61.792 Gratis Sexverhalen
Klik hier voor meer...
Datum: 09-02-2024 | Cijfer: 9.4 | Gelezen: 2380x
Lengte: Zeer Lang | Lezers Online: 0
Dit is het vervolg op: Nadi's Leven - 16: Ilona

Gearresteerd

Zaterdagavond half elf en het is al donker als Ron en ik voorzichtig naar buiten gaan. Hij heeft er voor gezorgd dat de buitenlamp niet aan gaat als we naakt uit het gangetje naast ons huis komen om in de auto te stappen. Met Ron erbij is het toch weer spannender dan alleen. Als ik alleen ben maakt het me niet zoveel uit of mensen me naakt zien als ik de auto stap. Ik weet gewoon dat iemand die voorbijrijd en het ziet in eerste instantie denkt dat hij het niet goed gezien heeft vooral als je je zo normaal mogelijk beweegt. Maar met Ron erbij, die de hele tijd schichtig om zich heen zit te kijken, voelt het toch als een echt avontuur. Ook de auto heeft hij voorbereid want als we instappen gaat de verlichting in de auto niet aan en de gordels zijn al vast geklikt zodat we ze niet om hoeven te doen om het gepiep tegen te gaan. Wel wat onveiliger maar zeker zo geil want ik voel me nu niet ingesnoerd. Ik merk dat ik al een beetje nat van de spanning ben en zo te zien Ron ook. Hij heeft zijn lul al stijf overeind staan. Dat is natuurlijk ook wel te danken aan de cockring die hij omheeft en het pilletje Kamagra wat hij een uur geleden geslikt heeft. Ik moet eerlijk zeggen dat zijn stijve geaderde pik me ook wel heel geil maakt, jammer dat ik hem niet goed kan zien in het donker, dus laat ik mijn hand maar even naar hem zoeken. Hij kijkt mij geil genietend aan als ik zacht in zijn dikke pik knijp en hem iets aftrek. Ook hij lekt al een beetje voorvocht waardoor zijn gespannen eikel telkens oplicht door het schijnsel van de voorbijflitsende lantaarnpalen. Hij heeft zich helemaal verheugd op ons eerste gezamenlijke uitstapje in de nacht. Alles is helemaal gepland en uitgedacht, hij moest eens weten dat hij niet de enige is.

We zijn inmiddels al weer een paar weken verder sinds dat Ilona in ons leven kwam. Regelmatig was ze bij ons maar dan zorgde ik er wel voor dat ze kwam als Ron er niet was. Dat was eigenlijk wel een hele klus want voor het eerst moest ik bijhouden wat hij deed en ging doen om daarna dat dan weer door te geven aan Ilona. De meiden en ik werkten verder samen met Ilona, een plannetje uit. Als Ron opgepakt zou worden moest Ilona hem nog ergens tijdelijk ‘in bewaring’ zetten voor een ‘ondervraging’ . Waar doen we dat, was de vraag van Ilona maar daar bood ‘De Hemel’ een goede uitkomst. Ik had met Ben overlegd dat ik graag een keer op een zaterdagavond/nacht van ‘De Hemel’ gebruik zou willen maken voor eigen plezier. Ik heb hem voor de zekerheid maar precies uitgelegd wat we wilden doen. Het was voor hem geen probleem alleen bij Ilona, de agente, had hij zo zijn vraagtekens. Ik heb dit opgelost door, tijdens een bezoekje voor een piercing-sessie van Zoë, haar aan Ben voor te stellen. Nadat ze gezien had hoe wij er uitzagen was het namelijk al bijna direct de wens van Ilona om er nog een tepel piercing bij te laten zetten zodat haar beide tepels geringd zouden zijn.

De stretcher had namelijk zijn werk goed gedaan en na een week kon Zoë er al een ring met dezelfde grote als de onze in krijgen. Het was Ilona’s wens dat die gesloten werd net zoals de onze, dan kon ze hem ook niet meer verliezen als ze weer aan een ketting gelegd zou worden zij ze lachend. Terwijl die er door ging sprak ze de wens uit om door haar andere tepel er ook één te laten zetten en kwam ze dus bij Zoë in ‘De Hemel” terecht. Daar liep ze door de spanning wel hard van stapel en ging er niet alleen één ring in haar andere tepel maar gelijk twee door elke schaamlip en ook al hield Zoë het nog af, Ilona wist het zeker en dus doorboorde Zoë twee keer haar beide kutlipjes en eigenlijk wilde ze er nog meer zei ze toen ze naar de geringe lippen van Zoë keek maar die vond dit eerst genoeg. Haar wens was ook om een keer mee te doen met een show maar daar heb ik mijn bedenkingen bij. Haar tattoo verraad eigenlijk wie ze is en dat gaat zeker problemen opleveren met haar werk.

