61.792 Gratis Sexverhalen
Datum: 08-02-2024 | Cijfer: 8.6 | Gelezen: 3211x
Lengte: Gemiddeld | Lezers Online: 0
Dit is het vervolg op: Bekentenis En Droom - 2
De volgende dagen vliegen voorbij af en toe wordt mij opgedragen een fotosessie te maken van mijn mooie vrouw.

En omdat ze mij heeft opgesloten in een kooitje wordt mijn geilheid steeds groter wat achteraf precies de bedoeling bleek te zijn. Op donderdag kreeg ik via de app de opdracht wat ik moest aantrekken.

Rode lingerie, rode netkousen en verder gewoon een jeans en hoodie er overheen.

Ook moest ik het bed opmaken zodat het er netjes uitzag en zorgen voor goede wijn. Ik nam een douche en trok aan wat ik moest, ook de slaapkamer maakte ik in orde.

Om een uur of zes hoorde ik de achterdeur en kwam mijn vrouw binnen, ze stelde haar metgezel voor en het was dus iemand die ze kende van haar van haar werk. Het was een gespierde man want zijn overhemd spande over zijn borstkas en gespierde armen. De donkere huid stak mooi af tegen het witte van de stof.

Verder droeg hij een vale spijkerbroek en hoge sneakers. Ze stelde hem voor als Edwin.

Schenk ons eens een wijntje in en ik verdween naar de keuken. Toen ik met twee glazen terug kwam lopen zag ik ze verstrengeld op de bank in een innige tongzoen, ze pakte een glas en stond op terwijl ze mij gebood de rits op haar rug van het strakke zwarte jurkje open te ritsen. Elegant stapte ze eruit maar hield haar hakken aan. Ze was nu alleen nog gekleed in stockings een kwart bh en ik vroeg mij af of ze zo had gewerkt vandaag.

De grote handen van Edwin omvatten haar borsten en speelde met de hard wordende tepels. Ze knoopte zijn blouse los en een gespierd boven lichaam kwam tevoorschijn. We gaan naar boven, pak jij de blouse van Edwin netjes mee kreeg ik als opdracht. Ik volgde hen naar boven. Hang onze kleding netjes op was haar volgende opdracht en ik gehoorzaamde netjes, de week in een kooi zorgde dat ik zo opgewonden was dat ik alles deed in de hoop dat ze straks met haar sleuteltje mijn pik bevrijde uit zijn gevangenis. Je gaat daar zitten en doe eerst je jeans en hoodie uit. Ik zag uit mijn ooghoeken hoe Edwin verbaasd keek naar mijn lingerie maar hij zij er niets van ..

Ik keek toe hoe ze de halfharde lans in haar mond naam en zag dat hij echt wel een maatje groter was dan de mijne, een dikke eikel met een lange schacht waar aders dik overheen liepen en eronder hing een zware balzak. Die denk ik amper in mijn hand zou passen. Toen hij op volle sterkte was en geloof mij het was een indrukwekkend geval die amper in de mond paste van mijn vrouw. Duwde hij haar achterover en verkende zijn toch elk plekje van dat door mij aanbeden lichaam.

Haar tepels kregen uitgebreid aandacht, en al snel lag ze te kronkelen onder zijn tong en handen. Neem me, stop die grote paal van je in mij. Kreunde ze. Ik zag hoe Edwin een condoom om deed en de grote kop tegen het strakke spleetje zetten en langzaam naar binnengleed. Ze gooide haar hoofd achterover en kreunde hard haar ogen draaiden weg toen hij helemaal in haar verdween en langzaam begon te stoten. Terwijl haar hoofd opzij viel zodat ze mij kon aankijken sloeg ze haar benen om hem heen en trok hem nog dieper in haar… o god zoveel groter als van hem riep ze tussen het kreunen door.

Haar borsten schudden mee bij elke stoot ze pakte de tepels en trok er hard aan.

Mijn opgestoten pik klemde pijnlijk in het kooitje en een sliertje voorvocht maakte een donkere vlek in mijn slipje.

Ondertussen pompte Edwin onvermoeibaar door en bij elke stoot kletste zijn zware zak tegen het lichaam van mijn vrouw. Haar gekreun was niet van de lucht en tussendoor kreunde ze de meest vulgaire taal. Neem mij , neuk je slet, laat zien aan hem hoe je moet neuken.

Ze klom bovenop hem. Haar handen steunden op zijn brede borstspieren terwijl ze hem waanzinnig bereed, hij trok en draaide aan haar harde tepels. Elke keer als ze neerzakte stootte hij hard omhoog. haar billen kletsten op zijn dijbenen. het duurde dan ook niet lang of kwam ze klaar en nadat het orgasme weg ebte zakte ze omlaag en hun tongen speelden met elkaar.

Tot mijn verbazing was Edwin nog keihard en stootte zachtjes door. Ze klom van hem af en ik zag haar geil om zijn lul glinsteren. Ze trok de condoom eraf en zei op zijn hondjes en je gaat mij volspuiten.

Ik zag hem met een triomfantelijke blik mijn kant op kijken toen het het condoom eraf trok. Hij positioneerde haar zo dat ze met haar gezicht mijn kant op zat op haar handen en knieeen. Zijn grote handen pakten haar heupen en hij stootte hard naar binnen. Ik zag hoe ze naar adem hapte terwijl hij in 1 keer haar volledig opvulde, of oprekte is misschien beter omschreven. Het tempo van de stoten was hoog. Hij ging nu duidelijk voor zijn eigen genot en mijn vrouw kon niets anders dan het geweld ondergaan. Ze riep neuk me, spuit mij vol, maak je loopse teefje zwanger kom op. Dieper.!

