Klik hier voor meer...
Donkere Modus

Door Esmée
Datum: 27-08-2024 om 14:40 | Reacties: 24 | Gelezen: 252
Sinds twee jaar was ik weer vrijgezel na een turbulentie relatie met mijn vriend. Het was vlak voor de zomervakantie gebeurd, best onverwachts en na een jaar of 6. Ik scheen seksueel niet actief genoeg te zijn volgens meneer. Niet ruimdenkend genoeg of niet experimenteel genoeg. Volgens mij kwam het er gewoon op neer, dat meneer gewoon liever ook nog met andere meiden naar bed wilde gaan, maar zo direct durfde hij zijn gemekker niet duidelijk te maken aan mij. Noodgedwongen ben ik die zomer met een goede vriendin op vakantie gegaan. Mike en ik hadden al geboekt, maar nadat hij mij had gedumpt, vond ik dat hij geen recht meer op de vakantie had. Dus met een vriendin naar het Spaanse Salou. Even weg van alles en iedereen. Maar Marit, mijn vriendin, werkte nogal terughoudend voor mij. Ze bedoelde het goed hoor, maar bekommerde zich mij iets te veel om mij. 2 weken lang geen lekkere wip gemaakt, terwijl er voldoende lekkere mannen rondliepen daar. Maar met Marit bij mij op de kamer en constant op mijn lip, ging dat er gewoon niet van komen. En toen we na twee weken Spanje weer thuis waren, ging Marit de opgelopen schade natuurlijk meteen met haar vriend weer inhalen, terwijl ik met lege handen achterbleef.

Dus heb ik nog diezelfde avond van thuiskomst besloten om het jaar daarop weer naar hetzelfde hotel te gaan, maar dan alleen. Ik maak doorgaans al gemakkelijk en snel vrienden als we weg zijn. Altijd wel een praatje op het terras, aan de bar, of waar dan ook. Dus als ik dan ook nog seks wil hebben, dan zal ik vast niet heel erg lang eenzaam zijn lijkt me. De reis is wel wat eenzaam kom ik al snel achter, maar dat neem ik dan maar voor lief. Liever een oersaaie reis, maar de beste vakantie van m’n leven, dan een geweldige reisgenoot en weer twee weken lang seksloos moeten toekijken.

Thuis in Nederland heb ik lang niet zoveel tijd om te gaan stappen en als ik het doe, dan zit ik weer met vriendinnen die me in mijn vrijheid beperken. Ik heb het afgelopen jaar wel wat dates gehad en de nodige one night stands gehad, maar eigenlijk niet veel meer dan dat. De laatste leuke date was van een paar weken terug, maar die heb ik heel eerlijk ik wacht gezet. Ik had gewoon geen zin om deze vakantie op te offeren voor een jongen, als blijkt dat het toch weer niks wordt. En zolang ik niets met hem heb, kan ik ook niet bij hem vreemdgaan. Alles wat ik hier zal beleven kan niemand mij daarna nog afnemen. Twee weken lang zon, zuipen en seks… Het klinkt goedkoop en misschien is het dat ook wel, maar dat is dan maar zo.

Ik was seksueel niet ondernemend genoeg? Nou, Mike zou willen dat hij er nu bij had kunnen zijn. Die zal me echt niet meer terug herkennen denk ik.

En zo zit ik, Esmée, 23 met lange bruine krullen, reebruine ogen en een meer dan acceptabel figuurtje (zeker in bikini) in een topje en kort afgeknipte spijkerbroek even op mijn balkon bij te komen van de vertragingen van de reis. De halve dag is daardoor inmiddels al voorbij, dus na aankomst eerst maar even gedoucht en me omgekleed voor het begin van de avond.

Mijn voornemen is in elk geval om geen enkele nacht alleen te hoeven slapen. Hier op mijn hotelkamer of ergens anders. Mijn vrijheid is me heilig, dus ik ben hier echt niet om mijn prins op het witte paard tegen te komen. Ik denk dat ze al blij mogen zijn dat als ze me goed genoeg laten genieten, ik wil overwegen om een vervolg date af te spreken. Want om heel eerlijk te zijn, ik ziet op niemand te wachten op dit moment. Gewoon een geile avond en nacht, en dan weer door. De enige eis die ik mezelf heb opgelegd is dat degene met wie ik de nacht doorbreng, alleen maar een kans maakt op een vervolgafspraak als diegene mij ook daadwerkelijk heeft laten klaarkomen. Want iemand die mij niet weet te laten komen, dat is voor deze vakantie echt een verspilling van tijd. En of het dan mannen, vrouwen, stelletjes of vriendengroepjes zijn, maakt me niet echt heel veel uit.

Mike had schijnbaar de behoefte gehad aan een meisje die veel sletterig gedrag vertoonde, iets wat ik vrijwel nooit deed. Maar als het aan mij lag, dan kon ik het woord “slet” wel alvast op mijn lichaam tatoeëren, want ik zou alle remmen losgooien. Alleen zou Mike daar uiteindelijk nooit ook maar iets van terugzien, hooguit op foto’s of filmpjes om hem te tonen wat hij had laten gaan en wat er van mij terecht was gekomen.

Ik neem een slok van mijn Sangria en kijk vanaf mijn balkon uit over het inmiddels best lege zwembad. Hier zijn alleen nog ouders met jonge kinderen, die zo wel zullen gaan eten. De leuke mannen en vrouwen liggen waarschijnlijk allemaal nog op het strand of zitten al in de kroegen of restaurants. Maar vast wel dat ik er vanavond een aantal zal tegenkomen…
Mathias Mathias - 28-08-24 @ 14:15
0
Samen met 3 goede vrienden ben ik dit jaar op vakantie naar het zonnige Salou. De afgelopen zomers zijn we telkens naar Ibiza geweest, dus daar hadden we het nu wel gezien. En omdat we alle 4 single zijn, wilden we best wel wat plezier maken.

Binnen onze vriendengroep zijn we allemaal 23-24 jaar oud en met mijn 24 hoor ik bij de oudere. We kennen elkaar al sinds de lagere school en we grappen vaak dat het een wonder is dat we het zolang met elkaar kunnen uithouden. Als je ons alle vier bij elkaar ziet staan, zou je denken dat we broers kunnen zijn. Allemaal ongeveer even lang met ongeveer dezelfde lichaamsbouw, eerder atletisch. We sporten allemaal wel veel, zelf ben ik een fervent zwemmer. Ook kleden we ons allemaal in dezelfde stijl. Het enige duidelijk verschil is onze haarkleur. Zelf heb ik bruin krullend haar, en als extra info groene ogen.

We zijn gisterenavond aangekomen en blijven nog twee weken. Omdat we binnenkort afstuderen willen we het er nog eens van nemen. Vandaag hebben we al dadelijk genoten op het strand. Allemaal gekleed in een kleurrijke zwembroek, openhangend hemd, zodat onze lichamen wel mooi uitkwamen.
Toen we daarstraks door de lobby liepen, zag ik alvast een paar knappe dames. Zeker eentje die was aan het inchecken. Haar topje spande mooi rond haar voorgevel en dankzij haar shortje had ik een mooi zicht op haar benen en best wel strak kontje. Ik zou het niet erg vinden haar nog tegen te komen.
Esmée Esmée - 28-08-24 @ 16:28
0
Genietend van het uitzicht en een globale indeling van mijn eerste avond hier in gedachten makend, zie ik vier jongens, jonge mannen waarschijnlijk wel, langs het behoorlijk lege zwembad lopen. Waarschijnlijk vier vrienden die met elkaar hier op vakantie zijn, want ze zijn alle vier min of meer hetzelfde gekleed. Gezien de kleurrijke zwemshorts komen ze net van het strand of zouden ze nu juist komen om te zwemmen in het nagenoeg lege zwembad. Hun open shirts laat in elk geval een goed getraind lichaam zien. Zelfs vanaf 4 hoog kan ik dat nog zien. Ik schat ze een beetje mijn leeftijd, maar dat is puur schatten hoor, dat kan ik niet echt zien.

En wat dan nog als ze wel veel ouder of jonger zouden zijn? Als ze hier zonder pappie en mammie mogen zijn, dan mogen ze wippen ook, hihihi.
Even kijk ik wat ze zullen gaan doen, want vooral die jongen met de bruine krullen spreekt me van deze afstand wel aan. Als die jongens nu het zwembad induiken, dan denk ik dat ik me snel in een bikini hijs en ook naar het zwembad ga.
Maar ze lopen lachend en geinend door langs het terras en ik zie ze het restaurant binnen lopen. Gezien het tijdstip verwacht ik niet dat ze nu al zullen gaan eten, dus vermoedelijk gebruiken ze de eetzaal gewoon als afsnijroute naar de receptie en dan naar hun kamer.

