Klik hier voor meer...
Donkere Modus

Door Rik
Datum: 18-08-2024 om 20:38 | Reacties: 5 | Gelezen: 215
Eindelijk is het zover, na 6 jaar studeren, na 6 jaar bloed, zweet en tranen ga ik eindelijk beginnen als assistent Inwendige ziekten. Dat betekent dat ik nu nog 6 jaar in opleiding ben, maar ik werk al effectief in het ziekenhuis. Inwendige ziekten gaan voornamelijk over aandoeningen van het hart, longen, nieren, maag- en darmen zonder dat er geopereerd wordt. Het belooft nog een pittige 6 jaar te worden met veel wachtdiensten, veel 'all nighters', maar ook met veel voldoening.

En dus loop ik op mijn eerste dag het ziekenhuis binnen. Ik krijg dadelijk mijn witte jas en wordt naar de afdeling Pneumologie gebracht. Dit zijn alle ziekte die te maken hebben met de longen. Het kan gaan over mensen met een longontsteking, verstokte rokers en ook longkankers. Hier ga ik een drietal maanden blijven voor ik van afdeling wissel.

Ik stel me voor aan de hoofdverpleegkundige en de rest van het team verpleegkundige, kinesisten, sociale medewerkers... en begin dan eindelijk aan mijn werk.

Maar wat me ook bezighoudt, is het volgende: is Grey's Anatomy volledig van de pot gerukt, of zit er een grond van waarheid in? Op de afdeling heb ik al wel een paar knappe verpleegsters zien rondlopen. Hopelijk zijn er op de andere afdelingen ook knappe exemplaren. Zeker tijdens wachtdiensten, wanneer ik 's nachts in het ziekenhuis ben en iedereen slaapt, kan het wel eens interessant worden. Of wie weet zijn er nog knappe andere assistenten in het ziekenhuis.

Met mijn zwart haar, blauwe ogen en licht gespierd lichaam zie ik er toch niet te slecht uit. Ik ga regelmatig zwemmen, maar dat zou ik zeker wat meer kunnen doen. En met het gereedschap in mijn broek ben ik zéér tevreden. Nu ben ik benieuwd of ik hem ga kunnen gebruiken ook...
Rik Rik - 20-08-24 @ 07:30
0
De eerste dagen in het ziekenhuis zijn nog zoeken voor mij. Ik moet al mijn collega's, de patiënten en het reilen en zeilen van het ziekenhuis leren kennen. Maar dat begint stilletjes vlot te lopen. En dan komt mijn eerste wachtdienst eraan.

Tijdens de avond ga ik mee helpen op de spoedgevallen, maar bij problemen op de afdelingen kom ik naar boven. En wanneer er niks meer te doen is op spoedgevallen maak ik nog een laatste ronde langs de afdelingen voor ik ga slapen. Vandaag heb ik geluk, ik kan al rond 1u naar boven gaan. En mijn geluk wordt nog groter wanneer ik de nachtverpleegster zie.

Wat een plaatje zeg. Echt een knap gezichtje en een mooi figuur. Ik ga naar haar toe en stel me voor: "Hey ik ben Rik, een van de nieuwe assistenten. Ik kom eens horen of er nog problemen zijn."
Kyra Kyra - 24-08-24 @ 15:31
0
Hee, ik dacht dat ik al een andere schakel had geschreven maar die zie ik niet meer staan. Volgens mij was jouw laatste schakel daar een reactie op, of heb jij mijn eerdere schakel verwijderd Rik?

Vanavond is zo'n avond dat er weinig gebeurt en we meer een gezellige nacht hebben dan dat we hard aan het werk zijn. Een van mijn beste vriendinnetjes, Lily, doet ook haar afstudeerstage hier en we zijn wat aan het kletsen over vriendjes en vriendinnetjes en sex enzo. Dit is echt zo'n nacht dat we zo weinig te doen hebben en zelf zo opgewonden raken door onze gesprekken dat we samen een verlaten bed in het ziekenhuis opzoeken en met elkaar het bed in duiken. Dat is al wel vaker gebeurd en gelukkig hebben wij zulke lieve collega's dat als we ze vragen om even extra op te letten ze het maar al te graag doen. En dan hebben ze heus wel door wat wij in de tussentijd gaan doen.

Lily is net in geuren en kleuren aan het vertellen dat ze laatst een oude man moest helpen met douchen en wassen en dat die man een enorme stijve gekregen had. En niet zomaar eentje maar echt de grootste die ze ooit gezien had. De man had zich wel een beetje geschaamd maar ze had gezegd dat het niet erg was en ze had hem stoicijns helemaal gewassen. Ze had ook wat extra aandacht aan zijn piemel besteed, "Omdat hij zo groot was" zei ze lachend, en ze zweerde dat ze hem echt niet echt afgetrokken had maar de man was toen al heel snel daar onder de douche klaargekomen en heel veel gespoten.

