63.253 Gratis Sexverhalen
Datum: 15-05-2024 | Cijfer: 9.3 | Gelezen: 1917x
Lengte: Lang | Lezers Online: 0
Dit is het vervolg op: Op De Koffie Bij Een Collega - 4
Nadat ik gisteren op een bijzondere manier kennis heb gemaakt met Louise en Fred zijn Marieke en ik vandaag uitgenodigd om te komen eten en in hun boutique de nieuwe collectie ondermode te bekijken.

Nadat we klaar zijn vertrekken we van huis. Het is al halverwege de middag en we moeten nog een flink stuk rijden. De rit verloopt prima terwijl we gezellig praten. Met hulp van de navigatie arriveren we een dik uur later in een middelgrote gemeente in de randstad.
Bij aankomst ziet Marieke dat de boutique al gesloten is en de rolluiken dicht zijn. Ze belt aan bij een deur aan de zijkant van het pand. De deur wordt geopend en tot mijn verbazing wordt de deur niet geopend door Fred of Louise. Het is een kleinere wat oudere Aziatische vrouw die ons welkom heet en zich verontschuldigt dat Louise en Fred nog even bezig zijn.

De Aziatische dame en Marieke lijken elkaar te kennen als ze vraagt hoe het gaat en dat het een lange tijd geleden is dat ze elk gezien hebben. Ze zoenen elkaar waarna ze haarzelf aan mij voorstelt als Suki.
Nadat we onze jassen hebben opgehangen worden we begeleid naar een luxe kantoor waar we mogen plaatsnemen op een sofa. Als we plaats genomen hebben serveert Suki ons een koffie en neemt ze plaats op de sofa tegenover ons.
Ik kom er tijdens het gesprek achter dat Suki in de boutique werkt wanneer ze enthousiast vertelt over de nieuwe collectie die vorige week binnengekomen is. Onder ons gesprek bekijk ik Suki nog eens goed. Ik denk dat ze wat ouder is maar ik kan haar leeftijd niet direct inschatten. Ze heeft haar gitzwarte opgestoken en draagt een stijlvol maar sexy mantelpakje.

Na een kwartier gaat de deur open, komen Fred en Louise beide stijlvol gekleed in maatpak het kantoor binnen en ons beide met een knuffel en de nodige zoenen verwelkomen. Fred en Louise nemen plaats op de sofa tegenover ons terwijl Suki ze ook van koffie voorziet. We raken weer snel aan de praat over gisteren en de nieuwe collectie ondermode die vorige week binnengekomen is. Vol interesse luistert Marieke wat Louise haar vertelt over de verschillende trends, modellen en kleuren. Fred stelt voor om zelf maar te gaan kijken in de boutique en Suki ondertussen Suki aan de slag gaat met haar oosterse kookkunsten.

In de boutique nemen we plaats op een loungebank waar ze wat vertellen over hun boutique. Ze pakken paar stukken lingerie en showen deze aan Marieke. Na een aantal setjes gezien te hebben zegt Fred ons dat we gerust rond mogen kijken in de boutique omdat daar de hele nieuwe collectie uitgestald ligt.
Marieke en ik staan op en lopen richting de ruime schappen waar de lingerie uitgestald ligt. Samen lopen we door de boutique en bekijken verschillende soorten lingerie. Na een en ander bekeken te hebben komt Louise naar ons toe en vraagt of we het mooi vinden. Ze zegt dat als we iets willen passen om de hoek paskamers zijn en dat ze beide geheel tot onze dienst staan. Marieke vindt al snel met wat hulp van Louise een paar setjes die ze wil proberen.
Fred vraagt me of ik ook iets wil proberen en dat er ook een heren afdeling is. Fred begeleidt me naar de collectie en ik bekijk wat er allemaal uitgestald ligt. Fred toont me een hipster in regenboogkleuren en zegt dat dit zeker een van zijn favoriete stukken uit de nieuwe collectie is en denkt dat mij het ook goed zou staan. Fred zegt niet op de prijzen te letten als ik een hipster in mijn handen neem en bekijk. Hij neemt er een paar en begeleidt me naar de paskamers en sluit het gordijn als ik binnen ben.