Na een gesprek, dat ze had met Ben, was deze wel van haar gecharmeerd en gaf zijn volledige toestemming voor ons plannetje. Dus daar zijn we toen verder aan gaan werken. We hebben een van de speelkamers ingericht als een soort gevangenis. Dat kwam Marjolein ook goed uit voor haar spelletjes dus die heeft ijverig mee geholpen en vanavond is het dan zover. Ron en ik zitten in de auto onderweg naar een plek die hij uitgezocht heeft. Ik weet niet waar maar ik heb mijn iPhone bij me en die verraad sowieso waar we zijn. Wat ik alleen niet gezien heb is of Ilona en Peter achter ons aan gekomen zijn en ons volgen. Als ik een keer ongemerkt omkijk zie ik geen auto achter ons. Maar Ilona kennende zitten ze zeker niet ver achter ons en Zoë en Sanne zijn al bij ‘De Hemel’ dus dat kan niet fout gaan.

Ron rijd richting het meertje maar stopt, voor mij onverwacht, op een kleine parkeerplaats bij een uitkijkpunt. Het is een aangelegde heuvel langs de weg bij een rotonde met daarop een oriëntatietafel die uitkijkt over een kleine natuurplas. In het donker valt de heuvel niet op totdat er een auto langs rijd. Deze zet de heuvel en diegene die er op staat volledig in het licht. Hij legt me uit dat hij van plan is om mij daarbovenop te neuken, En dan maar hopen op auto’s die langsrijden, zegt hij met een geile lach op zijn gezicht. Ik merk dat de adrenaline door zijn lijf giert als we de auto verlaten om naar de heuvel te lopen. Het is een beetje frisser zodat mijn tepels strak gespannen staan maar of dat alleen van de kou is? Om eerlijk te zijn ben ik ook opgewonden van de spanning over wat komen gaat.

Er komt geen enkele auto langs als we de trap op lopen en Ron heeft haast. Als ik bijna boven hoor ik iemand kuchen. Ik draai me verschrikt om op de trap als ik een naakte man op een fiets onderaan de heuvel zie staan. Mag ik kijken, vraagt hij beleefd. Het is een man van Peter’s leeftijd en zit met een stijve pik op zijn fiets naar mij te kijken. Hij heeft zijn lul in zijn hand, zo te zien was hij aan het rukken toen we naar boven liep. Je mag van mij wel kijken, zeg ik, kom maar boven. Ik wacht boven aan de trap en zeg tegen Ron dat we een toeschouwer hebben. Als de man boven is zegt hij, Hé kijk, ik zit ook onder de piercings net als jullie. Ik neem hem op en zie dat hij diverse ringen door zijn zak heeft en een dikke PA. Welkom bij de club zeg ik, kom kijken en geniet, maar wel alleen kijken. Ik klim op de tafel waar Peter al op staat met zijn pik in zijn hand. Het lijkt wel een beetje haantjes gedrag. Ron op de tafel met een stijve te rukken en te kijken naar de man boven aan de trap ook rukkend. Ik ben benieuwd wie het eerste klaar komt. Net als ik door mijn knieën zak om even de pik van Ron te proeven komt er een auto langs en nu snap ik de spanning.

We staan voor een moment vol in het licht van de koplampen van een voorbijrijdende auto. De auto vertraagd maar rijdt toch door. De man op de trap is even weggedoken, maar als de auto doorrijdt zie ik zijn gezicht weer boven de tafel verschijnen. Hij staart geil naar mijn kutje en ik geef hem maar een betere inkijk. Ik doe mijn benen wat wijder uit elkaar zodat hij mijn natte geringde kutje kan zien terwijl ik Ron aan het pijpen ben. Hij hijgt hevig en ik denk dat het niet meer lang duurt voordat hij klaar komt als er weer een auto langsrijdt en ons in het licht zet. De man duikt weer even naar beneden maar blijft met zijn hoofd boven de tafel zodat hij mijn kutje nu verlicht kan zien. De auto vertraagd en maakt nog een extra rondje op de rotonde en claxonneert als we weer in zijn licht staan. Iemand steekt een duim op uit het raampje en juist een keer als ze langzaam weer doorrijden. Dan draait Ron mij om en terwijl hij op zijn knieën gaat drukt hij zijn harde pik tussen mijn inmiddels goed natte lippen door naar binnen. Ik kijk de man voor de tafel nu recht aan. Hij heeft nu goed zicht op mijn heen en weer zwaaiende borsten en doet een poging ze aan te raken terwijl hij hevig aan het rukken is. Als hij mijn tepelpiercing vastpakt heeft hij het niet meer en spuit een lading zaad over de rand van de tafel terwijl hij een diep grommend geluid maakt. Hij mist mij maar net als er nog een straal sperma uit zijn pik spuit.

