61.792 Gratis Sexverhalen
Klik hier voor meer...
Datum: 10-02-2024 | Cijfer: 8.8 | Gelezen: 5876x
Lengte: Lang | Lezers Online: 0
Dit is het vervolg op: Maaike En Haar Daddy - 10
De week na de vakantie met haar vader en de avonturen met de winkelier, kwam Maaike op zaterdag thuis en daar wachtte haar meteen een verrassing: Frank appte dat hij thuis was en of ze de avond erna op bezoek kon komen. Maaike’s hart maakte een sprongetje en ze appte juichend terug: Natuurlijk. Ik ben er morgen.

Helemaal opgewekt zorgde Maaike voor de vakantiewas en verzorgde zichzelf van top tot teen in de badkamer. Eindelijk was het zondagavond geworden en kon ze naar Frank toe. Ze belde aan en werd even later door Frank binnengelaten. Die kuste haar nadat de deur was dichtgevallen meteen vol op de mond en nam haar in zijn armen. Wild voelde hij aan haar lijfje dat hij zolang had moeten missen. Maaike voelde het allemaal met genoegen aan. Ze bemerkte hoe geil Frank stond aan zijn dikke paal in zijn broek. Frank liet er geen gras over groeien. In de gang draaide hij haar om, liet haar gebukt steunen tegen de muur en slingerede het gele zomerjurkje van Maaike over haar rug. De lichtgroene string trok hij kapot zodat ze meteen helemaal voor hem klaar stond.

Ongeduldig trok hij zijn gulp los en deed zijn broek en onderbroek naar beneden. Eindelijk had hij zijn paal in zijn hand en duwde tussen haar kutlippen door in haar natte kutje. Wild begon hij te stoten en genoot met volle teugen van haar nauwe kutje. Maaike hoorde en voelde hem hijgen in haar nek. Zijn vingers gingen over haar billen en speurden naar haar kontgaatje. Hij liet een vinger in haar kontje glijden en gromde goedkeurend toen dat soepel verliep omdat Maaike met glijmiddel in haar kontje liep. Precies zoals hij het wilde. Hij bedacht zich niet langer en pakte zijn paal uit haar kutje en plaatste die voor haar kontje: ‘Dit geile nauwe kontje heb ik zo gemist, lekker teefje. Pak aan, mijn paal in je kont!’ Hard stootte Frank toe en liet Maaike kreunen.

Ze was gewend dat hij haar te pas en te onpas in haar kontje nam, maar het was nu al even geleden. De winkelier had haar wel in haar kont genomen, maar zijn pik was beduidend kleiner dan die van Frank. Maaike probeerde zich te ontspannen, maar dat viel niet mee want Frank begon haar meteen in hoog tempo te neuken. Zijn pik begroef hij diep in haar nauwe kontgaatje en kwam daardoor hard tegen haar zachte billen aan. Met glazige ogen keek hij toe hoe zijn pik in haar nauwe aars verdween en hoe Maaike lag te steunen en te kermen. Het was teveel voor alle geile opgekropte gevoelens voor Frank. ‘Op je knieën voor me!’ Maaike draaide zich razendsnel om en ging voor Frank op haar knieën zitten, met haar billen op haar voeten steunend en haar mond geopend. Frank rukte nog twee keer aan zijn paal en liet zich toen gaan. Straal na straal loosde hij in haar mond. Onder luid gebrul kwam hij klaar en stopte daarna zijn pik in haar mond. ‘Pijp me sletje, maak hem schoon voor me.’ Maaike voldeed gretig aan die opdracht en genoot van alle druppels sperma die nog uit zijn pik kwamen. Smaakvol slikte ze zijn zaad door en keek Frank daarbij doorlopend aan.