De paskamer is ruim met veel spiegels, kapstokken en een kleine sofa zoals op kantoor. Ik kleed me uit en doe de regenboogkleuren hipster aan die Fred me aangereikt heeft en bekijk mezelf in de spiegel. Ondanks dat de hipster alles bedekt is de vorm van mijn langzaam stijf wordende lul goed te zien. Na een paar minuten vraagt Fred me of het past en of hij ook mag zien of het me goed past.
Het gordijn gaat open en Fred komt binnen en bekijkt me van top tot teen terwijl mijn lul half stijf is. Fred zegt dat het mij erg mooi staat terwijl hij een hand op mijn bil legt. Hij vraagt of ik het erg vindt als hij zich snel gaat verkleden in wat meer casualkleding en verdwijnt.
Na een paar minuten keert Fred terug, gekleed in een zwarte satijnen pyjamabroek en strak zwart t-shirt met in zijn hand een paar broekjes. Omdat ik nog op de sofa zit komt Fred naast me zitten en reikt me een broekje aan en maakt weer aanstalten om te vertrekken. Maar ik zeg met een knipoog dat hij niet weg hoeft te gaan omdat hij nu niet aan werk is.

Ik trek de hipster uit en mijn lul staat stijf overeind en trek een strakke rode string aan waarin mijn stijve lul net past. Fred geeft een compliment en vertelt dat deze in meerdere kleuren beschikbaar zijn en dat hijzelf nu een groene draagt. Hij doet de rand van zijn satijnen pyjamabroek wat omlaag om het te tonen. Als ik zeg dat zijn fel groene string ook mooi is trekt hij zijn satijnen pyjamabroek omlaag waarin de contouren van zijn stijve lul duidelijk zichtbaar zijn.
Ik hoor in de tweede paskamer luid gelach van de dames wanneer ik mijn hand op zijn groene string leg en langzaam over de contouren van zijn lul streel. Inmiddels heeft Fred zijn t-shirt ook uitgedaan en strelen we elkaar. Het is Fred die het initiatief neemt, zijn hand onder mijn string laat verdwijnen richting mijn lul en hem uit mijn string haalt. Hij zegt dat ze het gisteren erg leuk vonden en geeft me een zoen vol op mijn mond.

Op dat moment schrik ik als ik Suki hoor zeggen dat het eten bijna klaar is en dat er een aperitief bij de lounge staat. Ik zie dat ze nog steeds gekleed is in haar mantelpakje, terwijl Fred met nog steeds mijn stijve lul in zijn hand Suki bedankt en vraagt om zo naar boven te komen. Nadat Suki vertrokken is reikt Fred me een satijnen ochtendjas en zegt me zich geheel thuis te voelen als Marieke dat ook doet. Verder zegt hij dat hij erg blij is dat Marieke en ik elkaar gevonden hebben en dat Marieke een opwindende vrouw is.
Bij de loungehoek horen we de dames praten en lachen als we ook plaats nemen op de loungeset. De dames dragen dezelfde satijnen ochtendjassen en ik ben benieuwd of het bij de dames bij lingerie passen is gebleven of dat er meer gebeurt is zoals bij ons.
Louise reikt ons allen het aperitiefje aan en wenst ons een smakelijk eten als het eten bijna klaar is. We laten het ons allemaal smaken waarna we via het kantoor naar boven gaan waar Fred en Louise wonen.

In de keuken is Suki nog druk bezig met het eten en ze zegt dat we plaats mogen nemen in de woonkamer. Ik kijk rond in de woonkamer die groot en modern oogt.
Na een paar minuten serveert Suki ons het eten en vergezelt ons aan tafel. Suki heeft haar jasje uitgedaan en draagt een strakke blouse.
We laten ons het eten smaken. Na het eten nemen we met een drankje plaats op de bank waar we gezellig praten en waar ik Suki wat beter leer kennen. Ze vertelt dat ze van origine uit Japan komt, en dat ze een persoonlijk assistente van Fred en Louise is en als gastvrouw in de boutique werkt.
Als Suki ons vraagt of we nog iets te drinken willen twijfelt Marieke en stelt Louise voor om te blijven slapen omdat ze toch morgen vrij zijn. We besluiten gebruik te maken van het aanbod en nadat Suki terug is met drankjes proosten we allen op een gezellig avondje.

