63.285 Gratis Sexverhalen
Datum: 15-09-2023 | Cijfer: 9.1 | Gelezen: 54017x
Lengte: Lang | Lezers Online: 0
“Is dit bed goed genoeg voor je?” Max inspecteert het bed in de logeerkamer. “Beetje hard matras.” zegt hij kieskeurig. Lachend loop ik door naar mijn slaapkamer en open de deur. “Probeer ons bed dan maar eens.” Hij neemt een snoekduik. “Dat is een stuk beter.” lacht hij terwijl hij rondwoelt tussen mijn lakens. “Goedgekeurd!” Ik schud mijn hoofd. “Je bent ook net de prinses op de erwt.” lach ik. “Nou, dan wordt dit de komende drie weken je liefdesnestje.”

“Echt waar?... Mag ik in jullie bed slapen?” Ik knik. “vooruit dan maar.” Hij springt op en omhelst me. “Dank je zussie.” Dan geeft hij me een spontane zoen op mijn mond. Het verrast me om opeens zijn lippen op de mijne te voelen.

“Zo dankbaar hoef je nou ook weer niet te zijn broertje, per slot van rekening pas JIJ de komende drie weken op mijn katten terwijl ik met Rico en de kinderen ergens op een strandje in Bretagne liggen te zonnen.”

Ik maak me snel los van mijn kleine broertje. Ja, hij ziet er dan wel heel volwassen uit, maar hij blijft in mijn ogen toch mijn ‘kleine broertje’, de benjamin van de familie, het onverwachte nakomertje.

Ik was al twaalf toen hij geboren werd. Toen ik zeventien werd en ging studeren in Groningen, verdween hij eigenlijk al uit mijn leven. Ik heb hem nauwelijks zien opgroeien. Het valt me nu pas op hoe hard hij is gegroeid sinds de laatste keer dat we elkaar zagen.

Als hij vlak voor me staat, moet ik nu omhoog kijken. “Hoe oud ben je nu ook alweer?” vraag ik. Hij schudt zijn hoofd. “Dat je mijn leeftijd niet eens weet zussie…. dat is toch wel héél slecht.” Ik haal mijn schouders op. “Dan had je maar geen nakomertje moeten worden Max, eigen schuld.” Hij lacht. “Ik word binnenkort zeventien, precies op de dag dat jij en Rico terugkomen uit Bretagne.” Ik sla mijn handen voor mijn mond. “Echt waar??... Ik zal een kadootje voor je meenemen uit Frankrijk, wat wil je hebben?” Max denkt diep na. “Geen idee…. ik stuur je wel een Appje als me iets te binnen schiet.”

Dan gaat de slaapkamerdeur open en stormen mijn kinderen de slaapkamer in. “Oom Maxi!” roepen ze vrolijk en duiken bovenop hem. “Ga je mee met ons op vakantie?” Max lacht en knuffelt ze zowat dood. “Ik mag niet mee van Lizzy…. ik moet op jullie spulletjes passen, ik moet de planten eten geven en de katten water geven enzo.” Ze gieren het uit van de pret. “Gekke ome Max! Ga nou mee Pleassseee” smeken ze. Dan loopt ook mijn man Rico de slaapkamer in en slaat Max joviaal op zijn schouder. “Tjeetje kerel… Wat ben jij alweer gegroeid sinds de laatste keer dat ik je zag!” Dan richt hij zich tot mij. “De auto zit tjokvol met al het speelgoed wat de kinderen konden vinden.” Hij zucht diep. “Zullen we nu maar snel vertrekken?”

We nemen afscheid van Max. Weer slaat hij zijn armen rond mijn middel en drukt me stevig tegen zich aan. “Tot over drie weken zussie.” zegt hij en zoent me weer vrijpostig op de mond. Waarom weet ik niet, maar ik loop gelijk rood aan. Het voelt onwennig om zijn lichaam zo dicht tegen het mijne te voelen. “Mama…. ome Max is toch jouw broer?” zeggen mijn kinderen gniffelend. Max slaat me uitdagend op mijn billen. “Wegwezen jullie!” roept hij vrolijk. “Lekker vakantie vieren met z’n allen.”

