Klik hier voor meer...
Datum: 13-09-2023 | Cijfer: 9.4 | Gelezen: 7369
Lengte: Lang | Lezers Online: 1
Dit is het vervolg op: Ruben In Texas - 1
Het is zo ver! De koffers staan klaar en Ruben geeft Jonas nog een laatste knuffel voordat Ruben door zijn vader naar Schiphol wordt gebracht. Op Schiphol geeft hij zijn vader een knuffel, ze laten een traan, en dan staat Ruben er echt alleen voor.

Ruben brengt zijn koffer weg en gaat met zijn handbagage door de security. Even later eet hij wat bij de Mac en gaat hij bij de gate zitten, wachtend tot het vliegtuig geboard kan worden. Om de tijd te doden doet hij zijn oortjes in en gaat hij tiktoks kijken.

Dan ziet hij in zijn ooghoek een knappe jongen lopen. Hij kijkt voorzichtig op van zijn scherm. Wat een knappe twink, denkt Ruben. Slank, blond haar dat netjes zit, blauwe ogen, zo'n 1.85m. Ruben voelt een lichte schok door zijn lichaam als de twink recht op hem afloopt. Ruben buigt snel zijn hoofd en kijkt weer naar zijn tiktoks.

De twink gaat naast Ruben zitten. Ruben kijkt met een schuin oog langs zijn telefoon. Een paar felwitte AirForce One sneakers, zongebruinde benen met weinig haar en dan een lichtroze broekje. Heerlijk! denkt Ruben. Hij leunt een beetje naar achter in de hoop wat meer te kunnen zien.

Ruben bekijkt voorzichtig de bovenbenen, het broekje en kijkt dan of hij de vorm van een pik kan ontdekken. Maar het witte shirtje zit in de weg. Ruben kijkt weer wat op zijn telefoon, zodat het niet opvalt dat hij de jongen naast zich aan het bekijken is.

Plots begint de jongen te gapen. Hij doet zijn hand voor zijn mond en hij strekt zich daarna even uit met zijn armen in de lucht. Door het uitstrekken wordt het shirtje van de jongen zover opgetild dat de witte band van zijn Calvin Klein boxer boven het roze broekje uitsteekt. Iets eronder ziet Ruben een bobbel. Doordat hij dit ziet wordt hij ontzettend geil.

Ruben merkt dat hij een enorme stijve krijgt. Hij heeft een sportbroekje aan dus het zou mega opvallen. Snel trekt Ruben zijn rugtas op schoot om te doen alsof hij er iets uit wil pakken. Door deze snelle, maar minder goed uitgevoerde actie, mept hij zijn oordopje uit zijn oor. Ze vallen op de grond, vlak voor de sneakers van de jongen naast hem.

Shit denkt Ruben. Zijn stijve is nog niet helemaal weg, en met zo'n tas op schoot kan hij echt niet bukken. De jongen naast hem bukt voorover en pakt Rubens oortje. Hier man! Zegt de jongen. Ruben doet een ongemakkelijke glimlach en zegt ehh dankje!

Mees, zegt de jongen. Ruben kijkt een beetje verdwaasd. Ik heet Mees, haha! Zegt de jongen. Ohh sorry haha, Ruben! Zegt Ruben. Alles okay? Vraagt Mees aan Ruben. Jahoor! Antwoord Ruben terug.

Zo'n leuk filmpje? Vraagt Mees vervolgens. Uh gewoon een tiktok zegt Ruben. Wel een filmpje die je al 20 keer opnieuw hebt gekeken grapt Mees. Ruben begint te blozen. Hij was zo afgeleid met het kijken naar Mees dat hij vergeten was te scrollen en het tiktok filmpje maar was blijven herhalen.

Ruben kijkt wat ongemakkelijk de andere kant op. Dus je gaat ook naar Amerika? Vraagt Ruben aan Mees om het onderwerp maar te veranderen. Ja man! Ik heb familie daar die ik ga bezoeken. Zegt Mees. Jij dan?

Ik ga een tijdje bij vrienden van m'n vader op de boerderij wonen en werken. Antwoord hij terug. Oh vet man! Zegt Mees. Ben je zo'n boertje dan? Haha. Nee hoor zegt Mees. Maar ik moet er even tussenuit hier. En altijd vet om nieuwe dingen te zien en te doen toch? Zeker waar! Antwoord Mees.