De avond verloopt inderdaad gezellig, en als we na een paar drankjes wat losser worden en elkaar uitdagen komt Marieke dicht tegen me aan zitten en legt mijn hand om haar middel. Op de sofa tegenover ons zie ik dat Fred zijn hand op Louise’s ochtendjas legt en die langzaam bijna in slow motion opent. Onder haar ochtendjas is Louise naakt. Ik zie dat haar tepels en lul stijf overeind staan.
Marieke draait haar gezicht, kijkt me lief aan en zoent me op mijn mond. Zoenend op de bank laat ik mijn hand onder Marieke’s ochtendjas gaan, direct op zoek naar haar lul en voel Marieke’s stijve lul verborgen onder ondergoed. Ik ben erg geil geworden door Marieke en wat er gisterenavond en vanmiddag is gebeurt.
Marieke haalt mijn hand weg onder haar ochtendjas, gaat staan, draait zich richting mij en doet haar ochtendjas uit. Ik zie nu dat Marieke een erg opwindend lingeriesetje draagt, waarop ik haar complimenten geef en zeg dat het haar goed staat. Dan draait Marieke zichzelf om en showt het setje aan Suki, Fred en Louise die haar ook de nodige complimenten geven. Opwindend kijken Louise en ik elkaar aan terwijl ze rustig aan haar lul trekt.

Eenmaal terug op de bank komt Marieke weer dicht tegen me aan zitten, steekt haar hand onder mijn ochtendjas op zoekt naar mijn lul. Verlekkerd kijkt Marieke wanneer ze over de zijden stof van mijn string streelt.
Ik maak me los van Marieke, ga staan en trek ook mijn ochtendjas uit. Marieke kreunt bij het zien van mijn stijve lul in een te kleine rode string en zegt dat het erg geil staat. Ik draai me om en toon mezelf aan Suki, Fred en Louise die wild enthousiast zijn omdat de string perfect strak rondom mijn lichaam zit. Ik voel Louise haar hand op mijn kruis de string strelen om het materiaal te voelen en ze zegt dat het heerlijk zacht aanvoelt.
Direct als Louise mij losgelaten heeft legt Suki haar hand op mijn kruis, ze knijpt zachtjes in mijn lul en streelt zachtjes over de zijden stof.

Ondertussen heeft Fred zijn ochtendjas ook uitgedaan, staat op zodat Marieke ziet dat hij dezelfde string in een andere kleur draagt. Marieke steekt haar hand uit over de tafel, streelt over Fred zijn string en zegt dat het inderdaad fijn voelt, waarop direct Louise vraagt of de string of zijn lul fijn voelt? Marieke zegt dat beiden fijn voelen, ook als voelen beide wel erg verschillend, het ene zacht en het andere hard.
Ik kijk Suki aan en ik zie dat ze enkele knoopjes van haar blouse heeft geopend en me een mooie inkijk gunt op haar borsten. Fred is naast Marieke gaan zitten en ze zoenen elkaar innig. Beiden strelen elkaar en al snel zijn ook de laatste kledingstukken uit. Louise wenkt me om tussen haar en Suki plaats te nemen op de sofa, waar we samen het schouwspel bekijken van Marieke en Fred.
Louise speelt met haar lul en zegt dat ze erg opgewonden wordt van wat zich voor ons op de sofa afspeelt.

Fred en Marieke liggen in standje 69 elkaar te verwennen als ik Suki’s hand voel op mijn bovenbenen. Ik kijk beide dames aan, eerst Suki die enkel glimlacht en daarna Louise die haar gezicht draait en me vol op mijn mond kust. Innig kussen we elkaar en onze handen verkennen elkaars lichaam.
Ik voel een paar handen proberen mijn string uit te doen. Als dat niet direct lukt help ik een handje mee en zie nu dat het Suki is. Ik zie dezelfde geile glimlach van zojuist als ook Suki zich van haar kleding ontdoet. Ik bekijk haar getinte lichaam met oosterse tattoos verpakt in een sexy body. Van zowel van Louise als van mij krijgt Suki de complimenten als ze uitdagend haar body showt.
Suki neemt weer plaats op de bank, neemt mijn lul in haar hand en begint me traag af te trekken, terwijl aan de andere kant van de bank Louise met haar borsten tegen mijn lichaam drukt. Louise zoent me weer als ik haar zoen gretig beantwoord. Ik verplaats mijn handen om deze op zoektocht te laten gaan en ik al snel in ene hand Louise’s stijve lul en in de andere hand Suki’s blote rug streel.

