Klik hier voor meer...
Door: MrBig
Datum: 07-03-2021 | Cijfer: 8.3 | Gelezen: 56227
Lengte: Lang | Lezers Online: 1
'Mmm wat kan ze lekker tongen, je hebt geen woord teveel gezegd Markie'. Leonie had rode wangen van het zoenen gekregen en keek verdwaasd naar Karel die haar nog een lange lik over haar lippen gaf. ‘Hadden jullie niet verwacht zeker dat er een wildvreemde vent in zijn onderbroek bij jullie op de bank zou zitten’. 'Nee' antwoordde Mark. We wilden gewoon even snel een boodschap door voor mijn schoonmoeder. We hebben nog niet eens gedoucht. ‘Haha, ik dacht al wat aan je te ruiken Mark, jij ruikt heerlijk hoor Leonie’ ‘Ik voel me wel erg naakt zo tussen jullie, tijd om daar eens wat verandering in te brengen’. ‘Ga maar eens even voor ons staan Leonie en trek die legging maar weer eens lekker strak tussen je bilnaad’. Leonie pakte de randen van haar legging vast en trok de ‘m omhoog. ‘Zo ja, nu kunnen we alles weer goed zien’. Karel ging onderuit zitten met zijn rug tegen de bank leuning en zijn armen gespreid. Mark had nu goed zicht om de witte strakke boxer van Karel. Een enorme bobbel die maar net in de boxer paste. ‘Kan je het zien Markie?’. ‘Volgens mij is je vriendje meer geïnteresseerd in mijn zaakie dan in jou lieverd. Mark liep rood aan en keek snel weg. ‘Laat je kontje nog eens zien lieverd’. Leonie deed wat hij zei en draaide zich om. ‘En nu bukken net zoals in de Appie net’. Leonie bukte diep voorover. ‘Kijk Markie, je ziet alles goed zitten nu’.

Nou nu heb ik die legging wel gezien. Trek maar eens uit Leonie. Leonie draaide zich geschrokken om en zocht de blik van Mark. ‘Mark vind het allemaal prima joh, die zit hier hartstikke op te geilen’. Trek maar gewoon even die legging uit voor ons. ‘En langzaam aub’. Langzaam stroopte Leonie de legging over haar billen naar beneden. Steeds meer werd er zichtbaar. ‘Mmm lekker zo ga door, zei Karel op een geil toontje’. Leonie stroopte de legging steeds verder naar beneden totdat de legging op haar voeten lag. ‘Stap er maar uit’. Ze stapte uit de legging en stond nu met haar blote billen tegenover een wildvreemde vent die ze net in de Appie ontmoet had. ‘Wat een kontje Mark, nog geiler naakt’. ‘Draai je maar eens om Leonie’. Langzaam draaide Leonie zich om haar handen zenuwachtig voor haar kruis en een rood gezicht. ‘Hop handen weg’. Ze liet haar handen langs haar lichaam hangen en Karel keek nu recht tegen het jonge poesje van Leonie aan. ‘Kijk, jackpot’. ‘Kom eens hier’.

Leonie deed 2 stappen naar voren totdat ze recht voor Karel stond die op het puntje van de bank was gaan zitten’. Met een hand spreidde hij haar benen. ‘Zal ik dit poesje eens proberen wakker te maken Mark? De lipjes lijken wel aan elkaar geplakt’. Met de buitenkant van zijn wijs en middelvinger duwt hij tegen haar lipjes en spreid hij ze uit elkaar. Dan draait hij zijn hand en spreid hij ze nogmaals met zijn wijs en ring vinger. ‘Eens even van binnen voelen’. Met zijn middelvinger glijdt hij tussen de lipjes door. “Ik begin al wat te voelen’. “Ja daar is het, oei lekker nat en glibberig ben je schatje. Vind je het lekker dat ik je daar aanraak?’. Leonie’s ademhaling stokt en en ze zucht ..’ja..’’Kijk dat is goed om te horen’ Dit krijg je ervan als je mannen probeert op te geilen inde supermarkt, lekkertje’. Mark zit nog steeds naast Karel en ziet hoe Karel het kutje van zijn vriendin vingert. ‘Eens even voelen hoe van binnen is’. Karel brengt zijn middelvinger naar naar mond en kwakt er een grote klodder speeksel op. Hij wrijft het speeksel tussen de lipjes van Leonie en duwt zijn middel vinger zachtjes naar binnen. Leonie zucht en kreunt zachtjes. ‘Ja dit zijn niet die kleine vingers van Mark he’, dit zijn grote mannen vingers’. Karel trekt zijn vinger terug en duwt hem weer naar binnen. ‘Hoor je haar soppen Mark?, dat komt door mij’. Hij trekt zijn vinger uit het kutje van Leonie en houdt ‘m omhoog. Kijk een hoe nat met geil van je vriendin. Hij houdt zijn vinger voor de neus van Mark. ‘Snuif maar eens goed’ Mark snuift en ruikt het kutje van Leonie’. ‘Kom eens, zegt Karel tegen Leonie, ze brengt haar hoofd dichterbij. Karel duwt zijn vinger in haar mond. ‘Maak die maar even schoon’. Leonie zuigt om de grote middelvinger van Karel. ‘Braaf, schatje’ zegt Karel.