Op dat moment komt er weer een wagen de rotonde op rijden en zet ons weer in het licht. Hij rijdt zo langzaam dat we even vol in het licht staan als Ron mij stevig aan het neuken is. Als de auto nog een rondje op de rotonde gemaakt heeft om ons weer in het licht te zetten zie ik dat ze de lichten uit doen als ze naar de parkeerplaats rijden. Ron vindt het supergeil, Nog meer kijkers, zegt hij trots en blijft mij hard neuken. Ik merk dat ik het meer spannend dan geil vindt maar hoop wel dat het Peter en Ilona zijn. De man op de trap kijkt naar de auto en gaat snel naar beneden, pakt zijn fiets en verdwijnt naakt in het donker. Die is bang, zegt Ron lachend als zijn onderlijf hard stotend tegen mijn billen kletst. We kunnen niet zien of er iemand uitstapt maar dat kan Ron niets schelen. Hij blijft rammen en roept, Ik kom klaar! Als zijn zaad in mij spuit flitsen er twee verblinde zaklampen aan bij de rand van de tafel. Ik zie niets maar als ik iemand hoor zeggen, Politie, geen beweging!, weet ik dat Ilona ons gevonden heeft.

Vaag zie ik haar uniform en dan zie ik Peter, ook in uniform, naar de andere kant van de tafel lopen terwijl zijn zaklantaarn op het gezicht van Ron gericht is. Hij zegt niets, het is Ilona die commandeert, Handen op de rug, alle twee!. Terwijl Ron zijn handen op de rug houd floept zijn lul uit mijn natte kutje. Het sperma lekt uit mij als ik ga staan om van de tafel te stappen. Ilona helpt mij maar blijft in haar rol, Zo daar hebben we de naaktloper weer, en dit keer met een man? Mevrouw dit is meer dan naaktloperij. Sex hebben in het openbaar is strafbaar en wij gaan jullie hiervoor inrekenen. Ik zeg niets, buig mijn hoofd en doe mijn handen op de rug. Ilona klikt haar handboeien dicht om mijn polsen, als ik zie dat bij Ron het zelfde gedaan wordt door Peter. Ilona pakt mij om mijn middel als ze me van de tafel af tilt. Haar handen voelen inmiddels al heel vertrouwd en kennen mijn lijf al. Ron ziet lijkwit als Ilona haar lamp op hem richt terwijl Peter hem van de tafel helpt. Hij is helemaal aangedaan en eigenlijk heb ik het wel met hem te doen. Peter blijft achter hem en houd hem stevig vast als we de trap aflopen richting politieauto. Als we daarbij aankomen zie ik dat het haar eigen golfje is met een plak zwaailamp op het dak. Ze zet eerst Ron achterin en doet hem een zwarte zak over zijn hoofd. Hij is werkelijk zo van de kaart dat hij zonder problemen stil op de achterbank gaat zitten. Waar zijn jullie autosleutels vraagt Ilona. Als ik vertel dat ze in de auto in het contact zitten zegt ze tegen Peter dat hij achter ons aan moet rijden naar het bureau.

Ik ga achterin zitten en Ilona maakt nog een melding richting bureau via een FM bakje die ze in haar auto heeft. Het klinkt net echt maar ik weet dat het een berichtje naar de meiden is. Ik hoor Sanne antwoorden, Vernomen, uit!, als we wegrijden. Ron is doodstil en zijn lul hangt slap lekkend tussen zijn benen. Ik schuif tegen hem aan als hij aan mij vraagt, Zie jij ook niets. Ik probeer zo zielig mogelijk te klinken als ik zeg, Ik heb een zak over mijn hoofd. Doe maar rustig, zegt hij, Ik leg ze straks alles wel uit als we op het bureau zijn. Ik zeg niets maar heb het wel met hem te doen.

