat. Pak wat extra dagen, je hebt het verdient!" Had mijn vrouw gezegd toen ik ging boeken. Dus nu is het donderdagmiddag. Ik verruil mijn pak voor en linnen broek en T-shirt en neem plaats op het terras van het hotel, met uitzicht op zee. Ik bestel een fles koude Sauvignon Blanc en zucht eens diep. Een tevreden man.....

Met veel geluid komt er een groep het terras op. Gezellig geluid en als ik even omkijk zie ik een groep van mijn leeftijd (midden dertig) plaatsnemen. Het lijken een paar stelletjes re zijn en een vrouw alleen, die wel met de groep meedoet. Ik moet eromglimlachen. Ieder zijn reden om blij te zijn in de mediterrane zon.
Yvette Yvette - 04-08-24 @ 10:55
0
Al jaren komen we hier in eens per jaar in hetzelfde hotel in Cannes. 4 stelletjes, 8 personen dus. Zeven inmiddels nog maar sinds Rob en ik een paar jaar geleden zijn gescheiden. Rob en ik waren jeugdliefdes en al heel snel getrouwd. Te vroeg, bleek achteraf. Zijn vrienden waren mijn vrienden geworden, maar het waren vooral de vriendinnen van de mannen waar ik heel close mee was. Rob en ik konden het nog prima met elkaar vinden, maar onze relatie was doodgebloed. En we wilden geen van beide een kind nemen als wanhoopspoging om een verloren te proberen te redden. Dus waren we als vrienden uit elkaar gegaan. We gingen, ook vanwege onze gezamenlijke vrienden, nog best vaak met elkaar om. De eerste keer sinds onze scheiding was Rob ook nog gewoon meegegaan met het jaarlijkse uitje naar Cannes. Noodgedwongen sliepen we toen bij elkaar op de kamer, hadden uiteindelijk betere seks met elkaar dan tijdens het huwelijk en hadden heel even beiden de stille hoop dat het toch nog goed zou komen. Het uitje had ons huwelijk toch niet gered. In Cannes was het allemaal geweldig, alsof we twee heel andere mensen waren, maar eenmaal weer thuis, bleek de koek toch echt gewoon op. Rob en ik besloten om niet meer samen met onze vrienden op vakantie te gaan. Hij had eens per jaar zijn mannenuitje met de mannen, ik dat met de meiden. Cannes zou we afwisselen. Hij het ene jaar, ik het jaar daar op. Het eerste jaar ging Rob mee, maar vorig jaar, mijn beurt dus, kon ik niet, omdat ik net een eigen zaak had opgestart. Ik kon me in de opstartfase geen vakantie veroorloven, dus mocht Rob ook vorig naar mee. Maar dit jaar was het mijn beurt.

We waren net lekker uit eten geweest, in zo’n knus tentje waar de obers mij na een paar jaar afwezigheid nog herkenden. En nu streken we neer op het terras van ons hotel om de avond af te ronden met wat drankjes. We hebben het gezellig, halen weer eens lekker ouwe koeien uit de sloot en hebben meer dan genoeg cocktails of wijn.
Verderop zit een man alleen. Linnen broek, T-shirt. Fles wijn op tafel, net als wij. Hij geniet van het avondzonnetje aan de kust, net als wij. Al verstoren wij soms met ons gekakel en gelach zijn rust was, want hij kijkt af en toe om. Maar lijkt zich niet echt aan ons te ergeren. Hij ziet er goed uit, voor zover ik dat vanaf hier kan zien. De jonge serveerster heeft zijn aandacht als ze zijn glas weer komt vullen. Ik schat ‘m ergens in de dertig, misschien een paar jaar ouder dan ik zelf met m’n 33 ben?
Als zijn fles wijn leeg is zie ik ‘m opstaan. Hij loopt langs onze tafel naar de bar en we kijken elkaar aan. Het is inderdaad een mooie man.
“Ik moet even naar het toilet. Ben zo terug. Doe mij nog maar zo’n overheerlijke Pina Colada”, zeg ik als ik opsta. Ik hoef niet naar de wc, maar heb even een excuus nodig om jou aan de bar te kunnen zien. “Ze zijn niet echt vlot met afrekenen hier hoor”, lach ik tegen de man die bij te kassa sta wortel te schieten. Hij kijkt me aan, met stralende, heldere ogen. Ik slik en voel een huppeltje in mijn hart. Wauw… echt een mooie man.
“Je kan het anders ook op je kamernummer laten zetten”, zeg ik, “ik ben trouwens Yvette. Wij komen hier al jaren”, stel ik me voor. “Dat idee had ik al ja. Ik ben trouwens Koen. Ik wil het wel op de rekening laten zetten, maar ik moet echt even bellen”, zegt hij. “Als je mij je kamernummer geeft, regel ik het wel voor je. Ik geef wel door welke kamer je hebt”, lach ik en haal mijn hand eventjes door mijn lange donkerrode haren. “Dank je”, zeg hij alleen maar en loopt weg. “Geen dank… nu weet ik ten minste welke kamer je zit”, denk ik bij mezelf met een ondeugende glimlach. Ik ga toch maar meteen even naar het toilet en als ik terugkom, is de Koen nog steeds aan de telefoon. “Geregeld hoor”, laat ik hem weten en ga terug naar mijn vrienden.
Vanaf onze grote tafel op het terras kan ik hem door de lobby zien ijsberen aan de telefoon. Een zakenman met een belangrijk gesprek of gewoon een man die met zijn vriendin of vrouw belt. Het maakt me ook niet echt wat uit. Het is een leuke en aardige man en voor die paar dagen dat ik hier ben, is dat wat mij betreft al meer dan genoeg...
Koen Koen - 04-08-24 @ 16:30
0
Als mijn fles leeg is, loop ik langs de groep naar de bar. Even heb ik oogcontact met de single (of niet, je weet het nooit) dame. Dieprode haren en heldere lichte ogen. Een mooie hanger wijst de weg naar haar decolleté... niet kijken Koen! Ik lach vriendelijk en bij de bar wacht ik op de barman voor de rekening. Dan krijg ik een appje. Van mijn vrouw, duidelijk iets aangeschoten, want als taalpurist maakt zij nooit dit soort fouten. Iets met genieten van de tijd alleen en een kus emoji. Iets klopt er niet. Ik wil even bellen, maar waar blijft die ober...

“Ze zijn niet echt vlot met afrekenen hier hoor”, hoor ik dan naast mij. Ik kijk naast mij en de rode schone staat ineens naast mij. "Je kan het anders ook op je kamernummer laten zetten. Ik ben trouwens Yvette. Wij komen hier al jaren” zegt zij met een heldere en toch zwoele stem. Zo een geweldige telefoonstem die alles voor elkaar krijgt, maar meestal zit daar niet zo een mooie dame aan vast.
“Dat idee had ik al ja. Ik ben trouwens Koen. Ik wil het wel op de rekening laten zetten, maar ik moet echt even bellen” zeg ik een beetje gehaast.
"Als je mij je kamernummer geeft, regel ik het wel voor je. Ik geef wel door welke kamer je hebt" zegt ze dan. Normaal doe ik dat niet zo maar, maar voor ik er erg in heb zeg ik al "Dank je. 501"

Ik loop de lobby in en pak mijn telefoon. Druk het nummer van Lisa in en twijfel nog even. Waarom zou zij geen lol mogen hebben? Nou ja, 3 jaar geleden was dat uit de hand gelopen. Een crisis in onze relatie die wij goed te boven zijn gekomen, maar toch...
"Gelukt" gebaart Yvette als ze langsloopt vanuit de toiletten. Ze loopt heupwiegend, en haar boezem schud op een sjieke manier met elke stap die ze zet.
Ik druk dan toch het nummer in. "Haaai schatje" neemt ze op. Dronken... op de achtergrond hoor ik geklets. "Feestje Lies?" Probeer ik iets meer te horen. "Ja ik ben bij Amy. San en Emma zijn er ook". Fuck dat zijn die eeuwige vrijgezelle vriendinnen uit haar studententijd. En Emma was erbij 3 jaar terug. "Verder niemand? Klinkt gezellig. Let jij een beetje op jezelf?" Vraag ik bezorgd. "Echt schat. Alleen ons viertjes en ik blijf slapen. Rijden kan ik echt niet meer...hihihi..." ik zucht. Ik kan haar iets te goed. Dan heel zachtjes hoor ik een mannenstem en Lisa fluisterend "niet doen nu" zeggen.
"Ik ga hangen schat. Veel plezier in Cannes"
Ik ben verbaasd en teleurgesteld. Zo is het toen ook misgegaan. Ik ben er niet bij, maar dronken is Lisa een echte flirt...

Ik loop weer terug de bar in en bestel een dubbele whisky zonder eis. Sla m achterover en doe er nog een. Als ik mij omdraai is de groep gezellig aan het kletsen. Zo kan het ook... maar dan kijk ik in de mooie ogen van Yvette. Ze kijkt mij strak aan. Ik slik even, glimlach en sla de whisky ook weg. "Kamer 501" zeg ik tegen de barman.

Helaas gaat mijn vliegtuig pas overmorgen. Ik besluit thuis even te vergeten en te genieten van mijn zakelijke succes. Verdomme die deal is gewoon gelukt! Ik bestel nog een fles Champagne en loop ermee naar de lift

Yvette Yvette - 04-08-24 @ 17:26
0
Na een tijdje is Koen klaar met bellen. Hij loop direct naar de bar, bestelt daar iets, slaat het achterover en bestelt nogmaals hetzelfde. Opeens draait hij zich om en kijkt recht naar mij. Ik heb geen tijd meer om snel weg te kijken, want hij heeft al gezien dat ik hem gade sloeg. Zijn blik is helder en doortasten, maar lijkt gestrest. Ik lach nadrukkelijk naar hem. Hij slikt langzaam en gespannen. Zelfs vanaf deze afstand kan ik het zien. Ik strijk nog een keer met mijn hand door mijn haren en doe ze naar een kant. Aan tafel ziet niemand dat ik even zachtjes op mijn onderlip bijt, laat staan dat Koen het van aan de bar zou kunnen zien. Hij glimlacht en lijkt wat minder gestrest. Hij slaat zijn glas, whisky denk ik zo te zien aan de kleur, weer in één keer achterover. “Probeer je wat te verdrinken lekker ding? Of ben je nu moed aan het indrinken voor een volgende stap?”, vraag ik me even af en glimlach nog een keer naar aantrekkelijke man aan de bar. Die kan zo zijn weggelopen bij The Bachelor… Of net niet de eindronde hebben gehaald omdat hij net niet gemaakt genoeg was. Nee, aan deze man lijkt alles puur natuur te zijn. Geen gemaakte lach, geen cliché openingszinnen of juist te goed doordachte openingszinnen of complimentjes. Gewoon, normaal, maar wel erg aantrekkelijk.

