63.206 Gratis Sexverhalen
Datum: 08-01-2024 | Cijfer: 9.3 | Gelezen: 55064x
Lengte: Lang | Lezers Online: 0
Het was die middag erg gezellig met de familie, Esmee miste Mark niet en vermaakte zich met de neefjes en nichtjes en met haar broers , schoonzussen en zus. Verhalen uit de oude doos kwamen te voorschijn en er werd smakelijk gelachen. Esmee voelde zich erg ontspannen en genoot met volle teugen. Zelfs de mannelijke blikken op haar schuddende borsten tijdens het lachen liet ze zich welgevallen.

Aan het eind van de middag was het tijd om aan te kleden. De hele familie zou pizza gaan eten in een Italiaans restaurantje. Esmee dook in een kleedhokje, maar werd meteen gevolgd door Lotte.

‘Ja, veel hokjes zijn vol en dit kleedhokje is toch ruim genoeg voor ons tweeën?’ giechelde ze. Lotte had al meteen haar bikini uit en droogde zich naakt af. Esmee voelde zich nogal opgelaten, maar Lotte kletste door alsof er niets aan de hand was. Even later voelde Esmee dat Lotte haar bovenstukje van achteren losmaakte.

‘Ik zal je even helpen, zal ik meteen je rug even afdrogen?’ zei Lotte.

Wat is het toch een lieverd en terwijl Lotte achter haar staat, voelt Esmee dat haar bovenstukje los gaat en Lotte verwijderd ‘m voorzichtig. Esmee’s borsten vallen iets naar beneden, maar staan trots overeind en Esmee is zich daar ineens heel erg bewust van. ‘Pffff, ik blijf in een hitsige toestand,’ realiseerde Esmee zich wanhopig.

Ze voelt dat haar rug heerlijk wordt gedroogd. Haar volle borsten schudden een beetje mee en op één of andere manier voelt Esmee haar tepels samentrekken en haar kutje weer een beetje kriebelen. Esmee is wederom verbaasd hoe haar lijf reageert op aanrakingen. Zou ze zo verwaarloosd zijn op lichamelijk gebied? Is dit nu die zogenaamde ‘huidhonger’ waar wel eens over gesproken wordt?

‘Wacht, ik droog je borsten ook even’, en Lotte schoof haar handen naar voren en droogde de dikke uiers van haar oudere zus. Esmee sloot haar ogen even, dit wond haar meer op dan verwacht en ze bleef even stil staan om er van te genieten.

‘Als ik nu toch lekker bezig ben, ik ga wel even door’, en voordat Esmee het doorhad, had Lotte haar zwembroekje van haar volle kontje afgestroopt en lag het natte dingetje al snel op de grond. Lotte droogde ook haar benen af en schoof met de handdoek naar boven. Sneller dan verwacht droogde ze de witte, volle billen van Esmee en toen gleed de handdoek als vanzelf tussen haar benen.

‘Ik heb je poesje al gezien en geschoren, dan lukt het afdrogen ook wel, toch?’, aldus de giechelende Lotte. Esmee werd een beetje opgewonden en spreidde haar benen, zogenaamd om goed afgedroogd te worden, maar het leek wel of het daar alleen maar natter werd. Toen verdween de handdoek, maar de droogmakende hand van Lotte bleef heen en weer gaan. Zachtjes gleed het elegante, ranke handje van haar jongere zus over haar kale schaamlippen en er steeg een kreun op uit Esmee’s keeltje. ‘Wat ben je toch een verrukkelijke vrouw, zusje van me’, fluisterde Lotte.

Lotte streelde alle schaamlippen en Esmee moest houvast zoeken aan de kleedkamerwand. ‘Grappig, ik moet je afdrogen, maar je wordt alleen maar natter, Esmee! Kom je thuis wel aan je trekken, je komt zo behoeftig over, ik maak me zorgen om je, Esmee. Is Mark wel goed voor je?’

Esmee kreunde iets en fluisterde zacht dat ze tekort kwam, dat ze heel veel van Mark hield, maar dat het in bed niet zoveel voorstelde. Ook vertelde ze dat ze dat geaccepteerd had, maar dat het deze dagen heel anders aanvoelt, ‘Ik ben voortdurend opgewonden!’.

Esmee genoot met haar ogen dicht, dit is wat haar kutje nodig had. Nee, ze had meer nodig, ze had een hele dikke stamper in haar gleuf nodig! Ze hoorde zachte klikgeluiden en ze keek op, maar ze zag niets.

