Klik hier voor meer...
Door: MrBig
Datum: 12-09-2021 | Cijfer: 8.7 | Gelezen: 28483
Lengte: Gemiddeld | Lezers Online: 1
‘Als ze de deur dicht horen vallen zegt Simone ‘ Leonie, ga jij maar even lang douchen ik ruim het hier wel op. Als Leonie opstaat druipt er zaad langs haar benen naar beneden. Ze vangt het op en loopt onhandig onder het zaad van Karel en Mark naar de badkamer. Simone trekt de deken van het bed en bekijkt de grote natte plek zaad op het matras. Met een vinger wrijft ze er overheen en voelt de dikke slijmerige substantie tussen haar vingers. Ze trekt alles van het bed en stopt het in de was.

Die avond is het rustig in huis. Er wordt niet meer gesproken over het voorval. Leonie gaat vroeg naar boven terwijl Mark nog even blijft zitten. ‘Ik ga vast slapen en ben moe’. Simone en Mark zitten beneden als Simone vraag aan Mark. ‘Wat vond jij er nou allemaal van Mark? ‘Ik vond het heel raar in het begin maar toen het eenmaal verder ging en ik zag hoe Leonie onder de indruk was van Karel en vooral zijn geslachtsdeel vond het ik ook wel fijn. ‘Wat bedoel je zijn geslachtsdeel?’ Vraagt Simone. ‘Nou hij is erg groot geschapen, veel groter dan ik. Zijn geslachtsdeel is dik en lang en ik zag dat Leonie dat heel spannend vond. Er zat een ader op die dik zichtbaar werd wanneer hij stijf werd. Simone beweegt zachtjes heen en weer bij de gedachte bij deze grote pik. Leonie kon hem niet helemaal hebben vanwege de grote maar ik denk dat vandaag niet de laatste keer geweest is dat die twee het met elkaar doen? ‘Nou ga lekker bij je vriendinnetje liggen Mark en houd je handjes maar even boven de dekens ik denk dat ze wel even bij komen daar beneden. ‘Ok zal ik doen zegt Mark en vertrekt naar boven.

De volgend ochtend vroeg wordt er aangebeld. Simone wordt wakker en kijkt naar de klok 07.50. Wie belt er zo vroeg aan op een zaterdag. Zal wel bezorgservice zijn. Ze loopt naar beneden in haar nachtjapon en opent de deur. Daar staat Karel. ‘He wat doe jij hier??’. Ik was bezig met mijn hardloop rondje en was bijna klaar toen dacht ik, ik ga even koffie halen bij Simone. ‘Bij mij, waarom’?. Na gister misschien wel goed om mijn gezicht nog even te laten zien. ‘Zullen we naar binnen gaan’. Simone laat Karel binnen en loopt naar de keuken. ‘Beetje zachtjes want iedereen slaapt nog’. Simone loopt naar het koffie apparaat en zet een koffie. ‘Hier alsjeblieft’ Dank je’. Hij pakt de koffie aan en kijkt eens goed naar Simone. Een vrouw van in de 50 met blond haar, ze is een stuk kleiner dan hij is maar hij ziet de contouren van een paar grote tieten door de dunnen stof heen. ‘Ik drink deze wel boven op kan jij weer je bed in’. Ok dat is prima. Simone loopt de trap op en Karel vlak achter haar hij kijkt omhoog en ziet de contouren van haar billen onder de nachtjapon. Wat oudere billen maar nog steeds in goede staat.

