62.659 Gratis Sexverhalen
Datum: 31-03-2024 | Cijfer: 9 | Gelezen: 8107x
Lengte: Lang | Lezers Online: 0
Dit geheel waargebeurde verhaal speelt zich alweer even geleden af. Maar wat er gebeurde was zó'n intense ervaring dat ik me ook nu nog tot in detail kan herinneren hoe het was.

Ik belde aan en al snel werd er opengedaan en werd ik binnengelaten in de hal. Ik was wel al eens eerder naar een speelavond geweest, maar vanavond voelde anders. Ik voelde me zeer welkom in elk geval, de vriendelijke gastvrouw zag er mooi uit, droeg een behoorlijk sexy outfit, gothic-style. De eerste ruimte na de hal was vrij klein, met langs de wanden reeksen lockertjes, waar ik voor zover ik dat zou willen kleding in kon doen. Nu had ik geen heel speciale passende kleding aan, en toen ik de daaropvolgende ruimte in keek, en zag dat er of sm-kleding werd gedragen of gewoon vooral heel weinig kleding besloot ik dat dat ook mijn keuze zou worden. En al snel lag vrijwel al mijn kleding in een lockertje en kon ik in alleen mijn strakke boxer door naar de ruimte met de bar. Ik werd, heel prettig, al heel snel opgemerkt door de gastvrouw die me had binnengelaten ook. Sophie heette ze, en ze nodigde me uit even mee te lopen, ze zou me de ruimtes laten zien. Sophie liet me de bar zien in de eerste ruimte, waar ook meerdere tafeltjes stonden waaraan bdsm-liefhebbers zaten, sommigen met zelfgemaakte sm-spullen zoals floggers en maskers. Er was duidelijk belangstelling voor en er konden zelfs spullen op bestelling worden geleverd, want ja, elke sm-liefhebber heeft zo zijn of haar voorkeuren.,

Daarna liepen we door naar de speelruimte, waar een groot zwart kruis dicht tegen de muur stond, met daaraan op strategische plaatsen flinke ogen. Er stond ook een heel grote stellage waaraan aan de verschillende zijden subjes konden worden vastgemaakt en bespeeld. En aan het plafond zaten op diverse plekken stevige halen (ik zou later op de avond nog ervaren waar die voor dienden).

Er was, wat afgelegen iets verderop in het pand nóg een ruimte en daar stond een heuse gynaecologenstoel, compleet met beensteunen en riemen waarmee de onderdanige die zich zou laten 'onderzoeken' kon worden vastgemaakt. 'Ook zeer geschikt om mannen op te onderzoeken', liet Sophie me weten. Ze bracht me naar de barruimte, waar ik wat te drinken bestelde. Er kwamen intussen steeds meer mensen binnen, in allerlei kleding, en een enkeling naakt ook al. Langzaam aan werd het in de speelruimte ook drukker. Ik hoorde zwepen knallen en ook gekreun, van de subs die blijkbaar stevig onderhanden genomen werden. Ik besloot daar te gaan kijken, voor mij een mooie gelegenheid om te zien hoe een D/s-spel vormgegeven kan worden. De knallen kwamen van een wel heel speciaal iets, er was een stel bezig waarvan de man een bull-whip gebruikte. Ik heb echt met ontzag zitten kijken, want het is heel moeilijk om de tip van enkele meters lange enkele zweep wel precies te plaatsen op de huid van de sub, maar tegelijk te zorgen dat je daar niet de huid openrijt. Want ja, dat kan echt zomaar, een kleine beweging van de pols zorgt dat het eind van de tail zich heel erg snel beweegt. Dat puntje is dan ook het deel van deze zeer specialistische zweep dat zo goed hoorbaar knallen kan in de vrije ruimte. Er was ook een man bezig die in elke hand een lange strokenzweep vasthield en daarmee de onderdanige die met haar rug naar hem toestond en het rek vasthield te bewerken. Het mooie was dat de man ervoor wist te zorgen dat de zwepen allebei continu bleven draaien, draaien, en zonder echt hard te slaan slaagde hij er zo in om voortdurend de rug en billen van zijn sub te raken. Het leek bijna strelen, maar de rode striemen op rug en billen lieten zien dat het toch echt wel menens was. De polsbewegingen van haar meester waren magnifiek, hij wist elke slag uiterst nauwkeurig te plaatsen, en steeds nét naast de vorige te laten landen, en dat in een doorgaand en daardoor hoog tempo, met twee handen en dus twee zwepen. Terwijl ik daar in volle bewondering naar stond te kijken, tegen de muur geleund, werd ik zachtjes aangetikt. De gastvrouw die me had ontvangen en rondgeleid, Sophie dus, vroeg me hoe ik het vond om te zien. Ze had me al een tijdje in de gaten gehouden vertelde ze en ze had wel in de gaten dat ik het bijzonder indrukwekkend vond, wat ik grif beaamde.