Tu du dunk! Doet Mees' telefoon. Hij pakt snel zijn telefoon uit zijn broekzak en zet het schuifje om zodat deze op trilmodus staat. Ruben scrollt verder op tiktok maar kijkt af en toe voorzichtig opzij naar Mees. Hij kijkt op het scherm en ziet een donkere achtergrond met oranje en blauwe tekstballonnen. Dat herkende Ruben natuurlijk. Fucking lekkere gast, en nog gay ook! Denkt Ruben in zichzelf.

Dan staat Mees op, pakt zijn tas en hij loopt weg richting de toiletten. Shit denkt Ruben. Hopelijk komt hij zo weer terug. Maar tien minuten later is de stoel naast Ruben nog steeds leeg. Mees is nergens te bekennen. Dan gaat de intercom en is het tijd om in te stappen. Ruben schrikt een beetje en stopt snel de losse dingen in zijn tas, pakt zijn paspoort, ticket en papieren erbij en loopt richting de rij voor het instappen. Voorzichtig kijkt hij om zich heen, maar Mees is nergens te bekennen.

Ruben is door de laatste check en loopt door het gangpad van het vliegtuig. Aangekomen bij zijn stoelnummer doet hij zijn handbagage in de bak erboven, en gaat hij zitten. Een plekje bij het raam!

Ruben zit eerst alleen in zijn rij. Hij besluit snel op Grindr te kijken of hij Mees kan vinden. Als Mees niet in dit vliegtuig zit is er maar beperkt tijd om hem te vinden. Een donker profiel is het dichtste bij Ruben. Hij klikt het profiel aan maar ziet geen informatie. Shit! Denkt hij. Dit kan iedereen zijn. Maar in de andere resultaten kan hij Mees niet vinden.

Dan trilt zijn telefoon, een grindr berichtje van het profiel komt binnen. Een foto van een man van een jaar of 40 met de tekst, zin in fun? Kutzooi! Denkt Ruben. Hij swiped grinder dicht en baalt dat hij Mees niet kon vinden.

Opnieuw trilt zijn telefoon. Weer een grindr berichtje van het lege profiel. Jemig flikker op denkt Ruben terwijl hij de melding aanklikt. Dan opent het gesprek en ziet hij: Haha grapje! Het is Mees! Maar add me ff op snap, dat is makkelijker.

Een gevoel van opluchting knalt door Rubens lichaam. Hij opent snel snap en voegt het account uit het bericht toe. Deze accepteert meteen en hij ziet meteen een snap binnenkomen. Yooooo! Luidt de tekst. Mees staat vlak voor de ingang van het vliegtuig in de rij. Even later ziet Ruben Mees door het gangpad lopen. Ze kijken elkaar aan en Mees geeft een knipoog.

Dan komen er mensen naast Ruben zitten. Het is een wat ouder stel dat hem netjes groet en gaat zitten. Ruben zit aan zijn telefoon geklampt. Dan komt er een nieuwe snap van Mees. Waar zit jij dan? Stuurt Ruben terug. Mees blijkt helemaal achter in het vliegtuig te zitten terwijl Ruben in het midden zit.

Het vliegtuig begint te taxiën en al snel gaan ze de lucht in. Ruben heeft nog niet heel vaak gevlogen dus hij kijkt steeds uit het raampje. Hij maakt foto's van Schiphol en van Nederland dat in een rap tempo kleiner wordt. Dan schieten de witte wolken langs het raam en is het uitzicht veranderd in een soort sneeuw wereld.

Ruben en Mees snappen de hele vlucht heen en weer en leren elkaar goed kennen. Allerlei onderwerpen komen voorbij. Ruben weet bijna meer van Mees dan van de meeste van zijn vrienden.

Inmiddels zijn de lichten in het vliegtuig gedempt en veel mensen zijn gaan slapen. Ook de mensen naast Ruben hebben een kleedje over en liggen zachtjes te snurken. Maar Mees en Ruben slapen niet! Ze praten druk verder.

Ineens verandert het gesprek doordat Mees aan Ruben vraagt of hij nog steeds zo geil is. Ruben zegt uhh nee, hoezo? Nou je was lekker aan het loeren bij de gate! Stuurt Mees. En die boner van je heb ik echt wel gezien hoor haha! Shit denkt Ruben, Mees had m betrapt.

Je kunt ook gewoon vragen! Stuurt Mees naar Ruben. Ben je zo makkelijk dan? Stuurt Ruben terug. You tell me.. Staat op een snap van Mees zijn broekje. Damn denkt Ruben. Hij stuurt een snap terug van zijn benen. Mees reageert met een snap van het broekje en de rand van de CK boxer. Het valt Ruben op dat er een flinke bobbel in het broekje te zien is.

