59.356 Gratis Sexverhalen
Klik hier voor meer...
Datum: 17-09-2023 | Cijfer: 9.4 | Gelezen: 4474x
Lengte: Gemiddeld | Lezers Online: 0
Dit is het vervolg op: Ruben In Texas - 2

Het vliegtuig is geland op Houston airport, Ruben kijkt uit het raampje en ziet het Amerikaanse vliegveld. Dan is het tijd om op te staan en de handbagage te pakken. Ruben loopt achter zijn stoel-buren het vliegtuig uit.

Terwijl ze in de rij staan van de laatste controles door de douane kijkt hij om zich heen om te zien of hij Mees kan vinden. Na een tijdje speuren ziet hij Mees een stuk achter hem staan. Mees is druk bezig met zijn papieren.

Ruben staat bij de douanier en deze controleert zijn paspoort en papieren. Ook krijgt Ruben allerlei vragen over wat hij komt doen, waar hij verblijft, hoelang hij blijft etc. Ruben zegt dat hij een gezin komt bezoeken. Hij weet niet hoe lang en ook niet precies waar. Ruben raakt nerveus van alle vragen die de douanier stelt. De douanier merkt Ruben zijn zenuwen en besluit hem mee te nemen.

Dan komt er een DEA agent met een hond aan. Ze zeggen dat Ruben stil moet staan en de hond niet mag aanraken. De hond snuffelt druk aan Rubens handbagage, schoenen en broek. Bij Rubens broekzak blaft de hond en gaat deze zitten. De douanier vraagt hem mee te komen naar een gesloten ruimte.

Hij vraagt of Ruben verboden middelen bij zich heeft. Ruben geeft aan dat niet te hebben. De douanier vertrouwt het niet. Hij zegt tegen Ruben dat hij zijn spullen uit moet pakken en in de plastic bakken op de andere tafel moet leggen. Handbagage, alle zakken en sierraden. Ruben doet dit gehoorzaam. Vervolgens moet hij zijn schoenen uitdoen. De douanier rommelt tussen de spullen.

Ondertussen komt er een andere douanier binnen. Een jonge gast van begin twintig schat Ruben. De jonge douanier vraagt aan de oudere of hij iets kan vinden en alles okay is. Die geeft aan dat hij niks heeft gevonden maar dat de hond wel afging.

De jonge douanier trekt blauwe handschoentjes aan en commandeert Ruben om met zijn benen wijd te gaan staan en zijn armen uit te strekken. De oudere douanier heeft een aantal spullen van Ruben in een aparte bak gelegd en loopt naar de deur. Hij geeft de jongere douanier aan dat hij een check en x-ray gaat doen.

Dan voelt Ruben de handen van de jonge douanier op zijn schouders. Hij maakt een glijdende beweging over Rubens schouders en nek. Dan gaat hij naar de mouwen van Ruben met een knijpende beweging. Vervolgens voelt Ruben de vingers door zijn haar gaan. Stiekem vindt Ruben dit wel fijn voelen. Maar hij is ook heel bang.

De jonge douanier gaat verder. Hij veegt over Rubens rug en begint dan van onder zijn oksels naar beneden Rubens zij te voelen. Dan wordt er op de deur geklopt. De jonge douanier opent de deur en de man met de DEA hond stapt naar binnen. De hond loopt eerst langs de bakken met Rubens spullen. Er komt geen duidelijk teken van de hond. Dan komt de hond weer bij Ruben snuffelen. Opnieuw slaat hij aan bij Rubens broekzak. Thanks! Zegt de jonge douanier tegen de DEA man en deze vertrekt weer.

De jonge douanier vraagt Ruben of hij drugs bij zich heeft. Ruben geeft weer aan dat dit niet zo is. Heb je recent drugs genomen of vervoert? Vraagt de douanier. Ruben twijfelt en zegt dan zachtjes dat dit klopt.