Als we komen aanrijden stoppen we precies voor de deur van de ‘De hemel’ en wachten totdat Peter ook geparkeerd heeft en uitgestapt is. Hij helpt Ron uit de auto als Ilona mijn handboeien weer afdoet. Zoë staat al in de deuropening klaar en laat ons snel naar binnen. Niemand heeft ons gezien als Peter, Ron door de gang leidt naar een van de speelkamers. Hij drukt Ron op een hard bankje en verdwijnt uit het zicht. Ilona pakt Ron stevig vast als ze zegt, We hebben nog een paar vragen voor jou en mevrouw. Als je even gaat staan en doet wat ik je zeg, dan zijn we het snelste klaar. Ze zet Ron met zijn rug tegen een tralie hekwerk, maakt zijn boeien los om ze vervolgens, met nog een extra handboei, aan de tralies vast te zetten. Ze spreid zijn benen als ze zegt, Je snapt natuurlijk wel dat we eerst visiteren. Ron mompelt wat als Ilona achter hem gaat staan en met veel geluid een latex handschoen aan trekt en hem invet met glijmiddel. Ron slaakt een kreetje als ze zonder enige waarschuwing een vinger bij hem naar binnen drukt. Als ze hem diep doordrukt vloekt Ron een keer. Ik zie dat zijn pik langzaam overeind komt als ze haar vinger diep in hem beweegt. Zo dit vindt jij dus lekker, vieze geilbak? Ilona pakt achterlangs de stijf wordende pik van Ron vast en trekt hem hard naar beneden. Ron kreunt doorat de lul daardoor nog meer op spanning komt.

Ik heb een hekel aan zelfstandige lullen zegt Ilona, het wordt tijd dat ook daar wat aan ga doen. Ze trekt haar vinger uit de kont van Ron en laat zijn lul los, deze schiet direct omhoog en de eerste druppel voorvocht komt al uit zijn eikel glinsteren als Ron kreunt van genot. Ilona pakt van een rek met allerhande sm attributen een paar koorden, gaat op haar knieën tussen de benen van Ron zitten en begint zijn linker bal, net onder zijn cockring, af te binden. Ron schrikt van de handeling maar als Ilona in zijn bal knijpt slaakt hij een kreetje. Ilona knijpt direct nog een keer een weer kreunt Ron. Ze blijft knijpen totdat hij beseft dat hij stil moet zijn. Als ze weer knijpt en hij stil blijft zegt ze, Goed zo mannetje, jij snapt wat ik bedoel, ik wil niet dat je hier lawaai maakt. Als beloning trekt ze een paar keer flink aan zijn inmiddels keiharde lul zodat zijn gespannen eikel met piercing staat te glinster. Als ze hem los laat geeft ze hem een flinke mep over zijn pik waarop Ron weer een gilletje geeft. Twee meppen volgen voordat hij het begrepen heeft. Dan bind Ilona de andere bal af en spant de koorden naar de boeien aan zijn enkels. Een derde koord gaat door zijn PA en spant zijn pik aan een ring aan het plafond, als ze hem aanspant weet Ron zich net te beheersen en geeft geen kik. Ik vindt het jammer dat ik zijn gezicht niet kan zien. Ron staat nu met een stijve uitgerekte pik en een wijd uitgetrokken zak wijdbeens vastgeketend.

Ik laat je even met rust om me even over je neukmaatje te ontfermen, zegt Ilona. Ze draait zich nu naar mij en kijkt me grijzend aan. Je dacht dat ik je vergeten had hé, ze lacht gemeen en loopt, mijn lichaam strelend, om mij heen. Ik weet niet goed wat ik verwachten moet en antwoord maar gehoorzaam, Nee mevrouw, ik wacht geduldig. Zo dus je wacht geduldig? Waarop? Ze gaat achter mij staan en drukt haar nog gehandschoende hand tussen mijn billen. Oh, jij had dus ook een nat wijd kontje? Heb je daar net die pik van je maatje in gehad? Als ze het zegt drukt ze twee vingers diep in mijn gewillig openstaande kontje. Hé, mijn vingers zijn nat, is dat sperma? Ze trekt de vingers uit mijn kont en drukt ze in mijn mond. Ik proef de sperma van Ron en zuig de vingers schoon. En je kut?,zeker ook zeik nat? Nu drukt Ilona twee vingers van haar andere hand zonder waarschuwing in mijn kut en draait ze nog een keer rond. Zo mevrouw staat aan alle kanten open, daar gaan we maar eens wat aan doen, maar eerst nog een beetje opwarmen. Ze knoopt haar jas open en ik zie dat ze er niets onderaan heeft. Haar broek glijdt uit en wordt aan de kant geschopt. Voor mij staat een naakte vrouw, slechts gekleed in een open politie jas, die inmiddels een flogger van het rek heeft gepakt en mij geil aankijkt. Ik zie dat haar kut net zo nat is als de mijne als ze uithaalt en de zweep vol op mijn borsten laat kletsen. Ik geef een harde gil waarop Ilona nog een keer de zweep nu vol op mijn kut laat komen. Op het moment dat ik gil geeft Ron ook een kreet.

