62.659 Gratis Sexverhalen
Klik hier voor meer...
Datum: 02-04-2024 | Cijfer: 9.4 | Gelezen: 4283x
Lengte: Lang | Lezers Online: 0
Dit is het vervolg op: Op De Koffie Bij Een Collega - 3
Ik ben er achter gekomen dat mijn (inmiddels ex-)collega Marieke anders is en dat ze ook een lul heeft waarmee ze mij heeft ontmaagd. Sinds ik van haar geheim weet vraagt ze me dit geheim te houden op werk en afstand te houden om geen argwaan te wekken.

Ondertussen appen Marieke en ik ‘s avonds om weer spannende plannen te maken voor het weekend. Halverwege de week appt Marieke me of ik zin heb om aanstaande vrijdag met een bevriend stel van haar af te spreken die ze een hele tijd niet gezien heeft en die nu in de buurt zijn. Ik zeg Marieke dat ik graag wil ondanks dat ik op andere plannen gehoopt had. Marieke zegt me dat ik er geen van spijt van zal krijgen, gevolgd door een stoute knipoog emoticon ;-).

In het bijzonder vrijdag op het werk lijkt de dag tergend langzaam te gaan. Ik kijk er naar uit om Marieke buiten het werk weer te zien.
Vrijdag na ons werk verlaten we beide apart het gebouw waarna Marieke een kwartier later mij thuis ophaalt. Met een tas met wat kleding en een toilettas vertrekken we naar Mariekes flat.

Eenmaal bij Marieke thuis aangekomen beginnen we elkaar teder te zoenen en te strelen. Snel hebben we dan ook elkaars kleding uitgetrokken en dragen Marieke en ik enkel ons ondergoed en zoenen we elkaar met veel passie.
Na een poos elkaar innig gezoend, betast en gestreeld te hebben zegt Marieke dat we echt moeten gaan douchen als ze haar bezoek in minder dan een uur verwacht. Met een lichte tegenzin volg ik Marieke naar de badkamer waar we samen uitgebreid een douche nemen.
Na samen gedoucht te hebben doet Marieke haar ochtendjas aan om snel het eten op te warmen, terwijl ik me aankleed en ik vanavond een t-shirt, jeans en daaronder een boxershort draag.

Weer in de woonkamer aangekomen zie ik dat Marieke de kamer sfeervol verlicht heeft, wierook heeft aangestoken en een rustig achtergrondmuziekje heeft opgezet.
De oven piept dat het eten klaar is. We eten waarna Marieke naar de slaapkamer gaat om zich aan te kleden omdat haar bezoek zo komt. Ik neem ondertussen plaats op de bank en zap wat rond op de tv.
Vanuit de woonkamer hoor ik de intercom overgaan, waarna Marieke deze beantwoordt en beneden de voordeur opent. Ik zet de tv uit, hoor de voordeur openen en na enkele minuten hoor ik Marieke het bezoek welkom heten. Er klinkt gezoen, gelach en ik hoor de nodige complimenten voor Marieke.

Na een minuutje wordt de deur geopend. Marieke, gevolgd door haar bezoek, komen de woonkamer binnen. Ik bekijk Marieke, die gekleed is in een witte strakke blouse, een rok tot boven haar knieën met daaronder lange witte kousen. Marieke kijkt me aan, likt met haar tong over haar lippen en stelt haar vrienden voor als Fred en Louise. Ik krijg niet veel tijd om Marieke te bewonderen, die ik nog nooit een rok heb zien dragen, als ik van Fred en Louise een hand krijg en mezelf voorstel.

In de kamer nemen Louise en Fred plaats tegenover mij op de bank waar ik al zat en ik bekijk beide. Louise heeft lang geblondeerd haar, draagt een strak shirt met een flink decolleté en een rokje met daaronder lange laarzen. Fred is kaal en draagt zoals ik een blouse en jeans.
Nadat Marieke ons voorzien heeft van een drankje neemt ze naast mij plaats op de bank en raken we in gesprek over hoe we elkaar kennen. Marieke vertelt dat ik een collega ben en Louise vertelt dat ze Marieke kent na een bezoek aan haar boutique. Ik vraag Louise wat voor boutique ze heeft. Louise vertelt dat ze samen met Fred een exclusieve ondermode-boutique heeft waar ze Marieke heeft leren kennen en zo bevriend zijn geraakt.

