Klik hier voor meer...
Donkere Modus

Door Rode Saskia
Datum: 19-09-2024 | Reacties: 10 | Gelezen: 200
Het klinkt misschien wat vreemd, maar toch ben ik (denk ik) de enige vrouwelijke piraat in het Caraïbisch gebied. Het is 1717 en samen met mijn bemanning van dertig vrouw vaar ik, Rode Saskia, op mijn schip, de Maagd van Hoorn het gebied onveilig. Ik overval koopvaarders en verkoop de buit in de vrijhavens langs de eilanden en de Britse koloniën aan de oostkust van Amerika. Mijn vader was Krijn Stoffelszn. een voormalige kapitein van een Hollandse Koopvaarder die kaper werd en de zilverschepen van Spanje overviel. Hij was weduwnaar en ik zijn enige dochter. Hij voedde me op als zijn zoon, ik kon voor mijn twaalfde al zeilen, vechten en vloeken. Toen mijn vaders schip werd overvallen en naar de kelder gejaagd, ontsnapte ik als enige aan de verdrinkingsdood door me vast te klemmen aan een stuk wrakhout. Ik spoelde aan op een eiland voor de kust van Spaans Amerika bij een dorpje dat enkele maanden daarvoor was overvallen door piraten, die alle mannen hadden vermoord. De vrouwen waren gevlucht en uiteindelijk teruggekeerd naar hun verwoeste dorp. Ik werd door hen verzorgd en al snel trainde ik ze om zich zelf te kunnen verdedigen tegen een nieuwe aanval. Toen de piraten terugkeerden, wisten mijn dertig vrouwen en ik de nietsvermoedende zeerovers in de val te lokken en te doden. We overvielen ook het schip en herdoopten het tot "de Maagd van Hoorn" (mijn geboorteplaats). Ik kreeg de bijnaam "Rode Saskia" vanwege mijn rode haar. Ik ben inmiddels dertig, met een gespierde slank lichaam en grote borsten.

Vandaag enterde ik een Spaans fregat en mijn bemanning had weinig moeite met de bemanning die leek te bestaan uit fatterige saletjonkers die amper een sabel konden hanteren. Helaas was er ook weinig goud en zilver aan boord. Maar gelukkig was er wel andere buit. In de grote kajuit stond ik tegenover een mooie jonge Spaanse, niet ouder dan zeventien met ravenzwart haar en vurige ogen. Ze was gekleed in een prachtige zijde jurk. Ze schold me in het Spaanse uit en drukte een ponjaard tegen mijn buik terwijl ze schreeuwde, "morir pirata sucio!" Ik ontwapende haar kinderlijk eenvoudig en vroeg haar in het Spaans hoe ze heette. "Dona Inez Alvarez Palacios, hija del virrey" zei ze trots. Hum, de dochter van de onderkoning in Spaans Amerika, die zal een hoop goud waard zijn bedacht ik, terwijl ik opdracht gaf Dona Inez onder te brengen in mijn hut. "Wat gaan we met haar doen, kapitein," vroeg mijn bootsman, "losgeld vragen?" Ik knikte bedachtzaam. Natuurlijk. Maar aan de andere kant. Dona Inez is ook erg mooi en het is eenzaam op zee. Losgeld vragen ook altijd nog.
Louise Louise - 23-09-24 @ 11:14
0
Ik ben Saskia Corneliusdochter, bootsman op het piratenschip "De Maagd van Hoorn". Ik ben de dochter van Cornelius Harmenszoon, die emigreerde naar de kust van Spaans Amerika en op een eiland een kolonie stichtte. Een vreedzame kolonie bestaande uit een tiental families, Hollanders, Franse Hugenoten en wat Engelsen. We deden aan landbouw en ruilden onze goederen met passerende schepen voor luxere waren. Tot het moment dat het volgende schip, een piratenschip bleek te zijn. De piraten vermoorden alle mannen en plunderen ons dorp wat ze ten slotte in brand staken. Samen met de andere vrouwen was ik de jungle ingevlucht, waaruit we terugkeerden lang nadat de piraten weer waren weggevaren. Eenmaal terug lieten we het dorp verwoest en vluchtten weg elke keer als een schip ons eiland naderde. Tot we een roodharige vrouw uit de oceaan visten.

