Klik hier voor meer...
Donkere Modus

Door Madelon
Datum: 06-08-2024 om 15:25 | Reacties: 83 | Gelezen: 1212
Met een backpack op mijn rug, een rugzak op mijn buik, een tent in mijn linkerhand en een uitpuilende boodschappentas in mijn rechterhand liep ik, de 23 jarige Madelon, samen met mijn 23 jarige vriendin Ashley van de Kiss & Ride naar het festivalcamping. Zij had het slimmer aangepakt door een geleende oude rollator van haar oma als wagentje te gebruiken. Tijdens de paar honderd meter lopen naar de ingang zijn we minstens 10 keer gestopt, omdat een van de tassen van de rollator was gevallen of mijn handen verzuurden.

Eenmaal aangekomen werden we onthaald door onze echte strijders. Terwijl wij die ochtend nog op de universiteit waren, vertrokken onze 4 vriendinnen al vroeg naaar het terrein om het beste tentplekje te claimen. In alle chaos hadden ze hun spullen neergegooid om naar dat ene vrije plekje te rennen. Dit bleek een succes, want uiteindelijk hadden we voor ons groepje van 6 meiden een gezellig tentenkamp opgezet.
Anne Anne - 08-08-24 @ 14:21
0
Zoveel zin in het festival dit weekend! Lekker een weekend kamperen, luisteren naar goede muziek en vooral veel gezelligheid met mijn vriendinnetjes. We zullen uiteindelijk met z'n 6en zijn en wij zijn nu met z'n viertjes al op weg naar de camping om een goed plekje te pakken te krijgen. Ashley en Madelon komen wat later want zij hadden nog colleges en een deadline voor een opdracht die ze in moesten leveren. Zoals altijd moest dat nog op het laatste moment gebeuren en voor de verandering was dat bij mij niet eens het geval! 😆

Ik ben een 21-jarige vrolijke en spontane meid (wordt wel gezegd over mij), op het moment lekker vrijgezel en ben 100% bi. Mijn laatste relatie duurde 6 maanden en was met een medestudente die helaas weer terug ging naar de VS. We waren ontzettend gek op elkaar en de sex was niet normaal goed en ook heel erg veel maar de afstand is toch wel te groot om op afstand verder te gaan. We sluiten beide niet uit dat we ooit nog bij elkaar komen maar voor nu ga ik lekker genieten met mijn vriendinnetjes op het festival en wie weet was er allemaal gaat gebeuren. Ik kan niet wachten!
Ashley Ashley - 08-08-24 @ 15:31
0
Tas klaar, koffer klaar en de rollator van oma klaar!
Madelon en ik hebben gisteravond alles voorbereid om zo snel mogelijk na college te kunnen vertrekken.
De andere vier vriendinnen zijn al vroeg vertrokken, maar nu we hier op het festivalterrein strompelen met alle tassen en de toch niet zo handige rollator zijn we ondanks het gehannes toch blij.
Als we eindelijk ons clubje meiden zien kan het feesten beginnen! Gelukkig hebben ze een mooi plekje kunnen bemachtigen en wij sluiten aan!
Anne heeft meteen het hoogste woord en streelt door mijn lange donkere haren. "Mmm wat lijk je toch op Monica" Lacht ze. "An doe normaal, ik ben je neukertje niet" lach ik en ga samen met Madelon het al voor ons opgezette tentje in om onze spulletjes een plekje te geven.
Anne Anne - 10-08-24 @ 12:20
0
Ashley en Madelon zijn er ook en ik moet lachen als ik ze zie stuntelen met de boodschappen rollator en veel teveel tassen. Ik help ze snel met tillen en geef ze dan allebei de dikste knuffel ooit.

Ik ken Ashley al heel erg lang en we zijn hele goede vriendinnen van elkaar. Ik heb stiekem altijd wel gevoelens voor haar gehad maar meer dan zoenen en een beetje voelen is er nooit gebeurd. Ze lijkt ook best wel veel op mijn ex-vriendinnetje Monica dus ze is ook wel mijn type.

"Mmm wat lijk je toch op Monica" pest ik haar als ik haar door haar mooie lange haren streel. "An doe normaal, ik ben je neukertje niet" zegt ze lachend en ze slaat mijn hand weg. Ik geef haar nog een tik op haar billen als ze wegloopt richting haar tentje.

Het is bloedheet en ik heb zin om er dit weekend lekker schaars gekleed bij te lopen dus ik ga ook naar mijn tentje en doe m'n bikini aan. Laat ik de boel maar een beetje aanzwengelen en uitdagen dus ik trek mijn string bikinibroekje aan met topje die ook niet al te groot is. Laat het gesjans maar beginnen! 😁

Ashley Ashley - 10-08-24 @ 14:30
0
Als Madelon en ik de spulletjes ook hebben opgeruimd kruip ik achterwaarts de tent weer uit. Mijn kont steekt nog maar net buiten de tent of ik heb weer een tik op mijn billen te pakken.
Ik kijk geschrokken achterom en zie Anne lachen. "Als het broekje gespannen staat..." zegt ze knipogend. Ik kijk met open mond naar haar!
"Jij bent nogal iets van plan!" Zeg ik geschokt als ik naar haar outfit, nou ja, het gebrek aan outfit kijk.
Anne grijpt haar eigen borsten en lacht. "Mijn festival outfitje!"
Meteen joelen de groep jongens die naast ons staan naar Anne. Gek als ze is steekt Anne haar middelvinger naar ze op en trekt één borst bloot. Het helpt, want op een paar brutaaltjes na zijn de jongens stil. "Die hebben iets om op af te trekken vannacht" schatert ze.
Ik kan mijn ogen niet van haar afhouden. Zal ik dan ook mijn bikini moeten aandoen?
Anne Anne - 10-08-24 @ 15:05
0
Ik kom net terug van het toiletgebouw als ik Ash achterstevoren haar tentje uit zie kruipen. Ja dan kan ik me natuurlijk niet inhouden en ik geef haar een pets op haar mooie ronde billen. Ze schrikt zich een hoedje en kijkt geschrokken achterom naar mijn lachende gezicht.

Haar ogen gaan over mijn lichaam en is duidelijk verbaasd dat ik hier in mijn bikinietje sta. "Jij bent nogal iets van plan!" "Mijn festival outfitje!" zeg ik lachend terwijl ik mijn borsten tegen elkaar aan duw. Gelijk begint het groepje jonge jongens te joelen, super irritant!

Ik steek gelijk een middelvinger naar ze op en met mijn andere hand trek ik mijn topje aan de kant, steek mijn tong naar ze uit en ga uitdagend met mijn vinger langs mijn blote tepeltje. Dat werkt want ze zijn gelijk stil, meestal zijn die jongens niet zo dapper. "Die hebben iets om op af te trekken vannacht" zeg ik lachend tegen Ash.

Ik zie hoe ze me vol ongeloof aankijk. Eigenlijk ben ik helemaal niet zo brutaal maar zo op een festival word ik vaak wat vrijer. Eens kijken of ik mijn vriendinnetjes een beetje mee kan krijgen...
Ashley Ashley - 10-08-24 @ 15:36
0
Anne heeft vermoedelijk al een paar drankjes gehad. Dat ze gek kan doen wist ik wel. Maar dit ben ik niet van haar gewend.
Maar op de één of andere manier bevalt deze Anne me wel.
"Ik doe gek en doe ook mijn bikini aan!" lach ik en ik kruip meteen de tent weer in.
Madelon kijkt me aan en vraagt wat ik doe. Dat vertel ik en zonder antwoord te geven kruipt ze hoofdschuddend uit ons tentje.
Ik ontdoe me van mijn kleding. En als ik net moeilijk zit te doen en met een been omhoog en een been naar links mijn slipje probeer uit te doen kruipt Anne de tent in. Ik zie haar gelijk naar mijn openstaande kutje kijken. Logisch, dat valt wel op!
Dus doe ik mijn benen snel bij elkaar. "Ik was benieuwd of je hulp nodig was in dit krappe tentje. Maar het lukt al zie ik."
Ik zeg dat het inderdaad wel lukt en ik schaam me dood dat Anne me zo wijdbeens zag. We hebben wel eens gezoend met een drankje teveel op. En dan werd er ook wel eens gevoeld. Maar zo duidelijk heeft ze me nog nooit gezien.
Anne Anne - 10-08-24 @ 19:02
0
Ik voel me goed en vol zelfvertrouwen en ik voel me gewoon heel lekker. En dat zelfs nog zonder een enkel biertje of wijntje, dat komt pas later vanavond haha! Ashley begint gelukkig ook in de stemming te raken en zegt giechelend "Ik doe gek en doe ook mijn bikini aan!" en kruipt haar tentje weer in.

Als Ash in het tentje is komt Madelon er hoofdschuddend uit gekropen. "Wat heb jij toch een slechte invloed op haar" zegt ze knipogend tegen mij, volgens mij vindt ze het ook wel grappig. Maar nu is Ashley zich dus aan het uitkleden in het tentje en Madelon is weg, zal ik...?

Ik denk er niet langer over na en kruip het tentje in. Deze aanblik had ik niet meteen verwacht maar Ash ligt daar moeilijk te doen in het kleine tentjes met haar benen wagenwijd open en ik kijk zo recht in haar kutje. Haar hele mooie kale kutje mag ik wel zeggen. "Ehhh ik was benieuwd of je hulp nodig was in dit krappe tentje. Maar het lukt al zie ik."

Ze schrikt en doet snel haar benen dicht en kijkt me beschaamd aan. Of zie ik daar toch geilheid in haar ogen? Ik ben in ieder geval heel geil geworden van haar kutje en we kijken elkaar zonder iets te zeggen. En dan waag ik er gewoon op, kruip naar haar toe, ga boven op haar liggen en begin haar te zoenen...
Brian Brian - 10-08-24 @ 19:04
0
Eindelijk, na een lange periode van studeren en werken is er nu eindelijk tijd voor ontspanning. Met m'n vrienden hebben we onze tenten opgezet op de camping van het festival.

Als we voor onze tentjes zitten kijken we geamuseerd naar onze nieuwe buren. Een groep mooie meiden die er flink op los teuten.
Het zijn stuk voor stuk knappe meiden met welgevormde lijven. We kijken er vol belangstelling naar en hebben af en toe een gesprekje met elkaar. Het zijn studentes en zijn met z'n zessen.

Eén van de meiden trekt mijn belangstelling in het bijzonder. Uit de gesprekken onderling vang ik haar naam op. Ashley heet ze, ze heeft een bijzondere uitstraling die mij zeer interesseert. Ik kan hun onderlinge verhouding niet goed plaatsen. Ze flirten met elkaar maar het lijken me geen doorsnee potjes. Meerdere malen heb ik oogcontact met haar wat me een aangenaam gevoel in mijn buik bezorgt.

Daar moet ik komend weekend maar eens werk van maken denk ik bij mezelf.
Ashley Ashley - 10-08-24 @ 22:20
0
Anne ligt op me en we zoenen! Ik vind het heerlijk. Alleen lig ik nog steeds halfnaakt onder haar. Het enige wat ik nog draag is een shirtje.
Ik voel haar heupen bewegen en onze venusheuvels raken elkaar.
Ik stop de zoen "Ik lig nog bloot Anne" giechel ik fluisterend. Maar Anne start de zoen opnieuw en legt haar handen onder mijn billen. Het voelt heerlijk en ik laat het gaan. We hebben wel vaker een beetje gevoeld maar echt naakt zijn we nog niet geweest.
Anne's handen kneden mijn billen en ik kom steeds meer in de stemming! Sterker nog! Ik ben knettergeil! En ik ben niet eens lesbisch, maar dit voelt zo lekker!

Ineens stopt Anne de zoen. "Kom op aankleden! We gaan die jongens een beetje plagen!"
En Anne kruipt uit de tent. Ik kijk naar haar kutje die slechts is verpakt in een string. Op dit moment zou ik er een moord voor doen om dat kutje te voelen! Maat Anne heeft anders besloten!

Als ik een beetje ben afgekoeld en eindelijk mijn bikini draag kom ik ook frisse lucht happen buiten de tent. Anne staat te praten met die jongen die ik al had gesproken. Brian volgens mij. Ze knipoogt naar me en komt dan naar mij. "Hij vindt je lekker!" Zegt ze als ze mij voorbij loopt. Ik hobbel achter haar aan en zeg "Maar ik vind jou lekker"
Ben ik nou de enige die zo geil is? Anne zal toch ook wel iets voelen?

Ik kijk nog een keer om en zie Brian snel een andere kant op kijken. Die keek echt wel naar mijn kont! Stiekem moet ik lachen en ik ga naast de meiden zitten.
Brian Brian - 11-08-24 @ 02:05
0
Wauw, ik kijk mijn ogen uit als Ashley en Anne uit de tent komen kruipen. Ashley draagt een supersexy stringetje waardoor haar prachtige billen helemaal bloot zijn.

Ik voel mijn zwellichamen direct vollopen en mijn eikel tegen de boord van mijn boxer drukken. Anne komt naar me toe om even een praatje te maken. In ons gesprek laat ik duidelijk doorschemeren dat ik Ashley bijzonder aantrekkelijk vind. Ik probeer te ontfutselen of ze nog 'beschikbaar is of dat ik me de moeite kan besparen... ze geeft er geen duidelijk antwoord op...

Ondertussen kan ik mijn ogen niet van het lekkere kontje afhouden. Ik betrap mezelf op mijn gestaar als ze zich plotseling omdraait. Uit schaamte begin ik wat te blozen maar ze kijkt me lief aan... ik lach een beetje waarna ze bij haar vriendinnen gaat zitten.

Wauw!! Ik ben op slag verliefd op haar mooie ogen en haar fantastische lichaam..
Anne Anne - 11-08-24 @ 10:55
0
Ashley en ik liggen heerlijk intiem met elkaar te zoenen. Wat begint met een kusje wordt eigenlijk gelijk al een echte tongzoen. Haar tong voelt heerlijk zacht in mijn mond en we laten onze tongen rustig rondjes om elkaar heen draaien. Het is duidelijk dat Ashley ook geniet want ze gaat volledig op in onze tongzoen.

"Ik lig nog bloot Anne" giechelt Ash. Het liefste zou ik haar nu lekker vingeren en laten genieten maar ik heb besloten om nu nog niet all the way te gaan maar haar alleen maar een beetje 'warm te maken'. Dan komt all the way zeker nog wel deze dagen.

Ik pak haar heerlijke billen vast en begin ze te masseren en doe mijn been tussen haar benen. We beginnen allebei met onze kutjes tegen elkaars been te bewegen en kreunen zachtjes tijdens het tongen. Ik ben ongelooflijk geil nu en moet echt moeite doen om te stoppen maar ik heb het me voorgenomen. "Kom op aankleden! We gaan die jongens een beetje plagen!" en ik klim van Ashley af.

Snel ga ik naar buiten om maar niet op mijn besluit terug te komen en ik loop gelijk naar de tent van de jongens toe en begin met ze te kletsen en om een beetje af te koelen. Aardige jongens, ze zijn heel erg geïnteresseerd in ons en hebben iets teveel oog voor mijn lichaam en kijken me amper aan als ik met ze praat.

Ik zie Ash het tentje uit kruipen in bikini en loop weer naar haar toe. Ik pak haar hand vast en fluister in haar oor "Hij vindt je lekker". We lopen hand in hand richting de andere meiden en Ashley piept een beetje wanhopig "Maar ik vind jou lekker". Hihi, het plannetje lijkt te slagen...



Ashley Ashley - 11-08-24 @ 16:04
0
Terwijl ik naast Anne zit hoop ik dat ze de andere meiden niet vertelt wat er in ons tentje is gebeurd. Alhoewel ik Madelon af en toe wel zie kijken naar ons op een manier dat ze ons door heeft. Het grijnsje dat ze af en toe geeft zegt eigenlijk al genoeg.
Af en toe voel ik de hand van Anne op mijn been die tegelijkertijd leuke verhalen vertelt. Ik heb geen idee wat ze vertelt want luisteren lukt even niet. Ik geniet!

Als ik omkijk zie ik Brian weer stiekem kijken. Wat een keuzes! Moet ik nou alleen voor Brian gaan, want die wil overduidelijk. Of moet ik alleen voor Anne gaan, want ik voel de seksuele spanning! Maar ik weet ook dat Anne los gaat dit weekend. Ik ben dan zeker niet de enige. Ik weet het niet meer.
"Ik moet plassen" gooi ik in de groep en sta op. Anne staat met me op en zegt dat ze meegaat.
Brian Brian - 11-08-24 @ 16:35
0
"Ik moet plassen," hoor ik Ashley zeggen waarna ze opstaat. Tegelijkertijd staat Anne ook op en zegt dat ze meegaat.

Hier wil ik bij zijn. Ik heb het gevoel dat Ashley en Anne elkaar behoorlijk opgeilen onder mijn ogen. Als ze even weg zijn besluit ik ze te volgen, ik vermoed dat ze helemaal niet hoeven te plassen... Al snel krijg ik ze weer in beeld. Anne's hand ligt op de blote billen van Ashley terwijl deze heerlijk wiegen op haar pas. Wat zou ik graag de zachte billetjes eens voelen.

Terwijl ze nog even omkijken zie ik ze samen een wc binnen stappen. Ik wist het wel, daar wordt niet alleen maar geplast...

Het idee dat ze lesbisch of bi zijn maakt me nog geiler en nieuwsgieriger naar beide meiden dan ik al was. Met moeite kan ik de flinke bobbel in mijn korte broek verbergen voor de overige bezoekers.
Anne Anne - 11-08-24 @ 16:44
0
Hoi, zijn er nog andere meiden die mee willen schrijven in ons vriendinnengroepje? Vooral Madelon, jij bent dit verhaal gestart, hopelijk kom je nog wel terug en doe je mee. Verder is iedereen welkom! Liefs

Het weer is geweldig en het gezelschap nog beter dus we zijn echt aan het genieten. De muziek begint vanavond pas dus dan kunnen we ook nog lekker naar onze favoriete muziek luisteren en lekker dansen. Voor nu kletsen we lekker met elkaar en het is goed om even bij te praten over hoe het nu met iedereen gaat.

Die lieve Ashley lijkt een beetje afwezig te zijn. Grote kans dat het komt door wat er zostraks in het tentje gebeurd is want zo af en toe staart ze in de verte en soms betrap ik haar dat ze naar mij aan het kijken is met een soort van verliefde blik. Hihi, dat verleiden van Ash ging wel heel makkelijk, had niet verwacht dat mijn plannetje zo snel zou werken! Zo af en toe streel ik haar been of raak ik haar een beetje aan en werp ik haar een lieve blik of een knipoog toe.

"Ik moet plassen" zegt ze en ze staat op. "Ja ik moet ook, ik ga met je mee" zeg ik en ik sta ook op. Als ik omkijk zie ik Madelon lachend naar ons kijken en ze geeft mij een knipoog, zij heeft wel iets door denk ik. Ik geef haar een knipoog terug en steek mijn tong uit. Ik haal Ash snel in en ik pak haar hand vast en we lopen hand in hand verder. "An, over zostraks he?" begint ze. "Ja lieverd, wat is daarmee? Je vond het niet erg toch wat we gedaan hebben?" "Nee nee zekker niet, integendeel! Ik denk er de hele tijd aan en ik vroeg me af..." Ze is even stil en ik zie haar twijfelen. "Je mag me alles vragen, dat weet je toch?"