Houd op bij mijn vrouw, roept hij. Ilona draait zich om en kijkt naar Ron, ze loopt naar hem toe en neemt de zwarte zak van zijn hoofd. Ron knippert even met zijn ogen en zoekt dan snel waar ik ergens sta. Nog voordat hij mij goed en wel ziet laat Ilona de zweep hard op zijn stijve pik komen. Ron gilt en vloekt tegelijk, voor Ilona het signaal om de zweep meerdere keren om zijn lijf te laten spatten. Ze slaat net zo lang totdat Ron weet te zwijgen. Ze kijkt hem nog een keer verbeten aan en draait zich dan om naar mij. Ik ben weer haar slachtoffer. Haar vingers gaan weer tussen mijn schaamlippen als ze zegt, Zo je bent nu gewoon aan het lekken van de behandeling die je man net heeft gekregen? De zweep knalt weer keer op keer op mijn natte kut en laat twee rood gezwollen schaamlippen achter als ik weer rust krijg. Ze begint nu Ron’s rood geslagen pik af te trekken totdat ze ziet dat hij bijna klaar komt. Ik ga je laten spuiten met mijn zweep zegt ze, maar eerst nog even je vrouw lekker klaar maken. Ilona doet haar jas uit en snoert een dubbele strapp-on om, ze kreunt als ze het ene deel bij haar zelf naar binnen laat glijden. Dan gaat ze weer voor me staan. Ik ga je rode kutje helemaal beurs neuken, zegt ze als ze de dikke kunstpik in mij drukt. Ik geniet van de dikke pik in mij en de handen van Ilona die mijn borsten bewerken. Ik kreun zo luid mogelijk om haar meer op te geilen. Dan trekt ze net zo plotseling de kunstpik uit mij en maakt mijn boeien los. Ze drukt mij op de grond op handen en knieën en laat de kunstpik weer mijn kutje binnen glijden. Ze stoot hard en diep terwijl we Ron recht aankijken. Hij kijkt geil en kwaad, maar langzamerhand wint de geiligheid het en zie ik hoe het voorvocht als een lange draad van zijn eikel naar de grond gaat als Ilona gillend klaar komt. Ik kom niet zo hevig maar geniet wel volop. Ik doe alsof ik uitgeput ben en laat me op de grond glijden als Ilona de kunstpik uit mijn lekkende kutje trekt. Met de natte staaf nog om loopt ze weer met de zweep naar Ron.

Hij vloekt weer als de zweep zijn nog steeds uitgespannen pik vol omkrult. De volgend mep is voor zijn gespannen zak en weer schreeuwt Ron. Ze slaat zijn lul net zo lang totdat de rode strepen aan elkaar gegroeid zijn. Dan pakt ze zijn pik en maakt de koorden om zijn ballen los. Als je zo spuit moet de weg van het zaad vrij zijn, zegt ze lachend. Ze laat het koord van zijn pik iets fieren en begint zijn gepijnigde pik weer af te trekken. Ik zie aan het gezicht van Ron dat hij bijna klaar komt. Ilona ziet het ook en stopt, Dan treft de flogger weer vol zijn pik en bij de derde slag spuit een straal sperma uit de gespannen eikel en treft Ilona vol over haar lijf. Ze blijft staan en ontvangt de volgende straal op haar gespannen borsten. Ze pakt zijn pik vast om de laatste restjes warm zaad om haar lijf te laten komen.

Ik ben inmiddels opgestaan en heb twee handboeien gepakt. Als Ilona staat uit te hijgen pak ik haar handen en boei ze op haar rug. Ze laat het gewillig gebeuren, ook als ik haar naast Ron vastzet aan een rek. Ik maak Ron los die inmiddels Ilona kwaad aankijkt. Nu zijn wij aan de beurt zeg ik. Ik maak de strapp-on los en trek de dildo uit Ilona’s soppende kut. En jij denkt dat jij alleen goed met de zweep bent?, zeg ik. De zweep klets vol op haar priemende borsten en laten haar tepelpiercings heen en weer zwiepen. Ron is gaan zitten en zegt niets, hij kijkt met open mond hoe mijn zweep het lichaam van Ilona bewerkt en hoe ze kronkelt en kreunt bij elke slag. Bij elke slag probeert ze de zweep te ontwijken maar ik weet haar steeds vol te raken. Ik zie dat ze weer gaat klaarkomen en stop snel om mijn vingers diep in haar lekkende kut te boren. Ik druk een paar keer diep door totdat mijn hele hand in haar verdwijnt. Ze gilt en komt schokkend klaar terwijl ze aan het rek hangt als ik mijn hand in haar spreid. Ze zakt hellemaal door haar knieën als ik mijn hand uit haar trek, een nat geil spoor op de grond achterlatend. Ik pak het bankje wat tegen de muur staat en zet dat voor haar neer. Ik laat Ron mij helpen om haar slappe lijf los te maken en haar op de rug op het bankje te leggen. Ik zet haar handen en enkels vast aan het bankje. Neuk haar nu zo hard je kunt, is mijn opdracht naar Ron als ik zie dat zijn pik door het schouwspel alweer overeind komt.

