61.792 Gratis Sexverhalen
Datum: 08-02-2024 | Cijfer: 9.4 | Gelezen: 11927x
Lengte: Zeer Lang | Lezers Online: 0
Dit is het vervolg op: Dominant Leven - 1: Maartje

Amber

Maartje kwam vaak langs. In opdracht van ons of, na een lief vragend appje, op haar initiatief. Ze gedroeg zich voorbeeldig als sletje en ik leerde steeds beter haar heerlijke jonge lichaam kennen. In de derde week bleef ze het weekend weer slapen. Zaterdag kwam ze opgewekt aan het ontbijt, gekleed in een zeer sexy en strak zwart nachthemdje, dat halverwege een bijpassend zwart slipje eindigde. Haar vormen werden heerlijk geaccentueerd door deze nachtkleding en ik maakte haar een gemeend compliment. Licht schamend glimlachte ze en gaf me een kus.

Anna, als altijd heerlijk geil gekleed, nu in een donkerrode satijnen kimono, riep luid lachend dat ze jaloers was en ook een kus wilde. Lachend voldeed Maartje aan haar verzoek en kuste mijn vrouw, die haar strak tegen zich aan trok. Ze zoenden vol overgave en ik zag de handen van Anna over de billen van Maartje glijden. Beiden kreunden toen de handen de meisjesbillen masseerden. Anna duwde Maartje even licht van haar af, keek mij aan en vroeg of ze dit sletje even mocht lenen. Ik gaf toestemming en Anna trok het sletje weer naar zich toe en zoende haar vol op de mond. Langzaam bewoog het kussende stel richting de woonkamer. Bij de bank duwde Anna Maartje naar beneden en het meisje daalde op haar knieën. Ze tilde de kimono licht omhoog, streelde de warme dijen van Anna, die kreunend de handen naar boven voelde gaan, richting haar begerige vagina. Maartje pakte het geile natte slipje tussen haar vingers en trok het langzaam verleidelijk over de benen naar beneden. Anna zakte op de bank, Maartje sloeg de kimono nog iets verder omhoog zodat de kale kut van mijn meesteres zichtbaar werd. Twee heerlijke mooie vrouwen.

De benen waren licht gespreid. Ik zag het kutvocht van mijn vrouw glinsteren tussen de licht wijkende schaamlippen. Maartje kuste de binnenzijde van de dijen, steeds dichter richting de smachtende kut. Langzaam zocht haar mond de schaamlippen. Drong haar tong de vulva binnen. Likte ze de natte hete kut. Anna kreunde van genot en liet zich meer onderuit zakken. Vol overgave likte Maartje nu haar meesteres. Haar tong vond het bovenste puntje en beroerde teder de kloppende clit. Rillend ontving Anna de beffende tong.

Ik ging naast haar zitten en kuste haar, wat ze vurig beantwoorde. Mijn handen sloegen de kimono open en zochten de blote borsten. Harde tepels staken vooruit op de ronde borsten. Ik masseerde ze steeds steviger. De kussen werden nóg gepassioneerder. Smakkende geluiden gingen gelijk op met het de kreunen die steeds luider en intenser werden. Wild schokkend kwam Anna klaar, haar hoofd verliefd op mijn schouder, haar handen strelend door de blonde haren van Maartje.

Toen Anna wat bijkwam, bediende Maartje ons van koffie, terwijl ze op haar knieën op de grond zich tegen mijn benen aan vlijde. We kletsten gezellig en dronken onze koffie op, tot ik aangaf dat ik wel erg geil was geworden van de aanblik net. Anna lachte, “Daar heb je toch je sletje voor? Ik ga lekker douchen, vermaak jij je maar lekker met dit geile sletje.” Ze gaf me een heerlijke kus, stond op en liep naar boven om zich te douchen. Maartje zat nog steeds op de grond en liet nu een tussen mijn benen omhoog glijden. Ik opende mijn benen en liet haar hand toe tot mijn boxershort. Ze streelde door de stof mijn ballen en voelde hoe mijn pik stijf en hard stond. Geil zei ik dat ik vanochtend haar kontje ging neuken. “Ik weet niet of ik dat durf, meester”, antwoordde Maartje angstig fluisterend.

De toon was dienend, lief en had niets afwijzends. Ik besloot daarom om haar niet boos te straffen, maar om haar nog één kans te geven. Ik vertelde haar dat ik geen tegenspraak wenste. Dat ze me moest vertrouwen en als ze dat niet deed, ik haar kont hardhandig zou toe-eigenen en er bovendien een strenge straf zou volgen. Ze schrok en had direct door dat haar antwoord als een weigering kon worden gezien. “Sorry meester, ik bedoelde het niet zo, meester,” ze stokte ik keek haar aan en zag een rode blos van schaamte, “eh..”, vervolgde ze schuchter, “mijn kont is natuurlijk van u.”

Ik bukte me naar haar gezicht en gaf haar een dikke belonende kus, “goed hersteld, sletje. Kleed je nu maar uit voor je meester”.