Nadat onze innige zoen is geëindigd kijk ik rond, terwijl links Louise tegen me aanhangt, tegenover mij op de sofa Marieke en Fred met volle lust vrijen en rechts Suki mijn lul en ballen masseert. Als Suki ziet dat ik haar bekijk heeft ze weer dezelfde geile glimlach als zojuist en vraagt of ze ook een kus krijgt. Ik zet mijn lippen op Suki’s lippen en kus haar, wat ze vurig beantwoordt en ik voel dat ze een piercing in haar tong heeft.
Ondertussen heeft Louise haar hand ook op mijn lul gelegd, streelt mijn lul en ballen terwijl Suki haar handen over mijn bovenlichaam streelt. Terwijl we samen zoenen leg ik mijn handen op Suki’s bovenbenen op zoek naar een ingang van haar body. Onder Suki’s body voel ik dat ze een baantje schaamhaar heeft. Nadat ik haar schaamhaar aandachtig gestreeld heb zak ik langzaam af naar haar gepiercete kut die ondertussen al behoorlijk nat is. Het strelen van Suki haar kut brengt haar snel tot het eerste hoogtepunt van de avond, waarbij ze de controle over haar lichaam verliest en ik haar lichaamssappen spuitend op mijn hand voel terechtkomen. Ik haal mijn handen uit Suki’s body, lik mijn vingers schoon en proef de geile smaak van haar kutje.
Fred vraagt of we zin hebben om boven verder te gaan. Iedereen reageert enthousiast dat ons dat wel leuk. Het lijkt alsof ze erop voorbereid waren na de korte maar krachtige ontmoeting van gisteren.

We staan allemaal op en volgen Fred naar de zolderverdieping van het pand waar hij me welkom heet in de speelkamer. Ik kijk rond en zie dat in het midden van de stijlvolle ingerichte kamer een erg groot bed staat, in een hoek een loungeset, en in de andere hoek een jacuzzi en grote inloopdouche. Fred biedt me een viagra aan en als hij zegt dat de nacht nog jong is. Hij zegt me dat niks te gek is met wederzijdse toestemming en neemt plaats tussen Marieke en Louise.
Ondertussen heeft Suki haar body uitgedaan waarna ze ons voorziet van een drankje uit de minibar. We proosten wederom op een gezellige en geile avond. Als Suki naast me zit zeg ik haar dat ze erg mooi is. Ik zie dat ze kleinere borsten met grote tepels heeft, diverse Oosters ogende tattoos, een navelpiercing met daaronder een net geschoren streepje schaamhaar en een piercing in haar kutje. Ik zak onderuit, neem Suki’s tepel in mijn mond en zuig eraan.

Als ik omkijk zie ik dat Marieke, Fred en Louise alle drie met een stijve lul opstaan en naar de jacuzzi gaan. Suki stelt voor om op bed verder te gaan zodat we meer ruimte hebben om te genieten en we elkaar nog beter leren kennen. Ze zegt dat ze vanmorgen veel goeds over me gehoord heeft van Louise en Fred. We nemen plaats op bed, gaan verder waar we gebleven waren en kussen elkaar met veel passie. Ik leg Suki neer midden op het grote bed en kus haar hele lichaam.
Ik zie dat in de jacuzzi Fred op de rand zit terwijl Louise en Marieke oraal zijn ballen en lul de nodige aandacht geven. Als Suki dit ook ziet vraagt zij mij te gaan liggen om hetzelfde bij mij te doen en neemt plaats tussen mijn benen. Mijn lul staat stijf overeind als Suki hem in haar mond neemt.
Terwijl Suki me pijpt neemt ze in haar hand mijn ballen en masseert deze lekker. Ik kijk naar de jacuzzi en heb oogcontact met Marieke met haar tong over haar lippen gaat, een kusgebaar maakt en me veel plezier wenst.