Ik werd zo geil bij het idee dat hij haar nu zonder condoom ging volspuiten en dat ze gerust zwanger wilde worden van hem en ik dan moet verklaren waarom het een gekleurd kind was.

Het idee dat ze ging vertellen dat ik niet met mijn lingerie niet mans genoeg was om haar te bezwangeren bracht mij over de rand en ik kwam klaar zonder dat ik mijzelf aanraakte. Ik zat te schokken in mijn stoel. De vlek in mijn rode slipje werd groter en groter en voor mijn ogen zag ik hoe de stoten harder werden en de vingers van Edwin klauwden diep in het vlees van mijn vrouw en niet veel later kwam hij onder luid gekreun klaar. Hij stootte nog een paar keer diep en trok haar zover mogelijk naar hem toe, de hete stralen zaad en de opzwellende pik diep in haar bracht haar ook tot een orgasme en luid kreunend viel ze slap voorover op het bed.
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

John En PatriciaDoor: Reuel
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: String, Dikke Tieten, Groot Geschapen, Grote Borsten, Grote Lul,
"John en Patricia John is uitzonderlijk groot geschapen. Nu zul je denken, John ligt goed bij de dames maar dat valt tegen. John doet vrouwen pijn, hij is te groot. Niet alleen is zijn penis uitzonderlijk lang maar ..."
03-03
7.7
Honing - 35Door: Appolonia
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
" H Francis, gefeliciteerd met het huwelijk van je zoon h propos wist jij dat je vrouw vannacht is opgepakt Heet van de naald In Parijs. Precies. In het Grand Hotel aan de Opera. Samen met de directeur van de gevangenis. Echt ..."
03-03
8.5
PyamapartyDoor: Eric En Eva
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Mina was jarig en organiseerde een pyamaparty bij haar thuis. Mina zat bij mij op school en we zaten in dezelfde H.A.V.O.klas en was van rijke familie, het huis stond aan de rand van ons dorp, was omheind en had een toegangspoort en zwembad. B..."
02-03
8.8
Spanning In Huis - 4Door: Alex20684
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Huisgenoot, Studenten,
"De dagen werden wat kouder en Fatima was veel bij haar ouders. Ik had het prima naar mijn zin met de andere huisgenoten maar ik miste ook het contact met haar. Na de vorige gebeurtenis hadden we een paar keer gesproken. Ze vertelde me dat ze, zoals i..."
02-03
9.1
StressDoor: Buurman
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Zowel zij als soms ook haar broer, kwamen bij mij als het thuis weer eens hommeles was. Thee, lieve woordjes en een arm om hun schouder, zo konden ze dan bijkomen en bleven vaak ook slapen. In een apart kamertje. In die kamer stonden mijn vi..."
02-03
8.5
Mijn Plas ProbleemDoor: Andre11477
Reacties: 0
Lengte: Kort
Tags: Kort, Plas, Plassen,
"Lang heb ik een probleem gehad met plassen. Mijn voorhuid was te nauw en daardoor plaste ik alle richtingen uit. Erg hinderlijk en Mama is met me naar de dokter geweest. Die adviseerde om de belemmering te laten opereren. Maar daar had ik helemaal g..."
01-03
7.6
Honing - 34Door: Appolonia
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Enkele minuten later kwam Honey met haar reusachtig automatisch geweer op haar rug aangehuppeld vanaf het andere einde van het vliegveld. Evelyne, die nog vasthing aan Francis, reikte haar tegemoet zover ze kon en kon haar blijdschap nie..."
01-03
8.3
Gechanteerd Tot SeksDoor: Redelmo
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Chantage,
"Mijn naam is Sophie, een 34 jarige vrouw, die na een relatie sinds een tijdje weer vrijgezel is. Om een beetje een beeld te geven van mij ik ben zoals gezegd 34 jaar jong en heb lang blond haar en blauwe ogen. Ik ben 1.70m lang, weeg 62kg en ben gez..."
01-03
8.6
Vagina Gieten Privé - 2Door: Max20255
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Groot Geschapen, Grote Lul, Neuken, Roodharig, Slet, Sletje, Sperma, Vuistneuken,
"Ma had mij aan het denk gezet om bij andere vrouwen ook van de vagina afrukken te maken. ik heb inmiddels alle kosten doorberekend en het valt best mee wat een eventuele investering gaat kosten. Ik heb dezelfde vagina giet setjes op internet voor nie..."
01-03
9.3
AmelandDoor: Henk17952
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Ameland, Neuken, Pijpen,
"We waren op een van de eilanden geweest met een paar collega s van Annettes werk ook waren hun partners mee. Het was een geweldig weekend, ik had er niet te veel zin in, ik ken geen van de mensen en dan is het altijd lastig. Ik zal ons eerst even voo..."
01-03
8.5
Lauren Gaat Weer... - 15Door: Aadje
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Bdsm, Cuckold, Cuckolding, Exhibitionisme, Fantaseren, Groepsex, Groot Geschapen, Grote Lul, Hotwife, School, Voyeurisme,
"Ik hield Laurens bewegingen de volgende week nauwlettend in de gaten en overtuigde me ervan dat ze van en naar haar finale was gereisd zonder zijbezoeken. Helaas verpestte haar indiscretie de opwinding over het afronden van het eerste jaar, dus dat w..."
01-03
9.1
Niemand Zeggen - 13Door: Eline89
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Betrapt, Kantoor, Toilet, Werk,
"Stephan nam een slok koffie en keek naar het beeldscherm. Het beloofde een lange dag te worden met weinig ruimte voor ontspanning. Hij zette zijn beker neer en las het mailtje van Theo nog eens aandachtig door. Op de achtergrond hoorde hij d..."
01-03
9.3