Saskia Krijnsdochter bijgenaamd Rode Saskia, bleek een geïnspireerd leidster. Ze leerde ons weerbaarheid en toen de piraten terugkeerden legden we een hinderlaag en wisten het hele zooitje te doden. Kort daarna enterden we hun schip en behaalden ook hier de overwinning. Rode Saskia stelde voor om het schip om te dopen in de Maagd van Hoorn en met de vrouwen de zee op te gaan om als kapers de kost te verdienen. We leerden het vak als matroos op de harde manier: in de praktijk, maar al snel werden we bedreven in het zeilen en het vechten op zee. Ik werd zelfs bootsman en de rechterhand van Sas.

Ik was er bij toen we het schip enterden dat was bemand door een stelletje Spaanse onbenullen. Kereltjes in zijde kleding die amper hun sierdegens konden hanteren. Wat er van hen overbleef ging de plomp in, afgezien van een mooie jonge vrouw en haar gevolg. Het bleek te gaan om donna Inez, de dochter van de Spaanse onderkoning in Spaans Amerika. Ik had de blik in de ogen van Saskia al gezien zoals de jonge trotse Spaanse bekeek. Rode Saskia was verliefd. Dat deed me het ergste vrezen voor het losgeld, maar gelukkig was er op het geënterde Spaanse schip voldoende zilver en goud te vinden. Ook vonden we een interessante kaart. Een schatkaart. Het bleek afkomstig van de piraat Captain Claymore. Op een van de eilanden in het Caraïbisch gebied was een heuse piratenschat begraven en op de kaart was aangegeven waar. Saskia gaf bevel de zeilen te hijsen en naar de coördinaten te varen die op het perkament stonden aangegeven, daar lag Isla Calavera, een onbetekend stukje land, maar misschien de poort naar grote rijkdom.

Ik werd benaderd door Maria, een van de hofdames van Donna Inez, een mooie vrouw met een weelderig lichaam, grote borsten en een vorstelijke kont. Ze beviel me beter dan Donna Inez met haar puberlichaam en kleine tietjes. "Weet u of de kapitein losgeld gaat vragen voor de dochter van de onderkoning?" vroeg ze in het Spaans. Een taal die ik geleerd had in mijn eilanddorp. Ik grijnsde. "Misschien, maar het heeft duidelijk geen prioriteit..." Maria keek me aan en glimlachte. "Dus we zitten hier nog wel even?" Ik knikte. "Ik denk het wel," zei ik en duwde vervolgens mijn lippen op de hare. Ze schrok even, maar kuste me toen hartstochtelijk terug. Ja, lieve lezers, wat moet je als lesbische piraat anders op een schip vol vrouwen?
Maria Maria - 23-09-24 @ 11:42
0
Ik claim mijn eigen naam hoor. Grote borsten dikke kont hmmm helemaal ikzelf Ik claim mijn eigen naam hoor. Grote borsten dikke kont hmmm helemaal ikzelf Ik claim mijn eigen naam hoor. Grote borsten dikke kont hmmm helemaal ikzelf Ik claim mijn eigen naam hoor. Grote borsten dikke kont hmmm helemaal ikzelf Ik claim mijn eigen naam hoor. Grote borsten dikke kont hmmm helemaal ikzelf
Rode Saskia Rode Saskia - 23-09-24 @ 20:20
0
Het leven op zee kan eenzaam zijn. Ook al ben ik lesbisch en zitten er een dertigtal mooie jonge vrouwen op de "Maagd van Hoorn". Hoewel ik niet te klagen heb over belangstelling van andere vrouwen, heb ik tot nu toe de boot afgehouden, want geen van hen zorgde voor een verliefd gevoel. Maar dat is nu anders. Ik ben gek op Donna Inez. Ze is prachtig, jong en sexy en juist haar vurige temperament maakt me gek van verliefdheid. Ik grijp iedere gelegenheid aan om bij haar in de kapiteinshut (die dient als tijdelijke verblijfplaats voor Inez en haar hofdames) te komen. Ik slaap zelf op het dek tussen de matrozen en heb daarbij een goed zicht op mijn bootsman Louise die hartstochtelijk vrijt met Maria, een van de hofdames van Donna Inez. Mijn eigen enterpogingen hebben echter weinig succes. Het enige wat Inez wil weten is of ik al contact heb opgenomen of ga opnemen met de onderkoning voor losgeld. Voor de rest is ze alleen maar ijzig.