Ik vraag Suki te stoppen als ik voel dat het niet meer lang gaat duren voordat ik klaar ga komen. Ik zeg Suki dat het heerlijk was, maar dat het nu haar beurt is om verwend te worden.
Ik leg Suki in de juiste positie, met haar benen op de rand van het bed. Ik voel dat Suki erg nat is als ik mijn handen laat rusten tussen haar benen en mijn tong boven haar kutje plaats. Met het plaatsen van mijn tong op de juiste plaats op Suki’s natte kut en een vinger tegen haar kontgaatje komt ze snel klaar, terwijl ze luid begint te kreunen. Een golf kutvocht spuit Suki in mijn mond, waarvan ik zoveel mogelijk probeer op te vangen. Desondanks kan ik niet alles opvangen en worden mijn gezicht en Suki’s bovenbenen vochtig.
Ik hoor Fred mijn naam roepen, draai mezelf om en zie hem nog steeds op de rand van de jacuzzi zitten. Hij wenkt me te komen. Ik sta op en loop richting Fred die me vraagt om een kus. Ik neem plaats aan de buitenkant op de stenen rand van jacuzzi, geef hem een vurige zoen en deel daarmee gelijk Suki’s kutvocht.

Ik voel tijdens het zoenen een hand over mijn bovenbeen gaan op zoek naar mijn lul en trekt die langzaam af. Als Fred en ik gestopt zijn met zoenen zie ik dat het Louise is die me aftrekt en Marieke naast me op de rand van de jacuzzi is komen zitten. Ze geeft me een zoen op mijn lippen en vraagt of ik het leuk vindt. Ik antwoord Marieke dat ik het heel erg leuk vindt en ik erg blij ben dat ze haar geheim aan me heeft toevertrouwd. Marieke antwoordt hierop dat ze blij is dat ze met mij het risico heeft genomen en dat niet alle mannen hiervan gediend zijn. Ze geeft me een kus en moedigt me aan om van het moment te genieten met deze bijzondere lieve mensen. Ik zeg dat ik er al van geniet en dat ik kort onder de douche ga om mezelf af te spoelen omdat mijn bovenlichaam nog onder Suki’s kutvocht zit. Ik was mezelf schoon onder de douche, droog mezelf af en neem plaats tussen Louise en Marieke in de jacuzzi. Ik pak beide lullen vast, trek eraan en kus beide dames om en om. Ondertussen zit ook Suki naast Fred in de jacuzzi nadat ze haarzelf ook opgefrist heeft.

Nu we allemaal in de jacuzzi zitten raken we tussen al het gezoen door aan de praat en Louise vertelt over Suki. Louise vertelt me dat Suki, Fred en zij geen geheimen meer hebben voor elkaar, sinds Suki per ongeluk achter het geheim van Louise kwam toen ze tijdens een zakenreis de tussendeur tussen de hotelkamers waren vergeten op slot te doen. Sindsdien zijn ze erg close geworden en is Suki buiten het werk om ook een huisvriendin geworden.
Suki is ondertussen op schoot bij Fred gaan zitten en ze zoenen elkaar met veel passie. Ik vraag Marieke om plaats te nemen op de rand van de jacuzzi omdat ik haar wil pijpen. Marieke neemt meteen plaats op de rand van de jacuzzi en spreidt haar benen. Ik pak Marieke’s lul vast, plaats mijn lippen rondom haar eikel en laat haar lul langzaam in mijn mond verdwijnen. Gretig pijp ik Marieke terwijl ze zelf haar borsten al masserend in haar handen heeft.
Louise heeft plaatsgenomen naast Marieke en ze zoenen elkaar vol passie.

Na een tijdje Marieke gepijpt te hebben neem ik Louise haar lul in mijn mond en neem haar lul volledig in mijn mond als haar lul kleiner is. Ondertussen zie ik ook dat Suki en Fred uit de jacuzzi zijn gegaan, zichzelf afdrogen om daarna plaats te nemen op bed. Ik wissel af en pijp beide dames tot Louise me zegt dat ze me graag wil neuken. Ik zeg dat ik graag wil, we drogen ons af en nemen plaats op bed.
Op bed zit Suki bovenop Fred terwijl zijn lul wild op en neer gaat in haar vochtige kut. Ik vraag aan Louise hoe ze me wil neuken, waarop ze zegt me graag op zijn hondjes te willen nemen. Als ik me positioneer zie ik dat Marieke naast Fred is gaan zitten zodat Fred haar kan pijpen.
Ik voel Louise’s lul voor mijn kontgaatje, waarna ze haar lul langzaam in me duwt en me begint te neuken. Ik vind het erg geil om te zien hoe we elkaar verwennen al neukend en pijpend. Het willekeurige gehijg, gekreun en de geile taal van ons allemaal maakt me erg geil.

