Opwindend.Net
Hallo, laat ik mij voorstellen. Ik heet Tessa en ben eerstejaars student geneeskunde in Amsterdam. Ik ben 1,60 en heb lang zwart haar, maar wel een kleine cup. Ik woon sinds kort in een gemengd studentenhuis, waarbij ik op de eerste verdieping tegenover een van mijn beste vriendinnen woon. Haar naam is Maartje en ze is ongeveer hetzelfde gebouwd als ik, maar dan met een volle B cup.

Deze vrijdagavond besloot ik het rustig aan te doen aangezien ik donderdag al uit ben geweest. Ik ben net uiteten geweest met mijn vriend Aiden en wat ben ik geil. Ik heb hem al 3 weken niet gezien door die kut tentamens. Als we eenmaal thuis zijn en de deur dicht hebben gegooid, lopen we naar mijn kamer. Ik kijk hem geil in zijn ogen aan terwijl ik zijn broek losknoop. Hij pakt mijn hoofd beet en begint mij hartstochtelijk te zoenen. Ik kreun en ga van zijn mond naar zijn kin naar zijn kaaklijn en ik eindig bij zijn oren. “Neem mij hard,” fluister ik in zijn oor.

Dat laat hij hem geen tweede keer zeggen en in de kortste keren lig ik onder hem en is hij mij als een beest aan het neuken. Ik kan mijn kreunen niet onderdrukken als ik tot mijn hoogtepunt kom. “JAA JAA IK KO- AAAAAHH!” Ik voel een warmte in mijn kut en zijn sperma loopt langs mijn bilnaad naar beneden. Hierna vallen we allebei in slaap.

Om twee uur ‘s nachts hoor ik wat gerommel, wat uiteindelijk Maartje die met haar scharrel thuis is gekomen. Ik hoor ze beiden kreunen en bonken tegen de muur, maar val al snel in slaap.

De volgende ochtend doe ik mijn badjas aan en breng ik Aiden naar de deur om hem uit te zwaaien. Beneden zie ik ook Maartje in haar badjas staan om hetzelfde te doen met haar scharrel. Als de deur dichtgaat, kijk ik Maartje aan en we schieten allebei in de lach. “Lekkerding heb je meegenomen hoor Maart, ik denk dat ze je aan de andere kant van het centrum je nog hebben horen gillen.” Maartje giechelt en begint in geuren en kleuren te vertellen over de seks van gister. Allebei staan we nog in onze badjas bij de voordeur.

“Ik meen het, dit is de grootste die ik tot nu toe heb gehad! Ik dacht bijna dat ik uit zou sch-.” “Goedemorgen dames.” We draaien ons om en zien daar Youri bij zijn deur staan. Hij is onze beneden buurman, maar we mogen hem allebei niet. Volgens mij mag niemand hem. “Allebei gezellig gehad gisteravond?” Ik kijk hem schuw aan. “Gaat je niks aan viespeuk.” Hij lacht even. “Gaat mij wel wat aan als ik mijn slaap aan twee neukende sletten moet verliezen.” Mijn mond valt open. “Doe normaal man,” roept Maartje terug. “Ik ben normaal, ik wil gewoon niet dat dit huis verandert in een of ander bordeel.” Voordat ik iets terug wil zeggen, zegt Youri, “zeg dan dat ik ongelijk heb? Hebben jullie iets aan onder je badjas?”

Maartje is vuurrood aan het worden en begint op hem af te stormen. “Vieze vuile kut joch!” Ze balt haar vuisten op en ik verwacht dat ze hem wilt gaan slaan totdat hij zijn telefoon erbij pakt. Ik snap niet waarom Maartje stopt, maar dat wordt al gauw duidelijk. Die lul heeft een camera in haar kamer gezet en haar sekspartij van gister opgenomen. Even wil ik er iets van zeggen, maar dan veegt hij het filmpje naar links. Ik voel mijn ogen groot worden en mijn mond openvallen. Dat ben ik.

“Nou dames, we kunnen dit op de leuke manier of op de niet leuke manier doen. Jullie keus.” Even is het stil en gaat hij verder. “Doe wat ik zeg en niemand gaat de filmpjes zien of heel de universiteit en al jullie familie en vrienden of facebook gaan zien wat voor sletten jullie zijn.” Tranen wellen in mijn ogen op en ik probeer moed uit Maartje te halen, maar als ik naar haar kijk, merk ik dat zij precies hetzelfde doet. “Verwijder de filmpjes lul,” komt er zachtjes uit haar mond. “Uhh nou nee,” zegt hij. Ik begin mij te beseffen wat er aan de hand is en kan mijn woede niet inhouden. “VERWIJDER DIE VIDEO OF WE GAAN NAAR POLITIE!” Hij grinnikt en zegt, “je doet je ding schat, ik verspreid de video voordat je überhaupt de politie kan bellen.” We blijven beiden zo staan.

“Kom naar mijn kamer.” Maartje kijkt mijn kant op en begint langzaam naar Youri zijn kamer te lopen. Ik kan niet helder meer nadenken en mijn voeten bewegen ook die kant op. Zijn kamer is groot voor een studentenkamer. 18 vierkante meter, waarbij aan de ene kant een bed staat en aan de andere kant een bank staat. Youri loopt naar de bank toe en beveelt ons om midden in de kamer stil te staan. “Nu heb ik kunnen zien hoe jullie met pikken omgaan, maar laat mij eens live wat meid op meid actie zien.” Ik wil er iets van zeggen, maar voordat ik dat kan doen, buigt Maartje naar mij oor toe. “Doe maar wat hij zegt, misschien toont hij wat sympathie of kunnen we hem afleiden om het van zijn telefoon te verwijderen.” Ik knik zachtjes naar haar en begin de ceintuur van mijn badjas los te maken. Ze doet precies hetzelfde en ze brengt haar handen naar mijn gezicht.