Ik gris mijn portemonnee van het dressoirtje en vlieg naar buiten. Geen tijd om me nu eerst nog om te kleden. Geen noodzaak ook, zie ik als ik langs een spiegel vlieg. Geen idee waarom ik uitgerekend op dat tijdstip hier naar de receptie moet gaan, maar ik verzin onderweg wel een smoes. Eerst maar eens kijken hoe die jongens van dichtbij zijn, met name die knul met de bruine krullen.
Oef… en groene ogen… zie ik als ik ze net langs de receptie naar de trap zie lopen. Leuke knul joh! Bruin haar en groene ogen. Wel een favo combi wat mij betreft. En zijn bovenlichaam… hmmm, getraind door sporten, niet door de sportschool. Nagenoeg haarloze borstkas, stevige borstspieren en goed ontwikkelde buikspieren. Nou alleen nog een lekker kontje en een flinke lul en dan kom je toch zomaar op je eerste dag al je droomprins tegen, hihihi. En ik was er nog niet eens naar op zoek!

Onze blikken kruizen, maar het gaat allemaal zo vlug en onverwacht dat we beide niets zeggen of doen. Het enige dat ik nog weet te doen ik checken hoe met die kont is. En ook die is prima.
“Peter? Peter de Jong?”, roep ik dan maar zomaar een willekeurige naam. Vier jongens stoppen en draaien zich om. Ze lijken best veel op elkaar. Ze kijken elkaar wat vragend aan en halen hun schouders op. “Sorry, je ik dacht dat je Peter was. Je lijkt nogal op hem”, lieg ik tegen de jongen met de bruine krullen en de groene ogen.
“Ach, als jij me de rest van de vakantie liever Peter wilt noemen, dan mag dat wel hoor”, zegt hij met een brutale lach met mooie tanden en stapt naar voren. “Maar ik heet eigenlijk Matthias hoor”, zegt hij dan en geeft me een hand.
Mathias Mathias - 28-08-24 @ 16:53
0
Wanneer we terugkomen van het strand en richting onze kamer gaan om ons op te frissen voor we de stad intrekken voor het eten, komen we op de trap die lekkere meid van aan de balie tegen. Ook van dichtbij ziet ze er goed uit zeg. Die zou ik gerust met minder kleren aan willen zien, liefst in mijn bed.

Nadat we haar gepasseerd zijn, horen we haar "Peter? Peter de Jong?", zeggen. We kijken even alle vier naar elkaar voor we vragend naar de meid kijken.
“Sorry, je ik dacht dat je Peter was. Je lijkt nogal op hem”, gaat ze verder. Omdat ik mijn zinnen wel op haar heb gezet, neem ik het woord: “Ach, als jij me de rest van de vakantie liever Peter wilt noemen, dan mag dat wel hoor. Maar ik heet eigenlijk Matthias hoor." Ik geef haar een hand en kijk terwijl in haar mooie bruine ogen. In dit licht lijken ze bijna amberkleurig te zijn.
"Leuk je te leren kennen, ik ben Esmée", zegt ze terwijl ze mijn blik niet loslaat, "jullie allemaal trouwens."

Ik wil haar niet dadelijk laten schieten en vraag dan: "ben je hier alleen?"
"Ja inderdaad, ik had een vakantie nodig om mijn hoofd helemaal leeg te maken", zegt de knappe Esmée.
"Nou als je ons nog beter wilt leren kennen of gewoon wat gezelschap wilt, we gaan vanavond naar de beachclub op het strand voor een feestje. Kom maar gerust bij ons zitten", nodig ik haar uit. "Ik zal je niet langer ophouden, wie weet tot straks", zeg ik met een glimlach. Voor we doorgaan geef ik haar nog even een knipoog.

Eens op de kamer beginnen mijn vrienden te lachen. "Alle we zijn er nog geen 24 uur en onze Mattie heeft de jacht al ingezet." Ik laat ze lachen. Met een beetje geluk slaap ik vandaag ergens anders.
Esmée Esmée - 28-08-24 @ 17:51
0
"Leuk je te leren kennen, ik ben Esmée", zeg ik terwijl onze blikken verstrengeld zijn, "jullie allemaal trouwens".

"Ben je hier alleen?", vraagt Matthias. Hij ziet mij wel zitten geloof ik. En dat treft, want ik vind hem ook wel leuk. Leuk genoeg om hem beter te leren kennen. En zijn vrienden lijken me ook wel… ehh… aardig.
"Ja inderdaad, ik had een vakantie nodig om mijn hoofd helemaal leeg te maken", zeg ik, “en al mijn gaatjes juist helemaal vol” denk ik er achteraan.
Matthias nodigt me uit bij de beachclub op het strand voor een feestje vanavond. “Ik zie wel. Wie weet tot straks”, zeg ik met een mooie lach. Ik wil niet te gretig over komen. Matthias knikt en geeft me een knipoog. Het geeft me een onverwacht warm gevoel en ik denk zelfs een blosje op mijn wangen.
Dan vervolgen de jongens hun weg naar hun kamer weer. Ik drentel nog wat rond bij de receptie, pak een paar van die welbekende sightseeing dingen die er zijn te zijn, inclusief zo’n beachparty met veel gezuip op een boot.
Ik lach naar mezelf in de spiegel op de gang als ik naar mijn kamer terug loop. “Je hebt beet meid!”, prent ik mezelf in. Ik ben hier nog geen 4 uur, maar ik heb de jacht al ingezet. Ik vraag me af wat die feestjes van die beachclub inhouden en wat Matthias onder een feestje verstaat. Er is maar 1 manier om daar achter te komen. Met een beetje geluk slaap ik vandaag ergens anders. En anders kan hij wel bij mij slapen…

Na nog een sangria ben ik een uurtje later beneden om wat te eten. Niet het beste restaurant, maar het vult, dus vooruit dan maar. Al denkt mijn lichaam volgens mij aan hele andere manieren van gevuld worden. Oké, eenzaam dineren is ook best sneu, dat geef ik toe. Maar als het aan mij ligt, was alleen het diner van vanavond in pure eenzaamheid.

Dan terug naar boven, douchen, scheren, opmaken en aankleden. Een beachclub op het strand? Dan lijkt me een sexy bikini onder een doorschijnend wit gehaakt strandjurkje en hakjes me meer dan voldoende. De eerste beachclub was duidelijk de verkeerde, maar de tweede is raak. Daar staan Matthias en zijn drie vrienden te lachen en te flirten met enkele meiden. Zodra hij mij ziet, wimpelt hij het meisje met wie hij stond te praten snel af. “Je had haar echt niet meteen weg hoeven sturen hoor”, roep ik boven de muziek uit in zijn oor, “we zijn niet getrouwd of zo”. Ik ruik zijn deodorant en aftershave. Het tintelt een beetje in mijn neus. “Weet ik, maar jij bent leuker. En ik deed het meer voor haar. Want haar vriendinnen stonden met mijn vrienden te praten, dus dat vond ik lullig voor haar”, legt hij uit. “En? Ruil je mij dan ook weer in als je een leukere tegenkomt?”, lach ik in zijn oor. “Misschien wel, maar voorlopig niet hoor”, lacht hij. “Eerst deze avond en nacht maar eens door zien te komen?”, lach ik tegen hem, “proost”, en we proosten met onze Corona’s tegen elkaar.
Mathias Mathias - 28-08-24 @ 18:42
0
Mijn vrienden en ik hebben ons snel opgefrist en klaargemaakt voor het avondeten. Ik heb me voor de zekerheid nog eens extra geschoren, zodat alles zacht en glad aanvoelt. Je weet maar nooit wat de avond brengt. Verder heb ik gewoon een korte broek aan met een linnen overhemd. Omdat het toch nog best warm is en we naar een beachclub gaan heb ik 2 knoopjes extra open gelaten.

Eens in de club nemen we allemaal een drankje. Ik kijk al eens rond of ik Esmée zie staan, maar ze is er precies nog niet. Ik hoop stiekem wel dat ze nog gaat komen. Mijn vrienden beginnen dadelijk met een groepje Italiaanse meiden te praten. Zij willen natuurlijk niet achterblijven met mijn mogelijk succes. Eén van de meiden blijft wat afzijdig, dus maak ik maar een praatje. Maar dan zie ik de knappe meid van het hotel naar me toekomen en krijgt ze al mijn aandacht.

Wat ziet ze er lekker uit. Sexy en vol zelfvertrouwen. Ik bekijk haar dan ook van boven tot beneden. Ik voel zelfs al een tinteling in mijn broek. Gelukkig staat de muziek relatief luid dat ze dicht tegen me moet komen staan.
“Je had haar echt niet meteen weg hoeven sturen hoor”, begint ze. Ja toch wel hoor, dacht ik.
“We zijn niet getrouwd of zo”, begin ik, “weet ik, maar jij bent leuker. En ik deed het meer voor haar. Want haar vriendinnen stonden met mijn vrienden te praten, dus dat vond ik lullig voor haar."
Ik verzeker Esmée dat ik haar niet zou laten staan. Gekomen op mijn uitnodiging en dan nog zo knap zijn. Ik moest wel gek zijn dan. Ik zie nu al andere mannen hongerig kijken.