De eerste die klaarkomen zijn Suki en Fred, waarbij Fred schreeuwend zijn orgasme aankondigt gevolgd door een lading sperma in Suki’s kutje. Dit is teveel voor Suki, waardoor zij ook weer klaarkomt en een lading kutvocht langs Fred’s lul vrij komt.
Ondertussen heeft Louise het tempo ook opgevoerd en haar lul hard op en neer gaat in mijn kontgaatje. Ik vraag om Marieke’s lul en neem haar lul in mijn mond. Terwijl ik Marieke diep pijp hoor ik haar en Louise elkaar aanmoedigen om klaar te komen. In de spiegel zie ik dat Marieke met haar handen met haar borsten speelt en dat Louise me wild neukt, en dat beide dames erg genieten. Ik voel aan beide dames dat ze nu snel gaan klaarkomen als Louise hard begint te kreunen en Marieke haar lul erg hard is.

De eerste die klaarkomt is Marieke, die zonder enige aankondiging haar sperma in mijn mond spuit, wat teveel is om allemaal op te vangen en door te slikken waardoor ook heel mijn gezicht vol zit. Marieke zakt onderuit op bed en komt naar me toe, geeft me een zoen op mijn mond en we verdelen samen haar sperma. Achter me hoor ik dat Louise steeds harder kreunt en ik voel haar sperma in mijn kontgaatje schieten.
Uitgeteld haalt Louise haar lul uit mijn kontgaatje en laat zichzelf vallen naast Marieke en mij op bed. We liggen met zijn drieën op bed als ik Louise en Marieke beide een knuffel geef en bedank voor deze geweldige ervaring. Louise zegt me dat het wederzijds is en dat na gisteren haar gevoelens bevestigd zijn na wat Marieke haar verteld had over onze eerste ontmoeting. Nadat Louise dit verteld heeft vertrekt ze richting douche, al is wat haar betreft deze avond lang nog niet afgelopen.

Terwijl Marieke en ik nog op bed liggen om zo na Louise te gaan douchen vertelt Marieke over haar eerste ontmoeting met Louise. Marieke vertelt me dat ze met haar zusje Anoushka ongeveer een paar jaar geleden voor een weekend in een nabijgelegen bungalowpark waren en bij toeval tijdens shoppen de boutique bezochten. Na het passen van een slipje in de paskamer voelde Louise of alles goed paste en ze erg opgewonden werd en Marieke haar lul stijf in het slipje zat.
Marieke was verrast omdat ze nooit gedacht had dat ze lesbische gevoelens had. Met deze gevoelens in gedachten keerde Marieke een paar weken later alleen terug naar de boutique omdat ze erg opgewonden was geworden.
In de boutique keek Marieke rond, waarna ze weer aangesproken werd door Louise die haar vroeg of ze haar kon assisteren.
Na een paar keuzes gemaakt te hebben pakte Louise de juiste maten en begeleidde Marieke naar de paskamers. Nadat Marieke het eerste setje, een blauwe beha en slip had aangetrokken vroeg Louise of ze het mocht zien en kwam binnen.

In de paskamer keek Louise aandachtig naar Marieke en gaf haar een compliment en vroeg ze of mocht voelen of alles goed paste. Toen Louise voelde of alles aansluitend paste werd Marieke snel weer opgewonden. Bij het passen van het tweede setje had Marieke moeite om haar stijve lul goed in haar rode hipster te verbergen.
Een paar minuten later vroeg Louise of ze het mocht zien en kwam de paskamer binnen. Louise voelde weer of alles goed zat, waarbij Marieke kreunde toen ze weer over haar ondergoed streelde. Marieke excuseerde zich voor de kreun en haar stijve lul en zei dat ze anders is, zoals Louise al ongetwijfeld gemerkt had. Louise vertelde Marieke dat er geen excuses nodig waren omdat ze een stijve lul had en dat ze open minded was. Met wat schaamte zei Marieke hierop dat Louise de eerste vrouw was waar ze opgewonden van raakte, en dat ze dacht dat ze echt hetero was. Hierop zei Louise dat dat geen probleem hoefde te zijn als ze ook biseksueel kon zijn en van zowel mannen als vrouwen kon houden.