Uit louter verveling bestudeer ik de schatkaart. De legendarische schat van captain John Claymore, de schrik van de zeven zeeën, een ouderwetse boekenier uit de vorige eeuw. Hij zou zijn geld, goud, zilver en edelstenen hebben begraven, vlak voor hij werd opgehangen op Jamaïca. Een gigantische schat. En toch, ik ruil ze momenteel voor een kus van Donna Inez. Ik loop weer naar de kapiteinshut. "Goedemorgen Donna Inez," zeg ik het Spaans. De zeventienjarige kijkt me koel aan. "Wat is er mevrouw?" zegt ze kil, "is er nieuws van mijn vader?" Ik schud mijn hoofd. "Ik vroeg me af of ik u het schip mag laten zien?" Donna Inez denkt even na. "Goed," zegt met een genadig knikje, "veel anders is er op deze suffe schuit toch niet te doen." Met zijn tweetjes lopen we over het dek en ik wijs haar op de bollende zeilen die ik een voor een benoem. Dan dalen we af naar het ruim. Bij de deur van de Santa Barbara blijven we staan. "Dit is de opslag voor de wapens en het kruit," zeg ik en ik zie Inez geïnteresseerd kijken. We lopen door, naar het grote ruim, waar de buit ligt opgeslagen en waar bij slecht weer de bemanning slaapt. De kanonnen staan schietklaar achter de geschutspoorten. "Het is maar een klein bootje," zegt Donna Inez vol minachting. "Maar wel snel," pareer ik.

Als Donna Inez dreigt te struikelen en bijna valt, vang ik haar op. Haar gezicht is dicht bij me en ik ruik haar parfum. Voor ik besef wat ik doe, drukken mijn lippen op de hare. "Mevrouw!" gilt Inez en haalt uit. Haar vlakke hand slaat op mijn wang en geschrokken deins ik achteruit. "Duizend maal vergeving, donna Inez," roep ik, "dit is onvergeeflijk, ik...ik..." Donna Inez is weer de koelheid zelve. Als ik haar naar de kapiteinshut breng, neemt ze niet eens de moeite me gedag te zeggen. De houten toegangsdeur wordt voor mijn gezicht dichtgeslagen.
Louise Louise - 24-09-24 @ 11:50
0
Hum, vrijen met een mooie Spaanse vrouw. Als bootsman van de Maagd van Hoorn ben ik populair genoeg, maar ik val nu eenmaal op de weelderige vormen en grote borsten van een iets oudere vrouw. Maria is een hete, al snel liggen we onder in het ruim elkaar uit te kleden en vervolgens wrijf ik mijn d-cup tegen haar efje. Wat een genot. Ze heeft prachtige appelvormige borsten met grote roze tepels waarop ik vol begeerte zuig. Maria vertelt me hijgend dat ze al in geen maanden een vrouw heeft bemind en ik duik gelijk tussen haar benen om in het weelderige struikgewas met mijn tong mijn weg te zoeken naar haar lustgrotje. Wat een kutsap spuit er naar buiten als ik haar clit raak. Ze komt kreunend klaar en duwt haar onderlichaam vol begeerte tegen mijn mond. Ik streel haar stevige dijen en we wrijven vervolgens onze kutten tegen elkaar. Hevige scheuten geilheid schieten door mijn vulva. Ik wil die lekkere Spaanse hofdame al hoeken van het ruim laten zien. Op gegeven moment ligt ze op haar rug en klemt mijn hoofd tussen haar dijen en drukt die vast op haar lokkende spleet. Weer gaat mijn tong als een metronoom over de zachtroze Spaanse zeeschelp. Ik verdrink bijna in de liters kutsap die naar buiten stromen. Als ze voor de tweede keer klaarkomt, nemen we wat gas terug en zoenen elkaar. Ze proeft mijn lippen en tong en knort tevreden, "oh senorita, wat smaak ik lekker..." Ik vinger haar nu en zij doet hetzelfde bij mij. Kreunend ontvang ik haar door rammende vingers in mijn op barsten staande vulva. Dan ontploft ook bij de Dam en spuit mijn opgespaarde kutsap in golven naar buiten.