Voor ik de deur achter me dichttrek, schiet me iets te binnen. “O ja Max…. Rico en ik vinden het geen probleem als je af en toe een vriendje of vriendinnetje uitnodigt in ons huis... maar maak het alsjeblieft niet te dol.” Ik geef hem een dikke knipoog. Hij knikt en steekt plechtig twee vingers omhoog. “Ik maak het niet te dol zusje, ik zweer het!”

We zwaaien allemaal naar Max terwijl we gehaast de straat uitrijden. “Max slaapt dus in onze kamer begrijp ik?” zegt Rico en wrijft peinzend over zijn kin. Ik knik. “Ja?... hoezo?”

“Heb je hem wel gezegd dat de onderste lade van onze klerenkast verboden terrein voor hem is?” Mijn kop knalt zowat uit elkaar. “Kut!! Helemaal niet aan gedacht!!” zeg ik en sla geschrokken een hand voor mijn mond. Zenuwachtig stuur ik Max een appje.

’Max, Je mag in onze slaapkamer slapen en doen wat je wilt, maar de onderste lade van onze klerenkast is privé!!... Zou je daar alsjeblieft uit willen blijven?’ Gelijk krijg ik antwoord. ‘Je maakt me wel héél nieuwsgierig wat daar dan te vinden is zusje’

Er staat een knipogende smiley achter het bericht én eentje met een tong die hijgerig uit de mond hangt. Kut…. misschien had ik beter géén bericht kunnen sturen. Snel tik ik weer een berichtje. 'Er zit echt niet veel bijzonders in die la Max, wat privéspulletjes.’ app ik terug. ’Niet nieuwsgierig worden svp.’ ik zet een smiley achter mijn bericht met een zoenend mondje. Gelijk appt hij mij een zoenend mondje terug. ’Weet je wel dat jij héél lekker zoent zussie? Weer loop ik rood aan en berg snel mijn telefoon op. “Max heeft me beloofd uit de lade te blijven.” zeg ik tegen Rico. Die zucht diep “Daar moeten we dan maar op hopen Lizzy.”

Na een paar dagen vakantie zit ik s’avonds voor onze stacaravan aan het strand met Max te appen. ’Alles goed daar?’ vraag ik. Hij stuurt me gelijk een antwoord. ’Maak je maar geen zorgen Lizzy, alles oké hier. De dames vermaken zich prima.’ Ik ben gelijk een héél klein beetje ongerust. Welke ‘dames’ bedoel je precies Max?’ vraag ik onschuldig. Het antwoord laat even op zich wachten, maar dan ontvang ik een videobericht van hem. Ik open het bericht en zie mijn twee katten kroelend op ons grote tweepersoonsbed liggen met Max er gezellig tussenin. “Deze dames Lizzy…. Wat had je anders gedacht?” zegt hij en lacht. Hij geeft me een luchtzoentje en zwaait naar me “Toedeloe!” roept hij nog naar me. Dan is het videobericht al afgelopen.

Gerustgesteld leg ik mijn mobieltje naast me neer en schenk mezelf een lekker glas rode wijn in. Terwijl ik langzaam van mijn glas nip, bekruipt mij een onrustig gevoel…. er klopt iets niet aan die video... maar wat?? Snel pak ik mijn mobieltje weer op en speel het filmpje nog een keertje af…. Niets bijzonders, Ja, iemand anders dan Max heeft gefilmd, dat is duidelijk, hij was dus niet alléén in onze slaapkamer…. Zag ik niet een glimp van die onbekende filmer in de reflectie van onze passpiegel?

Dan speel ik het filmpje weer af, maar nu vertraagd, beeldje voor beeldje. Ja!!.. ik zie het, of beter gezegd, ik zie háár!! Het is maar een fractie van een seconde of zo, een glimp. In de reflectie van de passpiegel achter Max zie ik heel even een meisje. Ze zit kennelijk ook op ons bed en ze draagt zeer pikante lingerie…. MIJN lingerie!!!