Ze stond op en trok verleidelijk langzaam haar nachthemdje over haar schouders. Verlekkerd keek ik naar de naakte tietjes. Mijn pik drong bijna buiten mijn boxer en ik moest me beheersen haar niet nu al wild te nemen. Maartjes handen gingen achter het elastiek van het kleine, net voldoende verhullende, slipje en trok dit langzaam naar beneden. Ik kreunde waarderend. Met haar handen in haar nek, haar benen licht gespreid, bood ze haar naakte lichaam aan. Mijn hand ging langs haar benen over de gladde huid omhoog. Ze bood als een echt sletje haar kletsnatte kut aan. Ik greep het kutje en masseerde de gezwollen vochtige schaamlippen. Ze kreunde wild.

Bijna met tegenzin stond ik op. Ik dirigeerde het naakte bovenlichaam op de kussens van de bank. Haar handen naast haar hoofd. Haar kont daarom licht naar boven gericht. Ik sloeg hard op de mooi gespannen billen en gaf aan dat ze haar benen moest spreiden. Snel opende ze haar benen, waarmee ze een prachtige blik op haar natte kut bood. Ik liet haar staan en liep naar de werkkamer om wat glijmiddel en een niet te dikke vibrator te pakken. Terug in de zitkamer masseerden mijn handen haar heerlijke kont. De billen vloeiden door mijn handen en langzaam trok ik ze iets uit elkaar. Haar anus was mooi roze gekleurd. “Nog maagd?”. “Ja meester”, antwoorde ze timide. Ik nam iets glijmiddel op mijn vingers en masseerde vervolgend het strakke kontgaatje. Met nog iets meer glijmiddel, stak ik langzaam 1 vinger in haar kont. Ze kreunde. Mijn andere hand zocht om haar benen heen haar natte kut. Weer kreunde ze, iets luider en met iets meer verlangen. Ik nam de kleine vibrator en duwde die langzaam tegen de angstige anus. “Ontspan”. Dat ging moeilijk en kostte iets meer tijd, maar dat bood ik haar. Ik had geen haast. Zacht en teder duwde ik uiteindelijk de vibrator in haar kont, terwijl mijn andere hand haar langzaam vingerde. Ze bleef kreunen. Van schaamte, misschien pijn, maar zeker ook van genot. Ik bleef haar kont in een rustig tempo penetreren. Ze paste haar ademhaling hierop aan en kon steeds beter de vibrator hebben. Tijd voor het echte werk

Ik draaide Maartje op haar rug en liet haar d’r eigen benen ter hoogte van haar knieën omhoog houden. Geil keek ik naar deze fantastische meid. Licht angstig lag ze met gespreide benen, haar kut en kont geopend voor haar meester. Ik trok mijn boxershort uit, waarbij mijn pik vrolijk hard en stijf vooruit sprong. Maartje keek bewonderend naar mijn penis en vroeg zichzelf angstig af of dit wel zou passen. Ik deed een condoom om en bevochtigde de stijve pik en haar strakke kontje met nog wat extra glijmiddel. Mijn rechterhand begeleidde mijn springende pik tegen de anus. Ze kermde zachtjes van spanning. Mijn linkerhand zocht de openstaande kut. Ik wreef zachtjes over de harde clit, terwijl ik nu zachtjes druk zette tegen de anus. Gelukkig was mijn pik goed stijf, zodat de eikel langzaam maar zeker de kringspier open duwde. Pijn vloeide vanuit haar anus door haar lichaam, maar werd gecompenseerd door het genot vanuit haar schaamstreek. Ze hijgde diep, heen en weer gesleurd tussen pijn en genot. De eikel plopte naar binnen, Maartje gilde. Maar nu schoof mijn pik soepel naar binnen, strak in de heerlijke kont van Maartje. Ik duwde tot mijn buik haar schaamheuvel raakte. Diep in haar kont trilde mijn pik. Met twee handen pakt ik haar onderrug en trok mijn heerlijke sletje nog strakker tegen me aan. Kreunend ontving ze harde paal die ik diep in haar liet, samen concentreerden we ons op deze samensmelting. Ik voelde haar warme lichaam, strak om mijn pik, zij voelde zich gevuld en één met haar meester.

Eén hand gleed naar haar openstaande hunkerende kut, de andere greep een heerlijke tiet en masseerde het zachte vlees en de harde tepel. Mijn vingers kromden zich in haar schede, mijn duim wreef haar clit. Hard en ruw neukte ik haar met mijn vingers. Ze schokte en haar lichaam nam mijn tempo over. Ik voelde de ritmische samentrekkingen van de sluitspier en trok mijn pik zover terug dat de eikel nog niet helemaal binnen was. Nu trok ze mijn pik af met de sterke kringspier, op het ritme van mijn vingers. Onze ademhaling vloog omhoog. Het tempo van vingeren volgde de ademhaling. Steeds sneller en heftiger bewerkte ik haar kut en kneep ik in haar tiet. Ik stootte nu wild in haar kont. In hetzelfde hoge ritme pompte ik mijn pik in haar kont. Ze gilde of ze klaar mocht komen. “Ja, kom maar sletje!” Ik had het nauwelijks uitgesproken of ze schreeuwde haar orgasme letterlijk uit. Een straaltje vocht spoot uit haar kut terwijl haar lichaam schokkend klaar kwam. Dit was teveel voor mijn pik, die schokkend vastgeklemd werd in haar anus. Ik gromde luid en spoot straal na straal tot ik me zacht voorover liet vallen over het goddelijke lichaam van mijn sletje.

