62.580 Gratis Sexverhalen
Datum: 02-03-2024 | Cijfer: 9.3 | Gelezen: 3493x
Lengte: Zeer Lang | Lezers Online: 0
Dit is het vervolg op: Nadi's Leven - 19: De Camper

Op Weg

Het is in middels al weer vier dagen geleden na ons camper avontuur en de planning is een beetje anders gelopen dan ik dacht. Natuurlijk konden we niet de volgende dag weg want er was nog veel te regelen. Anne moest nog voor afspraken, die ze gemaakt had, vervanging regelen, net als ik. Voor mij was het geen probleem want Zoë, Sanne en Marjolein namen het graag van mij over toen ze hoorden wat we van plan waren. Anne klaagde een beetje dat ze eigenlijk nu niemand meer had die haar shows kon overnemen, maar ze had buiten mijn oplossing gerekend. Ilona en haar nieuwe vriendin, Susan hadden al wel eens van Anne gehoord maar toen ik ze met elkaar in contact bracht was er meteen een klik. Anne en ik zijn bij Ilona en Susan op bezoek gegaan en hebben uitgelegd wat de boekingen inhielden. Ze zagen het helemaal zitten en werden al opgewonden van het idee alleen. Susan’s enige twijfel was of ze er wel spannend genoeg uit zag maar na een korte inspectie van Anne werd alle twijfel weggenomen. Ik zou alleen de staafjes door je tepels vervangen door ringen. Die storen minder bij sessies, ze willen namelijk nog wel eens los komen als je verhit bezig bent, zegt Anne, en voor je het weet ben je ze kwijt. Ilona knik, ze heeft dit al eens ervaren en daarom dichte ringetjes genomen verteld ze. Als we Susan laten zien hoe het er bij ons uitziet is ze snel over de brug. Ik ga dat nog aanpassen als ik iemand weet die dat kan, zegt ze. Ilona en ik moeten lachen en als Susan ons vragend aankijkt leggen we uit dat Zoë, mijn dochter, het graag bij haar aanpast. Zelfs eventueel graag uitbreid, voegt Anne toe. Zoë heeft een tijdje geleden bij Anne ook alles veranderd. Door haar tepels zitten nu gesloten ringen en haar klitje is nu eindelijk ook geringd. Ze durfde dit niet omdat ze bang was het gevoel er in te verliezen, maar Zoë is een meester in het zetten van klitpiercingen. Door haar schaamlippen zitten nu ook inplaats van twee ball closure piercings, vier dichte dikke maar kleinere ringen die mooi strak zitten. Die zijn prettiger tijdens de seks en zeker zo geil. Alleen in haar klithood zit nog een Ball-piercing die netjes op haar klitje tikt. Het lijkt wel een uniform zo bij jullie te zien, lacht Susan als ze ons drieën op een rijtje ziet staan. Op naar Zoë dan maar, zegt ze. Dat is voor later we zijn al lang blij dat jullie de shows willen overnemen, zegt Anne. Dat geeft ons de vrijheid om er even tussenuit te zijn.

Een leuk stel, zegt Anne als we wegrijden en door Ilona en Susan worden uitgezwaaid. Niet zo’n typisch lesbisch koppel. Ik denk dat ze beiden Bi zijn maar gewoon van elkaar houden, wel moet er af en toe een lul in, zeg ik lachend. Zo’n beetje als wij twee, ik geef haar een kus als ik het zeg en merk dat het me een warm gevoel geeft. Daarna hebben we de garage van de camper uitgesopt. Nadat we hem op de inrit hadden omgedraaid om de buurt niet te choqueren kreeg ik pas een echt goed beeld van de uitklapbare ‘garage’. Anne heeft het zelf allemaal bedacht en daarna laten uitvoeren door een goede kennis. Jij moet hem ook wel kennen, zegt ze, je bent zeker door hem geneukt tijdens je sessie bij de heren sociëteit. Hé schat dat waren er een stuk of dertig, dus welke lul het was weet ik echt niet meer, maar als jij het zegt dan heb ik hem zeker wel ergens in mij gehad. Een van mijn gaatjes zal wel door hem gevuld zijn, maar welke weet ik echt niet. We lachen om mij verhaal als ik weer eens vertel hoe we vijfendertig lullen in ons gehad hebben en hoe we door al die pikken ondergespoten zijn. Jullie waren zo goed dat we het zelfde spelletje nog twee keer vaker bij hun hebben mogen spelen. Maar de leukste keer vond ik toen ikzelf ook mee deed, zei Anne, ik word er weer opgewonden van. Maar terugkomend op de camper, hij heeft hem goed verbouwd. Ik zie nu dat eer diverse kasten zijn weggewerkt waar touwen, zwepen en diverse BDSM attributen in zijn opgeborgen. Zelfs de open kant kan worden afgesloten met een rol zeil wat in het dak is weggewerkt. Als alles is ingeklapt en gesloten kunnen er nog steeds twee vouw E-bikes in met de nodige voorraad. Je kunt er zelfs rechtop in staan. Nu alles schoon en droog is kunnen we hem gaan bepakken voor de trip. Veel kleding hoeven niet mee te nemen. We willen zoveel mogelijk op naturisten terreinen gaan staan maar toch is warme kleding wel noodzakelijk, je weet maar nooit en we zullen echt nog wel ergens anders moeten staan.