Ik ontplof van woede! Max is dus tóch in de onderste lade van de kledingkast geweest!! Ik voel me misselijk en boos tegelijk worden bij het idee dat het vriendinnetje van mijn broertje mijn lingerie draagt! Dat Max, waarschijnlijk gniffelend van plezier, óók onze verborgen sexspleetjes in handen heeft gehad! Ik loop rood aan als ik me realiseer dat er ook nog een oude voorbinddildo tussen de sexspeeltjes ligt. Rico heeft dat ding ooit eens in een gekke geile bui gekocht, jaren geleden. We zaten toen in een soort ‘SM ontdekkingsfase’. Ik heb dat ding maar één keer voorgebonden…. het was geen succes.

Ik kan mezelf wel voor mijn kop slaan. Ik had die troep allang weg moeten gooien! Nu zitten Max en zijn vriendinnetje zich waarschijnlijk te bescheuren om onze infantiele sexspeeltjes! Nu heeft Max voor altijd een beeld van me wat niet klopt. De oudere zus met de voorbinddildo!! Ik heb gelijk geen zin meer in mijn wijntje en kan Max wel wurgen!!

Rico kijkt me aan. “Wat is er Lizzy?... Je ziet opeens lijkbleek.” Ik besluit Rico niets te vertellen... hij zou Max nóóit meer vertrouwen in ons huis. Natuurlijk, ik ben óók boos, maar Max is eigenlijk nog maar een nieuwsgierige puber, ik had kunnen weten dat hij die la als eerste zou onderzoeken nadat we de deur achter ons dichtgeslagen hadden. Het is ook mijn fout en ik wil niet dat mijn kinderen hun favoriete oom voortaan zullen moeten missen door zoiets stoms. Ik slik mijn boosheid in en stuur Max een poeslief berichtje.

’Stoute stoute Max! Waarom draagt dat meisje op ons bed mijn lingerie? Je had me toch beloofd dat je uit mijn la zou blijven? Wees gerust, ik zal Rico niet vertellen dat je je belofte verbroken hebt, anders mag je nooit meer bij je neefje en nichtje op bezoek komen en dat wil ik nou ook weer niet. Je zult ook wel geschrokken zijn van de troep die je in die la aantrof. Ik kan je geruststellen, het is oude troep van lang geleden. Had ik allang weg moeten gooien. Ik ben nu een brave huisvrouw.

Vol spanning wacht ik op Max reactie. Die komt al snel. ’Jammer’ staat er in zijn berichtje… meer niet! ‘Jammer’ vindt hij het…. Wat vind hij jammer? Dat ik nu een brave huisvrouw ben??... De brutaliteit!

Weer voel ik woede in me opborrelen. Wat een stomme reactie! Ik had gehoopt dat hij zich zou schamen en honderdduizend excuses zou bedenken, maar in plaats daarvan stuurt hij me zo’n stom berichtje!! Dan volgt er gelijk weer een berichtje. ’Ik zou je anders maar wat graag in dit setje zien.’ Er zit een foto bij het bericht. Op mijn bed ligt, in een zeer verleidelijke pose, het onbekende vriendinnetje van Max. Nu kan ik haar goed bekijken. Ze knipoogt in de lens. Zou die knipoog voor Max bedoeld zijn?... of misschien voor mij?? Ik herken gelijk het maagdelijk witte, half doorschijnende topje wat ze draagt. Het komt uit mijn la. Het is eigenlijk niet veel meer dan een korset. Haar jonge borsten worden parmantig omhoog gestoken door het strakke ding. Ze draagt geen slipje, maar wél mijn witte 15 denier silk nylons!

Ik moet het toegeven….. Het staat haar fantastisch met die lange slanke benen van haar. De nylons worden omhoog gehouden door mijn bijpassende witte jarretels. Ze is een plaatje! Even voel ik plaatsvervangende trots. Wat een catch is dat meisje! Die heeft Max toch maar mooi aan de haak geslagen…. kleine broertjes worden kennelijk groot. Een glimlach krult op mijn gezicht.

De glimlach verdwijnt alweer direct bij het volgende bericht op mijn telefoon. Het is nog een foto van het onbekende meisje. Nu staat ze op het bed met haar handen in haar zij. Uitdagend kijkt ze de camera in. Ze heeft mijn voorbinddildo omgebonden!!