Langzaam en voorzichtig trok ik mijn pik terug terwijl ik het heerlijke sletje kuste. Ik rechte mijn lichaam weer, zodat mijn pik helemaal uit haar plopte. Ik nam het condoom af en zonder dat ik het hoefde te vragen, kwam mijn sletje uit haar trance, gleed van de bank op haar knieën en nam mijn verslapte pik in haar mond om hem schoon te likken. Ik had nog weinig ervaring met anaal neuken, maar ik wist zeker dat ik met dit sletje voldoende ervaring kon opdoen. Want terwijl ze mij pik schoonlikte, keek ze me geil verliefd aan en dankte me voor deze geweldige ervaring.

De ochtend was net begonnen en we waren alle drie al spetterend klaargekomen. Dat beloofde wat! Maartje en ik gingen ook douchen en fris gekleed dronken we met z’n drietjes koffie met een stukje taart. Maartje ging met Anna mee om boodschappen te doen en wat te winkelen terwijl ik nog wat voor mijn werk moest doen. Tegen vijven zaten we gezellig aan de borrel, de dames aan de witte wijn, ik aan een heerlijk speciaal biertje.

Anna stelde voor om een variant van Truth or Dare te spelen. Om en om zouden we vragen beantwoorden. Wilde je de vraag niet beantwoorden óf vonden de andere twee spelers dat een antwoord te saai of ontwijkend was, dan moest je naakt. Elke volgende keer werd bestraft met een lijfstraf die de twee andere spelers bepaalden en werd uitgevoerd door de betreffende meester of meesteres. Anna was daarmee de uitzondering. Zij hoefde niet naakt, ontving geen straf, maar kon juist een opdracht geven die één of beide slaven moesten uitvoeren. Het was dus riskant om Anna te betichten van een fout antwoord…

Ik schonk de glazen opnieuw in en stelde de eerste vraag aan Anna. “Wat is voor jou de ultieme opdracht aan een slaafje?” Ze lachte en moest even nadenken, “ik denk dat ik dan twee slaven tegen elkaar een wedstrijdje zal laten doen en dat de verliezer iets heel vervelends te wachten staat. Lijkt me zo heerlijk om twee slaafjes te zien strijden om geen straf te hoeven ondergaan” Ik knikte. Ze had dit vaker gezegd en stiekem had ik hier al een plannetje voor bedacht, maar dat vertelde ik haar nog niet. Natuurlijk vonden Anna en ik dit een goed antwoord. Maartje gaf blozend antwoord op de vraag wat het raarste was dat ze ooit in haar kut had gehad. Dat was een vibrator in de vorm van een Teletubie. Leuk antwoord, maar te saai. Wel leuk dat Maartje nu uit de kleren moest. Ze gaf een aardige striptease en plofte daarna naakt weer in haar stoel. “Wie heeft jou ontmaagd, Bart?” Dat was mijn buurmeisje, toen zij 19 en ik 18 was. Ik had beter kunnen jokken met een beter verhaal, want uiteraard was dit ook een saai antwoord. Dus ging ook ik uit de kleren. Ik stelde Anna de vraag wat zij het liefst zou ondergaan als ze onderdanig zou zijn. “Oeh, eigenlijk niets. Maar als het echt moet… dan misschien dat ik een hele groep mannen en vrouwen moet pijpen en beffen. Ja, dan maar een sletje die haar mond moet gebruiken. Maar dan wel lekkere mannen en vrouwen, hoor. Die viezerds zou ik echt nooit aanraken” Natuurlijk waagden Maartje en ik ons er niet aan om dit ‘saai’ te vinden.

“En Maartje, wie ken jij als grootste slet?” “Mijn zus”, floepte Maartje eruit, waarna ze met een rood hoofd stilviel. Het was duidelijk dat ze haar mond voorbij had gepraat. Maar ja, dat maakte dit spel juist zo leuk. “Vertel”, vroeg Anna. Je zag Maartje denken wat ze moest doen. In huis met een meester en meesteres was het nooit slim om iets te weigeren. En ze vertrouwde ons. Dus begon ze schoorvoetend te vertellen dat haar zus eigenlijk haar voorbeeld was. Maartje vond eens per ongeluk zweepjes, touwen en handboeien op de kamer van haar zus. Daarna had ze stiekem de internet geschiedenis op haar zus d’r computer gezocht en zo vele bdsm-websites gezien. Ze bezocht zelf ook steeds vaker dit soort sites en ontdekte dat ze vooral geil werd van video’s met onderdanige sletjes.

“Maar Amber is echt een slavinnetje.” Anna en ik vroegen door; een slavinnetje was altijd welkom!

Maartje was een keer betrapt door haar zus toen ze door de BDSM spulletjes snuffelde. Ze was heel boos was geworden en Maartje gedreigd dat ze niets mocht vertellen. “jij hebt helemaal niets te dreigen”, had Maartje fel geantwoord, “want als ik het papa en mama vertel, heb jíj een groot probleem, niet ik!” ’s-Avonds had haar zus Maartje huilend gesmeekt om echt niets aan hun ouders te vertellen. “We hebben toen veel gepraat”, vertelde Maartje. “Amber vertelde me zelfs dat ze een keer naar een BDSM meesteres is geweest. Ze vond het heerlijk om vernederd te worden, zei ze. En ze kickte op de pijn, maar de meesteres had haar niet echt hard aangepakt. Ze wilde dolgraag een echte meester…” Maartje viel stil, keek ons beiden geschrokken aan, “Eh, dit is waarom jullie mij uitvragen, hè?”