We worden door iedereen uitgezwaaid bij ons thuis, zelfs Peter en Tine komen ons nog een goede reis wensen. Als we wegrijden staat de hele geile gemeenschap op de stoep ons uit te zwaaien. Negen personen die volgens mijn berekening allemaal al seks met elkaar en met ons hebben gehad behalve Susan maar die komen we vast nog wel een keer in bed of op een podium tegen, zeg ik lachend tegen Anne. Volgens mij was ze erbij toen Zoë, Sanne en jij een show gaven met die nietjes, zegt Anne. Ik herken haar tattoo maar ik weet niet zeker of ik toen seks met haar heb gehad. Het was toen een erg geile bedoening en iedereen zat met elkaar te vozen dus ik denk dat ik ook wel bij haar naar binnen geweest ben of zij bij mij. Tja dan moet ik dat maar inhalen als we weer thuis zijn, maar nu kijk ik eerst uit naar wat we gaan beleven. Hoe staat het met mijn kledingvoorschriften, Anne kijkt me lachend van achter het stuur aan als ze het vraagt. Ik til mijn jurkje hoog op zodat ze vol zicht op mijn lijf heeft. Houd het even zo, zegt ze en als ik mijn jurkje goed hoog houd zodat alles te zien is. Ze rijdt toeterend naast een vrachtwagen en verminderd even vaart zodat de chauffeur even lekker kan genieten. Hij laat zijn claxon hard loeien en steekt zijn duim lachend op als ik even met mijn borsten zwaai terwijl ik mijn naakte kruis in zijn richting draai. Hij geniet zichtbaar en zwaait nog een keer als we weer versnellen. Ik laat het jurkje zo vallen dat mijn kutje zichtbaar blijft. Anne kijkt lachend naar mijn blote kruis en schikt haar jurkje het zelfde. Twee naakte poesjes op de snelweg richting het zuiden. Het gaat vast leuk worden bedenk ik als mijn vingers ongemerkt tussen mijn lippen door glijden.

We kletsen veel, over onszelf, over vroeger, over hoe we zo geil geworden zijn. Ook Anne was een bedeesd meisje wat altijd netjes was en zich goed gedroeg. Geboren in Frankrijk en daar tot haar tiende gewoond. Daarna verhuisd naar Nederland, naar DenHaag tot dat ze achttien was en in onze stad kwam wonen. Ook als tiener was ze een keurig opgevoed meisje. Nooit te laat thuis, altijd goed leren en seks vond ze vies. Ze griezelde als ze een zwangere vrouw zag, vertelde ze, want dan wist ze dat ze hét gedaan hadden. Totdat ze een keer bij een oom en tante op moest passen. Ze was toen eenentwintig en vond bij hun op de pc een filmpje waar ze op zag hoe haar oom en tante seks hadden.

Gefascineerd zocht ze verder en vond nog meer filmpjes van hen. Ook een filmpje van haar tante in zwart latex met een zweep waarmee ze helemaal losging op haar oom. Dat was haar eerste orgasme, vertelde ze mij. Na drie keer oppassen zat ze de hele avond alleen nog maar te masturberen op de filmpjes van haar oom en tante. Totdat ze een keer betrapt werd, ze was zo hevig met zichzelf bezig dat ze niet in de gaten had dat ze binnen kwamen. Ze troffen daar een naakte nicht aan met een kaars in haar kutje en een filmpje van hun op de pc. Er is toen lang gepraat en besloten om het niet te vertellen aan haar ouders. Ze hadden elkaar beloofd te zwijgen over wat ze alle drie gezien hadden. Ze heeft niet meer opgepast maar is zelf op zoek gegaan naar seks. Ze heeft alles wel geprobeerd en kwam tot de conclusie dat ze te geil was voor een relatie, geen man of vrouw kon met haar gedrag goed omgaan omdat wat zij deed niet hoorde vonden de meesten. Totdat ze mij tegen kwam bij het meertje. Dit was voor haar de eerste keer dat ze een gelijke tegen kwam. En nu zitten we hier naast elkaar met een blote poes onderweg naar Frankrijk, zegt ze lachend.

Het is tijd om te tanken als we de Belgische grens naderen. Ik gooi hem nog een keer helemaal vol want ik weet de prijs in België niet, zegt Anne als ze het tankstation opdraait. Ze is een tijdje bezig want er gaat veel in en ik maak al aanstalten om even koffie te zetten. Wacht daar even mee, zegt ze, we gaan even verder rustig staan. Dan genieten we ten minste niet van de benzine lucht. Ze zet de camper iets verderop op de parkeerplaats langs de kant. We laten nu de achterkant maar dicht, zegt ze lachend als ik de koffie zet. Wel heel erg lekker dat alles zo voor handen is, bedenk ik mij. We zitten aan tafel met de deur open te genieten van een lekker warm bakkie koffie als er geklopt word. Er kijkt een meisje naar binnen en begroet ons. Hallo, gaan jullie richting Parijs?, is haar vraag. Dan verschijnt er nog een hoofd. Het is een jongen van dezelfde leeftijd, hij steekt zijn hand op en groet ons. We vroegen ons af, als dat zo is of we een eindje mee konden rijden, ze kijkt zo lief mogelijk als ze het zegt. Waar moeten jullie naar toe dan, vraagt Anne. We willen gewoon door Frankrijk trekken, zegt ze, het zou mooi zijn als we een eindje in die richting mee zouden kunnen.