Met interesse neem ik deel aan het gesprek waarbij ik mijn ogen niet kan afhouden van Marieke en hoe opwindend ze gekleed is. Al snel tijdens ons gesprek voel ik Mariekes hand over mijn bovenbeen glijden en langzaam bijna onopgemerkt hogerop gaan. Ik voel mijn lul weer hard worden en moet me focussen op het gesprek dat gaande is. Ik zie dat tegenover me op de bank Louise haar handen over de rug van Fred laat gaan en zijn rug streelt. Nadat de koffie op is vraagt Marieke of we iets anders te drinken willen en verdwijnt naar de keuken. Ik besluit Marieke een handje te helpen en neem koffie kopjes mee naar de keuken.
In de keuken zet ik de kopjes op het aanrecht, ga achter Marieke staan en fluister in haar oor dat ze er geweldig mooi uitziet. Ik laat mijn handen over haar rug gaan en kus in haar nek. Marieke duwt haar kont achteruit tegen mijn nog halfstijve lul en zegt me nog even geduld te hebben. Met onze drankjes in haar hand gaat Marieke terug naar de kamer en nadat ik mijn lul goed gelegd heb in mijn broek volg ik haar en neem weer plaats op de bank.

Op de bank proosten we op de avond, waarna Marieke vraagt of iemand zin heeft om een spelletje te spelen. Fred en Louise reageren enthousiast terwijl het mij niet uitmaakt. Als mijn volle aandacht maar bij Marieke is en hoe ze gekleed is.
Marieke opent de kast en haalt enkele speldozen eruit en zet deze op tafel. Ik laat de keuze aan de rest over omdat ik nog te geil ben en mijn lul nog halfstijf in mijn broek zit. Als de dames bij de tafel bekijken wat Marieke heeft uitgezocht hoor ik Louise lachen en haar vragen of een van de spelletjes nieuw is. Marieke antwoordt dat dat spelletje inderdaad nieuw is en ze het nog nooit gespeeld heeft.
Louise pakt het spel en neemt het mee naar de bank en zet het neer op tafel. Ik schrik wat als ik op de doos zie dat het een erotisch spel is, maar moet eraan geloven aangezien het de keuze van de rest was. De dames zijn enthousiast begonnen met de voorbereidingen en het lezen van de spelregels. Nadat Marieke ons een samenvatting van de spelregels heeft uitgelegd beginnen we het spel.

Als we een ronde hebben gespeeld zijn de spelregels duidelijk. De verliezer heeft de keuze om een kledingstuk uit te trekken of later een kaart met een opdracht te kiezen.
De eerste paar rondjes gaan redelijk gelijk op en de eerste onschuldige kledingstukken als de schoenen en blouse van Fred zijn uit, zodat we zien dat hij een mooi zongebruind onbehaard bovenlichaam heeft. Nu er meer onschuldige kledingstukken uit zijn wordt het een stuk spannender, zeker als Louise verliest en onder haar rok haar string uittrekt en midden op tafel legt.
De volgende rondes verliezen we allemaal wat. Fred draagt nu nog enkel zijn witte strakke string, Louise enkel haar rok en laarzen, Marieke haar sexy witte lingerie en lange kousen, en ik mijn jeans en daaronder mijn boxershort. We nemen de tijd om elkaar onbeschaamd geil te bewonderen en zoenen elkaar op de bank.
De volgende ronde is het Fred die verliest en zijn string uittrekt. Ik zie dat Fred al een aardig stijve lul heeft en dat deze net als de rest van zijn lichaam onbehaard is. Mijn lul is inmiddels ook weer stijf van dit alles, maar ik zie in dit gezelschap geen reden meer om mijn stijve lul te verbergen.

De volgende die verliest ben ik. Ik trek mijn jeans uit en voel 3 paar ogen gericht op mijn stijve lul in mijn boxershort. Tegenover ons op de bank zoenen Fred en Louise innig met elkaar tot Marieke ze weer bij de les roept om verder te gaan.
De volgende die verliest is Louise die enkel nog een rok en laarzen draagt. Louise komt voor me staan en vraagt mij om langzaam de knopen van haar rok vanaf beneden af te openen. Ik maak Louises knopen langzaam open en nadat ik de laatste knoop heb losgemaakt valt haar rok op de grond en word ik verrast door een wat kleinere stijve lul. Ze is net zoals Marieke een shemale.
Ik zie Louise me aankijken als ik verrast ben en geil met mijn tong over mijn lippen glijdt. Louise knipoogt naar me en gaat weer naast Fred zitten omdat volgens haar het spel nog niet afgelopen is maar het nu pas echt spannend wordt.

