Klik hier voor meer...
Donkere Modus
Datum: 28-08-2024 om 10:47 | Reacties: 4 | Gelezen: 145
Mijn leven staat altijd in het teken van sport, ik kom uit een gezin van sporters, vader topvoetballer, speelde bij o.a. PSV en paar Buitenlandse topclubs, mama was fanatiek volleybalster, hier heb ik ook de voorliefde voor beachvolleybal van. Ik heb twee jongere zussen, Alida, de middelste is degene waar ik het minste mee heb, ze valt van de ene probleem in het andere en steeds trekken we haar er weer uit, want we staan ondanks alles wel altijd voor elkaar klaar. Financieel, dat zit wel goed, papa heeft altijd goed geleefd van het geld en verstandig, ik heb een eigen carrière kunnen opbouwen onder de naam van oma, om geen voorkeursbehandeling te krijgen, papa zijn naam is nog steeds gevestigd, nu hij technisch directeur is van een topclub. Mijn jongste zus is een flierefluiter, maar blijft altijd uit de problemen en wilt van bed in bed. Ze is geliefd bij mannen, vrouwen en stelletjes. Ze heeft echt geen voorkeur. Een aantal relaties heeft ze wel gehad, maar langer dan drie jaar redt ze niet. Ik ben de eeuwige vrijgezel, nog nooit de juiste gevonden, misschien omdat ik als veertigjarige juist val op de verkeerde doelgroep. Meiden van tussen de 20-25. En een aantal keren had ik een echte crush op meiden van 17, 18, die echt niet zitten te wachten op een vrouw van 40. Alida is de middelste dus, 37 jaar, dochter van net 17. En onze jongste zus, zij is 36.

Mijn zus, Alida, zit zoals altijd weer eens diep in de shit. Ze gaat weer scheiden, voor de derde keer en de scheiding is weer als altijd een vecht scheiding. Papa zijn naam gebruikt zij altijd om weer uit die misère te komen. Haar dochter Laura zit er behoorlijk mee, dus hebben wij als de twee andere zussen besloten Laura een tijdje bij mij te laten logeren. Ze is knap, lief, aantrekkelijk en heeft een perfect figuur, ze speelt beachvolleybal op een hoog niveau en door alle gedoe thuis werd ze niet geselecteerd voor het nationale jeugdteams. De coach stelde voor even op een lager niveau haar ritme terug te vinden. En laten mijn jongste zus en ik nou net trainers zijn bij de plaatselijk beachvolleybal team. Dus Laura bood zelf al aan bij ons weer het ritme en het gevoel terug te krijgen.

De eerste dagen laten we haar met rust, mijn jongste zus woont twee huizen van mij af, ik ben lesbisch, heb geen relatie en leef voor het beachvolleybaltoernooi, iets wat ik al vanaf mijn twaalfde doe, mijn jongere zus is ook into beachvolleybal, mijn huis grenst aan het strand, ik heb een privé strand aan een groot meer, afgescheiden, net eigen beachvolleybal veld, indoor hal voor beachvolleybal waar ik meiden les geef, als de club vind dat ze talent hebben, zo heb ik menig international getraind, manen en vrouwen, mijn voorkeur, uiteraard vrouwen, niet dat ik ooit misbruik heb gemaakt hoor, strikt zakelijk, ik heb wel affaires gehad, maar puur platonisch en buiten de sport, hoewel er genoeg lekkers liep. Laura is de eerste dagen wat teruggetrokken, maar gaandeweg komt ze meer tot leven, alsof ze een batterij is die weer geactiveerd is. Ze wordt weer vrolijk en ze is weer de jonge spring in het veld, het beachvolleybalvelden hebben we nog even laten rusten. Tot ze met een flyer komt, een toernooi. “Hé kijk eens wat ik vond, bij de club, een speciaal toernooi, 3x3 toernooi”, zegt Laura, dat wordt altijd georganiseerd door ons buurdorp. Een grot strand feest met toernooien en omdat ze in 1933 werden opgericht organiseren ze altijd en 3x3 toernooi. We proberen haar er vanaf te houden, maar helaas, ze heeft ons dus al ingeschreven. En als ze ons het tenue laat zien moet ik even slikken, ze draagt een shirt, die meer weggeeft van een string dan broekje.
Laura Laura - 28-08-24 @ 13:55
0
Ik heb altijd al een moeilijke relatie gehad met mijn mama. Het lijkt wel of ze problemen aantrekt en probeer dan maar eens een aangename jeugd te hebben. Mama is ook veel te jong, op haar 18de, getrouwd en twee jaar later was ik er. Mijn vader kon blijkbaar ook niet om met het onbegrijpelijke en wispelturige gedrag van mama en toen ik 6 jaar oud was verliet hij ons. Mama hertrouwde nog twee keer en hoewel ik een goede band had met beide stiefvaders waren ze zoals ik al vermoedde veel te lief en te goed voor iemand als mijn moeder en uiteindelijk kwam het toch weer tot een breuk. Ik vind het echt erg, want Bart was echt een geweldige papa voor mij en nu zal hij ook weer uit mijn leven verdwijnen. Gelukkig heb ik tante Anja. Zij weet duidelijk nog wat voor een moeilijke periode ik heb gekend toen mama, bijna vijf jaren geleden intussen, ook in een vechtscheiding zat. Dat wil ze mij niet opnieuw aandoen en ze stelt voor aan mama dat ik bij haar ga logeren tot alles achter de rug is. Ik smeek haar bijna om akkoord te gaan, maar ze beseft gelukkig zelf ook dat dit het beste is voor mij.

