62.659 Gratis Sexverhalen
Datum: 29-03-2024 | Cijfer: 9 | Gelezen: 5672x
Lengte: Lang | Lezers Online: 0
Dit is het vervolg op: Lauren Gaat Weer Naar School - 22
Ik wachtte tot Lauren de volgende ochtend Josh gebeld had om over onze dochter te praten. Het gesprek duurde bijna dertig minuten, maar uiteindelijk kwam ze heerlijk naakt uit de slaapkamer en ging naast me op de bank zitten. Ze legde uit dat de afstudeerder haar had verteld dat Nicole naar de stad was geslopen om hem te zien, en dat ze in een speels gesprek hadden besproken elkaar vast te binden.

Op de één of andere manier leidde dat ertoe dat hij Kotts speelkamer beschreef en dat onze dochter een bezoek eiste. Hij gaf toe dat ze wat speelden, maar ging niet in details, maar aangezien we de video hadden, was dat niet nodig.

Lauren had het gesprek afgesloten na de belofte van de man dat hij discreet zou zijn, maar op basis van zijn eerdere mislukte verklaringen bood dat niet veel verlichting.

"Ik dacht dat Nicole een vriendje had," zei ik.

"Dat heeft ze ook," antwoordde mijn vrouw terwijl ze opstond en naar de keuken liep.

"Waarom is ze dan hier om Josh te zien?"

"Laat het los," raadde ze aan, maar heel even kon ik het niet laten moeder en dochter te vergelijken.

"Oké, ik ga weg," zei ik terwijl ik opstond.

"Wacht, er is nog iets," zei ze met een beetje nervositeit in haar stem.

"Wat?" vroeg ik, ineenkrimpend over wat het zou kunnen zijn.

"Josh zei dat ze nog steeds erg wantrouwend staat tegenover Harry. Ze heeft het meerdere keren ter sprake gebracht," legde Lauren uit.

Zonder iets te zeggen ging ik naar haar toe in de kleine keuken en leidde haar achteruit tot ik haar tegen de oven had gedrukt. "Nou, op basis van wat ik gisteravond heb gezien, heeft ze misschien gelijk," zei ik dan. "Heeft ze gelijk, Lauren?'

"Ik weet dat ik slecht ben geweest, maar ik denk dat vijf genoeg is," antwoordde ze. "Het waren maar gedachten," voegde ze eraan toe en voordat ik kon reageren.

Professor Kott nam op bij de derde keer overgaan en begon onmiddellijk over Laurens gedrag, in de veronderstelling dat mijn telefoontje betekende dat ik de kerker wilde gebruiken. Toen we echter een dag probeerde te plannen, onderbrak hij me plotseling en begon een aanstaande bijeenkomst te beschrijven die ik misschien leuk zou vinden. "Er zullen nog twee andere koppels zijn, en er zullen nog veel meer van dit soort bijeenkomsten plaatsvinden. Misschien vind je het interessant, en natuurlijk kan de mooie Lauren in het middelpunt van de belangstelling staan. Ik weet zeker dat iedereen heel blij zou zijn om getuige van haar straf te zijn," legde hij uit.

"Zou het mogelijk zijn om even langs te komen en dan weer te vertrekken? Ik denk namelijk niet dat we de hele avond willen blijven," antwoordde ik.

"Natuurlijk! Perfect acceptabel," reageerde hij enthousiast. "Mag ik vragen wat de aard van haar huidige indiscretie is?" vroeg hij voordat ik iets kon zeggen.

"Ze heeft zich gemasturbeerd terwijl ze fantaseerde over de huismeester," antwoordde ik.

"Ik begrijp het... nou ja, geen ernstige overtreding," grinnikte hij.

"Nee, daar ben ik het mee eens, maar ze heeft erover gelogen, wat me irriteert," antwoordde ik.

"Ahhh... klopt. Een veel grotere overtreding. Heb je uitgelegd dat het grootste deel van haar straf te wijten zal zijn aan haar oneerlijkheid?" peilde hij.