Marieke stelt voor om de biseksuele kaartenset te nemen in de huidige samenstelling, omdat het spel ook een hetero- en gay/lesbokaartenset bevat. Snel vraagt Marieke wie nog wat te drinken lusten en daarna beginnen we met de volgende spelronde, die ik meteen verlies.
Ik vraag of er liefhebbers zijn die mijn boxershort willen helpen uittrekken. Fred reageert direct dat hij dat graag wil doen. Ik ben een beetje verrast, maar stiekem vind ik het ook opwindend dat Fred dit graag wil doen. Ik sta op, loop naar de andere bank toe waar Fred en Louise zitten en ga voor Fred staan. We kijken elkaar aan en merken dat we beide behoorlijk opgewonden zijn want ik zie dat Fred zijn lul ook stijf overeind staat.
Onder toezicht en gejoel van de dames trekt Fred mijn boxershort langzaam omlaag tot mijn enkels, zodat ik er meteen uit kan stappen. Mijn stijve lul staat recht vooruit, waarop Fred hem in zijn hand neemt en bekijkt. Langzaam trekt Fred aan mijn lul, maar Marieke roept ons weer bij de les om verder te gaan.

De volgende ronde wordt verloren door Louise, wat betekent dat ze een opdracht moet uitvoeren als ze haar lange laarzen tot over haar knieën wil aanhouden. Louise pakt een kaartje van de stapel en leest hardop voor dat ze een medespeler een minuut oraal moet plezieren. Louise laat haar ogen rondgaan en als we elkaar aankijken zegt ze met een geile glimlach dat ik de gelukkige ben.
Ik sta op en ga voor Louise staan die direct mijn lul vastpakt en hem in haar mond neemt. Louise pijpt me heerlijk diep in haar mond terwijl ze zichzelf aan het aftrekken is.
Na een poos stopt Louise en is het tijd voor de volgende ronde van het spel, waarbij Marieke al strippend haar lingerie uit doet en haar lul ook recht overeind staat. Als Marieke weer gaat zitten komt ze dicht tegen mij aan gekropen en geeft me een zoen op mijn mond. Automatisch open ik mijn mond, voel haar tong, pak Mariekes lul vast en trek eraan.

Terwijl Marieke en ik voor een moment elkaar innig zoenen zie ik dat Louise bij Fred op zijn schoot is gaan zitten en hij een van haar tepels tussen zijn lippen heeft. Marieke en ik maken het ons wat meer comfortabel op de bank om ook beter zicht te hebben op wat er tegenover ons op de bank gebeurt.
Na een tijdje het opwindende schouwspel aangezien te hebben vraagt Marieke me wat op te schuiven en vraagt ze Louise en Fred om plaats te nemen bij ons op de bank. Terwijl we opstaan schuiven Fred en ik de tafel wat naar achteren. Op de bank neem ik daarna plaats tussen Louise en Fred die ook naast Marieke zit.

Ik voel meteen een paar handen over mijn bovenbenen glijden, waarna ik hetzelfde doe bij Fred en Louise. Ik bekijk aandachtig het lichaam van Louise, haar grote borsten met tussen haar benen een kleine stijve lul. Louise lacht en geeft me een zoen op mijn lippen die ik graag beantwoord. Mijn hand wordt weggehaald bij de lul van Fred en zie ik dat Marieke op haar knieën voor Fred zit, klaar om zijn lul in haar mond te nemen. Louise volgt haar voorbeeld, neemt plaats tussen mijn benen en begint me heerlijk te pijpen.
Heerlijk onderuit gezakt op de bank voel ik de hand van Fred over mijn bovenlichaam strelen en kreun ik van genot. Mijn tepels zijn gevoelig wanneer Fred zachtjes erin knijpt. Wanneer de dames gestopt zijn met ons te pijpen en elkaar zoenen komt Fred wat dichterbij en kust mijn lichaam. Hij zegt fluisterend in mijn oor dat hij geil is en kust mijn gezicht. Ik voel zijn lippen op mijn mond. Als ik mijn mond open voel ik zijn tong en beantwoord zijn zoen.
In mijn ooghoek zie ik dat Marieke me bekijkt hoe ik zoen met Fred. We kijken elkaar aan terwijl Marieke met haar tong over haar lippen gaat en Louises lul in haar hand neemt. Ik laat mijn handen op Fred zijn borst rusten, streel er langzaam over, waarna mijn hand als een magneet richting zijn lul gaat. Ik trek Fred langzaam af terwijl hij hetzelfde doet bij mij.