Als we enigszins wankel weer naar het dek klauteren weet ik één ding zeker voor donna Maria hoeven we geen losgeld te vragen die blijft bij mij! Ik kus haar ten afscheid en loop naar het gedeelte van het schip waar het roer van het schip zich bevind, naast het kompas. Rode Saskia staat wat nors voor zich uit te staren en een blonde achttienjarige roergangster draait aan het wiel dat het roer bedient. "Een graad bakboord," hoor ik Saskia zeggen. "Hoe ging het met die Spaanese furie?" vraagt ze als ik naast haar kom staan. "Lekker," zeg ik, "ik wil haar houden." "Alleen als je braaf bent," glimlacht Saskia, "maar ik kan het me voorstellen, ze ziet er goed uit." Ik kijk haar aan. "En jij?" Ze haalt haar schouders op. "Ik heb een mep gekregen toen ik Donna Inez wilde zoenen. Het is geen katje om zonder handschoenen aan te pakken." Ik knik. "Geef haar tijd, ze is nog zo jong en straal verwend." Saskia geeft geen antwoord en bestudeert de kaart van het Schedeleiland. "Het is nog wel een paar dagen zeilen, ten minste als de wind gunstig blijft." Ik kijk naar boven en zie donkere wolken zich samenpakken.
Maria Maria - 25-09-24 @ 10:55
0
Als eerste hofdame van Donna Inez was het mijn taak te kijken of we snel gered konden worden van dit lesbische piratenschip. Vermoedelijk hadden ze de schatkamer al gevonden en de daarbij veel waardevollere schatkaart. Die eigenlijk waardeloos was zonder de missende cruciale informatie. Ik wist als enige waar deze was en uiteraard ook de vader van Donna Inez. Zelfs Donna Inez niet. Ik mocht haar Inez noemen als er verder niemand bij was en haar naakt zien wat zeker geen straf was. Dat ze van meisjes hield wist ik al lang, alleen moest ze er zelf nog achterkomen. Dit zou niet lang duren omdat ik al meteen zag dat de de kapitein, een prachtige stoere vrouw, naar haar lonkte en duidelijk verliefd was. Het moment dat we overvallen waren raakte de bootsvrouw mij aan de nam me stoer mee naar haar schip als eerste trofee en ik worstelde driftig tegen maar was op slag tot over mijn oren verliefd op deze stoere vrouw.

Nu moest ik gaan onderhandelen.

Hoe zeer ik ook probeerde te ontfutselen of er losgeld gevraagd zou worden hoe meer mijn lichaam de overhand nam en mijzelf letterlijk aanbood. Louise kuste me ineens en ik schrok maar gloeide helemaal van binnen en kuste met volle kracht terug en onze kus leek een eeuwigheid te duren en de wind spontaan vol in de zeilen kwam. Mijn borsten die toch al te groot waren voor de te kleine jurk met het zeer royale decolleté waren in een oogwenk bevrijd door Louise en maakte volledig gek en liet alles wat ze wilde.
Naakt en begerig lag ik voor haar met mijn benen nog netjes bij elkaar en een woekerend oerwoud tussen mijn benen. Normaal hield ik het goed bij of zelfs Donna Inez scheerde mij daar ook als ik haar intiem verzorgde. Daarom wist ik ook dat ze op vrouwen valt. Ze kon mij ruiken als ik haar hete adem op mijn poes voelde, zo dichtbij waren haar lippen verwijderd van mijn hete vulva. Maar nu was het niet de Donna maar Louise en zij begraafde haar tong en lippen in mijn kletsnatte flamoes. Mijn hete grotje opende zich vrijelijk voor haar en ik spreidde mijn ben maximaal. Mijn hoofd wetende dat daar onder het struikgewas het laatste deel van schatkaart getatoeëerd stond. Mijn lichaam wilde maar één ding. Een orgasme!! Louise bracht mij lieflijk doch met eenvoudig zeemansvingers naar een kletsnat orgasme wat ik nog nooit gehad had. Ik spoot en spoot al mijn frustraties van de laatste jaren uit mijn lichaam en het orgasme raasde door mijn lichaam en veroverde mijn hersens, die nu zich ook overgaven. En bood mijn lustgrotje nogmaals schaamteloos aan. Louise maakte daar dankbaar gebruik van en ik gilde het uit onder haar lenige tong en vingers.