Ze draait me om en kijkt me diep in mijn ogen aan. "Ik ben voor zover ik weet niet lesbisch, maar ik vond het zo lekker en ik was zo geil zostraks! Het liefste wilde ik dat je mij ging vingeren en eigenlijk ook wel likken, waarom heb je dat niet gedaan?" Ze kijkt me een beetje in de war aan. Ik geef haar een knuffel en een kus op haar mond. "Oh lieverd,wilde je dat echt graag? Kom mee, we zoeken een hokje of rustig plekje op..."
Ashley Ashley - 11-08-24 @ 23:10
0
Het zou inderdaad leuk zijn als er meer meiden meedoen. En nog leuker als Madelon terugkomt. Tot die tijd zal ik me prima vermaken met de vingers en tong van Anne en wie weet met iets lekkers van Brian hahaha. Heel leuk dat we zo samen schrijven

We gaat een gevoel door mijn lichaam dat ik nog nooit heb gevoeld als Anne zegt dat we een hokje opzoeken.
Mijn 'plassen' smoesje heeft geholpen. En ik denk dat Anne ook heus wel weet dat het een verzinsel is.
Ik zeg niks en volg haar.
Anne kijkt om zich heen en we eindigen in het nu nog schone toiletgebouw. Als het muziekgeweld straks losbarst zal het snel anders zijn.
We stappen binnen in een hokje en Anne zoent me meteen. Ik voel haar lichaam tegen het mijne en ben gelijk weer vreselijk geil! Ik trek de spreekwoordelijke stoute schoenen aan en ik leg mijn handen op haar billen. Maar Anne laat er geen gras over groeien. In één beweging ligt mijn stringetje op mijn enkels. Haar hand betast mijn kutje en ik snuif steeds harder door mijn neus. Onwennig kneed ik Anne's billen totdat ze mijn hand pakt en het in haar string steekt. Mijn vingertoppen voelen een vochtig kutje! Ik heb Amne's kuttje wel eens gevoeld, maar altijd zat er nog de stof van een broek tussen. Voor het eerst voel ik haar naakt!
Plotseling gaat de deur van een hokje naast ons open en weer dicht. We stoppen de zoen, maar door de opwinding vergeten we al snel dat er om ons heen iets gebeurt. Anne gaat op de wc-pot zitten en trekt me naar zich toe. Ik doe mijn benen iets wijder uit elkaar en Anne steekt een vinger mijn kutje in.
Anne Anne - 12-08-24 @ 00:13
0
Mijn plannetje heeft duidelijk gewerkt en ik hoef me niet meer in te houden. Ashley lijkt als was in m'n handen en wat ik ook met haar wil doen vindt ze goed. We stappen snel een hokje in en beginnen onmiddellijk weer te zoenen. De tongzoen is nu een stuk heftiger dan in het tentje en we houden ons allebei niet meer in.

Ash pakt mijn billen en kneed ze stevig wat heerlijk voelt. Ik ga een stapje verder en trek haar broekje in een keer naar beneden. Mijn hand gaat naar haar kutje, ik voel hoe ontzettend nat ze is en ik ga met 1 vinger in haar. Ze snuift en hijgt in mijn oor en blijft mijn billen kneden. Maar ik wil meer en ik pak haar hand en duw haar hand mijn broekje in.

Ik voel haar vinger diep bij mij naar binnen gaan en ik duw mijn middelvinger helemaal bij haar naar binnen. Onze tongzoen wordt hierdoor alleen maar heftiger en ik voel wat spuug mijn mond uit lopen omdat we zo nat aan het zoenen zijn.

Ik ga op de wc zitten en trek Ashley dichterbij. Ze doet automatisch haar benen open en gaat wat wijder staan en nodigt me hiermee uit tussen haar benen. Ik kijk even omhoog en zie de geile blik in haar ogen en hoe ze sexy op haar lip bijt.

Ik blijf haar aankijken, steek een vinger in haar kutje en begin haar te vingeren. Haar ogen rollen naar achteren en ik zie haar met open mond genieten van het gevoel. Ik breng ook een 2e vinger bij haar naar binnen en begin haar steviger te vingeren. Met mijn linkerhand open ik haar lipjes en ik kom dichterbij met mijn mond.

Op het moment dat het puntje van mijn tong haar klitje raakt slaat ze haar hand voor haar mond omdat ze geen geluid wil maken. Ik begin haar klitje te likken en haar tegelijkertijd te vingeren en als ze haar hand op mijn hoofd legt wil ze alleen nog maar klaarkomen. En daar help ik haar graag mee...
Ashley Ashley - 12-08-24 @ 15:25
0
Oh Gosh!!!
Vaak van gedroomd maar nooit geweten dat dit zo lekker voelt! Mijn ex vriendje Joost likte er eens aan maar hij deed net alsof het een wasbord is waar je hard overheen moet raggen.
Nu voelt het zo lekker! Anne heeft zoveel gevoel in haar tong! Ik sla een hand voor mijn mond want ik ga gillen! For Sure!
Ik kan er niks aan doen, maar ik rijd mijn kutje automatisch tegen de tong van Anne die daar om lacht. Ik kreun steeds harder en als ze dan een vinger mijn gaatje insteekt kom ik schokkend klaar! Een zware kreun en een klein gilletje achter mijn hand!
Ik ben zwak in mijn benen en ga met mijn neus gericht naar Anne op haar schoot zitten. Ze geeft me een tongzoen en ik proef indirect mijn kutje.
"Mag ik ook een keertje proberen?" Fluister ik.
Anne knikt en grijnst. "Mag?! Je moet, ik wil ook komen!" Fluistert ze lachend.
Gespannen ga ik van haar schoot en ik kniel op de.nu nog schone vloer.
Anne doet haar stringetje uit en ik kijk op een nat en kaal kutje! "Doe wat je wilt!"
Met trillende vingers betast ik haar. Wat voelt dit heerlijk zacht en nat! Nu weet ik wat de meiden bedoelen. Ze hebben allemaal al ervaring met elkaar, maar ik durfde behalve een beetje voelen niet verder gaan. Maar nu!!!
Ik steek een vinger in het hete kutje en ik zie Anne genieten. Daarom raap ik alle moed bij elkaar en ik kus haar lichaam terwijl ik steeds verder afzak. Ik snuif haar geur op en lik voor het eerst in mijn leven aan een kutje!
Anne geniet zichtbaar, hoorbaar en voelbaar! "Hmmm talentje!" Kreunt ze.
Ik krijg de smaak te pakken en als ze haar benen om me heen legt druk ik mijn gezicht helemaal in haar kruis. Mijn lange bruine haren zijn nat van de hitte, maar mijn pony nat van Anne's natte kutje. "Ik kom Ash!" Zegt ze nu hardop! Ze beukt haar kutje in mijn gezicht en ze zet haar handen aan weerszijden tegen de kunststof muren van het wc hokje. En dan komt ze klaar!
Terwijl Anne schokkend bijkomt horen we ineens boven ons, "Fuuckk!"
We kijken geschrokken omhoog en zien Brian met een rood hoofd boven ons!
Brian Brian - 12-08-24 @ 21:40
0
Als de deur naast jullie wc openzwaait en verlaten wordt kan ik het niet laten om snel de ruimte de mijne te maken.
Snel sluit ik de deur achter me en wrijf over de gespannen stof om mijn dikke erectie. Mijn ontblote eikel schuurt langs de gladde stof van mijn boxer. Het bezorgt me een bijzonder aangenaam geil gevoel.

Als ik mijn riem open en mijn hand onder de boord van boxer schuif krijgt mijn dikke harde lid de vrijheid. Hij veert uit mijn broek en staat fier overeind. Als ik hem beet pak voel ik het bloed in mijn zwellichamen pompen. Bij elke hartslag voel ik hem iets groeien.

Het zachte gekreun in het hokje naast me is duidelijk hoorbaar. Ik zou een moord doen om bij ze in de kleine ruimte te staan... Zachtjes trekkend aan mijn lul hoor ik het natte geluid van vingers die kutjes verwennen...

In mijn geile bui kan ik het niet mezelf niet meer inhouden. Ik moet en ik zal met eigen ogen zien hoe de twee geile meisjes elkaar verwennen.

Op het moment dat ik mijn hoofd over de rand steek plaatst Anne net haar handen tegen de wanden van het hokje om zich schrap te zetten voor haar naderde orgasme.

"Ik kom Ash!" Zegt ze nu hardop! Trekkend aan mijn lul voel ik nu ook mijn hoogtepunt naderen. Luid kreunend zie ik Anne in Ashley's gezicht klaarkomen. Schokkend drukt ze haar kale kutje nog steviger tegen haar lippen. Het ziet er zooo geil uit, haar strakke buikje die overgaat in twee mooie volle lipjes waartussen Ashley's tong duidelijk zichtbaar is. Dit aanzicht wordt me teveel en sneller dan verwacht voel ik mijn sperma zich een weg richting mijn eikel banen.. "Fuuckk!" Kreun ik luid, mijn zaad spuit uit mijn lul, ik kon het niet meer stoppen.

De meiden kijken verschrikt naar boven... Blozend kijk ik ze aan.. "Sorry dames, jullie hebben me zo geil gemaakt, ik kon het niet laten om even te kijken... "
Natan Natan - 13-08-24 @ 23:14
0
Met de jongens waarmee ik op pad ben hebben we al stel leuke dagen gehad. Brian leek beetje afwezig, alsof die gozer verliefd is. Ik denk eigenlijk op één van die meiden waarmee we net zaten te kletsen. Nu is hij ook alweer weg en we zouden zo wat boodschappen doen.

"Brian, kerel, hier zit je, wtf ben je aan het doen man?" roep ik als ik m in de verte zie

Brian houdt een vinger voor zijn mond als teken dat ik stil moet zijn.

"Gast, je hebt...djeezzz
OK, vertel me alles!" fluister ik

Brian loopt iets opzij met mij en verteld fluisterend wat hij gezien heeft. Mijn broekje staat spontaan megastrak

"Twee van die meiden die net bij ons waren, die lekkere chicks dus?

Brian wijst schuin naar beneden.

"Wat? Zitten daar samen nog in dat toilet en daar is het allemaal gebeurd??"

Dan zie ik de twee uit het hokje komen, ze kijken naar boven. Brian hadden ze toch al gezien, maar mij nog niet. Ik wilde verstoppen maar toen ik ze zag, bleef ik net even lang te verstijfd staan. Ik heb inmiddels een heel ander beeld dan net bij onze tent toen we zaten te kletsen...
Anne Anne - 14-08-24 @ 08:32
0
Hoi Natan, leuk dat je meeschrijft maar ik ga een klein stapje terug sorry 😬

Ashley is een natuurtalentje, ze zakt naar beneden met haar mond langs mijn borsten en bij mijn kutje aangekomen raakt haar tongetje alle juiste plekjes. Ze krijgt de smaak te pakken, duwt haar gezicht dicht tegen mijn kutje aan en haar tong diep in me. Dan drukt ze 2 of 3 vingers in mijn kutje en begint ze hard te vingeren terwijl haar tongetje langs mijn klitje flitst. Dit ga ik niet lang volhouden en al snel kreun ik luid "Ik kom Ash!" Ik zet mijn handen tegen de wandjes van het hokje en zet me schrap voor het aanstormende orgasme.

Precies op het moment dat ik klaarkom en mijn lichaam ongecontroleerd begint te schokken horen we boven ons "Fuuckk!" en we kijken omhoog. Daar zit een van de jongens van de tenten naast ons naar ons te kijken en zijn gezicht verraad dat hij precies op hetzelfde moment als ik aan het klaarkomen is. Beide met een verwrongen gezicht van ons orgasme kijken we elkaar in de ogen aan wat wel een beetje awkward is maar ik kan het ook echt niet verbergen en ergens is het ook best geil.

Als we even later wat bijgekomen zijn zegt hij "Sorry dames, jullie hebben me zo geil gemaakt, ik kon het niet laten om even te kijken..." 'Heel erg sorry is hij niet want hij blijft gewoon lekker naar ons kijken' gaat er door me heen. Ash zit nog op haar knietjes voor me en ik streel haar door haar haren, wat kan zij geweldig likken zeg! Zelfs sta ik hier helemaal naakt, waarschijnlijk met een heel rood hoofd door het klaarkomen. Maar ik ben nog steeds geil. "Jammer dat jij je kruid al verschoten hebt, anders hadden wij je kunnen helpen" knipoog ik naar Brian.

"Oh maar ik kan nog wel een keer hoor!" zegt hij stoer. "Geloof er niks van!" daag ik hem uit. "Ik zal het jullie laten zien" en hij stapt naar beneden. Ik doe ons hokje van het slot en kom op mijn knietjes naast Ash op de grond zit die mij vragend aankijkt. "Komt goed lieverd, laten we nog even lol hebben met heb, ik heb nog wel zin jij niet?" Ze knikt een beetje van ja als de deur open gaat en Brian naar binnen stapt.
Natan Natan - 14-08-24 @ 12:24
0
Geen enkel probleem natuurlijk Anne, ik viel ook midden in het verhaal in vanuit andere invalshoek. Leef jullie eerst lekker uit met Brian, ik kijk wanneer het eventueel geschikt moment is.

===
===
Ashley Ashley - 14-08-24 @ 22:52
+1
Nou ja zeg!! Heb ik een langer en vooral heerlijk stukje geschreven. Er staat een groene balk en ik klik weg. Vermoedelijk klikte ik het "akkoord gaan met huisregels" weg te hebben geklikt 🫣
Nu blijkt het niet eens te zijn geplaatst 😵😭
Nu ga ik slapen. Maar ik zal het morgen proberen goed te maken.
Anne Anne - 15-08-24 @ 07:57
0
Oh nee Ashley, dat is altijd zo irritant! Ik heb het ook wel eens gehad en nu kopieer ik altijd eerst de tekst die ik net geschreven heb voordat ik op de knop Plaatsen klik. Dat heeft me al een paar keer gered 😄 Ik heb zin in je heerlijke stukje, kan niet wachten! En hopelijk doet Brian ook snel weer mee en misschien komt Madelon nog terug. Zijn er nog andere mensen die de rol van een van onze andere vriendinnen op zich willen nemen? Laat je fantasie de vrije loop! Liefs, Anne
Ashley Ashley - 15-08-24 @ 16:06
0
Ja echt hè? Ik was zo blij (en opgewonden) door mijn bijdrage dat ik te snel heb weggeklikt haha. Ik zal het opnieuw proberen. Het zal iets korter worden en ik laat het aan jou het aan te vullen. Je schrijft echt heerlijk! Hmmm. En Brian gaat iets lekkers beleven haha.
Natan welkom!
Ik zie Madelon niet terugkomen helaas. Wordt tijd voor andere meisjes haha


Ik kijk gespannen naar Anne. Ze kijkt me aan met een gezicht van 'komt goed'.
"Komt goed lieverd, laten we nog even lol hebben met hem, ik heb nog wel zin jij niet?"
Ik knik onzeker 'Ja' maar spannend vind ik het wel. Meteen stapt Brian ook zichtbaar zenuwachtig ons hokje in.
"Je hebt echt lef hoor!" Lacht Anne en ze gaat voor zijn kruis zitten. Meteen trekt ze zijn shorts naar beneden die op zijn enkels valt. We kijken allebei naar een stevige half harde lul. Anne streelt de bovenkant van de schacht met twee vingers en we zien de piemel langzaam harder worden. Anne pakt mijn hand en geleidt het naar de balzak van Brian. Het hart klopt me in de keel, maar ik ben plots weer supergeil! Ik heb hier wel eens over gefantaseerd en nu beleef ik.het echt!
Anne heeft haar hand intussen om de lul en ze trekt hem rustig af. In mijn enthousiasme trek ik harder aan de balzak waardoor Brian geil begint te kreunen.
Naast ons horen we de wc deuren open en dicht gaan. Het wordt duidelijk drukker. Daarom legt Anne haar vinger aan de mond en zegt "ssst"
"Kom Ash" Fluistert ze en ze neemt de eikel van Brian in haar mond. Ik voel het vocht gewoon gewoon uit mijn nog steeds blote kutje komen terwijl ik toekijk. Maar Anne geeft aan dat ik zijn schacht moet likken. Het wordt alleen maar leuker!
Ik laat mijn tong over de schacht gaan en zie dat Brian zijn hand voor de mond houdt. Ik blijf de ballen strelen en af en toe raken de tongen van Anne en mij elkaar. Dan duwt Anne Brian plotseling naar de wc pot. Hij gaat zitten. Ze kijkt naar zijn pik en dan vraagt ze mij "Jij of ik?"
"Jij" giechel ik zachtjes. Zonder twijfel gaat Anne op de stijve pik van Brian zitten, die vervolgens geil naar mij kijkt terwijl hij geniet van Anne die op zijn pik rijdt. Ik kijk naar de hobbelende borsten en ga achter haar staan om niet als 5e wiel aan de wagen toe te kijken. Ik kneed haar borsten en zuig aan het oorlelletje waardoor Anne neer kreunt. Ze trekt één van mijn handen naar haar kutje en ik begrijp de hint meteen! Ik vinger haar klitje terwijl ik over haar heen buig.
"Mmm wat zijn jullie geil!" Kreunt Brian. Ik vinger steeds sneller en dan komt Anne klaar! Ik geef haar opnieuw een heftige tongzoen en dan staat ze op.
"Nu Jij!" Hijgt ze nog na.
Brian Brian - 15-08-24 @ 18:20
0
Anne drukt me naar achteren op de pot en komt gelijk op mijn schoot zitten... wauw wat een lekkere geile meiden zijn dit zeg... alles raakt in een stroomversnelling van geile lust. Ze pakt mijn paal die bijna op knappen staat. Ze plaatst mijn dikke glibberige pik voor haar nauwe neukholletje en laat zich zakken. Meteen voel ik haar nauwe warme spleet om mijn hele schacht klemmen...

Geil kijk ik naar haar prachtige tietjes terwijl Ashley haar tepeltjes tussen haar vingers rolt. Zachtjes kreunend schuift Anne met haar mooie kale tienerkutje over mijn kloppende pik. Anne pakt haar hand en leidt deze naar haar lipjes om haar clitje te vingeren...

"Mmm wat zijn jullie geil!" Kreun ik zachtjes. Omdat ik net mijn eerste lading sperma in de toiletruimte naast ons geloosd heb kan ik het nu extra lang volhouden zonder haar kutje vol te spuiten. In de geile opwinding hebben we geen van ons allen aan een condoom gedacht...

Ashley geeft Anne een heerlijke tongzoen waarna ze kreunend opstaat. "Nu jij Ash, nu ben jij aan de beurt.

Ze doet een stap opzij en ontdoet Ashley van haar topje en beha. Met geile ogen kijk ik naar het geile showtje. Haar grote borsten staan fier overeind en haar tepels zijn staalhard. "Wauw Ashley, wat zie je geweldig uit. Ik pak mijn glibberige pik vol in mijn hand en laat hem zachtjes door mijn vuist glijden.

Dan stapt Ashley op mijn schoot en drukt haar dikke tieten tegen mijn borst. Ze buigt mijn hoofd naar me toe en geeft me een ontzettend geile lange natte tongzoen... Haar gladde lipjes schuift ze plagend over mijn dikke kloppende lul. Ik pak haar bij haar strakke kontje en til haar iets op waardoor mijn pik zich opricht en de ingang van haar schede zoekt. "Neuk me Brian, ik wil je zo diep mogelijk in me voelen." Ik laat haar wat zakken waardoor mijn pik haar nauwe kutje spreidt. "Wauw Ashley, wat ben je strak zeg, laat je maar voorzichtig zakken."

Gretig laat ze mijn pik toe in haar jonge kutje waarbij ze een lange zachte kreun niet kan onderdrukken... Als ze op en neer begint te bewegen schuurt ze met haar tepels over mijn borstkas. Het bezorgd ons allebei een fantastisch gevoel...
Anne Anne - 16-08-24 @ 22:59
0
Brian heeft wel lef dat moet ik hem geven, veel jongens doen wel stoer en hebben een grote mond maar als puntje bij paaltje komt durven ze toch niet. Ik trek gelijk zijn korte broek en boxer naar beneden en staat hij met zijn half stijve lul voor ons. Ik pak hem vast en begin er rustig aan te trekken wat ervoor zorgt dat hij 10 seconden later keihard recht naar voren staat. Hier zo heel fout in een wc hokje op onze knietjes naast Ashley zitten maakt me echt ontzettend geil en bedenk me geen seconde en ik hap zijn lul naar binnen en sluit mijn lippen om zijn eikel. Ik hoor hem kreunen als ik een goed tempo mijn mond over zijn lul laat gaan en hem steeds dieper pijp.

Ik voel hoe Ashley zijn ballen kneed en de schacht van zijn lul likt en haar tongetje af en toe mij likken. Ik laat de lul uit mijn mond floepen en begin ook te likken en voel haar tongetje langs de mijne likken en we tongen met elkaar met een stijve lul tussen ons in. Ik bied Ashley de lul aan en gulzig hapt zij em ook naar binnen en pijpt Brian even stevig en zo wisselen we zijn lul steeds aan elkaar uit. Ik heb dit wel eens in een pornofilmpje gezien en wij lijken wel porno actrices zoals we hier bezig zijn!

Dan wil ik meer en ik sta op en duw Brian zittend op het toilet. Zijn paal staat recht omhoog en hij heeft volgens mij wel door wat ik wil en wat er komen gaat. Zonder iets te zeggen stap ik naar hem toe met mijn tiete recht voor zijn gezicht, plaats mijn benen links en rechts van de zijne en zak naar beneden. Ik voel zijn stijve tussen mijn benen, pak hem vast en zorg dat ie precies voor mijn kutje zit en ga op zijn schoot zitten. Ik voel hem diep bij mij naar binnen schuiven en het voelt zalig!