Dan draait hij zich weer terug naar de barman en besteld nog wat. “Toe maar… een hele fles champagne nu nog? Heb je soms wat te vieren? En met wie dan?”, denk ik als hij een koude fles champagne van de barman overhandigd krijgt. Koen staat op, kijkt nog vluchtig naar mij en loopt dan naar de lift. Ik gaap wat luidruchtig, sta op en zeg dat ik naar bed ga. “Tot morgenochtend. 9 uur ontbijt?”, vraag ik en gooi gauw 50 euro op tafel voor mijn bijdrage aan de rekening van vanavond. De rest komt wel met een tikkie.
“Ga je die nu nog helemaal in je eentje leegdrinken?”, vraag ik Koen als ik nog net mijn voet tussen de al sluitende liftdeuren kan stoppen waardoor ze weer opengaan. Hij kijkt naar mij en dan naar de fles ijskoude champagne in zijn hand. “Dat was ik eerlijk gezegd wel van plan ja. Of in elk geval maar kijken hoe ver ik zou komen”, lacht hij voorzichtig. “Is samen drinken niet veel gezelliger?”, vraag ik hem aarzelend. Ik ben duidelijk van plan als eerste dan maar de volgende stap te zetten. “Misschien wel…”, zegt hij en kijkt me intens aan. Dan druk op het 5 van de liftbediening. “Kamer 501 toch? Of wil je bij mij op de kamer? Dan moeten we naar 3”, zeg ik als de liftdeuren weer sluiten.
Koen Koen - 05-08-24 @ 01:15
0
“Ga je die nu nog helemaal in je eentje leegdrinken?” hoor ik een bekend stem terwijl de deuren weer openen. Ik kijk in de heldere ogen van Yvette, die flirterig haar haar achter haar oor stopt.
"Dat was ik eerlijk gezegd wel van plan ja. Of in elk geval maar kijken hoe ver ik zou komen” lach ik terug. Het ziet er ook wel een beetje raar uit natuurlijk, mar ik heb ten slotte wat te vieren.
"Is samen drinken niet veel gezelliger?”, vraagt ze dan op de man af. Eigenlijk was ik van plan om in alleen mijn boxershort op het balkon te genieten van de vele lampjes in het uitzicht, maar dit uitzicht bevalt mij misschien wel beter. Als Lisa lol heeft, waarom ik dan niet? Zal wel als een gentleman mijn kleren aan houden...lol
“Misschien wel…”, zegt i kdan resoluut, terwijl onze blik 'locked' is. Jezus, ogen om in te verdrinken...j
“Kamer 501 toch? Of wil je bij mij op de kamer? Dan moeten we naar 3” zegt ze weer met die flirterige toon.
"Heb jij dan een kamer alleen of moet je die delen? Met die vrienden, of met jouw man?" Vraag ik adrem terug.
"Is een kamer voor mij alleen. En for the record, geen man" antwoord ze. "Maar jij wel een partner zie ik" zegt ze terwijl ze mijn hand pakt met de trouwring.
"Maar zij is niet hier, en volgens mij geniet ze met volle teugen dat ik er even niet ben", ik kijk naar haar reactie. Even zie ik een twijfel, maar dan drukt ze op 3. "Volgens mij heb ik nog champagneglazen staan op mijn kamer. Drinken kan toch altijd? Getrouwd of niet" knipoogt ze.
Op de derde loopt zij mij voor. Door de hakken wiegen haar heupen heerlijk en er tekent zich duidelijk een klein stringetje in haar jurk. Ik kan niet anders dan staren. "Heb ik wat van je aan? Hier is het" lacht ze.
"Misschien wel" mompel ik zachtjes, terwijl wij de kamer inlopen richting balkon. Ik zet de fles neer.
"Open jij die? Trek ik even iets comfortabelers aan"
Yvette Yvette - 05-08-24 @ 08:59
0
"Open jij die? Trek ik even iets comfortabelers aan", zeg ik tegen je als we op mijn hotelkamer zijn. Ik geef je de glazen en je gaat naar het balkon. Ik doe mijn jurk uit en een rokje en topje aan. De vloer van het balkon voelt lekker warm aan aan mijn blote voeten. Heerlijk.
Je slikt even als ik naast je in de stoel ga zitten. We proosten en ik neem een slokje van de champagne. We praten, over werk, over ons leven, onze relatie. De jouwe dan, want ik ben vrijgezel en dat laat ik je weten ook.
Ik sta op en kijk uit over zee. We praten en drinken en de fles is uiteindelijk eerder leeg dan gedacht. "Nou, jij spuugt er anders ook niet in", merk je lachend op als mijn laatste glas eerder op is dan die van jou. "Nee, dat klopt", lach ik wel wat aangeschoten terug. We kijken naar elkaar. Jij zittend in je stoel en ik met mijn billen leunend tegen de railing van het balkon. "Maar ik spuug er soms wel op", zegt ik met een ondeugend lachje. Je kijkt me vragend aan. Dan til ik mijn been iets op en zet mijn voet tussen je bovenbenen op de zitting van jouw stoel. "Daarop", glimlach ik verleidelijk, haal mijn hand door mijn haren en druk mijn blote tenen tegen kruis.
Koen Koen - 05-08-24 @ 13:05
0
Als ze terugkomt is haar kleding meer casual, maar nog steeds vrouwelijk en volledig passend. Ik slik even als ze gaat zitten, want het losse rokje schuift omhoog en laat veel gebruind been zien.
Onder het genot van de Champagne praten we over van alles. Het klikt eigenlijk wel, wat bijzonder is aangezien ik Yvette nog geen 2 uur ken. We praten kort over werk en sociaal leven. Zo weet ik van het jaarlijkse uitje naar Cannes, en dat zij nu als enige vrijgezel hier is. En dat zij geniet van de vrijheid van het vrijgezel zijn.
Ik praat ook over thuis. Dat ik en mijn vrouw een lastige periode hebben gekend, maar dat het volgens mij nu weer fout gaat. Vooral bij haar. Yvette hoort het aan en het deert haar niet dat ik dus getrouwd ben.

Al snel is de fles leeg. "Nou, jij spuugt er anders ook niet in", zeg ik lachend, als jij de laatste druppels eerder weg hebt dan ik dat heb.
"Nee, dat klopt", zeg jij duidelijk wat aangeschoten terug. We kijken elkaar even strak aan. Jij staat intussen voor mij tegen de reling in een uitdagende pose. Ik zie je de afweging maken hoe ver ik zou willen gaan. Jouw houding en blik vertellen mij dat jij volgens mij voor alles in bent. In jouw topje drukken voorzichtig de verhardende tepels. Jouw blote buik is strak en verleidelijk, net als die heerlijke benen van je. Ik ben minstens net zo aangeschoten, waardoor mijn blik mogelijk te lang blijft hangen. In gedachte ben ik ook benieuwd naar de Yvette onder al die kleren, waardoor er meer bloed wordt gepompt naar mijn kruis.

"Maar ik spuug er soms wel op" zeg jij dan ondeugend. Ik schrik even van deze directe opmerking. Bedoel je dat? schiet door mijn hoofd zonder het uit te spreken.
Je zet jouw been tussen mijn benen op de stoel en beweegt langzaam naar voren. "Daarop" zeg je mij strak aankijkend en drukt jouw blote tenen tegen mijn kruis. Ik voel dat mijn paal gelijk groeit naar maximale proporties, beperkt door mijn broek en jouw voet. Rustig beweegt jouw voet in de lengte over de schacht. "En volgens mij zie jij dat wel zitten, niet?" zeg jij verder.

Mijn gedachtes maken overuren nu. Denkend aan het laatste gesprek met Lisa, de kans die jij mij nu duidelijk geeft. Ik kijk langs jouw been omhoog en zie een glimp van wit kant. Ik streel jouw kuit, en laat jouw voet schuiven. We kijken elkaar weer aan. Ik zie lust in jouw ogen en als jij er dus geen probleem mee hebt, waarom zou ik dat dan hebben.

"Ik hoop niet alleen spugen" zeg ik hees en pak je hand en trek je mijn kant op. De stoel is armleuning vrij, en jij neemt plaats op mijn schoot, face to face. Ik voel de warmte van jouw poesje door mijn broek heen stralen. "Zo dan, getrouwd en stout" zeg jij lachend, waarna voor de eerste keer onze lippen elkaar raken. Een zachte zoen als voorproefje, wat al snel overgaat in een sensuele tongzoen.
Yvette Yvette - 05-08-24 @ 18:47
0
"En volgens mij zie jij dat wel zitten, niet?" plaag ik hem nog wat meer, terwijl mijn blote voet de groeiende bult en harder wordende schacht streelt. Doordat mijn been wat is opgetrokken en mijn rokje wat meer omhoog gekropen is, weet ik dat je net genoeg onder mijn rokje zult kunnen kijken om een wit kanten stringetje te zien. “Ja, kijk er nog maar even goed naar Koen, want in dit tempo zal die vast niet heel lang meer aanblijven…”, grinnik in inwendig.
Dat jij getrouwd bent en een keertje buiten de deur wilt eten, dat maakt mij niet uit. Ik heb gewoon zin in je. En aangezien jij morgen toch weer terug naar huis gaat, zullen we elkaar ook nooit meer zien na vannacht. Dus waarom niet? Misschien doe jij het veel intenser en lekkerder juist omdat je vreemdgaat…?

Je streelt mijn kuit, en je laat me met mijn voet mijn gang gaan.
"Ik hoop niet alleen spugen", zeg je dan opeens hees, pakt mijn hand en trekt me naar je toe. Ik kom bij je op schoot zitten, met mijn benen aan weerszijden van je. We kijken elkaar intens aan en ik voel de lust in mij toenemen. In jouw ogen zie ik hetzelfde. "Zo dan, getrouwd en stout", lach ik en sla mijn armen om je nek. Een heerlijke strakgespannen bult klopt door je broek heen tegen mijn poesje. Voorzichtig raken onze lippen elkaar en volgt een heerlijke zoen, die al snel heter in intenser wordt. Voor mij is er geen weg meer terug. Voor jou gelukkig al evenmin.
Zachte kreuntjes ontsnappen uit mijn mond als jij soms op mijn onderlip zuigt ik je tong even vastgrijp met mijn tanden. Mijn handen kriebelen door je haar, terwijl jouw handen over mijn rug gaan.
“Als je de sluiting zoekt, die zit aan de voorzijde”, kreun ik tussendoor, richt me op en trek mijn topje uit. Daar zit ik dan opeens bij je op schoot, in mijn beha met de sluiting tussen mijn borsten. Je ogen glimmen en je kijkt begeerlijk naar mijn borsten. “Mag ik…?”, vraag je beleefd, maar nog wat aarzelend. Ik knik. “Als ik ook mag. Dan zal ik je laten zien dat ik er niet alleen maar op spuug, maar nog veel kan…”, zucht ik en kus je nog even. Ik voel je handen op mijn borsten en je drukt ze van naar elkaar, zodat je gemakkelijk de sluiting los kunt haken. “Wauw…”, zie ik je geluidloos lispelen en je slikt nog een keer zwaar.
Voor je ze echter opnieuw in je handen kan nemen, kus je opnieuw, wurm mijn hand tussen onze lichamen in en begin ik je broek los te maken.
Koen Koen - 06-08-24 @ 18:13
0
Het is duidelijk wat wij allebei willen. We zoenen wild, Ik grijp jouw borsten... meer dan de A cupjes die ik thuis heb zitten.
Ik beweeg mijn handen naar je rug. "Als je de sluiting zoekt, die zit voor" hijg je en in een soepele beweging is het truitje over jouw hoofd verdwenen. Een mooi kanten bh verschijnt, maar ik zie het maar kort, want we zoenen weer verder. Op de tast ga ik naar de sluiting en weet deze wonderwel snel te openen. Soepel verdwijnt deze ook en hebben mijn handen vrijspel naar de mooie rondingen en fier naar voren staande tepels.
Zelf ben je iets naar achteren geschoven op mijn schoot en friemel je mijn broek open. Jouw hand graait gretig naar binnen en grijpt door de stof van mijn boxer naar mijn harde paal. "Lekker formaat heb je daar" grom je tevreden.
Je klimt van mij af en knielt voor mij. Ongeduldig trek je aan mijn broek en boxer en trekt deze tot op mijn enkels. Daar laat je het bij en kust langs mijn benen omhoog.
Even kijk je plagerig naar mij, maar pakt mijn paal dan vast. Je beweegt je hoofd erboven en spuugt dan op mijn eikel. "Told you" zeg je stout lachend terwijl je het kwijl over mijn paal verdeelt met je handen. Al trekkend daal je weer af en likt en zuigt aan mijn ballen.
Ik sluit mijn ogen en geniet van een overduidelijk ervaren pijpster
Yvette Yvette - 08-08-24 @ 09:26
0
Ik schuif wat naar achteren en bevrijd je lul. Die is lekker van formaat, niet extreem groot, maar wel geweldig dik en hard. Ik zak van je schoot en haal ‘m helemaal uit je broek. Ik spuug een grote klodder speeksel op je pik en begin die met mijn duim over je eikel en stam uit te smeren.
Je ballen zijn eveneens hard en vol en zitten opgesloten in een keurig volledig kaalgeschoren zak. Rob hield daar nooit zo van, van helemaal kaalgeschoren, ook bij mij niet, maar ik kan een kale zak zeker wel waarderen.
Ik ga met mijn tong over je kale ballen en zuig ze om en om in mijn mond. Dat lijk je wel erg lekker te vinden. En ik ook hoor. Rob wilde ook wel dat ik hem ging “tea baggen”, maar met een kale zak doe ik dat denk ik toch een heel stuk liever.
Tegen de tijd dat ik mijn mond weer weg haal bij jouw ballen, is je lul zo hard als staal geworden. Ik streel ‘m en voel de kloppende aderen onder mijn vingertoppen bewegen. Ik trek je voorhuid zo ver mogelijk naar achteren en knijp stevig in je pik. Een dikke klodder vocht komt naar buiten en smeer ik met mijn tong uit. Ik laat een klodder speeksel aan mijn tong bungelen en slinger die met een draaiende bewegen rond en over je eikel, totdat de sliert breekt. Ik verzamel nog wat speeksel in mijn mond, spuug het op je eikel en sluit mijn lippen dan rond je glanzende knop. Langzaam laat ik je in mijn mond verdwijnen en duw mijn speeksel met mijn strakke lippen over de kloppende schacht voor me uit, zodat deze overal lekker glibberig en glad wordt. Als ik je een paar keer steeds wat dieper in mijn mond heb laten verdwijnen, kijk ik je even met grote verlangende ogen aan. Je kijkt geil naar wat ik doe en veegt mijn rode haren opzij. Ik weet wat je wil.