Ze stond nu vlak naast me en vroeg me of ik al eens een spanking had gehad. En toen ik dat ontkende zei ze dat ze zoiets al wel had verwacht. En toen zei ze iets wat me diep raakte: 'zorg dat je over 10 minuten bij de bar bent, dan zal ik je je eerste spanking laten ervaren'. Ik keek haar bijna vragend aan, me in gedachten afvragend of ze dit echt meende, waaraan ik dit verdiend had. Sophie knikte me toe, en zei simpelweg 'tot over 10 minuten dan' tegen me. Waarna ze zich omdraaide en naar de barruimte liep waar ik haar aangesproken zag worden door een man, bij wie ze aan tafel ging zitten. Ik had nog 9 minuten, intens spannende minuten om te wennen aan de gedachte dat ik op het punt stond om, voor het eerst in mijn leven, een spanking te ontvangen. Een ervaring die me nog héél lang zou bijblijven, kan ik nu, terugdenkend, zeggen.

Ik moest inderdaad toch echt wel even wennen aan de gedachte, vond het ook heel spannend. Straks zou ik daar staan, op de speelvloer, in het zicht van anderen en een pak billenkoek krijgen dat me nog lang zou heugen. Ik liet dit even op me inzakken, leunend tegen de muur, die steun was eerlijk gezegd wel welkom, het duizelde me een beetje, uitgenodigd te zijn om gespankt te gaan worden. Ik wilde niet te gretig overkomen en besloot vrijwel de complete tien minuten te wachten voor ik naar de bar zou gaan. Intussen genoot ik van wat zich voor mijn ogen afspeelde op de speelvloer. Ik had intussen gezien dat de vrouw die met twee floggerzwepen tegelijk werd bewerkt niet alleen een mooie slanke vrouw was, met opgestoken haren (natuurlijk, realiseerde ik me, haar lange haren zouden maar zomaar verstrikt kunnen raken an der in de zwepen) maar met ook prachtige borsten. Niet zomaar mooie borsten, nee, mooie volle iets hangende borsten. Met jawel, knalstijve tepels met daarin tepelringen waaraan ook nog eens gewichtjes hingen, gewichtjes die met elke keer dat ze bewoog op en neer gingen. Ik was er zo door gebiologeerd dat ik bijna vergat om me op tijd bij de bar te vervoegen bij 'mijn gastvrouw, mijn domina'.

Precies op tijd was ik dan toch bij de bar. Sophie, 'mijn gastvrouw', zat daar inderdaad, maar ze was druk in gesprek met enkele andere gasten. Ik zorgde dat zij me zag, over de hoofden van degenen met wie ze sprak en ze knikte me toe om even te wachten nog, wat ik uiteraard deed, veel keus had ik ook niet. Het moeten wachten zorgde ervoor dat ik zowel nedferiger als meer opgewonden en gespannen raakte, wat Sophioe zich natuurlkijk heel goed realiseerde.