‘Wil je mij ook even afdrogen?’, zuchtte Lotte. Esmee kon niet anders en al spoedig wreef ze met de handdoek teder over de kleine puntige tietjes van haar zusje. Ze kon zien dat die kleine, donderbruine tepeltjes superstrak stonden. Esmee voelde zich wat opgelaten, andere borsten aanraken deed haar toch wel wat. Toen ging ze verder. Ze nam moedig de handdoek om het kutje van haar jongere zus te drogen. Lotte trok de handdoek op een gegeven moment zelf weg, zette één voet op een bankje en daar stond Esmee met haar hand op het blote kutje van haar jongere zus. Even hield ze stil, maar toen Lotte vroeg of ze eventjes wilde strelen, deed Esmee dat aarzelend, maar ze deed het.

Ze betastte een ander kutje! Wat heerlijk om de zachtheid van die schaamlippen te voelen, het gladde vlees tussen de schaamlippen, de warmte die het uitstraalde, het steeds nattere gleufje, het lichte hijgen van haar zusje. Het kutje voelde bekend aan, want ze had er zelf ook één, maar toch was het echt anders. Het was ……opwindend!

Het werd tijd om aan te kleden. De beide zussen hielpen elkaar met hun BH’s, met het dichtknopen van de bloesjes en het eindigde met een heel dikke knuffel. De intimiteit van het moment zorgde voor een nieuwe hartsverbintenis. In de liefdevolle omhelzing fluisterde Lotte in Esmee’s oor: ‘Als je behoefte hebt, vanavond laat ik onze slaapkamerdeur weer open, dan kun je net als gisteravond weer komen kijken. Je mag ook op ons bed komen zitten om toe te kijken en als je wilt mag je ook gewoon meedoen….’. Esmee keek na deze uitnodiging uit verlegenheid haar zus niet aan, ze voelde zich betrapt dat Lotte wist dat ze gegluurd had, maar Lotte bevestigde dat de uitnodiging er lag.

Tijdens het pizza eten was het erg gezellig en zelfs Mark had het naar zijn zin. De andere broer van Esmee, Nico, wilde graag alles weten van het vissen en zou de volgende dag meegaan.

‘s Avonds laat zaten ze met hun vieren om de open haard. Het was best gezellig, alhoewel die Ron een arrogante eikel blijft. Erg jammer, want het zorgde ervoor dat Mark zich minder op z’n gemak voelde. Even later zat Lotte een beetje te smoezen in het oor van Ron. Daarop liet ze iets zien op haar telefoon. Shit, Esmee realiseerde zich ineens dat het de klikgeluiden van die telefoon waren die ze hoorde op het moment dat ze naakt betast werd door haar zusje. Oh nee, ze had foto’s van haar tieten gemaakt, zoals ze beloofd had afgelopen nacht! Shit, en nu zit die irritante Ron te kijken naar die foto’s van haar dikke tieten. Ron zit zichtbaar te genieten en vraagt aan Mark of hij in de regio grote bergen heeft gezien.

‘Nee’, zei Mark, ‘Het is het zo plat als wat!’.

Och, ik zie hier foto’s van twee prachtige bergen, raar dat jij die niet ziet! Gelukkig zie ik ze wel en ik beloof je dat ik ze deze week zal beklimmen!’ en hierbij liet hij zo’n ranzige glimlach zien naar Mark en mij, dat ik ineen kromp van woede. Mark snapte de onderliggende gedachte niet, ik wel……..

Even later werden deze foto’s door Lotte doorge-appt naar Esmee en Esmee kon haar rijpe borsten goed zien, de samengekrompen tepels en zelfs de hand van Lotte op haar kutje was zichtbaar. Oh nee, deze foto’s heeft Ron ook zitten bekijken, hij krijgt een verkeerd beeld van mij, dacht Esmee……..

Het werd bedtijd. Esmee was eigenlijk de hele dag al in verhoogde staat van geilheid gebleken en haar natte kutje was echt toe een diepbevredigende neukbeurt. Samen met Mark stapte ze in bed en meteen lag ze, naakt tegen hem aan. Mark was weer verbaasd hoe behoeftig zijn echtgenote leek te zijn, dus hij vroeg haar of er iets was. Esmee reageerde een beetje afwijzend en daar nam Mark genoegen mee. ‘Wil je seks met me hebben?’, vroeg Esmee. Nou dat wilde Mark wel en weer kroop Esmee op haar man. En weer voelde hij tot zijn verbazing hoe druipend nat ze was! Dit keer hield Mark het 45 seconden uit voordat hij klaarkwam en alhoewel Esmee harder kreunde dan vroeger, was zij nog niet bevredigd. Terwijl ze zijn krimpende pikkie haar kutje voelde uitglijden vroeg ze ineens:

‘Mark, ooit heb je gezegd dat ik een keertje een andere, grote pik mocht uitproberen, vind je dat nog steeds?’

Mark kijkt geschokt op, waar komt die vraag vandaan!