Daarna was het mijn beurt en gooide al mijn wapens in de strijd zodat Louise mijn schatkaart snel zou vergeten mocht ze hem gezien hebben door mijn woekerende bos schaamhaar. Ook Louise kwam en kwam meerdere keren onder mijn vingers en zonder haar bij te laten komen nam ik ook bezit van haar achterste gaatje dat nog mooi strak en maagdelijk was. Ondanks haar tegenstribbelen spoot ze haar sappen recht in mijn gezicht.

Loom kleden we ons aan en keken verliefd naar elkaar. Onze blikken versmolten in één. Ik ben hopeloos verliefd.
Louise Louise - 25-09-24 @ 11:43
0
Samen met Saskia bestudeer ik nog eens de schatkaart. De tekening van schedeleiland is prachtig gedaan en zelfs versierd met tekeningen. Toch lijkt het alsof er iets ontbreekt... Een deel van het eiland staat er niet op! Dat valt te zien aan de contouren die bij de rand samenkomen maar toch van elkaar verwijderd blijven. "Hum," zegt Sas, "er staat ook geen kruisje waar de schat zou moeten liggen, die staat natuurlijk op het ontbrekende stuk. Ik knik. "Misschien weet donna Inez meer," opper ik aarzelend. Saskia kijkt me aan. "Misschien, maar ik heb zo het idee dat ze mij dat niet gaat vertellen..." "Zal ik het eens proberen bij Maria," zeg ik. "Maria?" zegt Sas vragend. "eh...zo heet de hofdame van donna Inez," zeg ik en voel hoe het bloed naar mijn wangen stijgt. "Ja doe dat," zegt Saskia met een glimlach.

Ik spreek Maria weer op 'ons' plekje in het ruim. Omdat we duidelijk allebei verliefd zijn, kussen we elkaar eerst hartstochtelijk. Dan trek ik haar japon naar beneden en kijk verlekkerd naar de f-cup die naar buiten opbollen. Ik neem eerst de linkertiet en dan de rechter tussen mijn lippen en zuig er zachtjes op. Weer kussen we elkaar en ik voel hoe haar hand mijn broek naar beneden trekt. Het is tussen mijn benen al zeiknat en als ze me met twee vingers begint te vingeren voel ik dat alles stroomt. Ik help Maria uit de fluwelen jurk en trek mijn wambuis uit. Naakt kronkelen we rond elkaar en Maria verbaasd me door op gegeven monent haar hand in een pijlvorm te leggen met haar duim op de muis en tot haar pols in me te glijden. Het is alsof mijn hoofd en vulva exploderen, zeker als ze haar hand beweegt en ronddraait. Ik begin te spuiten en beleef een enorm orgasme. Vervolgens druk ik mijn mond op de weelderige bos haar rondom haar kut. Mijn tong maakt overuren in haar geile holletje en ik zuig op haar clit die groot en opgezwollen uitpuilt. Ook Maria komt krijsend klaar. Een tijdje liggen we al zoenend naast elkaar, nog altijd heet en geil.

"Weet jij over nog een schatkaart is?" vraag ik als we even later weer gekleed naar het dek omhoog zijn geklommen. "Hoezo?" zegt Maria, "en welke schatkaart bedoel je?" Ik vertel over schedeleiland en de schat en Maria kijkt me ongelovig aan. "Echt?" zegt ze verbaasd, "daar weet ik niets van, ik ben maar een eenvoudige hofdame..." "Zou je eens kunnen proberen uit te vissen of donna Inez iets weet?" vraag ik. Maria geeft me zoen en lacht geheimzinnig. "Misschien schat, ik ben best close met donna Inez, maar ik kan niks beloven, wel wil ik dat je me nog regelmatig van die lekkere beurten geeft, misschien word ik dan wat ijveriger.
Maria Maria - 25-09-24 @ 16:58
0
Alsof mijn neus bloed na een geweldige vrijpartij die mijn verliefdheid alleen nog maar sterker en heviger maakt vraagt Louise of ik iets weet van een schatkaart. Als ik lieg worden mijn tepels instant hard maar gelukkig viel dat nu niet op omdat we net klaargekomen waren.