We klinken onze Corona's op een leuke avond en begeven ons door de feestvierders en drinken onze biertjes. Intussen maken we wat grapjes en flirten we heel duidelijk met elkaar. Door de drank komen we al wat meer los en vraag ik haar of ze zin heeft om naar de dansvloer te gaan. "Ik dacht dat je het niet zou voorstellen. Ik moet wat stoom aflaten", zegt ze. Hopelijk houdt ze nog genoeg stoom over voor straks denk ik.

Door de drukte staan we heel dicht bij elkaar. Haar borsten glijden af en toe tegen mijn borstkas en dat laat me niet helemaal onberoerd. Ik leg mijn handen op haar heupen terwijl we dansen. Omdat ze wel lijkt te genieten van de aandacht, laat ik een hand naar beneden gaan en leg die op haar ronde kontje. Wat voelt dat stevig aan zeg.
Wanneer de DJ dan een opzwepend nummer draait, draait Esmée zich om en begint ze tegen me aan te schuren. Mijn lul begint zich nu wel echt op te richten. En met mijn grootte is het onmogelijk dat ze dit niet voelt. Maar ze klaagt niet, en ik zeker ook niet.
Esmée Esmée - 28-08-24 @ 19:20
0
Nadat Matthias me heeft weten te overtuigen dat hij me niet zo snel aan de kant zal zetten, zijn we uiteindelijk op de dansvloer te vinden. Door de drukte staan we heel dicht bij elkaar. Het is er heet en broeierig en onze kleding – hoe schaars het ook is – plakt aan mijn lijf. Met deze drukte is het eenvoudig om mijn borsten af en toe tegen wat steviger tegen je borstkas te drukken. Niemand die er iets achter zal zoeken in de drukte. Maar ik merk echt wel dat het je niet helemaal onberoerd laat.
Onder het dansen, dat langzaam intiemer wordt, glijden zijn handen over mijn heupen, taille en billen. Het voelt prettig en ik raak er opgewonden van. Wanneer de DJ dan eindelijk een van mijn favoriete opzwepende nummers draait, draai ik me gauw om en begin te twerken en te dry-humpen. Ik schuur met mijn kontje tegen zijn kruis en voel hoe zijn lul zich langzaam maar zeker begint op richten. “Daar ga ik mijn handen vol aan hebben. En niet alleen mijn handen…”, denk ik bij mezelf en druk mijn kontje krols tegen de groeiende bult in zijn kruis.
Zijn 3 vrienden zijn nog steeds omringd door de Italiaanse meiden, maar zijn nog niet zo ver als hij bij mij is. Ze staan nog steeds te praten en soms wordt er een beetje gedanst, maar niet zoals wij. Nee, tot nu toe heb ik nog steeds de juiste keuze gemaakt door de leukste, spontaanste en ook nog eens goed bedeelde jongen te kiezen.
“Tequila?”, vraag ik hem dan en hij knikt. “Niet weggaan met een andere meid hè. Ben zo terug”, lach ik plagend en ga gauw naar de bar. Even later kom ik met twee shotjes terug. Zout, citroen, je kent het wel. Het was de simpelste weg naar een waanzinnige tongzoen. En met dat lijf van hem, de hoopvolle berichten achter de broeksband en zijn manier van zoenen, weet ik dat wij niet tot het einde van deze party zullen blijven. We staan een hele tijd met elkaar te tongzoenen tussen de bar en de dansvloer. Uiteindelijk gaan we even naar buiten voor iets meer privacy.
“You’re place or mine?”, zing je dan opeens mee met het nummer van Froger. “Jouwe”, lach ik alleen maar en je lacht terug. Ik geef je een stoute knipoog. “Ooh fuck… Je meent het echt… Maar jij bent toch alleen??? Er is toch niemand bij jou op de kamer? Bij mij zijn mijn vrienden”, stamel je wat verbouwereerd. “That’s the idea sweetie”, lach ik alleen maar en zoen je weer. Vurig, verlangend, nat, geil. Brutaal pak ik je hand en leg hem vol op mijn billen, half onder mijn strandjurkje. Je knijpt even in mijn billen en ik kreun zachtjes in je mond tijdens het zoenen. Ik heb onwijs veel zin in hele stoute dingen en zoals ik de avond tot nu toe inschat, geven jouw vrienden een hoop geld aan drankjes voor die Italiaanse meiden uit, maar worden ze gewoon weer helemaal alleen in hun eigen bedje weer wakker. Maar misschien dat dit niet het geval hoeft te zijn als wij al op jullie kamer zijn. En mochten die Italiaans meiden alsnog meekomen voor seks met jouw vrienden, dan kunnen we altijd nog besluiten om de privacy van mijn kamer op te zoeken…
Geile Jef Geile Jef - 28-08-24 @ 19:45
0
Door het schuren ben ik nu wel echt muurstijf geworden. En het is duidelijk dat Esmée al even geil is als ik dat ben. Ze duwt haar lekkere kontje nog meer tegen me aan. Ik heb even pauze nodig en stel voor om wat Tequila shotjes te doen. Na een paar shotjes duurt het niet lang voor we uitgebreid staan te tongen. Damn, ik wil wel weten wat ze nog met die tong kan, denk ik.

We willen allebei meer dus ik vraag waar we naartoe gaan. Ze verbaast me door te zeggen naar mijn kamer. Dat terwijl zij alleen is en ik de mijne deel met een van mijn vrienden en met een tussendeur naar de kamer van de 2 anderen. Esmée is precies echt wel een stoute meid. Maar ik ben te geil op er veel tegen in te brengen.

Ik signaleer naar mijn vrienden dat ik weg ben, ze hebben al snel door dat ik gezelschap mee heb en kijken me wat jaloers aan. Hopelijk dat zij ook nog wat succes hebben.

We wandelen snel naar het hotel, waarbij ik het niet kan laten een hand op haar kont te leggen. We schieten snel de liften in, naar de 5e verdieping. In de lift duw ik mijn verovering tegen de wand en begin haar opnieuw te zoenen. Ik leg een hand op haar lekkere tieten en kneedt ze even. Opnieuw kreun je zo lekker geil tijdens het zoenen. Wanneer de lift pingt, gaan we snel uit elkaar en lopen we bijna naar de kamer. Ik kan nog snel het 'gelieve niet te storen kaartje' aan de deur hangen voor ze me tegen de muur duwt en me opnieuw begint te tongen. Ze bespringt me zowat. Dit gaat echt heerlijk worden!
Esmée Esmée - 28-08-24 @ 20:51
0
Het zoenen wordt steeds intenser en lekkerder en uiteindelijk laat jij je vrienden weten dat je hier weggaat. Ik bekijk de jongen even een beetje uitdagend, zonder het te veel op te laten vallen voor de 3 Italiaanse meiden. Eigenlijk 4, maar die vierde maakt al helemaal geen kans meer bij jou of je vrienden. Natuurlijk hoop ik voor hen dat ze ook nog wat succes hebben vanavond bij die meiden, al betwijfel ik het. Maar wie weet wat de avond nog brengt…

Met je hand op mijn kont lopen we naar het hotel terug en in de lift naar jullie verdieping liggen je handen al bijna meteen op mijn borsten en kneden ze gretig. Ik kreun weer hijgend in je mond tijdens het zoenen, iets wat jij volgens mij wel heel erg geil vindt. Sneller en sneller gaan we over de gang richting jullie kamer. Als je de deur opent, hang je nog snel even het 'gelieve niet te storen kaartje' aan de buitenkant van de deur. Als ik de deur achter ons sluit, trek ik het kaartje snel van de deurklink en gooi het een eind de gang in. Als ik werkelijk niet gestoord had willen worden, had ik wel mijn hotelkamer voorgesteld…
Ik duw je tegen de muur en zoen je gretig, terwijl ik me stevig tegen je aan druk.
Mijn tong kronkelt in je mond om je tong en je komt zowat handen tekort om mijn billen en borsten te kneden. Dan pakt je me stevig bij mijn kont en tilt me in de lucht. Ik giechel, sla mijn armen om je nek en duw mijn tong wilder in je mond. Mijn tieten drukken nog steviger tegen je torso en ik maak de knoopjes van je linnen overhemd los. Je houdt me stevig vast, trek mijn billen flink van elkaar, zonder mijn string echt te raken.
Tegen de tijd dat je me weer op de grond zet, is mijn strandjurkje al uit en heb ik alleen nog mijn bikini en hakjes aan.
Je wil me wegleiden naar de kamer toe, maar ik dwing je met mijn hand op je buik terug tegen de muur. Het kan hier ook hoor. Het hoeft echt niet zo nodig op een bed.
Ik laat je broek zakken en haal tevoorschijn wat ik eerder al voelde groeien. Het is een beste. Je hebt beslist niet achteraan gestaan. En mooi glad geschoren ook. “Toen ik je aan het begin van de avond bij de receptie zag, wist ik al dat dit zou gaan gebeuren…”, zucht ik tegen je en grijp je grote harde lul stevig vast en buig ‘m wat naar me toe. “Waarom hebben we er dan verdomme nog zoveel uur over gedaan om hier te komen?”, kreun ik retorisch en laat je lul voor meer dan de helft in een soepele beweging tussen mijn lippen glijden. Iedere keer als mijn tongpiercing over je pisgaatje beweegt, voel ik je heviger trillen en kreunen. Dit vind je wel heel erg lekker zo te merken.
Mathias Mathias - 28-08-24 @ 23:00
0
(Heb mijn vorige reactie per ongeluk onder de verkeerde naam gedaan)