Ash komt dicht tegen mij aan staan en knijpt in mijn tepetjes wat me bijna doet gillen van genot en dan pak ik haar hand en druk die tussen mijn benen. Ze begint mijn klitje te vingeren terwijl ik op en neer wip en mezelf neuk op Brian's lul. "Mmm wat zijn jullie geil!" kreunt hij en ik vind dat hij het goed lang volhoudt! Ik sta op en zeg "Nu jij Ash!" en geef haar een diepe natte tongzoen terwijl ik haar shirtje en bh uittrek. Haar perfecte borsten bouncen de vrijheid tegemoet en ik pak ze even lekker vast en sabbel even snel op haar tepeltjes.

Dan stap ze op Brian af, biedt hem haar borsten aan waar hij graag gebruikt van maakt en hij zuigt ze gulzig zijn mond in en dan geeft ze hem een diepe tongzoen terwijl ze op zijn schoot gaat zitten. Ze kreunt iets in zijn oor en verplaatst zijn lul wat om hem bij haar goede gaatje te krijgen maar dan zie ik van dichtbij hoe zijn lul helemaal haar kutje in schuift en ik hoor Ashley kreunen. Ze begint op en neer te wippen en ik zit er op mijn knieën bij en het is heel mooi hoe zijn lul steeds weer in en uit haar gaat en hoe haar kutje de lul als het ware vastpakt en steeds weer naar binnen zuigt.

Ik kriebel wat aan zijn balzak en aan haar kleine kontje wat ze beide doet kreunen van genot. Dat Brian Ashley leuk vond wist ik al uit ons gesprek maar Ash lijkt ook helemaal in deze onverwachte neukbeurt op te gaan. Ze beweegt stevig op en neer en neukt zichzelf diep op zijn lul en hun monden lijken wel aan elkaar vast geplakt en ze zijn aan een stuk door aan het tongen. Ik weet niet helemaal wat ik nu moet doen en besluit om maar tegen de deur aan te leunen en wat met mezelf te gaan spelen. Ik streel mijn gevoelige tepeltjes en vinger mezelf een beetje maar voel me toch bijna het 5e wiel aan de wagen nu even...
Ashley Ashley - 17-08-24 @ 09:42
0
Oké!!! In het vervolg ga ik de verhalen eerst in een kladblok schrijven en daarna kopiëren en plakken!
Ik moest na een lange schakel nog maar 1 of 2 zinnen en toen viel mijn telefoon uit mijn hand! Weg verhaal! Grrr. Wat is dat ontzettend lastig zeg!
Sorry alvast. Ik zal zo snel mogelijk opnieuw beginnen!
Xxx
Anne Anne - 17-08-24 @ 12:01
0
Hihi, er is toch zo'n gezegde met een ezel en een steen ofzo? 😉😂 Best wel klungelig dat je verhaal weg was omdat je je telefoon uit je hand liet vallen hihi! Maar geeft niets hoor, we wachten rustig af op jouw schakel, geen haast! Dikke kus, An
Lisa Lisa - 17-08-24 @ 12:50
0
Al een aantal jaar ben ik als vrijwilliger werkzaam voor een organisatie die festivals organiseert. Het is geen full time job maar ik krijg een kleine vergoeding maar doe het graag omdat ik de sfeer geweldig vind en ik kan gratis naar bands kijken. Met mijn 38 jaar ben ik misschien de oudste vrouwelijke vrijwilliger die er rond loopt. Ik ben mij ervan bewust dat er veel jongeren zijn op een festival en vooral de jongens met misschien iets teveel hormonen dus ik probeer mij altijd zo onaantrekkelijk te kleden maar ik kan niet mijn ferme borsten en goed verzorgde lichaam niet verbergen.

Wanneer ik mijn ronde doe op het festival terrein loop ik de ruimte waar de algemene toiletten zijn. Bijna alle hokken zijn leeg maar als ik langs een hok loop waar de deur dicht zit hoor ik gehijg en gesteun. Ik zucht ondanks het tegen de reglementen zijn gebeurt het toch elke keer weer, mensen die het toilet gebruiken als een bed. Meestal laat ik ze gewoon begaan maar ik klop wel aan de deur.
'Hallo, het is tegen de reglementen om met meerdere mensen in het wc hokje te zijn, willen jullie afmaken waar jullie mee bezig zijn?'
Het gekreun en gestommel stopten ik hoor een jongensstem die sorry zegt. Ik lach even en loop dan verder.

Als ik een tijdje over het terrein loop tussen de opgezette tenten zie ik opeens een jongen lopen die iets lijkt te zoeken. Ik loop naar hem toe en vraag of hij iets zoekt. De jongen kijkt mij aan alsof hij wil zeggen waar bemoei je je mee.
'Ja dat wel,' zegt de jongen nu beleefd,' ik kijk even of ik een vriend kan vinden , we gingen boodschappen doen.'
Ook al heb ik mijn shirt tot aan mijn nek dicht, zie ik de jongen opvallend veel richting mijn borsten kijken.
'Ok, is hij al lang weg?' Vraag ik hem.
'Nee hoor, 'zegt de jongen,'Het is alleen dat we iets hadden afgesproken.'
Het lijkt mij niet een situatie om meteen alarm te slaan maar ik druk hem op het hart om nog te wachten .
'Maar ik wil wel voor je rond kijken, ' zeg ik en vraag hem voor een beschrijving.
Nadat hij mij een goede beschrijving heeft gegeven wijst hij mij de tent aan waar hij met zijn vrienden verblijft.
'Ik ben trouwens Natan,'zegt hij vervolgens en ik glimlach.
Natan Natan - 17-08-24 @ 13:52
0
Waar blijft die gast nou? Hij weet dat wij aan de beurt zijn voor koken.
Voor de zoveelste keer loop ik het terrein af, voor mijn gevoel uur dat ik bezig ben maar als ik op m'n horloge kijk is hij eigenlijk nog niet eens zo heel lang weg maar afspraak = afspraak.
Geïrriteerd loop weer hetzelfde rondje.
"Zoek je iets?" vraagt een vrouw me. Waar bemoeit ze zich mee?
"Ja, dat wel, ik kijk of ik een vriend kan vinden, we gingen boodschappen doen" mompel ik en wil verder gaan, maar ze vraagt door en als ik haar aankijk, kan ik mijn ogen niet tegenhouden en onbewust bekijk ik haar volle borsten misschien net iets te lang.
Ze zegt me nog even te wachten, alsof ik dat niet al lang genoeg doe.
Krijg de indruk dat ze hier werkt, helemaal als ze ook nog zegt wel te willen rondkijken. Hm, misschien toch best aardige vrouw, ze heeft eigenlijk wel wat weg van mijn moeder. Nog ietwat gebiologeerd naar haar borsten kijkend, stel ik me voor als Natan, waarop zij zich voortelt als Lisa. Ik voel me een klein beetje rood worden als ik zelf door heb hoe ik naar haar borsten kijk, ik kijk haar weer in de ogen en zie een lieve glimlach, meen in de verte gekreun te horen. "Ik ..ik kijk nog even verder ook, bedankt uh ... Lisa"
Jeemig vent wat heb jij ineens? Waarom begin ik te hakkelen. "Je vindt hem wel" zegt Lisa nog en ik voel even een hand op me. Het gekreun trekt mijn aandacht en ik meen zelfs Brian te horen ..Ik loop die kant op, kijk nog even achterom en zie lisa ook achterom kijken. Beetje vreemd gevoel komt mijn buik binnen...
Brian Brian - 18-08-24 @ 08:30
0
Genietend van haar strakke kutje om mijn lul voel ik weer een orgasme naderen... steeds steviger begint Ashley op mijn harde lul te rijden. Haar heerlijke tieten liggen lekker in mijn handen. Vlak voor ik haar jonge kutje volspuit wordt erop de deur geklopt.

'Hallo, het is tegen de reglementen om met meerdere mensen in het wc hokje te zijn, willen jullie afmaken waar jullie mee bezig zijn?'

Abrubt stopt Ashley en blijft even roerloos zitten terwijl mijn pik tot de wortel aan toe in haar schede drukt. 'Sorry,' is het enige dat ik kan uitbrengen... Gelijk knijp ik weer een beetje in haar tepeltjes en druk mijn heupen naar boven... 'Kom Ashley, we waren er bijna,' hijg ik zachtjes in haar oor.

Om niet te veel geluid te maken begint ze nu met haar heupen te draaien waardoor mijn pik langs haar clitje glijdt. Mijn mond druk ik op één van haar stijfe tepeltjes. Hijgend met haar hoofd in mijn nek hoor ik haar orgasme naderen. 'Ga door Brian, ik ben er bijna,' kreunt ze zachtjes.

Het geheel maakt me zo geil en het knijpende kutje om mijn lul voelt als een hemel op aarde. Haar schede begint te verkrampen als ze hijgend klaarkomt op mijn lul diep in haar onderbuik. Luid grommend voel ik mijn pik opzwellen in je nauwe spleetje en voel ik voor de tweede keer een lading zaad door mijn lul stromen. Het zalige gevoel van mijn orgasme maakt me duizelig... Schokkend spuit ik Ashley's jonge kutje vol met mijn warme witte goud... Ze omhelst me en zoent me weer liefdevol op mijn mond... 'Hmmm, dat was fantastisch Brian!'

Anne kijkt een beetje beteuterd toe en komt tegen ons aan staan... 'Slapen we vanavond met ons drieën in mijn tent?' Vraagt ze hoopvol. We knikken allebei gretig instemmend.
Ashley Ashley - 18-08-24 @ 08:47
0
De ezel is terug haha

Zo geil als boter kijk ik naar Anne terwijl ik op en neer beweeg op de lekkere lul van Brian. Ik zie dat ze tegen de deur staat te vingeren, maar niet meer echt deel uitmaakt van onze trio. Het is amper een trio te noemen zo in die wc hokje, maar geil is het zeker!
"Kom eens" Zeg ik en pak Anne haar hand. Ik wip nog een paar keer goed op de harde paal en stap er dan met lichte tegenzin af. Maar ergens heb ik wel het gevoel dat het vaker gaat gebeuren dit weekend.
Ik duw Anne weer op Brian's schoot maar nu met de rug naar hem toe. Zijn lul staat hard en nog nat van mijn kutje tussen Anne's benen als ik op mijn knieën de pik opzij duw en het kutje van Anne lik. Anne kreunt en beweegt haar billen geil op schoot van Brian.
Tegelijkertijd trek ik Brian af om de stijve vervolgens een paar keer in mijn mond te nemen. Maar de focus ligt op Anne. Ze legt haar hoofd in haar nek en ze zoent heftig en geil met Brian. Ik kijk omhoog en zie hoe geil het lijkt. Zo geil dat ik me, onder het likken en trekken, zelf ook vinger. Brian speelt met de tepels van Anne en kreunt steeds meer.
En ineens wordt er op de deur geklopt!

"Hallo, het is tegen de reglementen om met meerdere mensen in het wc hokje te zijn, willen jullie afmaken waar jullie mee bezig zijn?"
Klinkt een dwingende dich vriendelijke vrouwenstem.
Met grote ogen kijk ik Anne en Brian aan.
"Sorry" zegt Brian droog en wij giechelen.
"We mogen het afmaken" Lacht Anne.
Ze zoent Brian weer en ik neem zijn pik in mijn mond. Daarna sla ik ermee tegen het kutje van Anne en zo herhaal ik mijn ritueel.
Ineens rilt Brian helemaal en kreunt dat hij komt! Ik duw zijn pik tegen Anne's kutje en een laar klodders sperma schieten er tegenaan! Het lijkt zo geil om dat te zien! De jongens die het met mij deden spoten altijd in hun condoom, dus live een jongen zien spuiten is voor mij de eerste keer.
Anne reageert gelijk en ze wrijft al vingerend de sperma uit over haar kut. Daardoor hou ik het niet meer en ga ik op haar knie zitten om vervolgens mijn kutje over haar knie te laten glijden. Thuis doe ik dat altijd op de houten leuning van de oude 'rokersstoel' van mijn opa die bij ons op zolder staat. Het voelt heerlijk om zo klaar te komen. Maar op de knie van Anne is het nog lekker! Half gehurkt glij ik over haar heen en Anne vingert zichzelf heftig. We komen bijna tegelijkertijd klaar!
Terwijl we hijgend en schokkend met ons onderlijf op Brian zitten zegt hij "Ik had veel van dit weekend verwacht. Maar dit kwam in mijn stoutste dromen niet voor!" En hij heeft gelijk! Dit is wel het geilste wat ik ooit heb beleefd!
Nog lekkend van het geil kleden we onszelf aan. Brian bedankt ons. "Ik zie jullie nog wel toch?" Zegt hij. "Ja duh! We staan naast elkaar, lijkt me logisch!" Lacht Anne.
En lachend verlaat Brian, nadat hij even goed rondkeek, het hokje.
Anne en ik kijken elkaar even diep aan en schieten dan in een harde lach! "Well that escalated quickly!" Zeg ik. Voor dit weekend had ik nog nooit iets heel geks beleefd.
Ook wij verlaten het hokje.
Vlakbij onze tentjes zien we Brian staan met een andere jongen van hun groep. Natan of zoiets. Ze praten en lachen.
Als wij voorbij lopen en de jongens ons aanstaren zegt Anne "Niet teveel overdrijven hè?" En lachend lopen we door als Brian met een betrapt hoofd "Nee" zegt.

Bij mijn tentje aangekomen zie ik dat de spullen van Madelon weg zijn. Esmee, een andere vriendin zegt dat ze toch liever bij haar ligt aangezien Anne en ik het zo goed met elkaar kunnen vinden en Madelon het juist met Esmee goed kan vinden.
Met plezier pakt Anne haar spullen en ze verhuist naar mij.
"Tijd voor een douche en heerlijke muziek!" Zeg ik.
"Tijd voor een douche, heerlijke muziek en leuke mensen!" Zegt Anne met een knipoog.
Lisa Lisa - 18-08-24 @ 11:22
0
Ik kijk nog even om en ik zie dat Natan mij ook nakijkt. Hij is een aantrekkelijke jongen en goedgebouwd. Ondeugende mooie ogen en langer dan mij. Nou ja met mijn 1 67 is de helft van de wereldbevolking dat wel, bedenk ik mij en ik moet even lachen. Ik kan er niet omheen dat ik mij aangetrokken voel tot Natan maar vraag me tegelijkertijd af of ik het moet negeren, want als ik het zo inschat is hij vele jaren jonger dan mij. Maar waarom zou ik het niet doen? Hij lijkt mij oud genoeg dat het legaal is en het is toch al 3 weken geleden dat ik seks heb gehad met een man die ik in een kroeg had ontmoet die overigens meteen wou trouwen nadat ik hem een goede pijpbeurt had gegeven.

Terwijl ik zo aan het nadenken was en over Natan fantaseerde lette ik helemaal niet op waar ik loop en bots pardoes tegen een knap meisje aan. Naast haar loopt een andere meid en ze hebben beide een handdoek onder hun arm.
'Sorry, ik zag jullie niet, 'excuseer ik mijzelf en de dame waar ik tegenaan bots kijkt mij een beetje boos aan, maar als ze ziet dat ik kleding van het festival draag, glimlacht ze.
'Oh geeft niks, 'lacht ze, 'het is niet de eerste keer vandaag dat iemand mij aanraakt.'
'Toch niet ongewenst?' Vraag ik omdat ik toch tegen haar ben aangebotst.
Het andere meisje begint te giechelen . 'Integendeel,' zegt zij met een brede grijns op haar knap gezichtje.
'Goed zo, een fijne dag nog,' zeg ik vriendelijk en ik loop verder.
'Dat gaat zeker lukken,' hoor ik en als ik omkijk zie ik hoe ze giechelend gearmd richting de douches lopen.

Als ik mijn ronde bijna klaar heb en terugloop naar de vrijwilligerspost zie ik in de verte Natan staan. Er staat een leuke jongen bij hem en ik gok dat het zijn vriend is. Ik knoop twee knoopjes los bovenaan mijn shirt en ik voel hoe mijn borsten zich vrijer kunnen bewegen.
'Je hebt hem gevonden?' Vraag ik glimlachend.
Natan en de andere jongen kijken mij aan en ik merk dat Natan als zijn vriend hun blik stiekem keurend naar mijn borsten kijken die omdat de knopen los zijn nu iets opbollen naar buiten.
'Yup', zegt Natan lachend en net op dat moment hoor ik iemand : 'Joehoeee' roepen.
En als ik omkijk zie ik de twee meiden zwaaien en de vriend van Natan zwaait terug.
'Nou ik denk dat jullie een leuke avond hebben, 'lach ik.
'Ik denk Brian eerder dan mij,' lacht Natan een beetje sip.
'Bedankt nog dat je mee wilde zoeken naar Brian,' zegt Natan en stoot zijn Brian aan met zijn ellenboog.
'Daar ben ik voor,' glimlach ik en kijk Natan vriendelijk aan, Als er nog iets is wat ik voor jou of jullie kan doen, bel maar met de post en vraag maar naar Lisa.
'Zal ik doen,' zegt Natan enthousiast en ik zie hem kleuren als ik hem een klein knipoogje geef.
Brian Brian - 18-08-24 @ 12:20
0
@Ashley, ik vind jouw reactie veel geiler...

Een paar flinke klodders sperma schieten uit mijn plasgaatje en landen op Anne's schaamlippen en venusheuvel. Luid kreunend blijft mijn lul pulseren in Ashley's hand. Ze wrijft met haar hand mijn warme glibberige zaad uit over haar openstaande kutje. Ashley kijkt er geil naar en wrijft met haar druipende spleetje over Anne's bovenbeen.

Ik heb nog nooit zulke geile meiden ontmoet. We kennen elkaar amper een uur. Ik heb beide kutjes al mogen neuken en ik heb het vermoeden dat ik nog veel meer met deze beauties ga beleven.

Even later sta ik met Natan te praten en nog wat bij te komen van mijn geile belevenissen. Hij vraagt me honderd uit over wat ik beleefd heb. Ik ga hem niet alles vertellen, dat vind ik tegenover de meisjes niet zo sjiek...

'Je hebt hem gevonden?' hoor ik plotseling achter ons.

Een mooie jonge vrouw, klein van stuk maar met een mooi gevuld topje kijkt ons onderzoekend aan.

'Yup', zegt Natan lachend.

Net op dat moment horen we iemand : 'Joehoeee' roepen.
Als we omkijken zien we Ashley en Anne zwaaien. Ik zwaai terug en voel me een beetje rood worden.
'Nou ik denk dat jullie een leuke avond hebben, 'lacht de mooie vrouw waarbij ik haar mooie borsten op en neer zie deinen.

'Als er nog iets is wat ik voor jou of jullie kan doen, bel maar met de post en vraag maar naar Lisa.'
'Zal ik doen,' zegt Natan enthousiast en ik zie hem kleuren als ze hem een klein knipoogje geeft.

Wauw, die vrouw zit gewoon te flirten met hem. Ze mag dan wat ouder en rijper dan ons zijn, haar lichaam en uitstraling zijn prachtig. Ik zou er wel raad mee weten...
'Ik denk Brian eerder dan mij,' lacht Natan een beetje sip.

Ik zie de meiden arm in arm naar de douches lopen. Ik kan wel raden wat die samen gaan doen... een beetje jaloers kijk ik ernaar.
Natan Natan - 18-08-24 @ 15:59
0
Ik kijk Brian aan en we weten allebei dat we iets te vertellen hebben. Brian zag Lisa naar mij knipogen en die opmerking van de meiden om niet te veel te overdrijven...hm...
"OK, jij eerst" daag ik hem uit.
"Wat bedoel je?"
"Kom op man, je weet wat ik bedoel"
"Nee, jij dan, wie was die vrouw die naar jouw knipoogde?"
"Gewoon een vrijwiligster van de camping" reageer ik droogjes.
Dan schieten we allebei weer in de lach en stukje bij beetje komen de verhalen. Ik vind het al heel wat dat een vrouw naar mij knipoogde maar ik voel m'n gezicht meer en meer gloeien nat wat Brian verteld.
"Serieus? You're kidding man"
"Echt niet jongen"
"Ik dacht echt dat die twee zo lesbo als wat waren, helemaal toen ze arm in arm de douche in liepen net, die geilen echt wel op elkaar"
"Geloof het of niet jongen, ik overdrijf echt niet"
"Gast, waarom overkomt mij nou nooit zoiets??"
"Weet ik veel maar jij hebt jouw Lisa toch?"
"Mijn Lisa, doe normaal man, ik weet helemaal niet wat zij precies wil. Of ze überhaupt iets wil"
"Laat het gewoon gebeuren man, ik heb toch ook niks op touw gezet. Misschien vinden die meiden het wel geil door twee jongens tegelijk genomen te worden"
"Laten we nou eerst die boodschappen eerst maar doen he?" stel ik voor "anders krijgen we ook nog op onze donder van Arnoud en Eric"
Brian zegt niks, geeft me even later een stomp als we Lisa weer zien lopen. Een voorzichtig zwaaitje van mij haar kant op. Ik voel me rood worden, wat heb ik? Zo vaak grote bek en nu voel ik me verlegen jochie van twaalf.
"Het is echt wel een lekker ding Naat, pak je kans jongen"
"Kappen man" reageer ik beetje geïrriteerd terug.
"Nodig haar uit, vraag ik de meiden. we halen gewoon voor allemaal genoeg, één groot barbecue-feest" stelt Brian voor.
"Hm, ik weet niet man, best ongemakkelijk"
"Ze kunnen toch Nee zeggen als ze het niet zien zitten?"
Brian was altijd de lefgozer van ons twee, is hij nog steeds.
"OK, wtf, niks te verliezen toch?"
BOKS
Brian Brian - 18-08-24 @ 17:07
0
"OK, wtf, niks te verliezen toch?"
BOKS!