‘Nou, eh, tja, eh, als ik dat een keer gezegd heb, dan is dat zo. Heb je een kandidaat in gedachte?’ Mark ging er vanuit dat Esmee extreem trouw was en bleef, dus toen ze niet antwoordde zei hij: ‘Je weet ‘t, een keertje mag wel hoor, maar liever niet neuken, of alleen met condoom, niet zoenen, geen sperma overal, dat vind ik te intiem en dat hoort alleen bij ons saampjes’. Toen draaide hij zich om en stortte in een diepe slaap.

Esmee keek naar het plafond. Ze had haar benen iets gespreid want haar kutje jeukte zo enorm en schreeuwde om een pik! Het deed bijna pijn. Ook haar hele lijf was wat trillerig, alsof het verslaafd is en nodig een nieuwe dosis moest krijgen. En nu ze toestemming heeft om een andere pik te vinden, gaat de geile wereld open!

Terwijl Mark zwaar lag te snurken hoorde Esmee dat Ron en Lotte hun slaapkamer ingingen. Een kwartiertje later begon het gehijg en gekreun weer. Esmee verliet gehaast haar warme bed en sloop naar de overkant van de gang. Ja hoor, de slaapkamerdeur stond nu ruimer open en Esmee nestelde zich voor die opening om eens lekker te genieten van een showtje, want ze had de indruk dat Lotte alle zou doen om er een mooie show van te maken. Terwijl ze naar binnen keek, zag ze een geheel naakte Lotte op haar knietjes. Voor haar stond Ron, met zijn grote penis recht vooruit. Zonder de leuter verder aan te raken zoog en sabbelde Lotte geil op de dikke eikel. Oei, wat een geil gezicht en meteen schoot er een diepe kramp door Esmee’s kut. Esmee keek geboeid toe naar dit heerlijke schouwspel en neigde er naar om haar eigen kutje te gaan betasten. Toen ze dat wilde doen, wenkte Lotte haar ineens naar binnen. Esmee twijfelde, want ze vond momenteel bijna alles goed, maar die Ron hield ze liever op afstand.

Lotte stond op, liep naar Esmee toe en nam haar bij de hand.

‘Kom maar, ik weet dat je graag wilt. Ik heb vandaag je heerlijk rijpe poes gevoeld en die smeekt om aandacht. En ik weet dat je die dikke lul van Ron in je wilt voelen, toch?’

Esmee weigerde hierop te reageren, maar ze liep wel aan de hand van haar jongere, naakte zusje de kamer in. Ron sloot achter hen de slaapkamerdeur en kwam met een heen en weer bewegende erectie op beide dames afgelopen.

Ron reikte naar de dikke tieten van Esmee, maar Esmee weerde hem af. Toen Lotte een borst vatte, vond ze dat wel goed. Ron pakte zijn pik, trok zich een beetje af en zag dat Esmee gebiologeerd toekeek. Haar hele lijf straalde behoefte naar pik uit. Lotte verwijderde ondertussen het nachthemd van Esmee en zo stond Esmee geheel naakt tussen Lotte en Ron in. Weer liet Esmee duidelijk merken dat Ron, hoe heerlijk zijn pik ook was, geen enkele kans maakte. Hierop legde Lotte haar zus zachtjes neer op bed met de woorden: ‘Kom maar, lieve zus, ik weet wat je nodig hebt’, en ze spreidde de benen van Esmee. Ron en Lotte keken beiden opgewonden tussen Esmee’s benen en bewonderden die heerlijke, kale gleuf. Een gleuf die nu al nat was en half open stond.

Esmee voelde dat ze ranzig bekeken werd en dat maakte haar nog heter. Natuurlijk voelde ze zich deels opgelaten, maar ze voelde zich zo heet dat ze het geil vond om zichzelf te tonen. Ron trok zichzelf af terwijl hij in haar kutje keek.

Ze verbaasde zichzelf, wat is er toch met me aan de hand?!? Mijn preutsheid is ingeruild voor geile neukverlangens en mijn wat droge kutje is de hele dag in staat van gereedheid! Esmee voelde zich verward, maar die gedachten verdwenen gelijk toen ze heel zachtjes de tong van Lotte in haar liezen voelde. Ze likte om het kutje heen, om zo het verlangen te stimuleren. En dat voelde Esmee. Al snel draaide ze haar heupen voortdurend richting de likkende tong van haar jongere zus, maar die bleef om haar kutje heen dwarrelen. Toen verplaatste de tong zich naar de dikke, buitenste schaamlippen en uit Esmee klonk een wanhopige grom. De tong likte gevoelig beide schaamlippen, af en toe zoog Lotte één van de binnenste schaamlippen in haar mond en even later verplaatste Lotte haar tong naar het hunkerende clitje van haar oudere zus. Meteen begon Esmee zwaar te kreunen en te hijgen.