Je ogen fonkelen wanneer je mijn broek naar beneden trekt, die reactie heb ik nog wel gehad. Ik ben dan ook zeer tevreden met mijn 18cm lange lul.
Direct neemt ze mijn pik in haar mond en begint me hevig te pijpen. Die tongpiercing van haar maakt het nog beter. Ik kan niet anders dan kreunen.

Ik begin me steeds meer de prooi in plaats van de jager te voelen. Niet dat ik daarover ga klagen.
Ze laat mijn pik even uit mijn mond glijden en likt over mijn hele stam en zuigt dan aan mijn ballen. Dan neemt ze mijn lul terug gulzig in haar mond. Ze wilt mijn ballen echt leegzuigen. Ik blijf kreunen.
"Oh fuckkk, Esmée je maakt me gek. Zo hou ik het niet lang vol." Kreun ik. Gelukkig hebben we nog een hele nacht en wie weet langer en kan ik snel herstellen. Soms blijf ik zelfs helemaal stijf na een orgasme.
Esmée Esmée - 29-08-24 @ 09:32
0
Ik laat jouw pik even uit mijn mond glijden en lik over je hele stam en zuig dan aan je kaalgeschoren ballen. Dan neem ik je lul terug in mijn mond en zuig gulzig verder. Dieper dan voorheen, terwijl mijn tong rond jouw kloppende harde schacht kronkelt.
"Oh fuckkk, Esmée je maakt me gek. Zo hou ik het niet lang vol", kreun je geil. Het geeft me een bijzonder en geil gevoel dat ik een jongen zo gemakkelijk aan mijn mond weet te onderwerpen. En dat je misschien nog wel sneller klaar komt dan ik eigenlijk had gehoopt, maakt me op dit moment niets uit. Als we niet zoveel tijd in de beachclub hadden verspild had ik ze zaad immers ook allang gevoeld. En met nog een hele nacht en wellicht nog langer voor ons, maakt een voortijdige zaadlozing meer of minder me ook echt niet uit.

Het enigste dat ik weet is dat je een lekkere pik hebt die ik heerlijk kan pijpen en dat je ballen goed vol zitten. Voor zolang het nog duurt. Ik cup je ballen en begin ermee te spelen, terwijl je lul nog dieper tussen mijn lippen verdwijnt.
Mathias Mathias - 29-08-24 @ 09:50
0
Ik kan niet anders dan blijven kreunen. Zo heb ik nog nooit genoten van een pijpbeurt. Zeker niet wanneer je mijn pik steeds dieper naar binnen laat glijden.
Verloren in het genot leg ik mijn handen op je achterhoofd en begin ik je hoofd te bewegen. Ik begin je mondje dieper en sneller te neuken. Ik kijk naar beneden en zie dat je me met botergeile ogen aankijkt. Daar kan een man toch alleen van dromen.
"Fuck wat ben je lekker", kreun ik.

Mijn ballen zitten strak tegen mijn stam, klaar om te spuiten. Maar ik wil nog langer genieten. Ik trek mijn lul uit je mond en til je met gemak op. Al zoenend lopen we naar het bed.
Ik gooi je op je rug en haal dadelijk je tieten uit je bikini en trek je slipje naar beneden. "Wat een heerlijk lijf heb je", zeg ik bewonderend. Mijn pik blijft hard kloppen.
Ik ga op mijn rug liggen en trek je kutje over mijn hoofd, zodat we in 69 liggen. Doorweekt is het enige wat ik kan denken als ik dat doe.
Ik wacht niet langer en begin gulzig je overvloedige sappen op te likken. Eerst met mijn tong plat van beneden naar boven. Dan zuig ik een tijdje op je klitje, terwijl ik merk dat je heviger begint te kreunen. En dan steek ik mijn tong in je zeiknatte grotje en begin ik je met mijn tong te neuken.
Wat een geweldige avond!
Esmée Esmée - 29-08-24 @ 10:16
0
Je laat je steeds meer gaan en legt je handen uiteindelijk zelfs op mijn achterhoofd, zodat je mijn hoofd heen en weer kan bewegen. Je begint mijn mondje dieper en sneller te neuken, wat ik alleen maar geil vind. Heerlijk als een man gewoon zijn geilste gevoelens toont! Als je even genietend omlaag kijk zie je me met botergeile ogen naar jou omhoogkijken.
Je ballen worden in mijn strelende en masserende hand nog harder. Ik verwacht eigenlijk dat je ieder moment zal klaarkomen en van mij mag je. Maar dan trek je opeens je lul uit mijn mond, til je me op en draagt me al zoenend naar het bed. ten minste een man die niet direct vies is van mijn mond als zijn pik daar net in heeft gezeten, iets wat ik alleen maar kan waarderen!

Je gooit me op mijn rug en maakt mijn bikini los en trek het slipje naar beneden. "Wat een heerlijk lijf heb je", kreun je bewonderend. Ik tintel, want ik hoor aan je stem dat het meer is dan alleen een moment van geilheid. Je gaat op je rug liggen en trekt mijn kutje naar je gezicht. De hint is duidelijk. En ik vind het niet erg hoor, 69.
Je likt wat op en neer door mijn spleet, over mijn natte lippen en over en rond mijn klit. Ik laat je pik nog heel even met rust, want als ik nu meteen vol in de aanval ga, vergeet je denk ik mijn kutje te verwennen. Je zuigt een tijdje op je klitje, wat mij heviger laat kreunen. En dan steek jij je tong in mijn zeiknatte grotje en begin je me met je uitgestoken tong te neuken. Holy shit, dat kan je wel heel erg goed zeg! Ik had met zoenen nog niet eens gemerkt hoe groot en sterk jouw tong eigenlijk was. Maar nu… phoeee…

“Hmmm, wat lekker Mathias… Waag het niet te stoppen voordat ik kom”, hijg ik zachtjes en kus je buikspieren richting je lul. Smakkend ligt je onder me en toont me je kunsten en vaardigheden. Misschien heb ik dat nog wel het meest gemist het afgelopen jaar: goede orale seks. Maar nu heb ik vooralsnog niets te klagen!
Trillend en kreunend van genot lik ik me een weg over je stijve lul. Eerst lik het voorvocht van je buik, dan je eikel en je stam en dan uiteindelijk even rond je kale ballen. Je kreunt en trilt onder mij. Ik kreun en tril bovenop jouw. Als je tong mijn kutje weer dieper raakt, neem ik je lul weer in mijn mond en zak net lang met mijn mond omlaag tot mijn kin je buik raakt. We proberen elkaar zo diep mogelijk te verwennen, hetgeen ons aardig goed afgaat volgens mij. Ons gekreun neemt sneller en sneller toe. Dit wordt een eindsprint naar de finish. Wie van ons die sprint wint, maakt me niet echt uit, zolang het maar een fotofinish wordt.
Mathias Mathias - 29-08-24 @ 12:16
0
“Hmmm, wat lekker Mathias… Waag het niet te stoppen voordat ik kom”, hoor ik van ergens boven me komen. En maar goed ook, want aan stoppen ben ik nog lang niet aan het denken.
Ik blijf je natte spleet verorberen en dan voel ik je tong terug op mijn lichaam. Eerst over mijn buik, dan mijn ballen en dan eindelijk terug rond mijn lul. Die tongpiercing van je voelt hemels als ik die over mijn pik voel. Dat extra gevoelt, maakt me wild. Terwijl ik je aan het beffen ben, kreun ik zelfs.