Toen ze dan klaar was met die andere bezoekers wendde ze zich naar mij toe en zei me dat ik netjes op tijd was. 'Dus', vroeg ze me, 'je durft het aan?'. Ik knikte, en daarop gaf ze me aan naar de speelvloer te gaan. Daar stond intussen een jong stel, allebei in strakke zwarte kleding, bezig met een lang stuk touw, oefenend met bondage waarbij zij haar borsten al zeer fraai in de touwen had zitten. Ze had dan wel een zwart pakje aan, maar het liet haar overduidelijk niet koud, haar tepels priemden dwars door de zwarte stof.

Mijn domina keek me aan en vroeg me toen of ik de spanking naakt of gekleed 'zoals die twee' wilde ontvangen. Even snapte ik haar niet, want, een spanking, billenkoek, dat is toch per definitie bloot? Ze vertelde dat dat, zeker een eerste keer, niet beslist hoefde, maar dat ze goed begreep dat ik de spanking naakt wilde krijgen. Ze wees me een stoel en vroeg me om de weinige kleding die ik nog droeg daaronder te willen leggen. Toen ik mijn slip omlaag deed sprong mijn pik naar voren, Sophie zag ernaar, glimlachte maar negeerde mijn erectie verder. Wat ze wel deed was vragen of ik mijn bril zou willen afzetten, en die ook bij mijn slip leggen. Al snel begreep ik waarom, ze kwam met een blinddoek, vroeg of ik akkoord zou zijn als ik die omkreeg, en ze legde me uit dat ik daardoor de spanking veel intenser zou ervaren. Prima, knikte ik, waarop ze me de blinddoek voorbond, en me natuurlijk vroeg of ik nog iets zag. Ik gaf aan naar onderen nog een heel klein kiertje te kunnen zien, dus schoof ze de blinddoek nog iets omlaag. En inderdaad was het effect dat ik mijn oren spitste, en los kwam van het jonge stel naast me dat bondage aan het oefenen was, maar dan gekleed. Wel hoorde ik hoe anderen bezig waren met elkaar.

Ze vroeg me om mijn armen naar voren te steken zodat ze me een stel polsboeien om kon doen. En niet zomaar polsboeien, het waren zwaar aanvoelende diklederen maar zacht gevoerde boeien die ze me snel en handig, duidelijk zeer ervaren hiermee, ombond. Ze nam mijn polsen vast en begeleidde me naar de speelvloer, want tot nu toe stond ik er nog net naast. In het volste vertrouwen liet ik me leiden. Al na een paar stappen stopte ze. Ze vertelde me hier voldoende ruimte te hebben en ook dat we nu onder een van de grote haken in het plafond stonden waar ze me eerder al naar had zien kijken. Ze liet me even zo staan, maar kwam al snel weer naast me staan. Ze liet me voelen wat ze had gedaan: een ketting halen. Stevige zware schakels liet Sophie me voelen, die ze vervolgens met de uiteinden aan de stevige D-ringen van mijn polsboeien vastmaakte met een paar sluithaken. Toen droeg ze me op mijn armen omhoog te steken, steeds hoger, tot ik min of meer uitgerekt voor haar stond, haakte toen de ketting aan de plafondhaak vast en kietelde me even plagend in mijn oksels. Ik kon geen kant op, wist me nu echt overgeleverd aan wat komen ging, aan wat zij met me ging doen. Intussen hoorde ik, veel duidelijker dan eerder, het geluid van zwepen die kletsend op huid belanden, en kreten van pijn. Die kwamen van de kant van het grote rek.

Daar stond ik dan, in afwachting van wat komen ging, gespankt worden. Ik voelde me, daar zo staand op de speelvloer, temidden nu van anderen die o zo hoorbaar met elkaar bezig waren, op een prettige manier kwetsbaar, en ook opgewonden, wat goed zichtbaar moet zijn geweest aan mijn ook voor mezelf voelbaar opwippende pik.

Sophie kwam nu acher me staan, heel dicht tegen me aan, ik kon haar borsten tegen mijn rug voelen drukken. Dat ze zo dicht tegen me aan kwam staan had een reden, want zo kon ze heel zacht maar wel goed verstaanbaar tegen me fluisteren. En dat deed ze. Ze vertelde wat ik al voelde, dat mijn pik stijf overeind stond. Ze reikte even om me heen, stroopte mijn voorhuid iets omlaag en fluisterde me toen in dat ie niet alleen stijf, maar ook al nattig was. En toen moest ze nog beginnen...