Jij bent wel geil zo te zien! Stuurt Ruben naar Mees. Ja man, ik zou op de wc's gaan neuken maar die boy kwam niet opdagen. Reageert Mees. Ruben trekt zijn sportbroekje voorzichtig wat naar beneden zodat ook zijn boxer rand zichtbaar wordt. Hij kijkt vlug om zich heen of niemand het ziet en stuurt Mees een snap met de tekst "Spannend!".

Dit is pas spannend! Reageert Mees met een snap waarin zijn stijve pik net boven zijn boxerrand uitsteekt. Fack man! Zit je alleen ofzo? Stuurt Ruben terug. Hij wordt er opgewonden van. Mees stuurt een filmpje terug met de tekst "Nee, die slapen". De camera draait naar twee snurkende mensen onder een dekentje. Dan gaat de camera terug naar het broekje waar de pik deels uitsteekt. De hand van Mees pakt de boxerrand vast en trekt deze langzaam naar beneden. De stijve pik van Mees flapt uit zijn broek. Jemig wat een grote pik! Denkt Ruben als hij het filmpje opent. Altijd die twinks die zo'n enorme lul hebben.

No way dat ik dat durf! Stuurt Ruben naar Mees. Wat als iemand je ziet? Naast je.. Of die stewardessen ofzo? Niet zo pussy! Stuur mees terug bij een filmpje waarin hij langzaam zijn voorhuid op en neer beweegt. Ruben is knetterhard geworden door wat hij op zijn scherm ziet. Hij kijkt om zich heen en de mensen slapen. Hij pakt zijn boxerrand vast en tilt deze langzaam op. *kuch* doet de vrouw naast hem.

Ruben schrikt zich kapot en trekt snel zijn shirt over alles heen. Hij kijkt uit het raampje en draait dan zijn hooft naar de andere kant. Zijn hoofd is net een boei zo rood. Zou ze iets gezien hebben? Is hij betrapt? Maar dit lijkt niet het geval te zijn. De vrouw slaapt nog rustig. Haar ademhaling is langzaam met soms wat zacht gesnurk. Yes denkt Ruben, dat scheelt weer.

Zijn telefoon trilt en hij leest de snap van Mees. Jij vond het toch vet om nieuwe dingen te beleven? Al lid van de mile high club?? Nee natuurlijk niet! Stuurt Ruben terug. Volgens mij is bijna niemand dat. Zeggen ze gewoon om stoer te doen. Stuurt hij nog.

Kom WC! Stuurt Mees naar Ruben. Wtf denk jij?? Stuurt Ruben terug. Dan stuurt Mees weer een snap met: kom gewoon, nu! En Ruben ziet dat Mees al bij de toiletten staat. Er zitten mensen naast me man, kan echt niet, sorry! Stuurt Ruben terug naar Mees. Mees stuurt vanaf de wc een filmpje waarin hij zacht praat en uitlegt dat bijna iedereen slaapt en alle passagiers wel eens moeten plassen. Je moet gewoon opstaan en naar de wc komen nu!

Rubens geilheid en nieuwsgierigheid overwinnen het van zijn angst. Hij staat op en stapt voorzichtig over het slapende stel naast hem. Dan loopt hij naar achteren. Hopelijk ziet niemand mijn stijve denkt Ruben als hij door het gangpad loopt. Hij stopt bij de wc-deur en stuurt Mees "Ben er!".

Mees opent de deur van de kleine wc en trekt Ruben naar binnen. Hey! Fluistert hij en voordat hij antwoord krijgt pakt hij Ruben vol op zijn mond. Terwijl ze druk aan het zoenen zijn voelen ze met hun handen elkaars lichaam en knijpen ze in elkaars bobbel. Mees trekt Ruben z'n broekje en boxer naar beneden en begint aan zijn pik te trekken.

Dan duwt Mees Ruben naar achteren tegen het wasbakje. Hij gaat wat naar achteren, zakt door zijn knieën en begint Ruben gulzig te pijpen. Faahhhck kreunt Ruben stilletjes. Mees zuigt op Rubens pik alsof zijn leven ervan afhangt. Ruben geniet intens want Bjorn kon door zijn beugel nooit zo goed pijpen. De heerlijke pijpbeurt brengt Ruben in gedachten terug naar de eerste keer dat hij werd gepijpt, tijdens een logeerpartijtje bij zijn neef.