Intussen hoor ik ook jouw gekreun in crescendo toenemen. Terwijl ik probeer mijn eigen orgasme zo lang mogelijk uit te stellen, laat ik een hand naar je tieten gaan en speel ik met je harde tepels.
Je bewegingen rond mijn pik worden onregelmatige, net als mijn gelik trouwens. Het moment is daar. Mijn pik wordt nog harder, mijn ballen trekken samen wanneer ik eindelijk klaarkom. Zeker 7 stralen dik wit zaad schieten je keeltje in.
Terwijl ik je keeltje vul, voel ik je kutje rond mijn tong samentrekken. Snel slik je mijn zaad door en komt dan zwaar kreunend rechtzetten en duwt zo je kutje nog meer op mijn mond. Seffens stik ik nog, denk ik

Intussen verliest mijn pik maar een klein beetje hardheid, maar blijf hij redelijk overeind staan...
Esmée Esmée - 29-08-24 @ 12:38
0
Niet vaak heb ik een man zo geil horen kreunen in standje 69 als jij op dit moment. Je geeft je helemaal over aan mijn mond en tong. En aan mijn tongpiercing. Zelf ben ik ook hard op weg. We zetten onze eindspurt in. Jij speelt valt, door ook nog even in mijn tieten en tepels te knijpen. Fotofinish of niet, ik zie de finishlijn!
Ik doe mijn best om je zo goed mogelijk te blijven pijpen, maar mijn eigen genot bemoeilijkt dat ten zeerste. Maar dat geldt ook voor jou. Op het moment dat ik werkelijk begin klaar te komen, voel ik jouw pik nog harder worden, trekken je ballen heftig samen en schiet jij zeker 7 stralen dik wit zaad mijn mond en keeltje. Iedere spermastraal die in mijn keel verdwijnt, gespoten of geslikt, laat mijn kutje dankbaar samentrekken rond jouw tong.

Als je uitgespoten bent en ik alles dankbaar heb doorgeslikt, richt ik mij op en pers mijn hete natte kutje zo nog wat extra op je gezicht.
Tot mijn verbazing verliest jouw pik maar slechts een klein beetje hardheid en blijf hij redelijk overeind staan. Even speel ik er mee, maar kruip dan vanaf je gezicht naar voren. Ik klim over je pik, richt ‘m op en laat me erover heen zakken met mijn rug naar je toe. Hij voelt heerlijk en vult me goed. Doordat je lul nu eventjes ook niet zo hard als staal is, kan ik ‘m net wat extra buigen en kan ik me voorover tussen je benen laten zakken. Mijn voeten en kuiten drukken tegen de zijkanten van je borstkas, terwijl ik je scheenbenen stevig heb vastgepakt en mijn natte poesje op en neer over je staaf laat glijden. Mijn kont staat strakgespannen naar je gericht en met gestrekt armen kan je mijn billen strelen en zelfs wat vastpakken om het tempo waarmee ik je neuk aan te geven.
Ik zal het vast wel merken als jij er weer helemaal klaar voor bent, want dan zal je pik waarschijnlijk te stijf worden om dit standje nog veel langer en comfortabel vol te kunnen houden.
Maar reverse cowgirl of gewoon doggy zijn twee prima alternatieven vanuit de positie dan. Soepel glijdt je lekkere staaf vooralsnog mijn kutje in en uit. Ongelofelijk: twee minuten geleden nog slikte ik een vracht aan sperma van je door en liet je mij klaarkomen en nu neuk ik je lekker en ben ik op weg naar een nieuw orgasme.
Mathias Mathias - 29-08-24 @ 13:37
0
Na onze orgasmes, is jouw honger duidelijk nog niet gestild. Je laat er geen gras over groeien en laat je hete strakke kutje over mijn pik zakken. Ik zucht als ik je over mijn paal voel bewegen. Het zicht op je strakke kont, maakt me opnieuw terug geil. Ik neem me nu al voor je straks goed hard in doggy te nemen. Ik heb zo een gevoel dat je daar wel voor in bent.

Terwijl je me verder in reverse cowgirl neukt, blijf ik je kont masseren. Wanneer mijn lul terug iets stijver wordt in je hete kut, til ik je een beetje op, zodat ik zelf ook kan stoten. Het soppende geluid galmt door de kamer, het zou me zelfs niet verbazen als het op de gang te horen is.

Intussen is mijn pik terug helemaal op volle sterkte en wordt onze positie wat onhoudbaar. Ik duw je voorover op handen en knieën en kijk even daar je openstaande kut. "Je bent echt een geil sletje", hijg ik van opwinding. Ik zet mijn lul klaar voor je opening en duw hem er in één keer helemaal in. Een kreun van jou en een grom van mij zijn duidelijk te horen. Ik trek mijn.pik bijna helemaal eruit en stoot dan hard terug. Met mijn handen op je heupen kan ik het tempo goed aangeven. Mijn ballen kletsen tegen je klitje aan terwijl ik je aan mijn harde neuklat rijg. Ik ben heel blij dat ik al ben klaargekomen, anders hield ik dit niet lang genoeg vol.

"Wat heb je een lekker kontje", kreun ik intussen. Met één hand spank ik je billen, die heerlijk natrillen. En dan nog eens en nog een keer. Bij elke pets hoor ik een luid kreuntje.
Dan krijg ik nog een ingeving. Ik trek mijn pik even uit je kut en laat mijn duim erdoor gaan om die lekker vochtig te maken. Ik steek mijn pik dadelijk terug en begin je verder te neuken. Met mijn nu natte duim, geef ik wat druk op je roze aarsje. Het gekreun neemt toe, wanneer ik mijn duim naar binnen duw. Zou me niet verbazen als in al haar gaatjes geneukt wilt worden, denk ik nog.
Esmée Esmée - 29-08-24 @ 14:20
0
Zoals wel een beetje verwacht en een beetje gehoopt ook wel, gaat ons standje over in doggy zodra jouw pik weer helemaal hard is geworden. Het neukte al fantastisch toen je nog niet helemaal stijf was, maar nu hij wel weer zo hard als staal is, neukt het toch nog wel lekkerder.
"Je bent echt een geil sletje", hijg je van opwinding. “Serieus? Is dit al een geil sletje voor je?”, denk ik alleen maar bij mezelf. “Wat zal hij dan wel niet van me vinden als ik hier weer wegga? Hihihi…
Het doet er op dit moment ook helemaal niet toe, want iedere gedachte die ik nog heb wordt ogenblikkelijk verdrongen als jij je lul voor mijn opening brengt en ´m er in één keer helemaal in duwt. Ik kreun luid en verrast en jij gromt geil. Meteen trek jij je pik bijna helemaal uit mijn spleetje en stoot ´m dan weer hard terug. “Zo ja… Dit is ten minste neuken”, denk ik alleen mij bij mezelf en kreun er lustig op los. Met je handen op mijn heupen bepaal hij grotendeels het tempo. Je ballen kletsen tegen mijn klitje aan terwijl je me aan mijn harde neuklat rijgt. Ik weet niet welke meid je dit geleerd heeft, maar je mag haar dankbaar zijn. Ik ben het ook, want ik geniet volop van je harde diepe stoten.

"Wat heb je een lekker kontje", kreun ik je opeens. Bij iedere stoot trillen mijn billen natuurlijk spannend, waarop jij mijn billen met één hand begint te spanken. Bij elke pets slaak ik een luid kreuntje, want dit vind ik wel geil.

“Aaahh… steek ´m er in terug Mathias”, kreun ik geil als jij je lul uit mijn natte poesje haalt. Je duim in mijn natte kutje is wel lekker, maar redt het niet bij je veel grotere pik.
Gelukkig hoef ik er verder niet om te vragen en krijg ik het volgende moment jouw lul weer hard in mijn natte schede gestoten. Ik ontvang je dankbaar en met veel gekreun, helemaal wanneer jij het moment daarop die natte duim brutaal in mijn kontje drukt. Mijn gekreun neemt toe naarmate jouw duim dieper in mijn kontje steekt. Ik kon er bijna van klaar. Je andere hand grijpt mijn schuddende borsten en trekt me zo overeind. Je bent geil en onstuimig, net als ik. Op gesloten tussen jouw handen op mijn borsten, jouw lul achterlangs in mijn kutje en je duim in mijn kontje, leun ik verder achterover om je tong met mijn tong te kunnen raken.
Ik word met de minuut geiler en geiler. “Je duim ruilen voor je lul?”, kreun ik geil en duw je hand weg achter mijn kont. Zonder aarzeling zuig ik je duim in mijn mond. “Film even hoe je mijn kontje penetreert. Daar zal mijn ex echt stinkend jaloers op zijn”, geef ik aan. Jij bent zo geil dat je alles wel oké vind en filmt met je telefoon hoe jouw natte eikel mijn natte opgerekte kontgaatje langzaam maar zeker binnendringt. Ondertussen maak ik met mijn eigen telefoon de nodig selfies.
Als je eikel eenmaal binnen is, volgt de rest eigenlijk min of meer vanzelf. Je neukt me meer met net zulke lange en diepe halen als daarvoor, maar nu in mijn andere gaatje. Je ballen slaan zwaar tegen mijn natte poesje, dat ik af en toe even moet strelen. Afwisselend heb je mijn borsten vast, mijn schouders en een van elk. Je neukt voortreffelijk en ik ben hard op weg naar een orgasme. Als mijn pink en ringvinger mijn spleetje half binnendringen en mijn wijsvinger met klit schampt, kom ik klaar. Ook jij kreunt zwaar, waarschijnlijk doordat mijn kontje je harde lul best stevig zal afknellen nu ik zelf klaarkom.
Mathias Mathias - 29-08-24 @ 15:27
0
Ik word met de minuut geiler en ik denk ook dat mijn lul intussen groter is dan zijn normale afmetingen. Dit is echt keiharde seks. Die geile Esmée wilt echt afgepaald worden en spoort het nog aan ook.
“Je duim ruilen voor je lul?”, kreunt ze in mijn oor. Van die woorden alleen al word ik nog harder. Zeker wanneer ze me vraagt om te filmen hoe ik haar kontje penetreer. Gelukkig gebruik ik hiervoor mijn eigen telefoon, heb ik nog een mooi aandenken ook.