Ik lachte en vroeg haar glimlachend of ze dat echt nu pas door had. Gedwee knikte ze. Het voelde of ze Amber had verraden. Anna boog lief voorover en kuste Maartje zacht, “Lieverd, we hebben jou toch ook niet gedwongen. We kunnen misschien je zus helpen haar wens werkelijkheid te maken. En als ze dat niet wil, is ze vrij om te gaan.” Maartje knikte. Ze begreep dat ze eigenlijk haar zus had geholpen. Ze knikte nog een keer, “Mooi! En hoe gaan jullie dat doen?”

De avond besteedden we verder met plannen maken. Maartje dacht volop mee en voorzag ons van veel bruikbare informatie. Amber had verschillende profielen op bdsm websites en forums en Maartje wist dat alle wachtwoorden op de laptop van haar zus stonden. Ze kon zo in alle accounts en ons screenshots toesturen. Dat zou genoeg materiaal zijn om haar zus naar ons toe te lokken. En Maartje wist als geen ander hoe dat kon aflopen.

“Valt ze op vrouwen, omdat ze een meesteres bezocht?”, vroeg Anna. Maartje zei van niet, haar zus kon geen veilig BDSM huis vinden met een meester. “Ze zei juist dat ze dat heel jammer vond.”

“ha, jammer voor haar dan”, reageerde Anna lachend, “Bart heeft nu jou als zijn sletje, maar het klinkt of jouw zus een lekker slavinnetje van mij wordt!”

Pas in de nacht togen we naar bed. Maartje namen we mee naar onze slaapkamer en mocht aan het voeteneinde op een matrasje op de grond slapen. In bed nam Anna haar meesteressenrol en commandeerde dat ze geil was en dat ik daar wat aan moest doen. Meteen deed ik alles om haar te verwennen. Ik masseerde en kuste haar lichaam, nam langzaam haar borsten in mijn handen, in mijn mond, tot ik de harde tepels zoog en Anna hijgend om meer vroeg. Eén hand daalde naar haar open natte vagina. Vond haar clitje, drong in haar schede, terwijl ik ook nog steeds haar borsten verwende. “Neuk me!” Ik zag hoe Maartje stiekem over de bedrand toekeek en gebaarde haar naast Anna te gaan liggen. Ze begreep direct haar rol, haar handen namen de mooie ronde borsten over. Ze kuste de vragende mond, de hete borsten, de stijve tepels. Ik neukte langzaam en diep, terwijl mijn vingers haar clitoris masseerden. “Spuit maar, slaafje, je hebt het verdiend, spuit diep in me!” ik verhoogde het tempo. Mijn ademhaling kwam synchroon met de hare. Mijn pik klopte diep in de warme schede en ik kon me nauwelijks inhouden. Ik voelde dat ze kwam en direct daarna schokte haar hele lichaam en kreeg ze inderdaad een geweldig orgasme. Haar kut trok samen om mijn stijve pik. Dat was genoeg om mij te laten klaarkomen. Ik spoot mijn zaad schreeuwend diep in haar vagina. Stoot na stoot spoot ik, tot mijn zak helemaal leeg was. Met mijn pik nog in haar, liet ik me zachtjes over haar heen vallen en kusten we liefdevol, nagenietend van de daad.

“Maak schoon sletje!” Maartje keek me onwennig aan. Met mijn hoofd knikte ik richting de schaamstreek. Opgewonden als ze was, knikte ze verheugd. Langzaam rolde ik van Anna af. Haar kut stond open en een straaltje sperma liep over haar dijen. Maartje dook er op af. Voorzichtig nam haar tong het kutvocht vermengd met sperma op. Anna kreunde. Zachtjes vond de tong de gevoelige vagina en likte deze leeg en schoon, waarna ze mijn half stijve pik in haar mond nam en schoon likte en zoog.

“Ben je geil sletje?” vroeg ik. Ze knikte, “ja meester.”

Ik pakte uit de la een forse tarzan vibrator. “Ga op je knieën, borst vooruit en maak jezelf dan maar lekker klaar.” Dit was weer een confronterende houding voor haar. Naakt zat ze aan het voeteneind, zich letterlijk helemaal blootgevend aan ons. Schaamtevol nam ze de vibrator aan. Glijmiddel was niet nodig, haar kut glinsterde van geil. Haar ogen sloten zich. Langzaam bracht ze de vibrator in. Met haar hand stootte ze voorzichtig de forse kunstpik op en neer. Anna omhelsde en kuste me, terwijl we geil keken hoe ons sletje een showtje gaf. Ze zette de vibrator aan en twee motortjes deden hun werk. Ze gaf een klein gilletje en kreunde daarna van genot. Diepe trillingen raakten haar G-spot, snelle trillingen deden haar clit ontploffen. Het duurde niet lang voordat ze in extase raakte en alleen nog maar bezig was met het genot in haar onderlichaam. “ik kom, ik kom.., ik koooohoooom!” liet ze ons ongewild horen. Schokkend kwam ze klaar, vocht liep over de vibrator uit haar kut terwijl ze onbeheerst gilde van genot. Toen viel ze voorover, ongecontroleerd en kapot. We vingen haar op, namen de vibrator en legde haar uitgeput tussen ons in. Ons sletje had alles gegeven vandaag.