“Zou jij eens bij Donna Inez kunnen vragen of zij iets meer weet?” Met grote onschuld knik ik want mijn stem zou mij nú verraden. Langzaam kleed ik mij aan en treuzel een beetje zodat Louise een geweldig uitzicht heeft op mijn billen en daarna op het vorstelijke decolleté van de fluwelen jurk. Haar ogen rollen en zie haar eigen tepels al weer hard worden. “Wanneer zien we elkaar weer”, en kus haar hartstochtelijk lang en heel intens.

Heupwiegend ga ik glimlachend naar Donna Inez. En vraag zo eerlijk mogelijk of zij iets weet van een schatkaart. Donna weet natuurlijk niets over mijn ontbrekende tatoeage boven mijn kutje en ze zucht diep. Haar lippen gaan telkens het gevecht aan met haar tong. Haar tepels priemen dwars door de dunne zijde jurk en haar wangen gloeien. “Wat is er gebeurd “. De kapitein heeft mij net weer bezocht en aangeraakt.


“Ohhh Maria” zucht ze weer diep. Ik geloof dat ik verliefd ben, op haar???
Rode Saskia Rode Saskia - 26-09-24 @ 14:51
0
Eigenlijk kan me die schat geen moer schelen op dit moment. Ik ben verliefd op de mooie Inez, vrouwe Inez of donna Inez in het Spaans. De prachtige zeventienjarige heeft me compleet betoverd. Juist omdat ze zich zo katachtig verweerd tegen mijn pogingen om haar in te palmen. Ze is prachtig dan met die geweldige donkere ogen die fonkelen als ze me kwaad afweert, dat prachtige slanke lijf met die kleine maar harde borsten, het ravenzwarte lange haar. Ik probeer het weer als ik haar bij de boegspriet naar de oceaan zie staren. Dat ze me voortdurend afweert, maakt me alleen maar gretiger. Ik houd van de jacht, van de uitdaging. Langzaam loop ik dichterbij. "De zee is prachtig, niet?" zeg ik onverwachts als ik achter haar sta. Verschrikt draait ze zich om. Maar nu is haar gezicht niet vertrokken van woede. Ze kijkt me eerder geschrokken aan. Dan plooit er een glimlach rond die kersenrode lippen. "Ja, ik hou van de zee," zegt ze. Ik leun naast haar over de verschansing. "Ik ben een kind van de zee, vrouwe," zeg ik in het Spaans, "mijn vader was een groot zeeman, een kaper." Ze kijkt me aan en glimlacht weer. "Mijn vader is een landrot," zegt ze, "hij haat de zee, maar ik hou van de geur, de vrijheid de open zee..." Mijn hand raakt in een reactie haar arm aan. Ik voel dat ik terrein win op dit schier onneembare bastion van vrouwelijke Spaanse furie. Ze huivert als ik haar onderarm zachtjes streel. Tot nu toe weet ik niet eens of ze eigenlijk lesbisch is, misschien is ze verloofd met een knappe Spaanse generaal of admiraal. "Is het waar dat vrouwelijke piraten met ontblote borsten de strijd aangaan?" zegt ze plotseling terwijl haar ogen naar mijn boezem afdalen. "Er zijn bij mijn weten geen andere vrouwelijke piraten in deze wateren," ontwijk ik de vraag. "Heeft u nooit gehoord van Ann Bonny?" zegt ze verbaasd, "zij is piraat en zeilt met de beruchte piraat Calico Jack." Ik schud mijn hoofd. "Zij heeft een minnares, ook een pirate, Mary Heard, bijgenaamd Bloody Mary." Ik zeg dat ik nooit van deze vrouwen heb gehoord, maar dat waar is dat wij vrouwelijke piraten onze borsten ontbloten in het gevecht. "Het maakt onze mannelijke tegenstanders onzeker," zeg ik, "ze schrikken, weten niet waar ze moeten kijken en voor ze goed en wel weten wat er gebeurt, zijn ze al doorstoken of neergeschoten." Het verhaal windt donna Inez duidelijk op. "Kan ik ook leren schermen?" Ik lach. "Ik wil het u zeker leren," zeg ik. "En benadert u mij dan met onblote borsten," zegt ze met een blosje op haar wangen van opwinding. "Als u dat wilt?" zeg ik. "Jazeker," zegt de jonge Spaanse en ze geeft me een kusje op mijn wang.