Haar kutje was al nauw, maar haar kontje is echt in een andere klasse. "Fucking hell, je bent strak" kreun ik uit, maar ik heb nog nooit iets beter gevoeld.
Ik blijf haar kontje afpalen aan hetzelfde tempo dat ik had toen ik nog in haar kutje stak.
Mijn ballen zitten opnieuw vol zaad en kloppen tegen haar kut. Per stoot worden ze natter en natter. Fuck, ik begin mezelf ook te verliezen. Alsof er een rode waas over me komt. Ik trek haar bovenlichaam naar me toe terwijl ik haar tetten vast pak. Ik doe gewoon wat ik wil en aan het gekreun te horen, doe ik niks mis, alles behalve.

Het gekreun wordt luider en haar ademhaling onregelmatige. Ze begint nu ook met zichzelf te spelen. Ik voel hoe ze haar vingers naar binnen steekt. Zo wordt mijn paal nog meer gestimuleerd. Maar dankzij haar vingers, tilt ze zichzelf naar een orgasme, nee eerder een oerknal. Heel het hotel heeft haar krijs gehoord denk ik. Mijn pik wordt bijna fijn geknepen. Ik weet mijn zaad nog net binnen te houden. Traag stoot ik nog een beetje na, tot haar orgasme is weggeëbd. Wanneer ik mijn op ontploffen staande pik uit haar kontje haal, valt Esmée slap voorover. Maar nu wil ik nog een keer klaarkomen.

Ik leg haar op haar rug met haar benen tegen me en haar voeten op mijn schouder. Opnieuw stoot ik in 1 keer mijn lul in haar hete kutje. Ik haal het tempo van daarstraks nier omdat ik vermoed dat ze vrij gevoelig gaat zijn. Toch blijf ik goed in en uit haar pompen. Ik voel dat ik stilaan ook richting een orgasme ga. Mijn pik wordt terug dikker en ik voel dat mijn ballen op ontploffen staan. "Fuck ik ga spuiten", kreun ik luid. Esmee lijkt helemaal van de wereld geneukt te zijn. Met een luide kreun begin ik mijn zaad in haar te spuiten. Opnieuw zeker 6 stralen, precies alsof ik nog niet eerder ben klaargekomen.
Uitgeput en bezweet laat ik me naast haar vallen.

"Holy shit, dat was bij uitstek de beste seks ooit", hijg ik nog na.
Esmée Esmée - 29-08-24 @ 16:04
0
Je neemt me heerlijk wild en stevig, ook in mijn kontje. Ook al zoeken we misschien totaal verschillende dingen, in ons genot is het grotendeels overlap dat regeert. Jij geniet van mij, van mijn geile gedrag en mijn simpele benaderingen, terwijl ik geniet van hoe jij je bij me uitleeft. Ik vind het heerlijk zoals je mijn kontje paalt, helemaal omdat mijn ex Rob er ongeveer 6 jaar lang om heeft lopen zeuren maar het nooit mocht. En nu, op de eerste dag van mijn vakantie mag een jongen die ik pas enkele uren ken, het wel.

Met mijn vingers diep in mijn kutje, voel ik zelfs jouw harde lul in mijn kontje bewegen. Ik kom er van klaar en ben bang dat het voor net zo geil zal aanvoelen dat jij ook komt. Maar je weet je nog ternauwernood in te houden. Je laat me genieten van mijn intense orgasme dat onder jouw rustige stoten in mijn kontje maar langzaam uitdooft. God, wat was dat zalig zeg!

Wanneer jouw pik mijn kontje verlaat, zakt mijn lege lichaam als een leeggelopen opblaaspop in elkaar. Gelukkig is slecht een draai op mijn rug, mijn benen tegen te torso en je voeten op je schouders, genoeg om deze opblaaspop weer helemaal te vullen. Je stoot opnieuw in 1 keer je harde lul in mijn hete kutje. Ik kreun dankbaar en laat me weer graag door je nemen. Je tempo is nu misschien wat rustiger dan eerder, je stoten zijn er niet minder krachtig om. Keer op keer pomp je rustig en diep in mijn grotje. Ik voel je pik dikker worden en weet dat je gaat komen. "Fuck ik ga spuiten", kreun je luid. Het is info die ik wel al voelde, maar waar ik door mijn eigen genot even niet op kan reageren. Volgens mij ben ik helemaal van de wereld geneukt door je en als ik nog zou willen dat je voor het zingen de kerk uit zou gaan, dan is dat nu al te laat. Ik voel dat je gaat komen, in mijn kutje, zonder bescherming. Maar ik verzet me er niet tegen. Ik vind het eigenlijk wel lekker zo. Met een luide kreun kom je klaar, alsof je al een week niet bent gekomen, zo hard schokkend. Opnieuw spuit je zeker 6 stralen diep in mijn knijpende grotje. Mijn kutje sopt en lekt rond jouw harde lul, die je rustig in en uit blijft bewegen, alsof je probeert je zaad nog dieper in mijn baarmoeder te krijgen.
Uitgeput en bezweet laat jij je naast me op bed vallen.

"Holy shit, dat was bij uitstek de beste seks ooit", hijg je nog na. Ik kan je moeilijk ongelijk geven. Want dit was echt wel geweldig. Beide keren trouwens, vanaf het moment dat we hier op jullie hotelkamer zijn beland. Je neukt eigenlijk veel beter en prettiger dan ik op voorhand had gedacht of gehoopt. Ik ga deze vakantie echt geen verkering aan je vragen als je dat soms dacht, maar meer dan een one-night-stand zit er misschien wel in. Je ligt in ieder geval aardig op schema.
“Dan moeten we maar weer wat origineels verzinnen om die laatste keer te overtreffen, nietwaar. Als de derde keer seks niet beter is dan de tweede keer, dan kunnen we al meteen van een sleur spreken. En sleur is wel het laatste waar ik nu op zit te wachten”, zeg ik voor de grap.
“Sleur? Ben jij nog niet moe dan?”, vraag je me voorzichtig. “Niet echt, een beetje misschien. Maar ik neuk liever dan dat ik slaap. Jij niet dan?”, zucht ik en streel je lul die nu wel verslapt is. “Wil je misschien wat drinken? Ik heb wel een beetje dorst gekregen”, stel je voor en even later zitten we met een wodka cola op het balkon, naakt. Als ik mijn glas half leef heb, begin ik opeens je pik in mijn glas te dopen en daarna af te likken. Ik ben wel weer voldoende uitgerust en wil je weer heel erg graag pijpen en je zaad slikken. Dat gaat nooit vervelen, dat zorgt nooit voor sleur.
William William - 29-08-24 @ 16:55
0
Ja hoor, nog geen 24 uur nadat wij in Salou zijn aangekomen heeft onze maat Mathias al beet! Hij werd in het hotel aangesproken door een heerlijke Hollandse brunette en dat ze hem wilde dat zag zelfs een blinde denk ik nog wel. Hoe die gozer het doet, weet ik niet, maar hij zal wel iets hebben.
Waar Mathias doorgaans geen enkele moeite voor de meiden hoeft te doen (soms lijkt het net alsof ze hem echt gewoon opzoeken of zo), moeten wij drieën er iets meer moeite voor doen. In de beachclub knopen wij een gesprek aan met enkele mooie dames, Italiaanse meiden blijkt al gauw. Gelukkig spreken ze goed Engels, want mijn Italiaans is niet zo best. De meiden vinden ons volgens mij wel leuk en blijven gezellig met ons rondhangen. Mathias toont zich een beste wingman en geeft zelfs het minst interessante meisje van de vier nog wat aandacht. In haar ogen heeft zij waarschijnlijk de avond van haar leven, want zij zal Mathias wel als leukste jongen zien.
Maar dat is gauw over als die griet uit het hotel in de beachclub verschijnt. Zijn rol als wingman is meteen voorbij. Hij is weer jager. En die griet uit het hotel is zijn prooi. Of is hij haar prooi? Zo zelfverzekerd als ze op Mathias afkomt.
Wat een lijf heeft die meid! Wat een uitstraling! Een sexy felgekleurde stringbikini met daaroverheen een doorschijnend wit gehaakt strandjurkje. De paal in mijn broek die ik nu even tegen de heup van Simone (zo heet mijn Italiaanse “verovering” kennelijk) stoot, wordt echt niet door Simone zelf veroorzaakt. Maar dat hoeft zij natuurlijk niet te weten.

