Klik hier voor meer...
Donkere Modus
Op deze pagina vind je een overzicht van de nieuwste gratis Honden sexverhalen. In deze categorie staan 839 erotische verhalen.
Mijn Nichtje Sara - 4Door: Gert En Sara
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Dieren, Gay, Honden,
"Hallo allemaal, ik hoop dat jullie genoten hebben van de vorige 2 delen geschreven door Saar. Maar goed nu weer ff terug naar mijn kant van het verhaal en gaan wij weer even in het verleden. Uiteraard wist ik niets af van wat mijn b..."
21-07-24
8.7
Mijn Nichtje Sara - 3Door: Gert En Sara
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dieren, Honden, Pijpen, Sperma,
"Hoi hoi nou hier ben ik Sara weer hoor Zoals je in Deel 2 hebt kunnen lezen werd ik op de dag dat ik 18 werd meegenomen door Irene naar de boerderij waar iedere zaterdag avond meerdere mannen baasjes honden en vrouwen samen komen om zoveel..."
20-07-24
8.9
Mijn Nichtje Sara - 2Door: Gert En Sara
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dieren, Honden, Tattoo,
"Hallo allemaal hier het tweede gedeelte van ons verhaal waarbij Sara nu haar deel beschrijft. Hoi hoi, nou ik ben dus Sara, ik ben half Nederlands half zuid Amerikaans. Veel herinneringen had ik niet aan mijn familie door de familie..."
18-07-24
8.8
Het Begon DronkenDoor: K9Linda
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags: Dieren, Dronken, Honden,
" i Dit keer een losstaand verhaal i Met een zwaar gevoel in haar hoofd werd ze wakker, het zonnetje scheen al door het raam naar binnen en ze had moeite om de wekker scherp in beeld te krijgen, elf uur gaf deze aan en ze liet zich terugval..."
12-07-24
9.0
Mijn Alter Ego - 7Door: Shadow666
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Dieren, Honden, Likken, Minnares, Neuken,
" i Het is inmiddels meer dan een jaar geleden dat ik namens Esmay haar seksuele avonturen mocht bijwerken en plaatsen op de site. Dat deed ik met veel plezier en was dan ook verbaasd en teleurgesteld toen ik ergens in mei 2023 het verzoek van haar kr..."
08-07-24
9.2
Mijn Nichtje Sara - 1Door: Gert
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: 18 Jaar, Dieren, Honden, Naakt, Nicht, Oom, Striptease,
" i Dit verhaal speelde zich 2 jaar geleden af, het is ons gezamenlijk verhaal, en met toestemming van Sara en door haar hier en daar wat aangepast gedeeld op opwindend voor jullie om te lezen. i Het gebeurde nu 2 jaar geleden, er was ieman..."
06-07-24
8.7
Experiment (nina) - 3: SlotDoor: K9Linda
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dieren, Experiment, Honden, Zwanger,
"Nina lag op haar slaapplek, Pepper lag iets verderop, ze was nog niet zolang geleden weer door hem gedekt, de tweede dekking en ze lekte nog en Pepper bleef haar in de gaten houden net zo als de jonge reutjes die veel belangstelling voor haar hadden,..."
03-07-24
8.9
Experiment (nina) - 2Door: K9Linda
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Dieren, Experiment, Honden, Zwanger,
"Tevreden lag Nina nog te doezelen, haar buikje begon al een beetje te bollen, een week na die laatste dekking met Tarzan had ze het voor zichzelf geweten, ze had zich anders gevoeld en een week later had de test het bevestigd, ze was drachtig, de vra..."
01-07-24
9.0
Experiment (nina) - 1Door: K9Linda
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Dieren, Experiment, Honden, Zwanger,
"Dit verhaal is een vervolg op de serie Experiment maar kan ook afzonderlijk gelezen worden, dit wordt een korte serie van drie delen. Nina bekeek zichzelf in de spi..."
29-06-24
8.8
Centaur - 2Door: Jodocuss
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Dieren, Honden,
"Hans als centaur geneest snel door alle zorg van de dames. Zijn pik wassen doen ze ook graag, dus daar hoeft hij zich geen zorgen om te maken. Ook krijgt hij steeds meer gevoel in alle delen. Zijn staart is ook geen onbekend deel meer. Toch blijft hi..."
29-06-24
9.1
Centaur - 1Door: Jodocuss
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Dieren, Honden,
"Een fantasieverhaal over Hans, een man in een rolstoel. Er komt ook sex met dieren in voor. Lees vooral niet verder als je dat niet aanstaat. Het heeft een relatie met mijn ouder verhaal over Human Animal Zoo HAZ Misschien goed om die ook..."
27-06-24
9.2
Jan Gaat Het Leven In - 24Door: Bisexjan
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Dieren, Gay, Honden,
"Ik pakte mijn tas en sleepte mezelf naar de badkamer. Heerlijk onder de douche en al mijn gaten en kieren schoonmaken en nu gebruikte ik wel de anaaldouche. Handdoeken voor de grijp en ik begon mezelf weer op te maken. Terwijl ik bezig was, kwam doc ..."
20-05-24
8.9
Mijn Leidinggevende Van Schoonmaakbedrijf - ...Door: Gertjan
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dieren, Honden, Neuken, Pijpen,
"Maar jij bent nog jong Mark en kan vast nog wel een keer neuken, ik woon hier dichtbij en ondanks dat ik alleen ben heb ik wel een groot bed hoor , met wat extras. Ik woon op weg naar je huis toe, als jij nog meer zin hebt dan kom maar hoor..."