'Boks vriend! We gaan ervoor.'

Nadat we afgesproken hebben het tussen ons te houden gaan we richting de winkel.

Brian:
'Ze is lekker Natan, rijp met ervaring. Volgens mij kan ze ons allebei wel tegelijk hebben.'

Natan:
'Zou je samen met mij haar doen? Dat zou de eerste keer zijn.'

Brian:
'Absoluut! Het lijkt me ontzettend geil om samen met jou zo'n lekker ding te neuken.'

Natan:
'Heb jij al eens eerder sex gehad met een 'oudere' vrouw?'

Brian:
'Ik niet, alleen maar jonge strakke tienertjes, jij?'

Natan:
'Ik ook niet. En anaal, heb je dat wel eens gedaan?'

Brian:
'Ik heb wel eens een meisje haar sterretje gevingerd maar nog nooit in haar kontje geneukt.'

Natan:
'Heb je dat wel eens met jezelf geprobeerd?'

Brian:
'Jazeker, ik vind het best lekker. Volgens mij vind stiekem elke man dat wel lekker.'

Onderzoekend kijk ik Natan aan, ik weet bijna zeker dat hij mijn mening deelt.

We doen onze boodschappen in het dorp en lopen fantaserend over Lisa, Anne en Ashley terug naar de camping.

Terug op de camping lopen we direct naar de meiden om ze uit te nodigen voor de barbecue. Gretig gaan ze op onze uitnodiging in. 'Lekker jongens, we hebben wel zin in worst.' Antwoordt Ashley met een knipoog...

We lachen om het dubbelzinnige antwoord waarvan alleen wij vieren de diepere achtergrond weten.

'Natan, bel jij Lisa?'
Anne Anne - 18-08-24 @ 18:50
0
Die lieve lieve Ashley, ze wordt stevig geneukt en ik zie dat ze geniet maar toch stopt ze om mij er meer bij te betrekken, zo lief! Ze duwt me op zijn schoot met mijn billen naar hem toe en ik voel tegelijktijd zijn handen op mijn billen en haar tongetje op mijn kutje. Ik kreun en gooi mijn hoofd in mijn nek van genot. Brian en ik tongen wild en hij rolt mijn tepeltjes hard tussen zijn handen als er hard op de deur geklopt wordt. Wij zijn op slag stil. "Hallo, het is tegen de reglementen om met meerdere mensen in het wc hokje te zijn, willen jullie afmaken waar jullie mee bezig zijn?" "Ja sorry" mompelt Brian en ik lach "we mogen het afmaken haha!"

Wij gaan verder met tongen en ik hoor kokhals geluiden van onder ons komen dus dat betekent dat Ashley diep aan het pijpen is. Dan kreunt Brian hard en zijn hele lichaam trilt en ik voel hem tegen mij aan spuiten. Ik voel dat ik onder de klodders zit en ik smeer het uit over mijn buik en kutje en vinger mezelf dan stevig. Ashley wil net als ik ook komen dus ze staat op en begint haar kutje over mijn been heen te wrijven. Ik vinger hard door en weet dat niet lang gaat duren. Ik geef Ash een tongzoen en kreun dat ik ga komen. "Ik ook" piept ze en vrijwel tegelijkertijd komen we allebei schokkend klaar bij Brian op schoot en zijn zijn schoot en mijn been op slag kletsnat. We tongen nog even met z'n drietjes en ik streel zijn nu slappe lul nog een beetje en dan bedankt hij ons en stapt hij naar buiten.

Wij blijven achter en schieten in de slappe lach van de spanning en de geilheid. "Jeetje Ash, wat is er gebeurt?" vraag ik. "Ja ik weet het ook echt niet, dit had ik nooit verwacht" antwoord ze vol ongeloof. "Dat was echt heel lekker en leuk vond je niet?" "Misschien niet de woorden die ik zou gebruiken maar ik snap wat je bedoelt" zegt ze lachend. "Kom we halen een handdoek en shampoo op en gaan samen douchen" zeg ik en hand in hand lopen we via de tentjes naar het douchegebouw. We stappen samen een hokje in en maken onszelf eerst even goed schoon. "Wat ben je toch mooi en wat heb je een geweldig mooi lichaam" geef ik Ashley een compliment. "En wat heb ik een mazzel met zo'n lief vriendinnetje die ook nog eens zo geil is en op meisjes valt". "Ho ho, ik wist niet eens dat ik op meisjes viel tot jij mij een uur geleden verleidde he!" antwoord ze lachend. "Baal je ervan dat ik dat deed?" vraag ik. "Integendeel, ik ben je heel erg dankbaar dat ik dit door jou ontdekt heb!" lacht ze lief naar me.

"Heel goed, laat maar eens even zien hoe dankbaar je bent" en ik zet mijn rechtervoet tegen de wand aan en wijs naar beneden. Onmiddellijk gaat ze naar beneden en komt op haar knieën voor me op de grond zitten. "Goedzo lieverd, je luistert goed..." en ik voel haar tongetje tegen mijn kutje aan.
Ashley Ashley - 19-08-24 @ 14:12
0
Ik zal Anne laten zien hoe dankbaar ik ben. Ze zal het voelen ook.
In de knetterende waterdruppels op mijn hoofd en rug leg ik voor de derde keer deze dag mijn tong tegen het kutje van Anne. Ik lijk wel op slag verslaafd! Anne trekt met twee vingers uitelkaar en dat lijkt wel zo verdomde geil! Ik lik door haar gleufje en vinger mezelf. Anne duwt met stotende bewegingen haar kutje tegen mijn mond. Ik snap haar bedoeling en zuig aan haar klitje. Anne kreunt heftig en haar bewegingen worden steeds heftiger.
Maar voordat ze kan klaarkomen stop ik gemeen.
"Aah nee!" Jammert ze.
"Hunker maar gewoon de hele dag!" Lach ik en ik sta op. Dan duwt Anne me tegen de wand en terwijl ze meteen haar hand tussen mijn benen propt zoent ze me zo heftig dat ik mijn neus bijna plet. Zo geil ben ik nog nooit gezoend!

"Jij wilt mij niet de hele dag laten hunkeren Ash!" Zucht Anne. "Ik sta niet voor mezelf in!"
Ik lach en steek mijn hand ook tussen haar benen. Haar lichaam schokt gelijk. Oh wat is die meid geil!

Opnieuw schiet ik in de lach en stop opnieuw. Maar ook Anne stopt.
"Oké, dan zijn we allebei ontzettend geil vandaag. Met alle gevolgen van dien!" Grinnikt ze.
Anne Anne - 19-08-24 @ 15:07
0
Hoe kan iemand die zo lief is zo gemeen doen!! Ashley laat haar tongetje weer wonderen verrichten en ik trek mijn lipjes zo ver mogelijk uit elkaar zodat ze overal goed bij kan. Ze likt en sabbelt en zuigt aan mijn klitje en ik knal bijna uit elkaar van geilheid en voel mijn zoveelste orgasme van vandaag als een sneltrein dichterbij komen. Ik duw haar knappe gezichtje hard tegen mijn kutje aan en ik berijd haar gezichtje bijna en maak me klaar om knetterhard te komen. En dan komt de gemene actie. Echt 1 seconde voordat ik het uit willen gillen stopt ze met likken en staat ze op. "Aah nee!" protesteer ik. "Hunker maar gewoon de hele dag!" zegt ze gemeen. Ik duw haar wild tegen de wand van het douchehokje aan en tong haar wild. Mijn hand zoekt haar kutje en agressief duw ik 2 vingers in haar en begin haar hard te vingeren.

"Jij wilt mij niet de hele dag laten hunkeren Ash!" hijg ik. "Ik sta niet voor mezelf in!" Gelukkig steekt zij ook haar hand tussen mijn benen en begint me te vingeren. Kom ik toch nog klaar! Maar weer stopt ze met vingeren en ben ik nog steeds niet klaargekomen, zo gemeen! "Oké, dan zijn we allebei ontzettend geil vandaag. Met alle gevolgen van dien!" lach ik en ik weet serieus niet of dit wel goed gaat komen vandaag. Ik hou dit natuurlijk nooit de rest van de dag vol en ik voel nu al dat ik binnen niet al te lange tijd klaar MOET komen. Maar ik gun Ashley het pleziertje nu niet meer na die gemene actie en ik ga me lekker douchen.

Wonder boven wonder kunnen we echt van elkaar afblijven behalve constant zoenen tussen het wassen door. Mijn borsten zijn superstijf en tepeltjes staan keihard vooruit en ik denk niet dat dat nog gaat veranderen vandaag. Ik zorg dat alles extra goed gewassen is na ons slordige sexavontuurtje zostraks waarbij ik nogal onder het sperma zat. "Zullen we bikinis wisselen?" stel ik voor aan Ashley. "Maar mijn borsten zijn groter dan die van jouw dus in jouw topje vallen ze eruit!" "Ja precies, daar stel ik het ook voor hihi". "En jouw topje past mij ook niet dus dan doe ik dit strakke witte shirtje aan zonder iets eronder deal? Ik denk dat er bij mij dan nog veel meer te zien is dan bij jou"

"Ok laten we het doen" zegt ze en ze doet mijn topje aan. Die past inderdaad niet goed en haar borsten worden samengedrukt en als ze even schud valt er waarschijnlijk een borst uit. "Oeh, je ziet er supersexy uit Ash!" Mijn witte shirtje laat ook niks aan de verbeelding over en ik had bijna net zo goed niks aan kunnen doen. Oeh... topless over de camping lopen... nu ik zo geil ben kom ik al bijna klaar als ik eraan denk...
Natan Natan - 19-08-24 @ 16:20
0
"Ja, goedemiddag je spreekt met Natan, kan ik Lisa aan de telefoon krijgen?"
"Achternaam, nee, weet ik niet, heeft ze niet gezegd"
"Is dat Natan?" hoor ik op de achtergrond, duidelijk de stem van Lisa.
"Natan! Wat leuk dat je belt, heb je me nodig?"
Ik meen een klein ondeugend lachje te horen, maar dat kan natuurlijk mijn wishfull thinking zijn.
"Nodig, ik denk dat dat wel het juiste woord is" zeg ik met knipoog richting Brian. "We hebben anders veel te veel vlees, met name worst over" zeg ik zo serieus mogelijk en ik sta beetje verbaasd van mijn eigen adremme opmerking. Brian stikt zowat van het lachen.
"Bij onze barbecue bedoel ik natuurlijk he" zeg ik er vlug achteraan
"ik moest een worstje komen eten begrijp ik?"
"Hmm hmm daar wilden we jou voor uitnodigen"
"Nou, daar ga ik natuurlijk graag op in, al moet ik wel overleggen of ik vrij kan krijgen" reageert Lisa nog
"Ik vrij, jij vrij, wij vrijen" roept Brian dwars door ons gesprek heen.
Gelach aan de andere kant. "Maar komen er nog meer? Die meiden ook?"
Ik kijk Brian aan die knikt maar we weten geen van beiden waar die nu uithangen. "Hebben ze wel gezegd" zegt Brian, "maar als ze met elkaar zijn, zijn ze niet meer van elkaar los te maken, dat weten we ook, maar we verwachten ze wel anders hebben we teveel worst..."
"Stop maar jongens, ik zie jullie straks" reageert Lisa nog waarna het gesprek beëindigd is.
"Shit man" zeg ik tegen Brian "We hebben ons echt als 12 jarige puberjochies gedragen, die wil ons echt niet meer, maarre waar zijn die twee dan?"
"Doucheruimte in, dan weet jij wel hoe laat het is toch, die geilen waanzinnig op elkaar"
"Mogen ze straks voor ons ook wel een showtje geven vind ik"
Lachend lopen we laatste stukje nog naar onze tent en mikken de boel in de koelbox, klaar voor de avond.
Ashley Ashley - 19-08-24 @ 18:34
0
"Oke laten we het doen" zeg ik wetende dat mijn borsten worden geplet. Sterker nog, ik denk dat er nog wel eentje uit zal floepen haha. Ach dit weekend kan niets me ook maar iets schelen. Niemand kent ons, dus kunnen we lekker gek doen.
"Oeh, je ziet er supersexy uit Ash!" Zegt Anne als ze mijn D cup in haar C cup bikini ziet. Maar als ik naar Anne kijkt lijkt het nog veel lekkerder wat zij draagt. Zo met de losse borsten in het witte shirtje! Haar tepels zijn zichtbaar en dat laat mijn buik kriebelen.
Giechelend lopen we naar de spiegels om onszelf te fatsoeneren en mooie make-up op te doen. "Zeg, heb je zin in die barbecue?" Vraag ik Anne. "Nee, niet in de barbecue, maar je snapt toch wel dat die jongens het niet alleen voor de barbecue doen?" Ik kijk Anne onnozel aan. Anne lacht. "Je komt er nog wel achter. Maar ik weet wel dat ik vanavond echt nog ga feesten na de barbecue. Mijn kutje is geil en de muziek wordt heet!"
Ik lach hoofdschuddend om de directheid van Anne. En gezamenlijk maken we ons toonbaar voor onszelf en voor onze campingburen.
In de spiegel zie ik hoe mijn borsten uitpuilen. "An, dit voelt wel heel geil" fluister ik. "Dat moet ook!" Zegt ze gespeeld boos. "Jij mij geil maken, ik jou ook een ongemakkelijk gevoel geven!"
We lachen samen en als we klaar zijn lopen we weer arm in arm het terrein over. Iedereen zal wel denken dat we een stelletje zijn. En ergens vind ik het nog leuk ook. Het voelt ook een beetje zo. De vlinders in mijn buik helpen daar ook wel aan mee. En dan schrik ik. Ik begin toch niet verliefd te worden??
Nee, het is de dag. Dat moet het zijn.
Als we bij onze tentjes zijn zien we de meiden nergens. Natan en Brian zijn druk met het aansteken van de barbecue terwijl de andere jongens waarmee we nog geen kennis hebben gemaakt druk bezig zijn blikjes bier te atten. Die zullen de eerste optredens niet meer beleven denk ik.
Als we bij onze tentjes staan zien we Brian opkijken. Zijn aansteker valt op de grond en hij blijft naar onze borsten staren. Anne tilt haar shirtje omhoog en Brian lacht.
Net als ik mijn bikinistukje naar beneden wil trekken word ik op mijn schouder getikt. "Maak ze nou niet te wild!" Als ik me omdraai zie ik diezelfde vrouw als vanmiddag. Ik voel me betrapt. "Wees maar gerust. Ik ben niet in dienst. Lisa, aangenaam!" Lacht ze.
Opgelucht stel ik me voor en ook Anne geeft haar een hand.
"Jullie komen toch ook?" Vraagt Lisa.
"We zijn al een paar keer gekomen vandaag" Lacht Anne op een afstandje. En hardop lachend loopt Lisa alvast naar de boys.
Lisa en ik kruipen ons tentje in en ik ben opnieuw blij dat Madelon is verhuisd naar een ander tentje. Mijn doel is vannacht lekker tegen Anne aanliggen. Maar de kans is klein dat we vannacht alleen liggen.
"Eén likje nog?" Schooit Anne. Hoe graag ik ook wil, ik doe het niet. Ik wil haar vanavond zo geil hebben dat we iets heel geks kunnen doen. Wat weet ik nog niet, maar de opwinding geeft me deze gedachten.
Ik pak haar hoofd beet en lik over haar mond. "Hier heb je je likje"
Brian Brian - 22-08-24 @ 20:08
0
De rijkelijk vloeiende drank maakt ons stuk voor stuk een stuk losser en opener. Anne en Ashley maken ook al geen geheim meer van hun geile gevoelens voor elkaar. Anne is tegen Ashley aan gaan zitten waarna ik haar met haar hand zachtjes Anne's zachte huid van haar buik zie strelen.. Anne's tepeltjes priemen inmiddels al door de stof van haar strakke topje.

Als ik de kring weer eens rondkijk merk ik dat we allemaal naar elkaar gluren. Het maakt me ongemerkt steeds een beetje geiler waardoor mijn stijve pik flink begint te knellen...

"Wie doet er mee met Truth or Dare?" roept Lisa dan. "Jaaa!" juichen Ashley en Anne in koor.

O jee, dit gaat uit de hand lopen vanavond. In mijn gedachten zie ik ons al met z'n allen in één tent belanden om vervolgens in een grote orgie te eindigen.

Als ik Natan aankijk zie ik hem even bedenkelijk kijken. Ik ken hem door en door en weet dat hij niet zo'n held is. Hij is altijd zo eerlijk waardoor liegen absoluut niet zijn ding is. Bij de 'truth'-vraag zal hij zeker eerlijk antwoorden, en dat is waarschijnlijk zijn angst.

Snel sta ik op en pak een fles. "Dit lijkt me de eerlijkste manier." Terwijl ik fles een slinger geef kijk ik geil naar Ashley, hopende dat de fles haar kant uit zal wijzen. De fles slingert een paar keer rond om vervolgens met de hals naar Lisa te wijzen...

De meiden joelen het uit... met pretoogjes kijken ze naar haar..

"Nou Lisa, zeg het maar, truth or dare? Vraag ik terwijl ik even mijn erectie goed leg in mijn te strakke broekje... Ashley kijkt ernaar en knipoogt even naar me.
Ashley Ashley - 23-08-24 @ 06:54
+1
Hoi Tess, Dankjewel voor je berichtje.
Ik schrijf vandaag, als mijn werk en de tijd het toelaat nog een stukje. Vooral de anderen schrijven heel goed. Hopelijk blijven de jongens en Lisa ook 's schrijven.Ja Anne is ook mijn toppertje. Ze heeft Ashley veranderd in een seks belust beest hahaha. Schrijf jij straks ook mee?

Helaas ben ik niet meer zo jong als "Ashley" Maar ik ga nog steeds naar festivals hoor. Alhoewel het er dit jaar nog niet van is gekomen. Ik ben 38 inmiddels, dus vak ik onder de "Grannies" op Lowlands en dergelijke haha.
Ashley Ashley - 24-08-24 @ 09:41
0
Sorry Brian! Ik heb helemaal over jou schakel heen gelezen! Ik dacht nog steeds dat Anne de laatste was. Anders had ik allang gereageerd 😊

"Nou Lisa zeg het maar, Truth or Dare?" Zegt Brian met een grijns terwijl ik allang had gezien dat hij zijn stijve verbergt. Die stijve kennen Anne en ik maar al te goed en als Lisa de juiste antwoorden geeft zal zij deze heerlijke paal ook snel gaan voelen. Als ze ten minste zit te wachten op jonge jongens. Want zo goed ken ik haar niet. Het was even vluchtig voorstellen. Maar toch lijkt het me een leuke vrouw. Heel anders dan Anne natuurlijk. Bij Anne oogt alles lekker strak, bij Lisa zie je toch de dingetjes die bij haar leeftijd horen en dat vind ik toch best sexy. Geen idee waarom ik dat ineens sexy vind, want de enige ervaring met een meisje is met Anne.
Anne kruipt tegen me aan en ik word warm van binnen. Ik snap niks meer van mezelf. Ik kan gewoon niet van haar afblijven en zoek daarom elke gelegenheid om even iets van haar lichaam te voelen. Dus ook nu streel ik haar buik met mijn vingertoppen.