Ik vang je ballen in mijn hand, kneed ze zachtjes en begin je te pijpen. Je kreunt goedkeurend.
Koen Koen - 09-08-24 @ 10:06
0

Ze humt goedkeurend als ze mijn gladgeschoren ballen streelt. Ik vind het gewoon lekker voelen en scheer mijn ballen en stam altijd netjes glad. Sinds ik het doe, doet mijn vrouw dat ook en zeker oraal geeft het voor beide partijen meer genot.
Maar wat Yvette doet is toch wel next level. Ze sabbelt een tijd op mijn ballen om en om, vaccuum gezogen trekt ze ze een stukje weg van mijn lijf. Een gevoel schiet door mijn lijf ergens tussen een geile tinteling en lichte pijn. "fuucckkk" is alles wat ik uitbreng, waardoor er een glimlach verschijnt op haar gezicht.
Volgens mij is mijn pik nog nooit zo hard en groot geweest, althans zo voelt het. Het bloed vult zichtbaar de zwellichamen waardoor het hele geval met elke hartslag beweegt. Ze trekt de voorhuid ver naar achteren, waardoor er een grote klodder voorvocht tevoorschijn komt. Met gretige precisie schijft mijn pikt diep in haar mond. soms komt er een kokkend geluid uit haar keel als ze extra centimeters laat verdwijnen. Ze kijkt mij zaadvragend aan, cupt mijn ballen en speelt ermee, terwijl ze zuigt en likt op alle gevoelige plekjes. Ze is op een missie duidelijk en wie ben ik om haar te stoppen. "Ik ga komen Yvette" kreun ik. als een rode lap op een stier schakelt ze nog een tandje bij. Uiteindelijk hou ik het niet langer en met een grom schiet ik 5 of 6 stralen zaad in haar mond. Ze blijft zuigen tot ik weer relaxt achterover leun, dan pas laat ze mijn paal uit haar mond glijden. Ze glimlacht en opent haar mond. Mijn mannenpap tonend op haar tong, voordat ze het doorslikt en als bewijs haar lege mond toont.

"Zo" zegt ze ondeugend, "de druk van de ketel, hoop dat je het straks langer vol kan houden zo. Geen vluggertjes Koentje" Ze staat op, loopt richting de schuifdeur en draait zich daar om. "Kom je mee?" zegt ze hees, terwijl ze haar onderlijf ontbloot en haar kleren uitschopt. Ik volg uiteraard en gefixeert op haar wiebelende billen loop ik naar binnen. Ze gaat zitten op de rand en opent haar benen wijd. Met een hand streelt ze over haar gladde heuveltje, waaronder een glinsterend vochtig poesje zit. "returning the favour?" zegt ze speels.
Ik schiet ook uit alle kleding en kniel voor haar op de grond. Ik snuif haar geur en met een eerste lik proef ik haar nectar.

Lisa vindt het maar niks. vingeren uiteraard wel, maar likken vindt zij richting ordinair gaan. Maar Yvette duidelijk niet! En ik ook niet, dus deze kans laat ik niet aan mij voorbij gaan!
Yvette Yvette - 10-08-24 @ 13:28
0
Afwisselend pijpend en likken kijk ik Koen met zaadvragende ogen aan. Ik speel met zijn ballen, terwijl ik op alle gevoelige plekjes lik en zuig. Omdat jij beneden geheel kaalgeschoren bent, geeft ik nog liever oraal genot dan ik bij mijn ex altijd al deed. Ik heb het nooit erg gevonden om het te doen, maar nu met zo’n kale lul en ballen, maak ik er nog meer dankbaar gebruik van. Mijn doel is duidelijk: jou met behulp van mijn mond klaar laten komen. Niet eens zozeer omdat ik echt naar je zaad verlang of zo, maar meer omdat de ergste druk dan van de ketel zal zijn en we daarna ten volste van elkaar zouden kunnen genieten.
"Ik ga komen Yvette", kreun je opeens, misschien sneller dan ik had verwacht, maar kennelijk geniet je wel heel erg veel van mijn vaardigheden. Onder invloed van de drank en het opwindende moment, voel ik me vrijer dan anders en doe ik iets dat ik normaal gesproken niet doe. Ik negeer je waarschuwing en ga juist alleen meer geiler door met jou te pijpen. Normaal gesproken laat ik een man niet meteen klaarkomen in mijn mond. Ik wil eerst weten waar je naar smaakt voordat ik dat doe, want als je iets “verkeerds” heb gegeten, proef ik dat de rest van de avond nog. Maar vanavond lijkt zelfs dat me niet te kunnen schelen. Dan hou je het niet langer en met een diepe grom schiet je 5 of 6 stralen zaad in mijn natte mond. Ik blijf zuigen, trekken en je ballen kneden totdat je helemaal ontspannen achterover leunt in de stoel. Dan pas laat ik je paal uit mijn mond glijden. Onopvallend had ik een klein beetje al doorgeslikt om een voorproefje te nemen. En nu ik merkte dat je gelukkig geen garnalen of asperges had gegeten, wilde ik de rest ook wel. Met een geile glimlach open ik mijn mond en laat je sperma zien. Met een langzame, maar duidelijk zichtbare, beweging zie je mij je sperma doorslikken, waarna ik met een “schone” mond nog even je eikel lik en zoen.

Tevreden sta ik op en loop naar binnen. Natuurlijk wil ik nu meer. Veel meer.
"Kom je mee?", zeg ik hees, en kleed me in de paar passen naar het bed uit. Ik ga op de rand van het bed zitten, duw mijn benen langzaam open streel mijn gladde heuveltje.. "Returning the favour?", vraag ik speels en haal mijn hand weg bij mijn poesje en toen je mijn glinsterende spleetje.
Je weet niet hoe snel je uit de kleren moet gaan en knielt voor me op de grond. Je snuift de geur van mijn opwinding diep en gretig in je op en proeft mijn nectar al met de eerste aanraking van je tong. Ik zucht en kreun bij die aanraking en zodra je tong mijn klit raakt, laat ik met zuchtend en genietend achterover vallen op bed. Het is al weer eventjes geleden dat ik zelf een tong daar heb gehad. Met mijn laatste twee dates waren we er niet eens aan toegekomen, want toen hadden we alleen maar geneukt. Dus ik hoop maar dat jij je vak verstaat en me extra kan laten genieten vanavond, want ik heb het intussen wel een beetje nodig.

Je verstaat je vak. GELUKKIG!!! Je laat me kreunen en kronkelen op mijn bed en ik hoef je amper aanwijzingen te geven. Alsof je mijn lichaam, mijn gedachten kunt lezen of uit de manier van kreunen kan opmaken wat ik nodig heb. De manier waarop jij je tong en je vingers bij mij laat samenwerken is waanzinnig. Ik sta versteld van je toewijding en vaardigheden. Het ene moment neuk je mijn grotje heel diep met je tong en masseer je mijn klitje met je duim, het andere moment zuig je heerlijk op mijn klitje en vinger je me tot op mijn plekje. Als je vrije hand dan ook nog mijn borsten begint te verwennen, is het einde zoek voor mij. Ik hou me niet langer in, grijp je hand stevig vast om ‘m vooral maar op mijn borst te houden en kom schokkend en kronkelen met mijn onderlijf klaar tegen je gezicht.
Als je me even een momentje rust gunt, draai ik me snel om op bed en lig op mijn rug met mijn hoofd naar jouw toe. Als ik mijn mond open en verlangend over mijn lippen lik, is de bedoelen duidelijk. Ik had zomaar het idee dat jij het wel heel erg lekker vond om te doen (en ik ook, reken maar) en je mag me echt nog wel even door blijven beffen, terwijl ik je lul dan weer met mijn mond zal preparen voor de volgende ronde.
“Hang je knikkers in mijn mond”, zucht ik wat lachend en trek je tot over mijn gezicht. Je legt je ballen in mijn mond en ik begin ze te sabbelen, terwijl jij mijn kutje en klitje opnieuw met je tong en vingers begint te bespelen. Waar ik je lul in het begin nog even tegen mijn gezicht voelde liggen, richt deze zich langzaam op, waardoor we het contact verliezen. “Ik wil je nogmaals pijpen lieverd”, kreun ik verlangend en je dwingt je groeiende erectie tussen mijn lippen. Beffend en vingerend begin jij je lul langzaam in mijn mond te stoten en voel ik hem nu snel weer helemaal hard worden. Mijn kutje is doorweekt, jouw lul is weer helemaal hard en dus lijkt niets ons nog in de weg te staan om onze ervaringen te verleggen.
Als ik je lul weer uit mijn mond laat ontsnappen en een diepe zucht slaak, lijk je ook nu perfect aan te voelen wat ik wil. Je komt wat meer overeind en kust vanaf mijn kutje een weg naar boven, terwijl je steeds rechterop gaat staan. Via mijn navel en buik naar mijn borsten en dan langs mijn keel en hals uiteindelijk naar mijn mond. Even kreun ik wat intenser als onze tongen elkaar weer vinden en ik mezelf proef. “Neuk me… Ik wil je nu heel graag in me voelen”, zucht ik verlangend.
Koen Koen - 12-08-24 @ 13:47
0

Na haar goddelijke pijpbeurt, kan ik alleen maar mijn uiterste best doen met mijn mond en vingers. En met de geur en aanblik van het kutje is dat niet zo moeilijk. Wat heeft zij een heerlijke genotsplek. Ik 'val' dan ook aan en lik met lange halen haar heerlijke nectar. Met mijn brede tong schuur ik heen en weer over haar clitoris. Een goedkeurende kreun geeft aan dat ik goed bezig ben. Afwisselend lik ik of speel ik met mijn duim op je klit en warme opening. Als ik rondjes op en tegen je klit draai met mijn tong, vinger en ook met een tepel speel kom jij zuchtend en steunend klaar. Je buik schokt en je benen klemmen mijn hoofd even.
Dan draai jij je om en opent je mond weer. "Hang je knikkers in mijn mond" zeg je geil. Wow... die taal is gewoon geil om te horen. Ik rust mijn ballen op je mond en voel lippen en tong gelijk weer aan het werk. Ik buig voorover en lik jouw verse geil gretig op. Na een tijdje zit mijn eikel weer diep in je mond en kreun je gesmoord. Mijn eerste keer standje 69 is een geweldige ervaring! Als jij hijgt als mijn paal weer in de vrije lucht hangt, kus ik omhoog naar je mond. We tongen geil en je proeft anders, een mengeling van onze beide sappen zijn toegevoegd aan de cocktail.