25-04-24
8.2
Dorien En Haar Slapende Ooms - 1Door: Wippie
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Dieren, Dp, Dubbele Penetratie, Honden, Met Familie, Milf, Oom, Tante,
"Dorien ging jarenlang regelmatig logeren bij haar ooms. Ze genoot van het boerderij en buitenleven n van de nachten met haar comateus slapende ooms. Als ze sliepen werden ze met geen mogelijkheid wakker en ze kneep hen hard om het zeker te weten...."
15-04-24
8.1
Mariska Wil Het - 2Door: Gert-Jan 8878
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags: 16 Jaar, Aftrekken, Beffen, Dieren, Dominantie, Eerste Keer, Honden, Onderdanig, Ontmaagd, Ontmaagding, Pijpen, Tiener, Vingeren,
"Dit verhaal schrijf ik op verzoek van Mariska, op basis van haar jeugdervaringen die dit graag, maar nu wat intenser, opnieuw wil beleven. Ik was de hele nacht geobsedeerd geweest door het orgasme en het zaad van de man over mijn lichaam en ..."
02-04-24
9.2
Met RenteDoor: Buurman
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Bare, Billen, Buren, Buurman, Buurvrouw, Dieren, Honden, Kontje, Kut, Kutje, Oraal,
"Regelmatig hoorde ik dat de buurvrouw ruzie had met haar man. Ik ging erheen en suste het tot ze uit elkaar gingen. Toen kwamen ze allemaal opzetten, om te helpen . Intussen strijdbaar, gooide ze deze hitsige types er allemaal uit. Sodemieter op, ze..."
26-03-24
8.4
Beest Mijn Vriend - 3: SlotDoor: Jodocuss
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Dieren, Honden,
"Ik word wakker en hoor naast me ingehouden gekreun. Ik draai me om en zie Eefje op haar rug, de benen naast het bed en Boris ertussen. Hij likt haar. Ze heeft de ogen gesloten. Eefje merkt dat ik wakker ben. Wow dat is nog eens fijn wakker worden op ..."
14-03-24
9.2
Maria En Klaas Zoeken Een Vriend - 3 @Door: Maria
Reacties: 9
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Beffen, Dieren, Honden, Neuken, Pijn, Plas, Plassen,
" i Hallo lieve lezers. Deze keer een veel heftiger verhaal. Dus als je teerhartig bent NIET LEZEN, gewoon overslaan. Het verhaal kent af en toe heftige wendingen met pijn en zelfs bloed, dus WEES GEWAARSCHUWD i We hebben een stel in huis ..."
13-03-24
9.1
Rottweilers Op Hun Best! - 3Door: MichaDevone
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Dieren, Honden, Meester, Pik,
"Hij trok zijn slap geworden pik uit mijn mond, trok de huid van zijn pik naar achteren en kneep er in, in een poging al het laatste sperma eruit te knijpen. Er kwamen nog best wat druppels uit en hij veegde deze aan mijn gezicht af. Wat vond je e..."
13-03-24
8.0
Maria En Klaas Zoeken Een Vriend - 2 @Door: Maria
Reacties: 6
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Beffen, Dieren, Honden, Neuken, Pijn, Vernederen,
" i Hallo lieve lezers. Deze keer een veel heftiger verhaal. Dus als je teerhartig bent NIET LEZEN, gewoon overslaan. Het verhaal kent af en toe heftige wendingen met pijn en zelfs bloed, dus WEES GEWAARSCHUWD i Onze vriend Harry hadden we..."
12-03-24
9.4
Beest Mijn Vriend - 2Door: Jodocuss
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Dieren, Honden,
"Toch wel wat gespannen ga ik slapen. Ik ga zomaar een ander mensen teefje ontmoeten. Goed, ik wist wel dat ik niet de enige ben, maar zo dichtbij en ook van mijn leeftijd. Beest wil niet van me wijken als ik ga slapen en dus sleep ik zijn m..."
09-03-24
9.2
Tessa En Rex Op HotelDoor: DontKnow24
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Dieren, Honden, Vreemdgaan,
"Ondertussen had ik Tessa al een paar weken niet meer gezien. De zomervakantie was begonnen en ze was samen met haar man en de kids op een paar weken op vakantie in Spanje geweest, me de wagen. Ter plaatse hadden ze op een camping een huisje gehuurd,..."
09-03-24
8.7
Mariska Wil Het - 1Door: Gert-Jan 8878
Reacties: 4
Lengte: Zeer Lang
Tags: 16 Jaar, Aftrekken, Beffen, Dieren, Dominantie, Eerste Keer, Honden, Onderdanig, Ontmaagd, Ontmaagding, Pijpen, Tiener, Vingeren,
" i Dit verhaal schrijf ik op verzoek van Mariska, op basis van haar jeugdervaringen die dit graag, maar nu wat intenser, opnieuw wil beleven. i Ik, Mariska, ben 16 jaar oud maar met het lichaam van een 13 jarige hoor ik thuis wel eens ..."
08-03-24
9.0
Beest Mijn Vriend - 1Door: Jodocuss
Reacties: 9
Lengte: Lang
Tags: Dieren, Honden,
"Verhaal over Sandra, 19 jaar, slank, tenger met wat kleine B cup borsten waardoor ze wat onzeker is en verder lang donkerblond haar. Ze is een vrijstaand meisje. Beetje op zichzelf met weinig vrienden. Ze woont in een vakantiebungalow die ..."
05-03-24
9.0
Fleur Naar De Ardennen - 4Door: Gert-Jan 8878
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Ardennen, Beffen, Biseksueel, Dieren, Honden, Lesbienne, Ontvoerd, Pijpen, Rape, Trio, Verkracht,
" Hoe komen wij hier weg , bedacht Oona zich in de vroege ochtend, wetende dat Ben vanmiddag ook zou opdraven en dus overmeesterd zou worden. De enige uitweg was om dit samen met Fleur te doen, maar dan alleen als alle 3 de mannen zouden slapen en da..."
