59200 Gratis Sexverhalen
Datum: 19-09-2023 | Cijfer: 9.3 | Gelezen: 3209x
Lengte: Lang | Lezers Online: 0
Vervolg op: Ruben In Texas - 3

Het motel heeft twee verdiepingen. De luxe tweepersoonskamer zit op de tweede verdieping. Ruben en Noah lopen de trap op en openen de kamerdeur. Een groot tweepersoonsbed, een grote televisie aan de muur en een airco die de kamer lekker koel houdt. Ze gooien hun spullen neer en leggen een paar dingen klaar.

Ruben gaat op bed liggen en beantwoord wat berichtjes op zijn telefoon. In zijn ooghoek ziet hij hoe Noah zich uitkleedt. Noah trekt zijn shirt uit en een gespierd en zongebruind lichaam komt tevoorschijn. Damn denkt Ruben, zulke spieren verwacht je niet als je Noah ziet. Dan maakt Noah zijn cowboy riem los en hij trekt zijn jeans naar beneden. Een zwarte Hollister boxer met in herhaling in patroon het Hollister seagull logo. Ruben kijkt goed en ziet een redelijke bobbel. Hij maakt hieruit op dat Noah niets te klagen heeft.

Noah ploft in bed neer waardoor Ruben de bobbel ziet bewegen. Hij is geil geworden door de bijna naakte Noah en hierdoor staat zijn pik alweer stijf. Ruben geeft aan dat hij nog even wil douchen. Hij staat op en trekt zijn shirt uit. Dan trekt hij zijn broekje uit en loopt in zijn boxer naar de badkamer. Hij loopt op zo'n manier dat de tent in zijn boxer niet zichtbaar is voor Noah.

Ruben zet de douche aan, trekt zijn boxer uit en begint te douchen. Aan de muur hangt een dispenser voor douchegel en shampoo. Ruben doet wat douchegel op zijn hand en wast zichzelf. Het schuimt gigantisch. Dan wast hij zijn haren met de shampoo. Het ruikt heerlijk. Als Ruben schoon is wil hij even gaan rukken. Hij is nu immers toch even alleen.

Ruben pakt zijn pik beet en deze groeit in twee seconden naar volle sterkte. Door het douchen is zijn pik een beetje stroef geworden. Ruben doet wat douchegel op zijn hand en begint daarmee te rukken. De douchegel schuimt flink maar het zorgt er wel voor dat het beter glijdt. Ruben leunt tegen de muur, maakt van zijn handen vuisten die hij voor elkaar zet. Dan drukt hij zijn harde pik tussen de dichtgeknepen palmen van zijn hand die nog vol douchegel zitten.

Ruben is druk bezig en het schuim loopt aan alle kanten over zijn handen, en kruis. Ineens gaat de deur open en stapt Noah binnen. Noah gaat bij de wasbak staan en begint zijn tanden te poetsen. Ruben draait zich snel om en laat het schuim van hem afspoelen. Noah begint met Ruben te praten over de reis die morgen nog komt alsof het de normaalste zaak van de wereld is dat hij bij een douchende jongen staat.

Ruben zet de douche uit en veegt met zijn handen zijn lichaam al wat droog. Hij houdt zijn handen een beetje voor zijn pik wachtend tot Noah weggaat. Noah pakt een handdoek uit het kastje naast de wastafel en gooit die richting Ruben. Ruben vangt de handdoek waardoor zijn pik helemaal zichtbaar is. Hij ziet Noah kijken. Dan loopt Noah de badkamer uit. Ruben droogt zich af.

Als Ruben weer droog is wil hij zijn boxer aan doen. Shit! Denkt Ruben terwijl hij ziet dat zijn boxer op de grond ligt en kleddernat is. Hij pakt zijn boxer op en wringt deze wat uit boven de wasbak. Met een natte boxer kan hij natuurlijk niet in bed gaan liggen. Volledig naakt loopt hij de badkamer uit naar de koffer die naast zijn bed op de grond ligt. Hij opent zijn koffer en bukt voorover om een schone boxer te pakken. Hij pakt een knaloranje Calvin Klein boxer en trekt deze aan. "You Dutchies sure love orange!" Zegt Noah lachend. Ruben lacht mee en gaat op bed liggen. "Looks good tho!" Zegt Noah terwijl hij naar de boxer kijkt.

Noah vraagt of Ruben ook fan is van voetbal of F1 of andere dingen waar altijd oranjesupporters aanwezig zijn. Ruben geeft aan dat hij wel eens naar de sportschool gaat maar dat sport hem verder niet zoveel interesseert. Hij gaat soms wel eens naar voetbalwedstrijden van zijn broertje Jonas.