Toen de laatste druppels in haar keel waren verdwenen, trok Frank zijn broeken op en gebood Maaike mee te lopen naar de woonkamer. Frank schonk een paar glazen wijn in en ze toastten. In stilte genietend van de wijn en van elkaar, dicht tegen elkaar aan zittend, tikten de minuten weg. Maaike voelde dat er iets was. Frank was anders vol met vragen en belangstelling en nu had hij nog niet gevraagd naar haar tijd zonder hem en haar vakantie met haar vader. Hij zou haar anders met veel belangstelling uithoren. ‘Wat is er, Frank,’ daarbij haar rol als onderdanige die “meester” behoort te zeggen even vergetend. Frank schraapte zijn keel en begon: ‘Euh, Maaike, ik euh, ik heb slecht nieuws.’ ‘Wat dan, Frank? Je bent toch niet ziek?’ ‘Nee, dat gelukkig niet,’ glimlachte Frank. ‘Maar, zoals je weet heb ik een poosje in het buitenland gewerkt.’ ‘Klopt ja, en je bent nu gelukkig weer terug,’ zei Maaike met grote ogen en schurkte zich nog eens tegen hem aan. ‘Klopt, Maaike, maar dat is maar heel even. Ze willen me daar in Australië voorgoed hebben en hebben me een baan aangeboden die ik gewoonweg niet kon weigeren. Ik ga dus weg. Morgen komen de verhuizers en die pakken alles voor me in en dan vertrek ik.’ ‘Nee, nee, nee, nee, niet doen, neeeeeeeee,’ schreeuwde Maaike. ’Dat kun je niet maken. En dan laat je mij hier alleen?’

Maaike begon hard te huilen en Frank legde zijn hand om haar schouders heen. Hij had enorm tegen deze confrontatie opgezien en had het steeds uitgesteld. Langer kon niet met de boodschap wachten. Hij wist al weken dat de verhuizers morgen zouden komen. Hij liet Maaike uithuilen en streelde haar over haar rug. Sprak haar bemoedigend toe en zei dat ze nu op eigen benen moest gaan staan. ‘Maar dat wil ik helemaal niet. Ik wil jou!’ huilde Maaike. Frank liet haar tot bedaren komen en liet haar tegen zijn lichaam aankruipen. Eigenlijk wilde Maaike erin kruipen. Ze voelde zich altijd zo veilig bij hem. Het was zo vertrouwd. En nu was dat ineens over. Ze klemde zich aan hem vast in de hoop dat hij dan niet weg zou gaan. Frank liet haar begaan en wachtte tot het snikken over was. ‘Kom je dan niet meer terug?’ ‘Die kans is klein, Maaike. Buiten jou heb ik hier geen familie en ik moet daar weer een nieuw leven opbouwen. Ik heb niet voor niets gevraagd weer meer toenadering tot je vader te zoeken.’ ‘Je wist dit dus al lang?’ ‘Ik wist dat er een kans was dat ik definitief weg zou gaan ja.’

Maaike kon het nauwelijks bevatten wat dat voor haar zou betekenen. Nooit meer Frank. Nooit meer naar hem toe. Nooit meer genomen worden zoals alleen hij dat kan. Nooit meer bdsm sessies met klemmetjes, plugjes, touw. Nooit meer bijzondere opdrachten uitvoeren. Nooit meer die bemoedigende opbeurende berichten van hem als het even wat minder ging. Nooit meer de hulp bij haar lessen op school. Nooit meer verwend worden met die mooie setjes. Nooit meer haar lichaam compleet beschikbaar stellen voor hem. Ze kon het niet geloven dat dat in één klap over was. Ze was gelukkig wel de laatste weken gewend geraakt aan zijn afwezigheid, maar dolblij te zien dat hij er weer was. En nu….

Frank nipte weer van zijn wijn en bemerkte beweging bij Maaike. Die stond op en ging naar de badkamer. In de spiegel kijkend maakte ze haar betraande gezicht weer in orde en deed nieuwe mascara op. Die was helemaal doorgelopen. Ze dacht even na. Ze wilde toch een onuitwisbaar afscheid met hem doen. Hoe kon ze dat nou het beste doen? Eigenlijk wist ze het wel. Bij binnenkomst was hij bijna meteen op haar kontje afgegaan. Ze wist hoe gek hij was op haar billen en haar toegankelijke kontgaatje. Hij was al een keer klaargekomen, dus nu zou het allemaal wat langer duren. Ze zou ervoor zorgen dat haar kontje hem een fantastische avond zou bezorgen. En dat zou het haar dan ook doen. Want zijn lust, was haar lust. In de badkamer kleedde ze zich helemaal uit. Ze bekeek zich voor de laatste maal in de spiegel en vertrok richting de woonkamer. Vlak voor de deur ging ze op haar knieën zitten, deed de deur open en draaide zich op haar knieën om. Langzaam kroop ze achteruit in de richting van Frank die zijn adem inhield toen hij het geile wiebelende kontje van Maaike op zich af zag komen. ‘Kijk eens meester, naar mijn billen. Ziet u hoe mijn billen draaien voor u? Ziet u hoe mijn lijf helemaal klaar is voor u? Wilt u mij hebben, meester? Wilt u me vanavond voor het laatst hebben en me heel hardhandig duidelijk maken dat ik uw teefje ben?