04-03-24
9.3
Onderdanig - 6Door: Karen
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Dieren, Honden, Milf, Onderdanig,
"De volgende maandag werd ik wakker en zag op mijn telefoon een herinnering van Else jurk en kousen aan, verder niks. Geen ondergoed in ieder geval. Ik pakte de kleren uit de kast en ging naar de badkamer om me te douchen en aan te kleden, o..."
29-02-24
9.0
Fleur Naar De Ardennen - 3Door: Gert-Jan 8878
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Ardennen, Beffen, Biseksueel, Dieren, Honden, Lesbienne, Ontvoerd, Pijpen, Rape, Trio, Verkracht,
"De rest van de dag verliep vrij rustig, hoewel Fleur en Oona, zittend op de bank, zich dondersgoed realiseerden dat ze uiterst kwetsbaar waren, volledig naakt in het huis aanwezig zijn met 3 hitsige mannen n een hond die er ook wel raad mee wist. Ge..."
28-02-24
9.1
Fleur Naar De Ardennen - 2Door: Gert-Jan 8878
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Beffen, Biseksueel, Dieren, Honden, Lesbienne, Ontvoerd, Pijpen, Rape, Trio, Verkracht,
"Is er wat te eten in huis , vervolgde de leider, en liep naar de koelkast. Het was ondertussen echt licht geworden buiten en ook Fleur voelde zich plotseling hongerig. Nog verward door de anale verkrachting n de daarop volgende likbeurt van de dalm..."
26-02-24
9.1
Esther Extreem Gebruikt - 4: SlotDoor: G.B.
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dieren, Dik, Dikke Billen, Dikke Tieten, Gebruikt, Grote Borsten, Honden, Hucow, Onderdanig, Plas, Plassen, Spanking, Volle Vrouwen,
" i Deze fantasie heb ik samen met Esther geschreven op Kik. Ze is onderdanig, geilt op pijn en vernedering en is heerlijk rond. We hebben elkaar behoorlijk opgezweept in de fantasie en deze is een stuk extremer dan eerdere verhalen van mij o.a. met ..."
15-02-24
8.8
Fleur Naar De Ardennen - 1Door: Gert-Jan 8878
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Ardennen, Beffen, Biseksueel, Dieren, Honden, Lesbienne, Ontvoerd, Pijpen, Rape, Trio, Verkracht,
" i Dit verhaal schrijf ik op verzoek van Fleur, die mij via e mail heeft benaderd een verhaal voor haar te schrijven, gebaseerd op haar fantasie n. i Eindelijk onderweg Na een jaar hard werken brak ook voor Fleur eindelijk de ke..."
15-02-24
8.9
Honing - 23: Het ConsulaatDoor: Appolonia
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dieren, Gigolo, Honden,
"Het was al laat en er waren geen noemenswaardige files. Hij arriveerde bij het adres dat blijkbaar de priv woning van Meimei was. Niets buiten een discreet plakkaatje met wapen van Singapore aan de gevel van het herenhuis herinnerde de bezoeker era..."
10-02-24
8.6
Esther Extreem Gebruikt - 3Door: G.B.
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Dieren, Dik, Dikke Billen, Dikke Tieten, Gebruikt, Grote Borsten, Honden, Hucow, Onderdanig, Plas, Plassen, Spanking, Volle Vrouwen,
" i Deze fantasie heb ik samen met Esther geschreven op Kik. Ze is onderdanig, geilt op pijn en vernedering en is heerlijk rond. We hebben elkaar behoorlijk opgezweept in de fantasie en deze is een stuk extremer dan eerdere verhalen van mij o.a. met ..."
09-02-24
8.8
De Avonturen Van Maria - 3Door: K9Linda
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dieren, Honden,
"Maria dacht terug aan haar studietijd, ze was toen negentien en had een vriendje gehad maar dat was toen alweer over, ze werkte nog steeds in de videotheek, keek nog steeds films maar studeerde een stad verderop en ze was er via n van de hoezen ach..."
09-02-24
9.2
Lana - 4Door: Lana
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dieren, Honden, Kut, Kutje, Pijn, Pijpen,
" i Hoi lieve lezers Jullie hebben in deel 4 gelezen hoe ik geblinddoekt anaal geknot werd door Cesar. Nadat ik wat bijgekomen was van mijn tweede heftige orgasme haalde Johan de touwen los en mocht ik overeind komen. i Zo..."
07-02-24
9.1
Lana - 3Door: Lana
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Dieren, Honden, Vuistneuken,
" i Hallo lieve lezers. Jullie hebben in deel 2 kunnen lezen hoe rekbaar mijn tieten waren en mijn eerste ervaring ooit met een dier. Zoals ik eerder al zei mijn limits bleken rekbaar, maar had nooit verwacht dat mijn limits net zoal..."
06-02-24
8.8
Esther Extreem Gebruikt - 2Door: G.B.
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dieren, Dik, Dikke Billen, Dikke Tieten, Gebruikt, Grote Borsten, Honden, Hucow, Onderdanig, Spanking, Volle Vrouwen,
" i Deze fantasie heb ik samen met Esther geschreven op Kik. Ze is onderdanig, geilt op pijn en vernedering en is heerlijk rond. We hebben elkaar behoorlijk opgezweept in de fantasie en deze is een stuk extremer dan eerdere verhalen van mij o.a. met ..."