"By the way", zegt Noah, "do you know that it is really bad for your dick and skin to use that much showergel? Your skin will dry out. You can borrow some of my lube next time if you want." Ruben is even verbaasd over deze vraag en mededeling en geeft dan aan dat hij normaal geen glijmiddel nodig heeft maar dat zijn pik nu droog was door het douchen.

"Oh sorry, forgot you Europeans still have your foreskins most of the time. Must be nice!" Zegt Noah. Ruben zegt dat hij zeker blij is dat hij niet is besneden. Noah verontschuldigt zich voor de vragen. Ruben geeft aan dat het geen enkel probleem is en dat Noah alles mag zeggen of vragen wat hij wil. "Really?" Vraagt Noah. I'm an open book! Zegt Ruben terug met een lach.

Noah begint van alles te vragen. Dus je gebruikt nooit glijmiddel? Alleen bij het neuken of als ik iets achterin stop, antwoord Ruben. En wordt ie dan niet snel vies en stinkerig? Gewoon elke dag schoonmaken zegt Ruben. Dan vraagt Noah of Ruben dan altijd en overal kan rukken. Ruben antwoord dat wanneer hij zin heeft hij inderdaad zo kan gaan rukken.

Noah vraagt of Ruben dit ook vaak doet, op allerlei plekken rukken. Ruben geeft aan dat hij af en toe wel eens op stoute plaatsen rukt, maar dat het lang niet zoveel meer gebeurt als toen hij een paar jaar jonger was. "Interesting... and hot!" Zegt Noah gevolgd door een verlegen lachje. Ruben vraagt hoe dat bij Noah zit, ruk je vaak op bijzondere plekken? Noah zegt dat sinds hij bijna altijd glijmiddel bij zich heeft het wat makkelijker gaat. Maar dat in zijn jongere jaren de keuze was om pijn te lijden of het niet te doen. Ze lachen weer een beetje.

Dus je hebt altijd een flesje glijmiddel bij je? Vraagt Ruben. Noah antwoord dat hij geen flesje heeft omdat het teveel opvalt. "Ordered a shit ton of these", zegt Noah terwijl hij iets uit zijn tas pakt. Een klein plastic capsuletje ligt in zijn hand. Er zit glijmiddel in en het puntje kun je afbreken. Een beetje zoals olie of soja soms wordt meegeleverd bij een maaltijdsalade of bakje sushi.

Ruben vraagt aan Noah hoe lang geleden hij besneden is en of het zeer doet. Noah verteld dat het op jonge leeftijd is gedaan en hij er niets meer van weet. Ruben vraagt zich hardop af of er dan een litteken op Noahs pik zit. "Not really.. At least I think.." Antwoord Noah. Vervolgens trekt hij zijn boxerrand omhoog om naar zijn eigen pik te kijken.

Ruben is nieuwsgierig en leunt richting Noah om te proberen in zijn boxer te kijken. Ruben is onvoorzichtig en stoot met zijn hoofd tegen Noahs arm. Noah laat meteen zijn boxerrand los zodat deze weer strak tegen zijn buik zit. Ruben leunt terug en zegt sorry. Hij voelt zich ongemakkelijk. Noah geeft aan dat het niks uit maakt. "You know what? Fuck it!" Zegt Noah vervolgens en hij trekt zijn boxer naar beneden.

"Take a look, but this stays between you and me, okay?" Zegt Noah vervolgens. Ruben kijkt naar het heerlijke tafereel. De gespierde en zongebruinde Noah naast hem op bed. Een slappe maar dikke en behoorlijk grote besneden pik ligt op Noahs V-line. Onderaan de pik een grote balzak met twee flinke bobbels. Noah is goedverzorgd. Zijn borsthaar is getrimd. Vanaf zijn navel loopt een strakke happy trail naar beneden. Daar is alles ook netjes getrimd.

Noahs vinger raakt een randje van zijn pik aan, iets onder de eikel. "Maybe you can call this the scar" zegt hij tegen Ruben. Noahs pik groeit een beetje doordat Noahs vinger tegen zijn pik zit. Noah beweegt zijn pik een beetje. Langzaam groeit deze tot volle sterkte. Een flinke paal ziet Ruben. "It is all around the shaft" zegt Noah terwijl zijn vinger langs het litteken gaat die om de hele pik loopt.