Frank wist niet wat hij hoorde. Dit was wel het laatste dat hij verwacht had. Hij had gedacht dat Maaike zich zou opfrissen en weggaan, maar dit was wel de totaal de andere kant op. Nog nooit had hij haar zo onderworpen zichzelf zien aanbieden. Als dit het afscheidscadeau van Maaike aan hem was, was het wel een fantastisch afscheidscadeau. Hij zag haar malse billen draaien, waardoor af en toe haar natte kutje en nauwe kontgaatje zichtbaar waren. Steeds dichterbij kwam ze met dat fantastische lijfje van haar. Hij kon zich niet meer inhouden en liep op haar af. Hij pakte haar bij haar haren en sleurde haar onverwacht en hard met zich mee naar de bank. Hij ging zitten en gebood Maaike voorover op zijn schoot te gaan liggen. ‘Je meester een beetje gek maken..? Kun je wel, sletje?’ Klets. KLETS!!! Hard sloeg hij haar op haar kont. De twee klappen werden gevolgd door nog een flink aantal. Maaike lag onderworpen op zijn schoot en incasseerde het pak voor haar billen. Ze kon merken dat ze Frank geil had gemaakt. Hij sloeg haar harder dan anders. Ze kon het hebben, maar om hem te behagen gilde ze het bij elke slag uit en liet haar lichaam schokken. Keurig telde ze mee. ‘Eén, dank u meester, auw, twee, auw, dank u meester, drie….’

Frank was nog steeds door het dolle heen. Het slaan op haar billen had hem gek gemaakt van geiligheid en het bedanken voor elke klap op haar mooie kont maakte het helemaal dat hij zich heel erg moest bedwingen om niet de controle kwijt te raken. Hij sleurde haar aan haar haren van zijn schoot en gebood haar op haar knieën voor hem. Wild trok hij zijn broeken naar beneden en duwde zijn pik in haar mond. Normaliter liet hij haar even sabbelen en wennen maar nu niet. Hij pakte haar hoofd met twee handen beet en duwde zijn lul zo haar keel in. Maaike’s ogen werden groot en ze zoog met zijn lul nog een teug adem in. En dat was maar goed ook, want toen Frank zijn lul tot aan zijn wortel in haar mond had zitten, hield hij haar hoofd stevig vast zodat Maaike nauwelijks aan ademen toekwam. Hij keek nauwgezet toe en trok toen terug zodat Maaike met betraande ogen hapte naar adem. Meteen moest ze ook hoesten waardoor er ook veel slijm meekwam. Frank had geen medelijden met haar. Weer duwde hij zijn pik haar mond en opnieuw tot in haar keel. Nu niet zolang als daarnet, maar nu begon hij haar in haar keel te neuken. Maaike probeerde zo goed mogelijk te ontspannen om zijn lul steeds opnieuw toegang te geven tot haar keel. Frank voelde met een hand aan haar keel en voelde zo zijn eikel heen en weer gaan, terwijl hij met de andere hand haar haren stevig in een knot hield, zodat Maaike zich niet kon terugtrekken.

Weer trok hij zich terug en sloeg met zijn pik hard in haar gezicht. Maaike kromp even ineen. Zijn pik stond zo hard dat het als een staaf overkwam die haar sloeg. Frank genoot ervan haar zo te zien terugdeinzen. Ze had zich aangeboden om hardhandig gebruikt te worden en dat was hij beslist van plan te gaan doen. Nogmaals sloeg hij haar in het gezicht, zo hard dat Maaike heel hard ‘auw’ riep. Frank zat erop te wachten dat ze een kreet zou geven. Met zijn vrije hand gaf hij haar een harde klap op haar andere wang. ‘Hier teef, ik zal je leren wat het is om hardhandig aangepakt te worden, slet.’ Klets! Weer gaf hij haar een klap in haar gezicht, nu op de andere wang. Maaike had vroeger wel eens een draai om haar oren gehad, maar dit voelde toch heel anders aan. Het was ook vernederend om zo geslagen te worden en toch geilde haar toch ook weer op. Klets! Klets! Nog een keer een klap op beide wangen waardoor Maaikes hoofd heen en weer ging. Haar wangen gingen gloeien.