"Truth" Zegt Lisa bedeesd.
We kijken elkaar aan en zijn benieuwd met welke vraag Brian komt. Natan kijkt achteloos een andere kant op.
"Oké Lisa, hoe vaak heb jij seks gehad?"
"Wat is dat nou voor rare puber vraag? Dat telt ze toch niet?!" Lacht Anne volop.
Ook Lisa lacht hardop. "Inderdaad, Dat weet ik echt niet meer." Zegt ze.
Ik zie Brian in plaats van teleurgesteld nu verlekkerd kijken. "Dus jij hebt al heel vaak seks gehad. Laat ik het anders vragen. Hoe vaak heb jij seks gehad met een meisje?" En meteen kijkt Brian naar ons.
Ik zie Lisa blozen. "Oké ik vind dit wel heel direct voor een eerste vraag. Opbouwende vragen zijn leuker. Maar, ik zal er op antwoorden omdat het niet zo moeilijk is." Lisa kijkt even naar Anne en mij, schraapt haar keel overdreven hard met een lach op het eind.
"Nooit!" Zegt ze en ze lacht hard. Ik zie de teleurgestelde blik van Brian. Hij had natuurlijk verwacht dat ze iets heel spannends zou zeggen. Maar terwijl Lisa "Nooit" zei, keek ze, misschien heel toevallig, naar Anne. Dat is ook niet gek, want Anne's tepels priemen bijna door haar witte shirtje. En ik bespeurde iets bij Lisa dat ze het toch wel interrssant vond.
"Nu mag ik draaien toch?" Vraagt Lisa. En Brian knikt.
Ze draait de fles en de hals eindigt bij Natan. Hij schrikt en begint onrustig te bewegen. "Truth" Zegt hij schuchter.
"Natan, ehhhmm. Ja ik weet iets want het draait toch uit op zoiets. Natan, vond jij mij meteen lekker toen ik je aansprak? Of was het gewoon mijn vriendelijkheid?"
Natan kleurt ook. En Brian lacht alsof hij weet wat Natan nu gaat zeggen.
"Eerlijk gezegd dacht ik wat wil dat mens van me? Maar na ons gesprek was mijn mening veranderd. Ik zag jouw tieten en..."
"Ja Natan, ik denk dat Lisa het wel begrijpt" valt Brian snel in.
"Nee! Laat hem uitpraten ik ben ook benieuwd naar het verhaal" giechelt Anne. "Je bent benieuwd naar haar tieten" Zeg ik. "Dat ook, maar voor nu heb ik deze om mee te spelen!" En in één beweging trekt Anne het nog steeds te kleine bikinitopje naar beneden.
Het gekke is dat ik het niet eens vervelend vind en me al helemaal niet schaam. De jongens en Lisa wachten mijn reactie af, maar in een reflex trek ik Anne's shirtje op en leg mijn handen om haar borsten. "En ik heb deze" Zeg ik rustig.
De jongens leggen hun handen in hun kruis. Lisa lijkt verlekkerd te kijken.
Lisa Lisa - 24-08-24 @ 11:11
0
'Dus je zag haar tieten en toen? Vraagt Anne aan Natan terwijl Ashley haar mooie prille borstjes omvat met haar vingertjes. Natan kleurt nog meer dan hij dat al deed. 'Ik dacht daar wil ik mijn lul wel tussenleggen', vervolgt Natan.Anne, Ashley en Brian en ik kijken elkaar aan en proesten het uit. 'Dat is wel erg grafisch ,'lacht Anne en het duurt even voor we uitgelachen zijn. 'Dus nu is het wachten tot Lisa een dare krijgt,'proest Ashley uit en Natan haalt verlegen zijn schouders op. 'Nou ik vind dat er voor deze situatie een uitzondering gemaakt kan worden,'lacht Brian,' Nietwaar meiden?
'yup,' zeggen Anne en Ashley in koor en beginnen meteen te roepen: ' Dare dare dare dare '
Ik kijk naar Natan die verlegen en aandoenlijk lacht. Vooruit dan maar,'zeg ik, 'Maar niet hier in de openlucht ik werk hier ook.'
'Dan ga je toch de tent in,'zegt Brian en knikt richting de tent. Ik sta op en pak Natan zijn hand en rits de tent open en op handen en knieën kruip ik naar binnen.
De andere volgen en zoeken een plaats in de krappe tent. ik ga op het luchtbed zitten en trek mijn topje uit. Vlug knoopt Natan zijn broek los en zijn nogal forse lul springt eruit. Natan steekt zijn lul tussen mijn borsten en ik duw het vlees aan de zijkanten, zijn lul klemmend. Anne, Ashley en Brian kijken met open mond als Natan zijn lul verticaal op en neer tussen mijn borsten beweegt en elke kaar als zijn rode eikel omhoog komt geef ik er een likje op.
Anne Anne - 24-08-24 @ 14:11
0
Hoi Tess, wat leuk dat je meeleest! En hopelijk ga je ook meeschrijven, we kunnen nog wel wat extra vrouwen gebruiken in ons groepje 😊 Ik ben zelf echt 21 net als mijn personage Anne en mijn omschrijving van mezelf in mijn 1e schakel klopt best wel voor mezelf: vrolijk en spontaan, vrijgezel en 100% bi. Ik ga wel graag naar een festival, maar het is niet zo dat ik ze allemaal af ga hoor, zo af en toe bezoek ik een festival met een groepje vrienden en vriendinnen. Ik ben wel gek op dansen dus ik ga echt voor het lekker dansen en genieten van de muziek naar festivals. En zo wild als dit verhaal is het er (jammer genoeg) nog nooit aan toe gegaan op een festival, dat is echt een fantasie van mij, maar wie weet maak ik het ooit nog echt mee haha 😛

"Well that escalated quickly!" zeg ik Ashley na. Brian en zij kijken met open mond naar Natan en Lisa en ook ik kan mijn ogen er niet vanaf houden. Dat kreeg Natan veel te makkelijk voor elkaar en Lisa wilde het eigenlijk veel te graag en nu is er geen stoppen meer aan. Natan maakt nu serieuze heupbewegingen en neukt Lisa echt tussen haar borsten. Lisa steekt haar tong uit en geeft Natan's eikel iedere keer een lik en als Natan verder omhoog stoot gaat zijn eikel iedere keer Lisa's mond in. Ze sabbelt en likt steeds meer aan zijn eikel en als Lisa haar borsten loslaat duwt Natan zijn piemel voor de helft haar mond in.

De 'Dare' die begon als 'tietneuken' om het maar even oneerbieding te zeggen is al heel snel veranderd in een serieuze pijpbeurt. Lisa laat er geen gras over groeien en pijpt Natan met diepe lange halen. Je kunt wel zien dat ze wat ouder is en meer ervaring heeft want de manier waarop ze pijpt laat duidelijk zien dat ze dit veel vaker gedaan heeft. Ashley legt van achter mij haar handen weer op haar borsten en begint met 2 vingertopjes heel zachtjes mijn tepeltjes te kietelen. Hoe weet zij toch nu al waar ik het allersnelste opgewonden van raak??

Ik leg mijn hoofd naar achteren en Ashley en ik hebben een intiem momentje met elkaar. Ik zie dat Brian een grote bobbel in zijn broek heeft en hij streelt wat met zijn hand over zijn bobbel. "Nou Brian, volgens mij zit dat ding hartstikke klem in je broek, wil je em er niet uithalen? Wij hebben em toch al gezien" fluister ik met een hees stemmetje van geilheid.
Natan Natan - 24-08-24 @ 15:51
0
Als Lisa mijn hand pakt, voel ik een vreemde tinteling door mijn lijf gaan. Die vrouw doet echt meer met me dan ik zelf durf te geloven en als ze zo op handen en knieën de tent inkruipt en ik mooi zicht op haar billen heb, voel ik mijn pik enorm knellen. Ik kijk nog even achterom en zie drie gezichten glimmend mijn kant opkijken, Brian wimpert met zijn handen een gebaar van "Go gast".

Even later lig ik met mijn superstijve, al wat glimmend van voorvocht tussen de tieten van Lisa. Eigenlijk automatisch maak ik soort van Neukbeweging en ik voel Lisa's tong steeds even langs mijn eikel glijden. Tjezzz wat is dit geil. Ik voel Lisa's tong en mond steeds beter en ga zelf ook steeds een stukje hoger. Het likje wordt emeer een pijpbeurt.
Even kijk ik achterom en zie dan Anne en Ashley terwijl ze met een schuin oog naar mij kijken ook even samen tongzoenen terwijl de handen van Ashley over Anne d'r tepels gaan. Ik voel acuut dat ik niet zoveel meer nodig heb om klaar te komen. Wat nu. Als ik zo doorga dan...Als ik stop dan... Er flitst van alles door mijn hoofd. Lisa streelt ovr mijn eikel met haar tong en ik kan het gewoon niet meer tegenhouden. Snel trek ik me toch maar terug en een volle laag aan sperma spuit over de tieten van Lisa. Ik voel me rood worden maar Brian begint al luid te klappen en heeft zijn stijve inmiddels ook vrij gemaakt. Lisa Schuift mij naar beneden en begint me te zoenen. "Dat was heerlijk jongen" fluistert ze waarop ze het sperma over haar borsten smeert "al had je het ook mogen bewaren voor een nog lekkerder moment"...
"Who's next" roept Brian dan en ik kom ineens uit mijn droom. O ja, we waren een spel aan het spelen...
Ashley Ashley - 24-08-24 @ 22:58
0
Het gaat ineens snel. Anne gebruikt mijn zinnetje en deze had niet op een beter moment gezegd kunnen worden. Want het loopt inderdaad snel uit de hand.
Een uur geleden kenden we elkaar amper. Ja, we kenden Brian maar al te goed. Maar Lisa en Natan nog niet. En nu kijken we naar Lisa en Natan terwijl Natan zijn harde lul door de grote tieten van Lisa beweegt!
Ondanks dat ik me best opgelaten voel hier naar te kijken word ik wel steeds geiler. Ik kan het niet laten om met de tepels van 'mijn' Anne te spelen, want dat Anne 'tepelgevoelig' is weet ik inmiddels wel. Bij het minst of geringste wat gaat over seks worden haar tepels hard.
We kijken geïnteresseerd naar Lisa die Natan inmiddels pijpt. Mijn bikinibroekje wordt natter en natter, wat lijkt het ontzettend geil om zo live naar twee anderen te kijken. Anne legt haar hoofd in mijn nek. Ik kus haar waar ik haar kan raken en onze tongen raken in elkaar verstrengeld. Mijn rechterhand dwaalt af naar haar kruis en ik steek mijn hand in haar bikinibroekje.
"Nou Brian, volgens mij zit dat ding hartstikke klem in je broek, wil je em er niet uithalen? Wij hebben em toch al gezien" fluistert Anne.
Lisa en Natan zijn zo met elkaar bezig dat ze niet eens doorhebben hoe geil ze elkaar, maar vooral ons maken!
Brian bedenkt zich geen moment en opent zijn broek waardoor zijn imposante stijve er meteen uit schiet.
Ik zit achter Anne en vinger haar rustig. Anne kijkt naar Brian en ze neemt zijn stijve in haar hand.
En ineens kreunt Natan hard. Lisa moet wel een ster in pijpen zijn, want zo lang was ze nog niet bezig. Natan trekt nog tweemaal aan zijn pik en spuit dan de tieten van Lisa vol! Als reactie hierop vinger ik Anne heftiger. En als ik zie dat ze Brian's pik snel aftrekt steek ik een vinger in haar natte kutje. Anne hijgt in mijn oor en vraagt of we verder gaan.
Net als ik wil antwoorden dat het me wel geil lijkt om de trio van vanmiddag een vervolg te geven roept Brian "Who's next?"
"Ik" Roep ik snel.
"Haha, hier komt ie! Lik het kutje van Lisa, terwijl Anne jou likt!" Zegt Brian.
Ik kijk naar Brian. "Je heb niet eens Truth or Dare gevraagd!"
"Alsof we nu nog met Truth or Dare bezig zijn!" Lacht Anne. "Lijkt me geil!"
Ik kijk toch verlegen richting Lisa. Ik zie de mooie vollere vrouw zitten met haar van sperma glimmende borsten. Het enige meisje met wie ik seks had zit voor me en mijn hand zit in haar broekje.
"Ik heb er geen ervaring mee" Zegt Lisa. "Maar het lijkt me wel lekker!"
Anne Anne - 25-08-24 @ 14:31
0
En daar gaan we weer! Het is bizar hoe snel we hier nu weer in beland zijn, het lijkt wel een orgiefestival in plaats van een muziekfestival. Ashley maakt me helemaal gek met haar vingers als ze snel over mijn inmiddels weer keiharde tepeltjes schiet. Ik breng mijn hoofd naar achter en kijk haar geil aan en onmiddellijk beginnen we weer met elkaar te tongen. Het is superspannend om naar sexende mensen te kijken terwijl je zelf ook bezig bent en zij jou ook kunnen zien. Ik voel hoe Ashley's linkerhand met mijn linkertepeltje blijft spelen en haar rechterhand naar beneden gaat rechtstreeks mijn bikinibroekje in. Ze voelt hoe nat ik ben en haar vingers gaan een paar keer diep in en uit mij en hebben dan al snel mijn gevoelige klitje gevonden. Ik kreun luid en geef haar een nog intensere tongzoen.

Ik wrijf met mijn hand over de stijve van Brian en hij begrijpt de hint en haalt zijn stijve pik snel uit zijn broek. Ik pak hem vast en begin em rustig te kneden en er rustig aan te trekken. Ik spuug een keer in mijn hand en vraag Ashley ook om in mijn hand te spugen om Brian's pik natter te maken zodat het makkelijker glijdt. Ik trek hem steeds sneller en harder af als Ashley mij ook steeds sneller begint te vingeren. Dit ga ik niet lang volhouden denk ik terwijl ik steeds luider kreun. Ik begin me klaar te maken voor een spetterend orgasme als Brian opeens "Who's next?" roept en Ashley gelijk met "Ik!" antwoordt. Ik dacht dat we bezig waren met elkaar klaar te laten komen maar schijnbaar hebben zij andere plannen hihi.

"Lik het kutje van Lisa, terwijl Anne jou likt!" geeft Brian de Dare aan Ashley. Ze sputtert een beetje tegen maar ik zeg snel "Lijkt me geil!" Lisa ziet het gelukkig ook wel zitten ook al heeft ze nog helemaal geen ervaring met vrouwen. "Hoe wil je liggen lieverd?" vraag ik haar. Als ik haar en Lisa zie twijfelen neem ik het voortouw. "Ok schat, ga jij op je rug liggen zodat Lisa op jouw gezicht kan komen zitten en ik makkelijk tussen je benen plaats kan nemen ok?" Zonder protest gaat Ashley liggen, trekt Lisa haar kleren verder uit en neemt ze plaats boven het knappe gezichtje van Ashley. Wat ziet dat er mooi uit!!! Lisa laat zich wat verder zakken zodat Ashley bij haar kutje kan en dan zie ik hoe ze haar tongetje uitsteekt en Lisa voor het eerst door een vrouw gelikt wordt. Ze kreunt luid van genot en pakt haar borsten, die nog steeds onder het sperma zitten, vast en masseert ze stevig.

Ik kruip dichter bij Lisa en lik een klodder van Natan's sperma van haar borsten af. Ik zie nog een grote klodder zitten en lik die ook van haar borsten af en ga dan omhoog en geef Lisa een dikke tongzoen waarbij ik Natan's sperma aan haar doorgeef. Onze tongen spelen er allebei mee en we wisselen ook nog wat extra spuug uit en dan slikt ze alles door. "Mmmm, lekkertje ben jij zeg" fluistert ze zachtjes tegen mij. Ik ga weer naar beneden en zuig even hard op Ashley's tepeltjes en speel met haar spectaculaire borsten wat ook weer een luide kreun van Ashley uitlokt. Dan glijd ik verder naar beneden met mijn tong. Ik kom op mijn knieën voor haar zitten met mijn billen in de lucht en spreid haar benen wat meer. Haar perfecte kutje opent zich en ik kan niet wachten om haar te likken. Met mijn handen open ik haar lipjes en ga met mijn tong van onder naar boven tussen haar lipjes door.
Brian Brian - 25-08-24 @ 15:27
0
Als ik de meiden in een dare heb uitgedaagd om elkaars kutjes te likken duiken ze gewillig op elkaar. Ashley op haar rug met haar benen wijd... Lisa ontdoet zich van haar broekje en trekt ook haar string uit haar bilnaad. Geil kijk ik naar haar goed verzorgde lijf, haar rijpe kutje ziet er heerlijk uit. Een mooi driehoekje korte haartjes op haar venusheuvel boven haar bolle lippen. Ervaren maar zeker geilmakend! Ze biedt haar opengesperde kut aan Ashley aan door boven haar gezicht plaats te nemen. Anne duikt op haar knieën tussen de slanke benen van Ashley. Ze drukt haar benen nog verder uit elkaar om zo goed mogelijk haar roze vlees te kunnen bereiken. Gulzig likt ze haar glimmende spleetje.

Ik kijk veelbetekenend naar Natan en knipoog naar hem. Nog nooit heb ik zijn pik en stijve vorm gezien.. ik ben in ieder geval onder de indruk ervan. Spelend met mijn pik kijk ik naar Anne's achteruitstekende bolle kontje.. wat een lekkere geile meiden zeg..

De meiden tasten elkaar hijgend en giechelend af. Alleen Anne was tot de dag van vandaag bekend met het walhalla van een kutje. Voor de andere meiden gaat er een wereld open... en ze genieten!

Anne steekt uitdagend haar billen naar boven. Alsof ze wil zeggen.. "Kom, wie gaat mijn kutje verwennen?"

Ik wenk Natan om naast me te komen zitten waarop hij direct gehoor geeft. Met mijn handen dwing ik haar om haar benen verder te spreiden. Twee paar mannenhanden betasten haar nu op alle geile plekjes tussen haar benen en billen... Met één vinger streel ik nu over haar kleine sterretje.. Zachtjes wrijf ik haar eigen geile nectar uit over haar nauwe gaatje... Luid kreunend laat ze merken het zeker te waarderen... Natan's vingers glijden zachtjes tussen haar druipende lipjes, één vinger verdwijnt bij elke beweging in haar nauwe spleetje...

Met mijn vrije hand trek ik mezelf zachtjes af... mijn pik is keihard en hunkert ernaar om Anne's jonge kutje te penetreren.

Ik kijk naar Natan en zijn dikke stijve lul. Hij heeft zijn zaad al over Lisa's borsten gespoten maar blijkbaar staat hij alweer paraat...
Natan Natan - 25-08-24 @ 17:02
0
Ik heb mezelf wel eens geprobeerd snel achter elkaar af te trekken, maar altijd had ik, of beter, mijn pik, toch wat tijd nodig om weer op stoom te komen. Maar met deze twee hete meiden en Lisa als mooie rijpe vrouw lijkt mijn bloed tig keer zo snel te kunnen stromen en als Brian me wenkt en ik naast hem kom te zitten, kijk ik recht op het zalige kontje en kutje van Anne.
Samen betasten we haar waar we maar kunnen en onze jongenshormonen springen alle kanten op. Mijn pik doet zowat pijn van de stijfheid. Ik zie Brian over het sterretje van Anne wrijven, haar sterretje dat ons als twee tuitende lipjes lijkt aan te kijken. Het is dat de vinger van hem er nu net ingaat, maar wat een piekje om te likken, kussen. Terwijl Brians vinger nog iets dieper gaat, beweegt mijn tong over haar bilspleet en glijden mijn vingers haar soppige kutje in. Ze slaakt een kreet en laat Ashley daardoor even los die gelijk opkijkt vanuit haar roes. Even lijkt iedereen te ontwaken. Ook onze heerlijke mama-Lisa kijkt op. Brian en ik nog met onze lullen op volle sterkte achter Anne...
Ashley Ashley - 26-08-24 @ 09:09
0
Sneller dan verwacht zit Lisa op mijn gezicht. Ik weet zeker dat ze er al jaren naar heeft verlangd, anders twijfel je wel denk ik.
Anne opent mijn benen. Ik vind het al supergeil wat er gebeurt, maar dat behalve Brian, nu ook Natan mijn 'private parts' zo ziet vind ik blijkbaar nog opwindender.
Anne opent mijn schaamlippen met haar handen en haakt haar tong door mijn spleetje. Het gevoel is onbeschrijfelijk! Twee jongens zien nu gewoon dat ik word gebeft!
Ik zie nu niks met het kutje en de billen van Lisa boven me, maar het fluisteren en gniffelen van Brian en Natan zegt genoeg.
Als ik ook Anne hoor kreunen en me tegelijkertijd sneller likt weet ik ook dat zij wordt aangeraakt. Misschien wel door beide jongens tegelijk! Dat zou helemaal geil zijn!