02-02-24
8.9
Ook Nog Als Je Ouder Bent - 2Door: Elvie
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dieren, Dikke Billen, Honden, Jong En Oud, Milf, Trio,
"Hallo hier ben ik weer , ik ben Elvie , een mollige lekkere vrouw van 66 jaar , en maar 1,58 groot . Vorige keer waren we onderweg naar Spanje , nou ziten we er weer . En wil ik even vertellen dat je nooit te oud ben om spannende ..."
02-02-24
8.7
Esther Extreem Gebruikt - 1Door: G.B.
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Dieren, Dik, Dikke Billen, Dikke Tieten, Gebruikt, Grote Borsten, Honden, Hucow, Onderdanig, Spanking, Volle Vrouwen,
" i Deze fantasie heb ik samen met Esther geschreven op Kik. Ze is onderdanig, geilt op pijn en vernedering en heerlijk rond. We hebben elkaar behoorlijk opgezweept in de fantasie en deze is een stuk extremer dan eerdere verhalen van mij o.a. met die..."
25-01-24
8.8
Onderdanig - 5Door: Karen
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags: Betrapt, Buitensex, Dieren, Groepsex, Honden, Onderdanig,
"Die zondag kwam ik bij Marina aan, natuurlijk hoerig gekleed. Kousen, doorschijnende neglige en hoge hakken en daaroverheen een lange jas. Fred was er ook en we gingen direct naar het bos. Daar aangekomen moest de jas open en we gingen die..."
07-01-24
9.1
De Avonturen Van Maria - 2Door: K9Linda
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dieren, Honden, Park,
"Maria zat met een glimlach in haar stoel, de herinnering aan die eerste keer, haar eerste keer stond haar nog zo helder voor de geest, net zo goed als de nacht die erop volgde. Ze was naar binnen geslopen, had zich even met een washandje gew..."
13-12-23
8.7
De Avonturen Van Maria - 1Door: K9Linda
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags: Dieren, Honden, Maagd, Park,
"Maria zat in haar stoel naar buiten te staren, een week geleden had ze haar man begraven, overleden na een kort ziekbed, die beruchte K. ze waren bijna dertig jaar samen geweest en hadden al die tijd lief en leed gedeeld, echte maatjes en nu zat ze h..."
04-12-23
8.9
Een Fantastisch Leven - 12Door: King Nicolaas
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Bdsm, Dieren, Honden, Lesbienne,
"Natuurlijk had ik Inge uitgebreid verteld over mijn sex met Monique en over hoe ze me gedomineerd had met de glazen buisjes en hoe ik meteen gedaan had wat zij van me eiste. Een tijdje later zei Inge ja ik wil toch ook iets doen met jouw g..."
03-12-23
9.4
Hete Sex En Een Hond - 3Door: Gerard4
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dieren, Honden, Verlangen,
"We zitten nu in de laatste week van onze vacantie hier op de camping. Onze buren met Rion, zijn er nu alleen in het weekeinde. Dit betekent dat ik weer sex heb met Eric zonder dat Rion plots op komt duiken. Oh jaaa ik genoot er wel van, d..."
25-11-23
8.7
Hete Sex En Een Hond - 2Door: Gerard4
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dieren, Honden, Verlangen,
"Mijn eerste ervaring met Rion, de camping hond van de buren, was onverwacht maar oh zo lekker. Als dit niet zo spontaan was gebeurt, dan was het niet zo snel bij me opgekomen om te gaan doen. Ik bedoel, sex met een hond, dat doe je niet.Toch ..."
31-10-23
9.0
Hete Sex En Een Hond - 1Door: Gerard4
Reacties: 7
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dieren, Eerste Keer, Honden,
"Ik en Eric hadden besloten om dit jaar eens met de caravan op vacantie te gaan. Normaal gesproken gingen we altijd in een hotel. Eigenlijk omdat we beide graag ongestoord willen kunnen neuken en in een hotelkamer heb je alle privacy. Ik ..."
26-10-23
8.9
Jan Gaat Het Leven In - 7Door: Bisexjan
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dieren, Honden,
"En zo gleed de 1e week voorbij. Kennismaken met iedereen en vooral veel nadenken. Vooral over de operatie. Zo lagen Jane en ik in bed. Jane in mijn armen, ik op mijn rug, een beetje de week doornemend, zeg maar. Maandag komen 2 artsen voor..."
09-10-23
8.7
Jan Gaat Het Leven In - 3Door: Bisexjan
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dieren, Gay, Honden,
" b Let op Zeer extreem. Je bent gewaarschuwd... b De druk in mijn darm werd kleiner. Jane verdween naar mijn achterkant. Nu pas zag ik de vele spiegels en zag, hoe ze de flanken van de hond liefdevol streelde. Een hand ging richting staar..."
21-09-23
9.2
Bruno - 1Door: Yvette
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dieren, Honden,
"Ruim n jaar wonen mijn vrouw, ons kleinkind Emely en ik in een bos in het zuiden van Nederland. We woonden eerst in een stad in het midden van ons land, waar ook mijn bedrijf gevestigd was. Toen ik de kans kreeg om mijn bedrijf goed te verkopen, be..."
21-09-23
9.0
Jan Gaat Het Leven In - 2Door: Bisexjan
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Dieren, Gay, Honden, Plas, Plassen,
"Inderdaad, grote boerderij, heel groot. In de gang nam Gerard me nog even snel in de armen om me een heerlijke tongzoen te geven. Schoenen uit, zei hij Jane ..We liepen de kamer in en we werden begroet door een Thaise schone. Een grote Rottweiler kw..."
20-09-23
9.2
Ontdekking - 5Door: Paul19663
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Cuckold, Cuckolding, Dieren, Honden, Ontdekken, Vernederen,
"het is 15 minuten lopen van de bushalte in Voorst naar de woonboerderij van Wim Het weer is goed en ideaal voor een korte wandeling, genieten van de omgeving zit er niet in voor Fiona, gedachten van hoe en wat maken haar onrustig maar ook een gev..."