Frank pakte ondertussen de klemmetjes en maakte die vast aan haar tepels. Nog maar net bekomen van de slagen in haar gezicht, kreeg Maaike totaal andere pijnprikkels. Vervolgens trok hij aan haar haren mee naar de speelkamer, zoals ze het altijd noemden. Hij bond haar daar voorover vast aan de tafel die er stond. Het was een speciaal speeltafel die ze al vaker hadden gebruikt. Aan alle poten waren riemen, waaraan de polsen en enkels van Maaike werden vastgebonden. Frank overzag het geheel en vond het er verschrikkelijk geil uitzien. Het weerloze lijfje van Maaike compleet aan hem overgeleverd. Wat zou hij dit gaan missen!

Vanaf de wand pakte hij een zweep. ‘Je wilde het voelen vandaag hè, dat het de laatste keer was, slet. Je zúlt het voelen.’ Daarmee gaf hij een eerste slag op haar billen. Maaike gilde het uit. Frank sloeg haar op haar rug op haar billen en haar benen, maar nooit te hard en zeker niet te vaak op dezelfde plaats. De volgende dag mochten de striemen niet meer zichtbaar zijn. Maaike schokte op bij iedere slag, maar kon toch genieten van de bijzondere gloed die de slag naliet. Het weerloos overgeleverd zijn, maakte haar bovendien ook erg geil. Frank had zich inmiddels uitgekleed en liep met een enorme stijve paal rond. Hij zag hoe Maaike er begerig naar keek. Hij stopte met het slaan, bang dat het te lang zichtbaar zou zijn en dan had Maaike het een en ander uit te leggen. Hij ging achter haar staan en zette zijn pik voor het nat geworden kutje van Maaike. Het sletje werd altijd nat als hij haar zo behandelde, maar nu leek het wel extra nat. Hij besloot zijn pik in één keer erin te rammen. Haar natte kutje liet dat wel toe, maar ze was niet gewend om met zo’n harde stoot genomen te worden. Maaike schokte op in haar riemen maar ze kon geen kant op.

Frank begon haar stevig te neuken. Het duurde niet lang of het genot kreeg al snel weer de overhand bij Maaike. Ze lag te kermen en Frank hoorde al snel aan haar ademhaling en gedrag dat ze dichtbij een orgasme zat. ‘Nee, je mag nog lang niet klaarkomen, slet, nog lang niet.’ ‘Ah, meester, toe.’ Het antwoord van Frank was een paar harde slagen op haar billen: Klets! Klets! Klets! ‘Auw’ schreeuwde Maaike. ‘Ik was toch duidelijk, slet?’ ‘Ja, meester, dat was u.’ Door de harde kletsen was het aanstormende orgasme ook enigszins gedimd. Frank neukte weer harder door en keek naar zijn pik die helemaal in haar kutje verdween en glinsterend tevoorschijn kwam. Nat genoeg om het zo in haar kont te kunnen steken dacht hij.

Frank trok zich terug hetgeen weer een kreet van teleurstelling ontlokte bij Maaike. Weer gaf Frank haar een paar harde klappen op haar kont. ‘Ik was toch duidelijk, slet?’ Maaike zei niets meer en beet op haar tanden. Frank trok de malse billen van Maaike uit elkaar en ontblootte zo haar nauw gesloten kontgaatje. Het gaatje dat hem altijd zoveel meer genot opleverde. Al vanaf de eerste keer dat hij Maaike in haar kont neukte, had hij dat gevoel. Vooral in het begin was hij erg voorzichtig geweest met haar kontje, maar in de maanden en jaren erna kon hij haar steeds harder nemen in haar intiemste gaatje. En hij bemerkte ook dat het Maaike vooral genot gaf omdat ze zich gewild voelde en hem kon geven wat hij het liefste wilde. Hij bedacht zich niet langer. Zijn laatste avond met haar zou in haar kont eindigen. En hij zou ervoor zorgen dat ze ook morgen zou voelen dat hij haar diep in haar kontje had geneukt.