Ilona kijkt verschrikt als ik zeg, Zo agentje, jij wou ons eens wat laten voelen? Nu zijn wij aan de beurt. Zonder enig pardon drukt Ron zijn paal tussen de geringde schaamlippen door bij Ilona naar binnen. Hij stoot hard en diep en het kutvocht begint te schuimen op de schaamlippen van Ilona. Dan zet ik mijn kut boven de mond van Ilona en commandeer, Leeg likken!, je zuigt elke druppel uit mijn lekkende holletje. Gewillig gehoorzaamd Ilona mij en laat haar tong door mijn kutje gaan. Elk plekje wordt geraakt, elke lip wordt naar binnen gezogen en mijn gezwollen klit wordt vakkundig bewerkt totdat ik het niet meer houd en met een oerkreet alle sappen uit mijn lichaam pers. Ik kijk in de ogen van Ron die duidelijk aan het klaarkomen is als ik mijn zeik over Ilona laat lopen terwijl de laatste restjes zaad in Ilona’s kutje geloosd wordt. Ik maak de handen van Ilona los en wissel met Ron van plek. Gretig begin ik haar warme natte kut leeg te zuigen en proef het sperma van Ron. Die laat zijn lul in Ilona’s mond zakken en ik zie hoe ze hem zijn laatste druppel warm zaad ontfutseld als ze zijn hele pik in haar mond laat glijden terwijl zijn ballen gemasseerd worden. Haar kutje krimpt aan een stuk als orgasme na orgasme door haar en mijn lijf gieren. Uitgeput laat ze de pik van Ron uit haar mond glijden als ik haar overeind help op haar schoot ga zitten en haar innig begin te kussen. We blijven een tijdje verstrengeld in elkaar als Ron even een kuchje geeft.

Onze armen houden elkaar nog vast als we beiden Ron aankijken. We moeten lachen om zijn verbaasde gezicht. Wat gebeurt hier precies?, is zijn vraag. Klopt het dat ik eigenlijk ben beetgenomen? Wat dacht jij dan, zegt Ilona lachend, dat dit de gewone handelingen zijn bij de politie. Dacht je echt dat je deze behandeling zou krijgen bij een arrestatie? Ik ben bang dat dan heel veel mensen zich lieten arresteren, dacht je van niet? Ron krabt zich een keer achter het oor en gaat naast ons zitten op het bankje. Maar waar zijn we dan? Ik heb Ilona los gemaakt van het bankje en ze slaat haar arm om Ron. Lieve Ron je bent op het werk van Nadia en we hebben net de fantasie van je leven vervult. Je hebt buiten geneukt, je had toeschouwers, je bent gearresteerd, je bent gestraft en als beloning heb je de boze agente geneukt, wat wil je nog meer. Maar je bent toch agent?, vraagt Ron verbaasd. Ja dat klopt, maar ik ben inmiddels ook een huisvriend geworden en we hadden dit plannetje speciaal voor jouw uitgewerkt, is Ilona’s relaas. Huisvriend?, Ron neemt Ilona eens goed op. Ja ik zie als dat je kenmerken van onze clan hebt aangemeten, Tepelringen, schaamlip en klit. Ja je hoort bij onze familie, je bent al beter geringd dan ik. Maar die andere agent dan? Op dat moment stappen Peter, Zoë en Sanne binnen. Peter nog half in uniform en de meiden in hun gewoonlijke kostuum, naakt.