09-09-23
8.7
Anna Het Onderdanige Kik Sletje - 14Door: Marius W
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Dieren, Honden, Kik, Onderdanig, Plas, Plassen, Sandwich, Slet, Sletje, Tiener,
"Kiki was ondertussen al weer bezig om de pik van Karel nieuw leven in te blazen en daarbij gebruikte ze al haar talenten. Karel geniet van het geile spel van Kiki maar wil meer en duwt zijn kont in haar gezicht en Kiki begrijpt de hint en be..."
04-09-23
9.2
Italiƫ - 17Door: Sandrawild
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Blond, Bondage, Dieren, Honden, Italie, Kaal, Kleine Borsten, Kleine Tieten, Milf, Openbaar, Vastgebonden,
"Maandag en een heel ander uitje op de agenda staan. We gaan vandaag naar n van de opgravingsprojecten waar Roy tijd in heeft gestoken. Het is een site die hier drie kwartier vanaf ligt en waar vandaag een social happening is opgezet voor locale bes..."
20-08-23
8.2
Geleerd Op De Camping - 7Door: Mossel18295
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dieren, Honden, Jong En Oud, Kooi, Naaktcamping, Onderdanig, Pijpen, Vernederen,
"Daar zat Bo dan. Op de grond van de Franse naaktcamping, naakt, met een halsband om haar nek en vastgebonden aan een paal terwijl ze keer naar de oude man die op zijn gemak de krant zat te lezen op een campingstoel. De man negeerde Bo volledig. Na ee..."
30-07-23
7.7
De Hondenkennel - 4Door: Johan En Suzan
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dieren, Honden, Lesbienne, Plas, Plassen,
"Hans maakt zelden dingen mee zoals vandaag. Hij heeft een ontzettend pervers geheim bloot gelegd. Dit is een verboden club vol perverse vrouwen en mannen. Het mooie is dat de acteurs gewoon gebracht worden door nietsvermoedende baasjes. En hij kan zi..."
17-07-23
8.8
Geleerd Op De Camping - 6Door: Mossel18295
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bos, Camping, Dieren, Halsband, Honden, Jong En Oud, Naakt, Openbaar, Spanking, Tiener,
"De volgende dag werd Bo laat wakker. s avonds was ze doodmoe geweest van alles wat er was gebeurd die dag. Ze had het heel fijn gevonden bij de man maar ze had de halsband toch wel een beetje raar gevonden. Ze strekte zich uit en klom uit haar tent...."
14-07-23
8.5
De Hondenkennel - 3Door: Johan En Suzan
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dieren, Gangbang, Honden, Plas, Plassen,
"Als Hans zijn laatste druppels zaad door de onbekende slet zijn doorgeslikt en opgelikt, ritst ze zijn gulp dicht en stopt zijn slapper worden lul netjes terug. Ze kijkt hem met zaad op haar lippen aan en vraagt of het lekker was. Hans knikt bevestig..."
09-07-23
8.4
De Hondenkennel - 2Door: Johan En Suzan
Reacties: 7
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dieren, Gangbang, Honden, Plassen, plas,
"Hans moet het even laten indalen. Op zijn kleine schermpje ziet hij, naast een hoop niet ter zake doende gebouwelementen, een mollige vrouw die tussen haar met touwen gespreide benen, een enorme hond tekeer ziet gaan. Het lijkt een Deense dog. De vro..."
07-07-23
8.7
De Hondenkennel - 1Door: Johan En Suzan
Reacties: 7
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dieren, Dildo, Groepsex, Honden,
"Johan en Suzan hebben nieuwe buurtjes. Het is een vrolijk gezin. Hans en Martha, twee enthousiaste open mensen in de leeftijd van circa 50 jaar. De kinderen zijn het huis al uit. Ze hebben twee zonen die allebei al ouder dan 25 zijn. Hans is een man ..."
04-07-23
7.9
Gebruikt WordenDoor: Okkernoot
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Dieren, Gangbang, Gebruikt, Honden, Plas, Plassen,
"Ik leg de telefoon neer, het was je man wat zakelijke details die jij niet hoeft te weten. Ik heb met hem afgesproken hoe laat ik je kom halen en nog kleding klaar die je moet dragen. Hoge zwarte hakken, naadkousen, je open slipje en je cupl..."
03-07-23
8.4
Boerderij VakantieDoor: Gompie
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Boerderij, Dieren, Honden, Paarden, Vakantie, Vuistneuken,
"Wij zijn een echtpaar van middelbare leeftijd Ans 56 ik Jan 58 . Wij hadden een vakantie geboekt op een boerderij in Oostenrijk, deze is door kennissen aanbevolen omdat wij van extremiteiten houden. Daar aangekomen werden we verwelkomt door de boer A..."
28-06-23
8.3
Jan, Anneke,petra En WendyDoor: Bisexjan
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Biseksueel, Dieren, Honden, Lesbienne,
"De week duurde lang. Een beetje zenuwachtig waarvoor stond ik die vrijdagavond op haar te wachten. Het was al wat aan het schemeren en ik ging onder een lantarenpaal staan. Kon ze me niet missen. Is dit mijn afspraakje met een toyboy, v..."
21-06-23
8.8
Jan, Frans, Anneke En...Door: Bisexjan
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Biseksueel, Dieren, Gay, Honden,
"Mijn handen gleden bij haar naar beneden. Ik deed hetzelfde bij haar. Ik vingerde haar kut en 2e kut. Deze had ze ingesmeerd, dus soepel gleden 2 vinger in en uit. Aaahhh, zei ze. Anaal is zooo lekker. Frans kwam erbij. Zijn mond verving haar hand en..."