Hij boog zich voorover en spuugde op haar kontgaatje. ‘Zo, teef, na al die tijd dat ik je kont heb kunnen neuken, moet dit wel genoeg zijn voor dat slettegaatje van je. Ik ga dat lekkere kontje van je neuken. En ja, je mag kermen!’ Met die woorden plaatste hij zijn lul voor de anus van Maaike en begon hard te duwen. Meteen schoot zijn eikel voorbij haar kringspieren en was zijn pik voor een derde in haar kont verdwenen. Maaike schokte op, want zo hard en pijnlijk had ze het niet verwacht. ‘Aaaauuwww, ooooh, mijn kontje…aaaaaahhhh…’ De kreten klonken als muziek in de oren van Frank en hij duwde als antwoord zijn pik nog dieper in haar kont. Weer gilde Maaike het uit: ‘Aaaaah, auuuww…..voorzichtig alstublieft, meester..’ Frank trok zich niets van haar geklaag aan maar begon haar te neuken. Hij was vandaag al eerder in haar kont geweest en nog niet eerder had hij haar twee keer op één dag in haar nauwe aars genomen. Hij kon ook merken dat na die eerste keer veel glijmiddel dat Maaike standaard van tevoren in haar kontje deed, verdwenen. Zijn paal bewoog zich dus stroef in haar kontje, hetgeen het voor Maaike best wel pijnlijk maakte.

Frank liet nog wat spuug op zijn lul en haar kontgaatje vallen en smeerde dat uit over zijn pik. Daardoor gleed hij wat gemakkelijker naar binnen en kon Maaike aan ontspannen gaan denken. Frank’s halen werden steeds langer net zolang totdat zijn pik helemaal in haar kont was verdwenen en bij het terugtrekken zijn eikel zichtbaar werd om vervolgens weer diep in haar darmen te rammen. ‘Waar zit mijn pik in, teefje?’ ‘In mijn kont, meester.’ Wat doe ik met je, sletje?’ ‘U neukt mijn kontje, meester.’ ‘Van wie is die kont, hoertje van me?’ ‘Die kont is van u, meester. U mag ermee doen wat uw wilt. Doe me maar pijn, meester. Als u dat genot geeft, is het goed. Daar is mijn kont voor.’

Frank genoot er steeds weer van. Hij stelde dit soort vragen bijna altijd en Maaike antwoordde precies met de woorden die hij graag hoorde. Het verhoogde zijn genot enorm en moest zich echt beheersen om niet als een beest tekeer te gaan in haar kont om zijn lading zaad te lozen. Hij wilde zolang het kon genieten van de nauwheid van haar kont, terwijl zijn pik diep haar darmen ingaat. Het pulserende kontgaatje molk hem altijd uit en vanavond leek dat nog wel erger te zijn dan anders. Maaike lag te steunen en te kermen. Ze was vaak door Frank in haar kont genomen, maar ze merkte dat het nu zwaarder was dan andere keren omdat het de 2e keer op één avond was dat Frank haar kont nam en omdat het droger aanvoelde in haar kont. Maar ze hield vol, beantwoordde braaf de vragen en daagde hem zelfs nog een beetje uit door te vragen: ‘Vindt de meester mijn kontje lekker? Heb ik een lekker kontje, meester? Vindt u het fijn om mijn kontje te neuken? Geeft mijn nauwe kont u genot, meester?’

‘Ja, slet, je hebt een lekkere kont. Misschien wel de lekkerste kont die ik ooit zo hard en diep heb kunnen neuken. Godsamme, wat een geile kont heb jij. En ja, jouw kont is van mij. Alleen voor mijn lul bestemd. Pak aan, teef. Neem die lul in je kont. Dieper in je hete darmen met die pik! Oh, neuken sletje. Je kont is zo lekker. Dat vindt jij ook, hè?’ ‘Ja, meester, ik vind ook dat ik een lekker kontje heb..’ En dat was precies wat Frank wilde horen. Hij trok zich onverwacht terug uit de kont van Maaike, die daarop wijd open bleef staan. Meteen liep hij om de tafel heen naar haar mond toe en duwde zijn pik tegen haar lippen aan. ‘Pijp me slet, open je mond en proef maar of je je kont echt lekker vindt!’ Maaike opende haar lippen waardoor de besmeurde pik meteen voor de helft in haar mondje verdween. Frank pakte haar hoofd vast en begon haar weer diep in haar keel te neuken.