De jonge douanier begint Ruben zijn broek bij langs te vegen. Dan steekt hij zijn handen in de broekzakken van Rubens broekje. Door het gekneed in Rubens broekzak krijgt hij ineens een stijve. Hij schaamt zich en duwt snel zijn benen bij elkaar.

DO NOT MOVE! Brult de jonge douanier tegen Ruben. Ruben schrikt ervan. De oudere douanier stapt binnen met de spullen. Hij geeft aan dat er niks is gevonden. De jonge douanier zegt dat hij ook nog niks heeft gevonden en het wel afmaakt verder. De oudere douanier vertrekt weer.

De jonge douanier zegt tegen Ruben dat hij zijn shirt en broekje uit moet doen. Ruben doet dit. Als hij zijn broekje uittrekt valt de boxer van Mees op de grond. De jonge douanier pakt het shirt, broekje en de boxer en legt ze op tafel waar hij ze volledig controleert. Ruben staat in zijn Calvin Klein boxer te wachten. De douanier vraagt of Ruben altijd twee boxers in zijn broekje heeft. Ruben zegt dat dit niet zo is. Hij denkt terug aan de geile sessie met Mees. Ruben krijgt hierdoor weer een enorme stijve. Shit! Denkt hij. Hij doet snel zijn handen voor zijn dikke bulge.

De jonge douanier draait zich om en vraagt wat Ruben aan het doen is. Ruben heeft een rooie kop en stamelt dat er niks is. De jonge douanier vraagt of Ruben snapt wat Do Not Move betekent. Ruben zegt sorry en strekt zijn armen weer uit. De boxer met enorme bulge komt tevoorschijn. You call that nothing? Vraagt de jonge douanier lachend.

De jonge douanier geeft aan dat hij de final search gaat doen. Hij gaat vlakbij Ruben staan, pakt de boxerrand vast en trekt de boxer naar beneden. Rubens stijve pik floept uit de boxer en klapt tegen zijn lichtgespierde lichaam. Hij hurkt en tilt Rubens balzak op om eronder te kijken. Dan pakt hij Rubens stijve pik vast. Langzaam trekt hij Rubens voorhuid naar achteren. Did you steal this? Vraagt hij aan Ruben. Because I haven't seen mine in years! De jonge douanier lacht om zijn eigen grap. Ruben laat een voorzichtige glimlach zien.

Dan gaat hij achter Ruben staan en hij duwt Ruben voorover over de tafel heen. Ruben voelt de handen op zijn kont en voelt dat zijn billen worden gespreid. Dan voelt hij een vinger tegen zijn sterretje duwen. Langzaam glijdt de vinger van de jonge douanier Rubens kontje in. Ruben ademt hoorbaar uit en ontspant zich. De jonge douanier z'n vinger gaat dieper en draait wat rond door het kontje van Ruben. Door deze zoektocht raakt hij ook Rubens G-spot waardoor Ruben kreunt.

Enjoying yourself? Vraagt de jonge douanier. Ruben schaamt zich en zegt sorry. No worries! Zegt de jonge douanier. Hij duwt zijn vingers nog een paar keer op en neer in Rubens kontje en Ruben kreunt nog verder. Dan gaan de vingers langzaam terug naar buiten. De jonge douanier geeft aan dat het onderzoek klaar is en dat Ruben zich weer aan moet kleden. Dan kijkt hij Ruben aan en vraagt hij Do you need help with that? Hij aait met zijn hand over Rubens stijve pik.

Ruben weet niet goed wat hij moet doen. Hij kijkt om zich heen en kijkt naar de deur waar eerder de oudere douanier en de DEA agent doorkwamen. De jonge douanier ziet het en loopt naar de deur toe. Het slot klikt hij dicht en het luikje voor het kijkglaasje gaat ook dicht. De jonge douanier komt weer voor Ruben staan.