"This really stays between us right?" Vraagt Noah aan Ruben. "Ofcourse it will" zegt Ruben meteen. "Alright then, you can take a closer look if you want" antwoord Noah, en hij doet zijn armen omhoog en achter zijn hoofd. Ruben ziet Noahs oksels met nette plukjes haar. Zijn ogen gaan van de oksels naar de gespierde borstkas, sixpack en de besneden pik. Ruben gaat op zijn knieŽn op zijn bed zitten en kruipt iets naar het midden van het bed. Hij zit nu vlakbij de harde paal van Noah.

Ruben buigt zijn hoofd er een beetje naartoe en bestudeert de besneden pik en het litteken. Noahs pik zakt een beetje af waardoor zijn pik meer naar zijn lichaam buigt. Ruben beweegt zijn hoofd een beetje mee. "You can touch it if you like" zegt Noah. Ruben twijfelt even maar is toch nieuwsgierig naar de besneden pik. En dat Noah een super knappe jongen is helpt natuurlijk ook mee.

Ruben pakt met zijn vingertoppen de pik van Noah vast. Hij merkt dat de aanraking er meteen voor zorgt dat Noahs pik weer stijf wordt. Hij draait de pik langzaam een beetje heen en weer en bekijkt alles aandachtig. Ruben pakt de schacht vervolgens met zijn hele hand en beweegt dit op en neer, een beetje zoals hij zichzelf aftrekt. De huid is strak en werkt niet echt mee. Dan beweegt hij zijn hand omhoog richting de eikel. Zijn hand gaat stroef langs de rand van de dikke eikel.

Een hoorbare uitademing en een schok door Noahs lichaam laten Ruben merken dat Noah dit niet fijn vindt. Noah haalt zijn armen achter zijn hoofd weg en pakt zijn pik vast. Ruben zegt sorry en gaat weer op zijn bed liggen. "It's okay, I just really don't like it without lube" zegt Noah. Hij trekt zijn boxer weer omhoog en stopt zijn pik terug.

Noah draait zich richting Ruben en vraagt "So, now we're gonna check yours?" Ruben geeft aan dat dit geen enkel probleem is. Nog voor Ruben is uitgepraat gaat Noah op zijn knieŽn zitten. Hij kruipt naar Ruben toe en gaat op zijn dijen zitten met een been aan elke kant van Rubens lichaam. Hij pakt Rubens boxerrand en trekt de boxer zo naar beneden. Rubens pik wordt stijf doordat er zo'n knappe jongen boven op hem zit. Een heerlijk uitzicht vindt Ruben.

Noah pakt Rubens stijve pik vast en bekijkt deze eens even goed. Dan beweegt klemt hij Rubens pik in zijn hand. "If it hurts, or if you dislike it, please say so okay?" Zegt Noah tegen Ruben. "Sure, but you can do with it what you want" zegt Ruben. Noah begint Rubens voorhuid op en neer te trekken. Hij probeert Rubens voorhuid helemaal naar achteren te krijgen. Als dit is gelukt zegt Noah dat Rubens pik er zo uit zou zien als hij in Amerika was geboren. Ze lachen beide.

Noah beweegt de voorhuid op en neer. Ruben doet zijn ogen dicht en kreunt zachtjes. Noah gaapt en zegt dat het tijd is om te slapen. Hij laat Rubens pik los en gaat weer op zijn bed liggen. Ruben baalt een beetje want hij vond het wel lekker dat Noah hem aftrok. "You can finish yourself off, just don't hit me with your cum" zegt Noah lachend. Hij trekt de deken over zich heen en klikt zijn nachtlampje uit.

Ruben wil net gaan aftrekken als zijn telefoon trilt. Een snap van Mees. Hij opent deze en ze praten wat over hun reis. Ruben verteld dat hij in een motel ligt. Mees vraagt of Ruben had genoten van zijn onderonsje met de Douane. Ruben stuur terug "Ja man, super geil". Dan stuurt Mees een snap met "Beetje jammer dat je zo snel kwam!". Ruben is verbaasd. Het was een gesloten ruimte en hij had Mees niks verteld. Mees stond ook niet in de buurt.

"WTF??" Stuurt Ruben naar Mees. Dan krijgt Ruben een video terug met de tekst "Groetjes van mij en mijn neef" De camera filmt Mees zijn gezicht en draait dan naast het hoofd van Mees. Ruben kijkt raar op als hij de jonge douanier ziet liggen. Dat is jouw neef?? Vraagt Ruben aan Mees. Haha ja! Antwoord hij. Toevallig he! Kleine wereld waar we in leven. Mees vraagt aan Ruben of zijn neef een beetje goed kan pijpen. Zeker! Antwoord Ruben. Vind je het niet ongemakkelijk? vraagt Ruben aan Mees. Nee man, eigenlijk wel geil. Antwoord Mees hem terug. Ik zal eens even testen of hij echt zo lekker pijpt, stuurt Mees naar Ruben. Haha echt? Vraagt Ruben. Het blijft even stil.