Esmee keek even rond en zag Ron geil toekijken, zijn kanon langzaam aftrekkend. Och, wat was het toch een mooi exemplaar, kreunde Esmee zachtjes. Toen begon ze zelfs haar zusje aan te moedigen: ‘Ja, lik me daar, ga door, oh, hoe heet ben ik nu, ga door, ga door, ik ga komen, ik ga komen, ik kom!!! En schuddend, kreunend en hijgend kwam Esmee klaar op de tong van haar zusje terwijl Ron met een zware erectie al aftrekkend geil toekeek.

Toen Esmee een beetje leek bij te komen, kroop Lotte omhoog over haar zus heen. Ze zette haar eigen kutje op Esmee’s mond en gebood:

‘Lik me, zus, laat me klaarkomen!’

Esmee had nog nooit een kutje van zo dichtbij gezien, laat staan gelikt, maar ze startte meteen en deed de dingen met haar tong die ze zelf lekker zou vinden.

Daar lag Esmee, op haar rug op een vreemd bed, haar eigen benen gespreid met de poes van haar jonge zus op haar mond. En Ron, Ron liep af aftrekkend naar het voeteneinde en keek diep in de drijfnatte, vers klaargekomen neukspleet van zijn schoonzus. De binnenste schaamlippen lagen opengeklapt naar buiten en het goed doorbloede poesje wat drijfnat. Deze vrouw die zo geil is, zijn schoonzus, maar hem tot nu toe steeds afwees en dat was hij niet gewend. Daarom kroop hij tussen haar benen en richtte zijn neukstaaf op het wijd openstaande kutje van Esmee. Esmee was intensief aan het beffen, maar had de tegenwoordigheid van geest dat er iemand tussen haar benen ging zitten en daarom deed ze haar benen bij elkaar en sloot de toegang. Hier was Ron niet van gediend, dus hij pakte beide dijen en probeerde die te openen. Dat lukte niet.

Lotte ondertussen, bewust van het feit dat haar man eindelijk eens haar zusje zou neuken begon nu echt zwaar te kreunen en genoot intens van de onervaren tong van haar oudere zus.

Het lukt Ron niet om de benen van Esmee te spreiden. Dat frustreerde hem, maar toen bedacht hij iets. Hij zou Esmee wel zo ver krijgen en hij begon voorzichtig een vinger tussen de benen van Esmee te wurmen.

Hij dacht: ‘Als ik haar clitje te pakken krijg en ik laat haar bijna klaarkomen, dan doet ze die dikke dijen wel uit elkaar voor mij en dan kan ze eindelijk voelen dat ik de beste neuker heb!’ en zo startte Ron met het strelen van het gevoelige clitje. Het leek te lukken, want Esmee begon onder Lotte zwaarder te kreunen, maar toch hield ze stand. Ondertussen begon Lotte klaar te komen. Steeds ruwer beukte ze haar heupen op Esmee’s mond, ze befte zóó lekker! En toen Lotte klaarkwam lekte ze zoveel kutvocht, dat Esmee bijna een hele mond vol moest doorslikken!

Lotte viel van Esmee af en lag op haar rug uit te hijgen. Ron staakte gefrustreerd zijn pogingen om in Esmee te komen. Hij zag de bijkomende Lotte, kroop op haar en onder het toeziend oog van Esmee ramde hij zijn dikke stamper diep in zijn echtgenote. Lotte veerde meteen weer van geiligheid op en liet zich bruut dekken.

Esmee keek op haar zij liggend geboeid toe en kreeg hierdoor weer pikhonger, ze wilde maar één ding: die dikke pik van Ron in haar hunkerende neukgrotje! Maar toch wilde ze de persoon die eraan vastzat niet, dus bleef ze hitsig toekijken hoe Lotte stevig geneukt werd. Lottezag de frustratie bij Ron en ze vroeg fluisterend aan Esmee of ze even de dikke pik van Ron wilde vasthouden, gewoon, om te voelen hoe dat is, maar ook dat weigerde Esmee. Al vlot spoot Ron zijn vrouw vol met zijn zaad en ook hij kwam een beetje tot rust.

Even later lag Esmee weer in haar eigen bed. Ze was ongekend heerlijk klaargekomen door het beffen, terwijl ze ervoor al geneukt had met haar eigen man. Ook het neukgeweld van Ron liet haar niet onberoerd. Wat een heerlijk tamp heeft die vent en hoe geweldig zou het zijn als ze die pik in haar zou krijgen…….. Nee, die gedachte mocht echt niet, wat is er toch met me……..