Vlak bij mijn linkeroor fluisterde ze me nu vragend in of ik er klaar voor was, kneep me even in mijn billen. Ik was zó geil dat ik nauwelijks praten kon, dat merkte Sophie ook, waarop ze zei: 'je kunt nu nog, nu nog, terug, maar als je er echt klaar voor bent dan knik je en buig je even je hoofd voorover'. Dat deed ik, zonder aarzelen.

En ja, toen begon ze. met een streling van mijn billen, links, en na even wachten rechts. Dat was niet wat ik verwacht had, maar wél heel erg lekker. En natuurlijk begreep ik dat dit slechts een onverwacht opwarmertje was. Het maakte wel dat ik me gelijk al in vertrouwde, ervaren handen wist, al had ik dat idee sowieso eigenlijk al wel.

Sophie liet me even wachten, maar toen begon ze dan toch echt. Eerst met twee vingers een paar tikjes op mijn beide billen, en zowaar, weer strelingen. Toen ietsje duidelijker voelbaar toch al, zonder me te vertellen hoeveel tikken het zouden worden, of me te vragen mee te tellen. Dat maakte de spanking die ongetwijfeld steviger zou gaan worden eigenlijk alleen maar aangenamer, en indrukwekkender. Maar, nu volgden toch al wat steviger tikken, en ik voelde het bloed al naar mijn billen stromen. Ik Herb de tikken niet meegeteld, er gewoon heel erg van genoten, maar na zeg 10 op elke bil kreeg ik wel het gevoel dat mijn billen wellicht al iets rood zouden worden.

Intussen raakte ik, ook omdat ik geblinddoekt was, helemaal naar binnen gericht. Even haalde Sophie me eruit, vroeg me: 'goed te doen toch wel hé?' En ja zeker, het wás ook goed te doen. Nog wel. En weer volgden er strelingen van mijn billen, ze wist echt wat te doen, maakte mijn huid helemaal wakker, klaar om meer te ontvangen.

Toen volgden er toch steviger slagen, gevoeliger ook, maar gek genoeg had ik er minder last van, kon der slagen goed hebben, genoot er vooral van. Ze zag het aan hoe ik reageerde, fluisterde me in dat het de lichaamseigen pijnstillers, endorfine, waren die mijn pijndrempel omlaag brachten. Even nam Sophie toen een korte pauze, net genoeg vertelde ze me even later om handschoentjes aan te doen, het moest voor haar ook aangenaam blijven immers. Dat betekende wel, begreep ik, dat de slagen vanaf nu toch wel serieuzer zouden gaan worden.

En zeker, dat wás ook zo, ze sloeg nu echt stevig, nam geregeld tussen de slagen door even pauze om dan nog iets steviger door te gaan. Sophie vroeg me fluisterend in mijn oor: 'Kun je het hebben nog?'. En ik knikte, genietend. Haar reactie: 'Mmm, je kunt wel iets hebben, mooi zo, maar, je bent nog niet klaar...'.

Om vervolgens met haar nu in dunne leren handschoentjes gestoken handen tussen mijn billen mijn bilspleet in te glijden, lager, naar voren ook. Zalig, die druk voelen op mijn perineum. Haar hand, want het was er maar een, gleed over mijn zak, richting mijn stam en daarlangs omhoog. Toen ze mijn eikel bereikte trok ze in een doorgaande beweging mijn voorhuid omlaag. 'Mmm', zei ze, 'je geniet er echt wel van zie ik, er hangt nu een draad geil aan je eikel van zeker 30 centimeter'. Waarna ze mijn pik en ballen liet voor wat ze waren. En toch, die streling deed echt wel iets met me, maakte dat ik helemaal klaar was voor wat komen ging.