Mijn handen beginnen te trillen en ik voel me misselijk worden…. dat wordt nog erger als ik de tekst onder de foto lees. ‘Katja en ik vinden je speeltjes geweldig Lizzy!... Weet je echt zeker dat je nu een brave huisvrouw bent?’

Woedend tik ik direct een antwoord. ’Beste Max. Wat val JIJ me vies tegen! Je ziet er dan wel heel volwassen en stoer uit, maar je bent een verwend geil pubertje! Hoe durf je zo over me te denken!! Ik ben godverdomme getrouwd en heb twee kinderen!! Bovendien ben ik twaalf jaar ouder dan jij en, mocht je het vergeten zijn, ik ben ook JE ZUS!!! GROW UP!!!

Mijn wijsvinger zweeft boven de verzendknop, maar terwijl ik het bericht nog eens nalees begin ik te twijfelen…. Waarom ben ik eigenlijk zo boos op Max?? Goed beschouwd zit zijn bericht vol verkapte complimentjes aan mij gericht…. Hij vind me geen saaie huisvrouw die voor haar dertigste al twee kinderen heeft, nee, hij vind me kennelijk wel spannend… Hij vind me zelfs nog interessant genoeg om in lingerie te willen zien…. of misschien zelfs met een voorbindlul om…. Ik druk op 'delete' en verwijder snel het bericht.

Een warme gloed trekt door mijn lichaam en blijft hangen rond mijn buik. Het is een jeukerig gevoel wat ik lang heb gemist. Nu is het er opeens weer. Max maakt iets in mij los. Hij weet het zelf niet, maar door hem voel ik me weer net zo aantrekkelijk als die tijd dat ik alle mannen om mijn vingers bond, aan de tijd dat ik begeerd en aanbeden werd. Gadverdamme!! Wat bezielt me opeens?... Hij is nog geen zeventien én mijn broertje!... Toch brengt hij me in verwarring!

Ik ben zo in gedachten verzonken dat ik niet eens door heb dat Tim, mijn jongste, al een tijdje aan mijn arm hangt. “Mama??”... Ik kijk hem aan. “Ja liefje, wat is er?” Hij wijst op mijn witte bikini broekje. “Heb je in je broek geplast?” Geschrokken kijk ik omlaag. Shit!!... Ik ben zeiknat tussen mijn benen! Het geil sopt letterlijk mijn kut uit!!

Snel ruk ik me los van Tim en ren de caravan in. “Wat is er?” roept Rico. “Let jij even op de kinderen?” zeg ik zo neutraal mogelijk. “Ik moet mezelf even verschonen…. ik denk dat ik een beetje ongesteld wordt.” “Ongesteld?” roept Rico verbaasd. “Je bent wel vroeg deze maand.” Ik reageer niet en duik snel het kleine badkamertje van onze stacaravan in om snel een douche te nemen. Als de warme stralen over mijn huid lopen, denk ik aan Max, aan zijn onbekende vriendinnetje. Ze heeft wél lef om met mijn voorbindlul op de foto te gaan.

Mijn vingers zoeken bijna als vanzelf mijn jeukende natte flamoesje en terwijl mijn vingertoppen zacht over mijn venusheuvel dansen, denk ik weer aan die ene keer dat ik, jaren geleden, zelf die voorbindlul om had.

We hadden afgesproken met een bevriend stelletje. We waren jong en op ontdekkingstocht. Dat gevoel was wederzijds, we wilden met z’n vieren alles ontdekken. Vooral aan elkaar. Zij gaf aan dat ze gevoelens voor me had en wilde sex met me.

Ik keek Rico aan, zijn blik zei voldoende. Rico vond het kennelijk wel een interessant vooruitzicht om mij met dat meisje de liefde te zien bedrijven. Ook haar vriend vond het wel een opwindende gedachte. Nooit had ik de liefde bedreven met een vrouw, dus ik vond het ook wel spannend om eens met dit meisje te experimenteren. We maakten gelijk een afspraak voor een sexdate. De jongens stonden er op dat ze mochten ‘meekijken.’ Wij stemden toe.