Als ik weer terugloop naar het hoofddek zie ik Louise grijnzend naar me kijken. "Gaat het? Ik zag dat je zelfs een kusje kreeg..." Ik knik en vertel over het verhaal dat donna Inez vertelde. "Nog meer vrouwelijke piraten?" zegt Louise, "ik heb ook nog nooit gehoord van Ann Bonny en Bloody Mary. We krijgen concurrentie!" Ze vertelt me over haar samenzijn met Maria en dat zij nog navraag zou doen over het ontbrekende deel van de schatkist. Ik knik zonder veel interesse. Als ik binnenkort donna Inez in mijn bed krijg, heb ik totaal geen interesse voor goud en zilver. Morgen zal ik donna Inez haar eerste schermles geven, dat is veel belangrijker.
Louise Louise - 29-09-24 @ 11:56
0
Gelukkig heb je op een schip dat louter is gevuld met vrouwen geen last van verwijten dat vrouwen op zee ongeluk brengen. Toch is de invloed die Maria op mij en Inez op Rode Saskia hebben. wel voer voor geroddel. We hebben al in dagen geen schip geënterd en onze bemanning is tuk op buit. Er broeit onrust. Als Rode Saskia begint met het leren schermen van donna Inez zie ik de andere bemanningsleden de wenkbrouwen fronsen. Zoals gewoonlijk vecht Saskia met ontblote borsten zoals wij allemaal doen. En Rode Saskia heeft een geweldig paar tieten. Inez schermt als een amateur en is duidelijk afgeleid door de enorme memmen van de kapitein die op en neer dansen tijdens het sabelgevecht. Maar dan klinkt de kreet, "schip in zicht!"

Gelijk is iedereen op zijn post. Ik ren naar de campagne waar de roergangster staat en Rode Saskia zit vlak achter me. Donna Inez en Maria zijn naar de kapiteinshut gebracht. Sas tuurt door haar verrekijker en zegt dan, "het is een Franse koopvaarder". Onze piratenvlag, de jolly roger, een doodskop boven gekruiste beenderen op een zwart vlak, gaat in de mast en Saskia geeft bevelen waardoor we de koopvaarder briljant de pas afsnijden. "Klaar om te vuren!" schreeuw ik en de constabels bevelen de geschutspoorten te openen. Als we langszij varen, geeft Saskia bevel om de kanonnen met kartesten te laden. Even later braken we vuur uit en vliegen de ijzeren brokstukken over het dek van de Franse boot en snijden de masten af. De nu hulpeloze koopvaarder krijgt nog een volgende lading die het dek schoonveegt. "Enteren!" schreeuw ik.

De enterhaken vliegen door de lucht en even later zweven Sas, ik en onze bemanning met de sabels tussen onze tanden naar de zwaar getroffen Fransman. Daar is de verrassing compleet. De matrozen die nog over zijn zien tientallen vrouwen met ontblote borsten naar hun toe komen zweven en springen in paniek overboord. De weinigen die zich verzetten worden al snel gedood en over boord gegooid. Samen met Sas bekijk ik de buit. In de kapiteinshut vinden we goud, zilver en sieraden. De bemanning doorzoekt het ruim en vindt flessen rum, wijn, zijden stoffen, kruiden en katoen. Een rijke buit. Er wordt gejuicht. Saskia laat gaten in de romp slaan en het schip zinken nadat we de buit hebben overgebracht naar 'De Maagd van Hoorn'. De bemanning doet zich te goed aan de wijn en rum en ik loop met een fles naar Maria die me innig omhelst als ik binnen kom. "Zin om de overwinning te vieren?" zeg ik.
Maria Maria - 30-09-24 @ 16:58
0
Donna Inez is een slimme en zeer knappe vrouw maar kan beter met een haarborstel overweg dan met een degen. Het verbaasd mij dan ook niet dat ze binnen enkele seconden al overmeesterd is door rode Saskia. Die wel goed kan schermen en een prachtig stel borsten heeft.

Maar de schermles verandert al snel in kleine aanrakingen en talloze oogopslagen tot er een schip in zicht komt. Ook vrouwelijke piraten blijven piraten en enteren het schip in een oogwenk. Louise kan ik moeiteloos volgen met haar soepele bewegingen en dansende borsten. Donna Inez kijkt met mij mee en zit heimelijk met haar vingers onze haar jurk. We lachen naar elkaar toe want ik doe het ook. Ze tilt haar jurk op om er beter bij te kunnen dus ik volg haar voorbeeld En ze ziet mijn overwoekerde spleetje. Ohhh Maria wat een oerwoud kirt ze. Ik zal jou straks eerst eens even netjes maken voor de bootsvrouw, en we vingeren ons beide schaamteloos hijgend naar een orgasme zonder ook maar onze ogen van de dansende borsten en zwiepende zwaarden te verlaten.