De volgende ochtend wordt Esmee wakker terwijl ze een vinger in haar kutje voelt glijden. Ze schrikt, zit rechtop en kijkt geschokt om zich heen. Is het Ron dan toch gelukt? Maar nee, het was Mark. Mark was wakker geworden, dacht na over het korte gesprekje van gisteravond en begon zijn vrouw te strelen. Hij voelde dat ze geen slipje aanhad, wat best gek was, en hij voelde dat ze vochtig was. Dus schoof hij een vinger in haar poesje. Dat is lang geleden! Meteen werd zijn pik stijf. Gelukkig kwam Esmee bij van de schrik en genoot dat haar eigen man interesse in haar had.

Toen fluisterde Mark: ‘Wat betreft dat met een andere man, heb je iemand in gedachten? Enne, als er iets met een andere man gebeurt, dan vind ik dat goed, je verdient het, mijn liefste, door mij kom je niet aan je trekken en misschien windt het mij meer op dan ik nu zo kan bedenken. Alleen heb ik nog één voorwaarde: ik moet erbij zijn’. Esmee schrikt, want ze heeft nog niet echt een kandidaat (ja, Ron zou wel willen, maar die wilde ze niet en Mark wilde dat zeker HELEMAAL niet!) en die laatste voorwaarde doet haar beschaamd haar ogen sluiten.

‘Nee, ik heb nog geen kandidaat, Mark, maar wat vinger je me lekker, ga door!’ Mark kijkt verbaast op, Esmee praat nooit over seks en helemaal niet tijdens de seks en nu vertelt ze gewoon dat ze geil wordt! En Mark zet aan om nog lekkerdere te vingeren om zijn Esmee op te winden. Dan voelt hij een hand naar zijn erectie grijpen. Oh nee, dan kom ik zo klaar, denkt Mark en hij vingert sneller en sneller. Esmee is al dagen geil dus ook nu heeft ze niet veel tijd nodig om klaar te komen en al aftrekkend komt ze klaar op de vingers van Mark. En als Mark klaar gaat komen, duikt ze naar voren, zet haar hete mondje op zijn pikkie en zo spuit hij drie straaltjes sperma in het keeltje van zijn vrouw. Mark valt achterover en moet echt even bijkomen. Zo lekker als dit heeft hij in tijden niet gevoeld. Esmee is tevreden, ze is eindelijk eens klaargekomen door Mark en ze heeft hem gepijpt, dat deed ze ook niet vaak.

Ook deze activiteiten bevredigen Esmee te weinig, ze wordt er alleen maar geiler van. Gelukkig gaan ze met de hele familie een leuke activiteit doen en daar is het heel gezellig en geeft veel afleiding.

Aan het eind van de middag gaan de meesten nog even naar het subtropisch zwemparadijs. Esmee geniet van het zwemmen en ze geniet steeds meer van diverse mannen die haar lichaam goedkeurend afgaan met hun ogen. Die bikini is een groot succes. Mark gaat weer vissen en neemt Esmee’s oudere broer Nico mee.

Op een gegeven moment hangt Esmee met haar armen op de rand van het zwembad in het water. Ze is ontspannen en ze kijkt hoe Ron en Lotte een beetje flikflooien met elkaar op de rand van een ander deel van het zwembad. Esmee ziet telkens weer die grote leuter heen en weer bewegen in dat hitsige zwembroekje van Ron. Ineens komt er een man naar haar toe gezwommen en gaat achter haar staan. Hij omhelst haar. Esmee schrikt iets, maar dan hoort ze dat het haar broer Kees is.

‘Lieve zus, ik ben steeds zo opgewonden als ik je lichaam zie, ik heb de hele tijd een stijve’ en hij duwt zijn erectie tegen Esmee’s zachte, volle billen. Esmee is geschokt, haar eigen broertje! Dat kan toch niet! maar de handen van Kees gaan al snel naar haar volle tieten, die heerlijk drijven in het water en in het kleine bovenstukje. Snel lijkt er een knop om te gaan in Esmee en ze wordt meteen geil.

‘Kees, wat doe je nu, ik ben je oudere zus!’

‘Ja, dat weet ik wel, maar al jaren, zelfs toen ik tiener was, kreeg ik een stijve van je, ik heb me zo lang afgerukt op jou, je bent de mooiste vrouw in de wereld voor mij!’

‘Maar, je eigen vrouw dan?’

’Dat is een echte lieverd en ik hou veel van haar, maar zo opgewonden van jou word ik niet bij haar, ook al hebben we twee kinderen’.

Ondertussen masseert hij beide tieten op heel erotische wijze en duwt hij voortdurend zijn dikke erectie tegen de rijpe kont van zijn zus. ‘Ik wil je neuken, Esmee, voel maar’. Kees doet zijn zwembroekje iets naar beneneden en stuurt zijn stijve pik tussen de benen van Esmee. Zij voelt een harde paal in de lengte tegen haar hunkerende

poes drukken en ze wordt gek van haar begeerte.