Mijn tantes zijn zo anders dan mama. Ze staan veel sterker in hun schoenen en pakken het leven goed aan. Tante Anja heeft voor zover ik weet nooit een langdurige relaties gehad. Ze stak al haar energie in haar werk en vooral haar sport. Het zal vast een bewuste keuze zijn om vrijgezel te blijven, want ik heb de mannen al vaak zien kijken naar haar. Wat ook logisch is, tante Anja is een heel knappe vrouw. Mooie, grote borsten en stevige billen. Het sporten heeft haar lichaam in goede staat gehouden. Ze mag dan wel al 40 zijn, je zou haar gemakkelijk 10 jaar jonger schatten. Ik ben heel blij om deze periode bij haar te mogen logeren. Ze gaat mij helpen en steunen samen met tante Anita, de jongere zus van mama en een echte levensgenieter. Ik vind Anita top, maar ik zie haar niet zo vaak. Mama vindt haar gedrag buiten proportioneel en wil niet dat ik een slechte invloed krijg van haar.

De eerste dagen bij tante Anja breng ik vooral door op mijn kamertje. Tante is heel lief en bezorgd, maar ik wil liever wat alleen zijn. Gelukkig begin ik gaandeweg te wennen aan mijn nieuwe omgeving en word ik losser en speelser. “Zo ken ik mijn nichtje weer”, zegt tante lachend. Ik heb al een tijdje niet meer gevolleybald en plots vind ik een flyer van een toernooi in onze buurt. Ik krijg gelijk de sportkriebel weer te pakken en besluit zonder nadenken tante Anja, tante Anita en mezelf in te schrijven voor dit toernooi. De volgende dag wil ik tante de flyer tonen, maar als ze nog niet thuis is, besluit ik eerst te gaan schoppen voor een nieuwe outfit. Van mama moest ik altijd deftige sport tenues kopen, maar nu ik toch bij tante logeer, durf ik wel eens iets sexier te kopen. Als ik thuiskom, zit tante aan tafel iets te drinken en duw ik de flyer onder haar neus. Ze schrikt van mijn enthousiasme en nog meer als ik vertel dat we al ingeschreven zijn. “Dan hebben we geen keuze zeker”, zucht tante Anja. Ik schud lachend mijn hoofd. “Dat gaat super tof worden tante”, en geef een zoen op haar wang. “Hier, wil je mijn outfit zien?” vraag ik opgewekt en trek mijn nieuwe sport tenue aan. Tante kijkt mij met grote ogen aan.
Anja Anja - 29-08-24 @ 13:53
0
Ze heeft voor ons hetzelfde setje gekocht. “Jullie maten heb ik gegokt”, zegt Laura met een lief gezicht, het is ook gewoonweg een schatje. Ik doe het aan, net als Anita. Die meid heeft best wel kijk op maten, alleen is deze een maat te klein, net Als die van Anita, onze tieten zetten het shirt op spanning en qua komt laten we beide meer zeer dan ons lief is, maar die dekselse meid geeft ons direct een compliment. “Past perfect! Precies de juiste maat!”, zegt ze. We kijken elkaar aan. Laura loopt gelijk naar het fornuis en begint eten te maken, “even omkleden”, zegt ze en gooit in de keuken haar sporttenue uit en een jurkje schiet ze weer aan, zonder bh. We eten spaghetti, ze kan kennelijk behoorlijk goed koken, want het is perfect gemaakt. Na het eten gaan we even oefenen, we rollen door het zand en beginnen aardig onder de knie te krijgen hoe we moeten spelen, Anita en ik achter en Laura bij het net. Tijdens het toernooi, ik heb de regels even opgezocht is het verplicht tijdens de rally drie keer te raken per team, met Laura aan het net is het heerlijk werken, ze geeft goede opzetten. Anita en ik kunnen naar hartelust smashen en we krijgen aardig het gevoel waar we net het veld raken.