Op de dag van het ‘experiment’ kwam Rico opgewonden thuis en gaf me een cadeautje. “Voor jou, voor vanavond.” zei hij. Ik maakte het met rode hartjes bedrukte pakje open en haalde er de voorbindlul uit. Een enorm zwart gevaarte van zo’n 30 centimeter lang. Ik gruwde er van. “Dat ding ga ik echt niet dragen!” zei ik beslist, “Dan houdt het experiment nu al op!”

Rico blééf die avond maar op me inpraten. Hij zag het duidelijk wel zitten om mij met zo’n voorbindlul om het meisje van zijn beste vriend geneukt te zien worden. “Ik denk dat je haar enorm teleurstelt als je nu opeens koudwatervrees krijgt.” zei hij korzelig. "Ze wil dit en je hebt het haar beloofd." drong hij aan. Ik voelde me schuldig en had geen zin om op het laatste moment de ‘partypooper’ te zijn…. Ik liet me ompraten.

Na een zenuwachtig etentje brak het ‘moment van de waarheid’ aan. Het meisje pakte mijn hand. “Zullen we samen lekker op de bank zitten?” vroeg ze verlegen en kuste me vluchtig op mijn wang. De mannen keken ons vol verwachting aan. Verlegen stonden we voor elkaar. Haar handen in de mijne. Ik bekeek haar van top tot teen. Ze zag er zo lief en onschuldig uit. Helemaal niet het type voor een seksueel experiment…. en al helemáál niet met een voorbindlul….

Haar sluike helblonde haren hingen losjes over haar ogen. De lippen vochtig en vuurrood. Snel en onrustig ging haar borstkas op en neer, haar neusvleugels trilden helemaal van de opwinding. Boven haar grappige wipneusje keken twee prachtige groene ogen mij onzeker aan. Ze voelde dat ze door mij gekeurd werd. "Ben ik goedgekeurd?" fluisterde ze zacht.

Ik knikte. Bijna als vanzelf zochten onze lippen elkaar en volgde een lange, intense tongzoen. Haar speeksel smaakte naar kauwgom, haar lippenstift zoet als aardbeien. Mijn tong verdween diep in haar mond. Steeds heftiger werd de zoen. Onze tongen speelden krijgertje met elkaar. Ze sloeg haar armen om me heen en drukte me dicht tegen haar aan.

Haar stijve tepels drukten door de dunne stof van haar blouse tegen mijn tepels aan. Mijn handen streelden haar lichaam, verkende haar blanke huid. Verder gleden ze omlaag tot haar heupen. Brutaal pakte ik de rand van haar spijkerrokje en trok het ding tot boven haar billen omhoog. Ze gilde eventjes. Over haar schouder keek ik omlaag naar haar heerlijke romige lelieblanke billen. Met beide handen begon ik ze te kneden alsof het hompen klei waren. Ze giechelde en begon ook mijn billen te kneden. Steeds dichter drukten onze lichamen op elkaar.

Haar lichaamswarmte maakte me nog heter…. nog geiler en vastbeslotener. Ja…. Ik wilde haar. Heupen schuurden verlangend tegen elkaar. Toen gebeurde het…. Het roofdier in mij ontwaakte en opeens zag ik het wel heel erg zitten om haar écht te neuken. Opeens was die voorbindlul een hele aantrekkelijke optie om het te doen als een echte kerel! Opeens was ik maar wat blij met het speeltje van Rico en kon niet wachten om mijn voorbindlul in haar strakke spleetje te stampen.

Mijn tepels werden in een fractie van een seconde keihard. Het vooruitzicht dat ik straks haar schaamlippen opzij zou drukken en haar zou penetreren met die lange zwarte staaf van mij…. Nee Ik kon niet wachten om bovenop haar te duiken…. Ik kwam klaar.

Ze voelde het rillen van mijn lichaam, mijn onregelmatige ademhaling, de rode blosjes op mijn wangen. Ze lachte. “Nu al?” zei ze verbaasd. Ik knikte en liep gelijk rood aan. “Sorry… het is voor mij de eerste keer.” Teder zoende ze me op mijn voorhoofd. “Je hoeft je voor mij niet te schamen schatje… wil je even een pauze?” Weer knikte ik. “Mag ik heel even van je slaapkamer gebruik maken?” vroeg ik. “Ik wil me even opfrissen en heb nog een verrassing voor je.” Ze glimlachte van oor tot oor. “Een verrassing?... wat spannend!... Ze wees naar de deur van de huiskamer. “De eerste links in de gang is onze slaapkamer.” Ik liep snel de huiskamer uit en zag drie verwachtingsvolle ogen op mij gericht.