"Ja, dat is precies de boodschap die ik heb afgeleverd," bevestigde ik.

"Excellent," hij zei.

We bespraken de bijeenkomst nog een paar minuten en ik verliet het gesprek met dien verstande dat ik over onze aanwezigheid zou nadenken en over een dag of zo contact met hem zou opnemen.

En inderdaad was dat precies wat ik deed. Ik overwoog verschillende keren het Lauren te vertellen en haar reactie te peilen. Maar hoe meer ik naar de grotere groep keek, hoe aantrekkelijker het werd. En wetende dat het moeilijk zou zijn te eisen dat we gingen, hield ik het voor mezelf.

Vrijdagavond vertelde ik mijn vrouw dat professor Kott had gezegd dat de volgende zaterdag het beste moment was om de ruimte te gebruiken en toen ik voorstelde het weekend in de stad door te brengen, stemde ze daarmee in. Natuurlijk maakte ze een punt door me te vertellen dat die tijd samen aangenamer zou zijn als ik haar verzekerde dat de straf licht zou zijn, maar ik bleef vrijblijvend.

De volgende ochtend belde ik de professor en bevestigde onze aanwezigheid. "Heb je de situatie uitgelegd?" vroeg hij.

"Nee, ik heb besloten er een verrassing van te maken," antwoordde ik.

"Ik begrijp het... goed van je," antwoordde hij.

Ik keek er naar uit te zien hoe haar spanning zich opbouwde naarmate de datum naderde. De maandag ervoor hadden we onze normale speelpraat toen we in bed lagen, maar ik kon zien dat ze er niet helemaal in was.

De volgende avond thuis leek ze ook een beetje afstandelijk en ik nam al snel aan dat het te wijten was aan haar geplande straf. Ik had mezelf op meer van hetzelfde voorbereid tijdens ons telefoontje op woensdag, maar na een paar minuten liet ze een bom vallen die ik niet had verwacht.

"Hoeveel erger wordt mijn straf als ik... eh... met Harry afspreek?" vroeg ze.

"Afspreken met Harry? Waarom?" antwoordde ik, aanvankelijk verward.

"Om... eh... het te doen," verduidelijkte ze.

"Om hem te neuken?" vroeg ik in complete verbazing.

"Ja..." antwoordde ze met een klein stemmetje.

"Lauren, wat is er aan de hand?" peilde ik.

"Een tijdje geleden klopte hij op de deur," antwoordde ze na een paar lange seconden van stilte.

"En je hebt met hem gepraat?" daagde ik haar uit.

"Ja," gaf ze toe. "Je hebt gezegd dat het een probleem is als ik dingen verberg," zei toen ze voldoende moed bij elkaar geraapt had. "Ik zeg het je dus."

"Maar je hebt geen toestemming, en als ik je goed begrijp wil je weten hoeveel slaag je krijgt als je hem neukt?" reageerde ik.

"Ja..." beaamde ze.

"Als ik je toestemming geef, geen. Als ik geen toestemming geef, dan zal het zwaar zijn," legde ik uit.

"Oké..." fluisterde ze.

"Lauren, heb je Harry maandag gezien?" vroeg ik, terwijl ik me haar houding van de afgelopen dagen herinnerde.

"Ik heb hem gezien... maar we hebben niet gepraat," antwoordde ze.

"Had je daarvoor met Elisandro gesport?"

"Ja..."

"Dus, je werd nat en geil terwijl je Elisandro je kutje liet zien, en dan komt Harry langs die je wil neuken en je wordt er gek van. Is dat het zo'n beetje?"

De tijd leek stil te staan terwijl ik wachtte op haar antwoord. "Misschien..." riep ze dan.

"Nee, Lauren, je hebt geen toestemming," zei ik. "Ik wil dat je nat, geil en gespannen wordt, zodat ik van je kan genieten wanneer ik wil."

"Oké..." antwoordde ze met berusting in haar stem.