Maaike moest zich heel even vermannen van deze onverwachte aanval, maar kon haar kokreflexen inhouden. Frank trok zich terug en smeerde zijn pik door haar hele gezicht. ‘En teefje, smaakte je kont lekker?’ teemde hij. ‘Ja, meester,’ antwoordde Maaike. Ze loog een beetje, want Frank had haar hard en diep genomen en ze proefde daardoor de bitterheid van haar kont. Maar ze durfde daarover niet te klagen. Frank had de flits van walging op haar gezicht gezien en genoot. Hij wist wat te doen. Hij liep weer naar de andere kant, waar Maaike’s kontje weerloos lag te wachten. Het kontgaatje stond nog een beetje open. Frank duwde zijn pik ertegenaan en zette meteen door, waardoor zijn paal helemaal haar kont inschoof. Maaike kermde dat het een lieve lust was en Frank voelde hoe haar kont om zijn lul heen kneep terwijl hij haar weer begon te neuken. Weer maakte hij zijn halen heel lang zodat hij met harde ploffen tegen haar billen aan zo diep mogelijk in haar kontje kwam.

Weer trok hij zich terug en weer liep hij naar haar gezicht. Hij hield zijn pik onder haar neus en zag hoe Maaike rook aan zijn lul. ‘Wat ruik je, sletje?’ ‘Mijn kont, meester.’ Frank smeerde weer zijn pik over haar gezicht. ‘Allemaal kont op je gezicht, Maaike, allemaal jouw kont!’ En wild duwde hij zijn lul in haar mond. Maaike probeerde de smaak en de geur te negeren en zoog dapper aan zijn lul. Frank genoot. Eigenlijk wilde hij klaarkomen, maar hij besloot het als een cadeautje achter te laten in het lichaam van Maaike. Hij trok zich terug uit haar mond en liep naar de ladekast. Daar haalde hij een stevig formaat buttplug uit en liep weer naar haar kont. Weer zette hij zijn enorme pik tegen haar roodpaarse gaatje, dat het vandaag enorm te verduren kreeg. Hij wist dat het moest, want ze wilde dat ze lang zou voelen dat dit de laatste keer was.

Hij ramde zijn pik in één keer in haar kont en liet haar even bijkomen van die gemene stoot in haar darmen. Toen begon hij haar in een hoog tempo te neuken. ‘Je kont melkt me uit, teefje. Je weet dat je dat altijd doet met je geile kont, is het niet slet?’ ‘Ja, meester, mijn kont maakt u altijd gek en ik maak u graag gek met mijn kontje.’ ‘Oh, zeker, teef, je kont zet me nu echt op het randje en ik moet klaarkomen. Ik ga klaarkomen in je geile kont. Zo diep mogelijk zodat je lang kan nagenieten van mijn zaad in je kont. Ooooh, ja, neuken, slet, ik neuk je kont. Je kont ooooh… je kont…jaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.’ Frank duwde zijn pik zo diep mogelijk in haar kont en spoot al zijn zaad in Maaike’s darmen. Het was een enorme hoeveelheid.

Maaike die voelde hoe het tempo haar bijna teveel werd, merkte dat zijn lul ging zwellen en wist dat hij ging klaarkomen. Dat was voor haar het teken om met haar kringspieren te gaan knijpen om Frank extra genot te geven als hij klaarkwam. Ze hoorde hem brullen en dat wond haar zo enorm op altijd. Ze wist dan dat ze het goed gedaan had en hij trots was op haar. Maar de euforie bij Maaike verdween wel toen ze zich realiseerde dat dit de laatste keer was dat ze haar meester behaagde. Ze voelde hem nog een paar harde stoten maken en voelde toen hoe hij zich terugtrok. Meestal bleef hij langer in haar kont, maar nu voelde ze hoe haar kontgaatje open bleef staan toen zijn lul eruit was. Dat was niet voor lang, want Frank stopte meteen de buttplug erin. ‘Knijpen met je kont, sletje.’ Maaike gehoorzaamde en Frank maakte haar los.