Steeds worden we echter afgeleid door het zicht op die billen van Laura, ze heeft billen die smachten om gelikt en gezoend en geliefkoosd te worden en een paar prachtige borsten. Anita en ik kijken elkaar aan. “Even piepie doen hoor”, zegt Laura. “Fuck! Jij ook!”, zegt Anita boos. “Waarom?”, zeg ik verbaasd. “Ach, je weet dondersgoed wat ik bedoel, ik zie jou ook wel kijken hoor! Maar het kan niet, t is onze nicht!”, zegt ze.
Laura Laura - 29-08-24 @ 19:45
0
Na het lekkere eten, al zeg ik het zelf, besluiten we alvast wat te gaan oefenen voor het toernooi. Ik zet me vooraan bij het net en mijn tantes nemen de achterhoede voor hun rekening. Het gaat goed, alleen mist tante Anja soms op een wel heel domme manier de bal, alsof ze haar ogen elders op gericht had. Ik onderbreek de training om even een plaspauze te houden. Ik laat mijn sportbroekje zakken en zet me neer op de pot. Ik sluit mijn ogen en droom een beetje weg. Voor me zie ik terug het beeld van mijn tantes in de eigenlijk te strakke shirts. Ik voel mijn tepeltjes verstijven door deze gedachten en schrik wakker uit mijn roes. Ik sla mezelf in mijn gezicht. "Verdomme Laura, waar zit jij nu aan te denken? Het zijn je tantes dwaze meid." Ik keer terug naar het veldje en zie tante Anja en tante Anita fluisteren en grinniken. Glimlachend huppel ik weer naar ze toe. "Zo, dat is ook weer gebeurd. Zullen we verder doen?" Ik betrap mezelf erop dat ik iets te lang blijf staren naar de schuddende boezem van tante Anja. Ik schud mezelf weer wakker en richt mijn blik weer op haar gezicht. "Goed idee", zegt tante Anita. Maar laat ons nu oefenen op de bal blokken. Ik zal telkens over het net slaan en dan moeten jullie om beurten de bal proberen tegen te houden." Tante Anja en ik gaan beide aan een andere kant van het net staan en we staan zo dicht bij elkaar dat onze borsten elkaar raken en ik haar hete adem in mijn gezicht voel. Ik sta aan de grond genageld. "Klaar voor? Laura, jij eerst", schreeuwt Anita. Ik hoor het amper, ik kijk alleen maar in de mooie ogen van tante Anja. Wat bezielt mij toch ineens?
Anja Anja - 31-08-24 @ 11:27
0
We gaan het blokken oefenen, na de woorden van Anita, die hetzelfde denkt dus als mij, kan ik alleen maar denken aan dat heerlijke lichaam van die meid. Ze heeft echt een heerlijke lichaam een echte femme fatale. En, incest mag niet, tuurlijk dat weten we marathon te goed, helaas weet ik ook maar al te goed dat wij ons daar niets van aantrekken. Strapon, dildo’s het is mij maar al te bekend zeker in combi met Anita, Anita heeft ieder gaatje van mij lichaam al eerste “bezocht”. Met tong, vinger en speeltjes. Doodsangsten heb ik uitgestaan toen die trut het trileitje zo gezegd niet terug kon vinden. Ik zag mijn ouders al voor ons staan, met een preek en een ticket voor een kostschool. Wat een bitch was het. Anita geeft de eerste opzet, ik mis hem compleet, de borsten van Laura en mij raken elkaar en het is alsof er een onzichtbaar lijntje ons verbind.

De bal raakt me vol in mijn gezicht en ik val achterover. “Tante! Gaat het?”, roept Laura terwijl ze naast me zit op haar knieën. “Ja ja, sorry, ik dacht dat ik moest blokken.”, reageer ik snel. “Hoe dan? Je heet toch Anja? Of niet soms? Ik roep je naam nog, waar ben je in Godsnaam met je harses trut!”, zegt Anita, meer geschrokken dan boos. Ze heeft een natte spons om mijn gezicht te koelen. “Nou, je wordt er zo niet knapper op dombo!”, zegt ze. Laura reageert op een manier waarvan ze gelijk spijt lijkt te hebben, ze verdedigd me fel:”ze is wel knap! Ze is super knap! Echt waar!”, ze kijkt Anita aan:”sorry, jij ook hoor, gaat het weer tante Anja?”, ik kijk haar aan. “Ja hoor, geen zorgen, het is niet de eerst knal die ik krijg hoor.”, probeer ik haar gerust te stellen. Anita lijkt te willen testen hoe haar reactie nu is. Ze kijkt naar Laura:”ja, hoe denk je dat ze aan dat portret is gekomen?”, zegt ze:”bij haar geboorte zag ze erfstukken beter uit hoor toen was ze alleluja, kun je nagaan hoe veel knallen ze moet hebben gehad!”, gelijk loopt ze weer naar het net.”zullen we nog een poging doen? Dan gaan we daarna even pauzeren, ik geef hem aan Laura, die let ten minste wel op.”, ze zet hem op en laurageeft en zacht balletje diepe eenvoudig kan blokken. “Tante Anita is niet lief, jij bent heel erg knap hoor!, reageer Laura boos.

Als we pauzeren zitten Anita en ik even samen. “Zei ze nog wat?”, vraagt Laura. Ik knik, ze verdedigt me met hand en tand, je moet wel liever zijn, ze is boos op je. “Komt goed, ik was gewoon aan het testen en ik denk, die meid is gek op ons, verkikkerd zelfs denk ik.
 
Doe je ook mee met dit ketting verhaal?
Je naam
Je e-mailadres
Jouw reactie
Ik ga akkoord met de Huisregels
Onthoud mijn gegevens voor de volgende keer