Ik schat het stel begin twintig en als Anne ze binnen uitnodigt voor een kopje koffie stellen ze zich voor. Zij heet Judith en hij heet Jorg ze zijn beiden tweeëntwintig en voor het eerst samen op vakantie. Ze zijn vorig jaar tijdelijk gestopt met hun studie om een jaar iets anders te doen. En nu hadden ze met werken geld gespaard voor een trip door Frankrijk. Je hebt geluk, zegt Anne, als mijn partner het ook goed vindt mogen jullie wel een eind met ons mee. Wij proberen vandaag ergens onder Parijs te komen dus als jullie mee willen? Ze kijken elkaar blij verheugd aan en stemmen direct in. Tijdens het koffie drinken wisselen we een beetje uit over wie en wat we zijn. Dus jullie zijn net als wij een stelletje, zegt Judith lachend, nou ik heb niets tegen lesbische stellen hoor, ik vindt dat iedereen moet doen wat hij zelf wil. Ze zet een stralende lach op als ze verteld hoe ruimdenkend ze wel niet is. Jorg knikt instemmend als Judith haar relaas doet. Mij maakt het ook niets uit, zegt hij blozend, ik vindt het wel een beetje spannend. Ik geloof dat ik begrijp wat hij bedoelt als ik de bobbel in zijn broek zie. Hij fantaseert al dat hij ziet hoe wij met elkaar vrijen. Dan nog even een laatste puntje voordat we vertrekken, zegt Anne, wij zijn naturisten, weten jullie wat dat zijn? Ja dat zijn toch naaktlopers, zegt Judith, maar doen jullie dat altijd? Jullie hebben nu toch ook kleren aan net als wij? Anne lacht en tilt even snel mijn jurkje op. Ja we hebben nu wel wat aan maar niet veel dus ik hoop dat jullie je daar niet aan storen. Zowel Judith als Jorg hebben een rood hoofd als ze mijn naakte lijf in een flits zien. Je kunt nu nog beslissen, je kunt nu nog uitstappen, Anne wijst lachend naar de deur. We gaan mee, zegt Judith snel terwijl Jorg zich zichtbaar zorgen begint te maken om zijn gespannen broek.

Nou inladen dan, zegt Anne. Ze zetten hun rugzakken in de garage en nestelen zich op de bank. Gordels om we vertrekken, roept Anne van achter het stuur. Ze heeft met opzet haar jurkje weer opgestroopt en zit weer zichtbaar op haar blote billen, als we van de parkeerplaats wegrijden.

De trip is erg gezellig, Judith is een echte kwebbelkous maar wel leuk en lief. Jorg zegt niet zoveel maar kijkt heel gelukkig bij alles wat gezegd wordt. We zijn al een eind in Frankrijk als we besluiten om ergens te stoppen om te eten. O ja jullie kunnen overal stoppen hè, zegt Judith, jullie hebben alles bij je toch? Anne draait een zijweggetje in aan de Route-National om even verder aan een verlaten bosrand te stoppen. Als we stil staan draaien we de stoelen om en laten zo stiekem zien hoe we er bij zitten. Als ik opsta trek in mij jurkje netjes en vraag wat iedereen wil eten. Jorg ziet er een beetje verlegen bij en krijgt een rood hoofd als ik hem aankijk. Voel je je niet goed?, vraag ik bezorgd, je hebt een rood hoofd. Ik zie echt wel dat hij recht in het kruis van Anne kijkt die echt niet haar best doet om haar jurkje te fatsoeneren. Eh, ik heb het gewoon erg warm, zegt hij. Ja ik ook, zegt Judith lachend, ze heeft duidelijk niet door waarom haar vriend het warm heeft. Ik stel voor dat jullie je dan even omkleden dan maak ik wat te eten, wat dachten jullie van een gebakken eitje? Oh, wat een goed idee, heerlijk, zegt Judith en klapt in haar handen, Ook van dat omkleden, we hadden een lange broek en trui aan omdat we niet wisten wat we tegen zouden komen, vertelt ze als Anne is opgestaan om de garage open te maken zodat ze de kleren konden pakken.

Neem de rugzakken even mee, zegt ze, dan kunnen jullie je kleding in een kastje leggen, dan hoeven we niet elke keer te stoppen als je je om wilt kleden. Een paar tel later wordt een kastje leeg gemaakt voor de kleding. Veel hebben ze niet bij zich, er verdwijnen een paar slipjes en onderbroeken in een jurkje en nog een broek met shirt. De toiletspullen leg maar inde badkamer, zegt Anne als ze laat zien waar die verborgen zit. Weer klapt Judith in haar handen van blijdschap als ze de badkamer met douche ziet. Wat is dit mooi, zegt ze met een blos op haar wangen. En nu hup omkleden, zegt Anne dan kunnen we zo eten. Schaam je niet voor ons wij kijken wel weg. Oh dat maakt me niets uit hoor, zegt Judith, ik zit op handbal en omkleden kun je daar alleen gezamenlijk net zoals het douchen. Ze schiet uit haar broek en trekt haar trui uit. Ze staat in haar string en bh als ze haar jurkje zoekt. Ach wat, zegt ze, ze kijkt ons lachend aan als ze haar slip en bh uitdoet om vervolgens haar jurkje aan te trekken. Even staat ze volledig naakt in de camper. Ze heeft een mooi figuur en een pukje schaamhaar op haar kutje. Dan schiet ze het jurkje over haar hoofd en kijkt ons triomfantelijk aan. Klaar! Net als jullie, Hup Jorg omkleden. Jorg heeft het zichtbaar moeilijker de bobbel in zijn broek is alleen maar groter geworden de laatste minuten. Ook hij heeft zijn vriendin goed beken terwijl ze naakt stond. Als hij zijn broek uittrekt schiet zijn lul haast uit zijn onderbroek. Zo te zien heeft hij een lekkere grote lul. Hij draait zich schuchter om als hij zijn short aan wil trekken. Hé, ook jij geen slip hè zegt Judith en trekt zijn onderbroek omlaag. Een dikke paal zwiept door de ruimte, hij weet niet hoe snel hij zijn handen voor zijn lul moet slaan helemaal bedekken kan hij niet en een bos schaamhaar vult verder nog zijn kruis. Hé joh, ze zijn lesbisch en geven zeker niet om jou lul hoor. Schiet op dan kunnen we eten.