Nadat Louise weer vertrokken was trok Marieke het laatste setje aan, dat een stuk minder bedekt was en waarin ze haar lul met meer moeite verborgen wist te houden. Toen Marieke klaar was riep ze Louise om te komen. Toen Louise er weer was gaf de complimenten aan Marieke, dat dit haar geweldig stond. Louise voelde weer of het lingerie aansluitend aan Marieke’s lichaam paste waarbij ze dit keer een stuk meer tijd nam om te voelen en zei dat de contouren van Marieke’s lul lekker voelden.
Marieke haar lul stond stijf overeind in haar string wanneer Louise vroeg of ze haar lul mocht zien. Enigszins twijfelend trok Marieke haar string langzaam naar beneden waardoor haar lul alle vrijheid kreeg.
Louise ging achter Marieke staan, deed haar behaatje uit en gaf haar het compliment dat ze er erg mooi uitzag. Wat onwennig accepteerde Marieke het compliment van Louise als nooit iemand eerder haar dat compliment gaf. Louise zei dat Marieke zich niet hoefde te schamen en dat ze er erg opwindend uitzag. Ondertussen pakte Louise Marieke’s lul vast en zei dat haar lul erg mooi was.

Louise zag dat Marieke genoot van haar aanrakingen en zei dat ze moest genieten van haar extraatje en dat ze zich nergens voor hoefde te schamen. Marieke kreunde nu harder en ze genoot van Louise haar hand rondom haar stijve lul waaraan ze trok. Toen Louise aan Marieke’s lul trok zei ze dat ze haar ook gerust mocht aanraken, waarop Marieke haar handen liet rusten op haar grote borsten.
Marieke masseerde haar borsten en voelde onder het stof van Louise haar blouse dat haar tepels hard waren. Dit maakte Marieke nog geiler dan ze al was en ze vroeg Louise om te stoppen met het aftrekken van haar lul. Maar in plaats van te stoppen zakte Louise onderuit op haar hurken en nam Marieke’s lul in haar mond. Louise pijpte met veel passie Marieke’s lul, waardoor het dan ook niet lang duurde voordat een golf sperma uit haar lul spoot. Met veel moeite ving Louise al haar sperma op, slikte het door, ging weer staan en gaf haar een knuffel. Met de woorden dat Marieke moest genieten van haar extraatje verliet Louise de paskamer.

Marieke besloot de hipster te nemen. Bij het afrekenen praatten Marieke en Louise nog kort en Louise zei dat ze altijd welkom was voor een volgend bezoek.
Thuis bij aankomst zag Marieke tussen het ondergoed een visitekaartje met achterop geschreven een tekst en een stringetje dat amper haar lul bedekte, laat staan haar billen. Op de achterkant van het visitekaartje stond geschreven dat Louise het aangenaam vond om met haar kennis gemaakt te hebben en dat ze altijd met vragen welkom was in de boutique of via haar 06 nummer.

Ondertussen is Louise klaar met douchen, waarna ze gehuld in een pikante roze babydoll langs komt gelopen richting loungebank waar Fred en Louise zitten. Samen gaan we onder de douche waar we uitgebreid zoenen en al strelend elkaar wassen. Marieke en ik zijn gelukkig dat we elkaar gevonden hebben dankzij het zelfvertrouwen dat Louise en later Fred haar hebben gegeven sinds het eerste bezoek aan de boutique.
Voordat we terug naar de lounge gaan zegt Marieke zich hier vrij te voelen en dat met wederzijdse toestemming alles mogelijk is. Hand in hand lopen Marieke en ik terug naar de lounge waar Suki, Louise en Fred zitten. Waarna we plaats nemen op de loungebank tegenover waar zij zitten.
Trefwoorden bij dit verhaal: Biseksueel, Collega, Groepsex, Kwartet, Lingerie, Trio, Winkelen, Suggestie?
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