Met rode wangen kijk ik Donna Inez aan. Zij kijkt net zo beschaamd en kamt alsof er niets gebeurd is mijn overwoekerende bosje tussen mijn dijen. Schaar en kam komen uit het niets te voorschijn en hebben in de kortste keren een prachtige geknipt driehoekje boven mijn nog harige vulva. Sttt en ze pakt de scheerborstel van Saskia. Samen met het open mes. “Stilliggen “! Alsof ze de hele dag baarden en kutjes scheert flitst het mes vervaarlijk tussen mijn benen en na een paar diepe zuchten zie ik mijn gladde kale poesje in de spiegel. Donna Inez lacht geheimzinnig. Tegen niemand vertellen hoor en strijkt een keer door mijn lipjes. Een tinteling gaat door mijn onderlichaam. Ze likt haar vingers ongehoord langzaam af. “Hmmm muy bien”. De kam gaat al weer door de lange zwarte haren alsof er niets gebeurt is en ik ga rustig naar mijn vertrek.

Zichtend ga ik uit verveling op de bed zitten en hoor nog wat kreten en een zinkend schip. Gelach en stoerdoenerij. Deze vrouwen zijn gewoon piraten tot ineens Louise in de ruimte staat.

“Zin om de overwinning te vieren”? Zo snel geef ik mij niet gewonnen hoe geil ik ook ben.
“Waarom krijg ik geen schermles” zeg ik pruilend.

Met de handen in haar zijde en blozende wangen van opwinding stuwde haar borsten nog eens extra op. Alles in mij wilde haar bespringen toch kerk ik strenge vragende ogen naar deze schoonheid .

“Nou oke dan” en gaf mij een degen. Inwendig lachte ik. Vroeger heb ik van jongs af aan schermles gekregen en was de beste van het dorp daarna de gemeente en daarna het land. Mijn status als hofdame was er niet zomaar eentje.

Klungelig nam ik het zwaard aan waarbij Louise het netje voordeed en mijn vingers op de juiste manier dirigeerde. Zo intiem en met zo veel liefde. Ik voelde de hitte van haar lichaam de bollende borsten die in het diepe decolleté lagen te wachten om bevrijd te worden.

“An garde”, en de eerste tikken klonken prettig door de kleine ruimte. Al snel was ik verslagen door de snelle Louise. “Nog een keer”, misschien heb ik nu meer geluk nonchalant hief ik het zwaard en weerde de slagen moeiteloos af. Met een enkele zwaai sneed ik de linten die het bovenstukje bijeen hield en viel de dunne kledingstuk op de grond. De verbazing had niet groter kunnen zijn op haar gezicht. De volgende haal sneed dwars door de riem van haar wijde broek. Ook die viel direct naar de grond en haar schitterende lichaam ontbloot voor mij. “Hoe ehhh wat”. De punt van mijn degen prikte in haar boezem en ik lachte, maakte een ruime zwaai en liet Lousie versteld doen staan.

Met mijn heupen wiegend deinen mijn grote borsten vervaarlijk om net niet uit de dunne stof te vallen en kus Louise hongerig en met een lust die eerder dierlijk dan vrouwelijk te beschrijven is. “Kleed mij uit en bemin me” en liet het degen kletterend op het dek vallen. Het topje viel al snel waarna de rok en het corset mijn borsten en lichaam de vrijheid gaf. Louise kuste ieder stukje begerig en duwde haar mond met dezelfde hongerigheid tussen mijn dijen. Wat was ik blij met mijn nieuwe kapsel en gladde lipjes. Happend naar adem stormde het eerste orgasme door mijn lichaam op zoek naar de tweede, toen haar vinger mijn plekje vond.
 
Doe je ook mee met dit ketting verhaal?
Je naam
Je e-mailadres
Jouw reactie
Ik ga akkoord met de Huisregels
Onthoud mijn gegevens voor de volgende keer