Op de slaapkamer aangekomen trok ik, met trillende handen van de zenuwen, snel mijn kleren uit en deed het witte topje en mijn silk nylons aan. Nadat ik mijn nylons vast had gezet aan mijn jarretels, bond ik de voorbindlul stevig tussen mijn benen en bekeek mezelf in de spiegel…. Mijn god… Mijn voorbindlul priemde vervaarlijk omhoog. Zou dat ding er bij haar inpassen?... dat lieve frêle meisje?... Even twijfelde ik, maar het vooruitzicht om haar te neuken als een man was te aantrekkelijk… Ik MOEST het gewoon doen! Al was het maar een keer in mijn leven! Snel smeerde ik het zwarte rubberen ding in met glijmiddel. Ik zou niet willen dat ik haar pijn zou doen. Trillend als een rietje liep ik door de gang terug naar de huiskamer…. nu kon ik echt niet meer terug.

In de kamer waren de 'voorbereidingen' al getroffen. De beide mannen zaten in een stoel met vrij uitzicht op de bank waar het allemaal zou gebeuren. Ze hadden zichzelf een whisky ingeschonken. Voor ons stond er een fles witte wijn klaar. Rico likte verlekkerd aan zijn lippen en floot tussen zijn tanden toen ik de kamer betrad. Zijn vriend verslikte zich zowat in zijn whisky. "Verdomme!!... Een voorbindlul!" zei hij en begon zenuwachtig te giechelen.

Op de bank lag mijn mooie vriendinnetje al klaar. Ze had haar blouse losgeknoopt en speelde verlegen met haar tepels. Snel rende haar vriend op haar af om ook haar spijkerrokje tot haar middel omhoog te schuiven. “Ze is helemaal van jou.” zei hij op een hijgerig toontje en snelde weer terug naar zijn stoel. Ik kon er niets aan doen, maar ik kon niet anders dan verlangend naar dat heerlijke strakke sappige kutje van haar te kijken. Het schaamhaar zorgvuldig getrimd tot een miniscuul ‘landingsstripje’. Had ze dat speciaal voor mij gedaan? Op haar beurt keek mijn engelachtige vriendinnetje met grote ogen en open mond naar het zwarte gevaarte wat traag tussen mijn benen bungelde bij elke stap die ik in haar richting zette. “Moet dat ding er bij mij in??” prevelde ze een beetje bang.

Tergend langzaam liep ik op haar af en pakte het gevaarte stoer in beide handen vast. “Jawel…. die gaat er helemaal bij je in liefje.” mompelde ik met een van geilheid overslaande stem. God…. wat voelde ik me machtig op dat moment. Hijgerig voegde ik er aan toe. ’Heb je al zin in mijn heipaal schatje?’ en schaamde me gelijk voor mijn stompzinnige gebral.

Ik herinner me nog het zenuwachtige giechelen van Rico en zijn vriend terwijl ik heupwiegend en zo verleidelijk mogelijk op de bank afliep. Maar toen ik, geil van verlangen, tussen haar benen kroop, verstrakte het meisje opeens. Ik las de angst in haar ogen. Die geile verlangende blik verdween van haar gezicht en maakte plaats voor…… angst!!

“Dit is niet wat ik wil.” zei ze zacht en kromp in elkaar. “Zo wil ik het niet!” riep ze paniekerig en keek haar vriend smekend aan. "Wat wil je dan niet liefje?" vroeg hij ongerust. Ze wees op mijn rubberen lul. "Dat ding!!... Dat mag er bij mij niet in hoor!" Met een verbeten gezicht trok ze snel haar spijkerrokje omlaag. “Ik wist niet dat je dit wilde.” en de walging klonk door in haar stem. “Een beetje strelen…. een beetje likken en zoenen… dat had ik gedacht, maar DIT” Ze wees op de voorbindlul. “Ben jij wel goed bij je hoofd?”