Het gesprek duurde daarna nog maar een paar minuten, maar zodra ik ophing schoot mijn geest in een stuip toen ik dacht aan de toestand waarin ze zich moest bevinden om te kunnen bellen. Ze was altijd het soort vrouw geweest dat vastberadenheid toonde als ze geil was en met het appartement was het naar een heel nieuw niveau gegaan, maar haar verzoek verbaasde me.

Hoe meer het in mijn hersenen sudderde, hoe meer ik dacht dat er misschien meer aan de hand was. Misschien had ze haar beslissing al genomen en gooide ze het me gewoon toe vanwege schuldgevoel. Hoe dan ook, ik was nu veel te opgewonden om stil te zitten, dus nadat ik het met mijn zoon had besproken, vertrok ik naar de stad.

Ik koos ervoor onaangekondigd aan te komen. Onderweg dacht ik aan alle keren dat ik speciale reizen had gemaakt. Ik wist dat ze een teken waren dat er iets niet klopte, waardoor ik voor de zoveelste keer moest nadenken of onze situatie. In veel opzichten was het adembenemend spannend geweest, maar Harry maakte me zorgen, vooral na al die tijd.

Omdat ik niet zeker wist wat ik zou vinden, opende ik de deur en stapte naar binnen om te ontdekken dat het appartement leeg was. Het keurig opgemaakte bed suggereerde dat er geen seks was geweest, maar als ze Harry had ontmoet, zou ik niet kunnen weten waar ze heen waren gegaan.

Misschien naar zijn huis, dacht ik, omdat ze daar eerder was geweest, of misschien was ze op weg een boodschap te doen of vrienden te ontmoeten. Maar door haar toestand en het feit dat ze al aan het slapen was toen we spraken, moest ik deze mogelijkheden afwijzen.

Ik schonk wat wijn in en ging op de bank zitten om te wachten en net toen ik mijn tweede glas leegdronk, hoorde ik een sleutel in het slot. "Schiet op," hoorde ik mijn vrouw giechelen toen de deur openging.

"Je staat in brand, schat," antwoordde Harry terwijl ze lachte.

"Ja! Laat me niet wachten," eiste ze.

Op mijn plek was ik niet zichtbaar vanaf de deur, dus toen ze de woonkamer binnenstapten en me zagen, sprongen ze allebei verrast op. Mijn lieve vrouw had besloten haar ensemble van onze avond in de groezelige bar nieuw leven in te blazen en had dezelfde kleding aangedaan. Het enige verschil dat me opviel waren haar schoenen. In plaats van de simpele sandalen die ik had uitgekozen, droeg ze nu zwarte hakken.

"Hoe was de bar?" vroeg ik, omdat ik vermoedde dat Harry haar naar dezelfde plek had gebracht. "Vond de oude barman het leuk je weer te zien?"

De blikken op hun gezichten gaven het antwoord. "Ik... we hebben niets gedaan," zei Lauren dan.

"Ja, dat heb je wel, Lauren, en aangezien je nu al de prijs gaat betalen, kun je net zo goed waar voor je geld krijgen," zei ik met een verbazingwekkend kalme stem.

Harry zag er niet op zijn gemak uit en hij leek ook niet bang. Integendeel, hij leek geïntrigeerd door de situatie en maakte geen aanstalten om zich terug te trekken.

"Kijk... eh..." begon mijn vrouw terwijl ze zich naar de huismeester draaide.

"Je weet dat je niet gekleed mag zijn in het appartement," zei ik haar onderbrekend voordat ze haar zin kon afmaken.

"Schat..." probeerde ze.

"Trek je kleren uit," eiste ik.

Even bleef ze roerloos. Maar dan ging haar hand naar de rits van de rok. Al snel viel die op haar voeten. Ze tilde het hemdje over haar hoofd heen uit en onthulde dezelfde piercings met de kwastjes. Ze slaagde erin haar hakken af te trappen en nu boorde haar ogen zich naakt in de mijne. Haar kutje zag er opgezwollen en nat uit en ik vroeg me af of dit het resultaat was van zijn streling of anticipatie.