"neuk me... ik wil je nu heel graag in mij voelen" zucht jij verlangend. Ik sta op en draai je om. Ik trek je kontje net over de rand. De box spring is hoog genoeg om staand aan jouw verzoek te voldoen. Ik pak jouw knieholtes beet en druk je benen wijd. Zelf graai jij naar mijn pik en legt deze panklaar voor je geopende lipjes. Ik zie mijn eikel door jouw poesje worden opgeslokt, het is een fantastisch gezicht om jouw lipjes om mijn paal te zien vormen. Mijn pik glimt nog van jouw kwijl en jouw kut is doorweekt. Geen noodzaak om voorzichtig te zijn en binnen een paar stoten zit elke centimeter verborgen in jouw buik. Je benen pak ik nu samen op een van mijn schouder. Je kutje voelt zo iets strakker, en met twee armen om jouw benen voor houvast voer ik het tempo op. Met grote ogen kijk jij mij aan. Pure lust zie ik en mijn blik zal niet veel anders zijn. "Lekker diep" kreun jij "kom op Koen!" spoor jij mij aan. Al snel stoot ik stevig door. Onze klamme huid kletst bij elke stoot en vult de ruimte met hete seks geluiden. Ik weet niet hoe dun de wanden hier zijn, maar de buren moeten dit kunnen horen. Het interesseert mij niks, ik ken hier toch niemand.
Ik laat je benen weer los en je klemt ze om mijn heupen. Steunend op het bed hang ik nu verder over je heen, wat mijn stoten alleen maar effectiever maken. Dankzij mijn eerdere lozing hou ik het beter vol. Ik verbaas mijzelf, want deze neukpartij voelt al als mijn beste ooit en dan zijn we nog maar net op weg.
Yvette Yvette - 12-08-24 @ 15:30
0
Je lul ondervindt geen enkele weestand als je bij me binnendringt. Jouw tong en mijn orgasme hadden mijn kutje al kletsnat gemaakt en jouw lul is glibberig van mijn speeksel. Hierdoor kan jij uiterste soepel in en uit bewegen en al gauw stoot je tot aan je ballen in me. Je vult me heerlijk op en ik voel de kloppende aderen in je harde lul diep in mijn onderbuik bewegen. De geluiden die we maken, interesseren met niet. ten minste niet het geluidsniveau ervan, want de geluiden zelf zijn wel geil. Maar mijn vrienden, de drie stelletjes waarmee ik hier ben, zullen het vast niet horen. Als ze niet nog beneden op het terras zitten, dan zijn ze op hun eigen kamers aanwezig en die zitten niet naast mijn kamer, maar aan de overkant. Hooguit als ze bij me aan de deur zouden komen luisteren zouden ze ons kunnen horen, maar ook dat maakt me nu niet echt wat uit. Dat leg ik ze morgen, met veel plezier, wel uit.

Vanuit staande houding voor heb bed ben je uiteindelijk bovenop me komen te liggen, waardoor je penetraties dieper, rustiger en intiemer worden. Het voelt geweldig en ik klem mijn benen genietend om je heupen, alsof ik een hengst in bedwang probeer te houden. Je weet met je stoten plekjes te raken waarvan ik niet eens wist dat ik ze had. Ik probeer mijn ogen zoveel mogelijk open te houden, om alles met je maar mee te kunnen maken, maar soms is het gevoel zo lekker en intens dat ik mijn ogen echt wel eventjes sluit.
Je weet je stoten langzaam verder op te voeren en op zo’n manier dat je mijn g-spot zeker niet verwaarloosd. Het is lang geleden dat ik zo enorm van een man heb genoten, als ik het al zo intens heb gedaan in mijn leven. Mijn kutje wordt alsmaar natter, dat voel ik en dat hoor ik aan de soppende geluiden die het rond jouw staalharde roede maakt. Ik ben hard op weg naar een orgasme en of jij dat nu doorhebt of niet, je lijkt in elk geval niet van plan te stoppen voordat ik ook daadwerkelijk daar ben aangekomen. Ik hijg en kreun en prevel allerlei onverstaanbare dingen. Soms zal ik zelfs zulke grimassen op mijn gezicht vertonen van genot dat ik je misschien wel afschrik. Je zak slaat bij elke stoot tegen mijn kont, wat mij alleen zegt hoe hard en diep je in me stoot.
Ik klem mijn benen nog strakker om je lichaam, alsof ik bang ben dat je weg zult vluchten als ik zo ga klaarkomen. Ik kan haast niet meer. Je neukt te lekker. Is dat eigenlijk wel mogelijk, te lekker neuken???

Ik sla mijn handen om je nek en open mijn ogen zo goed mogelijk en probeer je zo strak mogelijk aan te blijven kijken op het moment dat mijn orgasme mijn genot overneemt. Ik wil je in de ogen kijken als ik kom, ik wil dat je ziet wat je met me doet. “Nee schat… Niet stoppen… Neuk me dwars door m’n hoogtepunt heen”, zucht ik bijna onhoorbaar tegen je, omdat ik weet dat jouw aanhoudende stoten mijn orgasme alleen maar zullen rekken.
Koen Koen - 13-08-24 @ 13:15
0
“Nee schat… Niet stoppen… Neuk me dwars door m’n hoogtepunt heen” stein jij. Je kijkt mij strak aan. Je wilt wegdraaien omdat je orgasme aanzwelt, maar jij blijft sterner en kijkt mij aan. Ik heb nog nooit zoiets geils gezien! Je orgasme rolt binnen. Je kreunt een guide "fuck jaaa" en kijkt mij doordringend aan. Ik blijf in je verkrampende kutje pompen. Het orgasme houdt aan, het is dat ik erbij ben, maar anders zou ik het niet geloven. Dan leg je jouw hoofd toch in je nek. Als je orgasme wegebt. Ik pomp nogsteeds in je.

"God wat neuk je lekker" kreun je naar mij. "Ben ik beter dan je vrouw? Geniet zij ook zo van je? Kom dan... spuit dit kutje vol. Dit vreemde kutje..." hijg jij naar mij met pretogen.

Ik weet niet waarom, maar daarmee duw je mij over de rand. "Wil jij dat ik je volspuit? Mijn zaad in je?" Kreun ik wilder. Mijn stoten zijn ongecontroleerd en met een donkere brul explodeer ik diep in je poes. Volgens mij het heftigste orgasme, maar dat kan ook het moment zijn
Yvette Yvette - 13-08-24 @ 13:59
0
Mijn ogen willen wegdraaien omdat mijn orgasme opnieuw aanzwelt, maar ik verzet me tegen de drang en blijf je geil aankijken. "Fuck jaaa", kreun ik volop en blijf je ook nu nog steeds doordringend aankijken. Je blijf stevig in mijn verkrampende kutje stoten, waardoor mijn orgasme op en neer golft, maar wel blijft aanhouden. Dan gooi ik uiteindelijk mijn hoofd toch achterover in mijn nek en sluit ik genietend mijn ogen. Langzaam ebt mijn orgasme weg uit mijn schokkende en trillende lichaam. Je stoot nog steeds op volle sterkte in mijn doorweekte spleetje.

"God wat neuk je lekker", kreun ik tegen ja. Het is echt waar, want ik kan mij niet herinneren ooit zo lekker te zijn klaargekomen tijdens de seks. "Ben ik beter dan je vrouw? Geniet zij ook zo van je? Kom dan... spuit dit kutje vol. Dit vreemde kutje...", hijg ik gemeen naar je met pretogen. Natuurlijk is het niet eerlijk om dit met de seks binnen een huwelijk te vergelijken. Vreemdgaan zal voor mannen (en vrouwen?) toch altijd als spannender worden ervaren dan seks met hun eigen partner.

Maar kennelijk is het precies datgene dat jij nog nodig hebt en jaag ik je met mijn woorden over de rand. "Wil jij dat ik je volspuit?”, kreun je zwaar, “mijn zaad in je?". Meteen ben ik weer bij de les, richt ik me op en kijk ik je weer geil aan. Ik knik heftig, want dat is inderdaad precies wat ik wil: jouw zaad diep in mijn kutje. Je gekreun neemt toe en je stoten worden minder gecontroleerd. Met een donkere brul explodeer je diep in mijn kutje. Terwijl ik je lul wild voel schokken, trillen en pulseren, blijf je onophoudelijk in me stoten, alsof je er zeker van wilt zijn dat jouw zaad ook mijn diepste plekjes weet te bereiken.
Met een tevreden glimlach laat jij je bovenop me zakken en voel ik je borstkas tegen mijn borsten aandrukken. Je houdt je lul nog even bijna bewegingsloos diep in me gestoken en ik voel je soms nog wat schokken. We hoeven elkaar niet te vragen of het voor de ander ook zo lekker was, want daar zijn we wel van doordrongen. Met een geile blik in je ogen wil je me zoenen en ik beantwoord je kus. We liggen wat bezweet op elkaar en zoenen weer heel intens met elkaar. Mijn dijen klemmen stevig om je middel, want ik wil je nog even in me vast houden. Het gevoel van gevuld zijn door jou, met je warme zaad en je wat verslappende penis, voelt goed.
Dat je mijn spontane plagende vraag of ik beter ben dan je vrouw, niet beantwoord hebt, begrijp ik. Het doet er ook helemaal niet toe. Ik denk dat we allebei hebben gekregen wat we wilde, ik in elk geval wel.
Langzaam verslapt je pik nog wat meer en glibbert uiteindelijk bij me naar buiten, samen met wat van je nog warme zaad. Het lekt vanuit mijn gleufje op de lakens van het bed en ik veeg het voorzichtig op. Ik lik mijn vingertoppen af en proef je zaad opnieuw. Het smaakt nog steeds erg lekker. Lekker genoeg om je niet langer te zoenen, maar om op mijn knieën plaats naast je te nemen en je met zaad besmeurde verslapte penis in mijn mond te nemen. “Je dacht toch zeker niet dat ik je nu al, na dit, meteen weer terug naar je kamer liet gaan Koen? Of wel soms?”, lach ik met een kreun en zuig je slappe lul tot aan de basis in mijn mond en begin je heel rustig zo goed mogelijk te pijpen.
Koen Koen - 15-08-24 @ 12:17
0
Samen hijgen we na, na deze geweldig neukbeurt. Als mijn pik uit je floept, schiet er ook wat zaad mee. Met een geile blik lik jij het op en knielt weer tussen mijn benen.

“Je dacht toch zeker niet dat ik je nu al, na dit, meteen weer terug naar je kamer liet gaan Koen? Of wel soms?”, lacht ze met een kreun en zuigt mijn slappe lul tot aan de basis in haar mond en begint heel rustig te pijpen.
Mijn eikel is nog wat gevoelig, maar daar hiu jij rekening mee. Met veel gevoel sabel jij op mijn paal en cup jij mijn leeggespoten ballen. Althans, ik hoop het ook van niet, maar voel mijn pik weer tot leven komen in jouw geile mondje.