Met de profielgegevens die Maartje ons toestuurde, kregen we veel informatie over haar zus Amber. We konden geplaatste verhalen, foto’s en reacties naar haar anonieme profielen en dus naar haar herleiden en ontdekten dat deze 22-jarige inderdaad een echt onderdanig meisje was. Anna wilde haar en samen bedachten we hoe zij Amber het beste kon benaderen. We wilden haar echt overrompelen en dus kozen we voor de meest directe manier: Anna belde haar op haar mobiele nummer tijdens het werk.

Het meisje schrok zich rot toen Anna zich bekend maakte en Amber direct aansprak met haar ‘anonieme’ profielnaam pijnhoer01. “Hoe weet u, eh… wat is…” Ze gaf aan dat ze niet kon praten omdat ze op haar werk was. Anna wees dat resoluut af “Als je nu ophangt, maak ik je profielen bekend. Aan jou de keuze. ” Ze kwam niet uit haar woorden, stamelde van alles door elkaar en vroeg bijna huilend om clementie. “Ik geef je een kwartier en dan bel je me op dit nummer terug. Zo niet, dan weet je de consequenties”, gaf Anna haar even 15 minuten respijt.

Amber belde snel terug. Het gesprek verliep zoals verwacht en Anna had meteen de regie over dit meisje. Die avond belde Amber aan en ontving Anna haar nieuwste slachtoffer. Ik zat boven in onze slaapkamer, Maartje was opgesloten in de cel, naakt met een mondknevel om eventueel lawaai te voorkomen. Ik weet niet hoe Anna het meisje bespeelde, maar na een klein uur kreeg ik een appje dat Amber naakt klaar was om kennis met mij te maken.

Verheugd liep ik naar de werkkamer en opende de deur. Een mooie naakte meid stond met haar armen hoog aan de takel, haar enkels licht gespreid vast aan haken aan de grond. Haar rug was rood en sporen van een milde zweep tekenden de verder gave huid. Geschrokken keek ze over haar schouder en vol verbazing zag ze hoe ik naakt en nederig binnen stapte. Ik zakte op mijn knieën en vouwde mijn handen achter mijn nek. Mijn pik stond trots hard vooruit. Anna was gekleed in een schitterend zwart leren jurkje, waar haar borsten prachtig in uitkwamen. Met de flogger in haar hand, kwam ze op me af, boog voorover en kuste me op mijn voorhoofd, “dag lief slaafje”, heette ze me welkom.

Ze draaide zich naar Amber en haalde hard uit met de flogger. Een nieuwe rode striem vormde zich op de rug, terwijl het meisje een luid gilde. Ik zag haar lichaam schokken. “Twintig, meesteres”, telde ze braaf deze slag. Een volgende raakte de ronde billen; Anna bewerkte om en om de roodgekleurde rug en de gloeiende kont van deze slavin. Bij dertig stopte ze even, “Zo subje, denk je dat je me nog steeds niet wilt verwennen?”

“Ik zei toch dat ik niet lesbisch was”, klonk het weinig respectvol. Anna knikte, benoemde de onwaardige toon en de weigering om Anna te verwennen. “Als straf krijg je nog 30 slagen. Daarna zullen we eens kijken hoe lang je lesbische handelingen blijft ontwijken, meisje…”

Ze haalde weer uit. Aan de beweging zag ik dat ze harder sloeg dan daarvoor en ik hoorde aan het neerdalen van de zweep en de kreet van Amber dat de flogger inderdaad harder aankwam, “Een-en-dertig, meesteres”

Ze hield het vol en ik verdacht Amber er van dat ze het lekker vond. De pijn en de vernedering, maakten haar in haar element. Na zestig slagen was haar lichaam diep fel rood gekleurd. Moe hing ze aan de boeien. Maar ze was nog niet klaar. De verrassing moest nog komen.

Terwijl ze Amber haar enkels had losgemaakt, haar rustig omdraaide en de takel iets liet zakken, commandeerde ze me om ons sletje te halen. Meteen stond ik op, nam de sleutel aan die Anna mij overhandigde en opende de deur naar de aangrenzende cel. Ik nam Maartje, die met een rood hoofd van schaamte haar ogen neergeslagen hield, mee naar binnen. Het effect was geweldig. “Maartje!”, riep Amber vol verbazing toen ze haar naakte zus binnen zag komen. Amber begon tegen ons te protesteren om haar zus hier buiten te laten, maar Anna smoorde de discussie met een stevige mondgag “En nou luisteren!”

Kort legde ze uit dat Maartje hier vrijwillig was, dat ze het sletje van ons was en dat het helemaal haar eigen keuze was om ons te dienen. “En jij wilt dat ook, lief slavinnetje. Ik zag je genieten van de pijn die ik je toebracht. Ik zag je geil worden terwijl ik je vastbond en je begon te domineren. Alleen jij moet het nog toegeven, meisje. En daar gaat Maartje ons bij helpen.”

Een slavinnetje dat niet toe wil geven, geef je een duivels dilemma. Of je geeft toe, of er gebeurt iets dat je nog erger vindt. Dat dilemma bereidden we nu voor. Ik had dit vooraf met Anna besproken, maar beide zussen wisten nog van niets. We bonden Anna op haar rug op een strafkruk die zo stond opgesteld dat haar hoofd recht onder de kut van Amber lag. Met twee touwen zetten we de enkels van Maartje naar achteren vast aan de muur. Zo lagen haar benen gespreid naar achteren, stond haar kont strak gebogen en lag haar kut wijd open.