Waren jullie hier al die tijd? Ja zeggen de meiden en als je mee loopt kunnen we in de serre wat drinken. We lopen met zijn allen naar de serre. Ilona wrijft met een handdoek de resten van mijn zeik en Ron’s sperma van haar af als we ons op de bank nestelen. Zoë komt met drinken aan en als ze mij het aanreikt zie ik dat haar kutje ook nat is. Jullie hebben je ook vermaak?, vraag ik. Zeker, zegt Sanne, wat denk je dan. Peter was hier en dan weet je het wel. Peter heeft zich ook maar uitgekleed om zo niet uit de toon te vallen en ik zie dat zijn pik nog nat is van de seks. Dan was het wachten voor jullie dus geen straf, zeg ik als we proosten op ons avontuur. We hadden net genoeg tijd voor ons pleziertje, zegt Zoë, en we konden genieten van wat jullie deden. Ze wijst op een scherm in de serre waar de “arrestantencel” te zien is. En alles is opgenomen, dus wie weet zenden we het nog een keer uit, dat hangt van Ilona af natuurlijk. Ilona kijkt de kamer eens goed rond. Ik denk, zegt ze, dat ik de langste tijd bij de politie heb gehad. Ik moet alleen nog een mannier vinden om dat mijn familie duidelijk te maken. Die kan ik natuurlijk niet vertellen dat ik voortaan ook internet te zien ben als seksslet.

Misschien dat je familie er zo over denkt, zegt Sanne, maar je bent nooit een slet. Maar Zoë en ik hebben een idee. Stap bij ons in bedrijf wat we hebben en zeg tegen je familie dat je benaderd bent om een beveiligingsbedrijf te beginnen. Een beetje bewaking kunnen we wel gebruiken en daarbij komt nog, ik wil me ook wel eens door een agente laten neuken. We moeten lachen om de laatste opmerking maar het lijkt me een goed idee en ik zie dat Ilona er ook over na begint te denken. Ze heft haar glas en kijkt heel triomfantelijk, Op de beveiliging, proost, en oh ja Zoë, gooi het maar op internet. Ik wil nog wel een keer lekker masturberen op dat filmpje. Ho wacht, zegt Sanne, dat masturberen vergeet je maar, dat wordt gewoon neuken met een van ons of met meerdere. Je gaat nu voortaan niet meer in je eentje geilen, voortaan heb je iets van een ander in je lichaam of het nou een vinger een tong of een lul is, je geiligheid wordt voortaan gedeeld. Ze staat op en slaat haar armen om Ilona en geeft haar een kus op de mond. Hé, je pikt en ruikt naar zeik en sperma, kom we gaan douchen.

De meiden nemen Ilona mee naar de badkamer als Ron, Peter en ik nog wat nakletsen over onze belevenissen. Neuken hoeft even niet meer, we zijn alle drie vanavond al een paar keer klaar gekomen dus rust en een borrel is ook wel eens lekker. We hebben in het vervolg er dus nog een lid bij in ons clubje bedenk ik mij, weer een waar iedereen van ons seks mee kan hebben. Voorlopig hoeven we ons dus niet te vervelen. Ik laat mijn vingers even tussen mijn schaamlippen doorgaan en ruik er aan. Hm, sperma, zeik, kutgeil en vingers, ik geloof dat ik me ook maar even ga douchen. Ik geeft de mannen nog een kus en slenter naar de badkamer. Ik hoor de meiden al weer kreunen en lachen, als ik binnen stap zitten ze met z’n drieën in de luxe jacuzzi en genieten van de stroming en elkaar. Het wordt dus nog geen rust, bedenk ik als ik op hun uitnodiging inga en ook in de bubbels stap.
Trefwoorden bij dit verhaal: Bdsm, Biseksueel, Piercing, Suggestie?
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