Als ze in de kamer komen gaat Simone in bed zitten. Karel gaat naast haar zitten en drinkt zijn koffie. ‘Ik probeerde net onder je japon te gluren maar kon enkel je billen zien. Die zien er perfect uit hoor Simone’ ‘ Haha jij bent direct, nou dankjewel hoor’ Ik probeer er nog wel wat aan te doen, veel spoten haha. ‘Nou dat zie’. Karel trekt langzaam de Japon omhoog waardoor de bovenbenen van Simone zichtbaar worden, steeds verder trekt hij het omhoog. ‘Hoho wat doe jij allemaal’ sputtert Simone, ‘gister mijn dochter en nu met mij, wie denk je wel niet wie je bent?’ ‘Haha doe niet zo mal’ Je laat me binnen en neemt me zelfs mee naar je slaapkamer en nu ga je zo doen?’ Je tepels verraden je moeders ze zijn keihard haha. Karel heeft gelijk de tepels van Simone zijn zichtbaar door haar japon heen. Karel knijpt achtjes in een van de tepels. ‘Auw niet zo hard’, bijt Simone hem toe. ‘Ga eens lekker liggen mama dan beloof ik dat ik je niet meer zo hard knijp’ Simone ligt nu op haar rug op bed. De dekens zijn opzij geschoven en ze trekt haar japon naar beneden. “Hee wat probeer jij daar te verstoppen? Karel trekt langzaam de stof van de japon omhoog. ‘Net als je dochter heb jij het niet zo op ondergoed he’ lacht Karel. Simone wordt rood en stamelt, ‘ik slaap altijd zonder’. Karel duwt haar benen uit elkaar. “Nou eens even wat waren onderzoek doen’. Karel spuugt op zijn middelvinger en wrijft zijn vingertop langs de spleet van Simone. Een zucht ontsnapt uit de mond van de moeder van Leonie. Karel wrijft een aantal keer over het speeltje van Simone en zijn spuug mengt zicht met de glibberige kutsappen van Simone. Hij zet wat meer druk op zijn vinger en duwt een vingerkootje naar binnen. Dan steeds dieper tot hij zijn hele vinger in de natte spleet van Simone heeft. Hij kijkt haar glimlachend aan. ‘Laat je je vaker vingeren door vreemde mannen?’ Nee, zucht Simone uit terwijl Karel zijn vinger in en uit de kutje van Simone beweegt. ‘Luister eens hoe geil je bent je sopt helemaal’. Simone voelt zijn vinger in haar warme kutje bewegen en hoort inderdaad het geluid dat haar kutje maakt.

Karel trekt langzaam zijn vinger uit de spleet van Simone en houdt zijn vinger voor zijn gezicht. ‘Kletsnat van je kutvocht moeders’. Hij brengt zijn vinger naar haar mond en duwt hem langzaam naar binnen. ‘Proef maar eens hoe geil je bent. Hij duwt ook zijn ringvinger naar binnen en voelt hoe de tong van Simone met zijn vingers speelt. Karel trekt zijn vingers uit Simone’s mond en brengt ze weer tussen haar benen. Niet 1 maar nu 2 vingers glijden over haar spleet heen en weer. Dan duwt Karel beide vingers naar binnen. Ahhhh kreunt Simone. ‘Geil sletje wil lekker gevuld worden blijkbaar’. ‘Mag ik je pik zien’ kreunt Simone terwijl ze gevingerd wordt. ‘Je bedoelt die pik die gister nog in je dochters kutje zat?’ ‘Ja, mag ik hem zien’. ‘Nou vooruit’ Karel staat op en trekt zijn sportbroekje naar beneden. Zijn grote zware pik springt eruit. Simone ligt nog op haar rug met haar japon omhoog getrokken. Haar kut is zichtbaar en het geil glinstert op haar schaamlippen. Karel buigt iets voorover en brengt zijn grote pik naar haar mond. Hij hoeft verder niets te zeggen. Simone opent haar mond vanzelf en Karel duwt zijn natte eikel in haar mond. Terwijl Simone op zijn grote eikel sabbelt vingert hij dit middelbare kutje. ‘Genoeg gesabbeld tijd om je te neuken’. Karel gaat voor Simone zitten op het bed en pakt haar knieholten vast.

‘Trek je japon over je tieten, sletje’. Simone trekt haar japon over haar forse tieten en Karel heeft nu goed zicht op het 50 jarige lichaam van de moeder van Leonie. Hij richt zijn pik op haar kutje en duwt zijn pik naar binnen’ Een harde kreun verlaat Simone ‘ohhhhh, Jezus wow’ Karel blijft tempo maken en met grote halen neukt hij de warme spleet van Simone na een tijdje haar geneukt te hebben zegt Karel ‘ op je knieën slet’. Simone gaat op haar handen en knieën zitten wachtend op de pik van Karel. Karel duwt haar hoofd tegen het matras ‘Kont omhoog!’ Simone duwt haar billen omhoog. Haar natte kutje uitnodigend voor de grote dikke pik van Karel. Karel duwt zijn grote lul in een keer naar binnen waardoor Simone een harde kreun maakt. ‘Ahhhhhh’’. Karel maakt lange diepe halen en slaat Simone op haar billen. ‘Ik ga komen moeders’. ‘Hmm kom maar’ Karel laat haar harde kreun en met 5 diepe stoten spuit hij zijn dikke warme zaad in de kut van Simone. ‘Pak mijn ballen!’ Simone grijpt tussen haar benen en masseert de balzak van Karel ‘hmmm ja zo ja’.

Dan ziet Karel de deur opengaan en ziet hij Mark in de deuropening staan. ‘Karel?’
Trefwoorden bij dit verhaal: Legging, Milf, Suggestie?
Geef dit verhaal een cijfer:  
5   6   7   8   9   10  
Shemale