63.206 Gratis Sexverhalen
Klik hier voor meer...
Datum: 26-01-2024 | Cijfer: 8.7 | Gelezen: 6075x
Lengte: Gemiddeld | Lezers Online: 0
Dit is het vervolg op: Bekentenis En Droom - 1
Merendeel van de maand loop ik in mijn gewone hetero kleding rond en is er niks te merken,

maar soms ligt er in de kleedkamer een outfit klaar en dan moet ik die aandoen. Soms met een briefje erbij met opmerkingen, instructies of opdrachten.

Vandaag ligt er een jeans, een rood lingeriesetje waarvan de cup doorschijnend waren. Een stel kousen. Op briefje stond geschreven vanavond gaan ik shoppen jij mag mee als mijn vriendin.

De dag gaat mij veel te langzaam voorbij uiteindelijk gaat de voordeur open en mijn vrouw komt binnen en na een begroeting zegt ze ik ga effe snel omkleden.

Niet veel later klikken haar hakken de trap af en stapt ze de kamer binnen ze ziet er geweldig uit in haar korte jurk. Het is een omslagjurk. Het onderste gedeelte is van ondoorzichtige stevige zwarte stof met knopen op de rand van de omslag het bovenstuk is zwart met witte stippen en doorzichtig. (Google maar op: Morgan semi-transparante jurk met stippen en glitters) eronder heeft ze een stoere zwarte bh (Hunkemöller talia padded longline).

Haar lippen zijn felrood en haar haren hangen losjes over haar schouders.

Ik hou netjes de autodeur en zie een glimp van een boord van een kous. We besluiten eerst lekker te eten en aan tafel bespreken we hoe haar dag was maar en ze verteld waar ze naar op zoek is. Het blijkt een sexy jurkje te zijn omdat ze een date heeft met een collega van haar werk. I

k vraag waarom moet het sexy zijn dan? Omdat ik wil dat hij mij gaat nemen en sowieso gaat dat vaker gebeuren en ik wil dat jij geregeld een mooi lingeriesetje besteld voor mij om hem te verrassen. Ik geef je zijn nummer dan kun je zelf vragen wat hij mooi vindt. Ik voelde dat het al kleine slipje nu duidelijk veel te klein werd van mijn groeiende pik.

Ik wil er voor jou een beloning tegenover zetten als je de komende tijd netjes doet wat er van je wordt verwacht. Wat is je alle diepste geheimste wens vraagt denk er maar even over na dan hoor ik het wel als ik van het toilet terug bent vervolgd ze.

Als ze weer aanschuift zie ik dat haar bh is verdwenen, haar parmantige borsten "hangen" sierlijk in het doorzichtige bovenstuk en deinen zachtjes bij elke stap. En weet je het al? ik antwoord jij bent alles wat ik mij wensen kan. Ze glimlacht en zegt dat is lief van je. Ik zal je dan keuzes geven want ik heb gelezen op reddit wat je dromen zijn. Ik kleur rood omdat ik niet wist dat ze dat in de gaten hield.

Als je je netjes gedraagt krijg je of een setje borsten aangemeten in cup b. niet te opvallend maar sexy genoeg voor in je lingerie. Een tattoo met een tekst die ik bepaal. Kies maar. Ik kies met rood hoofd voor de eerste optie. Ik wil heel graag een paar mooie deinende borsten als ik sissy uitdos.

Ow zegt ze en de sleutel van je peniskooi wil ik ook graag ontvangen aan een mooie gouden enkelketting. Want we gaan natuurlijk niet van alles uitspoken wat ik niet wil. Blij stem ik in met haar voorstel.

Kom nu eerst winkelen. Ze heeft al voor onderzoek gedaan blijkbaar en weet exact welke winkels ze in wil. Ik hou van shoppen dus geniet ook. Na een tijdje shoppen past ze een ultrakort satijnen a-lijn jurkje met spaghetti bandjes. De zachte stof valt vloeiend omlaag tot net over haar billen en benadrukt de mooie vormen. Ik vind hem geweldig zeg ik. Reken maar af dan zegt ze lachend maar bedenk wel dat ik hem draag voor iemand anders.

We verlaten de winkel. Trots loop ik naast haar ze mag dan wel met iemand anders ook het bed delen maar uiteindelijk is ze van mij en ik heb er nooit een probleem van gemaakt als andere mannen naar haar keken en deze stap is voor mij eerder opwindend dan jaloersmakend. Nu nog een setje voor eronder zegt ze en stapt een luxe lingeriewinkel binnen ik volg en kijk mijn ogen uit. Links en rechts pakt ze wat van de rekken en verdwijnt naar de paskamers. Ik ga zitten op een bankje ervoor.

Het eerste setje is van blue bella “nova” met veel open details ze zegt maak eens foto en stuur naar Frank om te vragen wat hij ervan vind ik heb net zijn nummer doorgestuurd naar je. Ik pak mijn gsm en maak meerdere foto’s terwijl de verkoopster ietwat verbaast komt vragen of alles lukt. Ja hoor antwoord ze hij gaat even vragen of mijn lover dit mooi vindt. Ik stuur een goede foto naar frank en al snel krijg ik antwoord. Alles dit aantrekken is wat mij betreft voldoende. Lekker geil wijf zeg.

Ik laat het lezen. Ze verdwijnt weer in het pashokje terwijl ondertussen een verveelt kijkende man naast mij neerploft terwijl zijn onelegante vrouw met een vleeskleurige bh een hokje in duikt. Ze komt al snel weer tevoorschijn in een setje van Bordelle (Gia shelf open bh) in het rood. Ik zie de man naast mij mijn open mond kijken. Mijn vrouw lacht en vraagt hem: mooi? Hij kan geen woord uitbrengen en kleurt vuurrood. Het slipje van wat klein wil je maatje groter halen vraagt ze mij en ik haast mij om te doen wat ze vraagt. Mijn vrouw is pashokje weer ingedoken maar ditmaal blijft het gordijn open.