Do you think I'm hot? Vraagt hij. Yeah zegt Ruben. Would you have sex with me? Yeah, zegt Ruben weer. So do you want some help? Sure! Antwoord Ruben vervolgens. De jonge douanier hurkt voor Ruben neer. Dan voelt Ruben warme lippen om zijn pik heen. Langzaam schuift de jonge douanier zijn mond om de stijve pik van Ruben. Hij gaat op en neer, hoort Ruben kreunen en ademen en voelt dan warme stralen zaad in zijn mond. Hij slikt alles door. That was quick! Zegt hij terwijl hij weer op staat.

Hij pakt Rubens boxer van tafel, duwt deze tegen zijn gezicht en ruikt hoorbaar. Dan geeft hij hem terug aan Ruben, die m snel weer aantrekt. Dan pakt de jonge douanier de boxer van Mees van tafel. Ook die houdt hij tegen zijn gezicht en hij ruikt eraan. This is not yours! You little slut, zegt hij grappend terwijl hij de boxer bij Rubens andere spullen legt.

Ruben kleed zich weer helemaal aan en pakt zijn spullen weer in. Dan mag hij weer gaan. Hij loopt met de jonge douanier het kamertje uit en terug naar de aankomstruimte. Verderop staat Mees, die wat problemen had met zijn Visa. Mees ziet Ruben en steekt snel even een hand op. Ruben groet terug. Dan loopt Ruben de aankomstruimte uit richting de koffers. Hij ziet zijn koffer liggen en pakt m van de band. Dan loopt hij het vliegveld verder in.

Hij kijkt om zich heen en ziet dan twee jongens van zijn leeftijd staan met een kartonnen bord met Welcome Ruben! erop. Hij loopt op ze af en roept Hi! Ruben? Vraagt de oudste. Yeah! Zegt Ruben terug. Jullie zijn Noah en Jake? Ze geven aan dat dit klopt. Ze vragen of Ruben een goede vlucht heeft gehad en lopen met hem naar de uitgang.

Druk kletsend lopen ze het vliegveld uit richting de parkeergarage. Ze komen aan bij een grote pickup truck. Jake springt achterin en opent de klep van een grote kist die tegen de cabine van de pick up staat. Hij pakt Rubens handbagage en koffer en stopt deze erin. Dan stappen ze in de truck. Jake en Noah zitten voorin en Ruben zit op het bankje erachter. Ze vragen of hij iets wil eten omdat ze nog een hele reis voor de boeg hebben.

Ruben heeft na de lange vlucht en de douane ervaring wel honger gekregen. Even later rijdt Jake het parkeerterrein van de Five Guys op. You ever had Five Guys? vraagt Noah nieuwsgierig aan Ruben. No, antwoord hij. He probably did, but in another way! Roept Jake vervolgens en hij lacht hard. Noah wordt boos op Jake en zegt dat hij zo'n grap niet moet maken. Jake zegt dat omdat Ruben gay is hij vast wel vijf jongens heeft gehad. Dan zegt hij sorry. Ruben geeft aan dat het okay is.

Tijdens het eten geven Jake en Noah aan dat het een heel eind is naar de farm en dat ze daarom tussendoor in een motel blijven slapen. Ze praten verder over elkaars levens en stappen weer in de truck. Na een aantal uur rijden en praten komen ze aan bij het motel. Jake loopt naar de receptie om de sleutel te halen. Noah pakt de spullen uit de truck.

Samen lopen ze richting de kamer. Jake opent de deur en stapt naar binnen. What the fuck? Zegt hij. In de kamer staat alleen een eenpersoonsbed. Doesn't look like a three person room. Zegt Jake tegen Noah. Jake gaapt en ploft op het bed neer. Noah zegt dat hij wel even teruggaat naar de receptie. Noah had de online boeking gedaan. Ruben loopt met Noah mee. Bij de balie doen ze hun verhaal. Het meisje zegt dat volgens haar een eenpersoonskamer is geboekt en dat er geen kamers beschikbaar zijn voor drie of meer personen.