‘Mark ga jij eens op die stoel zitten daar je leidt me af’. Mark staat op en loopt maar de stoel die naast de bank staat. ‘Jouw beurt Leonie’, ga eens op je knieën zitten’. Leonie gaat aarzelend door haar knieën en zit nu op haar onderbenen voor Karel die met gespreide benen voor haar zit. Hij grijpt zijn kruis vast en schud zijn zaaktje heen en weer. ‘Deze boodschappen zak mag je zo lekker uitpakken’. Hij pakt haar hoofd en trek hem naar zijn kruis ‘zie je dit natje plekje?’ ‘Dat heb jij gedaan schoonheid’. Hij duwt haar hoofd tegen zijn pik en ballen aan en wrijft haar gezicht er overheen. ‘Mond open, bijt er maar zachtjes in’. Mark ziet Leonie happend door de witte stof van zijn boxer naar de pik van Karel. ‘Tijd op je cadeautje uit te pakken schatje’. Mark ziet de vingers van zijn jonge vriendin achter de band van de boxer van Karel en deze langzaam naar beneden trekken. Zijn grote half slappe lul en zware ballen worden zichtbaar. Ze trekt zijn boxer over zijn voeten heen. Leonie kijkt op naar de enorme pik van Karel die half hard op zijn grote balzak rust. ‘Mark pak de boxer eens aan en vouw hem eens netjes op’. Mark staat op en pakt de witte boxer van Karel en vouwt hem op. ‘Leg maar op de tafel’, Mark doet wat Karel vraagt en let de warme boxer op het bijzet tafeltje’.

‘Karel de buren kunnen naar binnen kijken’. ‘Ok goed punt, zegt Karel’. ‘Laat je kamer maar eens zien Leonie’. Karel staat op en zijn pik bungelt tussen zijn benen. Leonie loopt in haar blote billen richting de trap en Karel loopt achter haar aan en duwt zijn hand tussen de billen van Leonie. “Wat een uitzicht zegt hij lachend’. Mark kom je mee’. Leonie loopt de trap op met Karel achter haar aan. Mark loopt achter de naakte wildvreemde man ophoog. Leonie doet de deur van haar kamer open. “Jeetje jullie hadden wel even op kunnen ruimen, jullie waren echt net wakker he toen toen je me tegenkwam’. Karel ploft neer op het bed en gaat rechtop tegen de bedrand zitten met zijn benen gespreid. ‘Kom maar tussen mijn benen zitten schatje’ Leonie gaat op haar knieën voor Karel tussen zijn benen zitten. Mark pak jij die stoel en kom naast me zitten. Mark zit naast Karel en kijkt naar Leonie. ‘Trek eerst je trui eens uit’. Leonie trekt haar trui uit. ‘Ook je shirtje’ ‘Haha geen ondergoed maar wel een bh’tje’. ‘Trek die ook maar uit’ ‘Wacht’. Mark help jij je vriendinnetje eens en doe haar BH eens los. Mark staat op en maakt de BH van Leonie open. ‘Wow wat een ferme tietjes heb jij dame’. Hij knijpt zachtjes in haar tepels. ‘Kijk harde tepeltjes, daar houd ik van’.