"Daar komt hij weer, klaar voor ronde 2" zeg ik speels. Je glimlacht met mijn pik nog in je mond en gaat door totdat hij hard is. Dan kruip je over mij heen en het is duidelijk dat je op mijn gezicht wilt gaan zitten. "Maar..." begin ik nog.
"Niet zeuren, ik heb het ook geproefd. Smaakt lekker hoor" en met een grens druk jij je kutje op mijn mond. Ik voel een hand op mijn kruin en je drukt mij strak tegen je aan. "Komt het" zeg jij geil en perst een lading zo mijn mond in. Ik kan niet weg en lik en slik onze gezamenlijke sappen door.
"Fuck dat is geil" kreun je, en schuift weer terug. Door dit ales is mijn neuklat weer strak en je glijdt met jouw lipjes over mijn schacht heen.
We kussen sensueel. "Eerste keer je eigen zaad geproefd?" Vraag je. Ik knik en kreunend zoenen we verder terwijl jij je clitje over mijn harde paal schuurt
Yvette Yvette - 15-08-24 @ 14:33
0
Ik hoor je zuchten als mijn tong je eikel raakt. Hij is duidelijk nog gevoelig van het klaarkomen en dus ontzie ik je knop wat meer en likt wat meer rond je schacht. Het duurt niet lang of ik voel ‘m langzaam weer stijver worden in mijn mond. Wanneer je uiteindelijk weer klaar bent voor ronde 2, lig je verlangend en uitgestrekt op bed. Ik heb je zaad al geproefd en mijn eigen sappen op je lul, dus kruip ik over je gezicht en positioneer mijn kutje boven je mond. "Maar...", stribbel je eerst nog wat tegen. "Niet zeuren, ik heb het ook geproefd. Smaakt lekker hoor", kreun ik terug en druk mijn kutje op jouw mond. Ik leg mijn hand in je haar en dwing je mond strak tegen mijn poesje. Aarzelend en wat onwennig voel ik je tong door mijn spleetje bewegen. Gelukkig blijf je er niet tegen vechten en worden de likken beter en natuurlijker. "Komt het", kreun ik geil en perst meteen een lading van je zaad rechtstreeks in je mond. Je hebt weinig andere keus dan gewillig doorslikken, al denk ik dat je het meteen ook wel minder erg vindt dan je had gedacht.
"Fuck dat is geil", kreun ik en geniet nog even van je tong in mijn grotje. Dan schuif ik weer terug naar achteren, naar jouw lul, die ik verlangend tegen mijn billen en lipjes voel trillen. Hij is nu nog stijver dan daar net en voelt er helemaal klaar voor. Ik wrijf nog even met mijn lipjes en klitje over je harde stamper en zoen je.
"Eerste keer je eigen zaad geproefd?", vraag ik je en je erkent het knikkend. We zoenen kreunend verder terwijl ik nog wat steviger met mijn klitje over je harde paal schuur. Dan beweeg ik iets naar voren, trek je pik overeind tegen mijn billen aan en beweeg weer wat naar achteren. Dan beweeg ik opnieuw heel langzaam wat omhoog en voel jouw kloppende eikel door mijn bilnaad afdalen. Puur op de tast probeer ik mezelf in stelling voor je te brengen. Je eikel glijdt over mijn kontgaatje en ik kom een fractie omhoog en kantel meteen mijn bekken wat als ik je eikel tegen de onderkant van mijn lipjes voel. Ik stop even met zoenen en hang met mijn gezicht boven je en kijk je weer recht in je mooie ogen. Heel beheerst beweeg ik mijn onderlichaam nog enkele millimeters verder omhoog. Als ik het te snel doe, dan schiet je lul misschien onder me door en mis jij je doel, dus het moet heel rustig gebeuren.
Je kreunt wat zwaarder nu de natte opening van mijn poesje zich richting jouw eikel beweegt. Misschien voel je wel de temperatuur wat toenemen met je eikel nu je mij de opening bent aangekomen. We zuchten als je eikel zich tegen de geopende mond van mijn kutje drukt. Ik beweeg nog een heel klein beetje om je precies goed en half in mijn verlangende opening te positioneren en dwing mezelf dan naar achteren. Met een geile kreun daalt mijn kutje af over je harde pik en richt ik meteen flink op, zonder ons oogcontact ook maar een moment te verbreken. Genietend bijt ik op mijn onderlip als ik je weer heel diep in mijn poesje laat verdwijnen. Met een intense en vooral tevreden grijns grijpen je handen mijn bovenlichaam vast en drukken je duimen mijn borsten omhoog.
Dan leg ik mijn handen op je schouders en begin op en neer te bewegen. Eerst heel rustig maar met iedere beweging iets sneller en wilder. Je ligt genietend onder mij en ik neuk jou in plaats van andersom. Door mijn bekken bij iedere opgaande beweging iets naar achteren te kantelen, raakt jouw eikel steeds weer mijn gevoeligste plekjes onder de perfecte hoek. Het duurt dan ook niet lang voordat je mij weer flink natter voelt worden en mijn oprechte gekreun verraadt dat ik opnieuw klaarkom.
“Oooh Koen toch… Please… Stoot ‘m zo hard mogelijk omhoog als ik omlaag zak. Ik wil je helemaal in me voelen doordreunen”, hijg ik met een trillende stem als ik nog schokkend klaarkom op je pik.
“Je bedoelt zooo???”, grom je zwaar hijgend en ramt precies op het juiste moment je staaf vanuit je heupen rechtstandig omhoog tot in het diepst van mijn grotje. “JAAAHHH”, kreun ik hijgend en zak bovenop je in elkaar. Op het moment dat je mijn doorweekte spleetje weer omhoog voelt bewegen, zet jij je schrap voor een volgende keiharde stoot in mijn weke schoot.
Koen Koen - 16-08-24 @ 15:16
0
***Jezus, wat omschrijf jij alles lekker beeldend, ik krijg er gewoon ter plekke een keiharde paal van!***

Gelukkig ben ik al een keer klaargekomen, want anders had ik het nooit vol kunnen houden. Zoals jij mij neukt ben ik nog nooit geneukt. Ik merk aan je dat je jouw positie net zo lang an het veranderen bent, totdat mijn dikke paarse eikel keer op keer een zeer gevoelig plekje raakt, diep in jouw soppende warmte. Ik lig languit en geniet van de aanblik van jou bovenop mij.
Die wilde blik, afwisselend met diep genot als je jouw ogen sluit, de licht geopende mond waaruit genietende kreuntjes komen afwisselend met hoge piepjes en diep gehijg. Jouw borsten... mmm jouw borsten met parmantige harde tepels die ritmisch schudden met elke neuk beweging van je. En daaronder jouw kale poesje waarvan de lippen zich klemmen om mijn knetterharde staaf.

Net als ik denk dat dit mijn meest ultieme droom moet zijn, schud jij mij wakker.
“Oooh Koen toch… Please… Stoot ‘m zo hard mogelijk omhoog als ik omlaag zak. Ik wil je helemaal in me voelen doordreunen”, hijg je met een trillende stem terwijl je schokkend klaarkomt op mijn pik.
“Je bedoelt zooo???”, grom ik weer wakker en geil en zet mijn voeten op de matras om krachtig naar boven te kunnen stoten. Trillend van je orgasme kreun je luid als ik keer op keer met mijn heupen tegen de jouwe sla. Je laat je bezweet op mij vallen, niet meer de kracht hebbend om door te gaan met stuiteren, maar je laat je wel gewillig van onderen neuken.

Jouw gewicht drukt toch teveel om het tempo vol te kunnen houden. Ik rol ons om en rol jou door op je buik. Aan jouw heupen trek ik je op de knieën. Ik streel je kletsnatte kutje. "Oeff" kreun je, duidelijk van de gevoeligheid, maar als ik twee vingers naar binnen druk, kreun je alweer tevreden en zet je benen iets verder uit elkaar. Ik klim achter je en druk mijn eikel tegen het glibberige vees tussen jouw lippen. al snel voel ik van tussen je benen een hand mijn neuklat pakken en de juiste weg wijzen. "Hiero... fuck jezusss" kreun je als mijn pik probleemloos jouw opengeneukte kutje weer binnendringt.
Met mijn handen op jouw heupen voer ik het tempo weer op, vastberaden om straks te exploderen in je kutje. Je richt je iets op, waarop ik mijn hand in je haar draai en jou hoofd naar achteren trek. Je kromt je rug en kijkt gelukzalig om. Mijn buik kletst bij elke stoot tegen jouw meetrillende billen.
"Ik ga je volspuiten, lekker ding" Hijg ik. We zoenen, maar met het stoten is het een erg slordige zoen. "Fuck ik ga komen"grom ik. "Spuit mijn kutje maar vol met jouw warme zaad" keun je en dat duwt mij over de rand. Mijn pik zwelt op en explodeert dan heftig. Even worden de randen van mijn blikveld iets zwart, als ik grommend met 4 of 5 stralen mijn ballen leeg in jouw heerlijke lijf.
Yvette Yvette - 27-08-24 @ 09:57
0
Je stoten zijn onnoemelijk hard in diep in mijn poesje, maar dit gaan we ook onmogelijk lang volhouden. Je rolt ons om en je rolt me gelijk door op je buik. Je trekt me aan mijn heupen overeind, zodat ik op mijn knieën kom te zitten. Nog half verdoofd en gevoelig kreunt ik wanneer je mijn kletsnatte kutje streelt. Maar zodra twee van je vingers naar binnen dringen, help ik je pik weer richting mijn kutje te begeleiden.
"Hiero... fuck jezusss", kreun ik als je harde pik weer probleemloos mijn kutje binnendringt.
Je neukt stevig, diep en begenadigd. Het is heerlijk en je laat me de hele tijd balanceren tussen wel en niet klaarkomen. Maar steeds aan de kant van niet. Het maakt me helemaal gek. Zodra ik mijn bovenlichaam wat van het bed optil en mijn tieten voel zwaaien en schommelen bij elke stoot, draai jij opeens je hand in mijn haar trekt mijn hoofd naar achteren. Met een gekromde rug kijk ik gelukzalig om.
"Ik ga je volspuiten, lekker ding", hijg je dan. We zoenen, maar met het stoten is het een erg slordige zoen. "Fuck ik ga komen", grom je nogmaals. Van mij mag je! "Spuit mijn kutje maar vol met jouw warme zaad", hijg ik goedkeurend en dat duwt je over de rand. Ik voel je pik opzwellen en je aders kloppen wild. Dan explodeer je heftig en schiet grommend 4 of 5 stralen diep in mijn grotje.

Bezweet kruipen we tegen elkaar aan en vallen uiteindelijk in slaap. Als ik ’s morgens wakker wordt, ben jij al weg. Ik schiet in mijn ochtendjas en haast me naar jouw kamer. Ik klop aan, maar er wordt niet open gedaan. Waarschijnlijk ben je inmiddels al uitgechecked en weer onderweg naar je vrouw.
“Het was een onvergetelijke ervaring met jou. Ik mis je nu al en zal je nooit vergeten. Misschien zien we elkaar ooit nog eens?”, lees ik in het berichtje dan onder de naam “Harde Koen” in mijn telefoon staan. Mijn telefoon is eenvoudig te ontgrendelen en kennelijk heb jij zelf je nummer in mijn telefoonboek achtergelaten om contact met me te kunnen houden in de toekomst.
“Wat sta jij geheimzinnig te lachen Vet?”, lacht mijn vriendin als ze me midden in de ontbijtzaal naar mijn telefoon ziet staren. “Ik heb zulke waanzinnige seks met een onbekende man gehad vannacht. En we hebben elkaars nummer… Dus wie weet”, lach ik alleen maar terug. “Waren jullie dat? Jezus meid, ik heb Niek binnen een paar seconde weten klaar te rukken op die geluiden”, geeft ze toe. “Sorry…?”, zucht ik alleen maar en denk aan jou.
Ik mag helemaal niets van je verwachten aangezien je getrouwd bent. Maar ik heb veel over voor een nacht als afgelopen nacht…
Koen Koen - 28-08-24 @ 16:42
0

Ik wordt vroeg wakker en lig lepeltje lepeltje met Yvette. Een gemixt gevoel valt over mij. Want jezus wat was het vannacht fantastisch en geil, maar wat ik nooit had gedacht is gebeurd. Ik heb sinds ik met Lisa ben voor het eerst met een ander seks gehad!
Ik schuif langzaam achter Yvette weg. Gelukkig blijft zij slapend liggen. Ik voel dat ik hier weg moet wezen, niet alleen omdat ik mij moet haasten naar het vliegveld voor mijn vlucht. Ik weet simpelweg even niet wat ik haar moet zeggen. Haar telefoon ligt open en bloot en met een swipe ik hij open. Ik twijfel of ik mijn gegevens achter zal laten, maar zo maar weggaan zonder iets te zeggen of doen, kan ik niet. Daar ben ik te netjes voor opgevoed (dank aan mijn ouders).
Glimlachend denk ik aan de heftige seks van vannacht en typ als naar "Harde Koen" met mijn nummer. Snel app ik mijzelf, zodat ik haar nummer heb, trek mijn kleren aan en sluip de kamer uit naar de mijne.