De slagen die nu neerdaalden waren stevig, en tegelijk pijnlijk en zeer genotvol. En zó hard ook dat ik mét elke slag die ik op een bil kreeg naar voren schoot, daar niks aan kon doen. Intussen hing ik echt aan de polsboeien, en als ik dan naar boven schoot na weer een klap op mijn billen had ik echt even tijd nodig om de impact van de klap te verwerken, en weer rechtop te komen staan. Ik genoot, van de pijn, de geilheid, en steeds duwde ik mijn billen verlangend naar de volgende slag naar achteren, verder dan alleen rechtop te gaan staan, richting haar handen. En oh ja, de slagen kwamen, nu met tussenpozen, maar stevig, hard. Ik had nu gloeiende billen, die moesten wel dieprood zijn nu dacht ik nog. Om dan weer haar handen op te zoeken. 'Nog zes', zei Sophie me, 'hou vol'. En dat deed ik, maar al te graag. En toen, ineens, was het afgelopen, de slagen stopten, en mijn polsen werden losgehaakt van de haak boven me.

Ik was zó geladen dat ik letterlijk huilend om de schouders van Sophie viel, echt even zo mijn evenwicht terug moest vinden. Ze liet me even, nam dan mijn blinddoek af en zei me dat de spanking nu toch echt voorbij was. Ik keek omlaag, zag lange draden geil mijn pikgat uitlekken, tegen mijn benen aan. 'Was fijn hé, zo kennis te maken met wat een spanking kan zijn', vroeg Sophie me, gevolgd door: 'en nee, al zou ik het graag willen, je pik is er helemaal klaar voor, maar je mag hier niet klaarkomen, dat is verboden voor mannen op de speelvloer'.

Ik was het gevoel voor tijd helemaal kwijt, het voelde alsof ik een uur onderhanden was genomen door Sophie, maar ze vertelde me dat het nog geen 20 minuten waren geweest. Ongelooflijk, vond ik, het voelde als zóveel langer.

Ze nam nu de boeien van mijn polsen, en begeleidde me naar de stoel waar mijn slip onder lag, wees me waar een toilet was, 'om even de spanning eraf te halen'. Ik bedankte haar voor deze geweldige ervaring, zij gaf aan het graag gedaan te hebben voor me.

Ik was weliswaar echt even óp, maar evengoed ook nog bloedgeil, en mijn pik lekte, niet te zuinig. Dus, de weinige spullen die bij de stoel lagen meegegrist, en naar het toilet. Daar kwam ik, met een toch wel heel gevoelig achterste, al na een paar keer trekken heel heftig klaar.

Natuurlijk heb ik Sophie vervolgens getrakteerd op een drankje, mijn avond kon niet meer stuk. Al was zitten wel gevoelig, elke keer dat ik ging zitten kwam ik in gedachten bij die overdonderende opwindende ervaring.

Oh, de dag erop had ik thuis iets uit te leggen, mijn billen waren diepblauw, en het duurde echt wel even voordat dat weggetrokken was, heerlijk.
Trefwoorden bij dit verhaal: Bdsm, Billen, Eerste Keer, Pijn, Spanking, Waargebeurd, Suggestie?
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