Uiteindelijk krijg ik Simone zo ver om ook te gaan dansen. We dansen, maar het lijkt niet op wat die meid bij Mathias doet. Wat die griet doet, komt zo rechtstreeks uit een sexy videoclip. Misschien is het ook maar goed dat ik zo overbluft was met haar schoonheid dat ik haar naam niet eens heb onthouden toen ze zich aan Mathias voorstelde. Mochten Simone en ik vannacht nog in bed belanden, dan kan ik ten minste niet per ongeluk de verkeerde naam roepen hehehe. Maar dat is voor nu nog erg ver weg denk ik. Veel verder weg dan het voor Mathias is, want die staat al uitgebreid met zijn verovering te zoenen.
Nadat zij nog een rondje drinken en shotjes voor ons allemaal haalt, zwaaien ze af. Wij hebben nog niet eens met de Italiaanse meiden gezoend, maar Mathias ligt over vijf minuten al weer met een mooie meid te neuken. Op Ibiza ging het doorgaans niet heel anders.
Mijn maten en ik blijven nog een tijdje met de meiden in de beachclub, maar als uiteindelijk blijkt dat er voor mij niet meer inzit dan alleen wat zoenen (al kan Simone dat echt wel heel lekker) en mijn twee maten zelfs nog minder hebben bereikt bij de meiden, besluiten we om maar terug naar het hotel te gaan. We hebben ook wel genoeg gedronken voel ik. En voldoende uitgegeven aan die Italiaanse meiden. “Die vier meiden waren gewoon te hecht met elkaar. Een soort 4 musketiers. Die gingen die ene meid nooit alleen achterlaten. Als Mathias er bij was gebleven, hadden we misschien nog wel een kans gemaakt”, merkt een mijn vrienden op. “Je neemt het Mathias toch niet kwalijk? Heb je die meid wel eens goed bekeken? Hij zou wel gek zijn om haar niet mee te nemen vanwege ons”, lach ik, “hoe heette ze ook alweer?”. “Esmée”, klinkt het in koor uit hun monden. “Geile naam voor een geile meid”, lach ik alleen maar. Esmée dus… Nu zal ik vast wel onthouden.

We groeten de nachtportier en nemen de lift naar boven. Ik denk even aan Mathias. Of eigenlijk meer aan Esmée natuurlijk. Geen idee waar ze zijn. Ik vermoed op haar kamer, want volgens mij was ze hier helemaal alleen. Maar ik weet niet welke kamer zij heeft. Ongetwijfeld dat Mathias dat inmiddels allang uitgevogeld heeft.
De gang op onze verdieping is stil en verlaten. Hier en daar kun je, als je heel goed luistert, horen hoe mensen de liefde met elkaar bedrijven. Zal mij niets verbazen als Mathias en Esmée achter misschien wel 1 van die deuren precies hetzelfde doen.
Ik hou mijn keycard tegen de deur en die springt op groen. We stappen naar binnen in de verlichte gang. Vreemd, want normaal hebben de dat licht uit als we weggaan. Alleen het badkamerlicht laten we meestal branden, vanwege de automatische afzuiging die dan werkt.
Geile Jef Geile Jef - 29-08-24 @ 17:37
0
“Dan moeten we maar weer wat origineels verzinnen om die laatste keer te overtreffen, nietwaar. Als de derde keer seks niet beter is dan de tweede keer, dan kunnen we al meteen van een sleur spreken. En sleur is wel het laatste waar ik nu op zit te wachten”, hoor ik Esmée zeggen.
Ik lig nog op adem te komen wanneer ik haar hoor verder gaan: “Niet echt, een beetje misschien. Maar ik neuk liever dan dat ik slaap. Jij niet dan?”
Ik moet toegeven dat ik ook wel liever neuk, maar toch.

Gelukkig geeft ze me nog wat pauze en haalt iets om te drinken. Nu pas besef ik dat ik wel echt dorst heb na de inspanning van daarjuist.
Plots neemt Esmée mijn pik vast en dipt die in haar glas en geeft ze me een likje. Nou de smaak van wodka cola met lul moet een nieuwe zijn.
"Ben je zeker dat je geen nymfomane bent", vraag ik aan haar. Goed wetende dat het een retorische vraag is.

Met haar geile tongpiercing begint ze weer over mijn eikel te strelen en dan likt ze aan mijn stam en ballen. Misschien ook wel tot mijn eigen verbazing komt er terug leven in mijn pik en begint hij zich op te richten.
Net wanneer Esmée mijn stijve paal weer voor een stuk in haar mond neemt, zie ik dat mijn kamergenoot William vol verbazing door het raam staat te kijken. En zo te zien is hij alleen, dus zonder Italiaanse verovering.
Esmée Esmée - 29-08-24 @ 18:12
0
Hahaha, nee mijn geile buien maken me nog niet noodzakelijkerwijs een nymfomane. Hooguit seksverslaafd, hihihi. Opnieuw mist mijn tongpiercing de werking op jouw lul niet. Ik laat de piercing extra nadrukkelijk over je eikel en schacht bewegen, doop je lul meer dan eens in mijn glas en lik ook je ballen meer dan genoeg.
Als je pik hard genoeg buig ik ´m even omlaag, hang ´m in mijn glas en breng je lul met glas en al in opgeheven toestand. Het laatste beetjes wodka cola stroomt uit mijn glas langs je lul en ballen en worden keurig door mijn mond opgevangen. Dan haal ik het glas weg. We hebben tot dusver steeds zonder condoom geneukt, laten we dan nu niet opeens met een glazen condoom beginnen. Ik zit naakt op het balkon met mijn rug naar de kamer gekeerd en hem mijn arm om jouw middel geslagen terwijl ik je stijve lul weer dieper en dieper in mijn mond voer. Je kreunt en zucht en hebt je armen achter je rug en houdt de reling van het balkon vast. Je staat te trillen op je benen en je geniet volop van mijn mond en keel.
Nu jouw handen niet op mijn achterhoofd leunen maar de reling van het balkon vasthebben, duw ik je met mijn hand op je onderrug zo goed mogelijk naar me toe om je lekker diep in mijn mond te kunnen nemen.
Als ik even naar je opkijk, lijkt het net alsof je het drukker met iets anders hebt dan met mij. “Wat is er schatje? Zijn je vriendjes thuis gekomen om te spelen?”, vraag ik plagend als ik je lul even uit mijn mond laat glippen. Voor je een antwoord kan geven, slik ik je lul alweer geheel in en graai naar je kaalgeschoren zak. Je sist en kreunt geil en je begint het moeilijker te krijgen. Helemaal als ik een vinger die ik even flink nat heb gemaakt in mijn kutje, doelgericht tegen jouw anus begint te drukken…
Geile Jef Geile Jef - 29-08-24 @ 19:12
0
“Wat is er schatje? Zijn je vriendjes thuis gekomen om te spelen?”, hoor ik Esmée vragen voor ze zich terug op mijn erectie stort.
"Hoe kan je het raden?", vraag ik. Ik herinnerde me toch precies dat ik een kaartje had opgehangen aan de deur.

Maar dankzij de mond rond mijn lul, kan me dat nu totaal niet schelen. En ik denk dat William ook wel eens een verzetje kan gebruiken. Ik zie dat hij wel stilaan dichterbij komt.

Esmée wilt mij intussen nog eens laten spuiten. Haar pijpkunsten zijn echt ongeëvenaard. Maar dan voel ik plots iets tegen mijn anus duwen. Voor ik goed en wel besef wat er gaat gebeuren voel ik een vinger naar binnen schieten. Ik heb al wel gehoord van prostaatorgasmes, maar nog nooit meegemaakt. Ik wilde tegensputteren maar ik word plots nog geiler, mijn pik begint te kloppen en ik kreun luid.
"Fuckkk", kreun ik.
Esmée Esmée - 29-08-24 @ 20:32
0
“FUCKKK!!!”, kreun je luid als mijn natte vinger opeens in je anus floept. Ik zuig stevig en met lange natte halen aan je pik, terwijl ik met mijn vrije hand je ballen stevig kneedt. Als mijn vinger diep in je kont wroet, laat je plots de balkonreling los en perst mijn gezicht weer stevig in je kruis. Je komt voor de derde klaar en spuit opnieuw een flinke hoeveelheid sperma in mijn keel. Ik slik tevreden, ook al heb ik weinig andere keuze geloof ik, hihihi.