Een half uur later zit ik in de taxi naar het vliegveld. Fris gedoucht en met mijn koffertje vol spullen en gedachtes vol herinneringen. Ik open mijn telefoon en sla haar nummer op als "Yvan Kan" (je weet maar nooit) en tik een bericht met een bedankje voor vannacht en de wens elkaar nog eens te zien. Ik kijk ernaar. Kan ik dat maken? Kan ik dat waarmaken? na 5 minuten druk ik toch op "send". Nu kan ik niet meer terug.

Thuis word ik hartelijk ontvangen door Lisa. "Ik heb je gemist schat" zegt ze en kust mij op de mond. Ze heeft heerlijke Butter Chicken gekookt, mijn favoriet. Ik vertel honderduit over de deal en hoe blij ik ermee ben. Denk ook aan Yvette, maar dat vergeet ik gemakshalve, maar in mijn gedachte was dat net zo een succes. In het vliegtuig heb ik de eventuele spijt omgezet in een geweldige ervaring waar ik totaal geen spijt van heb. En sta ik vol achter mijn appje. Als wij in bed liggen heeft Lisa net haar maandelijkse periode, waardoor ik uiteindelijk als ze slaapt maar even mijzelf help. Als ik mijn ogen sluit, hoor ik weer het gekets in het hotel en kom hard klaar... Lisa merkt het niet eens.

De dagen verlopen weer als vanouds en Yvette zit minder voor in mijn gedachte, alleen in de slaapkamer is dat elke keer weer totaal anders. Ik bedoel, Lisa is echt niet vies van seks (behalve elke maand even niet), maar het is altijd teder en liefdevol. "Voorzichtig" als ik mijn leuter in haar schuif, alsof ze nu nog niet aan mijn paal gewend is. Pijpen kort, want dat vindt ze niet lekker. Alhoewel ze meer aanvalt dan anders. Ook het voorzichtige is iets minder, totdat ze het zich realiseert of zo, maar ik geef haar geilheid maar de schuld. Dan nog niets in vergelijk met Yvette. Wat kon die tekeer gaan!. "Auw, rustig Koen. Waar ben jij met je gedachtes?" kreunt Lisa als ik harder begin te pompen. "Gewoon geil" is een antwoord dat ze accepteerd... ze moet eens weten waar ik met mijn gedachtes ben.

Twee weken na Cannes zit ik alleen op de bank. Lisa is een avondje uit met vriendinnen, wat mij de gelegenheid geeft films te kijken die zij niet leuk vindt. Met een fles wijn op tafel, in een gemakkelijk kloffie, scroll ik ook door mijn telefoon.
Bij "Yvan Kan" stop ik. In mijn gedachtes staar ik zeker 10 minuten naar de naam. Mijn gedachtes dwalen af naar de geweldige seks... de betere seks dan met Lisa...

Licht aangeschoten open ik WhatsApp en begin te tikken. "Hey Yvette. Weet je nog wie ik ben? Moest even aan Cannes denken en dat kan niet zonder aan jou te denken..." ik wil verder tikken, maar druk per ongeluk al op send. FUCK... Koen! Al snel zijn er 2 vinkjes en kan ik niet meer terug. De vinkjes worden blauw...
Yvette Yvette - 29-08-24 @ 08:39
0
Talloze keren heb ik overwogen om Koen, Harde Koen zoals hij zichzelf in mijn telefoon had opgeslagen, een berichtje te sturen. Die ene nacht samen kwam spontaan, ongepland en was ongekend. Dat we elkaar niet meer zouden zien daarna, had ik al ingecalculeerd. Maar het viel me harder dan ik dacht. Misschien nog niet eens zo zeer om Koen als persoon, maar wel om de man met wie ik zo onstuimige seks had beleefd. Maar evenzo vaak had ik het berichtje dat ik zat te typen weer gewist en niets verstuurd. Ik durfde het niet. Al was het alleen maar vanwege je vrouw. Ik wilde je niet een moeilijke situatie brengen. Ik wilde niet de reden tot huwelijksproblemen zijn. Nee, we zouden elk onze eigen weg gaan. Maar ik bleef zo vaak aan je denken. Dacht hij ook nog wel eens aan mij?

Dan, een week of twee na mijn terugkeer uit Cannes, krijg ik opeens een berichtje. Harde Koen. "Hey Yvette. Weet je nog wie ik ben? Moest even aan Cannes denken en dat kan niet zonder aan jou te denken...", lees ik. Nog nooit heb ik zo’n onwaarschijnlijk lichamelijke reactie gevoeld op iets als een berichtje van iemand. “YES!”, roep ik keihard en schaam me doet. Ik zit met een vriendin net in een restaurant te eten en reageerde iets te luid op jouw berichtje. Mijn vriendin kijkt me vragen aan. “Koen… van die nacht in Cannes”, leg ik haar uit, want ik had het die volgende ochtend alleen aan haar verteld dat ik een geweldige nacht met een volslagen onbekende man had gehad.
Ik hou er niet van om het onder iets als een gezellig dinertje te doen, maar ik moet het berichtje even beantwoorden. “Natuurlijk weet ik nog wie je bent. Denk je dat ik die nacht zomaar kan vergeten? Ik voel het nog hoor! Snel een refill doen? Hoeft natuurlijk niet in Cannes…”, stuur ik hem gauw terug. Fuck it, als Koen het lef heeft om mij nu nog steeds te appen terwijl hij getrouwd is en aan onze seks denkt, dan mag ik toch zeker ook wel op een vervolgje hopen? Of in ieder geval het lot een klein beetje een handje helpen? Ik heb hem vanwege zijn vrouw met rust gelaten, maar als hij achter me aan komt jagen, dan zou ik natuurlijk wel gek zijn om me niet te laten vangen door hem.
Voordat ik het scherm uitdruk zie ik de twee blauwe vinkjes verschijnen. Hij typt, maar ik berg toch mijn telefoon op om me op het etentje met mijn vriendin te richten. Ik zie zijn antwoord straks wel.
Koen Koen - 29-08-24 @ 16:10
0
Met stress in mijn lijf kijk ik naar mijn scherm. Wat ben ik aan het doen? Wat een eenmalig iets was in Cannes... maar het was fewoon de beste seks die ik ooit heb gehad. Het tedere met Lisa is ook lekker, maar met Yvette...damn.

Ik zie dat ze typt. Mijn hartslag gaat omhoog, als een tiener die een eerste liefde appt, lijkt het wel.
“Natuurlijk weet ik nog wie je bent. Denk je dat ik die nacht zomaar kan vergeten? Ik voel het nog hoor! Snel een refill doen? Hoeft natuurlijk niet in Cannes…” lees ik.
YESSS, de reactie is positief! Een refill? Ik moet glimlachen om de plastische dubbelzinnigheid. En voel gelijk mijn zwellichamen volstromen met bloed. Zeker dat ik het wil, en met mijn werk kan ik dat ook wel plannen. Maar ik weet niet eens waar ze woont. Verder dan namen zijn we niet gekomen in Cannes.

"Refill? Lijkt mij een geil plan om elkaar weer te zien. En dan vul ik je wel weer. Zit gelijk met een harde op de bank. Maar ik weet niet eens waar je woont? Wel handig om af te spreken. Maar ook waar. Bij jou? Hotel? Buiten? Ik ben overal voor in als we Cannes kunnen herbeleven"

Ik lees de tekst minstens 3x. Ben ik niet te eager? Misschien wel, maar ze weet dat het om pure lust gaat. En dat deert haar blijkbaar niet. Ik druk gewoon op sent. Ik zie wel.

De komende uren check ik minstens elk kwartier mijn telefoon. Geen reactie. Geen blauwe vinkjes... Toch te eager?
Lisa appt nog dat het gezellig is. "Wacht maar niet op mij" zegt ze. Dat is wel anders dan anders, maar goed. Leeftijd je uit. Met nog meer wijn en Netflix zing ik de avond door.

Tot mijn telefoon weer piept...
Yvette Yvette - 29-08-24 @ 16:46
0
"Refill? Lijkt mij een geil plan om elkaar weer te zien. En dan vul ik je wel weer. Zit gelijk met een harde op de bank. Maar ik weet niet eens waar je woont? Wel handig om af te spreken. Maar ook waar. Bij jou? Hotel? Buiten? Ik ben overal voor in als we Cannes kunnen herbeleven", lees ik uren later op mijn telefoon.
Het etentje met Madelon was gezellig en nu heeft de taxi ons weer veilig thuis gebracht. Ze nodigde me nog uit voor een slaapmutsje bij hen thuis. Had jij me niet geappt vanavond, dan had ik dat ook zeker wel gedaan, want Madelon woont twee straten bij me vandaan. Maar nu was het etentje voorbij en wilde ik maar wat graag weer even tijd aan jouw besteden. Op welke manier dan ook.

Wat ik met “refill” bedoelde, heb je gelukkig scherp opgevat. Want om heel eerlijk te zijn, voel ik me soms echt leeg sinds die nacht in Cannes. Waar ik voor Cannes het afgelopen jaar genoeg had aan mijn vingers of soms aan speeltjes, blijkt dat ik veel gevallen niet meer genoeg te zijn. De lekkerste seks van mijn leven heeft daarmee onbewust ook een eenzame zoektocht opgeleverd. Ik dacht dat ik het kon, een nacht met een man, even een lekkere wip en dan weer door met mijn leven.
Maar deze wip was lekkerder dan ik had durven dromen en nu wilde ik meer. Maar was het wel verstandig om met elkaar af te spreken. Hoe lang zouden we vreemd kunnen gaan voordat het uit zou komen. Van zijn kant dan. Want mijn vrienden ervan vonden dat ik zo nu en dan met een man naar bed ging, maakte me niet echt uit. Het was onderdeel van het leven. En dat ik behoeftes had, dat snapten zij neem ik aan ook wel. Voor Rob was het misschien was vervelender dat ik zo genoot van een andere man. Maar ja, dat was zijn probleem. Er was immers een reden dat we uit elkaar waren gegaan. Bovendien, hij leefde nu opeens ook vast niet celibatair.

“Het kan altijd gewoon bij mij thuis hoor. Als je van omgeving Doetinchem houdt. Ik woon alleen en mijn buren kunnen de PIEP krijgen hahaha. Maar we kunnen ook ergens op neutraal gebied afspreken. Bij jou thuis lijkt me niet handig. Maar een hotel ergens of Love Hotel in Eindhoven of Den Haag, is ook altijd een optie voor een paar uurtjes. Als we daar ten minste genoeg aan hebben…”, stuur ik je uiteindelijk terug.
En waar jij al een tijdje met een harde op de bank bleek te zitten, zit ik zelf in een niet minder opgewonden toestand op mijn eigen bank. De gordijnen potdicht, de verlichting zacht, een lekker groot glas wijn binnen handbereik, terwijl ik stiekeme berichtjes met een getrouwde man zit uit te wisselen. Ik voel me weer als een geile stoute puber: Een puber dan, want dat geile en stoute is eigenlijk pas van de laatste weken, pas sinds Cannes…
Ik denk aan je, aan die nacht in Cannes en laat mijn handen over mijn kleding glijden. Ik stel me weer voor dat jouw vingers zijn die over mijn kleding gaan, die onder mijn kleding verdwijnen, die mijn schaamlippen splijten en mijn vochtige grotje binnendringen.

“Piep piep”… doet mijn telefoon en ik schrik op uit mijn heerlijke gedachten.
Koen Koen - 29-08-24 @ 17:15
0
Yvette denk er duidelijk hetzelfde over. Cannes was gewoon bloedgeil en super lekker. Zonder aarzeling wil ze afspreken. Doetinchem... dat is maar een halfuurtje rijden...
"Als ik terug denk aan Cannes, is een paar uurtjes niet genoeg 😂. Ik woon in Arnhem, dus Doetinchem is geen probleem. Wel doordeweeks en overdag het liefst, dat roept de minste vragen op" app ik terug.

Ik heb weer beelden van toen. Mijn paal is keihard in mijn joggingbroek. Ik maak een foto van de tent die is gevormd.
"Kijk nou wat je doet" zet ik eronder.