“Misschien aardig om vooraf te zeggen dat Maartje niet van pijn houdt”, zei Anna tegen Amber, “ze is een gedienstig sletje en verdraagt pijn als straf. Maar ze kickt er niet op, toch sletje?” Schuchter fluisterend beaamde Maartje. Anna gaf aan dat Amber in de hand had hoeveel pijn haar zusje zou moeten lijden, “iedere 15 seconden sla ik Maartje met deze flogger op haar openstaande kut”, beide meiden gaven een gilletje van angst, “Na vijf minuten pak ik een andere zweep, die nog veel pijnlijker is…” Weer uitten de meiden een geschrokken gillletje. “Jij, slavinnetje”, sprak Anna direct tot Amber, “kunt het laten stoppen. Jij kunt je laten zakken op de mond van dit sletje. En pas als zij jou heeft klaar gebeft, zal ik stoppen. De keuze is dus helemaal aan jou of je laat beffen door je eigen zus, of dat je je zus ondraaglijke pijn aandoet. Veel plezier!”

Een timer ging aan. Elke vijftien seconden werd aangekondigd met drie korte piepjes, de vierde, een lange pieptoon, gaf aan dat de vijftien seconden verstreken waren.

De eerste drie piepjes klonken, “pieieieiep”, op de vierde piep haalde Anna, nog iets terughoudend, uit en sloeg op de kut die zo wijd geopend voor haar lag, “Auuuw!’, gilde Maartje, terwijl ze aan de touwen trok. Weer een lange piep, een iets hardere slag nu en een luidere pijnkreet. Amber zag hoe het lichaam onder haar kronkelde van de pijn, maar verroerde zich nog niet. De derde slag was weer iets harder en Maartje begon nu te roepen of het alsjeblieft kon stoppen. Eén minuut voorbij, de vierde slag was weer harder. Smekend riep Maartje nu of haar zus wilde zakken. Ik zag zowel in de ogen van Maartje als Amber een traan. Na de vijfde slag zag ik dat Amber toe ging geven. Ze zakte iets door haar knieën, maar nog niet ver genoeg, “Lager, Amber, alsjeblieft!”, smeekte Maartje, alsjeblieft, Amber, alsjeblie… Auwwwww!”

Amber zakte op de mond van haar zus, die zonder enig probleem direct de natte schede begon te likken. Meteen stond Amber weer op, precies op het moment dat de lange piep klonk en Anna weer vol uithaalde op de kut van Maartje. Smekend vroeg Maartje aan Amber om weer te zakken. Langzaam ging ze weer door haar knieën. Maartje dook weer met haar tong tussen de benen van haar zus. Ik zag de blik van Amber veranderen. Ik zag hoe ze iets verschoof, hoe ze haar kut beter positioneerde boven de mond van Maartje. “Mmmgggrfff”, tussen de benen van Amber gromde Maartje van pijn na de volgende slag. In plaats van op te staan, zakte Amber nu juist verder. Ik glimlachte, keek Anna aan en zag dat ook zij tevreden toekeek hoe Amber zich meer en meer overgaf. Binnen drie minuten bereed Amber de mond van haar zus. Ontving de tong diep in haar natte schede, plaatse haar clitoris tussen de lippen van Maartje, die fanatiek likte en zoog. Bij elke slag schoot Maartje omhoog, onbedoeld haar mond nóg strakker tegen de kut van Amber aan.

“Vijf minuten”

Angstige geluiden kwamen tussen de benen van Amber; Maartje reageerde bang en begon nog fanatieker te beffen. “Ohhhhmmmmmm!”, galmde het na de eerste slag met een single tail op de kut van Maartje. “Mhaaa”, reageerde Amber heftig. Schokkend kwam ze op de mond van haar zus klaar. Gesmoorde kreten vulden de werkkamer terwijl ze heftig trillend een geweldig orgasme kreeg. Het duurde zeker een minuut voordat ze besefte wat er gebeurd was en schaamtevol haar schaamstreek van de mond afhaalde. Nagenietend stond ze gebonden aan de takel, haar kut nat en nadruipend van haar eerste lesbische befpartij. Anna bevrijdde Maartje, die snel op haar knieën, handen in haar nek, naast mij kwam zitten. Anna haalde de gag uit de mond van Amber. Huilend stamelde ze sorry tegen haar zus, “sorry Maartje, sorry…”. De boeien werden losgemaakt en Anna ving haar op, kuste haar vol op de mond en sprak kalmerende woordjes.

Langzaam kwam iedereen weer tot rust. Amber kreeg een warme handdoek om zich heen geslagen, Maartje en ik kleedden ons snel aan. In de woonkamer, genietend van een glas wijn, bespraken we alles. Schoorvoetend gaf Amber aan dat ze het heel fijn had gevonden. De dominantie van Amber, de pijn van de zweep, hadden haar enorm doen verlangen naar meer. Maar de drempel om het met een vrouw te doen, was te hoog geweest totdat Maartje haar daadwerkelijk had gebeft, “sorry Maartje”, zei ze nogmaals berouwvol. Maartje lachte en zei dat ze het heerlijk had gevonden, “ik ben niet voor niets een sletje, hè?!” We lachten gezamenlijk en het ijs was gebroken.