“Oei, dat is een beste paal, Kees!’ kreunt Esmee.

‘Mag ik even in je?’, vraagt Kees hijgend.

‘Joh, we zitten in het zwembad, iedereen kan ons zien’.

Kees realiseert zich dat Esmee helemaal niet weigert, maar dat ze meer denkt waar ze het beste kan genieten. Kees weet dus dat hij beet heeft.

Spannend he, het idee dat anderen ons kunnen zien, dat anderen ons kunnen betrappen’ en terwijl hij dat zegt, schuift hij met zijn hand, onder water, het kleine broekje van Esmee opzij, ontbloot haar dampende kutje en zet zijn eikel op haar neukgaatje. Esmee kreunt en haar geilheid neemt het over. Ze kantelt haar bekken naar achter, kromt haar rug, spreidt haar benen iets en meteen schuift Kees zich naar binnen. Beiden kreunen en Esmee voelt het warme gehijg van haar broertje in haar hals. Zo neuken ze even en Esmee wordt helemaal gek van geilheid. Deze pik is niet zo dik en groot als die van Ron, maar al veel beter dan die van Mark!

Wacht even: Mark!

Mark zou dit misschien wel toestaan, maar alleen als hij erbij is en meteen stopt Esmee.

‘Stop, Kees! Ja, je mag me nemen, maar alleen als Mark erbij is en alleen met condoom’.

Teleurgesteld trekt Kees zich terug. Wat voelt Esmee heerlijk om zijn pik. Alleen, hij mag nog een keer, met zijn eigen zus! Esmee voelt ondertussen de leegte in haar poes in extreme mate. Ze wil maar één ding: een dikke penis diep in haar! Ze zwemt snel weg en probeert haar geile hitsigheid te kanaliseren. Alleen, dat lukt niet goed. Als dan ook Lotte op haar afkomt en met een geile blik vraagt of ze weer samen gaan afdrogen en omkleden, weet Esmee het even niet meer.

Esmee loopt gehaast weg, zoekt een plekje buiten om haar gedachten te ordenen. Ze weet wat haar te doen staat. Ze gaat het met Mark bespreken en vanavond mag Kees langskomen. Gelukkig hebben Ron en Lotte al aangekondigd dat ze vanavond met hun tweetjes een stadje gaan bezoeken, dus het is veilig in hun vakantiehuisje.

Het gezamenlijke diner verloopt gespannen voor Esmee. Het eten smaakt wel, maar ze voelt nog steeds de pik van Kees in haar poes. En ze voelt met name het gemis….. Na het eten wil ze het met Mark bespreken en daar ziet ze tegenop. Kees ziet ze voortdurend kijken met een ongekend hongerige blik, en zijn honger heeft niets te maken met de entrecote op zijn bord. Nee, hij wil Esmee’s vlees proeven!

Mark is zeer verbaasd dat Esmee met de naam van Kees aan komt zetten. Na enkele minuten is Mark toch wel blij, het is geen vreemde of vieze vent, hij mag Kees erg graag, het blijft nu in de familie, hij weet zeker dat Kees nooit zal gaan opscheppen (want dan wordt hij uit de familie gegooid) en het is gelukkig niet Ron! Mark geeft toestemming en Esmee appt meteen naar Kees dat hij welkom is om 21.00 uur, met een condoom. Mark vraagt zich dan hardop af wat Esmee van plan is. Esmee hakkelt een beetje als ze het heeft over de pik van Kees vast te houden, een beetje aftrekken, misschien pijpen enzo. Alles met condoom.

‘Vind je het erg als Kees zijn penis in mij wil duwen?, vraagt Esmee aan Mark.

‘Nou, eventjes vind ik niet zo erg, ik ben eigenlijk opgelucht dat het Kees is en niet een ander.’

Voordat Lotte met Ron op stap gaat, vraagt ze aan Esmee wat er aan de hand is. Esmee bloost en vraagt wat ze bedoelt. Lotte meldt dat ze merkt dat Esmee erg gespannen doet.

‘Er is echt niets aan de hand hoor’, en na een warme knuffel vertrekt Lotte met Ron.

Esmee maakt de slaapkamer klaar, ruimt alles netjes op, doet kaarsjes aan en doet haar mooiste ondergoed aan. Toch is dat ondergoed niet echt sexy.

‘Hmmm, zo snel mogelijk uitdoen dan maar’, gniffelt Esmee geil. Ze zet een stoel dichtbij het bed klaar voor Mark, dan kan hij goed toekijken.

Als Kees het vakantiehuisje zenuwachtig binnenstapt, slaat de schrik Esmee on het hart.

‘Nu is er geen weg meer terug…..’