Om op mij te wachten natuurlijk bedenk ik maar als ik weer neerplof zie ik dat het slipje gewoon omwisselt zonder gordijn te sluiten ik hoor de man naast mij slikken. Zijn vrouw komt hokje weer uit en ziet hem kijken als haar blik naar mijn vrouw gaat verandert haar verbaasde blik naar kwaad en ze sleurt haar vent mee die nog snel een laatste blik werpt.

We ronden het af en rekenen de twee setjes af. Bedankt schat zegt ze buiten en ze kust mij op mijn mond. Ik kus gretig terug en grom lekker sletje ben je en knijp in haar kont.
Lees verder in: Bekentenis En Droom - 3
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

Homo Sexualem - 21Door: Gina
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
"Een week na de genezing van Aniek was ze alweer vol in gebruik. Ook Carolyn werd vaak meegenomen om van te genieten. Er was een kans dat Carolyn alweer drachtig was. Dat was eigenlijk niet de bedoeling maar we wilden geen argwaan wekken. Va..."
23-05
9.1
Homo Sexualem - 20Door: Gina
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
"Ik keek naar de fokvrouwen. Ze waren nu allemaal over de zeven maanden drachtig. Alleen het eerste gefokte melkmeisje was al bevallen. Door het fokprogramma was haar draagtijd nog maar zes maanden. De medicijnman kwam erbij. Vandaag is het..."
20-05
9.3
Homo Sexualem - 19Door: Gina
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
"De volgende ochtend liep ik naar de hokken. Mark kwam ook aangelopen en had Vera in haar armen. Ze heeft nog veel te leren zei hij, Na drie uur neuken was haar gat al droog, en anderhalf uur erna lag ze al buiten westen . Ook Peter werd teruggebra..."
18-05
9.1
Sex PotionDoor: Remco
Reacties: 2
Lengte: Kort
Tags: Kort, Met Familie, Milf, Tiener,
"Remco had het onlangs online besteld op een vage website in China. Een slechte Engelse tekst omschrijft het product, een klein flesje met de titel Sex Potion . Er stond This potion gives sex to anywon. Few drops and they turn on . Remco, 19 jaar o..."
18-05
7.8
Van Hetero Man ... - 3Door: Jawi57
Reacties: 0
Lengte: Kort
Tags: Anaal, Pijpen,
"De volgende morgen word ik wakker met een pijn in mijn kontje en ik besef dat dat komt van die pik in mijn kontje gisteren. Het was wel lekker zo n dikke pik in mij die dan ook nog spoot. Ik heb lekker geslapen ondanks een pijnlijke ..."
17-05
8.8
De HaakDoor: Buurman
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Gay, Onervaren,
"Het vorige bezoek was al geil, hoewel spannend en aftastend, hij h d me gevangen Wat passief onderging hij mijn kneden en strelen, en liet me zo zijn lijf, lul en kont goed voelen en verkennen. Eerst nog douchen, om hem te laten wennen aan naakt zij..."
15-05
7.3
Van Hetero Man ... - 2Door: Jawi57
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Pijpen,
"Een week nadat ik het tijdelijke contract heb teruggestuurd krijg ik een mailtje met de vraag of ik het komende weekend mij bij Meesteres Judith wil komen melden. Ze wil dan kijken wat en hoe we verder gaan. Ook heeft ze erin gezet dat a..."
14-05
8.3
Homo Sexualem - 18Door: Gina
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
"Ik liep naar het huis van Nancy. Van een afstandje keek ik toe hoe Kevin de kut van Aniek aan het bewerken was en Robin zich door haar liet pijpen. Het was duidelijk niet de eerste beurt. Nadat Robin haar gezicht vol sperma spoot, pakte Kevin haar ko..."
12-05
9.3
Dit Is Vele ...Door: Xxxme
Reacties: 1
Lengte: Lang
"Wanneer ik de advertentie in de krant las dat ze professionele dansers zochten voor n of ander buitenslands project. Aarzelde ik zelf geen moment om hiervoor mijn kans te grijpen. Alles was goed om maar niet meer te hoeven thuis te wonen. br..."
08-05
8.8
Homo Sexualem - 17Door: Gina
Reacties: 2
Lengte: Lang
"Na zeven dagen lopen kwamen de jagers met hun prooien aan in het experimenteercentrum. Niet het centrum waar de melkmeisjes gefokt werden. Dit centrum was nieuw en speciaal opgericht om huisdieren te fokken. Toen ik aankwam waren de prooien ..."
08-05
9.2
Homo Sexualem - 16Door: Gina
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
"De volgende ochtend werd Grace weer door Mark genomen, nu in de sexualem stijl. Grace ging naar buiten en nam daar haar ontbijt. Ze wilde de oude vrouw eens goed bekijken. Die was, samen met het kleine meisje, ook buiten aan het ontbijten. Grace begr..."
04-05
9.4
Van Hetero Man ... - 1Door: Jawi57
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Femdom, Meesteres, Pegging, Pijpen, Sissy,
"Ik ben Jos, een man van midden 20 en heb geen relatie, ik ben aardig geschapen 16 cm stijf wel vaak seks met vrouwen. Daar komt dan bij dat ik ze neuk op alle standjes die je maar bedenken kunt. Laatst had ik intiem contact met een vrouw va..."
03-05
8.2
Klik hier voor meer...