Als Jorg de opdrachten heeft uitgevoerd gaan we wat eten en om de sfeer te ontspannen vertel ik wat we van plan zijn. Dat we van naturistencamping naar naturistencamping gaan trekken om lekker te genieten. Wij gaan daar heen waar het lot ons brengt, zegt Judith met een lach op haar gezicht. Wie weet ook wel naar zo’n terrein. Ik moet lachen om haar spontaniteit als ik vraag of ze dan het niet erg zou vinden om naakt te moeten zijn. Ik denk dat Jorg daar nog wel wat moeite mee heeft, die had zonet al een stijve lul omdat hij jou en Anne’s kutje zag. Zag jij Anne’s kutje, vraagt Judith geschokt, wanneer dan. We zitten de hele reis al half in ons blootje, zegt Anne en toen ik mijn stoel omdraaide had Jorg vol zicht op mij kruis. En toen kwam jij er nog bij in je nakie. Volgens mij was dat net even teveel voor Jorg en kreeg hij een stijve. Judith kijkt van Anne naar mij naar Jorg. Ik had niet gezien dat Jorg jou blote poes zag, zegt ze een beetje schamper. Als ik dat geweten had had ik zelf ook wel even beter gekeken. Niet dat ik jullie poesjes wil zien hoor, maar ik ben wel altijd benieuwd hoe iemand er naakt uitziet. Ze bloosde als ze dit zegt, ze voelt zich zo vrij bij ons dat ze deze bekentenis zo op tafel gooit. Voor Anne het signaal om op te staan en haar jurkje uit te doen. Zo zie ik er naakt uit en oh ja mijn poesje is een gladde geringde kat. Ze lacht als ze het verbaasde gezicht van Judith ziet, ze kijkt mij vragend aan waarop ik opsta en ook mijn jurk uit doe. Nog meer ringen, zegt Judit een beetje verschikt als ze naar mijn kruis staart. Nou hup jullie ook de kleren uit dan zijn we daar door heen, gebied Anne. Haar toon is zo streng dat zowel Judith als Jorg opstaan en zich uitkleden. Jorg voelt zich zichtbaar ongemakkelijk en gaat snel zitten om zijn erectie te verbergen. Judith blijft nog even staan en zegt, geen ringen en niet kaal.

Daar kan alles aan veranderd worden, zegt Anne, maar eerst gaan we eten.

Het is voor die twee eerst nog wat onwennig maar als Jorg zijn erectie wat meer onder controle krijgt en Judith weer volop kwebbelt lijkt het of we al een hele tijd zo bij elkaar zitten. Echte schaamte heeft Judith niet en vraagt mij de oren van mijn hoofd over mijn piercings en het glad maken van een poesje. Ze moet ook even aan mijn ringen voelen en bestudeert het ringetje door mijn klit. Ze trekt een pijnlijk gezicht als ik er over vertel. Ik geloof dat ik daar te jong voor ben, zegt ze en kijkt pijnlijk. Ze heeft een dochter die net zo oud is als jij, zegt Anne, met net zoveel ringen als dat Nadia hier heeft. Sterker nog, die dochter is zelfs piercer. Judith kijkt me verschrikt aan, jij een dochter? Hoe kan dat je hebt toch een vrouw? En ik heb een man, en een zoon en een dochter en een schoondochter en een vriendin en een vriend. Ik heb zo’n beetje alles wat je je maar kunt bedenken. Judith kijkt mij gefascineerd aan. Ik ben denk ik in aanzien gestegen want ze behandelt me opeens met eerbied. Ze zegt zelfs u tegen mij. Ik moet lachen en zeg, nu ophouden, ik ben gewoon jij voor jou kom hier. Ik geef haar een dikke knuffel en ze slaat haar armen om mij heen. Ik vindt het nu al leuk, zegt Judith, en we zijn nog maar een halve dag onderweg. Wanneer kun je mij glad maken, de vraag floept zo uit haar mond en ik kijk haar verbaasd aan. Wanneer jij maar wilt, antwoord ik lachend. Dan please nu, zegt ze en kijkt me bedelend aan terwijl haar handen over haar behaarde poesje glijden.

Ik kijk Anne aan, wanneer gaan we weer rijden? Als jij klaar bent met de hars beurt hé, denk ik, ze moet lachen om de situatie. Wij hebben geen haast. Een paar tel later zit Judith op een handdoek met haar benen wijd op het hoge bed terwijl ik de hars warm maak in een flessenwarmer. Weet wel dat dit een beetje pijn doet maar je bent dan ook voor langere tijd glad. Judith knikt als ik de warme hars op haar schaamheuvel uitsmeer. Ze slaakt een gilletje wanneer de eerste haartjes in één ruk verdwijnen. Phoe, zegt ze, dat voel je wel. Wacht maar, dit is nog maar het begin zeg ik terwijl ik de hars richting haar liessen smeer. Jorg staat tegen de kast geleund toe te kijken hoe zijn vriendin glad getrokken word. Zijn paal staat recht overeind maar hij denkt er niet meer over na en geniet van het uitzicht. Na meerdere kreetjes is er een volledig gladde poes over en ik smeer hem met verzachtende olie in. Vol trots kijkt Judith naar haar kale glimmende kutje en laat het goed aan Jorg en Anne zien. Dit was wel heel opwindend, zegt ze met een rode blos op haar wangen. Ik zie dat haar lipjes gezwollen en nat zijn maar zeg niets, haar grote klit is nu goed zichtbaar en glanst vol onder het kleine kapje uit. Je ziet er heerlijk opwindend uit zo, zegt Jorg terwijl hij zijn stijve pik vast houd.Kom we gaan weer rijden, zegt Anne. Jorg blijft nog even voor Judith’s open kutje staan kijken als hij zacht aan zijn lul trekt. Ook zijn eikel is een beetje nat. We gaan nu niet neuken, zegt Anne. Hup op je plek en gordel om we gaan rijden, jullie hoeven niets aan maar voorin zitten we in het zicht van de Gendarmerie dus. Anne en ik schieten weer in ons jurkje als Anne zacht zegt, ze is klets nat, volgens mij kwam ze bijna klaar. Ik kijk haar lachend aan, ze is net klaar gekomen, daar heb ik persoonlijk voor gezorgd.