Zwijgend gaan ze alle drie naar boven. Esmee ruikt dat Kees zich gedoucht heeft en een lekker geurtje heeft opgedaan. Ze wil weten wat Kees tegen zijn echtgenote gezegd heeft, maar dit is misschien niet het beste moment om het over een echtgenote te hebben als je op het punt staat overspel en incest te plegen.

Mark zet zich neer op de klaargezette stoel en ook hij is nerveus. Bij het bed staan Kees en Esmee even te twijfelen, maar dan neemt Esmee het initiatief. Ze springt op bed en kleedt zich langzaam uit. Haar BH doet ze heel langzaam en sexy uit en ze ziet de ogen van Kees bijna uit de oogkassen vallen. Als ze haar slip heeft uitgedaan, toont ze haar zachte billen aan Mark en daarna aan Kees. Ze kon zich nog herinneren dat Ron super opgewonden raakte van de foto waarop haar billen met daartussen haar kale kutje te zien was, dus dat wilde ze ook aan Mark en Kees tonen.

Dan zakt Esmee op haar knietjes, dichtbij Kees. Ze opent zijn broek en al snel vist ze zijn behoorlijk stijve pik uit zijn broek. Snel trekt Kees alle andere kleren uit en Esmee rolt meteen een condoom om de erectie heen. Esmee schuift de stijve lul in haar mond en dichtbij Mark zittend start ze met pijpen. Dat doet ze erotisch en geil. Eerst een tijdje over de eikel, likjes op het toompje, dan een stuk dieper, dan weer likkend langs de hele schacht. Esmee pakt ook zijn dikke ballen en masseert ze beiden op een tedere manier. Mark kijkt gebiologeerd toe en Kees heeft het niet meer. Hij kreunt en steunt alsof hij net de marathon gelopen heeft. Met één hand streelt hij het hoofd van zijn oudere zus. Hij baalt van het condoom, maar dit is toch meer dan hij ooit had durven dromen. Oei, Kees voelt al wat sperma in zijn ballen borrelen en trekt zijn leuter terug.

Kees neemt nu het initiatief. Hij duwt Esmee achterover en spreidt haar zachte, romige dijen. Hij streelt de beide dijen aan de binnenkant en schuift zijn handen steeds hoger. Mark kijkt opgewonden toe, nu gaat een andere man aan zijn vrouw in bezit nemen! Dat is jaloersmakend, maar zo hard is zijn erectie nog nooit geweest, het windt hem veel meer op dan verwacht. Als beide handen van Kees op de plek belanden waar de zachte dijen bij elkaar komen, kreunt Esmee van geil verlangen. Ja, daar moet hij zijn!

Dan begint Kees de binnenkant van haar dijen te zoenen en te likken. Esmee begint te kronkelen en harder te hijgen.

‘Ja, ga door, daar moet je zijn’, als Kees likkend de liezen streelt. Dan zet hij zijn mond op de sompig natte poes van zijn oudere zus. Ze ruikt en smaakt opwindend en Kees gaat los. Esmee spreidt haar benen nog verder, pakt haar knieholtes en trekt haar benen verder op. Hierdoor komt ze helemaal open te staan voor haar jonge broertje en ze voelt dat haar kut maximaal naar voren puilt, met bovenaan haar hunkerende clit. Kees zuigt en likt. Hij drinkt haar sappen en Esmee gromt erbarmelijk.

‘Ik wil je pik, toe, neuk me, ik wil je pik diep in me’, steunt en kreunt Esmee. Mark kijkt met opgetrokken wenkbrauwen toe, want zo hitsig heeft hij zijn preutse echtgenote nog nooit gezien. En Kees weet wat hem te doen staat. Hij komt op zijn knieën op bed, pakt zijn superstijve lul en zet ‘m tussen de schaamlippen van zijn brave zusje. Hij glijdt in haar alsof het dagelijks werk is, zo boterzacht is haar neukgrotje. Onder luid gekreun roept Esmee: ‘Ja, eindelijk, eindelijk voel ik een dikke pik, och Kees, neuk me, neuk me goed, wees niet lief voor me, neuk me hard, ooohhh!’ en Kees gaat meteen aan het werk.