We spraken tot diep in de nacht. Leerden elkaar goed kennen en deelden intieme verlangens en grenzen. Amber had al snel uitgesproken dat ze heel graag onze slavin bleef en sprak openlijk haar gevoelens en wensen uit. Vroeg in de ochtend gingen we naar bed. Vannacht hadden we twee logeetjes, twee zussen, een sletje en een slavinnetje.

De volgende ochtend stapte ik de logeerkamer binnen. Twee mooie meiden deelden het dubbelbed en ontwaakten langzaam door mijn ‘goedemorgen sletjes’. Twee lieve gezichten draaiden zich vragen naar mij. Ik keek Maartje aan, “Ik ben nog erg opgewonden van gisterenavond, dus ik wil je.”

Ze keek me met een glimlach aan, gleed vanuit haar warme dekens op de grond en sloeg mijn flanellen badjas open. Mijn pik wees strak in haar richting. Teder kuste ze het topje van mijn eikel en langzaam liet ze mijn kloppende eikel tussen haar lippen glijden. Heerlijk nam ze mijn pik in haar mond. Amber keek toe en ik zag de kleur van opwinding op haar wangen. Steeds harder zoog Maartje mijn pik en stimuleerde ze mijn eikel en frenulum met haar zachte warme tong. Ik zag hoe een hand van Amber onder de dekens bezig was en glimlachte. Zij was duidelijk ook geil.

Ik trok mijn harde pik uit de mond terug en gebood Maartje op bed. Ik nam haar benen en legde die over mijn schouders. Haar warme natte kut lag nu open op mij te wachten. Langzaam duwde ik mijn pik tussen de smachtende kutlippen. Ik duwde door tot mijn buik haar billen schaamstreek raakte. Langzaam nam ik haar, neukte ik haar terwijl haar zus toekeek. Het maakte mijn sletje niets uit. Ze genoot om mij zo te dienen en spande ritmisch haar bekkenspieren om mijn pik nog meer te verwennen. Langzaam verhoogden we ons tempo, nam de ademhaling toe en hijgden we steeds harder. “Mag ik alsjeblieft ook?”, vroeg Amber hijgend. Terwijl ik doorneukte keek ik Amber streng aan. Nee, dat mocht ik niet, want Maartje was mijn sletje, maar Amber was de slavin van Anna, de slavin van mijn meesteres.

Geil bleef Amber toekijken. Maartje en ik vreeën zalig; zoenden, streelden en neukten. Met een luide kreun spoot ik mijn sperma diep in haar. Alle opgekropte geilheid van de avond ervoor, spoot nu diep in de kut van Maartje, die het aanmoedigend ontving. Langzaam kon ik mij maar terugtrekken uit de warme vagina. Wit sperma liep mee.

“De meesteres wil dat je dit schoonlikt”, zei ik eenvoudig tegen Amber, terwijl ik naast het hoofd van Maartje ging zitten. Amber twijfelde. Het duurde lang. Tot ik opstond en zei dat ik de meesteres zou melden dat ze weigerde. “Nee, nee, alsjeblieft niet. Ik zal het doen!”

Amber kwam uit bed en ging tussen de gespreide benen van Maartje zitten. Ze had vaker sperma geproefd en vond het zelfs lekker om te moeten slikken. Maar op deze manier, uit een lekkende vagina, had ze nog nooit sperma gelikt. En dan nog wel uit de vagina van haar zus!

Voorzichtig stuurde ze haar tong over de binnenkant van de dijen. Ging hoger en likte de eerste druppels rond de schaamlippen. Ze weifelde, maar nam de moedige beslissing en stak haar tong in de warme, net geneukte, kut van haar zusje. Ze likte, proefde het kutgeil vermengd met mijn sperma. En vond het lekker. De schaamte ging voorbij., de tong zocht het vocht in haar zus, likte de geile kut en verschoonde de kloppende vagina van mijn sperma. “Ga door, Amber!”, kreunde Maartje geil, terwijl ze met haar handen het hoofd van Amber stuurde. Ik knikte Amber toe, het was toegestaan om Maartje te beffen. Een beetje schuw vond de tong het harde bobbeltje tussen de schaamlippen, likte ze de clitoris. De geile reactie van Maartje moedigde haar aan om verder te gaan. Ze likte en zoog met steeds meet zelfvertrouwen en lust. Zo befte ze Maartje snel naar een climax. Hijgend en gillend spoot Maartje een scheutje geil uit haar kut terwijl ze gigantisch klaarkwam.