Dan komt Mees weer omhoog. Hij zoent Ruben op zijn mond en zegt "Nu jij!". Ruben zakt door zijn knieën en brengt zijn mond richting de grote pik van Mees. Hij zet zijn lippen om de eikel maar voordat hij kan beginnen voelt hij dat Mees zijn hoofd stevig vastpakt. Mees duwt zijn pik zo Rubens mond en keel in. Ruben begint te kokhalzen en te hoesten. SSSST! Niet het hele vliegtuig hoeft te weten dat je mijn paal zuigt. Zegt Mees.

Sorry! Zegt Ruben zachtjes en hij begint Mees weer te pijpen. Al gauw wordt zijn hoofd weer vastgepakt door Mees en begint die zijn mond te neuken. Na een tijdje zegt Mees. Ik kom bijna! Hij laat Rubens hoofd los en Ruben stopt met pijpen en gaat staan. Ze zoenen weer even. Nou, zijn we toch bij de mile high club he! Zegt Ruben vrolijk tegen Mees. Uhm daarvoor moet je echt neuken, zegt Mees.

Nog voordat Ruben iets terug kan zeggen pakt Mees zijn schouders vast en hij draait Ruben om. Hij duwt hem voorover tegen het wasbakje aan. Mees spreidt de billen van Ruben. Heb je wel een condoom vraagt Ruben? Maar Ruben voelt al de natte eikel van Mees tegen zijn sterretje. Ja, maar die zitten in mijn koffer, zegt Mees. Mees liet zich hier duidelijk niet door tegenhouden want Ruben voelde dat zijn sterretje werd opgerekt door de eikel van Mees.

Mees spuugt op zijn hand en smeert zijn pik in met spuug. Dan duwt hij zijn vingers in Rubens mond en wrijft zijn natte vingers over Rubens sterretje heen. De eikel staat weer tegen zijn sterretje aan en Mees begint te duwen. Mees zijn eikel en stuk van zijn pik knallen ineens naar binnen. Ruben geeft een pijnkreet van die enorme paal die ineens zijn kontje in vloog. SSSST! Zegt Mees weer. Hij trekt zijn pik weer uit de kont van Ruben, stapt naar achter, trekt zijn boxer uit en maakt er een prop van.

Dan duwt Mees zijn opgepropte boxer in de mond van Ruben. Hij spuugt op zijn eikel en het gaatje van Ruben. En dan duwt hij zijn pik weer naar binnen. Langzaam drukt hij zijn grote pik dieper en dieper in Rubens kontje. Gedempte kreten en kreunen komen van Rubens mond. Maar Mees is vastberaden en begint lekker te stoten.

Al gauw nadat Mees zijn hele pik in Rubens kontje is verdwenen en hij lekker aan het stoten is vliegen de stralen zaad uit Mees zijn pik het kontje van Ruben in. Mees had volle ballen voor aanvang van de vlucht. Dit werd allemaal in Rubens kontje gepompt. Mees legt zijn hoofd op Rubens schouder terwijl zijn pik langzaam weer slap wordt. Je bent een heerlijke bottom fluistert hij in Rubens oor.

Mees trekt zijn roze broekje weer aan. Duwt Ruben op de wc en zegt. Jij moet even uitlekken haha. Dan geeft hij Ruben een zoen en opent hij de deur en vertrekt. Rubens kontje drupt van het zaad. Ruben doet snel de deur weer op slot en maakt van de gelegenheid gebruik om zichzelf af te trekken. Al snel vliegen de klodders zaad zijn pik uit. Ruben veegt zijn kontje schoon en ruimt de zaadklodders van de wc op. Hij staat op om weg te gaan en bedenkt dan ineens dat hij Mees zijn boxer nog vastheeft. Hij wil niet door het gangpad lopen met een boxer in zijn hand. Hij propt de boxer van Mees in zijn broekje en loopt terug naar zijn plek. Tijd om te slapen.

-In deel 3 komt Ruben aan in Texas. Zou hij Mees ooit weer zien? En hoe zal de ontmoeting zijn met zijn tijdelijke gezin? Laat me weten wat je van dit verhaal vond en of je zin hebt in deel 3. Alle opmerkingen zijn welkom! -
Lees verder in: Ruben In Texas - 3
Trefwoorden bij dit verhaal: Amerika, Tiktok, Twink, Suggestie?
Geef dit verhaal een cijfer:  
5   6   7   8   9   10  
Klik hier voor meer...