De oude man had wel 100x sorry gezegd maar ze had hem gerustgesteld dat het echt niet erg was en ze hoopte dat het wat spanning bij hem weggehaald had. "Ik deed net alsof het niks uitmaakte toen ik bij die meneer was, maar toen ik weg was bij hem dacht ik echt 'Wat de fuck is er zojuist gebeurd???'. Achteraf vond ik het wel heel spannend hoor en ik heb er nog wel een keer over gefantaseerd tijdens het vingeren" lacht Lily als ze het mij vertelt.

"Hey ik ben Rik, een van de nieuwe assistenten. Ik kom eens horen of er nog problemen zijn." horen we opeens achter ons en we schrikken beide. "Oh hoi, we hadden je niet aan horen komen" stotter ik een beetje. "Ik ben Kyra en dit is Lily" zeg ik terwijl ik mijn hand uitsteek. Hij schudt onze beide handen en we kijken even naar elkaar. Ik zie hoe zijn ogen ons allebei scant en voel zijn ogen over ons lichaam gaan. Hij ziet er wel leuk uit, best wel lang met donker haar en blauwe ogen wat ik altijd een hele bijzondere en sexy combinatie vind.

"Het is rustig vannacht, iedereen slaapt vrij rustig dus we hebben niet zo heel vele te doen. We gaan zo onze ronde doen denk ik toch Kyra?" vraagt Lily terwijl ze mij aankijkt. Ik kijk op de klok en zeg "ja laten we dat doen Lil. Het was leuk kennis te maken" zeg ik tegen Rik. Als we weglopen fluistert Lily tegen mij "dat is best wel een lekkere vent!". "I know!" fluister ik terug. "Daar zou ik wel een beschuitje mee willen eten hihi. En ik ben geil geworden door jouw verhaaltje van jou met die oude man die je afgetrokken hebt" knipoog ik naar haar. "Ik heb hem niet afgetrokken hihi! Naja, beetje misschien maar niet heel erg! En ja ik ben ook geil geworden, zullen we een stil plekje opzoeken?" Ik pak haar hand vast en trek haar mee, volgens mij weet ik nog wel waar een lege kamer is...
Rik Rik - 24-08-24 @ 19:24
0
Mijn vorige reactie was inderdaad het vervolg op jouw eerste reactie die verdwenen lijkt te zijn. Maar dan gaan we gewoon verder he.

Nadat ik me heb omgedraaid bleef ik toevallig nog even op de gang staan om mijn badge te zoeken om het bureau in te gaan. Hierdoor kon ik een nog best interessant gesprek opvangen.
"... best een lekkere vent", hoor ik Lily zeggen, denk ik toch.
"Wil ik... beschuitje...geil geworden", hoor ik de andere verpleegster zeggen.
Nou ze zijn nu niet de enige die geil geworden zijn. Mijn geslacht is ook aan het groeien, iets wat je wel duidelijk ziet in die typische kledij vanuit de operatiekamer die we vaak tijdens wachten aandoen.

Plots gaat de deur open en schieten de twee verpleegsters de gang op. Ik kan me nog net verschuilen achter een vuilbak terwijl ze de andere kant op gaan. Al giechelend gaan ze een kamer aan het einde van de gang binnen. Wat zijn die nu van plan vraag ik me af. Ik besluit eerst op de andere 2 andere verdiepingen langs te gaan en dan kom ik hier nog eens polshoogte nemen. Of wie weet, kutjeshoogte...
Kyra Kyra - 25-08-24 @ 16:15
0
Lily en ik maken ons rondje over de verdieping en controleren of alles in orde is. De meeste mensen slapen en er zijn een paar oudere patienten die onze hulp nodig hebben. We helpen ze om wat comfortabeler te liggen of brengen ze wat water maar verder is er gelukkig niks aan de hand en is alles onder controle. We hebben na ons rondje afgesproken aan het einde van de gang dus we willen ook zo snel mogelijk klaar zijn. Ik zie Lily al staan en als ik bij haar ben vlieg ik haar om de hals en geef haar een dikke kus op de mond. We zijn alebei duidelijk geil geworden van ons gesprek zostraks en hebben zin in een spannend avontuurtje samen. We schieten de gang op en al giechelend huppelen we bijna hand in hand richting een kamer waarvan we hebben gezien dat die leeg is. "Kom, kamer 231 is leeg, die meneer is vanavond verplaatst" zegt Lily als ze me meetrekt de kamer in. Ze duwt me op bed, springt boven op me en we beginnen gelijk weer met elkaar te zoenen. Onze tongen spelen wild met elkaar terwijl ik haar handen overal op mijn lichaam voel en met mijn handen elk plekje van haar lichaam aan wil raken. "Doe je jasje uit" hijgt ze en ik weet niet hoe snel ik het over mijn hoofd moet trekken. Zij doet hetzelfde en zoent weer verder en ik ga met mijn handen achter haar rug en maak haar bh los. Haar borsten zijn niet groot maar perfect van vorm en heel stevig. "Heb je het koud lekker ding?" knipoog ik naar haar als ik in haar tepels knijp. Een gilletje ontsnapt haar mond en ze maakt snel mijn bh los. Mijn cupje b tietjes schieten tevoorschijn, ze zijn niet groot maar wel mooi rond met kleine tepeltjes.