Noah discussieert met haar over de mogelijkheden. Uiteindelijk geeft ze aan dat tegen een bijbetaling er nog een luxe tweepersoonskamer is. Ze houden dan de eenpersoonskamer en krijgen deze erbij. Noah gaat akkoord. Ruben en Noah lopen terug naar de kamer waar Jake wacht. Als ze binnenkomen ligt Jake al te snurken.

Noah probeert Jake wakker te maken. Jake is in diepe slaap door het lange rijden. Noah vraagt aan Ruben of het een probleem is als ze samen de tweepersoonskamer nemen en hij zegt sorry. Ruben geeft aan dat dat geen enkel probleem is. Noah legt Jake beter in bed, trekt Jake's schoenen en broek uit en dan zijn shirt. Vervolgens legt hij de deken over Jake neer. Hij sluit Jake zijn telefoon aan op de lader en schakelt de lichten uit. Dan trekt hij de deur dicht en lopen Ruben en Noah naar de tweepersoonskamer.

In deel 4 ga je lezen wat er in het motel gebeurt en hoe Rubens eerste indruk is op de farm. Laat in de reacties weten wat je van dit verhaal vond! Geef ook even aan of de lengte van het verhaal zo okay is of dat het misschien wat korter of langer moet. -

Lees verder in: Ruben In Texas - 4

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn verhalen of om een berichtje achter te laten! Ook kun je jezelf aanmelden om een mail te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Advertentie: Hoi, ik ben Kamar, 33 jaar. Heb je ook zo genoten van dit verhaal en vind je het leuk om verder te kletsen en een beetje te flirten? Kijk dan op mijn prive pagina en wie weet wat wij allemaal voor geils kunnen bedenken...
Trefwoorden bij dit verhaal: Amerika, Twink, Suggestie?
DE NIEUWSTE Homo VERHALEN
Faker Die Ik...Door: DikkeNeukreet
Gelezen: 1331x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Bare, Trio,
03-10
8.7
Ruben In Texas - 9Door: RubenDeWolf
Gelezen: 1655x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Amerika, Broers, Twink,
02-10
9.5
Ontmaagd Op Familievakantie... - 2Door: GTES
Gelezen: 6294x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Bare, Broer, Met Familie, Neef, Ontmaagd, Pijpen, Vakantie,
02-10
9.4
Waar Een Volleybal... - 4Door: Robert1993
Gelezen: 1995x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Groepsex, Vernederen, Volleybal,
02-10
9.0
De Beste MentorDoor: Hornydude1812
Gelezen: 3694x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Buitensex, Groot Geschapen, Grote Lul, Leerling, Leraar,
02-10
9.0
Werken Voor CadeausDoor: Tom15892
Gelezen: 3269x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Hoer, Jong En Oud, Leer, Pijpen, Slet,
01-10
9.2
De Selectie - 2Door: Daniel19770
Gelezen: 3606x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dwang, Neuken, Sport, Tiener,
01-10
8.8
Jan Gaat Het... - 6Door: Bisexjan
Gelezen: 1780x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Biseksueel,
01-10
8.9
Ruben In Texas - 8Door: RubenDeWolf
Gelezen: 2081x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Amerika, Broers, Twink,
01-10
9.5
David - 2Door: AlexanderB
Gelezen: 3594x
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Jong En Oud, Pijpen, Tiener,
01-10
9.3
Mijn Master Mustafa - 4Door: Binkydinky
Gelezen: 1992x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Plas, Slaaf,
30-09
9.2
Corona Biljart BoyDoor: Gerard Ysbrandt
Gelezen: 4031x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Corona,
30-09
9.1
Mijn Master Mustafa - 3Door: Binkydinky
Gelezen: 3670x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
27-09
9.0
Klik hier voor meer...