18-06-23
8.3
Dat Het PastDoor: Slim
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags: Buurvrouw, Dieren, Honden,
"Ik, Merel, liep de net de trap op om te gaan douchen na mijn hardloop rondje. Komt mijn buurvrouw de achterdeur binnen mag Bo hier een paar uur blijven, ik moet weg en mijn kleine is loops Ze heeft nog een klein hondje en Bo, dat is een joeke..."
11-06-23
9.0
Onderdanig - 4Door: Karen
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bizar, Chantage, Dieren, Dom, Honden, Onderdanig, Plas, Plassen, Slavin, Vernederen, Vreemdgaan, Zwanger,
"Na het weekend lieten Fred en Marina me even een weekje met rust. Dat was ook wel nodig trouwens, na zoveel pikken moet ook bij mij alles weer even bijkomen. Het was op zaterdagochtend toen Anouk me vroeg om een bakje koffie te komen drinke..."
25-05-23
9.3
Liv En Jonny - 3Door: Sunny
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dieren, Honden, Spanking, Stiefvader,
"De volgende ochtend ben ik al vroeg wakker. Jammer genoeg moet ik vandaag naar huis voordat mijn ouders zich gaan afvragen waar ik ben. Ik scrol nog even op mijn telefoon om te kijken of ik geen oproepen gemist heb en draai me dan om naar Jonny, die ..."
03-05-23
8.8
Jan, Henk En BoDoor: Bisexjan
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Dieren, Gay, Honden,
"Het was lekker weer. In t park zou het goed toeven zijn en ik bereidde me voor. Douchen en spoelen. Dat laatste, omdat t niet een 1e keer zou zijn, dat ik opgepikt zou worden door een lekkere kerel. Luchtig gekleed, shorts, geen onderbroek, T shirt..."
11-04-23
9.0
Brians Eerste Kennismaking Met De Honden Van...Door: Penpaal
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Ballgag, Blinddoek, Buttplug, Date, Dating, Dieren, Honden, Klaarkomen, Onderdanig, Oprekken,
"Brian is een alleenstaande man van 42 die gek is op slanke vrouwen. Alleen door een ongelukkige jeugd, regelmatig gepest worden door de kinderen in de buurt, langs elkaar levende ouders en een oma die hem minderwaardig behandelt dan de rest van de kl..."
07-04-23
8.1
FamiliegeheimenDoor: Kato
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Dieren, Honden, Nicht,
"Na de eerste beurt van de week met mijn nichtje, hebben we uitgebreid gesproken over seks, fantasie n, verwachtingen en normale zaken. Na het diner zijn we samen gaan douchen, elkaar lekker ingezeept, gezoend en wat handwerk, daarna zijn we naar de..."
05-04-23
8.8
Liv En Jonny - 2Door: Sunny
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dieren, Honden,
"Hi ik ben Liv, dit is het vervolg op mijn verhaal. Ik breng het langzaam langer wordende puntje naar mijn mond toe en begin er zachtjes op te zuigen. Cornelis begint zachtjes te piepen en stapt wat waardoor hij uit mijn mond schiet. Als ik o..."
04-04-23
8.2
Liv En Jonny - 1Door: Sunny
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dieren, Honden,
"Hallo, mijn naam is Liv. Ik ben 17 bijna 18 en heb bruin golvend haar dat glimt in de zon. Verder ben ik ongeveer 1.60cm lang, en heb ik mooie volle borsten en een stevig kontje waar mannen achter om van kijken. Ik heb al een tijdje een sek..."
03-04-23
7.6
De Hoofdprijs - 13Door: Indigo
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Dieren, Honden, Met Familie, Orgie,
"Margriet hoorde er nu helemaal bij, ze zonder schaamte of terughoudendheid dat ze vandaag ook nog geneukt wilde worden door Yogi. En door mij. Aangezien Yogi nog lag te slapen in zijn mand, kwam ze bij mij op schoot zitten. Voor de ogen van haar moed..."
23-03-23
9.4
Truus Komt LogerenDoor: Donnie
Reacties: 7
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Biseksueel, Dieren, Honden, Logeren, Paarden, Transgender,
"Het is vrijdag vroeg in de middag. Simon en Erika zijn nog op hun werk en vanmorgen lieten de zussen weten dat ze dit weekend er niet zouden zijn dit weekend. De bel ging en ik keek via de intercom wie er voor de poort stond. Ik herkende de auto van ..."
22-03-23
8.3
De Hoofdprijs - 12Door: Indigo
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Dieren, Honden, Met Familie,
"Die donderdagavond reden we naar vliegveld Eindhoven om Ylonka en Jeanette op te halen. Hun charter zou ergens na middernacht landen, echt zo n rottijd. Yogi en Snapper lieten we thuis, die sliepen. Na bijna twee uur rondhangen in een lege hal kwamen..."
21-03-23
9.4
De Hoofdprijs - 11Door: Indigo
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Dieren, Honden, Tiener,
" Ok Margriet, let op. Ik zal je het hele verhaal in een notendop vertellen , zei ik toen we op de bank zaten met een glas rode wijn. Nadat ik Yogi van het asiel had meegenomen, stond op een dag je oma voor de deur. Om te weten hoe het met ..."
19-03-23
9.2
De Hoofdprijs - 10Door: Indigo
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Dieren, Honden, Tiener,
"Piep.. piep.. Margriets alarm ging af. Het was acht uur en ze moest zich klaarmaken om het asiel open te doen. Ze kreunde dat ze geen zin had, dat ze hier wilde blijven. Ze kwam tegen me aanliggen, kroelde met mijn borstharen, speelde met mijn tepels..."