"Laat het me uitleggen," zei ik terwijl ik langs mijn vrouw naar haar minnaar keek. "Lauren heeft aan mij en zichzelf toegegeven dat ze een slet is," ging ik verder toen hij zijn wenkbrauwen optrok. "Ze kan er niets aan doen, maar als ze slecht is wordt ze gestraft. Haar straf is een pak slaag of iets waar ze die voor zou kunnen inruilen om het te vermijden. Ze heeft haar straf al verdiend. Of je haar nu neukt of niet, ze krijgt een pak slaag."

Zijn uitdrukking toonde interesse en samen keken we naar Lauren wiens ogen nu naar de vloer staarden. Ik zag hoe de hand van de man op haar heup belandde en hij fluisterde iets tegen haar waardoor ze naar mij keek. "Geen problemen, toch?" vroeg hij.

"Nee," bevestigde ik.

Terwijl ik het zien wendde Lauren zich tot de huismeester. "Je kunt maar beter gaan," zei ze. Hij negeerde haar woorden echter en probeerde zijn hand te gebruiken om haar naar de slaapkamer te leiden. In het begin wees ze zijn pogingen af, maar hij hield vol en toen ze de eerste stap zette, kwam de volgende veel sneller.

Toen ze bijna bij de deur waren welde er een gedachte bij me op. "Stop," riep ik. "Buig voorover, Lauren, en laat me je kont zien," zei ik toen het stel abrupt stopte en omkeek.

"Het zit erin," zei ze, in de hoop de vernedering te vermijden.

"Laat hem me zien," eiste ik. Met tegenzin boog ze zich langzaam voorover, tot de gekleurde schijf verscheen om te bevestigen dat ze de buttplug had ingedaan. Ze keek achterom om te bevestigen dat ik tevreden was en nadat ze was opgestaan, leidde haar minnaar haar de kamer in en sloot de deur achter hen.

Ik dacht dat het wel even zou gaan duren voordat de geluiden van seks uit de slaapkamer zouden komen, want ik wist dat Harry haar zou moeten kalmeren. Maar toen er na twintig minuten nog steeds geen geluiden te horen waren, vroeg ik me af of alle seksuele opwinding uit haar lichaam was verdwenen.

Ik dacht erover naar huis te rijden omdat slapen op de bank niet aantrekkelijk was, maar ik worstelde met mijn gedachten die heen en weer schoten tussen voyeuristische interesse en het verlangen als haar beschermer op te treden.

Ten slotte, niet langer in staat met het onbekende om te gaan, opende ik stilletjes de slaapkamerdeur. Mijn vrouw, geknield tussen de benen van de man, pijpte langzaam zijn pik, terwijl hij haar met één hand op haar hoofd leidde. Met zijn andere hield hand hield hij zijn hoofd omhoog. Op het moment dat hij me zag verscheen er een glimlach op zijn gezicht, waarop ik terugkeerde naar de bank.

Ondanks mijn eerdere advies aan Lauren kon ik haar acties niet accepteren, en na een paar minuten besloot ik toch te vertrekken. Nadat ik een fles water uit de koelkast had gepakt begonnen de veren van het bed te piepen, wat me vertelde dat hun seks was gevorderd.

Iets dwong me om nog een keer te kijken, en toen ik de deur opendeed zag ik dat mijn vrouw nu onder de huismeester lag, die haar krachtig neukte terwijl ze kusten. Toen hun kus eindigde zag Lauren me. We staarden elkaar even aan tot ik de deur dichtduwde.

"Schat, wacht... alsjeblieft," riep ze door de gang terwijl ik naar de deur liep. Het geluid van haar stem deed me stoppen en me omdraaien. "Kom terug... alsjeblieft?" zei ze.

Ik deed de paar stappen terug, me afvragend wat ze van plan was. "Wat is er?" vroeg ik zodra ik naar binnen stapte.

"Ga niet weg. Hij kleedt zich aan... Ik heb hem gezegd dat hij moest gaan," legde ze uit.

"Waarom?" vroeg ik.