De Eerste Keer...Door: BFSM
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bdsm, Eerste Keer, Meesteres,
"Het was al jaren lang een droom en verlangen om een sub te zijn voor een echte meesteres. Mijn partner staat wel open voor bdsm maar houdt het liever vanilla. Natuurlijk praten we erover en doet ze wel haar best om me toch enige voldoening te..."
22-04
8.6
De FeestavondDoor: Rebeljochem
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bdsm, Bondage, Pijpen, Vastgebonden,
" Hierbij een kort verhaal wat ik op verzoek van een vriendin geschreven heb. Ik kreeg de opdracht rond een uur of 1500 en moest hem afhebben voor we naar het feest zouden gaan. Ik zou haar ophalen om 1830 dus het was even doorschrijven ... Vandaar ..."
22-04
8.0
Hete Zomer - 7Door: NickSchrijvers
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: 17 Jaar, Bdsm, Neef, Nicht, Openbaar, Slikken, Squirten, Trilei,
"Met de vakantie die nu wel heel dichtbij kwam voor Carmen, wilde ze haar neef graag nog zien. Voor Ben was dit precies hetzelfde. Het was eigenlijk de bedoeling geweest om al vroeg na het eten naar de film te gaan en dan daarna nog naar hem thuis te ..."
21-04
9.1
EmilyDoor: Angela
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bdsm, Slavin, Sm,
"Emily was al vroeg gefascineerd door de duistere kanten van haar verlangens. Als een bloem die gedijt in de schaduw, bloeiden haar diepste fantasie n in stilte en geheimhouding. Opgegroeid in een nette omgeving, voelde ze de last van hoge verwachtin..."
21-04
7.9
Kort, Krachtig &... - 3Door: Rock
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Fetisj,
" In de reeks Kort, krachtig en clich komen ingekomen suggesties belevenissen voor verhalen aan bod, welke niet direct tot een kenmerkend lang verhaal in aanmerking kwamen, maar waar genoeg lezers toch plezier aan kunnen beleven. De situaties zij..."
19-04
7.4
Nadi's Leven - 27Door: Riba Sova
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Bdsm, Biseksueel, Piercing,
"Ik hoor net een wagen van Gabriel wegrijden als ik mijn ogen open. De zon piept al langs de verduistering gordijnen van onze slaapkamer . Het was een heerlijke nacht, alleen met ons twee n in de camper. Niet gestoord worden door geluiden van anderen..."
19-04
9.5
Hete Zomer - 6Door: NickSchrijvers
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: 17 Jaar, Anaal, Bdsm, Bondage, Neef, Nicht, Spanking, Trilei, Vastgebonden, Zomer, Zweep,
"De dag nadat ze samen waren wezen sporten en Ben Carmen thuis nog eens lekker had gestraft n verwend, deed de volgende kans zich alweer voor. Ben had eigenlijk geen tijd, maar hij kreeg een appje van de moeder van Carmen. Deze was erg blij met de ti..."
18-04
9.0
Mijn Brave Sletje...Door: Mevrouw Saskia
Reacties: 8
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dominantie, Femdom, Jarretels, Pegging, Slet, Sletje,
"Ik zou je de opdracht geven om te zorgen dat de huissleutel ergens zou liggen zodat ik door de voordeur naar binnen kon. En jou de opdracht geven om geheel naakt vastgebonden op bed te liggen. Met enkel een buttplug in je kont. Ik zou boven..."
17-04
8.6
Tante P & P - 4Door: Mia
Reacties: 4
Lengte: Kort
Tags: Anaal, Plas, Plassen, Tante, Vuistneuken,
"Ome Ben kwam naar de stoel gelopen. Ik moest zijn dikke eikel in mijn mond nemen en er als een lief meisje aan zuigen. Ondertussen begon hij met de tepelklem mijn afgebonden tiet op te rekken door deze steeds naar boven te trekken. Het doet intens pi..."
16-04
8.8
Abby - 2Door: Amy-mae
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
"Zo n spannend meisje als jij houd vast wel van een beetje kinky. Kom maar hier bij de kast staan dan bind ik je vast en zorg ik dat jij ook bevredigd word. antwoordde Daan. Een beetje in de war deed ik wat hij zei, nog steeds bang om hem t..."
16-04
8.6
Abby - 1Door: Amy-mae
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Eerste Keer, School,
"Ik ben Abby een meisje uit klas 6 vwo. Ik wil jullie vertellen over mijn laatste schoolreis Het was de laatste avond van het schoolkamp en ik was al de hele week bezig geweest om Daan te verleiden. De leuke jongen die altijd bezet was gewee..."
15-04
8.2
Dorien En Haar...Door: Wippie
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Dieren, Honden, Met Familie, Milf, Oom, Tante,
"Dorien ging jarenlang regelmatig logeren bij haar ooms. Ze genoot van het boerderij en buitenleven n van de nachten met haar comateus slapende ooms. Als ze sliepen werden ze met geen mogelijkheid wakker en ze kneep hen hard om het zeker te weten...."
15-04
8.3