"Liggen jij, we hebben niet veel tijd. Ik wil je neuken met mijn vingers en je laten kreunen van genot" hijgt Lily in mijn oor. Ik weet niet hoe snel ik mijn broek en stringetje uit moet doen en spring op het bed met mijn benen wijd. Als een hongerig dier valt ze mijn kutje aan en ik voel onmiddellijk een paar vingers mijn kutje penetreren. Ze is echt heel erg geil merk ik en voor voorspel hebben we sowieso geen tijd hier op werk want ik voel haar tongetje snel over mijn clitje schieten terwijl haar vingers mij hard neuken. Ik moet me echt inhouden om niet luid te kreunen want dan zou iedereen wakker worden dus ik druk mijn gezicht in een kussen en haar hoofd hard tegen mijn kutje aan. Het kan niet meer dan een paar minuten zijn voordat ik mijn orgasme als een sneltrein aan voel komen denderen. "Ik kom, ga door" hijg ik onverstaanbaar en dan ontplof ik. Precies op het moment dat ik klaarkom en mijn lichaam spastisch begint te kronkelen hoor ik de deur van de kamer opengaan...
Rik Rik - 25-08-24 @ 19:52
0
Eerst ga ik nog op de derde en vierde verdieping langs. Als er gaat gebeuren wat ik misschien vermoed en best wel op hoop, wil ik liever niet gestoord worden door een telefoontje dat al afgehandeld had kunnen zijn.

De nachtverpleging op de derde verdieping is een jonge gast. Hij lijkt me misschien een jaar ouder te zijn dan mijn 24. Hij geeft me dadelijk een hand wanneer ik me voorstel. Hij komt erg sympathiek over. Het type waar ik gerust wel eens een biertje mee zou gaan drinken. Hij had nog een paar vragen over een patiënt zijn medicatie en iemand anders zijn hoge bloeddruk. Gelukkig was dit snel afgehandeld en kan ik naar het vierde.

Op het vierde verdiep was het een verpleegster van ongeveer 30-35 die er ook helemaal niet slecht uitzag. Ook zij was heel vriendelijk. Ik zag toch al geen ketting met een trouwring aan. Dat doen de meesten omdat juwelen dragen, behalve oorbellen en kettings niet zijn toegestaan voor de hygiëne. Op deze verdieping waren zelfs geen problemen.

Terwijl ik de trap naar beneden neem, voel ik de spanning meer en meer groeien. Niet alleen de spanning, maar in mijn broek begint mijn penis zich ook langzaam aan op te richten. Gelukkig wordt hij niet helemaal stijf.
Wanneer ik dichter bij het einde van de gang kom, hoor ik nog niet veel. Voor de kamerdeur kan ik wel wat gedempte geluiden horen. Pas wanneer ik een hijgende stem "ik kom, ga door" hoor zeggen, weet ik dat ik al dadelijk geluk heb. Ik kan me niet bedwingen en doe de deur open.

Ik word begroet door een zicht waar een man alleen van kan dromen. Kyra ligt op haar rug, naakt en met haar benen wijd open. Haar lichaam beweegt en haar borstkas met prachtige tieten gaat hevig op en neer. Tussen haar benen zit Lily die me duidelijk nog niet gezien heeft. Zij is uitvoerig het kutje voor zich aan het verwennen. Ik wilde dat ik dat ook kon doen. Mijn lul wordt nu wel helemaal stijf. Iets wat mijn broek moeilijk kan verbergen, nu ja 19cm is dat misschien niet verwonderlijk.

Kyra blijft me geschokt aankijken, maar je ziet dat ze post-orgasme loopsheid voelt. Ze blijft op bed liggen. Plots merkt Lily me wel op en komt ze naakt op me af. Ook haar borsten zijn niet zo groot, maar perfect rond en met van die lekkere kleine tegeltjes zoals ook bij Kyra. Ze komt voor me staan en trekt me de kamer in.

Ze duwt haar lichaam tegen het mijne. Ik leg mijn handen in haar zij en voel dan meer naar beneden naar haar lekkere kont.
"Je gaat hier toch niks van zeggen he dr. Rik?", vraagt ze me terwijl ze me ubergeil in de ogen kijkt. Ik krijg een droge mond en kan nog net met een hese stem "Nee nee" zeggen.
Na die bevestiging legt ze haar hand op mijn broek en likt ze haar lippen af. Dit gaat hemels worden, dat weet ik nu al.
 
Doe je ook mee met dit ketting verhaal?
Je naam
Je e-mailadres
Jouw reactie
Ik ga akkoord met de Huisregels
Onthoud mijn gegevens voor de volgende keer