"Ik... kijk... ik bedoel..." stamelde ze, maar net op dat moment verscheen Harry. Met een geërgerde blik stapte hij langs ons heen en vertrok.

"Lauren..." begon ik, met de bedoeling haar een harde berisping te geven.

"Ik heb het verprutst... het spijt me..." onderbrak ze met krakende stem. In plaats van te reageren staarde ik haar alleen maar aan. "Het spijt me. Blijf alsjeblieft bij me?" dwong haar ongemak haar te zeggen.

Ik liet haar in de kleine woonkamer staan en keerde terug naar de keuken, waar ik mijn fles water ruilde voor twee grote glazen wijn. Toen ik terugkwam, gebaarde ik haar te gaan zitten en overhandigde ik haar een glas. "Waar komt dit in godsnaam allemaal vandaan?" vroeg ik boos.

"Ik weet het niet..." jammerde ze, maar toen ik niet reageerde, nam ze een slok van haar glas en zuchtte. "Alles draait zo om seks," zei ze dan. "Hier gaat het allemaal om seks, en Ik word zo geil en eenzaam in mijn eentje. Hij kwam naar de deur..."

"Hij deed lief... en heeft je verleid," zei ik.

"Misschien... ik denk..." jammerde ze terwijl ze dichterbij schoof.

"Waarom ben je gestopt?" peilde ik.

"Het klopte niet," fluisterde ze.

We zaten de volgende paar minuten in stilte, hoewel Lauren vaak naar me keek in een poging mijn toestand te peilen. Ik liet haar stoven en nipte van mijn wijn terwijl ik over de dingen nadacht. Toen ik me realiseerde dat er wat gaten in mijn begrip zaten, besloot ik haar nog even te ondervragen. "Heb je met hem afgesproken voor of nadat je me gebeld had?"

Haar ogen verraden haar voordat ze haar mond opendeed en in de veronderstelling dat ik de waarheid kende, antwoordde ze: "Ervoor..."

"Waar heeft hij je naartoe gebracht?"

"Die plek waar we samen waren geweest... dezelfde bar," antwoordde ze en bevestigde mijn vermoedens.

"En de barman ziet je twee keer in slechts een paar dagen, hetzelfde gekleed en met twee verschillende mannen?" zei ik. "Vertel me wat er is gebeurd?" vroeg ik nadat ze schuldig had geknikt.

Haar nervositeit vertelde me dat er een verhaal te vertellen was. Het kostte haar verschillende pogingen voordat ze begon. "We zaten aan de bar en dronken... en... kijk er is iets ergs gebeurd."

"Wat?" eiste ik.

"Wees alsjeblieft niet boos," jammerde ze. "We hebben het in de berging gedaan," gaf ze toe toen ik haar aankeek om verder te gaan.

"Heeft hij je geneukt in de voorraadkamer?" vroeg ik omdat ik absolute duidelijkheid wilde.

"Ja..." kreunde ze.

"Je hebt hem verteld... wat ik de barman had gevraagd?" zei ik.

"Nee... Nee, de barman heeft het hem verteld. Het zijn vrienden en hij vertelde hem dat je het had geprobeerd nadat... ze over dingen hadden gepraat," legde ze uit.

"Nadat Harry hem had verteld dat je getrouwd bent en hij je minnaar is?" daagde ik haar uit.

"Ja..." gaf ze toe.

"En hij nam je gewoon achterin en neukte je suf," zei ik. "Was de barman erbij?" vroeg ik voordat ze kon antwoorden.

In plaats van te praten, knikte ze slechts maar met haar hoofd. "Hij heeft mijn borsten aangeraakt, maar dat is alles," zei ze na een paar seconden.

"Nou, dat is nogal wat," zei ik sarcastisch. "Ben je klaargekomen?"

Ze knikte opnieuw. "Het spijt me."

"Dan breng je hem hierheen om hem nog wat te neuken. Is hij in je klaargekomen?"

"Nee," antwoordde ze erg niet overtuigend.