Ik kan niet wachten en in de hoop op een antwoord, bevrijd ik mijn harde paal en trek er loopjes aan
Yvette Yvette - 29-08-24 @ 20:51
0
"Als ik terug denk aan Cannes, is een paar uurtjes niet genoeg. Ik woon in Arnhem, dus Doetinchem is geen probleem. Wel doordeweeks en overdag het liefst, dat roept de minste vragen op", app je terug. Daar heb je gelijk in. Die paar uren Cannes was al niet eens genoeg, laat staan hoe het nu zal zijn. Maar daarna? Vaker afspreken? Eens in de zoveel weken, maanden? Iedere maandagmiddag? Ik heb meteen toch ook weer mijn twijfels. Niet zozeer vanwege mij, maar omdat jij getrouwd ben. Wat halen we hiermee op de hals? Maar bij iedere twijfel heb ik ook wel weer een dierbare, heerlijke, herinnering aan jouw in Cannes. De seks die wij daar hadden, was zoveel passie en genot, daar zijn geen normen en waarden tegen opgewassen.
Doordeweeks overdag, dat begrijp ik. Al had ik persoonlijk liever het weekend gehad. Het hele weekend, van vrijdagmiddag 17:00 tot maandagochtend 7:00 hihihi.
Maar voor een herhaling van Cannes heb ik wel een paar vrije dagen over.

Ik krijg een foto van de tent die is zich in je joggingbroek heeft gevormd.
"Kijk nou wat je doet", lees ik eronder.

“Wat ik doe? Wat jij doet zul je bedoelen. Hier, kijk maar!”, stuur ik je terug met een foto van mijn opzij getrokken string en mijn glinsterende natte poesje. We sturen een paar nudes naar elkaar, alsof we een stel pubers zijn. Enerzijds vind ik het wel grappig en spannend. Tegelijk is het ook eigenlijk niet meer dan grappig en totaal niet bevredigend. Niet voor mij althans. Niet als je je nog zo goed kan herinneren hoe Cannes was. Eigenlijk is dit pure kwelling, frustratie. Het liefst zou ik nu meteen in de auto springen. Oké, een taxi nemen dan maar naar Arnhem, gezien de wijn die ik inmiddels al heb gedronken en Cannes per direct laten herleven. Maar dat is niet zo eenvoudig met een getrouwde man, wiens vrouw misschien wel ieder moment thuis kan komen. ten minste, ik ga er van uit dat je nu niet naast je vrouw op de bank zit…

“Ik wil meer dan dit. Deze nudes maken me alleen maar gek, geil en wanhopig. En je wilt me niet wanhopig zien. Kunnen we niet ff bellen? Facetimen of wat dan ook? Ik wil je stem even hoor. En ja… ik wil je het liefst voelen. De hele nacht.”, stuur ik je, drink mijn glas leeg en streel mezelf nog een tijd en leg mijn telefoon dan weg. Ik vraag je het onmogelijke. Je moet het niet doen, het is gewoon te riskant. Stiekem bij mij afspreken is wat dat betreft veel veiliger. Voor iedereen, zeker voor jouw. Maar alles lijkt me wel te lang te duren op dit moment. Ik kijk om de haverklap op mijn telefoon, maar krijg geen antwoord. Logisch misschien, want inmiddels is je vrouw misschien wel thuis gekomen. Ik durf je ook geen berichtjes meer te sturen voorlopig. Zeker geen nudes…
Koen Koen - 30-08-24 @ 15:43
0
Yvette is een makkelijke en na een paar suggestieve plaatjes, worden er al snel ongegeneerde naakt foto's gestuurd. Bij het zien van dat heerlijke lijf, kloppen de aderen op mijn keiharde pik zichtbaar en druppelt voorvocht op mijn eikel.
"Ik wil meer dan dit. Deze nudes maken me alleen maar gek, geil en wanhopig. En je wilt me niet wanhopig zien. Kunnen we niet ff bellen? Facetimen of wat dan ook? Ik wil je stem even hoor. En ja… ik wil je het liefst voelen. De hele nacht.” appt ze dan. Als ik kijk op de klok en met de boodschap van Lisa durf ik het wel aan. Ik loop naar de slaapkamer, ga aakt tegen het hoofdeinde zitten en adem een paar keer diep in. Zenuwen gieren door mijn lijf en ik weet zeker dat dat hoorbaar zal zijn. Als ik rustiger ben, nou ja... valt ook wel mee, start ik een Facetime gesprek. Na 3x overgaan, zie ik die mooie ogen in beeld.
"Hey you" begin ik.
"Hey. Kan het wel?" Vraag jij. Lief dat je er aan denkt.
"Ze is uit met vriendinnen. Ben aleen, dus...ja het kan"
Je kreunt zachtjes. "Weet je wel hoe graag ik die harde pik van je wil voelen?" Zeg je hees.
"Mmmm... ik wil je weer proeven Yvette" zeg ik gelijk terug.
Je telefoon verschuift van beeld en ik kijk vol in je openstaande, glimmende kut. Je opent met jouw vrije hand je lipjes iets waardoor ik het harde klitje zie zitten. "Hier?" Vraag jij met een lach in je stem.
"Verdomme... ja daar" antwoord ik, terwijl ik mijn hand over mijn stam laat gaan.
Yvette Yvette - 30-08-24 @ 18:34
0
Opeens gaat de telefoon over. Kennelijk durf je een facetime gesprek met me aan. Mijn hart bonkt in mijn keel als ik opneem. Maar dat is nog niets vergeleken bij het onrustige gevoel in mijn schoot als ik je gezicht in beeld zie. Die mooie kop, die doortastende ogen en die gulle lach, die altijd onlosmakelijk aan een zeer prettige lul gekoppeld zullen zijn voor mij.
"Hey you", begin je nog wat onwennig. Waarschijnlijk doe jij dit ongeveer net zo vaak als ik. Vrijwel nooit. En helemaal niet als je vreemd wilt gaan.
"Hey. Kan het wel?", vraag ik toch wel wat bezorgd, want ik wil echt niet dat je onnodig risico neemt. Maar Lisa – ik meen me die naam uit een van onze weinige gesprekken in Cannes te herinneren – is uit met vriendinnen, dus ja, het kan wel even.
"Weet je wel hoe graag ik die harde pik van je wil voelen?", zeg ik met een hese stem. En het is waar. Ik heb er al zo dikwijls aan teruggedacht, zo vaak over gefantaseerd en nu ik je weer zie, ook al is het maar gewoon op m´n telefoonscherm, weet ik echt 100% zeker dat ik alles zal riskeren om je nog eens in me te mogen voelen.
"Mmmm... ik wil je weer proeven Yvette", zeg je gelijk terug. Wat dat betreft zitten we geheel op één lijn, net zoals het in Cannes het geval was. Ik ben niet gewoon een beetje geil meer, heb niet het gevoel van een tienercrush of zo. Nee, ik ben gewoon vreselijk geil en kan totaal niets anders meer denken dan aan seks met jouw. Cannes was slechts een voorproefje, een opwarmertje, vergeleken bij wat er gaat gebeuren als wij elkaar weer zullen ontmoeten…

De weinige kleren die ik nog aan had, zijn inmiddels ook uit en ik toonde zonder moeite mijn openstaande, van opwinding glinsterende kutje. Met mijn vrije hand spreid ik mijn lipjes nog iets meer waardoor je duidelijk het harde klitje kan zien. "Hier?", vraag ik je met een lach.
"Verdomme... ja daar", antwoordt je kreunend en ik zie in beeld je hand over je stam laat gaan.
“Oooh, die wil ik zuigen. Ik wil ´m weer in mijn mond voelen, in mijn kutje. Ik wil je neuken, je pijpen, je sperma doorslikken”, kreun ik verlangend bij het zien van die stijve pik die mij twee weken terug zo ontzettend veel genot heeft laten beleven. “Ooh Yvette… Als je ´m nu in die mooie mond van je zou nemen, zou ik denk ik bijna spontaan klaarkomen”, lach je. “Mag hoor… Ik weet waartoe je daarna nog steeds in staat bent. Durf je het te doen?”, reageer ik en steek twee vingers heel rustig in mijn grotje. “Wat te doen dan?”, vraag je. “Jezelf aftrekken. Terwijl ik mezelf vinger?”, kreun ik en laat je zien wat mijn vingers inmiddels bij mezelf doen. Zonder verder antwoord te geven richt jij jouw telefoon op je lul en zie ik je hand op en neer gaan. Dit is wel weer geil hoor. Al valt het nog niet mee om jezelf te verwennen en tegelijk op het scherm te blijven kijken naar wat hij doet en ook nog mijn eigen kutje goed in beeld te brengen.
We praten geil tegen elkaar, alsof we echt bij elkaar zijn en het jouw vingers zijn die mijn kutje steken en het mijn hand die jouw stijve lul aftrekt. “Ga je echt klaarkomen schatje?”, vraag je. “Dat is verdomme wel de bedoeling ja”, hijg ik buiten adem. Ik wrijf harder over mijn natte lippen en klit, sla mijn poesje soms met een vlakke hand. Ik moet even mijn ogen sluiten en probeer puur op het gevoel de camera onder de juiste hoek te houden, terwijl ik mezelf naar een hoogtepunt werk. “Oooh God was mis ik lekkere pik van je. Ik wil je zo graag! Neuk me klaar!”, schreeuw ik het uit met gesloten ogen als ik klaarkom. Het is nat, het is geil, het is veel. Maar ik weet niet of je er iets van hebt kunnen zien.
“Ooohh fuck Yvette, dat was geil! Ik kom! Ik kom ook!”, hoor ik je roepen en ik open snel mijn ogen en kijk naar mijn scherm. Nog net op tijd kijk ik toe hoe je glimmende eikel tot uitbarsting komt en dikke stralen hagelwit zaad vanuit je pompende hand afgevuurd worden en op je buik en borst belanden. “Blijf liggen schat. Hulp is onderweg. Ik bel wel een taxi en kom je wel schoonlikken”, lach ik tegen je. “Laten we dat maar niet doen. Wel lekker, maar te riskant”, zeg je verstandig.
“Snap ik. Dan doen we het volgende keer wel bij mij thuis. Wanneer kom je denk je? Bij mij thuis bedoel ik”, vraag ik ongeduldig. “Ik moet even kijken, maar probeer het je van de week nog te laten weten oké?”, zeg je en begint je buik schoon te maken. Hoe langer we aan de telefoon zitten, hoe groter de kans is dat je betrapt zal worden. Dus hangen we op.
Enerzijds ben ik bevredigd, door wat we samen hebben gedaan en doordat ik je even in “levende lijve” heb gezien en gehoord. Tegelijk heeft dit alleen maar een onverzadigbare honger naar meer van jou in me losgemaakt. Opgewonden en tegelijk gefrustreerd, grijp ik mijn dildo en begin ´m in mijn natte spleet je stoten. Ik bedien het speeltje zoals ik me herinner hoe het voelde toen jij met me neukte. Mijn vrije hand speelt eerst nog wat met mijn borsten, maar concentreert zich daarna meer en meer op mijn gevoelige clitoris. “Waar beginnen we toch aan Koen”, kreun ik met natte ogen als ik heerlijk en langdurig klaarkom. Wat wij van plan zijn is fout. Maar het voelt alsof ik hier geen keuze in heb. En jij lijkt ook geen keuze te hebben en wilt precies hetzelfde, hoe fout het misschien ook is.
Koen Koen - 05-09-24 @ 10:47
0
*** Sorry, vrij drukke periode gehad, daarom lang niet geschreven ***

Nooit gedacht dit te doen, laat staan met een andere vrouw. Maar Yvette wakkert mijn verlangen tot hete seks aan. Het zien klaarkomen op mijn telefoon was gewoon zó geil, mijn orgasme was dan ook van een buitencategorie. Nog nooit mijzelf zo lekker bevredigd. Ik moet gewoon met haar afspreken om Cannes te herbeleven of zelfs te overtreffen.

Tevreden ga ik slapen, merk niet eens dat Lisa thuiskomt en naast mij kruipt. Ik droom over Yvette en Cannes en als mijn wekker gaat, is mijn eikel gewoon nat van het voorvocht. Onder de douche trek ik mij heerlijk af en ga daarna naar mijn werk.