We zijn de Route-National weer opgedraaid en vervolgen onze weg. Judith hangt naakt tegen Jorg aan en ik hoor hoe ze hem zachtjes aftrekt. Ik kijk niet om maar zie toch vanuit mijn ooghoek hoe ze hem pijpt. Als hij met een hele zachte kreun klaar komt zit haar mond nog stijf om zijn pik. Gelukkig de bank wordt niet vies bedenk ik me als ik haar hoor slikken. Even later hebben Judith en Jorg hun kleren weer aan en we kunnen ons dus allemaal weer gewoon openbaar vertonen. We rijden door totdat het gaat schemeren. We draaien een kleine Municipale op als de eerste lichten al aan gaan. Ik regel de administratie bij de receptie als Anne een plek zoekt. Het is nog voorjaar dus plek zat. We gaan wat ver van de andere gasten af staan zodat we kunnen doen wat we willen want ik denk dat er vanavond niet veel kleding zal worden gedragen. Als ik de camper in kom zie ik dat ik gelijk heb. Judith zit alweer naakt op het bankje te genieten van haar kale poes terwijl Anne met het koken is begonnen natuurlijk ook naakt.

We hebben, voordat we op de camping kwamen nog eerst even snel boodschappen gedaan zodat we een voorraadje hebben voor de komende dagen. Ik denk dat het jonge stelletje nog wel even zal blijven, zeker als ik zie hoe ze er bij zitten. Als ik binnen ben en mijn jurkje ook uit doe staat Jorg op en trekt ook zijn broek uit. Zo nu zijn we allemaal gelijk, zeg ik lachend, je moet alleen nog zien dat je niet elke keer een stijve pik krijgt. Als ik het zeg geef ik hem een mep tegen zijn staande paal, hij schrikt maar moet wel lachen. Sorry het zak zo wel af, denk ik, zegt hij en houd zijn hand er voor. Laat die hand maar zeg ik, je hebt een mooie lul die mag best gezien worden dus je hoeft niets te verstoppen alleen ook veel schaamhaar. We hebben hem allemaal toch al gezien en Judith heeft hem ook al geproefd dus het maakt niets uit. Nu krijgt Judith een rood hoofd, Hebben jullie dat gezien dan? We moeten lachen. Lieve schat, zegt Anne, je smakt als je pijpt en jullie kreunen te hard. En daar komt bij dat als het veel sperma is, je een paar keer moet slikken en dat kun je ook goed horen. Maar fijn dat je alles hebt doorgeslikt, nu zit de bank ten minste niet onder.

We moeten er allemaal om lachen en de sfeer wordt meer ontspannen. Jullie zijn de eersten die hebben gezien dat ik pijp, dat is wel heel geil, zegt Judith. Hé, dat pijpen was ook heel geil, zeg ik, ik kreeg er zelfs een nat kutje van. En wat denk je van mij?, zegt Anne van achter het fornuis, Ik ben er geloof ik nog nat van. Jorg zit met een stijve pik en een rood hoofd te luisteren. Dit is zoveel geile praat, zegt hij, ik heb dit nog nooit gehoord van vrouwen maar het klinkt heel mooi, lief en vooral geil. Ik ben blij dat we met jullie mee konden. Ik ben gewoon klaar gemaakt en gepijpt door mijn vriendin en jullie hoorden en zagen alles. Ik vindt dit eigenlijk zo geil dat ik zo weer klaar kan komen. Doe nog maar niet, zegt Anne we gaan eerst eten dus geen lul in de mond of hand nemen en zeker geen sperma bij de nasi. We lachen alle vier maar ik merk dat we allemaal een beetje opgewonden zijn. Judith gaat elke keer verzitten en knijpt haar benen telkens bij elkaar. Kom eens even mee, zeg ik. Je poesje is nog erg rood door het harsen, ik masseer hem nog een keer in. Als ze op het bed gaat liggen is ze uit het zicht van de anderen. Ik doe haar benen wijd en leg mijn hand op haar mond. Dan laat ik mijn vingers bij haar naar binnen glijden en druk mijn vingers richting binnenplek van de clitores terwijl mijn tong haar stijve knop bewerkt. Het duurt slechts een paar tel voordat ik een stroom warm geil mijn mond in voel lopen als haar kutje zich samentrekt. Ik druk mijn hand harder op haar mond als ze wil gaan kreunen terwijl haar lichaam hevig schokt. Ze perst zich leeg in mijn mond en ik zuig alles op. Dan druk ik mijn mond op de hare en geef haar wat van haar eigen geil terug, Ze kijkt me met grote ogen aan terwijl haar mond haar eigen geil doorslikt. Als mijn lippen van haar mond gaan hijgt ze hevig en hapt naar adem. Ik leg mijn vinger op haar mond en gebaar dat ze stil moet zijn. Ze knikt als ik haar overeind help zodat ze op adem kan komen. Wat deed je, ik ben nog nooit zo klaar gekomen, fluistert ze in mijn oor. Dat gaat deze dagen zeker vaker voorkomen, zeg ik lachend als ik haar een kus geef. Snel smeer ik nog wat olie op haar natte kutje voordat we aan tafel gaan. Anne kijkt me betekenis vol aan en zegt zacht, de volgende keer is voor mij. Ik geef haar lachend een pets op haar kont en zeg oké maar dan doe ik die andere. Jorg en Judith kijken ons een beetje vragend aan. Geheim taal, zegt Jorg lachend. Een soort, zeg ik, misschien leer ik het je nog wel.