Karel pakt zijn pik beet en zegt ‘even kijken of er iemand thuis is’. Hij trekt zijn voorhuid terug en een glimmende eikel komt tevoorschijn. ‘Kijk eens aan en al wat vochtig’. ‘Komt door jou schatje’. ‘Maak hem maar eens goed hard’. ‘Let op Mark nu gaat je vriendin die wildvreemde vent uit de supermarkt die ze zat op te geilen in d’r strakke legging heerlijk pijpen’. Leonie buigt naar voren en neemt de eikel van Karel in haar mond. ‘Ohhh ja dat is lekker’. ‘In je mond houden en zuigen’. Leonie likt en zuigt en probeert steeds meer pik in haar mond te nemen. ‘Kijk hij wordt al harder, goed zo meisje ga maar lekker door’. Leonie pijpt en Mark hoort het gesmak van zijn vriendin op de pik van Karel. Karel pakt zijn pik beet en zegt ‘kijk bijna op volle sterkte’. Zijn pik is nu nog groter en dikker en hij trekt er een paar keer aan. Hij gaat iets onderuit zitten. ‘Nu mijn ballen schatje. Terwijl Karel zijn pik masseert likt Leonie zijn ballen. ‘Zuigen Leonie, neem er maar een in je mond’. Leonie probeert een grote bal van Karel in haar mond ze nemen en zuigt zo goed ze kan. Hij duwt haar hoofd iets verder naar beneden waardoor haar neus op zijn balzak wordt geduwd. Blijven likken. Leonie likt onder zijn balzak wat Karel beantwoord met diep gekreun. ‘Mmmm’ dat vindt ik lekker’. ‘Bijna tijd voor het echte werk’.

Karel staat op ’ga eens liggen schatje’. Leonie gaat op haar rug liggen. Karel kruipt op bed en duwt haar benen wijd. Hij pak haar knieholtes vast en duwt ze ver naar achter. Dan likt hij haar dijen, haar strakke buik en duikt tussen haar benen. Haar kutje is licht behaard met een klein streepje schaamhaar, precies zoals Mark het sexy vindt. ‘Wat een geil kutje heb jij’ ‘Wat een geil kutje heeft je vriendin Mark’. Met een lange lik begint haar haar te beffen. Mark kijkt naar Leonie en ziet dat ze haar ogen gesloten heeft en op haar lip bijt. Karel spuugt op haar kutje en likt het speeksel tussen haar lipjes en over haar kleine opgezwollen klitje heen. Hij duwt haar benen nog verder naar achter waardoor haar billen loskomen van het matras. Karel likt zachtjes over haar kontgaatje wat een rilling oplevert. ‘Kietelt je kontje schatje’ fluistert Karel naar Leonie. ‘Mmm is het enige wat ze nog kan uitbrengen. Karel likt Leonie van haar kontgaatje tot aan haar klitje en weer terug tot ze hevig begint te bewegen. ‘Volgens mij ben je er klaar voor’. ‘Mark heb je glijmiddel liggen hier?’ Mark knikt en opent de la naast het bed en pakt een pompje glijmiddel en wil het aan Karel geven. ‘Dat ga jij doen Markie’. Mark schrikt van deze vraag en verstijfd. ‘Kom niet zo moeilijk doen we doen dit met z’n drieën’. ‘Moedig hem een aan Leonie’. ‘Doe maar lieverd,’ zegt Leonie.

Karel’s pik is keihard en is 10 centimeter verwijderd van het kutje van Leonie. Mark loopt pakt het pompje en pompt drie forse kwakken glijmiddel over de harde grote pik van Karel. ‘Goed zo jongen, wrijf het maar even uit’ Mark aarzelt maar doet het dan toch en wrijft het glijmiddel over de keiharde pik Karel. Karel kijk naar Leonie, ‘ik ga je heerlijk verwennen met mijn grote staaf’. Karel zet zijn pik voor de opening en duwt langzaam zijn grote eikel naar binnen. Leonie duwt haar bekken omhoog om de grote vleeslul te ontvangen. Langzaam duwt hij nog iets door. ‘Gaat het, vraagt hij. ‘Ja, maar je bent zo groot’. Karel trek zijn pik terug en duwt weer terug steeds iets verder. Leonie kan het steeds beter hebben en begint te genieten. ‘Kijk Mark zo neuk ik je vriendin’. Geef haar maar een lekkere zoen’. Mark buigt voorover en duwt zijn lippen op de open mond van Leonie. Leonie tongt vurig terug terwijl Karel het tempo opvoert. Hij neukt haar zo hard dat ze zich niet meer kan concentreren op het zoenen met haar vriendje en met open mond en ogen dicht geniet van de grote stijf van deze wildvreemde veel oudere vent. ‘ Ga jij maar even wat water halen Mark je bent hier niet meer nodig’. ‘Is dat ok schatje vraagt hij aan Leonie’. Leonie kan enkel ‘ja’ uitbrengen. Terwijl Mark de kamer uitloopt buigt Karel zich over Leonie heen en fluistert in haar oor terwijl hij haar kutje pompt. ‘Ben je mijn geile sletje?’, ‘Ja’ antwoord Leonie. ‘Wat ben jij?’ ‘Je geile sletje’.