Moe, de wijn voelend en zonder emotionele energie, stond ik op. "Ik ga naar bed."

"Oké," fluisterde ze en ik liet haar op de bank achter met het wijnglas in haar hand.

Een paar minuten later, ik lag net op bed, zag ik haar de slaapkamer binnenkomen, zich omdraaien en naar de badkamer gaan. "Niet eruit halen," riep ik haar toe, waarop ze even stopte en dan weer verder ging.

Toen ze bij me in bed kwam, liet ik haar lekker dicht tegen me aan kruipen, maar ik omhelsde haar niet. "Het spijt me," fluisterde ze.

"Je hebt gevoelens voor hem. Dat is wel duidelijk," antwoordde ik.

"Nee... nou, misschien een beetje, maar niet zo veel," wierp ze tegen.

"Waarom brengt hij dan zoveel tijd in je bed door?"

Eerst dacht ik niet dat ze zou antwoorden, maar haar onrustige lichaam gaf aan dat er iets aan de hand was. "Omdat ik... ik vrij met hem kan zijn," antwoordde ze uiteindelijk. "Geen oordeel van iemand... mensen die we kennen..."

"Dus ik had gelijk wat jou betreft," antwoordde ik.

"Nou, je hebt er hard genoeg tegenaan geduwd," antwoordde ze. "Laat het niet te veel pijn doen."

"Ik ga niets beloven. Niet na wat je hebt gedaan? Je verdient het om hard geslagen te worden... Heel hard..."

Mijn bericht deed haar een minuutje zwijgen. "Ik heb het niet verborgen," zei ze dan. "Je zei dat dat het belangrijkste is."

Ik negeerde haar poging mijn boodschap om te buigen. "Je was erger. Ik zei nee en je deed het toch. Je wist dat je een pak slaag zou krijgen en het kon je niet schelen omdat je zo geil was en hem wilde neuken."

"Ik ben slecht geweest..." fluisterde ze terwijl ze begon te snikken. "Je gaat het pijn laten doen," ging ze verder toen ik niet reageerde.

De volgende ochtend, tijdens de rit naar huis, belde ik de professor. Ik vroeg hem de datum voor Laurens straf te wijzigen. Zoals verwacht stribbelde hij tegen en slaagde er uiteindelijk in mij de omstandigheden uit te leggen. Hij suggereerde dat ik serieus moest nadenken over de impact die de aanwezigheid van de grotere groep zou hebben bij het overbrengen van de boodschap.

Ik heb me nooit helemaal op mijn gemak gevoeld bij het idee, maar uiteindelijk ging ik akkoord vanwege de timing. De ontmoeting van mijn vrouw met de huismeester had een cocktail van emoties in mij gecreëerd, variërend van diepe woede tot een vreemde opwinding die ik niet helemaal begreep, en ik wist dat elke dag die voorbijging die gevoelens alleen maar zou vergroten.
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