Het voelde of ik door de bliksem getroffen werd! Daar stond ik dan, klaar om mijn prooi te bespringen!... en opeens wilde ze niet meer!

Ik was te geil om direct op te geven. “Je hoeft niet bang te zijn liefje, ik heb er glijmiddel opgedaan.” Aan haar gezicht kon ik aflezen hoe belachelijk dat moest klinken. Ze was onverbiddelijk. “Ik wil dit niet!” herhaalde ze nijdig en keek me aan alsof ik een stuk stront was. “Je wilt dit WEL!” riep ik fel. “Het is godverdomme je eigen idee!” Boos trok ik haar rokje weer tot haar middel omhoog en probeerde tussen haar benen te kruipen. “Ik neuk jou eerst, daarna mag jij hem ombinden en mij neuken.” zei ik als idioot compromis.


Wat er daarna allemaal gebeurde staat me niet meer zo helder voor de geest, maar ik weet nog wel dat we opeens worstelend op de bank lagen en dat Rico en zijn vriend ons van elkaar af moesten trekken. Mijn engeltje was opeens veranderd in een duiveltje.

Ik weet nog dat ik huilend van schaamte in de auto zat, de voorbindlul nog steeds omgebonden. Ik schaamde me zo dat ik mijn kleren, alles wat ik bij me had, heb laten liggen in dat huis en direct de auto ingerend ben. Nog nooit voelde ik me zo vernederd……

Maar de grootste vernedering kwam van Rico toen hij me vroeg of ik ‘dat vieze ding’ snel af wilde doen in de auto omdat het glijmiddel VLEKKEN zou kunnen geven op de bekleding van de bekleding van de autostoelen!!! Woedend heb ik de voorbindlul door de auto gesmeten. “DAT DING DOE IK NÓÓÓIT MEER OM!!” riep ik furieus.

…..Had ik dat ding toen maar direct uit het autoraam gesmeten, dan was ik er definitief vanaf geweest….. Nu brengt die voorbindlul me voor een tweede keer in mijn leven in een gênante situatie. Maar hoe gênant dan ook…. weer voel ik wat ik op die avond voelde…. lust en verlangen gieren door mijn lichaam. Tintelingen schieten door mijn lendenen en zorgen dat ik nauwelijks nog op mijn benen kan staan. Mijn gedachten zijn troebel en brengen me in verwarring. Steeds dieper verdwijnen mijn vingers mijn hete flamoes in. Schokkend en bevend kom ik onder de douche klaar. “OWWWW… Max, wat doe je toch allemaal met me.” kreun ik terwijl warme stromen kutvocht langs mijn dijen omlaag vloeien en zich vermengen met het warme water van de douche.
Trefwoorden bij dit verhaal: Broer, Dochter, Lingerie, Lust, Nylon, Pervers, Vakantie, Verboden, Zoon, Zus, Suggestie?
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