Als we met zijn tweetjes als enige op de bank zitten vraagt Fred me om te gaan liggen zodat we elkaar in standje 69 kunnen verwennen. Ik ga liggen en Fred komt bovenop me en neemt direct mijn lul in zijn mond. Ik lik over zijn ballen en doe zijn billen uit elkaar en ga richting zijn kontgaatje. Ik laat het puntje van mijn tong glijden over Freds kontgaatje en aan zijn gekreun hoor ik dat hij dat wel kan waarderen.
In mijn ooghoek zie ik dat Louise met haar benen wijd op de bank zit en Marieke haar kontgaatje vingert en haar aftrekt. Louise kijkt ons aan en vraagt aan Fred of ze met Marieke wil wisselen omdat ze graag door mij wil geneukt worden. Fred komt van mij af en ik ga staan terwijl Louise met haar benen wijd op bank gaat zitten. Ik neem op mijn knieën plaats voor Louise haar kontgaatje en druk mijn eikel langzaam naar binnen en begin haar te neuken. Ik voel mijn ballen tegen Louise haar kont stoten.
Naast me zie ik dat Fred in dezelfde positie wordt genomen door Marieke. Haar borsten schudden wild op en neer van de op en neer gaande bewegingen door het neuken. Marieke kijkt me glimlachend aan terwijl we beide neuken. Als ze hard begint te hijgen, voer ik het tempo van neuken op en komt ze schreeuwend tot haar orgasme.
Ik voel tegen mijn buik de lul van Louise terwijl ik haar probeer te zoenen, waarna ook zij dan spontaan spuitend klaarkomt. Ik voel haar sperma tegen mijn buik schieten, iets wat ik nog nooit meegemaakt heb.
Ik blijf Louise neuken omdat ik voel dat het niet meer lang gaat duren voordat ik ook klaarkom. Zonder enige aankondiging spuit ik even later met een luide kreun mijn sperma in haar kont.

Ik ben nog in trance van mijn orgasme als Marieke me een knuffel geeft en vraagt of ik genoten heb. Ik zeg dat ik erg heb genoten en dat ze me weer verrast heeft en dit verder ging dan mijn voorgaande bi ervaringen.
Louise vraagt of ze even gebruik mogen maken van de douche en nadat Marieke ze in de slaapkamer handdoeken gegeven heeft verdwijnen ze samen onder de douche.
Terwijl Fred en Louise douchen leggen we de kussens terug op de bank, ruimen het spel op en zetten de tafel terug op zijn plaats. Een poos daarna horen Marieke en ik dat de douche is gestopt waarna Fred en Louise weer fris in de woonkamer hun kleding aantrekken. Ze vinden het jammer dat ze niet langer kunnen blijven, omdat ze nog een lange rit naar huis te gaan hebben en morgen de boutique weer open gaat.
Louise vraagt of we morgen zin hebben om te komen eten en dat ze dan ook de nieuwe collectie kan laten zien die vorige week is binnengekomen. Marieke zegt dat het haar leuk lijkt en dat we verder voor het weekend geen bijzondere plannen hebben. We nemen uitgebreid afscheid op de gang en ik krijg van beide een zoen op mijn mond alsof het de normaalste zaak van de wereld is, terwijl Marieke en ik nog steeds naakt zijn.

Nadat de deur gesloten is krijg ik van Marieke een knuffel en ze vertelt over hoe bijzonder Louise en Fred zijn en dat ze erg blij is dat ze ooit toevallig in de boutique terecht kwam. Sindsdien zijn ze bevriend geraakt en het heeft haar leven doen veranderen. We gaan naar bed waar we nog een poos vrijen voordat we samen lepeltje lepeltje in slaap vallen.

De volgende morgen slapen we uit en ik word heerlijk wakker door het gezoen van Marieke op mijn gezicht. Na een tijdje elkaar gezoend te hebben vraagt Marieke of ik mee uit bed kom voor ontbijt en daarna boodschappen te doen voordat we vanmiddag naar Fred en Louise gaan. Nadat Marieke dit gezegd heeft gaan we uit bed, ontbijten, kleden ons aan en doen boodschappen.
Halverwege de middag nemen we een uitgebreide douche waar weer extra aandacht uitgaat gaat naar onze beide harde lullen en Mariekes borsten. Eenmaal weer uit de douche drogen we ons af en kleden we ons aan. Marieke draagt vandaag de witte strakke blouse die ze gisteren droeg en een gedeeltelijke stretchbroek. Daarin is duidelijk te zien dat ze haar ondergoed “vergeten” is….
Trefwoorden bij dit verhaal: Anaal, Biseksueel, Collega, Eerste Keer, Suggestie?
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