Moeder En Dochter... - 16Door: Westy
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Vakantie, Moeder, Dochter, Verleiding, Neuken, Pijpen, Beffen,
"Terwijl Olivia zich met haar vrienden vermaakte in een discotheek in Malia had Anna die avond een date met Costas. Costas had zich na zijn werk op Star Beach Village op zijn hotelkamer gedoucht en omgekleed. Hij liep nu door de gang op ..."
24-04
9.7
Student Aan Huis...Door: Ton
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Neuken, Jong En Oud,
"Wat moet ik als 63 jarige weduwe ,als ik mij verveel doen , ga dan wat chatten , tot overmaat van ramp liep pc weer vast op een donderdag, belde gelijk met de tel nr van student aan huis met pc problemen ,wat ik eens gehoord had op een chat. ..."
23-04
8.4
Vrouw Met DwarslaesieDoor: Sjak
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
"Ik, Peter, ben nu bijna 20 jaar getrouwd met Anja. Twee jaar geleden heeft ze een ongeluk gehad en is vanaf haar navel tot tenen verlamd. Ook kan ze haar rechterarm niet meer bewegen. We, haar ouders en ik proberen zo goed mogelijk haar te helpen. We..."
23-04
9.2
Japans Buurmeisje - 6Door: Alex20684
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Buurmeisje,
"De volgende dag verhuisden we de laatste spullen. Ik verwachtte dat de autoritten ongemakkelijk zouden zijn nadat we ons gisteren gelijktijdig hadden afgetrokken maar dat was gelukkig niet het geval. In plaats daarvan praatte Pieter nog openlijker ov..."
23-04
9.4
Citytrip - 10Door: Nanko
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Cuckold, Sissy, Schoonmoeder, Bull, Jurk, Hakken,
"Ik stond een zoals jullie konden lezen in deel 9, vol verbazing in de deuropening van de woonkamer. In de woonkamer zat mijn schoonmoeder naakt op haar knie n voor een jonge vent , gespierd en zijn nog slappe apparaat was nu al enorm en vuld..."
23-04
8.6
Mijn Sugardaddy's -13Door: Bipslikker
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Jong En Oud, Ontmaagd, Biseksueel, Dildo, Pijpen, Neuken, Sugardaddy,
"Na de dip waarin Elise had gezeten toen ze de achttienjarige leeftijd had bereikt, lachte het geluk het meisje weer toe, want door een toevallige samenloop van omstandigheden had haar cli nt en huizenbezitter Henk ervoor gezorgd dat ze een eigen woon..."
23-04
9.6
Studentenleven -15Door: MS
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Studenten,
" Leverage don t make deals without it. Enhance Donald Trump liet deze woorden optekenen. Een gedachte die tijdens veel momenten tijdens het studentenleven terugkomt en eigenlijk nooit meer stopt Wil je iets gedaan krijgen, hou altijd iets achter d..."
23-04
9.6
De Kerstvakantie - 2Door: Aadje
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Cuckold, Cuckolding, Exhibitionisme, Fantaseren, Kerst, Kerstmis, Vakantie, Voyeurisme, Kerst, Vakantie,
"Naomi en ik werden de volgende morgen wakker door voetstappen op de trap, gevolgd door een paar snelle klopjes op de deur. Zijn jullie wakker vroeg Naomi s moeder door de gesloten deur. Een ogenblik, mam, antwoordde mijn vrouw snel. BR..."
23-04
9.1
Yvette Mantelzorger En...Door: Gerard12816
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Jong En Oud, Slet, Sletje, Vreemdgaan,
"Onderstaand verhaal is op hoofdlijnen waar gebeurd, namen en omstandigheden zijn omwille van de privacy en herkenbaarheid aangepast. Hier en daar is een kleine fantasie toegevoegd. De hoofdpersoon zal het zeker herkennen. Wellicht bezorgt het lezen h..."
23-04
9.4
Korte Leren BroekjeDoor: Sexywendy65
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf,
"Het is weer voorjaar. En dat betekend mooi weer en mooie dames sexy gekleed op straat. Laatst was n van de eerste mooie warme dagen en onderwegzag ik diverse leuke dames in korte rokjes broekjes voorbij gaan. Bij de mensen waar ik kom als..."
22-04
8.6
Mijn Leidinggevende Van... - 5Door: Gertjan
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Likken, Neuken, Pijpen,
"Ik verheugde mij er op dat Greet mij s,avonds weer kwam controleren, en dat ik haar weer kon neuken, maar tot mijn schrik, ik had al een poos met mijn pik gespeeld in mijn korte broek wat ik droeg door het warme weer, kwam zij binnen met een ande..."
22-04
8.9
Mijn Oudere Minnaar - 4Door: Gertjan
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Lesbienne, Likken, Minnaar, Neuken, Pijpen,
"Toen ik de donderdagavond bij Jan was, wij hadden gelukkig nog niet geneukt toen zijn vriendin Mathilde bellen, zij wilde mij iets vragen en dat ik later nog eve bij haar kwam. Ga er straks maar op tijd heen ben toch nog wat vermoeid, hij ha..."
22-04
8.7
Klik hier voor meer...