17-03-23
9.3
De Hoofdprijs - 9Door: Indigo
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Dieren, Honden, Met Familie, Tiener,
"De volgende ochtend vind ik nog een heel ander appje op mijn mobieltje. Het is van Margriet Was gezellig he Heb wel veel geluld, sorry gevolgd door een smiley. Ik antwoord dat ik haar graag hoor kletsen en dat ze welkom is om mee te ete..."
15-03-23
9.4
De Hoofdprijs - 8Door: Indigo
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Dieren, Honden, Tiener,
"Jeanette en Ylonka gaan vrijdag een week naar Mallorca, dat hadden ze al maanden geleden voor een prikkie geboekt. Jeanette baalt een beetje dat ze me een week moet missen en ik denk Ylonka ook, maar die zegt het niet hardop. Ze wil niet teveel tusse..."
12-03-23
9.1
Een Fantastisch Leven - 11Door: King Nicolaas
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Buitensex, Dieren, Honden, Lesbienne,
"Er bleken twee sauna s te zijn, een grote en een kleinere. We hingen onze badjassen op en namen de kleinere, we kletsten met elkaar alsof we elkaar al jaren kenden. Na een aantal minuten doken we het zwembad in, namen wat te drinken en installeerden ..."
11-03-23
9.0
De Verboden Verlangens Van KathleenDoor: K9Linda
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Dieren, Honden,
"Kathleen leunde tegen het kussen wat tegen de muur aan stond, haar benen had ze wat opgetrokken en gespreid, haar parmantige borstjes waren gevoelig net als haar harde tepeltjes en haar minnaar likte haar fanatiek toen ze de voordeur hoorde en er was..."
11-03-23
8.6
De Hoofdprijs - 7Door: Indigo
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Dieren, Honden, Met Familie, Milf,
"Ylonka was de volgende ochtend al naar het asiel vertrokken toen Jeanette en ik wakker werden. Hoe vond je het gisteravond , vroeg ze. Geil , zei ik, ondertussen onder het dekbed met mijn ochtendstijve spelend. Zij vond..."
10-03-23
9.4
De Hoofdprijs - 6Door: Indigo
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Dieren, Honden, Met Familie, Milf,
"Even later waren we alledrie naakt. Ik bewonderde Ylonka s lichaam ze was niet alleen kleiner maar ook fijner gebouwd dan haar moeder. Haar heupen waren smaller, haar borsten kleiner maar erg stevig. Het waren tietjes zoals je bij een tienermeisje v..."
08-03-23
9.4
De Hoofdprijs - 5Door: Indigo
Reacties: 6
Lengte: Zeer Lang
Tags: Dieren, Honden, Met Familie, Milf,
"Het was een geweldige avond geweest. Na de perverse seks in Jeanette s dierenasiel hadden we gegeten bij kaarslicht en voor het slapen gaan nog een snelle wip gemaakt waarbij ik haar gastvrije kut weer had vol gespoten. Ik was helemaal niet afkerig v..."
06-03-23
9.3
De Hoofdprijs - 4Door: Indigo
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Dieren, Honden, Milf,
"De volgende ochtend werd ik wakker omdat Yogi aan mijn oor zat te likken. In mijn halfslaap dacht ik eigenlijk dat het Jeanette was. Verschrikt keek ik op het kussen naast me, ze was nog in diepe rust. Yogi wilde bij ons op het bed springen, ik kon h..."
04-03-23
9.0
De Hoofdprijs - 2Door: Indigo
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Dieren, Honden, Milf,
"Twee weken nadat ik Yogi van het dierenasiel had verlost je kan het ook andersom zeggen kreeg ik op een middag onverwacht bezoek. Toen ik de deur open deed keek ik in het opgewekte gezicht van de statig gebouwde dame van het asiel. Niet gekleed in ..."
28-02-23
8.9
Dorien Heeft Een Nieuwe Hobby - 1Door: Wippie
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Dieren, Honden,
"Haar laatste avontuur is Dorien zo goed bevallen dat zij hiervan haar hobby wil maken. Nu heeft zij een paar neven die een boerderij in de buurt van Retie hebben en heel toevallig weet Dorien dat daar ook Bull Mastiffs rondlopen daarom herk..."
26-02-23
8.8
De Hoofdprijs - 1Door: Indigo
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Dieren, Honden, Milf,
"Ik was net 30 toen ik de hoofdprijs in de Staatsloterij won. Het winnende lot is iets waar elke deelnemer op hoopt, maar als het je overkomt is het onwerkelijk. In een klap was ik van magazijnmedewerker gepromoveerd tot miljonair. Het kostte me tijd ..."
24-02-23
8.4
Mijn Ex Gechanteerd - 20: Uitgeleend Voor Sm...Door: Louis DC
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Bdsm, Blinddoek, Camera, Dieren, Ex, Handboeien, Honden, Trio,
" En nu is het Hugo zijn beurt. Hugo Kom hier hoort Tania Ingrid zeggen. Tania schrikt. Ze hoort plots een raar getrippel. Verdorie, dat Ze rilt als ze een koude, natte neus tegen de binnenkant van haar knie voelt. Dat is ..."
23-02-23
8.4
Pip, De Honden Oppas - 1Door: DutchViking
Reacties: 14
Lengte: Gemiddeld
Tags: 16 Jaar, Beffen, Buurman, Creampie, Dieren, Eerste Keer, Gluren, Honden, Ontmaagd, Ontmaagding, Oppas, Tiener,
"Mike zou over een week op vakantie gaan met zijn vriendin Meike, ze had meegedaan aan n of andere prijsvraag uit een suf mindfullness tijdschrift en de hoofdprijs gewonnen. Een weekje naar Florence was de bestemming. Ze hadden nog wel ..."