Kees weet van wanten, maar zou dit bevredigend genoeg zijn voor Esmee?
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

Kayla En Haar ... - 3Door: RubenDeWolf
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Broer, Zus, Tiener,
"De volgende dag waren Kayla en Niek nog steeds alleen thuis. Hun ouders waren nog op de beurs in Antwerpen. Het was een uur of 11 toen Kayla haar bed uitging om te ontbijten. Ze had een oversized shirt aan, verder niets. In de woonkeuken schonk ze ee..."
24-05
9.0
Mijn Zoon Rick - 8Door: Patrick57
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Zoon, Moeder, Anaal, Trio,
"Rick trok zijn lul al weer redelijk snel terug uit de mond van Ilse en bood deze aan aan Trees. Ook hij wilde blijkbaar dolgraag ervaren hoe goed Trees kon pijpen en ik zag hem genieten van de langzaam op en neer flitsende tong van Trees. Da..."
24-05
9.2
Moeders Wondermooie Beharing ...Door: Steven D
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Behaard, Likken, Moeder, Neuken, Schaamhaar, Zomer,
"Toen ik jong was waren de zomers nog echte warme zomers, en vooral de winters nog echte strenge winters. De keren dat ik tijdens de Kerstvakantie buiten met de slee kon spelen kon ik niet op n hand tellen. De seizoenen tekenden zich toen nog veel d..."
23-05
9.4
PinksterweekendDoor: Dr. Feelgood
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
"Heerlijk Wat hadden we hier naar uitgekeken, lekker vrij met z n twee n en mooi weer. We hadden tussen de bedrijven door onze tuin al helemaal zomerklaar gemaakt, loungesetje schoongemaakt en de kussens erin. Zondag 1e pinksterda..."
23-05
9.1
Mijn Sugardaddy's -19Door: Bipslikker
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Bejaarden, Broer, Neef, Nicht, Ouderen, Verleiden, Zus,
"Elise was op weg naar de supermarkt, want het nadeel van een eigen huisje was nu eenmaal dat ze boodschappen moest doen om haar eigen potje te koken. Het meisje was inmiddels al begonnen met theorielessen voordat ze daadwerkelijk autorijlessen nam, w..."
23-05
9.1
Natuur Doet Het ... - 8Door: Jolanda
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Aftrekken, Beffen, Dochter, Lesbienne, Natuur, Neuken, Pijpen, Vingeren, Werk,
"Wij gaan regelmatig ook naar parenclubs. Daar ontstond vier jaar geleden een geile belevenis. Frans en ik gingen dit keer samen naar de parenclub. Dat doen we in Nederland want in Belgi is niet veel geils te beleven op dat gebied. Na een uurtje rijd..."
22-05
9.0
Zo Moeder Zo DochterDoor: Maxime21037
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Dochter, Eerste Keer, Kinky, Moeder, Slipje,
"Zoals eerder vermeld zijn we een geil, kinky en taboeloos stel die graag experimenteert, de grenzen opzoekt en er regelmatig overheen gaat. We zijn een samengesteld gezin bestaande uit Ellen en haar twee kinderen Jolien van 16 en Noa van 17. Ik ben J..."
22-05
9.5
Op Weg Naar ... - 2Door: Xxxme
Reacties: 0
Lengte: Lang
" Dit verhaal is pure fantasie. Elke gelijkenis berust op toeval. In mijn verhalen komen er geen soa s voor. Met vuurrode wangen zat ik diezelfde namiddag nog bij mijn ouders en mijn twee zussen Laura en Lisa in de woonkamer. Wanneer m..."
21-05
9.2
Mijn Sugardaddy's - 18Door: Bipslikker
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Dildo, Neef, Nicht, Scheren, Sugardaddy, Voyeurisme,
"Toen Elise die ochtend opstond wist ze nog niet dat deze nieuwe dag een heel speciale wending zou krijgen. Het vroegrijpe 18 jarige meisje, dat op oudere mannen viel had inmiddels al een vast kringetje bejaarde potente sugardaddy s opgebouwd die ze n..."
21-05
9.2
Sven, Eva En John - 2Door: Geile Beer
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Tante, Trio,
" Sven 16 logeert 10 dagen bij zijn tante Eva 24 en haar vriend John 32 . Door hun relatief kleine leeftijdsverschil hebben Sven en Eva nooit een Tante Neef relatie gehad maar altijd een grote zus broer tje relatie. Voor de exact..."
19-05
9.0
Familievakantie - 1Door: Diva Donna
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Dochter, Milf, Moeder, Spanje, Tante, Vakantie, Zwembad,
"In een saai kantoor op de 5e verdieping van een complex gingen de vingers van Donna over haar toetsenbord. Haar bureau lag bezaaid met oneindig veel papierwerk. Ze hoorde iets zoemen en pas na 3 keer had ze door dat haar telefoon overging. Snel veegd..."
17-05
9.1
Ze Neemt Me ...Door: Xxxme
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Broer, Zus,
"In tegenstelling tot mijn klasgenoten heb ik een totaal andere band met mijn zus. Veel van mijn leeftijdsgenoten maken h l veel ruzie met hun broers of zussen maar ik niet. Mijn zus is gewoon mijn beste vriendin. Al lachend zegt mijn zus h l vaak t..."
15-05
9.4