Maar ik kan mij moeilijk tot werken zetten. Steeds weer denk ik aan de online seks van gisteren. Ik heb een paar screenshot gemaakt en terugkijkend ben ik gewoon geil.
Mijn agenda laat gelukkig deze week veel toe, dus app direct Yvette. Ook al is het natuurlijk fout en ga ik gewoon keihard vreemd, mijn gevoel schreeuwt om gevolgd te worden.
"Deze week veel mogelijkheden. Zeg maar welke dag jou uitkomt. Ik wil je" app ik haar.
Wat volgt is ongeveer elk kwartier mijn telefoon controleren.

Lisa belt nog op, omdat wij elkaar niet meer gesproken hebben. "Hoe was het schat?" Vraag ik toch wel geïnteresseerd.
"Erg gezellig. Nog wat collega's van Emma ontmoet en bij haar thuis nog gezellig...gekletst" zegt ze. Een twijfel, maar besluit het zo te laten. Denk alweer aan Yvette. Blauwe vinkjes zie ik.
"Ik spreek je vanavond Lies. Wat wil je eten? Mijn kookbeurt"
"Verras me maar" zegt ze zoals altijd.
We hangen op. Nog geen reactie van Yvette...
Yvette Yvette - 09-09-24 @ 10:33
0
Hoewel mijn eigen hoogtepunt heerlijk was, was het vooral jouw hoogtepunt dat ik had gezien wat mij het grootste deel van de nacht wist wakker te houden. Steeds wanneer ik mijn ogen sloot zag ik jouw orgasme weer voor me, een orgasme dat qua omvang volgens mij alleen was voorbehouden aan slechts enkele gerenommeerde pornoacteurs. Nooit had ik een niet acteur zo heftig live zien klaarkomen (al had ik ook maar heel weinig echte pornoacteurs een dergelijke prestatie zien leveren).
Kwam dit echt alleen maar door mij? Was je zo geil op mij? In Cannes hadden we ook ongekend lekkere seks gehad en had ik je zeer hevig en krachtig voelen klaarkomen, maar had ik nooit de werkelijke omvang van je orgasmes kunnen zien.

"Deze week veel mogelijkheden. Zeg maar welke dag jou uitkomt. Ik wil je", lees ik in de loop van de ochtend op mijn telefoon. Harde Koen… Hij is hard. Hij is geil! Waarschijnlijk heeft hij vannacht net zo vaak aan mij gedacht als ik aan hem. Ik lees zijn berichtje, maar antwoord niet meteen. Ik wil niet te gretig overkomen en ik moet even kijken welke dag ik het beste vrij kan nemen deze week. Want dat het deze week moet gebeuren, lijkt me wel duidelijk. Zeker na de geile online seks van gisteravond kan ik niet nog weken wachten. Wij horen bij elkaar, Koen en ik. Seksueel voelt het in ieder geval wel zo.

Gedurende de dag overweeg ik talloze keren hem te appen, geil of gewoon. Maar ik hou me in. “Aanstaande donderdag 10 uur projectoverleg in Doetinchem”, stuur ik hem uiteindelijk tegen een uur of vier met mijn adres. Ik weet dat hij me onder een andere naam in zijn telefoonboek heeft opgeslagen, dus mocht Lisa het lezen, dan lijkt dit gewoon een zakelijke afspraak meer niet.
Het definitief maken van onze geheime afspraak, heeft me inmiddels zo opgewonden, dat ik even met mezelf moet spelen op het toilet op kantoor en het film, voordat ik naar huis terug kan.
De blauwe vinkjes verraden dat Koen mijn berichtje heeft gelezen, maar hij heeft er nog niet op gereageerd. Donderdag… Dat betekend dat als het doorgaat, Koen over 48 uur weer op de terugweg naar huis, naar zijn vrouw, zal zijn na zijn bezoek aan mij.
Bah, wat klinkt dat goedkoop zeg! Ik voel me nu net een verleidster, een prostituee, die thuis zelf kan ontvangen Maar hoe goedkoop het ook mag klinken of mag overkomen, een bezoek van Koen, van Harde Koen, is het mij meer dan waard.
Koen Koen - 09-09-24 @ 13:32
0
"Aanstaande donderdag 10 uur projectoverleg in Doetinchem" lees ik tijdens een meeting. Even lach in in mijzelf hoe ze het schrijft. Ze houdt rekening met mijn situatie, dat is wel duidelijk. Donderdag... dat is over 3 dagen. 3 dagen pas... Want na onze online ontmoeting wil ik je weer zien. En voelen, veel voelen. Het was zo geil om je te zie klaarstomen, mijn explosie was ook extreem. Niet meer zo klaargekomen sinds... sinds Cannes!
Ja en vroeger wel, ook bij Lisa wel. Maar de spanning van het verbodene, zoals met Yvette, zet mijn zintuigen op scherp en geniet ik blijkbaar extreem.

Om niet te wanhopig en gretig over te komen, laat ik mijn reactie even voor wat het is. Ik besluit wel ter plekke om tot donderdag niet de hand aan mijzelf te slaan. En Lisa kennende is doordeweekse seks niet van toepassing.

Om 16 uur app ik Yvette. "Overleg geaccepteerd. Nog een dresscode? Of gewoon zoals bij onze laatste online meeting " stuur ik.

Thuis heeft Lisa lekker gekookt. Het is haar sportavondje, dus mijn bordje staat klaar voor in de magnetron. Een vlugge kus op de mond en ze is weg.

Mijn gedachtes schieten weer terug naar Cannes. Mijn pik is in no time keihard, maar ik hou mij aan mijn belofte. Hoe moeilijk het ook gaat worden.

Een appje van Yvette. "Kort overleg over de meeting?" Lees ik. "Ja hoor. Ben nu alleen" antwoord ik.
Dan krijg ik een filmpje toegestuurd. Als ik al niet geil was zou ik dat nu wel worden. Ik zie en hoor haar vingers soppend in haar natte kut en ze komt ingehouden klaar.
"Jezus Yvette! Wat een bloedgeil filmpje. Donderdag mijn beurt" antwoord ik. Dan doe ik mijn broek naar beneden en maak een foto van mijn kloppende harde neuklat. Een grote ader zichtbaar over de lengte, een druppel voorvocht prijkt bovenop. "Geen plezier voor deze jongen tot donderdag" zet ik erbij.

Het filmpje kijk ik een keer of 10. De avond vliegt voorbij. Als Lisa thuiskomt heb ik net wat drinken gepakt. Ze neemt ook een groot glas en vertelt over haar sporten en de laatste roddels van haar vriendin. Dat ik er bijna,seksueel gefrustreerd bij zit, heeft ze volgens mij niet in de gaten.
"Ik ga douchen en dan gelijk naar bed. Morgen weer vroeg de wekker" besluit ze. Om mijn belofte aan Yvette in stand te houden ga ik pas een uur na Lisa naar bed. Die slaapt al diep.

Ik kijk nog een keer het filmpje. Waar ben ik mee bezig? Ik laat mijn vrouw links liggen voor een andere vrouw. Totale gekte,... maar wat voor een vrouw is Yvette! Het is zo fout, maar donderdag gaan we los!
Yvette Yvette - 09-09-24 @ 17:35
0
Ik kan de klok wel vooruit kijken. De tijd kruipt traag als een slak voorbij. 72 uur wordt eindelijk 48 uur. Dan nog “slechts” 24 uur wachten. Ik had niet verwacht dit ooit nog zo heftig mee te maken. Maar jij hebt me in Cannes toch dieper weten te raken (wel toepasselijk in dit geval trouwens hihihi) dan ik in eerste instantie had verwacht. Casual seks, een wilde nacht met een onbekende man. Dat was de bedoeling geweest van Cannes. Maar misschien was het die nacht al duidelijk geworden dat we allebei wel meer wilden dan een eenmalige scharrel. Koen had mij iets gegeven wat ik zo lang niet had gehad: seks waar ik oprecht van had genoten en waar van mij geen einde meer aan mocht komen.
Heel even heb ik ook misschien het gevoel gehad dat ik je zou kunnen vergeten. Maar sinds onze chats en ons hoogstaande erotische videobellen, is daarover iedere twijfel verdwenen. De tijd kruipt onvermoeibaar, maar tergend langzaam voort. Over 24 uur is waar wij nu al dagen zo hevig naar uitkijken, alweer voorbij en ben jij alweer terug onderweg naar je vrouw na een lange dag “vergaderen”, terwijl ik alleen, maar hopelijk wel bevredigd, achterblijf in mijn verder lege bed.
Nog één nachtje slapen, dan zul jij bij mij zijn. Nog één nachtje slapen, dan hebben wij ons moment samen weer. Dat het kortstondig zal zijn, weten we. Voor zover je een dagdeel kortstondig kunt noemen natuurlijk. Het zal een kostbaar moment worden. En over de dag erna, wanneer jij weer bij je vrouw bent en ik hier met mijn leven verder ga, wil ik helemaal nog niet nadenken.
Na een onrustige nacht ben ik die bewuste dag belachelijk vroeg wakker. Zelfs na ruim een uur in bad te hebben gelegen en mezelf tot in de kleinste puntjes te hebben verzorgd, is het nog maar net 7 uur ´s morgens. In minder dan 3 uur ben jij hier. Langzaam aan beginnen de zenuwen toch weer wat toe te nemen. Wat nou als jij er op het allerlaatste moment toch vanaf ziet? Dat je toch niet durft te komen naar mij, omwille van je vrouw. Ik kan het je moeilijk kwalijk nemen.
Koen Koen - 10-09-24 @ 11:31
0
De dagen kruipen voorbij. Donderdagochtend blijft Lisa wat langer liggen want ze heeft een avonddienst. Geeft mij rustig de tijd om ongestoord te douchen en alle overtollige haartjes en stoppels te verwijderen daar beneden. Ik trek mijn pak en overhemd aan zoals ik altijd doe. Kus Lisa nog op haar voorhoofd en met een "werkze" dompelt zij weer in. Ik ga te vroeg weg, om geen argwaan te wekken. Drink ergens wat koffie en vertrek dan naar Doetinchem.

Vijf voor 10 loop ik naar jouw voordeur. Met hartkloppingen druk ik op de bel. Het voelt alsof ik weer tiener ben en een meisje probeer uit te vragen, maar weet dat het straks om stomende seks gaat. Zenuwen gieren door mijn lijf. Wat als de spanning van die "one off" in Cannes hier niet meer is.

De deur gaat langzaam open. Je duwt jouw hoofd even om de hoek, om te kijken of ik het wel ben denk ik. Want als de deur verder openzwaait, sta jij er in een zachtroze nachthemd. Duidelijk ben jij opgewonden, want jouw tepels doen hun best om het elastische van de stof te testen. "Hey" zeggen we beide als ik binnen stap. Als de deur dicht valt, drukken onze lippen al op elkaar en voel ik jouw tong zoeken nar de mijne. Geen verstoppertje, dus al snel tongen we geil. Onze handen glijden over onze kleding heen. Ik denk dat we zo in de hal zeker een 5 minuten bezig zijn, als we de zoen onderbreken. Je kijkt mij gretig aan met die hele mooie ogen.
"Geen haast Koen. Ik wil je wel bespringen, maar laten we de tijd nemen. Eerst even koffie" zeg je. Hand in hand lopen we naar de keuken, waar jij het Nespresso apparaat bediend. Ik kan mij niet inhouden en kom tegen jouw rug staan en pak achterlangs jouw ronde borsten beet.
Zenuwen hebben plaatsgemaakt voor gevloeid en mijn harde lid drukt beklemmend in mijn broek tegen jouw billen aan. Je schuurt even erlangs. "Mmmm, die wil ik vandaag vaker in mij voelen " zeg jij hees.
 
Doe je ook mee met dit ketting verhaal?
Je naam
Je e-mailadres
Jouw reactie
Ik ga akkoord met de Huisregels
Onthoud mijn gegevens voor de volgende keer