Ontmoeting Met Een ...Door: Peter
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
" ik weet niet of het een goede rubriek, maar dit is wat ik laatst heb meegemaakt Ik ben Peter van 55 jaar die single was , toen ik mij liet inschrijven op een dating site voor een leuk vrouw , na een aantal weken kreeg ik een knipoog ..."
25-05
6.9
Mijn Nieuwe LevenDoor: Zaadkontje1986
Reacties: 2
Lengte: Lang
"Misschien ken je mijn verhaalreeks Mijn nieuwe Daddy al wel en zal je al rijk halzend uit te kijken wanneer ik mijn nieuwe ervaringen zou komen. Ik zal mij eerst even voorstellen en een kleine inleiding geven mocht je mijn eerdere reeks niet hebben g..."
24-05
8.7
Voor Het Eerst ... - 2Door: CrossWin
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Crossdressing,
"We zijn een tijdje stil en kijken naar elkaar waarbij we elkaar strelen. Het voelt goed en heerlijk. Ik voel mijn slappe verstijven, wat mijn vriendin merkt. Misschien hierom staat ze op en pakt ze mijn hand beet. Mij aankijkend trekt ze me van de ba..."
18-05
9.4
OntdekkingDoor: Smaval
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Eerste Keer,
"Als man van halverwege de 40 had ik al best het 1 en ander meegemaakt op sex gebied. Maar na weer een verbroken relatie met een vrouw was ik er wel redelijk klaar mee. Maar sex driften zijn nu eenmaal lastig te stoppen en zo vond ik..."
17-05
9.2
Voor Het Eerste ...Door: Geert
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Neuken, Pijpen, Tieten,
"Het bedrijf waar mijn 3 jarige vriendin werkt was sponsor bij een Travestie feest , een collega van haar kon niet mee en vroeg ze mij ,ik wilde best eens meemaken die mooi uitgedoste kleding wat de mannen transgender of shemale droegen. E..."
12-05
7.9
Onder Dwang Anaal ...Door: Robin21097
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Aftrekken, Anaal, Biseksueel, Crossdressing, Dwang, Gay, Ladyboy, Lingerie, Pijpen, Sissy, Slet, Sletje, Travestie, Trio, Twink,
" Ik had weer flink zin om naar een seksshop met porno cinema te gaan. Gekleed als geile vrouw om daar wat mannen te pijpen of andere geile dingen mee te doen. Het was mij daar al goed bevallen dus klaarmaken voor een geile middag. Dus mijn aars goe..."
10-05
8.7
Geilen Op Een ...Door: Robin21097
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Billen, Crossdressing, Gay, Jarretels, Neuken, Parkeerplaats, Pijpen, Slipje, Travestie,
" Je kent dat vast wel. Een zomerse hete dag. Daar wordt je knetter geil van natuurlijk. Het werd avond en mijn geile drift werd steeds groter. Ik was dus klaar om eens lekker deze avond flink te geilen. Ik nam mij voor om deze avond, omgekleed als ..."
07-05
9.1
Oude BekendeDoor: Zerohour59
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Hermafrodiet, Ontmaagd, Ontmaagding,
"Ik was nu een paar weken single en besloot om weer eens een keer uit te gaan. Zaterdagavond kwam en ik was in de kroeg waar ik vroeger vaak zat. Ik zat aan de bar toen ik een bekende stem hoorde Richie ben jij dat ik draaide me om en daar ..."
06-05
9.5
Op School - 2Door: Amanda A
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: School,
"Ik aarzel maar het antwoord komt al van hemzelf. Hij vindt het beste om als laatste te gaan. Knik instemmend en staar opnieuw naar zijn erectie. Heb ook wel gemerkt hoe prettig het voor hem is dit zo blijvend aan me te tonen. Door geschuif worden we ..."
01-05
9.3
Cor En Don(na)Door: Frans1978
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Pijpen, Voetbal,
"Mijn naam is Cor, ik ben een geboren Rotterdammert van 62 jaar en al jaren gelukkig getrouwd met Joke. Samen hebben we een zoon en een dochter en we hebben een kleinkind onderweg. De passie uit onze relatie is een beetje verdwenen, we zijn a..."
19-04
9.3
Tash En Alexa - 23Door: Tash
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Hakken, Kinky, Romantiek, Travestie,
" Lieve, geile lezers Na de hardcore in de vorige aflevering volgt er nu een lange brok romantiek met toch wel wat vuurwerk op het einde Voor de ongeduldigen onder jullie toch beter niet doorspoelen naar dat stuk, er zijn veel..."
09-04
9.2
StellaDoor: Hotand59
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Strand,
"Al de hele dag denk ik aan sex. Ik lig op het strand en fantaseer de geilste verhalen over de langslopende meiden en stellen. Ik zie ze denkbeeldig naakt lopen en de ene fantasie is nog geiler dan de andere. Naast me smeert een meisje haar vriendin i..."
08-04
9.4
Klik hier voor meer...