Klik hier voor meer...
MrBig
MrBig
Dit is een automatisch aangemaakt profiel. Klik hier om jouw wachtwoord op te vragen om zo jouw eigen profiel pagina te personaliseren.
Hoogste Cijfer: Strakke Legging Zonder Ondergoed - 3
Meest Gelezen: Strakke Legging Zonder Ondergoed - 2
Aantal Verhalen: 10
Geplaatste Reacties: 0
E-Mail Adres: Niet Openbaar
Titel
Categorie
Datum
Cijfer
Strakke Legging Zonder Ondergoed - 7Door: MrBig
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Daddy, Legging, Schoonmoeder,
"Leonie stapt langzaam de slaapkamer van haar moeder binnen. Ze ziet hoe Karel bovenop haar ligt en met diepe halen neukt. De piemel van Mark hangt naast haar gezicht waar ze tussen het kreunen naar hapt. Mark is de eerste die haar opmerkt, ..."
18-09-21
8.9
Strakke Legging Zonder Ondergoed - 6Door: MrBig
Reacties: 1
Lengte: Kort
Tags: Legging, Milf, Schoonmoeder,
"Karel snuift de ochtend geur van Leonie nog een keer diep in terwijl hij dicht tegen haar aanstaat. Leonie kijkt aandachtig naar haar vriendje die haar moeder met diepe halen in haar kutje neukt. Leonie ziet enkel de billen van haar moeder en hoort h..."
16-09-21
8.7
Strakke Legging Zonder Ondergoed - 5Door: MrBig
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Schoonmoeder, Tiener,
"Karel heeft de heupen van Simone vast en zijn pik diep in haar kutje begraven als hij Mark opmerkt. Hi Markie goedemorgen een nog even bezig ok Mark staat verbouwereerd in de deur opening en ziet hoe zijn schoonmoeder op haar knie n op bed zit met ..."
15-09-21
8.8
Strakke Legging Zonder Ondergoed - 4Door: MrBig
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Legging, Milf,
" Als ze de deur dicht horen vallen zegt Simone Leonie, ga jij maar even lang douchen ik ruim het hier wel op. Als Leonie opstaat druipt er zaad langs haar benen naar beneden. Ze vangt het op en loopt onhandig onder het zaad van Karel en Mark naar d..."
12-09-21
8.7
Strakke Legging Zonder Ondergoed - 3Door: MrBig
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Cuckold, Cuckolding, Dochter, Legging, Moeder,
"Mark gaat tussen de benen van Leonie zitten. Hij duwt haar benen uit elkaar. Leonie s kutje dat normaal klein en gesloten is nu opgezwollen en rood. Haar hele kutje is nat van het zaad van Karel en hij ziet het het zaadspoor van haar grotje richting ..."
10-03-21
8.9
Strakke Legging Zonder Ondergoed - 2Door: MrBig
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Cuckold, Cuckolding, Legging,
" Mmm wat kan ze lekker tongen, je hebt geen woord teveel gezegd Markie . Leonie had rode wangen van het zoenen gekregen en keek verdwaasd naar Karel die haar nog een lange lik over haar lippen gaf. Hadden jullie niet verwacht zeker dat er een wildvr..."
07-03-21
8.3
Strakke Legging Zonder Ondergoed - 1Door: MrBig
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Legging, Slipje,
"Het was zaterdagochtend en ik werd wakker bij mijn vriendin. Ze woont nog bij haar ouders en haar moeder kwam de kamer binnen met 2 kopjes thee. Willen jullie zo even boodschappen doen please . Ja is goed mam zei Leonie. Kom we gaan douchen zei ik ..."
04-03-21
7.7
Tiener Komt De Was Doen - 3Door: MrBig
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Donkere Mannen, Rimmen,
"Ik pak een keukenrol en veeg het sperma van haar buik en tietjes af. Je zit helemaal onder lekkertje . Ja, moet jij ook maar niet zoveel spuiten , zegt ze lachend. Ja sorry moet jij maar niet zo ontiegelijk lekker zijn , lach ik. Ik pak haar bij h..."
26-08-19
8.1
Tiener Komt De Was Doen - 2Door: MrBig
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Ze zit onderuitgezakt op de bank terwijl ik mijn grote lul langzaam uit d r kutje terugtrek. Houd je hand onder je kutje want je gaat lekken zeg ik. Ze legt haar hand als een kommetje tegen haar kutje aan. Mijn eikel verlaat haar kutje en om dat mome..."
23-08-19
8.7
Tiener Komt De Was Doen - 1Door: MrBig
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Slipje,
"Het bed was leeg toen ik wakker werd. Keek op mijn wekker, bijna kwart voor tien. Mijn vrouw liep de kamer in en zei plagend zo lekkere kater lieverd Daar had ze gelijk in. Gister te lang in de kroeg blijven hangen en daar plukte ik nu de vruchten..."
21-08-19
8.5