06-02-23
9.2
Is Gelovige Linda In Voor Een Geil Spelletje...Door: Penpaal
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dieren, Honden, Kaal, Pik, Scheren,
"De afspraak met Henk werd gemaakt voor de reguliere avond dat Linda bij Ronald op bezoek kwam, en Henk zou voor de zekerheid via de tuin en de achterdeur van Ronald komen. Hopelijk zou hij niet zijn nek breken in het donker. Ronald had Linda niet van..."
23-01-23
8.5
Wat Een Ervaring - 20Door: Bisexjan
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Biseksueel, Dieren, Honden, Lesbienne,
"Het was warm die dag. Arend had het personeel de middag vrij gegeven. Lekker, want toen kon ik weer eens naakt van de zon genieten. Heerlijk op de stretcher onder de parasol. Ik keek naar mijn voeten en kwam eerst mijn tietjes tegen. Cupje A was toch..."
23-01-23
8.8
Een Fantastisch Leven - 10Door: King Nicolaas
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Dieren, Honden, Lesbienne,
"Het was een paar weken later dat we samen in de sauna zaten om zoals Inge dat zei het luie zweet uit ons lichaam te verdrijven , toen zij plotseling vroeg, en schatje hoe vond je het eigenlijk om vreemd te gaan . Vreemd te gaan, wat bedoe..."
12-01-23
9.3
Is Gelovige Linda In Voor Een Geil Spelletje...Door: Penpaal
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dieren, Fetisj, Honden, Kinky, Neuken, Schaamhaar, Sm,
"De week daarna stond Linda weer braaf om 8 uur s avonds bij Ronald voor de deur. Ze was onder haar jas opnieuw onopvallend conservatief gekleed spijkerbroek, shirt, schoenen en Ronald had ook geen moeite gedaan om op te vallen en haar te imponer..."
09-01-23
8.8
Wat Een Ervaring - 14Door: Bisexjan
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Biseksueel, Dieren, Honden,
"Op een zaterdagmorgen lagen lekker in bed een beetje te knuffelen. Weet je, zei Esther, ik word altijd supergeil als ik zie hoe iemand Jan neukt. Ja, zei Pia, dat heb ik nou ook steeds, maar specifiek een vreemde zoals die pakjesbezorger . Mmm tja,..."
09-01-23
8.8
Weekend Over De GrensDoor: Sacha Roos
Reacties: 4
Lengte: Zeer Lang
Tags: Dieren, Gay, Honden, Sissy, Slaaf,
"Een slaaf staat hem een weekend iets anders te wachten dan waar hij zich op had voorbereid. Nog een keer kijk ik in de spiegel of mijn make up goed zit. Ik start mijn auto en rij weg richting de oprit van de snelweg. Met de hoge hakken die o..."
03-01-23
8.7
Wat Een Ervaring - 11Door: Bisexjan
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Biseksueel, Dieren, Honden,
"Toen Esther terug kwam, zat ik aan de koffie. Ze wilde ook, dus slurpten we het bakkie troost naar binnen. Oke, zei ik, voordat we helemaal verder gaan, laat me even uitleggen wat hier speelt. Ik vertelde over de familie, over de uitspatting en wat d..."
03-01-23
9.2
Is Gelovige Linda In Voor Een Geil Spelletje...Door: Penpaal
Reacties: 7
Lengte: Gemiddeld
Tags: Biseksueel, Clitje, Dieren, Experiment, Gay, Honden, Kinky, Klaarkomen, Klitje, Pijpen, Slaaf, Squirten, Vibrator,
"Als ze eenmaal loskwam, was deze hunkerende godsdienares met vijf kinderen niet meer te stoppen, hoopte Ronald. Als ik de kans krijg, maar dat is niet zo vaak in mijn nogal drukke leventje, ga ik het liefst even op mijn buik op bed liggen, met mijn ..."
02-01-23
8.4
Wat Een Ervaring - 10Door: Bisexjan
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dieren, Honden, Lesbienne,
"We liepen samen zwijgend naar huis. Thuis zei ik wat een ervaring. Ja, zei ze. Absoluut. Maar eerst doken we onder de douche en poetsten onze tanden. Toen we in bed lagen, zei ik ik weet niet wat ons overkomen is. Esther en Bo. En dan met name Esth..."
02-01-23
9.3
Wat Een Ervaring - 9Door: Bisexjan
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Dieren, Honden, Lesbienne,
"Ik kwam thuis en dook onder de douche. Maakte mijn gezicht schoon, waste mijn haar ieder kiertje was weer schoon. Pia was er nog niet. Ik had even naar Frans kunnen gaan maar ik kleedde me uit, dook het bed in en viel in slaap. Ik werd wakker en ik..."
02-01-23
8.7
Wat Een Ervaring - 8Door: Bisexjan
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Dieren, Honden,
"Ik wandelde terug. Nou, zei Pia, je had er zin in. Ja, zei ik, iets langer dan gepland, maar interessante ontmoeting gehad. Mijn jas ging uit, ze floot nog even, hehe, en ik vertelde het verhaal. We zijn uitgenodigd. Zij heeft nog nooit iets met een ..."
01-01-23
8.7
Wat Een Ervaring - 7Door: Bisexjan
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Dieren, Honden, Plas, Plassen,
"Ik was even verzadigd en nam Boris weer mee naar beneden. Ik stond even naar buiten te kijken en de hond stond tegen me aan. Ik aaide hem over de kop. Hij likte mijn hand. Slijmerig, nat, warm. Ik likte mijn hand af en proefde zijn speeksel. Naja, he..."
31-12-22
8.8