Huh? Ik was toch dat rustige en beetje verlegen meisje? Nu lig ik hier in een tent een kutje van een vreemde volwassen vrouw te likken terwijl mijn vriendinnetje, althans dat hoop ik dat ze mijn vriendinnetje wil zijn na dit alles, mij ligt te likken. En dat allemaal onder het toeziend oog van twee jongens die we vanochtend ook nog niet kenden.
Dit overtreft mijn stoutste dromen!

Deze gedachten en het heerlijke likken van Anne maakt me helemaal gek! "Ooo Anne! Ooo jaaa ik kommm!" Roep ik ineens ongegeneerd!
"Sssst joh!" Giechelt Anne, maar dan duwt Lisa haar kont meer en meer op mijn gezicht. Ik voel aan haar bewegingen dat het voor haar ook niet lang meer duurt.
"Hmmm" Kreunt Anne dan ineens, gevolgd door een kreetje. Ik ben benieuwd wat daar achter haar gebeurt.
Ashley Ashley - 27-08-24 @ 09:38
0
Hoi Tess, je kunt je er heel gemakkelijk in schrijven. We zijn immers met meerdere meiden op deze festivalcamping. Madelon, de bedenker van dit verhaal, is er na 1 schakel al met een ander vandoor gegaan denk ik haha.
Met zoveel rumoer in zo'n tentje kan het natuurlijk niet anders dan dat we worden betrapt hahaha.
Ik wacht even met mijn schakel. De anderen of jij zijn eerst aan de beurt. Anders ben ik zo opdringerig 😁
Anne Anne - 28-08-24 @ 11:57
0
Niet zo ongeduldig lieve Ashley 😆 Voorbereidingen op het nieuwe studiejaar zijn weer begonnen dus heb het een beetje druk gehad, sorry dat ik even stil was. En Tess, ik had je vraag gelezen (zie die nu niet meer staan) maar leeftijd maakt mij weinig uit hoor, het gaat om de persoon. Ik heb ooit sex gehad met een vrouw die, toen we beide eerlijk waren over onze leeftijd, 15 jaar ouder dan ik bleek te zijn en dat was echt de beste (en wildste!) sex die ik ooit heb gehad. En kort geleden heb ik een hele leuk en lief meisje ontmoet tijdens het uitgaan waarmee ik al een paar keer ontzettend lekker gezoend heb die 5 jaar jonger dan ik bleek te zijn en we hebben nog steeds contact dus leeftijd vind ik niet zo'n groot ding 😊

Ik voel 2 handen die mijn benen lichtjes uitelkaar duwen dus ik open mijn benen wijder. Ik ben zelfs zo geil dat ik met mijn handen naar achteren ga en mijn lipjes uit elkaar trek om de jongens een nog beter zicht en toegang te geven. Met een geile blik kijk ik om en ze beide jongens verlekkerd tussen mijn benen kijken, beide pikken staan ol volle oorlogssterkte. Even gaat er door me heen 'Kijk nou eens naar jezelf hoe je erbij ligt An, wat ben jij voor sletje?' gelijk gevolgd door mijn middelvinger die over mijn eigen klitje heen schiet en ik mezelf vingert terwijl de jongens naar me kijken.

Al snel voel ik de handen van de jongens over mijn billen en mijn kontje gaan en voel ik een paar vingers mijn kutje in glijden. Ik zie niet wie dat doen want Ashley wil ook weer dat ik verder ga en haar handen duwen mijn gezicht weer tegen haar kutje aan. Als een bezetene val ik het heerlijke kutje van Ashley aan en mijn tongetje gaat wild tussen haar lipjes door en over haar klitje. "Ooo Anne! Ooo jaaa ik kommm!" roept ze opeens veel te luid. "Sssst joh!" giechel ik en ik heb bijna een lachaanval maar ga snel weer verder met likken. Precies op dat moment voel ik een vinger mijn kontje in gaan wat hemels voelt en ik kan een kreun ook niet meer inhouden. Ik kan nog steeds niet omkijken want Ashley heeft mijn hoofd stevig vast.

Ook Lisa begint te kreunen dus dat zal ook niet meer lang duren en als ik omhoog gluur zie ik Ashley's tongetje snel door Lisa's kutje heen schieten. En dan voel ik een groot gevaarte tegen mijn kutje aan drukken en zonder al teveel twijfel diep bij me naar binnen glijden. Een van de jongens is me aan het neuken! Met een gesmoorde stem kreun ik onverstaanbaar 'Oh ja, neuk me!!'
Margot Margot - 28-08-24 @ 15:55
0
(Hoi lieve meiden en jongens. Ik heb lange tijd geen verhalen meer gevolgd op deze site en kwam net terug en heb jullie verhaal in één ruk uitgelezen. Jammer dat Madelon als bedenker van dit heerlijke verhaal na de start verdwenen is, maar jullie hebben er in mijn ogen echt iets heerlijks van gemaakt. Ik zou graag meeschrijven, als 1 van de 6 vriendinnen. Het viel me op dat iedereen die nu meedoet nogal wild en zelfzeker is. Ashley was in het begin eerder verlegen en Natan ook, maar beide zijn erg open gebloeid. Het leek me wel een leuk idee om een verlegen, onzeker en verliefd meisje te spelen die door haar vriendinnen langzaam maar zeker begint te groeien. Ik hoop dat jullie mijn inbreng goed vinden, zo niet zal ik me weer terug trekken uit het verhaal. Kusjesss.)

Ik had onze aankomst op het festival toch enigszins anders voorgesteld. Ik ben niet echt een festivalganger, maar mijn vijf beste vriendinnen wel. Ze overtuigden me om mee te gaan, maar veel heb ik ze nog niet gezien. Anne en Ashley zijn uitgenodigd op een barbecue bij onze buren. Een groep jongens, ook met 6 net als wij. Vier van hen besloten te gaan dansen en ze vroegen ons mee. De andere twee bleven op de camping voor de barbecue met Anne, Ashley en nog een vrouw die hier blijkt te werken. Het begon gezellig, lekkere muziek en leuk gezelschap. Mijn tentgenote Amber begon al snel te flirten. Zij staat binnen ons groepje bekend als de grootste slet en hoeft nog maar met haar kont te zwaaien om alle mannen en vrouwen rond haar te krijgen. Op een gegeven moment stond ik alleen te dansen als ook Madelon en Esmee verdwenen waren. Het viel me al langer op dat die twee het wel heel goed met elkaar konden vinden en nu zijn ze plots verdwenen. Op deze manier is er voor mij ook niets aan en ik besluit terug te keren naar de camping.

Onderweg zijn mijn gedachten bij Anne, mijn stiekeme droomvrouw waar ik al jaren over fantaseer. We zijn altijd goede vriendinnen geweest, maar meer zal het nooit worden. Wat zou Anne ook zien in iemand zoals ik. Hoewel ik vaak complimentjes krijg over mijn uiterlijk, zie ik het zelf niet. Ik vind mijn borsten te groot, mijn kont te dik en ik ben misschien geen olifant, maar ook niet zo perfect slank als de meeste van mijn vriendinnen. En dan mijn twee kinderlijke vlechtjes in mijn rode haren en de sproetjes in mijn gezicht doen me ook niet heel goed. “Je bent echt een plaatje”, zei Ashley nog voor we vertrokken. Mijn vriendinnen zijn zo lief en toch blijf ik bang en onzeker.

Terug bij onze tenten kijk ik richting de buren en er zit niemand bij de barbecue. Wel hoor ik geluid uit de grootste tent komen. Ik haal mijn schouders op en zet me op een stoel neer met een cola, ben ook de enige van ons zes die geen alcohol drinkt. Niet veel later hoor ik duidelijk de stem van Ashley die zegt: “Ga even een goede slok drinken, heb een droge keel gekregen hihi.” De tent gaat open en Ashley huppelt in haar blootje naar buiten. Met grote ogen kijk ik haar aan. Ze neemt een glas wijn van de tafel en drinkt het in één teug leeg. Dan merkt ze mij op en als ze beseft dat ze naakt is, slaat ze ongemakkelijk haar handen voor haar lichaam.
Ashley Ashley - 28-08-24 @ 16:04
0
Ik ben een ongeduldig meisje als het op klaarkomen aankomt 😜

Anne likt me heerlijk en als ik plotseling hoor "Oh ja, neuk me!!" Kom ik zomaar weer een keertje klaar! Het idee dat één van de jongens haar neukt is zo geil! Ik ben benieuwd wie het is, maar ik zie niks. Lisa duwt haar kont zo op mijn gezicht dat ik bijna moet happen naar lucht.
En dan ineens kreunt ze heftig! "Ik kom! Oh my God ik kommm!" Haar onderlijf schokt over mijn gezicht.
Als ze overeind komt lekt er nog wat vocht op mijn mond.
Deze tweede keer een kutje likken was heel anders, maar ook lekker.
Anne is intussen gestopt met likken. Als ik kijk zie ik dat ze zich volledig focust op de beide jongens.
Natan zit achter haar te stoten terwijl Brian zijn vinger in haar andere gaatje beweegt.
Lisa en ik gaan beter kijken en zien dan dat Natan ook nog eens de pik van Brian vasthoudt onder het neuken van Anne!
"Jeetje wat geil!" Fluister ik in Lisa's oor.
"Ik had het niet verwacht van die stoere jongens, maar echt geil!" Reageert Lisa.
Anne heeft niets door, ze geniet heerlijk van de pik in haar en ze kreunt er op los. Ik ga op mijn knieën voor haar zitten en laat haar hoofd op mijn benen rusten. Ik streel haar lichaam en geniet er zo erg van!
Lisa kust inmiddels met Brian.
Ik besef me nu dat we in een echte orgie terecht zijn gekomen. We doen het allemaal zo stilletjes mogelijk, maar eigenlijk wil ik het wel uit schreeuwen.

"Ooeh voorzichtig!" Kreunt Anne ineens. Ik kijk op en zie dat Natan zijn best doet om zijn pik weer naar binnen te duwen. Maar zo te zien wel in een ander gaatje. Anne's gezicht trekt een pijnlijke grimas, maar ze laat het wel toe. "Weleens eerder anaal gedaan An?" Vraag ik.
"Nee!" Kreunt ze maar het gaat wel door. Ineens zie ik Natan bewegen en Anne bijt in het vel van mijn bovenbeen. Ik zeg niet dat het erg veel pijn doet, ik laat haar gewoon even in haar eigen bubbel.
"Fuuucckk Maat! Ik wil ook zo!" Zegt Brian terwijl hij toe kijkt.
"Of je neemt mij zo?!" Zegt Lisa verlegen.
Jezus wat overkomt me toch? Nu wil ik dat ook! Ik wil ook beide piemels! Maar eerst ben ik er voor de morele ondersteuning van Anne. Ik zal morgen vast en zeker een blauwe bijtplek op mijn bovenbeen hebben, maar het is voor een goed doel
Natan Natan - 28-08-24 @ 16:26
0
[Hai Margot, wat mij betreft superleuk als je meeschrijft! Ik denk wel dat wij onze orgie eerst af gaan maken voor Ashley komt drinken en ja, Natan, kan maar zo dat hij ineens weer terugvalt in zijn verlegen rol als hij recht tegenover een knap rood meisje staat met leuke sproetjes...wie zal het zeggen?


Ik lik mijn vingers even af nadat ik diep in warme natte kutje van Anne ermee gepenetreerd heb. Het smaakt zo lekker dat zelfs mijn pik een sprongetje lijkt te maken en snoei en snoei hard is. Achterlangs glij ik met gemak haar warme gleufje in. uit geilheid pak ik ook de pik van Brian die inmiddels met Lisa aan het zoenen is. Elke stoot die ik geef voel ik de billen van Anne tegen me aan. Tjeezzz wat is dat toch lekker...ik trek me even terug en kijk naar haar kontje. Het is al iets voorbewerkt door de vinger van Brian net ...hm...ik smeer wat van mijn eigen voorvocht en haar geil over haar sterretje en duw dan voorzichtig mijn eikel ertegenaan.."Oeee voorzichtig" kreunt Anne. Ik schrik even. Ga dan toch door. Ik kan eigenlijk niet goed zien hoe Anne nu reageert maar dit is zo waanzinnig geil, dat strakke kontje van haar...Dan zie ik dat ze in het been van Ashley bijt. "Gaat het?" vraag ik maar ik krijg geen reactie. "Fuuuck Maat! Ik wil ook zo! zegt Brian, waarop Lisa reageert dat zij ook wel wil en ik zie even het gezicht van Ashley. Kijkt ze nu met een pijnlijk gezicht of??
Mijn volharde pik gaat dieper het kontgaatje in. Ik voel Anne heel iets ontspannen en ga nog weer iets dieper.
Ik kus haar nek. "Gaat het nog?" wil ik weten.
Margot Margot - 28-08-24 @ 16:35
0
(Tuurlijk Natan, werk eerst jullie lekkere orgie maar af. En als Ashley het juiste moment vindt, hoop ik op de eerste interactie met mijn personage.
In elk geval bedankt dat je mij welkom heet, toen ik het verhaal aan het lezen was, wou ik er zo graag deel van uitmaken.
Jullie schrijfstijl bevalt mij echt. Heerlijke seksscènes, afwisselend met de karakter ontwikkelingen van de personages en de onderlinge relaties.
Hopelijk tot snel als Margot op de camping, kusjesss.)
Ashley Ashley - 28-08-24 @ 20:05
0
Hoi Margot! Wat ben ik een domme doos hahaha. Ik denk dat onze schakels tegelijk kwamen. Ik heb het niet gezien, anders had ik je al verwelkomd 🙈
Hartstikke leuk dat je net als Tess ook mee wilt schrijven. We zullen jou erbij betrekken als het aan mij ligt. Ik ga nu goed lezen wat jij en Natan hebben geschreven.
Margot Margot - 28-08-24 @ 21:05
0
(Dankjewel lieve Ashley. Ik wacht vol spanning af op je reactie.
Ik hoop dat ik een leuke bijdrage kan leveren aan dit verhaal.
En dat er daarna misschien nog meer schrijfsters en schrijvers zich bijvoegen, in de rollen van de andere vriendinnen of de vrienden van Brian en Natan.
Kusjesss.)
Brian Brian - 28-08-24 @ 22:32
0
Natan is helemaal los en neemt het voortouw in deze heerlijke orgie. Doelbewust neemt hij plaats achter haar volle billen en geleidt zijn grote pik tussen haar kleine lipjes. Gesmeerd door haar druipende spleet glijdt hij makkelijk bij haar binnen. Met een luide kreun ontvangt ze hem in haar onderbuik.

Ik sta perplex. De anders zo stille verlegen Natan neemt een hele dominante positie in. Met twee handen op haar billen begint hij haar met lange rustige halen te stoten.. Wauw, dit is pure porno, zoiets heb ik nog nooit beleefd. Met een steigerende lul in mijn hand kijk ik rustig toe en geniet. Terwijl Natan zo lekker bezig voel ik plotseling een hand mijn lul beetpakken. Een beetje geschrokken kijk ik op. Het is Natan's hand. Hij pakt mijn lul in zijn volle hand en schuift mijn voorhuid over mijn eikel. Ik kijk hem verbaasd en vragend aan... zijn blik straalt geilheid uit... Wat maakt me het ook uit. Ik heb hier stiekem wel eens over gefantaseerd als ik me aftrok.

Ik sluit mijn hand om de zijne en samen trekken we me af..

Als Natan op het punt staat om weer klaar te komen laat hij zijn pik uit haar druipende spleet ontsnappen. Met zijn vinger smeert hij wat geil op haar ontspannen kontgaatje. Tot mijn verbazing drukt hij vervolgens zijn dikke paarse eikel tegen haar nauwe gaatje... Langzaam zie ik hoe de dikke kop haar kringspier opent...

"Oeee voorzichtig" kreunt Anne een beetje geschrokken. Ik zie Natan even aarzelen om vervolgens toch zijn plan tot uitvoering te brengen. Langzaam zie ik zijn eikel in haar endeldarm verdwijnen. Diep zuchtend probeert ze zich te ontspannen zoals Lisa haar influistert.

 "Fuuuck Maat! Ik wil ook zo! zeg ik geil waarop Lisa reageert dat zij ook wel wil.

Geil kijk ik haar aan. Ik zie haar heerlijke borsten met haar harde tepels... Haar rijpe kut wordt vol overgave gebeft door Ashley...

Als ik naar Natan kijk kan ik het niet laten om even zijn volle balzak in mijn hand te nemen. Wauw wat voelt dat lekker zeg!!

Ik rol zijn grote ballen in mijn hand terwijl mijn andere hand voorzichtig naar zijn bilnaad gaat. Eventjes laat wrijf ik over zijn sterretje... Hij kreunt zachtjes en kijkt me geil aan. Zachtjes verdwijnt zijn hele pik in Anne's kontje...

Ik laat ze samen even geniet en kruip richting Lisa. Ik ga achter haar zitten en neem één van haar grote borsten in mijn hand.. Wauw, die voelen lekker zacht maar ook stevig... Ze draait haar hoofd en geeft mee een heerlijke tongzoen. Mijn andere hand daalt af naar haar rijpe kut. Via haar gladde venusheuvel bereik ik haar volle lippen. Met twee vingers spreid ik lipjes waarna ik Ashley's tong ook mijn vingers voel likken.

Zachtjes druk ik haar voorover en leg mijn handen op haar billen om deze vervolgens zachtjes uit elkaar te drukken...

Wauw!! Ga ik voor het eerst een vrouw in haar kontje neuken???
Anne Anne - 29-08-24 @ 09:36
0
Welkom Margot, superleuk dat je meeschrijft, heb heel veel zin in jouw stukjes! Liefs, Anne

"Gaat het?" hoor ik ergens en ik ontwaak uit een soort van hyperfocus of trance. 'Oh my god, hij zit in mijn kont!' schiet er door me heen. Ik kijk op en zie dat het Ashley's been was waar ik net in beet toen hij zijn pik mijn kontje in drukte. "Sorry sorry sorry!" zeg ik tegen Ash en geef snel heel veel kusjes op haar been. "Geeft niet lieverd, het is oke" zegt ze lief en ze streelt me door mijn haar en kriebelt over mijn rug. Ze is helemaal bij me komen zitten om me morele steun te geven, wat is ze toch ontzettend lief! Ik heb het gevoel dat we nu al veel dichterbij elkaar zijn gekomen en wat mij betreft maken we onze relatiestatus officieler na dit festival. Als zij dat ook wil natuurlijk.

"Gaat het nog?" hoor ik de jongen achter mij zeggen en ik heb nu pas door dat het Natan is die mij in mijn kontje neukt. Ik lig met mijn bovenlichaam bij Ashley op schoot met mijn billen in de lucht, ik draai mijn hoofd en kijk hem geil aan. "Ja het gaat wel, doe maar, neuk maar, het mag wel" kreun ik. Dat is schijnbaar alle aanmoediging die hij nodig heeft want hij begint gelijk harder te duwen. 'Ok An, rustig blijven, nu moet je ontspannen' denk ik bij mezelf en ik adem diep in. Op het moment dat ik uitadem en meer ontspan voel ik zijn lul dieper mijn kontje in glijden. We kreunen beide, ik van genot en hij vast ook, en hij blijft maar dieper gaan tot ik zijn lichaam tegen mijn billen aan voel komen. 'Oh my god, zijn hele pik zit in mijn kont!' gaat er door me heen.

Hij speelt wat met mijn rechterborst en ik hoor wat boven mij en kijk even omhoog en zie Natan en Ashley met elkaar tongen terwijl hij ook een van haar borsten in zijn hand heeft. 'Die jongen heeft echt de dag van zijn leven!' denk ik bij mezelf en moet lachen. Het lachen vergaat me al snel als hij mijn armen vastpakt achter mijn rug en zijn lul voor een deel uit mij trekt en weer in me laat glijden. Hij houdt mijn armen stevig vast en ik kan echt helemaal nergens heen. Hij gaat steeds sneller in en uit mijn kontje en begint steeds harder te stoten en ik voel nu ook bij elke stoot zijn lichaam tegen mijn billen aan komen. Het gevoel is overweldigend en magisch en ik heb dit nog nooit zo gevoeld, maar ik vind het heerlijk. Mijn kontje is nu ook gewend aan zijn pik lijkt het en ik voel me ontspannen wat het voor hem alleen maar makkelijker maakt denk ik en voor mij alleen maar lekkerder.