Dan krijgt Ruben een filmpje van Mees. De camera laat het lekkere lichaam van Mees zien en gaat naar onder. Daar ligt de jonge douanier die langzaam de pik van Mees in zijn mond neemt en deze goed begint te pijpen. Op de achtergrond hoor je lichte kreunen van Mees.

Damn, gezogen worden door je eigen neef? Stuurt Ruben naar Mees. Zegt degene die zijn eigen broertje pijpt.. Stuurt Mees terug. Ruben was alweer vergeten hoe open hij was geweest in zijn gesprekken met Mees. Maar het was wederzijds want ook Mees had heel wat geile dingen gedaan.

Ruben begint zich af te trekken en stuurt videos en fotos hiervan naar Mees. Deze beantwoordt ze met videos van hem en zijn neef. Eerst van de pijpende douanier maar later komt het hoofd van Mees in beeld die druk gefacefuckt wordt door een flinke pik. Fuck! Denkt Ruben. Hij had ook wel wat meer met de douanier willen uitspoken als ie dit had geweten.

Het volgende filmpje komt binnen. Mees wordt nog steeds in zijn mond geneukt. Er klinkt gekreun en Mees maakt een slikkend en vervolgens stikkend geluid. De pik wordt uit Mees zijn mond getrokken en een dikke klodder zaad spuit over het gezicht van Mees. Het lieve gezichtje van Mees in combinatie met die grote pik en klodder zaad zorgt ervoor dat Ruben klaarkomt. Hij filmt het en stuurt het snel naar Mees toe. Hij veegt met zijn ouder boxer zijn buik schoon en gaat slapen.

De volgende ochtend ontbijten Ruben, Noah en Jake in een restaurantje naast het Motel. Daarna stappen ze de auto in om het laatste stuk van hun reis te doen. Het drietal praat over allerlei dingen. Aan niets is te merken wat er tussen Noah en Ruben is gebeurd.

In deel 5 komen de jongens aan op de farm. Laat me weten wat je van dit verhaal vond en of je zin hebt in het volgende deel. Alle feedback of reacties zijn welkom! -

Volgende deel: Ruben In Texas - 5

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Trefwoorden bij dit verhaal: Amerika, Twink, Suggestie?
MEER Amerika SEXVERHALEN...
Ruben In Texas - 5Door: RubenDeWolf
Gelezen: 2538x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Amerika, Broers, Truth Or Dare, Twink,
20-09
9.2
Ruben In Texas - 3Door: RubenDeWolf
Gelezen: 3824x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags: Amerika, Twink,
15-09
9.3
Ruben In Texas - 2Door: RubenDeWolf
Gelezen: 4278x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Amerika, Twink,
11-09
9.3
Ruben In Texas - 1Door: RubenDeWolf
Gelezen: 6048x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Amerika, Broers,
08-09
9.0
Gym In Usa - 2Door: Jack
Gelezen: 3543x
Reacties: 0
Lengte: Kort
Tags: Amerika, Facial, Groepsex, Plas, Plassen,
14-07
7.4
Gym In Usa - 1Door: Jack
Gelezen: 7581x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Amerika, Exhibitionisme, Groepsex, Sauna, Voyeurisme, Zwembad,
13-07
8.4
69 In UsaDoor: Jack
Gelezen: 3062x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Amerika, Dildo, Standje 69,
07-07
6.9
White Line Fever - 4Door: Zazie
Gelezen: 6909x
Reacties: 7
Lengte: Zeer Lang
Tags: Amerika, Hardlopen, Neuken, New York, Tiener,
04-05
9.7
White Line Fever - 3Door: Zazie
Gelezen: 6721x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Amerika, Hardlopen, Neuken, New York, Tiener,
28-04
9.6
White Line Fever - 1Door: Zazie
Gelezen: 14191x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Amerika, Romantiek, Stiefbroer, Stiefzus,
21-04
9.5
Party In The UsaDoor: Melissa
Gelezen: 12897x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Amerika, Eerste Keer, Rape, Verkracht,
16-03
8.4
Meisjes Van Hollywood... - 5Door: Zazie
Gelezen: 9611x
Reacties: 9
Lengte: Lang
Tags: Amerika, Broer, Hollywood, Met Familie, Porno, Studenten, Tiener, Zus,
14-03
9.9
Party In The UsaDoor: Melissa
Gelezen: 6648x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Amerika, Ontmaagd, Rape, Vakantie, Verkracht,
12-03
8.8