We laten onder het genot van een wijntje het avondeten zakken. Vinden jullie het goed dat we nog even rond lopen, vraagt Judith, Dan hebben jullie ook nog even tijd voor elkaar. Ze geeft er een knipoogje bij. Beloof me dat je je wel aankleed, zegt Anne en neem je telefoon mee je weet maar nooit. We hebben al nummers uitgewisseld voor het geval dat. En, let op, niet stiekem ergens gaan staan neuken hè. Ze lachen als ze de camper verlaten om een rondje te gaan lopen. Ik ben benieuwd of ze geneukt hebben als ze terug komen, zegt Anne, maar alleen al het idee maakt me geil. Ze zit in haar stoel met haar benen wijd. Ik kijk recht in haar kutje en zie haar natte schaamlippen glinsteren. Ik bedenk me geen moment, zak op mij knieën en druk mijn mond op haar kut. Ze stroomt als ze in mijn mond klaar komt. Dan staat ze op, gaat naar buiten en ik hoor haar de garage openmaken. Ze komt terug met een Strapon die ze inmiddels al omgegespt heeft. Ik zal je eens lekker vullen, ze lacht als ze me de dikste dildo laat zien die ze gevonden heeft. Ook heeft ze een buttplug meegenomen. Zonder enig protest glijd de plug in mijn openstaande kont. Anne trek me aan mijn benen onderuit zodat mijn kut goed omhoog prijkt. Dan spreid ze mijn benen wijd en drukt de dikke paal langzaam mijn lekkende kut in. Ze zit net diep in mij als de deur opengaat. We kijken alleen naar elkaar en Anne ramt de dildo weer diep in mij als ze zegt, schaam je niet maar kom er lekker bij zitten of beter, doe mee. Jorg en Judith komen zachtjes binnen en ik hoor Judith slikken als ze ziet hoe de staaf diep in mij glijdt. Jorg bedenkt zich geen moment en haalt zijn lul uit zijn broek en begint zich hard af te rukken terwijl zijn kleren van zijn lichaam vallen. Dan gaat alles in een stroom versnelling. Judith kruipt naakt in de stoel naast mij en ligt er binnen een paar seconden net zo bij als ik. Ik pak haar hand vast terwijl het geil uit mijn kut spat bij elke stoot van Anne. Jorg denkt geen seconde na en drukt zijn gespannen pik diep in haar smachtende kutje. Ze kreunt luid als de pik diep in haar stoot. Dan nemen Anne en Jorg het zelfde tempo aan. Zo worden Judith en ik in het zelfde ritme genomen. Ik zie haar bijna klaar komen als ik Anne een seintje geef. Ze trekt de glimmende staaf uit mijn kut en trekt Jorg uit Judith. Ze zet hem voor mij en drukt zijn pik tussen mijn schaamlippen door naar binnen. Judith wil wat zeggen maar nog voordat ze mond heeft kunnen openen drukt Anne de dikke dildo diep in haar kutje. Ze slaakt een gilletje. Dit maakt Jorg nog geiler en hij begint me te rammen. Zijn ogen zijn gefixeerd op mijn geringde kut en zijn handen spelen met mijn tepelringen. Hij gromt hijgt en kreunt terwijl zijn onderlichaam tegen mijn natte kruis kletst. Naast me klinkt een zelfde geluid en ik zie hoe Anne aan het pompen is terwijl Judith’s handen haar borsten kneden. Ze kreunt en hijgt hard, het word grommen en ik doe net zo hard mee. Ik knijp in Judith’s arm als ik zie dat klaar gaat komen en ik spoor Jorg aan om te spuiten. Geef me je warme zaad, spuit me vol, vul me. Kom nu! Ik knijp mijn kut samen zodat ik hem aftrek terwijl hij uit alle macht zijn zak in mij leeg spuit. Hij blijft in mij komen en met zijn stoten perst zijn sperma weer naar buiten. Judith is al klaar gekomen.