Als een razende blijft hij stoten en ik geef me helemaal over en wil alleen maar genomen worden. Hij pakt mijn lange haren vast en trekt me aan mijn haar naar achteren. "Hee, voorzichtig met haar haar" hoor ik Ashley zeggen en ik kijk haar aan en geef haar een knipoog. "Het mag wel" fluister ik. Hij trekt mij omhoog aan mijn haar en geeft me een tongzoen. Een nogal onhandige positie om verder te neuken dus hij zegt "jullie met elkaar tongen, ik kom bijna". Dat laten wij ons geen twee keer zeggen en meteen beginnen Ashley en ik elkaar te tongen. Natan pakt mijn heupen vast en begint weer hard te stoten en nog geen 20 seconden later kreunt hij "Ik kom!!" Ik voel zijn lichaam schokken en zijn lul diep in mij pulseren en spuit hij in mij. Met Ashley's tong nog in mijn mond kreun ik "Ohhh ja, spuit me vol..."
Natan Natan - 29-08-24 @ 11:48
0
Helder denken kan ik niet meer. Met mijn pik in het kontje van Anne, mijn hand om de pik van Brian... wat ben ik aan het doen? Ik weet en voel in elk geval dat dit waanzinnig lekker is. Dan voel ik een hand onder mijn ballen, een hand door mijn bilspleet gaan...is dit serieus Brian? Tjeezz hoe geil is dit eigenlijk! Ik had niet verwacht dat ik hier ook opgewonden van kon raken. Ik voel dat mijn pik er nog harder door wordt, of sta ik al op het punt klaar te komen? Als reflex trek ik Anne aan d'r haren. Blij dat Ashley me even wakker schudt en roept dat ik voorzichtig moet zijn. "Het mag wel" fluistert Anne waarop ik haar een tongzoen wil geven, wat eigenlijk nauwelijks lukt in deze positie. "Jullie met elkaar tongen, ik kom bijna" Ik weet het nu zeker, ik voel aan alles dat ik dit niet meer lang volhoud en begin te schokken. "Ohhh ja, spuit me vol..."roept Anne en ik kan het ook niet meer tegenhouden. Voluit spuit mijn zaad haar darmkanaaltje in en dus ik mijn lichaam nog dichter tegen haar kontje aan.

Als ik weer bijkom zie ik dat Brian en Lisa samen bezig zijn. Gaat hij haar nu ook in haar kontje neuken???

En wat gebeurt er verder eigenlijk allemaal? Ik kom weer een beetje bij mijn positieven en zie dan vanuit mijn ooghoek een meisje net langs onze tent lopen. Stond ze hier nou te kijken of liep ze gewoon langs? Nu Brian en lisa, Anne en Ashley lekker bezzig zijn kan ik even kijken. Ze lijkt bij de meidentent binnen te gaan. Ik kan me niet herinneren haar eerder gezien te hebben maar haar mooie lange rode haren wekken wel m'n interesse...
Margot Margot - 30-08-24 @ 13:55
0
(Ik zal een nieuwe schakel schrijven waarbij ik het laatste stukje van mijn eerste schakel zal aanpassen aan het nieuwe deel van Natan. Het verhaal ligt nu al meer dan een dag stil, sorry ben soms wat ongeduldig. Ik hoop gewoon dat jullie niet van plan zijn te stoppen en al zeker dat mijn inbreng niet voor problemen zorgt. Hopelijk tot snel. Kusjesss.)

Terug bij onze tenten kijk ik richting de buren en er zit niemand bij de barbecue. Wel hoor ik geluid uit de grootste tent komen. Ik haal mijn schouders op en zet me op een stoel neer met een cola, ben ook de enige van ons zes die geen alcohol drinkt. De geluiden uit de tent worden steeds luider en vreemder. Ik herken duidelijk de stemmen van Ashley en Anne, maar ze zijn niet alleen, want ik hoor af en toe ook een mannenstem klinken en zelfs geluiden van een voor mij onbekende vrouw. Op een bepaald moment word ik toch nieuwsgierig en besluit wat dichter bij te gaan kijken. Ik zie bewegingen door de spleet van de tent, maar kan niemand herkennen. Ik schrik als ik plots één van de jongens van onze buren vlak voor me zie verschijnen. Hij draait zijn hoofd een beetje en ik maak me snel uit de voeten. Geen idee of hij mij gezien heeft, maar ik kruip veilig in mijn tent en leg me neer op mijn rug. Ik begin stilaan spijt te krijgen dat ik mee ben gekomen, al mijn vriendinnen zijn zich al vanaf het eerste moment aan het vermaken en ik lig hier in mijn eentje. Ik neem een boek uit mijn tas en begin te lezen kwestie van mijn gedachten te verzetten. Ik hoor nog steeds kreuntjes en lachjes uit de tent van de jongens komen, maar ook voetstappen vlakbij mijn tent.
Anne Anne - 30-08-24 @ 20:33
0
Hoi lieve ongeduldige Ashley, ik dacht dat jij zo ongeduldig was en niet zo lang kon wachten en nu ben je al 2 dagen stil! Dat valt dus wel mee met die ongeduldigheid of niet? 😄 Ik wacht in ieder geval met smart op weer een fijn stukje van jou, laat ons nou niet zo lang in spanning ok? 😬 Liefs, 'jouw' Anne
Ashley Ashley - 30-08-24 @ 23:45
0
Ooo was het wachten op mij? Ik wachtte juist op de interactie tussen Natan en Margot en eventueel met jou Anne 😊. Zo had ik het begrepen en vond het als ongeduldige ook lang duren 😅
Ik ga gelijk aam de slag! 😘
Ashley Ashley - 31-08-24 @ 00:31
0
"Ohhh ja, spuit me vol..." mompelt Anne met haar mond vol tong en kont vol sperma! Het is allemaal zo geil geworden hier, dit ga ik nooit meer evenaren met welke belevenis ook!
Ik heb zelfs geen zin meer om het feestgedruis in te gaan. Als het aan mij ligt seks ik de hele dag samen met mijn lieve Anne.
Ik snap nu pas de kriebels die ik altijd in mijn buik voelde als ik Anne zag. Het was gewoon verliefdheid. Ja ik durf het nu aan mezelf toe te geven! Ik ben verliefd! Ga ik dat zeggen? Nee! Anne ziet me aankomen. Ze wil vooral genieten, dan zit ze niet te wachten op een verliefd meisje. En zeker weten! Ik laat haar ook genieten, want ik geniet met volle teugen van dit!

Anne's lichaam trilt als ze voorover valt in mijn schoot. "Wat was dat geil An!" fluister ik. Natan is zoals een echte onbenul het ook kan gelijk na zijn orgasme naarbuiten gegaan. "Jongens!" Klaag ik. "Volgens mij zag hij iemand" praat Anne goed.
Als we naast ons kijken zien we Lisa op haar rug liggen en Brian penetreert haar in het kontgaatje.
"Dat lijkt geil zeg An!"
"Wil jij dat niet?" Ik vond het wel lekker hoor!" Zegt Anne.
"Nee dat durf ik niet hoor ieeew!"

We lachen en laten dan Brian en Lisa alleen om ook even iets te gaan drinken.
De camping lijkt uitgestorven en dat is ook niet zo gek. Het programma is al begonnen, dus wat zou je nog op de camping moeten?
We hijsen ons weer in onze bikini. Ik in het te kleine bovenstukje van Anne en Anne weer in haar geile witte topje.
Als Anne voor mij de tent uit kruipt kijk ik naar haar kontje. Ik kan mezelf niet bedwingen en ik 'poke' haar met mijn vinger in haar kontgaatje.
"Oe doe maar niet. Gevoelig weet je?" Lacht Anne en ze kruipt verder.
Ik moet om mezelf lachen. Vanochtend was ik nog het onwetende verlegen meisje met een stiekeme crush op Anne. Samen met Margot waren wij de meiden die niets beleefden. Oké, ik was door mijn half jaar relatie met Maarten geen maagd meer. Maar 'kutjemaagd' was ik echt wel! En 'orgiemaagd' was ik ook!
Maar nu kan ik gewoon meepraten over lesbische seks, over een trio én over een orgie! Daarvan zijn er weinig van mijn leeftijd!

We zitten bij de barbecue waarop een paar verkoolde braadworsten liggen. De kolen doen het niet meer en deze troosteloze aanblik laat me glimlachen.
"Waar denk je aan?" Vraagt Anne. "Nergens" antwoord ik. Ik durf haar niet te vertellen dat ik aan haar denk.
De verkoolde worsten op de barbecue zijn voor mij een zogenaamd teken dat piemels voor mij ook wel verleden tijd mogen zijn. Niet dat ik niet meer geneukt wil worden door een jongen, want dat is hartstikke lekker. Maar een relatie met een jongen hoeft voor mij niet meer.
Dan word ik abrupt uit mijn dagdroom getrokken!
"Nee doe maar niet Natan!" Hoor ik Margot in haar tent en ze praat tegen Natan??
"Nee ik heb geen ervaring"
Ja verrek! Het is Margot!
Anne en ik kijken elkaar aan. "Het is Margot. Zullen we gluren?" Giebelt Anne.

Natan Natan - 31-08-24 @ 09:15
0
Voorzichtig kijk ik naar binnen en zie haar daar zitten..
Net als ik gauw door wil lopen kijkt ze mij aan en hebben we duidelijk oogcontact, ik kan nu niet direct doorlopen.
"Hoi"
"Hoi"
"Mag ik binnenkomen?" vraag ik voorzichtig
"Ja, kom maar. Jij bent van die jongensgroep toch?"
"Klopt ja, Natan, jij dan blijkbaar van de meidengroep maar kan me niet herinneren dat ik je eerder gezien heb eigenlijk"
"O dat kan, ik ben Margot, ik val meestal niet zo op"
"Niet? Ik vind je haren juist heel opvallend" zeg ik zonder bij na te denken. Ik vind ze namelijk heel mooi.
"Ja, die rooie zooi ja, precies de reden waarom ik niet meer probeer op te vallen"
"Meen je! Rood haar vind ik juist supermooi en weet je dat je hele leuke sproetjes hebt?"
Met dat ik dat zeg besef ik dat ik enorm lijk te slijmen wat helemaal niet m'n bedoeling is.
"Meen je dat of zeg je dat om andere reden?"
Ik leg voorzichtig een hand op haar schouder. "Volgens mij denk je heel negatief over jezelf, is toch helemaal niet nodig?"
We kijken elkaar aan. Wat een lieve uistraling heeft ze eigenlijk.
"Ik...ik vind je echt serieus mooi" komt er wat hakkelend uit bij me en ik wil haar voorzichtig een kus op d'r mond geven, gewoon even net iets meer dan alleen de arm op d'r schouder om haar te laten voelen hoe bijzonder ze is, maar ze trekt direct terug.
"Nee, doe maar niet Natan, nee, ik heb geen ervaring"
Ik schrik terug en baal gelijk van mijn reactie.
"Sorry, sorry" reageer ik en met hangend hoofd wil ik weggaan, maar dan houdt Margot me toch tegen.
"Ik vind je wel leuk en lief Natan, sorry dat ik zo snel reageerde, maar ik wil geen flater slaan"
"Hoezo zou je een flater slaan? Wat bedoel je?"
"Ik weet niet hoe ik moet zoenen, bang dat ik dat verkeerd doe"
"O joh, ik heb eigenlijk ook nog niet zoveel ervaring, Brian, mijn vriend is daar veel vrijer en makkelijker in, hij heeft mij ook wel over de nodige drempels geholpen"
Voorzichtig bukt Margot dan naar me toe en ik voel twee zachte lippen op de mijne drukken. Heel kort maar ook heel intens.
Dan word ik uit mijn roze wolk gewekt door bekend gelach maar als ik opkijk zie ik niks.
"Hoorde jij wat?" vraag ik Margot maar zij lijkt niks gehoord te hebben.


Lisa Lisa - 31-08-24 @ 09:53
0
Brian gaat achter mij zitten en ik voel hoe hij mijn billen naar weerszijden duwt. Terwijl ik op mijn knieën zit buk ik verder naar voren en ik voel hoe hij 1 van mijn borsten omvat. Tegelijkertijd voel ik hoe zijn eikel tegen mijn kontgaatje drukt en ik sluit mijn ogen als hij zijn dikke pik langzaam langs mijn sluitspier drukt. We kreunen beide simultaan en ik voel hoe Brian sneller begint te stoten en mij een klap op mijn bil geeft. Nu pakt hij mij stevig vast bij de heupen terwijl hij snel zijn pik in en uit mijn kontgaatje pompt. Alhoewel ik al wel vaker in mijn kont ben geneukt moet ik toch wel even wennen aan de dikte van zijn pik en ik bijt op mijn lip. Dan trekt hij zijn pik terug en in mijn hoofd hoor ik een plop als zijn eikel mijn kont verlaat. Handig draait hij mij om zodat ik op mijn rug lig en duwt mijn benen omhoog zodat mijn knieën ter hoogte van mijn borsten zijn en ik ben verbaasd dat ik op mijn leeftijd ik deze positie kan aannemen. Weer zoekt Brian mijn kontgaatje en met een ferme stoot duwt hij zijn pik tot aan zijn ballen in mij. 'Ooooh Brian, 'roep ik en ik zie hem glunderen en begint meteen in een snel tempo te pompen. Mijn borsten gaan als een gek heen en weer op het ritme van zijn stoten en ik voel hoe een orgasme mij overspoelt. Met mijn vingers ga ik wild over mijn schaamlippen en het vocht spuit als een fontein uit mijn kut.
Niet veel later voel ik ook hoe Brian zijn warme zaad diep in mij spuit en hij kreunt hard.

Met een tevreden zucht rolt Brian van mij af en gaat naast mij liggen. Ik kruip tegen hem aan en kus zijn hevig op en neer gaande borst. 'Mmm, dat was lekker Brian,' complimenteer ik hem want ik had enorm genoten. Als ik naast hem kijk naar mijn kleren die opgestapeld in de hoek van de tent liggen zie ik een rood lampje knipperen en ik bedenk mij ineens dat ik nog aan het werk ben.
Met nog een gevoelige kont kruip ik naar het apparaat dat het lichtje weergeeft .
'Waar ben je? De bands zijn al aan het spelen??' Lees ik op de display. 'Shit brian ik moet weer aan het werk,' zeg ik tegen Brian en ik kijk verlekkerd naar zijn pik die nog half stijf tegen zijn onderbeen aanligt. ' Dat is jammer,' glundert Brian, 'Ik kan je de hele avond neuken.' Brian wiebelt met zijn wenkbrauwen en ik ben ervan overtuigd dat hij dat wel eens zou kunnen.
Ik trek mijn kleren aan en ik kust Brian op zijn mond. 'Misschien dat ik na de dienst nog even langskom, 'zeg ik met een knipoog en loop de tent uit. Het terrein is stil maar ik zie Ashley en Anne met elkaar praten bij een tent. Wanneer ze mij zien glimlachen ze en ik tik met mijn vinger tegen mijn hoofd alsof ik ze salueer. 'Ik ga weer aan het werk meiden, 'roep ik naar hen,'Laat je wel iets over voor mij?'


Margot Margot - 01-09-24 @ 01:17
0
Ik kijk recht in de ogen van één van de jongens van hiernaast. Zijn gezicht kleurt wat rood en hij komt voorzichtig de tent binnen. De jongen stelt zich voor als Natan en ik stel mezelf ook verlegen voor. Zoals gewoonlijk haal ik mezelf weer onderuit, maar Natan is heel lief en overgiet mij met complimentjes. Ik word er een tikkeltje ongemakkelijk van, maar kan niet ontkennen dat ik het wel prettig vind. Natan legt troostend zijn hand op mijn schouder en we kijken elkaar zwijgend aan. Hij buigt voorzichtig naar voren en vlak bij mijn gezicht houd ik hem tegen. "Nee, doe maar niet Natan. Nee, ik heb geen ervaring." Met een duidelijk schuldgevoel begint hij zich te excuseren. Hij draait zich om, maar ik belet hem om te vertrekken. Ik beken dat ik bang ben om een flater te staan en als Natan toegeeft dat hij zelf nog best onervaren is, voel ik me al een beetje meer op mijn gemak.

Ik haal al mijn moed bijeen, haal diep adem, buig naar voren en zoen Natan op de mond. Het duurt niet lang, maar ik voel een schok door mijn lichaam schieten en vergeet alles rondom mij. Natan zegt dat hij iets hoorde, maar ik zweef alleen maar en hoor niets meer. Alleen het gebonk van mijn hartje. Als ik mijn ogen weer open doe, besef ik wat Natan bedoelde als ik twee gezichten zie staan buiten de tent. Ik herken Anne en Ashley. Ik breng mijn lippen tot bij Natan zijn oor en fluister: "Zullen we anders even gaan wandelen? Kunnen we nog even rustig praten... zonder pottenkijkers."
Brian Brian - 02-09-24 @ 07:39
0
Met haar benen helemaal gespreid en opgetrokken heb ik een heerlijk zicht op Lisa's mooie gladde lippen. Ze heeft een prachtige rijpe kut. Mooie volle buitenste schaamlippen die iets open staan waardoor haar natte binnenste goed zichtbaar is.

Ik druk mijn eikel weer tegen haar nauwe kontgaatje. Wat is zo'n sterretje krap zeg, ik moet er flink tegen drukken om met mijn dikke kop haar nauwe gaatje te spreiden. Als mijn eikel zich toegang tot het sterretje verschaft Zachtjes glij ik weer in haar kontgaatje. Het is voor mij compleet nieuw maar ik vind het super. Het maakt me supergeil. Haar knijpende kringspier voelt zo heerlijk strak om mijn pik.

Met mijn handen op haar bovenbenen begin ik in haar te pompen. Haar lekkere tieten deinen me op het stevige ritme van mijn gestoot. Haar hand gaat naar haar kut. In hoog tempo flitst haar vinger over haar gezwollen clitje. Ze draait met haar ogen van genot. Het moedigt me aan het tempo nog een beetje te verhogen. Luid kreunend begint haar kutje te spuiten. Een paar stralen warm vocht spuiten tegen mijn buik en loopt langs haar anus en mijn pik. Wauw, ik laat een vrouw spuitend klaarkomen! Dat is voor mij ook de druppel, wild stotend voel ik mijn orgasme zich aanmelden. Mijn pik zwelt nog verder op en het oh zo lekkere gevoel giert door mijn lijf. Ik laat me over haar heen zakken en voel mijn sperma uit mijn eikel spuiten. Een paar flinke stralen vloeibaar zaad loos ik krachtig in haar darm...

"Hmm Brian, dat was fijn!" Ze zoent me en laat haar tong in mijn mond glijden.

Moe en voldaan laat ik me van haar afrollen waarbij mijn inmiddels gekrompen pik uit haar kontje glijdt. Doordat haar kringspier zich niet gelijk sluit zie ik al een sliertje wit goud uit haar lopen. Met mijn vinger wrijf ik nog even zachtjes om haar langzaam sluitende gaatje.

 'Shit Brian, ik moet weer aan het werk,' zegt ze tegen mij. Ze kijkt verlekkerd naar mijn pik die nog half stijf tegen mijn onderbeen aanligt. ' Dat is jammer,' glunder ik, 'Ik kan je de hele avond neuken.' 