“Goed zo slavinnetje”, zei ik, “Nu meteen naar onze slaapkamer, waar je meesteres klaarligt om enorm gebeft te worden!”
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

TooskeDoor: Amy-mae
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Ik hield ervan om snachts buiten te zijn. Ik weet niet waarom maar ik hield ervan om mensen te kijken op dit uur van de dag .ehhhh nouja nacht. Met regelmaat ging ik naar mijn favoriete park en zat dan met mijn oortjes en mijn verhalen boekje om te k..."
02-03
8.1
Maaike En Haar... - 14Door: Boris Verhaal
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Bdsm, Daddy, Jong En Oud, Likken, Neuken, Onderdanig, Opdracht, Pijpen, Slet, Sletje, Spanking, Zweep,
"Maaike staarde nog steeds uit het raam. Ze had nu het verschil geconstateerd tussen twee type meesters Frank, die begaan met haar was. Die haar alles geleerd had, streng was, maar met veel liefde haar alle beginselen van haar rol bijgebracht had. Ni..."
02-03
8.5
Onverwachte Verlangens ... - 34Door: NickSchrijvers
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Bdsm, Lesbienne, Wellness,
"Met het adres van Hans voor een priv wellness, ging Jade de volgende morgen aan de slag. Gelukkig bleek de eigenaar van de wellness ook op zondag bereikbaar te zijn en legde Jade contact met hem. Vurig hoopte Jade dat er woensdag nog een uitgebreid ..."
02-03
9.0
Nadi's Leven - 20Door: Riba Sova
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Bdsm, Biseksueel, Piercing,
"Het is in middels al weer vier dagen geleden na ons camper avontuur en de planning is een beetje anders gelopen dan ik dacht. Natuurlijk konden we niet de volgende dag weg want er was nog veel te regelen. Anne moest nog voor afspraken, die ze gemaakt..."
02-03
9.4
Bdsm Tieners Op... - 4Door: AnoniempieXxX
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: 18 Jaar, Bdsm, Beffen, Betrapt, Bikini, Biseksueel, Bondage, Naaktstrand, Neuken, Pijpen, Tiener, Vastgebonden, Zwemmen,
"De 18 jarige sub ligt nog steeds vastgebonden in het hete zand te wachten op de aandacht van haar vrienden. De 3 kijken haar aan terwijl ze aan het overwegen zijn wat exact te doen met haar. Dylan gaat rommelen door de tas van Lotte en zijn aandacht ..."
01-03
9.2
Slavin Vera - 18Door: Slavinvera
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Bdsm, Cuckold, Cuckolding, Gebruikt, Meester, Slavin, Vernederen,
"Aangezien mijn verhalen een serie verhalen zijn, raad ik je wel aan om bij het begin te beginnen. Hier stel ik mezelf voor en beschrijf ik mezelf. Mocht je nog even terug willen lezen hoe ik, of andere personen eruit zien, dan kan je mijn profielpagi..."
01-03
9.3
Onderdanig - 6Door: Karen
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Dieren, Honden, Milf, Onderdanig,
"De volgende maandag werd ik wakker en zag op mijn telefoon een herinnering van Else jurk en kousen aan, verder niks. Geen ondergoed in ieder geval. Ik pakte de kleren uit de kast en ging naar de badkamer om me te douchen en aan te kleden, o..."
29-02
8.9
Mijn Drie Vrouwen - 14Door: Ronald Raw
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Dominantie, Neuken, Oraal, Sub,
"Als Wendy mijn pik volledig heeft schoongelikt wenk ik haar en ze volgt me het huis in, naar boven naar de grote badkamer waarna we samen in de douche lopen en Wendy mij volledig wast. Ik geef haar te kennen dat ze rustig kan douchen, ik ga mezelf a..."
29-02
9.6
Fleur Naar De... - 3Door: Gert-Jan 8878
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Ardennen, Beffen, Biseksueel, Dieren, Honden, Lesbienne, Ontvoerd, Pijpen, Rape, Trio, Verkracht,
"De rest van de dag verliep vrij rustig, hoewel Fleur en Oona, zittend op de bank, zich dondersgoed realiseerden dat ze uiterst kwetsbaar waren, volledig naakt in het huis aanwezig zijn met 3 hitsige mannen n een hond die er ook wel raad mee wist. Ge..."
28-02
9.0
Bdsm Tieners Op... - 3Door: AnoniempieXxX
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: 18 Jaar, Bdsm, Beffen, Biseksueel, Bondage, Doggystyle, Kut, Kutje, Meester, Missionaris, Naakt, Naaktstrand, Neuken, Parkeerplaats, Slavin, Strand, Tepelklemmen, Tiener, Trio, Vastgebonden, Vernederen, Vrienden, Zweep,
"Eenmaal aangekomen op de parkeerplaats bij het strand is Sofie weer volledig bij zinnen en realiseert ze zich dat ze zo meteen bekeken zou gaan worden door tientallen mensen. Ze is nog steeds botergeil van haar eerste orgasme en daardoor vindt ze het..."
28-02
9.3
Onverwachte Verlangens ... - 33Door: NickSchrijvers
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Bdsm, Dochter, Lesbienne, Moeder, Openbaar, Sexshop,
"Opgewonden zat Jade op de bank toe te kijken hoe Paula en Fien beneden met elkaar op het bondagebed lagen te vrijen. In standje 69 en geknield tussen elkaars benen, likten de meiden elkaar flink af en aanschouwde Jade dan ook de nodige orgasmes. Alle..."
28-02
9.6
Een Duwtje In... - 5Door: Mickey Hard
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Bdsm, Dochter, Jong En Oud, Meesteres, Moeder, Sissy, Slaaf, Straf, Studenten, Vader, Zweep,
"De zondag was gekomen dat ik weer had afgesproken met Lynn. Ik was zo geil geworden van alles wat Kurt mij gestuurd had, maar ik had me ingehouden. Alle geilheid zou ik vandaag op zijn dochter Lynn botvieren. Zo dat ik in de trein naar Leuven en ik v..."
27-02
8.5
Klik hier voor meer...