Ze ligt achterover in de stoel als Anne haar dildo afgooit, op Judith klimt en haar lekkende kut op Judith’s druk. Lik me leeg!, roept ze, zuig mijn lippen naar binnen bijt in mijn klit. Ze perst weer haar kut op Judith’s mond drukt, ik hoor haar likken en slikken. Dan geeft Anne haar weer lucht. Ze gaat een stukje omhoog om Judith iets ruimte te geven maar die drukt haar mond weer diep tussen Anne’s lippen. Jorg heeft zich uit me laten glijden. Dit geeft mij ruimte. Ik laat me op mijn knieën zakken, draai me tussen Judith’s benen en druk mijn mond op haar hevig lekkende kut. Mijn tong gaat diep in haar warme zoete holletje en ik voel haar weer klaar komen. Ze schreeuwt terwijl ze haar mond in Anne begraaft. Anne laat zich uitgeput van haar afrollen op de stoel waarop ik net genomen ben. De lul van Jorg staat nog half overeind als hij gebiologeerd kijkt naar hoe zijn vriendin net door twee vrouwen is klaar gemaakt. Dan schrikt hij uit zijn gestaar als Anne zijn lul diep in haar mond laat glijden. Ze heeft hem binnen no time weer op spanning. Als zijn pik goed stijf is dirigeert ze de glimmende eikel tussen haar schaamlippen naar binnen waarop Jorg weer langzaam begint te stoten. Ik heb inmiddels Anne’s plaats boven Judith ingenomen terwijl ze nog steeds aan het klaar komen is. Ik pak haar hand en druk haar vingers in mijn lekkend kut. Even tasten haar vingers in mijn wijd openstaande holletje, dan pak ik haar pols vast en druk haar hele hand bij mij naar binnen. Ze hapt naar adem en kijkt me met grote ogen aan als ik half boven haar hangend langzaam door haar gefist wordt. Ik spuit me leeg als ik Jorg ook hoor klaar komen. Hij werkt zijn lul uit Anne en spuit het laatste restje sperma over haar openstaande kutje. Judith blijft klaar komen als ze haar hand in mij beweegt, Ik kus haar en trek haar hand uit mijn kut. Een stroom kutgeil vermengd met sperma lekt over haar buik omlaag en vindt een weg tussen haar kletsnatte schaamlippen. Ik wrijf het uit en voel haar kutje nog weer samentrekken. Ik laat me op haar vallen en ze slaat haar armen om mij heen. Naast me heeft Jorg zijn geleegde lul weer in de openstaande kut van Anne gedrukt en ligt in haar armen. We zijn uitgeput!

Als we na een tijdje van stilte alle vier van elkaar afglijden zijn onze lijven nat van elkaars geil. Ik wrijf even over de buik en kut van Anne, ze pakt mijn hand en kust me terwijl ik van Judith op sta. Ik trek haar en Judith uit de stoelen. Kom we gaan douchen, ik pak twee badjassen en twee truien en loop naakt de camper uit richting douches gevolgd door de naakte brigade. Het is al laat en we zijn de enigen. We spoelen het geil van ons af en genieten van de warme stralen die onze huid strelen. Als we afgedroogd zijn gooit Anne de handdoeken en kleren over haar schouder en loopt naakt, zoals we gekomen zijn, terug naar de camper. Als we schoon naar binnen stappen ploffen Anne en ons jonge stel naast elkaar op de bank. Ze hangen vermoeid tegen elkaar maar als ik voorstel om wat te drinken komt er weer een beetje leven in. Ik schenk de glazen vol en we klinken op een mooie vakantie waarheen we ook gaan. Judith kijkt mij vragend aan en kruipt bij mij op schoot als ik in de stoel ga zitten. Ze drukt haar naakte lijf strak tegen mij aan en met haar hand houd ze mijn borst vast als ze vraagt, Mogen we nog een tijdje met jullie mee alsjeblieft, ze vraagt het heel voorzichtig en kijkt mij met trouwe puppy ogen aan. Jorg heeft zijn arm om Anne geslagen en speelt gedachteloos met haar tepelpiercing terwijl ze tegen hem aanhangt. Hij kijkt ons beiden verwachtingsvol aan wachtend op het antwoord. De camper is niet van mij, zeg ik, maar ik denk dat ik ook namens Anne spreek dat jullie zolang mogen blijven totdat het één van ons gaat vervelen of tegenstaan. Afgesproken, zegt Judith pakt mijn hoofd en geeft me een innige kus. Dank jullie wel, ze staat op en geeft Anne net zo’n intieme kus. Door jullie heb ik het gevoel gehad dat ik vanavond in de hemel was, ze heeft tranen in haar ogen als ze het zegt. Ze begrijpt niet dat Anne en ik moeten lachen. Wat?, vraagt ze verbaasd. We leggen je het morgen wel uit maar nu gaan we slapen.

Anne trekt het plafond boven de voorstoelen omlaag en een riant tweepersoons bed verschijnt. Stom van mij dat ik dit nog niet eens gezien had. Ze tovert nog ergens een dekbed van onder de bank tevoorschijn en de slaapplek is klaar. Judith is de eerste die er op kruipt en als een ervaren moeder kom ik nog even bij haar om een knuffel te geven. Ze drukt zich strak tegen mij aan als ik nog even bij haar ga liggen. Ze streelt mijn borst en pakt even de piercing vast. Je hebt zoveel ringetjes, eerst vond ik het niets maar nu vindt ik ze heel mooi. Ik wil dat geloof ik ook. Ze kijkt me weer een beetje bedelend aan en ik moet lachen. Ik geef haar een kus op haar mond, Ssst slapen, morgen praten we erover. Jorg komt er bij kruipen en alsof het zo hoort geeft hij mij een kus en wenst me goedenacht. Ik kruip uit het bed, ga nog even plassen en tandenpoetsen en kruip dan lekker tegen Anne aan. Ze slaat zich om mij heen en streelt mijn lijf. We wilden eigenlijk rust en iets anders toch?, zegt ze lachend. En kijk ons nu, nog maar net onderweg en we zijn al weer met anderen aan het neuken. Maar ik wil elke dag eindigen met jou, zeg ik als ik haar borsten streel en zachtjes in haar tepel knijp. Ze trekt mijn been strak in haar kruis en schuurt even haar lipjes over mijn been. We zijn ook echt wel seksbeesten hè, zeg ik terwijl mijn hand tussen haar benen glijdt. We neuken de dag nog even uit en blijven nat en uitgeput, verstrengeld in elkaar liggen. De camper schud nog een beetje en er klinkt nog gekreun uit het andere bed. Ook zij hebben de dag uitgeneukt denk ik als ik merk dat Anne in mijn armen in slaap is gevallen.