Cor En Don(na)Door: Frans1978
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Pijpen, Voetbal,
"Mijn naam is Cor, ik ben een geboren Rotterdammert van 62 jaar en al jaren gelukkig getrouwd met Joke. Samen hebben we een zoon en een dochter en we hebben een kleinkind onderweg. De passie uit onze relatie is een beetje verdwenen, we zijn a..."
19-04
9.3
Tash En Alexa - 23Door: Tash
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Hakken, Kinky, Romantiek, Travestie,
" Lieve, geile lezers Na de hardcore in de vorige aflevering volgt er nu een lange brok romantiek met toch wel wat vuurwerk op het einde Voor de ongeduldigen onder jullie toch beter niet doorspoelen naar dat stuk, er zijn veel..."
09-04
9.3
StellaDoor: Hotand59
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Strand,
"Al de hele dag denk ik aan sex. Ik lig op het strand en fantaseer de geilste verhalen over de langslopende meiden en stellen. Ik zie ze denkbeeldig naakt lopen en de ene fantasie is nog geiler dan de andere. Naast me smeert een meisje haar vriendin i..."
08-04
9.4
Tash En Alexa - 22Door: Tash
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Bbc, Cuckold, Cuckolding, Groepsex, Hakken, Travestie,
" Lieve lezers, Ik krijg veel mails toe met commentaren op mijn verhalen, waarvoor dank, ik ben er heel blij mee Veel mails vragen ook naar meer romantiek, lezers vinden mijn relatie met Henry zo mooi. Deze lezers raad ik..."
01-04
9.4
Travestie Voor De CamDoor: Be2y
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Gay, Travestie,
"Altijd al heb ik een voorliefde gehad voor hoge hakken. Een aantal van mijn exen vonden het vreemd wanneer ik haar weer vroeg om haar high heels aan te doen tijdens de sex, of ze trokken hun voeten terug net toen ik aan haar tenen wilde sabbelen. Nat..."
25-03
9.2
Tash En Alexa - 21Door: Tash
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Hakken, Travestie, Vlaams,
" Lieve geile lezers Dankje enorm voor de mooie score op mijn vorig verhaal Maar een schrijver heeft graag wat reacties of zielenroerselen, dus laat je geiligheid los Op deel 18 reageerde Sophie met Ook als zijn de..."
21-03
9.5
Ik Zie Een...Door: Maarten
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Chat,
"Ik ben Maarten van 50 jaar single, ik zat thuis op een chat van bullchat en zag een foto van een vrouw de boven kant stond ik ben een verrassing, ik dacht laat ik eens kontacht met haar te zoeken , ik typte hoi ik ben Maarten single man van 50 jaar ..."
16-03
6.7
Tash En Alexa - 20Door: Tash
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Hakken, Kinky, Sm, Tiener, Travestie,
" Hoihoi, liefste lezers Dank voor de mooie reacties en mailtjes Het tweede deel vandaag is pure kinky fictie, dank aan een fan die me via e mail inspiratie bracht DINSDAG De schoolbel ging voor de eerste ..."
16-03
9.7
Tash En Alexa - 19Door: Tash
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Daddy, Hakken, Romantiek, Tieten, Travestie,
" Hoihoihoi, liefste geile lezertjes Nog steeds jullie hete Olivia hier Dank alvast aan Sacha en Tom voor de reacties, zo leuk Ik kreeg ook enkele mails, waarvoor dank Ik kreeg een mail met een lekker geil idee van XXX..."
11-03
9.3
Tash En Alexa - 18Door: Tash
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Groepsex, Hakken, School, Tieten, Travestie,
"Hallo geile lezertjes, nog altijd Olivia hier Het zestienjarig travestietje dat de tijd van haar leven beleeft Na de monsterscore op mijn vorig verhaal zal het nu wat minder zijn ik schat een 7,9 , het eerste deel is veel minder geil, maar ik moet..."
07-03
9.0
Trans Milf Na... - 3Door: Spyrell
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Crossdressing, Hoer, Milf, Openbaar, Pijpen, Prostitutie, Sissy, Slet, Sletje, Sperma,
"De avond na onze ruige, eerste date lig ik moe maar verliefd in bed. Mijn kontje is echt flink onder handen genomen en ik merk dat die een aantal dagen beurs zal zijn. Desondanks was het een heerlijke tijd en kan ik niet wachten om weer bij Chelsea t..."
05-03
9.4
Tash En Alexa - 17Door: Tash
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Bbc, Groepsex, Hakken, Romantiek, Travestie,
" HET IS ZEER BELANGRIJK OM EERST VOORGAANDE VERHALEN TE LEZEN, ANDERS ZIJN SOMMIGE STUKKEN VOLSTREKT ONDUIDELIJK Hoihoi, nog steeds Olivia hier, Tash heeft de zin om te schrijven nog altijd niet teruggevonden, hoewel ze een enorme sta..."
01-03
9.6