“Next”, zeg ik en draai me opeens om naar de kamer. Een van de jongens staat voor het raam te kijken en wrijft langs zijn bult. Verderop zie ik de schimmen van de twee andere jongens. Zoals verwacht zijn de jongens zonder de Italiaanse meiden teruggekeerd. De jongen blijft vastgenageld aan de grond staan en stopt zelfs met het masseren van zijn kruis. Dat duurt mij allemaal veel te lang en ik sta op en loop naar binnen.
“Weinig succes bij die meiden gehad?”, vraag ik overbodig, want ik weet het antwoord al. Een beetje onbeholpen stamelt de jongen wat over vriendinnen, musketiers en bij elkaar blijven bla bla bla. “Hebben jullie toch effe mazzel dan jullie Mathias een heel ander soort meisje aan de haak had geslagen, of niet?”, lach ik en schuif zijn broek omlaag.
“Holy shihiiittt”, kermt de jongen al gauw. “Hmm, zo zie Mathias het ook ongeveer”, lach ik even tegen hem en neem zijn pik direct weer terug in mijn mond. “Oooh shittt”, kermt hij opnieuw waarop de twee andere jongens opeens ook komen kijken wat er aan de hand is. “William? Wat doe je man?”, roept de ene verbaasd als hij ons ziet. “Esmée?”, roept de ander minstens zo verbaasd.
De jongen die ik nu pijp heet dus William. Goed om te weten, want ik ben hem wel gaan pijpen, maar we hebben ons nog niet eens aan elkaar voorgesteld. “Ik doe niks… Maar Esmée doet precies dat wat die Italiaanse grietjes niet deden”, jubelt hij trots. Of ze nieuwsgierig of geil zijn weet ik niet, maar als de andere twee jongens dichtbij genoeg zijn gekomen, grijp ik ze bij hun broeksriemen, maak hun broeken los en sjor ze op hun enkels. “Ik ben toch zeker veel geiler dan drie of vier van de Italiaanse grietjes?”, lach ik en hap beurtelings naar de andere twee pikken. Drie stijve pikken voor mij alleen. En eentje die al het nodige heeft geleverd. Dit kan nog wel eens een hele lang en zeer interessante nacht gaan worden...
William William - 30-08-24 @ 09:52
0
Het is duidelijk waarom het licht in het gangetje nog brandde. Onze maat Mathias en zijn verovering Esmée zijn gewoon hier. Kennelijk was die meid toch niet in haar eentje hier en heb ik dat verkeerd begrepen. Die Esmée is me d´r eentje zeg! Die houdt van aanpakken! Ze zit op een stoel met haar rug naar mij toe en heeft haar armen stevig om onze maat geslagen en zuigt hem af een pornoster. Mathias staat volop van haar mond te genieten, gebaart iets naar mij over wat wij hier nou doen of zo en grijpt dan haar hoofd vast. Met een luide “FUCKKK!”, komt Mathias klaar in haar mond en Esmée aarzelt niet om het door te slikken. Alsof ik live porno aan het kijken ben. Damn, die meid is echt geil en ik kan het dan ook niet laten om even in de groeiende bult in mijn broek te knijpen. Waarom had ik nou niet zoveel mazzel met Simone? Want wat Esmée bij Mathias deed, dat had ik Simone ook graag bij mij zien en voelen doen.

“NEXT!”, roept Esmée dan opeens en draait zich naar mij om, alsof ze al doorhad dat er iemand stond. Ik sta perplex, mijn hand nog altijd in mijn kruis en knijpend in mijn groeiende lul, iets waar ik wel mee stop als Esmée echt naar me kijkt. Ik hoef mijn lul nu ook niet verder aan te raken, want het zien van het prachtige naakte lichaam van Esmée is meer dan genoeg stimulans. Jezus wat een lichaam heeft die griet!
Zonder schaamte stapt Esmée stapt helemaal naakt de kamer in. Niet dat iets heeft om zich voor te schamen hoor, hooguit wat spermavegen van Mathias op haar gezicht. Ze jent me wat door te zeggen dat zij allang had zien aankomen dat wij niet bij de Italiaanse meiden zouden scoren vanavond, maar dat zij geil genoeg is voor ons allemaal.

Het volgende moment heeft ze mijn lul bevrijdt in haar mond genomen.
“Holy shihiiittt”, kerm ik het uit binnen een paar seconden. “Hmm, zo zei Mathias het ook ongeveer”, lacht ze even geil en neemt mijn pik direct weer terug in mijn mond. “Oooh shittt”, kerm ik opnieuw als Esmée mijn paal kokhalzend begint af te zuigen. Harold en Walter, onze twee andere maten, komen kijken wat er aan de hand is. “William? Wat doe je man?”, roept de ene verbaasd als hij ons ziet. “Esmée?”, roept de ander minstens zo verbaasd.
“Ik doe niks… Maar Esmée doet precies dat wat die Italiaanse grietjes niet deden”, kreun ik genietend. Ik streel haar lange bruine haren en duw haar gezichtje soms even dieper in mijn kruis, net zoals Mathias het ook bij haar deed. Esmée pijpt intens en ervaren en houdt haar ogen constant open. Die geile blik in haar mooie bruine kijkers is onweerstaanbaar en ik moet echt even zelf mijn ogen sluiten om niet helemaal gek te worden. Ik neuk haar in haar natte hete mondje. Esmée laat me even los, blijft me wel gedwongen pijpen, maar rommelt met haar handen naast me. Ik ben te geil om te kijken wat ze doet.
“Ik ben toch zeker veel geiler dan drie of vier van de Italiaanse grietjes?”, lacht ze als ze zich van mijn lul heeft weten te bevrijden. Ik open mijn ogen en kijk omlaag. Esmée heeft de broeken van Harold en Walter ook uitgekregen en begint hen nu om en om te pijpen. Jezus, deze griet is echt geil en lust we wel pap van. Mannenpap! Of Mathias viel haar erg tegen, of ze gewoon echt onverzadigbaar. Maar Mathias alleen is duidelijk niet genoeg voor Esmée vanavond.

Heel even vraag ik me af of het hier bij zal blijven, bij deze gezamenlijke pijpbeurt van Esmée of dat ze ons ook nog allemaal zou gaan neuken. Meer tijd om na te denken heb ik niet, want dan sluit haar waanzinnige mond zich weer helemaal om mijn pik. We zijn nu alle drie zo geil als wat, grijpen haar steeds aan haar haren vast en dwingen haar mond naar onze lul. Esmée lijkt het allemaal prima te vinden en zuigt er flink op los. Steeds heeft ze 1 lul in haar mond zitten en trekt de andere twee af. Mathias kijkt even toe en weet volgens mij ook niet goed wat hij hiervan moet denken. Hij had haar vanavond gescoord, maar nu neuken zijn drie kamergenoten diezelfde meid opeens allemaal in haar mond.
Het wordt mij al snel teveel allemaal. En Harold en Walter ook. Kort na elkaar, gelijktijdig bijna, komen we klaar in het geile gezicht van Esmée, in haar geopende mond en over haar likkende tong. Esmée maakt zelfs gauw wat selfies, terwijl wij onze ballen leeg staan te schieten in haar smoelwerkje. En met iedere klodder sperma die op haar gezicht verschijnt, lijkt ze alleen maar mooier en geiler te worden. Geil en met fonkelende ogen kijkt ze ons alle drie aan. Een beste lading sperma van ons drieën nog zichtbaar in haar mond. Dan slikt ze opeens overdreven geil alles in een keer door en toont ons haar lege mond.
“Shit, dit is echt de geilste meid die ik ooit heb ontmoet. En ja, waarschijnlijk is ze in haar eentje nog veel geiler dan onze Italiaanse meiden bij elkaar!”, denk ik alleen maar en kijk haar geil aan.
Nog wat nagenietend veegt Esmée alle spermaklodders in haar gezicht naar haar mond en slikt ook die door. “Als jullie lief voor mij zijn, ben ik ook lief voor jullie. Heel erg lief”, zucht ze en likt geil langs haar lippen. Oké… zelfs nu, na dit, denkt Esmée dus nog steeds niet aan slapen.
 
Doe je ook mee met dit ketting verhaal?
Je naam
Je e-mailadres
Jouw reactie
Ik ga akkoord met de Huisregels
Onthoud mijn gegevens voor de volgende keer