Mijn Schoondochter - 28Door: Leroy1980
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Billen, Dochter, Schoondochter, Trio, Anaal,
"Ik zie hoe mijn vrouw met haar hoofd naar de borst van Melissa gaat en een tepel in haar mond neemt, als ze dat doet hoor ik een kleine kreun van Melissa. Melissa heeft haar ogen dicht en lijkt goed te genieten. Mijn vrouw laat met haar hand de ander..."
29-05
8.6
Achterdeur Training - 3Door: Astro
Reacties: 6
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Dochter, Tiener, Vader,
"Ik had haar bijna geneukt, mijn bloed eigen tiener dochtertje. Ik was zo dichtbij, haar jonge kutje wreef over mijn neukpaal, ik voelde de hitte van haar slijmerige binnenste over mijn opgezwollen eikel heen glibberen. Ze heeft mij laten klaarkomen m..."
28-05
9.5
Pinksterweekend - 2Door: Dr. Feelgood
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Na de onverwachte heftige sex op het ligbed, zijn we aardig bijgekomen en met een hapje en een drankje erbij zitten we nog na te genieten. Lieke zegt dat ze eerst maar even gaat douchen want ze plakt aan alle kanten. Voor ze naar ..."
28-05
9.2
Mijn Hete Zus - 15Door: Dannydobbe
Reacties: 4
Lengte: Zeer Lang
Tags: Broer, Creampie, Doggystyle, Slikken, Zus,
" De mijn hete zus serie was eigenlijk al tot een spetterend einde gekomen, maar... na veel vragen verzoeken om nog een deel, heb ik besloten er nog eentje te schrijven. Ik vind het zo leuk om te lezen dat jullie van mijn verhalen genieten..."
28-05
9.6
Sven, Eva En John - 3Door: Geile Beer
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
" Sven 16 logeert 10 dagen bij zijn tante Eva 24 en haar vriend John 32 . Eva heeft John en Sven betrapt in een bi onderonsje en dat omgezet in een heerlijke spermadouche voor haar. Eva neemt Sven mee naar de badkamer .. Vond je h..."
27-05
9.2
Familievakantie - 2Door: Diva Donna
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Bikini, Dochter, Milf, Moeder, Swingers, Vakantie, Zus, Zwager, Zwembad,
"Aan de ontbijttafel dacht Donna terug aan wat er allemaal gebeurd was gisteren. Haar zusje Angela die zo vrij was, zich niets aantrok van haar leeftijd en in pikante bikini s rondliep. Haar ordinaire dochter Tess die de bikini s wel kon hebben. ..."
25-05
9.3
Kayla En Haar ... - 3Door: RubenDeWolf
Reacties: 7
Lengte: Gemiddeld
Tags: Broer, Tiener, Zus,
"De volgende dag waren Kayla en Niek nog steeds alleen thuis. Hun ouders waren nog op de beurs in Antwerpen. Het was een uur of 11 toen Kayla haar bed uitging om te ontbijten. Ze had een oversized shirt aan, verder niets. In de woonkeuken schonk ze ee..."
24-05
9.1
Mijn Zoon Rick - 8Door: Patrick57
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Moeder, Trio, Zoon,
"Rick trok zijn lul al weer redelijk snel terug uit de mond van Ilse en bood deze aan aan Trees. Ook hij wilde blijkbaar dolgraag ervaren hoe goed Trees kon pijpen en ik zag hem genieten van de langzaam op en neer flitsende tong van Trees. Da..."
24-05
9.2
Moeders Wondermooie Beharing ...Door: Steven D
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Behaard, Likken, Moeder, Neuken, Schaamhaar, Zomer,
"Toen ik jong was waren de zomers nog echte warme zomers, en vooral de winters nog echte strenge winters. De keren dat ik tijdens de Kerstvakantie buiten met de slee kon spelen kon ik niet op n hand tellen. De seizoenen tekenden zich toen nog veel d..."
23-05
9.3
Pinksterweekend - 1Door: Dr. Feelgood
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
"Heerlijk Wat hadden we hier naar uitgekeken, lekker vrij met z n twee n en mooi weer. We hadden tussen de bedrijven door onze tuin al helemaal zomerklaar gemaakt, loungesetje schoongemaakt en de kussens erin. Zondag 1e pinksterda..."
23-05
9.1
Mijn Sugardaddy's - 19Door: Bipslikker
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Bejaarden, Broer, Neef, Nicht, Ouderen, Verleiden, Zus,
"Elise was op weg naar de supermarkt, want het nadeel van een eigen huisje was nu eenmaal dat ze boodschappen moest doen om haar eigen potje te koken. Het meisje was inmiddels al begonnen met theorielessen voordat ze daadwerkelijk autorijlessen nam, w..."
23-05
9.1
Natuur Doet Het ... - 8Door: Jolanda
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Aftrekken, Beffen, Dochter, Lesbienne, Natuur, Neuken, Pijpen, Vingeren, Werk,
"Wij gaan regelmatig ook naar parenclubs. Daar ontstond vier jaar geleden een geile belevenis. Frans en ik gingen dit keer samen naar de parenclub. Dat doen we in Nederland want in Belgi is niet veel geils te beleven op dat gebied. Na een uurtje rijd..."
22-05
9.0
Klik hier voor meer...