Moeizaam kwam Maaike overeind en Frank nam haar in haar armen en droeg haar naar het bed. Daar vleide hij haar neer en boog zich over haar kutje heen. Hij begon haar vurig te likken en te vingeren, terwijl de buttplug voorkwam dat het zaad uit haar kont liep. Het was een vreemd gevoel. Deze grote plug had ze nog niet eerder gehad, maar na zijn lul kon ze die prima hebben. De combinatie van zijn likken tong over haar kutje en klitje, maakte haar gek en het orgasme dat al zolang net onder de radar zat, kwam ineens opstomen. Frank voelde aan haar lichaam dat ze weer op het randje kwam en zei gesmoord in haar kutje dat het mocht. ‘Ooh, dank u, meester,’ antwoordde Maaike dankbaar en vervolgens liet ze zich gaan. Het opgekropte orgasme overweldigde haar gehele lichaam dat heftig lag te schokken. Ze kreunde dat het een lieve lust was en Frank ging door met likken tot haar lijfje weer tot rust was gekomen. Daarna kroop hij naast haar en trok haar tegen zich aan.

Maaike lag enige tijd heerlijk tegen Frank aan. Haar lijf deed pijn op verschillende plekken. Daar waar de zweep haar net iets harder had geraakt, was het erg gevoelig. En vooral haar kontgaatje dat vandaag zoveel te verduren had gehad, was erg gevoelig. De plug brandde een beetje, maar ze klaagde niet. ‘De plug zit in je kontje, zodat je morgen nog mijn zaad in je hebt,’ gaf Frank aan, die haar gedachten leek te lezen. ‘Tenzij je natuurlijk naar het toilet moet, maar anders is het een mooi aandenken. ‘Kun je echt niet blijven,’ smeekte Maaike. ‘Ik zal alles voor je doen. Nog meer dan nu’. Frank keek haar aan, vol liefde en verdriet, maar was resoluut. ‘Nee, schat, dit moet ik doen. Je moet je eigen pad gaan vinden. Het is er de tijd voor. Ik ben blij dat je weer op goede voet met je vader bent, zodat je een stabiele thuissituatie hebt. Je moet het nu zelf gaan doen, Maaike, en je studie gaan afmaken. Jouw toekomst is hier.’ ‘Ja, maar, dat wil ik niet. Ik wil jou,’ barstte Maaike weer in huilen uit. Frank antwoordde niet meer, wetend dat alles wat hij zou zeggen het erger zou maken. In plaats daarvan wreef hij over haar schouders en kroelde met haar haren. ten slotte pakte hij haar op en droeg haar naar het bad, dat inmiddels was volgelopen. Samen ging ze erin en zaten zwijgend in bad, voor het laatst genietend van elkaars warmte en lichaam.
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