Dit gaat vast een leuke vakantie worden.
Trefwoorden bij dit verhaal: Bdsm, Biseksueel, Piercing, Suggestie?
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

Nadi's Leven - 27Door: Riba Sova
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Bdsm, Biseksueel, Piercing,
"Ik hoor net een wagen van Gabriel wegrijden als ik mijn ogen open. De zon piept al langs de verduistering gordijnen van onze slaapkamer . Het was een heerlijke nacht, alleen met ons twee n in de camper. Niet gestoord worden door geluiden van anderen..."
19-04
9.3
Hete Zomer - 6Door: NickSchrijvers
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: 17 Jaar, Anaal, Bdsm, Bondage, Neef, Nicht, Spanking, Trilei, Vastgebonden, Zomer, Zweep,
"De dag nadat ze samen waren wezen sporten en Ben Carmen thuis nog eens lekker had gestraft n verwend, deed de volgende kans zich alweer voor. Ben had eigenlijk geen tijd, maar hij kreeg een appje van de moeder van Carmen. Deze was erg blij met de ti..."
18-04
8.9
Mijn Brave Sletje...Door: Mevrouw Saskia
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dominantie, Femdom, Jarretels, Pegging, Slet, Sletje,
"Ik zou je de opdracht geven om te zorgen dat de huissleutel ergens zou liggen zodat ik door de voordeur naar binnen kon. En jou de opdracht geven om geheel naakt vastgebonden op bed te liggen. Met enkel een buttplug in je kont. Ik zou boven..."
17-04
8.5
Tante P & P - 4Door: Mia
Reacties: 3
Lengte: Kort
Tags: Anaal, Plas, Plassen, Tante, Vuistneuken,
"Ome Ben kwam naar de stoel gelopen. Ik moest zijn dikke eikel in mijn mond nemen en er als een lief meisje aan zuigen. Ondertussen begon hij met de tepelklem mijn afgebonden tiet op te rekken door deze steeds naar boven te trekken. Het doet intens pi..."
16-04
8.7
Abby - 2Door: Amy-mae
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
"Zo n spannend meisje als jij houd vast wel van een beetje kinky. Kom maar hier bij de kast staan dan bind ik je vast en zorg ik dat jij ook bevredigd word. antwoordde Daan. Een beetje in de war deed ik wat hij zei, nog steeds bang om hem t..."
16-04
8.7
Abby - 1Door: Amy-mae
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Eerste Keer, School,
"Ik ben Abby een meisje uit klas 6 vwo. Ik wil jullie vertellen over mijn laatste schoolreis Het was de laatste avond van het schoolkamp en ik was al de hele week bezig geweest om Daan te verleiden. De leuke jongen die altijd bezet was gewee..."
15-04
8.2
Dorien En Haar...Door: Wippie
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Dieren, Honden, Met Familie, Milf, Oom, Tante,
"Dorien ging jarenlang regelmatig logeren bij haar ooms. Ze genoot van het boerderij en buitenleven n van de nachten met haar comateus slapende ooms. Als ze sliepen werden ze met geen mogelijkheid wakker en ze kneep hen hard om het zeker te weten...."
15-04
8.6
Opvoeding En Duidelijkheid...Door: Xanderia
Reacties: 9
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Jong En Oud, Neuken, Spanking, Studenten, Vernederen,
"Sinds ik naar Amsterdam was verhuisd om te studeren was er een wereld voor me opengegaan. Ik wist wel iets van het studentenleven, maar dat het zo n feest was had ik ook weer niet verwacht. Al op de eerste avond was ik met wat huisgenoten behoorlijk ..."
15-04
9.2
Hete Zomer - 5Door: NickSchrijvers
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: 17 Jaar, Anaal, Bdsm, Bondage, Neef, Nicht, Openbaar, Spanking, Sportschool, Squirten, Trilei, Vastgebonden, Zomer, Zweep,
"Met een druk rooster moest Ben creatief zijn om weer een mogelijkheid te vinden om met Carmen af te spreken. De laatste keer bij hem thuis, waar ze hem in sexy lingerie al had opgewacht en voor hem had gekookt, was hem erg bevallen. Maar het weekend ..."
14-04
9.4
Tante P & P - 3Door: Mia
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Plas, Plassen, Tante, Vuistneuken,
"Toen tante Lisa in de kelder een deur openmaakte viel mijn mond open van verbazing. Een compleet ingerichte behandelkamer. In het midden een buro waaraan ome Ben had plaatsgenomen met daarnaast een gyno stoel. Aan een kant een glazen salontafel met ..."
12-04
8.9
Nadi's Leven - 26Door: Riba Sova
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Bdsm, Biseksueel, Piercing,
"Het is nog vroeg in de ochtend als ik me voorzichtig tussen de plakkende lichamen uit wurm. Ik heb wel lekker geslapen maar ben toch vroeg wakker geworden. Drie is voor ontspannen slapen eigenlijk te veel in dit bed, zeker als het warm is. Als ik ops..."
12-04
9.5
De BovenburenDoor: Mickey Hard
Reacties: 21
Lengte: Lang
Tags: Bondage, Buren, Jong En Oud, Meester, Politie, Slavin, Straf, Vastgebonden, Vibrator, Zweep,
"Clint stond voor het enorme raam van hun prachtige appartement op een prachtige etage genesteld in het skelet van een oud pakhuis. De grote ramen omlijstten een uitzicht over het oude havengebied. Hun huis was industrieel en modern tegelijk. BR..."
12-04
9.3
Shemale