Als ik Lisa uit de tent zie lopen pak ik snel een handdoekje en wrijf mijn pik schoon. Nagenietend dommel ik een beetje weg en fantaseer hoe het zal zijn om een echte pik in mijn kontje te krijgen.. Zal Natan dat durven en willen?
Natan Natan - 02-09-24 @ 10:03
0
"Zullen we anders even gaan wandelen? Kunnen we nog even rustig praten... zonder pottenkijkers." fluistert Margot in mijn oor.
Niks liever gaat door mijn gedachten maar haar opmerking..
"Pottenkijkers? Toch luitjes bij de tent dus?"
"Ashley en Anne ja"
Shit..
Ach hoezo shit gaat er dan door m'n hoofd, ik ben toch baas van mezelf, laat ze wat denken.
"OK, laten we gaan" zeg ik en trek Margot aan haar hand omhoog. Het vasthouden van haar hand voelt fijn...
"Go go go Margot" horen we ineens in koor als we de tent uitgaan.
Ik voel me knalrood worden en als ik even naar Margot kijk, zie ik haar gezicht ook wat gekleurd, maar zij weet zich snel te herpakken en reageert adrem: Jaja had je niet gedacht van Margot, I go go go"
Ik voel de ogen van de twee in mijn rug branden als we weg lopen. We slaan een smal paadje in en even later zien we een bankje waar we gaan zitten en waar ik toch even een andere Natan was, ben ik nu weer meer die verlegen teruggetrokken jongen. Margot is het die initiatief neemt en mijn gezicht in haar handen neemt en me begint te zoenen.
Voorzichtig open ik mijn mond en ik merk zat zij dat ook doet...Onze tongen raken elkaar..
"Heee Natan, wat is dat nou, ben ik je vriendinnetje niet meer? Geeft niet hoor, je vriendje is ook heel lekker haha"
Lisa!
"Sorry dat ik jullie in jullie spel zo stoor, kon het even niet laten, ga lekker door"
Even ben ik in twijfel, wat gaan we doen. De magie lijkt gebroken maar met alle ervaring van Lisa, ze kan ons misschien ook wel wat leren..
"Je mag er wel even bij komen hoor" stel ik voor en ik kijk Margot aan. "Lisa is een heel ervaren vrouw" zeg ik zachtjes tegen Margot die toch wel even bedenkingen heeft.
"Ik heb eigenlijk geen tijd, maar ik heb Brian straks al beloofd naar jullie te komen" waarop ze mij en ook Margot een snelle kus op onze monden geeft.
Lisa loopt weer verder.
Margot kijkt me aan. "Waarom vroeg je haar, wat wil je?"
Ik moet echt even over het antwoord nadenken maar Lisa is toch eigenlijk wel degene die wat in mij wakker gemaakt heeft toen we elkaar voor het eerst zagen, ergens hou ik een zwak voor haar. Nu voelt het of ik van twee walletjes wil eten.
"Ik...sorry Margot, ik weet het even niet, Lisa heeft wel iets moederlijks voor mij wat ik in haar waardeer en ik dacht dat ze ons misschien ook wel wat kan leren"
Ik kijk Margot aan, probeer haar ogen te lezen...
Margot Margot - 02-09-24 @ 11:07
0
Ik voel me weer rood worden, maar deze keer niet van schaamte of opwinding, maar van woede. Ik dacht dat Natan anders was, een verlegen en liefdevol persoon, net als ik. Maar nu blijkt hij gewoon te willen profiteren van mij en van die Lisa. Ik sta boos op en wil weglopen, maar word tegen gehouden door Natan. “Wacht Margot, je hebt me echt verkeerd begrepen.” Ik trek me los uit zijn greep en kijk hem met een boze blik aan. “Wat wou je dan wel he? Een trio met mij en die Lisa? Ik stel mijn hart open voor jou, voor iemand die ik amper ken en van zodra zij passeert, ben je totaal van de wereld. Ik weet ook wel dat zij een stuk knapper is dan mij, maar speel niet met mijn gevoelens.” Nog voor ik Natan laat reageren, loop ik huilend weg. Ik hoor hem mijn naam nog roepen, maar ik kijk niet meer om. Als ik een paar minuten weg ben, besef ik me dat ik misschien toch te hard gereageerd heb, maar ik wil geen gebruiksvoorwerp zijn. Mijn eerste keer moet een magisch moment worden. Ik ben iets rustiger geworden, maar wil Natan liever niet meer zien vanavond. Misschien ga ik morgen wel naar hem toe om het uit te praten.

Mijn ogen zijn nog vochtig en er rollen tranen via mijn wangen naar beneden. Mijn blik is naar de grond gericht en plots bots ik tegen iemand aan. Ik kijk op en zie die andere jongen van naast ons staan, die vriend van Natan. “Sorry”, zeg ik hakkelend. En als ik verder wil wandelen, spreekt hij mij aan. “Gaat het wel met je?” vraagt hij. Ik draai me om en knik, maar natuurlijk ziet hij ook wel dat ik gehuild heb. “Brian”, zegt hij en strekt zijn arm. “Margot”, en ik neem zijn hand vast. “Ik had je al gespot. Ik heb ook al kennis gemaakt met je twee vriendinnen, Anne en Ashley.” Ik zeg niet veel, maar Brian komt dichter bij en slaat een arm rond mijn schouder. “Je hebt het moeilijk he? Kom anders even mee met mij. Ik trakteer je op een drankje en dan kunnen we een beetje babbelen. Kan jij je hart luchten.” Ik haal mijn schouders op, maar besef dat het beter is dan de hele nacht rond te zwerven. Brian legt zijn arm rond mijn middel en begeleid me over de camping. Ik weet niet waar we heen gaan tot ik herken waar we zijn. We zijn in de buurt van onze kampplaats.
Natan Natan - 02-09-24 @ 11:54
0
Kutzooi, alles, alles verknal ik.
DE kans om rustig op te bouwen met Margot.
Ik ken mezelf gewoon niet, wat wil ik nou eigenlijk? Waarom moest ik Lisa toch nog erbij vragen.
Nee, zij kwam bij ons staan.
Hallo, wil je haar de schuld geven van...
Nee, Margot had me gewoon uit moeten laten praten, dan...
Hallo, wil je HAAR de schuld geven van...
Ik moet Margot vinden, ik moet het uitpraten met haar.
Waar ging ze heen?
Die kant.
Inmiddels al minstens 10 minuten later, stikdonker, gaat nooit meer lukken.
Mijn gedachten schieten alle kanten op.
Ik ren de weg af, hoop dat ik haar inhaal.
In blind tempo ren ik door, steek de straat over...

...

Het eerstvolgende moment hoor ik "Hij komt weer bij"
Ik heb werkelijk geen idee. Waar ben ik, wat is er gebeurd? Ik wil omhoog komen maar voel een knallende koppijn en val weer neer.
Brian Brian - 02-09-24 @ 19:04
0
“Je hebt het moeilijk he? Kom anders even mee met mij. Ik trakteer je op een drankje en dan kunnen we een beetje babbelen. Kan jij je hart luchten.”

Margot heeft iets speciaals.. mooi rood haar, een lekker strak kontje en mooie kleine borstjes waarvan haar tepeltjes een beetje door haar behatje en haar topje drukken.

Ik leg mijn arm rond haar middel en begeleid haar over de camping. Een beetje onwennig loopt ze met me mee. "Vertel eens, hoe komt het dat je verdrietig bent?" Zachtjes trek ik haar een beetje tegen me aan voel haar strakke buikje.

Ze vertelt me over de hele situatie met Natan en zegt dat ze zich niet laat gebruiken als neukobject. Ik moet er een beetje om lachen. Ze moest eens weten waar haar vriendinnen zich zojuist schuldig aan gemaakt hebben.

"Maar Margot, ik weet zeker dat Natan het niet zo bedoelde, Natan is een heel eerlijke jongen en als hij je leuk vindt gaat hij er helemaal voor. Ik snap hem wel hoor, zo'n mooi meisje als jij heeft ze voor het uitzoeken."

Ze bloost een beetje en kijkt me wat verlegen aan. "Maar Brian, ik heb nog geen enkele ervaring en ben nogal onzeker over mezelf." Dan kijkt ze weer wat onzeker aan. "Ik heb het nog nooit gedaan met een jongen, je moet me beloven dat je dit niet doorverteld."

Ik probeer haar wat op haar gemak te stellen en kijk haar aan. "Dat beloof ik je, maar ik begrijp het niet zo. Je bent een prachtig meisje, ik zou vereerd zijn." Zeg ik zachtjes tegen haar en wrijf haar nog eens over haar buikje waarna ik even langs de rand van haar beha streel.

Op het moment dat ze me weer aankijkt horen we in de verte plotseling een auto hard remmen gevolgd door een doffe klap... We schrikken er allebei van.
Anne Anne - 03-09-24 @ 10:42
0
"Volgens mij zijn het Margot en Natan samen, kom we gaan gluren!" fluister ik en trek Ashley mee naar de tent. We gluren door een kiertje en zien inderdaad Margot en Natan intiem bij elkaar zitten. Ze kletsen wat met elkaar en opeens bewegen ze naar elkaar toe en beginnen ze elkaar te zoenen. "Wow Margot, goedzo!" fluistert Ashley in mijn oor en we beginnen een beetje te giechelen. Natuurlijk weer net te luid en ze horen ons. Ze staan op en lopen hand in hand de tent uit. "Wij gaan even wandelen" zegt Margot tegen ons. "Go go go Margot" zeggen wij giechelend in koor. "Jaja had je niet gedacht van Margot, I go go go" knipoogt ze naar ons. Ik steek mijn hand op en ze geeft me een high five als ze langs loopt, trots op haar!

"Goh, had niet verwacht dat ze dat zomaar zou doen, goed van haar zeg." zegt Ashley duidelijk onder de indruk. "Ja heel goed, ben blij dat ze ook lol maakt want we hebben haar wel een beetje overgehaald om mee te gaan, een festival is niet echt haar ding natuurlijk dus we moeten wel gaan zorgen dat zij ook plezier heeft anders gaat ze nooit meer mee" zeg ik. "Ze weet zelf ook niet half hoe knap ze is, als ze een beetje durft kan ze iedere jongen krijgen die ze wil" zegt Ashley. "Ja echt wel, weet je nog hoe mooi ze eruit zag met het gala vorig jaar? Toen had ze haar haren los, die schitterende bos rode krullen van haar, en in combinatie met haar blauwe ogen waar je in kunt verdrinken en die schattige sproetjes was ze veruit de allerknapste van de groep!" antwoord ik. "Je klinkt wel verliefd An" plaagt Ashley me. "Hihi, niet verliefd want dat ben ik al op jou" knipoog ik naar haar. "Maar ik geef toe dat ik geen nee zou zeggen tegen een keer lekker met Margot zoenen en ik zou best wel sex met haar willen" geef ik toe.

"Ja maar jij wilt met iedereen wel sex hebben" plaagt Ashley me en ze geeft me een duwtje. "Echt niet, ik ben niet zo'n sletje als jij!" knipooog ik. "Ohhh, moet je horen wie het zegt, mevrouwtje 'Ik laat me in mijn kontje neuken door een jongen die ik net een half uurtje ken'" lacht Ashley. "Ja dat is wel waar, best wel erg he? Ik dacht niet meer helemaal helder na maar voelde me echt een sletje" zeg ik beschaamd. "Zou je het nog een keer doen?" vraagt Ashley. "Ja denk het wel hoor, het voelde echt zalig. Ik wil sowieso nog wel meer sex hier dit weekend en ik denk niet dat ik tegenstribbel als de jongens in mijn kutje beginnen en me dan in mijn kontje willen nemen. Maar ik heb nog een potje vaseline in mijn tas dus dan wel met meer glijmiddel want mijn kontje is best gevoelig nu haha!" We liggen beide in een deuk. "Je was niet klaargekomen toen hij je neukte toch?" vraag Ashley en ik schud van nee. "EgoÏstische jongens ook altijd, denken alleen maar aan hun eigen plezier. Gelukkig ben ik geen jongen" knipoogt Ashley naar me en haar hand gaat tussen mijn benen direct mijn broekje in. "Gewoon hier buiten waar mensen ons kunnen zien?" vraag ik haar. "Spannend toch?" zegt ze terwijl ze sexy op haar lip bijt. Ik voel haar middelvinger bij me naar binnen glijden...
Ashley Ashley - 04-09-24 @ 16:53
0
"Hihi, niet verliefd want dat ben ik al op jou"
Ehmm zegt ze dat nou echt?? Maar al snel praat Anne door. Ik probeer zo goed en onopvallend mogelijk mijn schrikreactie te verbergen en te verwerken. Ik hoor half dat ze ook wel met Margot wil zoenen. Misschien wel meer. Maar 'Dat ben ik al op jou' zijn de woorden die als een echo door mijn hoofd gaan. Zou het zo zijn en ze zei het per ongeluk hardop? Of zal het toch een grapje zijn?
Ik herpak mezelf en ga mee in haar jubelstemming.

"Ja maar jij wilt met iedereen wel sex hebben" lach ik. En ik geef haar een por. Ook al was het gewoon om haar even aan te raken. Want ik kan de hele dag wel seks met haar hebben.
We ouwehoeren wat over en weer. Okk de anale seks komt voorbij. Ik vond het zo stoer dat ze dat durfde. Het lijkt mij ook wel spannend lekker om te doen. Maar zoiets durf ik toch niet. En daarbij komt dat ik een vinger in mijn kont nog net aan lekker vind. Zo'n groot ding als die van Brian of van Natan kan ik toch niet aan.
We ouwehoeren en giechelen nog even door, maar hoe meer ik naar Anne kijkt, hoe meer zin ik in haar krijg.
"Je was niet klaargekomen toen hij je neukte toch?" Vraag ik tussen neus en lippen door.
Anne schudt "Nee" en ik klaag lekker over die egoïstische boys. Allemaal in mijn voordeel denk ik stiekem.
Ik steek mijn hand in haar bikinibroekje en Anne kijkt me aan.
"Gewoon hier buiten waar mensen ons kunnen zien?" vraagt ze. "Spannend toch?" Zeg ik.
Ik duw mijn middelvinger haar kutje in en voel het per seconde natter worden.
"Je voelde je net een sletje, maar wil je nu weer mijn sletje zijn?" Fluister ik in haar oor terwijl ik zie dat sommige stelletjes die alweer terugkomen van de eerste optredens kijken en gniffelen. Het doet me helemaal niks meer.
"Uhu" Kreunt Anne.
"Kom dan!" Zeg ik.
Ik kruip ons tentje in en ga op mijn luchtbed liggen.
"Kom boven me zitten zoals Lisa het deed" zucht ik.
"Hmmm geil!" Zucht Anne en ze hurkt boven mijn mond. Ik trek haar bikinibroekje opzij en haal mijn mond en neus door haar spleetje. "Ooo lekker!" Kreunt Anne. Ze laat zich op haar knieën zakken en dan kan mijn tong goed bij haar kutje. Ik lik haar als een bezetene en vergeet haar kontgaatje niet. "Geil An! Net zat hier nog een pik in. Nu lik ik je daar!" Fluister ik en lik weer verder.
Kreunend antwoordt Anne. "Hmmm heerlijk die tong zo over mijn gevoelige gaatje!" Ze buigt voorover en ze steekt haar hand in mijn broekje. Mijn kut voelt aan als een waterval en als de vinger van Anne naarbinnen glijdt kom ik al bijna.
Ik zuig haar lippen mijn mond in. Anne kreunt nog harder en steekt haar tweede vinger bij mij naar binnen!
"We zijn elkaars sletje!" Kreunt de lekkerste meid ooit! Ik kan het alleen maar beamen want ik heb me letterlijk en figuurlijk nooit sletteriger gevoeld!
Anne buigt voorover om me te likken en dan gaat ineens de rits van onze tent omhoog.
Anne springt van me af en kruipt onder haar deken.

"Meiden Kom!" Horen we Margot roepen.
"Natan is aangereden!"
Anne Anne - 07-09-24 @ 14:15
0
Hoi lieverd, hoe gaat het? Hopelijk zijn jullie aan het genieten van het heerlijke weer! Gaan jullie nog wel verder met ons verhaal, ik mis jullie. Ik weet niet zo goed wat ik met het auto ongeluk van Natan moet dus als jullie daar een plan/idee voor hebben willen jullie daar dan mee verder gaan? Dan haak ik wel in, vind het moeilijk om nu iets te schrijven dat daarop inhaakt. Hopelijk tot snel weer! Liefs, Anne
Ashley Ashley - 07-09-24 @ 18:22
0
Ach wat ben ik blij dat je dat schrijft Anne! Ik had ook geen enkel idee en was daardoor ook een beetje inspiratie kwijt.
Hopelijk weten Brian, Margot, Lisa en Natan zelf er iets op te bedenken.
Geen kritiek, maar heel eerlijk vind ik dat door dat ongeluk het onbezonnen gedrag van ons allen een beetje weg is 😊
Ik wacht dan ook even af
Natan Natan - 07-09-24 @ 18:46
0
Hee het was zeker niet de bedoeling de boel stil te gooien natuurlijk door het ongeluk, ik vind het helemaal prima als, nadat ik bijgekomen ben het allemaal niks ernstigs bleek en we weer doorgaan. Te jammer als dit stopt. Ben ook wel benieuwd wat het ongeluk dan met Margot gedaan heeft. Keert ze Natan helemaal de rug toe? Als Brian en Margot bij Natan komen zonder Anne en Ashley om te kijken. Anne en Ashley gaan weer helemaal in elkaar op, laatste 2 zinnen uit jouw stukje negeren Ashley, zoiets?
Ashley Ashley - 10-09-24 @ 08:10
0
Echt jammer dat het verhaal vastloopt of niet verder gaat.
Hopelijk pakken we het later weer op want ik heb nog wel zin in wat lekkere seks 😜
Nou hup! Erbij haha.
Ik wacht dus nog eventjes af of anderen weer gaan schrijven aangezien mijn schakel de laatste was. Have fun mensen
Natan Natan - 10-09-24 @ 08:21
0
Hi, ja, helemaal eens met Ashley, ik hoop ook dat het gewoon verder gaat:
Ashley en Anne hebben heerlijke seks waar ze al mee bezig waren
Margot lucht haar hart bij Brian over hork Natan
Natan is er weer bovenop en lucht zijn hart bij Lisa die juist haar ronde aan het doen was. Hij baalt dat het zo is gelopen. Llsa stelt voor dat hij het eerlijk aan Margot vertelt zoals het gegaan is. Kan dan maar zo zijn dat Brian, Natan en Margot een heerlijk trio vormen, Lisa erbij, de twee geile meiden erbij...
Ook Natan heeft net als Ashley nog wel zin in wat lekkere seks 😄
Het gedoe met ongeluk helemaal weggg dus, ik wil niet dat dat reden is om te stoppen!!!
Margot Margot - 10-09-24 @ 11:00
0
(Sorry dat ik zo lang niets heb laten horen, wil nog heel graag verder gaan met dit verhaal. Ik persoonlijk hou van verhalen die verder gaan dan enkel seks, met meer diepgang. Dus een aanrijding of andere drama lijkt me zeker geen probleem, zoals bijvoorbeeld Natan die verliefd wordt op Margot, maar de zelfzekere Brian die haar weet te verleiden, maar het fijnste is natuurlijk als iedereen zich er in kan vinden. Ik zal proberen het verhaal terug op gang te trekken. Hopelijk doen jullie (Ashley, Anne, Brian, Natan en Lisa) ook nog mee. Tot snel. Kusjesss.)

Ik ben totaal afgeleid door het plotse geluid en onverwachts legt Brian zijn hand onder mijn kin, bukt zich voorover en zoent me op mijn lippen. Of het nu komt door de shock of omdat ik het gewoon een fijn gevoel vind, ik duw Brian niet meteen weg. Onze lippen komen los van elkaar en Brian kijkt mij glimlachend aan terwijl ik haast verdrink in zijn mooie ogen. We horen stemmen van bij de straat komen. “Mis… misschien kunnen we toch best eens gaan kijken?” zeg ik hakkelend. “Je hebt gelijk”, antwoordt Brian. Hij neemt mijn hand en samen gaan we naar de weg. Tot onze grote angst zien we Natan op de grond liggen. Gelijk overvalt me een schuldgevoel. Moest ik niet weggelopen zijn, dan zou hij misschien nu niet… Alsof Brian mijn gedachten kan lezen, legt hij zijn arm over mijn schouder. “Voor alle duidelijkheid, dit is niet jouw schuld he”, fluistert hij lief. Ik kan er niets aan doen, maar ik smelt helemaal voor Brian. “Ga jij hulp halen, ik blijf bij Natan”, stelt Brian voor. Ik knik en haast me naar de tent van Ashley en Anne. Als ik de rits open trek, kijken ze me aan met een betrapt gezicht. “Meiden, kom. Natan is aangereden.” Vliegensvlug kleden ze zich om en ik kan het niet laten om even Anne haar perfecte lichaam in me op te nemen. We haasten ons uit de tent, maar zien Brian aankomen met Natan bij hem. Brian ondersteunt hem en Natan hinkelt. “Het valt al bij al nogal mee. Wat blauwe plekken en een verzwikte enkel. De dokter is erbij geweest en hij vond het niet nodig hem naar het ziekenhuis te brengen. Hij heeft misschien een lichte hersenschudding, dus heeft hij vooral rust nodig. Lisa komt zo dadelijk naar hier met een verpleegkundige van de camping om Natan nog even te verzorgen”, legt Brian ons uit. Anne en Ashley stellen voor Natan in de tent te helpen en hem even te ‘verzorgen’ en nemen hem over van Brian. Niet veel later zijn Brian en ik weer alleen. “Zo, waren wij al klaar daarnet?” vraagt hij zwoel. Ik kijk even rondom me of iemand ons ziet en dan druk ik mijn lippen op de zijne en sla mijn armen rond zijn nek. Brian laat me even doen en dan voel ik zijn handen onder mijn billen en tilt hij mij op van de grond.
 
Doe je ook mee met dit ketting verhaal?
Je naam
Je e-mailadres
Jouw reactie
Ik ga akkoord met de Huisregels
Onthoud mijn gegevens voor de volgende keer