TooskeDoor: Amy-mae
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Ik hield ervan om snachts buiten te zijn. Ik weet niet waarom maar ik hield ervan om mensen te kijken op dit uur van de dag .ehhhh nouja nacht. Met regelmaat ging ik naar mijn favoriete park en zat dan met mijn oortjes en mijn verhalen boekje om te k..."
02-03
8.0
Maaike En Haar... - 14Door: Boris Verhaal
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Bdsm, Daddy, Jong En Oud, Likken, Neuken, Onderdanig, Opdracht, Pijpen, Slet, Sletje, Spanking, Zweep,
"Maaike staarde nog steeds uit het raam. Ze had nu het verschil geconstateerd tussen twee type meesters Frank, die begaan met haar was. Die haar alles geleerd had, streng was, maar met veel liefde haar alle beginselen van haar rol bijgebracht had. Ni..."
02-03
8.3
Onverwachte Verlangens ... - 34Door: NickSchrijvers
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Bdsm, Lesbienne, Wellness,
"Met het adres van Hans voor een priv wellness, ging Jade de volgende morgen aan de slag. Gelukkig bleek de eigenaar van de wellness ook op zondag bereikbaar te zijn en legde Jade contact met hem. Vurig hoopte Jade dat er woensdag nog een uitgebreid ..."
02-03
9.0
Nadi's Leven - 20Door: Riba Sova
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Bdsm, Biseksueel, Piercing,
"Het is in middels al weer vier dagen geleden na ons camper avontuur en de planning is een beetje anders gelopen dan ik dacht. Natuurlijk konden we niet de volgende dag weg want er was nog veel te regelen. Anne moest nog voor afspraken, die ze gemaakt..."
02-03
9.4
Bdsm Tieners Op... - 4Door: AnoniempieXxX
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: 18 Jaar, Bdsm, Beffen, Betrapt, Bikini, Biseksueel, Bondage, Naaktstrand, Neuken, Pijpen, Tiener, Vastgebonden, Zwemmen,
"De 18 jarige sub ligt nog steeds vastgebonden in het hete zand te wachten op de aandacht van haar vrienden. De 3 kijken haar aan terwijl ze aan het overwegen zijn wat exact te doen met haar. Dylan gaat rommelen door de tas van Lotte en zijn aandacht ..."
01-03
9.2
Slavin Vera - 18Door: Slavinvera
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Bdsm, Cuckold, Cuckolding, Gebruikt, Meester, Slavin, Vernederen,
"Aangezien mijn verhalen een serie verhalen zijn, raad ik je wel aan om bij het begin te beginnen. Hier stel ik mezelf voor en beschrijf ik mezelf. Mocht je nog even terug willen lezen hoe ik, of andere personen eruit zien, dan kan je mijn profielpagi..."
01-03
9.3
Onderdanig - 6Door: Karen
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Dieren, Honden, Milf, Onderdanig,
"De volgende maandag werd ik wakker en zag op mijn telefoon een herinnering van Else jurk en kousen aan, verder niks. Geen ondergoed in ieder geval. Ik pakte de kleren uit de kast en ging naar de badkamer om me te douchen en aan te kleden, o..."
29-02
8.9
Mijn Drie Vrouwen - 14Door: Ronald Raw
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Dominantie, Neuken, Oraal, Sub,
"Als Wendy mijn pik volledig heeft schoongelikt wenk ik haar en ze volgt me het huis in, naar boven naar de grote badkamer waarna we samen in de douche lopen en Wendy mij volledig wast. Ik geef haar te kennen dat ze rustig kan douchen, ik ga mezelf a..."
29-02
9.6
Fleur Naar De... - 3Door: Gert-Jan 8878
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Ardennen, Beffen, Biseksueel, Dieren, Honden, Lesbienne, Ontvoerd, Pijpen, Rape, Trio, Verkracht,
"De rest van de dag verliep vrij rustig, hoewel Fleur en Oona, zittend op de bank, zich dondersgoed realiseerden dat ze uiterst kwetsbaar waren, volledig naakt in het huis aanwezig zijn met 3 hitsige mannen n een hond die er ook wel raad mee wist. Ge..."
28-02
9.0
Bdsm Tieners Op... - 3Door: AnoniempieXxX
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: 18 Jaar, Bdsm, Beffen, Biseksueel, Bondage, Doggystyle, Kut, Kutje, Meester, Missionaris, Naakt, Naaktstrand, Neuken, Parkeerplaats, Slavin, Strand, Tepelklemmen, Tiener, Trio, Vastgebonden, Vernederen, Vrienden, Zweep,
"Eenmaal aangekomen op de parkeerplaats bij het strand is Sofie weer volledig bij zinnen en realiseert ze zich dat ze zo meteen bekeken zou gaan worden door tientallen mensen. Ze is nog steeds botergeil van haar eerste orgasme en daardoor vindt ze het..."
28-02
9.3
Onverwachte Verlangens ... - 33Door: NickSchrijvers
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Bdsm, Dochter, Lesbienne, Moeder, Openbaar, Sexshop,
"Opgewonden zat Jade op de bank toe te kijken hoe Paula en Fien beneden met elkaar op het bondagebed lagen te vrijen. In standje 69 en geknield tussen elkaars benen, likten de meiden elkaar flink af en aanschouwde Jade dan ook de nodige orgasmes. Alle..."
28-02
9.6
Een Duwtje In... - 5Door: Mickey Hard
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Bdsm, Dochter, Jong En Oud, Meesteres, Moeder, Sissy, Slaaf, Straf, Studenten, Vader, Zweep,
"De zondag was gekomen dat ik weer had afgesproken met Lynn. Ik was zo geil geworden van alles wat Kurt mij gestuurd had, maar ik had me ingehouden. Alle geilheid zou ik vandaag op zijn dochter Lynn botvieren. Zo dat ik in de trein naar Leuven en ik v..."
27-02
8.5