Als Mark naar boven loopt met het glas water hoort hij het bed luid piepen en tegen de muur stoten. Als hij de kamer in komt lopen ziet hij Leonie op maar handen en knieën op het bed zitten. Karel staat achter haar en neukt haar met lange halen van achter. Als hij Mark ziet binnen komen spankt hij Leonie op haar billen en nog een keer. Bij elke spank hoort hij een kreun van zijn vriendin. ‘Ah water kom maar hier’ Mark loopt naar Karel en terwijl hij zijn vriendin aan het neuken is geeft het glas water aan Karel die het water drinkt terwijl hij Leonie blijft doorneiken. Hij haalt zijn lange natte pik uit haar kutje en veegt de zweetdruppels van zijn voorhoofd. ‘Kom eens hier’ Verdwaald kijkt Leonie op. Mark legt haat op haar rug met haar benen over de bedrand. Hij pakt haar knieholtes vast, duwt haar benen naar achter en propt zijn grote lul in het kleine kutje van Leonie. Met lange slagen neukt haar haar door. ‘Oh ik ga zo lekker komen, ik ben er bijna meisje’. Hij voert het tempo op. Leonie kreunt harder en harder. Mark heeft zijn vriendin nog nooit zo zien genieten. Dan volgt een bulderende kreun van Karel als hij zijn grote ballen volledig leegt in het tiener kutje van Leonie. De zaadlozing lijkt wel minuten te duren. Als hij klaar is vallen de druppels zweet van zijn voorhoofd op het buikje van Leonie. Die uitgeteld bijkomt van deze neukpartij.

Karel buigt voorover terwijl zijn pik nog in Leonie zit en pakt haar kin vast. ‘Je deed het geweldig klein sletje van me’. Karel geeft haar een zoen en ze zoent gewillig terug. Mark ziet hoe ze haar tong in de mond van Karel duwt en ze vurig beginnen te tongen. Leonie. Begint met haar bekken te draaien en Karel duwt zijn pik nog iets dieper naar binnen wat Leonie beantwoord met een een zachte kreun. Karel trekt iets terug en duwt weer naar binnen wat ze weer beantwoord met een kreun. ‘Kijk Mark ze wil nog een keer, zo geil wordt ze van me’. ‘Wil je nog een keertje Leonie’ vraagt Karel plagend aan Leonie’. ‘Ja alsjeblieft’ smeekt ze geil’. Karel trekt langzaam zijn pik terug uit het tienerkutje en legt zijn plakkerige lul op haar onderbuik. Zijn lul reikt bijna tot haar navel. ‘Dat houden we voor de volgende keer’, nu is Mark aan de beurt. Karel kijkt naar Mark en zegt ‘hop waar wacht je nog op ze is bloedgeil dat hoor je net zelf’. ‘Maar je hebt haar net helemaal volgespoten’. ‘Dat is het beste glijmiddel hop jij erin nu’. Mark trekt zijn kleren uit en gaat tussen de benen van zijn vriendin zitten. Haar kutje helemaal opgewollen, pakt hij zijn pik en duwt hem richting de ingang terwijl Karel door de haren van Leonie streelt met zijn lul bungelen naast haar hoofd.
Trefwoorden bij dit verhaal: Cuckold, Cuckolding, Legging, Suggestie?
Geef dit verhaal een cijfer:  
5   6   7   8   9   10  
Klik hier voor meer...