We beginnen elkaar te zoenen en al gauw stop ik een tong in haar mond. Maartje heeft hele zachte lippen die langzaam naar beneden zakken richting mijn borsten. Ik kan er niks aan doen, maar ik laat een kreuntje los. Mijn handen gaan langs haar zij over haar heupen heen en ik hou kneed haar billen hard mee. Ze duwt mij op de grond, nadat ze mijn tepels een voor een heeft stijf gemaakt. Haar vinger vindt mijn kut en ik voel binnen de kortste keren 2 vingers in en uit soppen. Met haar andere hand is ze mijn klit aan het bewerken en ik voel een orgasme opkomen. “Maartje ik ga komen,” kreun ik en ik spuit alles eruit. Veel tijd om te rusten heb ik niet, want ik voel haar kut al tegen die van mij. Door alle kutvocht van mijn orgasme zijn wij allebei goed nat en glad. Ze begint tegen mij te rijden en dit heb ik nog nooit gevoeld. Na een paar minuten duw ik haar naar achter en begin ik met mijn tong rondjes te draaien om haar klit. Haar gekreun stimuleert mij om verder te gaan en ik bijt zachtjes op haar klit. Wij zijn zo in het schouwspel bezig dat we niet doorhebben dat Youri ons filmt. Ik blijf Maartje beffen en breng daarnaast ook twee vingers in haar kut. Ik voel dat ze klaar gaat komen en ik verhoog het tempo. “AAAAAAAAHHHHH!”

Maartje kijkt mij ontspannen aan en ik klim op haar voor een laatste zoen. Ze proeft haar eigen kutvocht en knikt tevreden, terwijl ze laatste restjes van mijn lip aflikt.

“Bravo dames, jullie zijn de grootste sletten die ik ken.” Veel energie om terug te snauwen heb ik niet, dus ik blijf hem schaapachtig aankijken. “Kunnen de video’s nu verwijderd worden,” vraagt Maartje aan hem. Hij lacht, staat op en loopt richting ons toe. “Wat denk je zelf? Dit is nog maar het begin schat.” Ik weet niet wat te zeggen en Maartje begint langzaam te beseffen waarin we zijn beland. “Kom, pak jullie jassen. We gaan boodschappen doen.”

Wordt vervolgd.

Zoek naar meer verhalen van Tessletje...
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (3)
.DE 15 NIEUWSTE "Extreem" VERHALEN
:: Kaen’s Fantasieën ...Door: Roberteros
Gelezen: 1236x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Neuken, Twee Mannen, Een Vrouw
22-07
9.5
:: Conciërge Leest Gymjuf De LesDoor: Penpaal
Gelezen: 2881x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Gangbang, Hond, Pijpen, Anaal, Schoonmaken, Tandenborstelt
22-07
8.0
:: Droom Of Werkelijkheid - 41Door: Owned
Gelezen: 1145x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
21-07
9.4
:: In De Ban...Door: Tigerlover
Gelezen: 5166x
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Oud Jong, Bdsm, Dominantie, Keuren, Vouyeur, Misbruik
21-07
8.6
:: Melkmeisje Marieke - 3Door: FemDom Anna
Gelezen: 8087x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Borstvoeding, Aftrekken, Moedermelk, Pijpen, Lingerie,
20-07
9.1
:: Korfbal - 4: MaandagDoor: Mark Visser
Gelezen: 5166x
Reacties: 5
Lengte: Zeer Lang
Tags: Piercing, SM, Tieners, Dom, Sub
19-07
8.9
:: De Seks Check-upDoor: Saturn
Gelezen: 10419x
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Gynaecoloog, Dokter, Neuken, Onderzoek, Tiener, Aftrekken, Speculum
19-07
9.1
:: Melkmeisje Marieke - 1Door: FemDom Anna
Gelezen: 16449x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags: Borstvoeding, Lactatie, Zwanger, Melk
18-07
8.9
:: Vreemd Maar Wel LekkerDoor: Hjna
Gelezen: 12181x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Verrast, Voorbind, Dwang, Slaaf
15-07
8.1
:: Kaen’s Fantasieën ...Door: Roberteros
Gelezen: 8505x
Reacties: 4
Lengte: Zeer Lang
Tags: Beffen, Pijpen Bondage, Uitstel Van Orgasme
14-07
9.0
:: Dwang Op De ParkeerplaatsDoor: Kareltje
Gelezen: 9076x
Reacties: 1
Lengte: Kort
Tags: Dwang
14-07
7.2
:: Ik Hou Van Grote BorstenDoor: Grumpy Loe
Gelezen: 7575x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
13-07
7.4
:: Lola's Eerste Keer...Door: Lola
Gelezen: 8445x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Hetero, Extreem, SM, Zweep, Bondage, Grote Tieten
13-07
7.9
:: Slaaf In Het BosDoor: Penpaal
Gelezen: 7441x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Kontneuken, Meester, Fisten, Pjipen, Zweep, Slaaf
12-07
6.9
:: Korfbal - 3: ZondagDoor: Mark Visser
Gelezen: 9447x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Tieners, Breathcontrol, BDSM, Dominantie
11-07
8.6
:: Strafcorvee Met Heel...Door: Penpaal
Gelezen: 13682x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Schoolkrijt, Anaal, Straf, Stofzuiger
08-07
6.5
.GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!