TooskeDoor: Amy-mae
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Ik hield ervan om snachts buiten te zijn. Ik weet niet waarom maar ik hield ervan om mensen te kijken op dit uur van de dag .ehhhh nouja nacht. Met regelmaat ging ik naar mijn favoriete park en zat dan met mijn oortjes en mijn verhalen boekje om te k..."
02-03
8.0
Maaike En Haar... - 14Door: Boris Verhaal
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Bdsm, Daddy, Jong En Oud, Likken, Neuken, Onderdanig, Opdracht, Pijpen, Slet, Sletje, Spanking, Zweep,
"Maaike staarde nog steeds uit het raam. Ze had nu het verschil geconstateerd tussen twee type meesters Frank, die begaan met haar was. Die haar alles geleerd had, streng was, maar met veel liefde haar alle beginselen van haar rol bijgebracht had. Ni..."
02-03
8.5
Onverwachte Verlangens ... - 34Door: NickSchrijvers
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Bdsm, Lesbienne, Wellness,
"Met het adres van Hans voor een priv wellness, ging Jade de volgende morgen aan de slag. Gelukkig bleek de eigenaar van de wellness ook op zondag bereikbaar te zijn en legde Jade contact met hem. Vurig hoopte Jade dat er woensdag nog een uitgebreid ..."
02-03
9.0
Nadi's Leven - 20Door: Riba Sova
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Bdsm, Biseksueel, Piercing,
"Het is in middels al weer vier dagen geleden na ons camper avontuur en de planning is een beetje anders gelopen dan ik dacht. Natuurlijk konden we niet de volgende dag weg want er was nog veel te regelen. Anne moest nog voor afspraken, die ze gemaakt..."
02-03
9.4
Bdsm Tieners Op... - 4Door: AnoniempieXxX
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: 18 Jaar, Bdsm, Beffen, Betrapt, Bikini, Biseksueel, Bondage, Naaktstrand, Neuken, Pijpen, Tiener, Vastgebonden, Zwemmen,
"De 18 jarige sub ligt nog steeds vastgebonden in het hete zand te wachten op de aandacht van haar vrienden. De 3 kijken haar aan terwijl ze aan het overwegen zijn wat exact te doen met haar. Dylan gaat rommelen door de tas van Lotte en zijn aandacht ..."
01-03
9.2
Slavin Vera - 18Door: Slavinvera
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Bdsm, Cuckold, Cuckolding, Gebruikt, Meester, Slavin, Vernederen,
"Aangezien mijn verhalen een serie verhalen zijn, raad ik je wel aan om bij het begin te beginnen. Hier stel ik mezelf voor en beschrijf ik mezelf. Mocht je nog even terug willen lezen hoe ik, of andere personen eruit zien, dan kan je mijn profielpagi..."
01-03
9.3
Onderdanig - 6Door: Karen
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Dieren, Honden, Milf, Onderdanig,
"De volgende maandag werd ik wakker en zag op mijn telefoon een herinnering van Else jurk en kousen aan, verder niks. Geen ondergoed in ieder geval. Ik pakte de kleren uit de kast en ging naar de badkamer om me te douchen en aan te kleden, o..."
29-02
8.9
Mijn Drie Vrouwen - 14Door: Ronald Raw
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Dominantie, Neuken, Oraal, Sub,
"Als Wendy mijn pik volledig heeft schoongelikt wenk ik haar en ze volgt me het huis in, naar boven naar de grote badkamer waarna we samen in de douche lopen en Wendy mij volledig wast. Ik geef haar te kennen dat ze rustig kan douchen, ik ga mezelf a..."
29-02
9.6
Fleur Naar De... - 3Door: Gert-Jan 8878
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Ardennen, Beffen, Biseksueel, Dieren, Honden, Lesbienne, Ontvoerd, Pijpen, Rape, Trio, Verkracht,
"De rest van de dag verliep vrij rustig, hoewel Fleur en Oona, zittend op de bank, zich dondersgoed realiseerden dat ze uiterst kwetsbaar waren, volledig naakt in het huis aanwezig zijn met 3 hitsige mannen n een hond die er ook wel raad mee wist. Ge..."
28-02
9.0
Bdsm Tieners Op... - 3Door: AnoniempieXxX
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: 18 Jaar, Bdsm, Beffen, Biseksueel, Bondage, Doggystyle, Kut, Kutje, Meester, Missionaris, Naakt, Naaktstrand, Neuken, Parkeerplaats, Slavin, Strand, Tepelklemmen, Tiener, Trio, Vastgebonden, Vernederen, Vrienden, Zweep,
"Eenmaal aangekomen op de parkeerplaats bij het strand is Sofie weer volledig bij zinnen en realiseert ze zich dat ze zo meteen bekeken zou gaan worden door tientallen mensen. Ze is nog steeds botergeil van haar eerste orgasme en daardoor vindt ze het..."
28-02
9.3
Onverwachte Verlangens ... - 33Door: NickSchrijvers
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Bdsm, Dochter, Lesbienne, Moeder, Openbaar, Sexshop,
"Opgewonden zat Jade op de bank toe te kijken hoe Paula en Fien beneden met elkaar op het bondagebed lagen te vrijen. In standje 69 en geknield tussen elkaars benen, likten de meiden elkaar flink af en aanschouwde Jade dan ook de nodige orgasmes. Alle..."
28-02
9.6
Een Duwtje In... - 5Door: Mickey Hard
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Bdsm, Dochter, Jong En Oud, Meesteres, Moeder, Sissy, Slaaf, Straf, Studenten, Vader, Zweep,
"De zondag was gekomen dat ik weer had afgesproken met Lynn. Ik was zo geil geworden van alles wat Kurt mij gestuurd had, maar ik had me ingehouden. Alle geilheid zou ik vandaag op zijn dochter Lynn botvieren. Zo dat ik in de trein naar Leuven en ik v..."
27-02
8.5
Klik hier voor meer...