62.659 Gratis Sexverhalen
Datum: 31-03-2024 | Cijfer: 7.9 | Gelezen: 4454x
Lengte: Lang | Lezers Online: 0
Dit is het vervolg op: Dominante Vader - 3
Enkele dagen na mijn laatste bezoek aan mijn "pappa" toen ik kennis had gemaakt met zijn 22 jarige biologische zoon was ik verrast toen ik "pappa" met mijn moeder aan de koffie zag zitten.

Rik was zijn zoon die hij had met zijn gescheiden vrouw.

"Hoi Stefan, hoe was het op school vandaag ? Dit is Dirk, een oude collega van pappa. Hij was in de buurt en wilde eigenlijk met pappa komen kletsen nu Dirk met pensioen is maar hij wist niet dat jouw vader al een paar jaar geleden overleden is", vertelde mamma vrolijk.

Dirk nam het gesprek over, "je vader vertelde mij altijd dat je zo'n mooie lieve jongen was. Hij liet mij ook wel eens foto's zien van jouw. Je bent nog steeds een mooie jongen Stefan."

Terwijl hij dit vertelde streelde hij met zijn hand over mijn haar.

Het voelde heel ongemakkelijk vooral omdat mijn moeder erbij was. Ook al scheen ze het niet vreemd te vinden dat een betrekkelijk vreemde man mij over mijn bol aaide.

Ik kreeg meteen weer opwindend onderdanige gevoelens en ging dichter bij hem staan.

Mamma zei, "ik ga nog even wat koffie bijzetten, kletsen jullie maar even over pappa"

Pappa Dirk trok mij naar hem toe, kneep mij hard in mijn kruis en ik moest hem op zijn mond kussen. Hij fluisterde, "ik zal vaker bij jouw moeder en jouw komen koffie drinken dus wen er maar aan"

Toen mamma met verse koffie voor mij, haarzelf en Dirk binnen kwam had Dirk zijn hand op mijn billen.

Mamma zag het, keek beetje verward maar zei verder niets.

Dirk begon over Lego, "Stefan vertelde dat hij fanatiek Lego verzamelaar en bouwer is".

Mamma antwoorde, "Ja dat klopt, al zijn zakgeld en spaargeld gaat op aan Lego. Stefan laat Dirk jouw slaapkamer en verzameling maar eens zien"

Zo gezegd zo gedaan en ik ging "pappa" Dirk voor de trap op naar mijn slaapkamer.

Hij keek wat rond, maakte zijn broekriem los en liet zijn broek zakken. "Op je knieën en pijpen"

Verschrikt gehoorzaamde ik, ging op mijn knieën zitten en nam zijn piemel in mijn mond en begon er aan te zuigen. Hij hield mijn hoofd vast zodat ik niet kon terugtrekken. Hij duwde zijn stijve pik diep in mijn keelgat. Ik kreeg bijna geen adem en moest kokhalzen.

Gelukkig kwam hij snel klaar. Ik moest mijn mond openen zodat hij zijn sperma in mijn mond zag. Hij gaf opdracht door te slikken wat ik ook deed. Toen moest ik op mijn buik op mijn bed gaan liggen. Hij trok mijn broek en onderbroek omlaag en haalde zijn riem uit zijn broek.

Wat ik verwachtte gebeurde, hij gaf mij tien harde klappen met zijn riem op mijn blote billen. Ik kneep mijn kaken op elkaar om niet te schreeuwen of lawaai te maken wat mijn moeder zou kunnen horen.

Hij deed zijn riem weer in zijn broek, trok mijn onderbroek omhoog nadat hij mij weer rechtop gezet had.

Toen stopte hij zijn hand in mijn broek en begon mijn stijve piemel af te trekken in mijn onderbroek.

Het voelde lekker en geil om zo hard en snel afgetrokken te worden en al snel spoot ik mijn kwakje sperma in mijn onderbroek.

Ik zag aan de voorkant een grote natte spermavlek.

Toen keek hij tevreden. Hij wilde mij laten weten dat ik zelfs bij mijn moeder thuis in mijn eigen slaapkamer niet meer veilig voor hem was.

We kwamen beneden in de woonkamer.

Ik wilde naast Dirk gaan zitten. Heel voorzichtig want mijn billen deden pijn.

Mamma zag dat er iets was maar zweeg.

Dirk keek mij diep in mijn ogen en duwde zijn hand vanachter in mijn broek, zijn middelvinger raakte mijn holletje. Na een paar minuten zat hij met zijn vinger in mij.

Ik kreunde zachtjes het was lekker.

Nu had mamma gezien wat Dirk deed.

Ze had een rood hoofd maar zei niets.

Toen deed ik zelf iets schokkends, ik draaide mij om en kuste Dirk vol op zijn mond. Hij beantwoorde mij met een tongzoen.

Dirk duwde zijn andere hand in mijn onderbroek en masseerde mijn nog plakkerige slappe piemel.

Ik verwachte dat mamma geschokt zou zijn maar ze lachtte stiekem.

Ik gedroeg mij onderdanig en liet hem zijn gang gaan maar schaamde mij dood.

Ik had openlijk met een oudere man zitten tongen en mamma zei niets ?

Hij haalde zijn hand uit mijn broek na een kwartiertje en bedankte mamma voor de koffie.

Ik was nog steeds overdondert om mamma's reactie of eigenlijk juist geen reactie.

Mamma begon te vertellen, "Dirk belde vorige week op. Legde uit dat hij pappa's oude collega was. Hij kende jouw van foto's en wat pappa verteld had over jouw. Dat jij het als tienerjongen fijn vond straf te krijgen in het bij zijn van jouw broertjes in je blote billen of helemaal in je blootje. Dirk had pappa toen verteld dat hij jouw ook graag als zoon zou hebben. Pappa had hem ingefluisterd dat Dirk maar terug moest komen als je ouder was. Vanmiddag was hij dus langsgekomen om kennis met je te maken. Doen je billen nog pijn Stefan ? Ik heb echt wel gehoord dat je klappen op je blote billen kreeg van Dirk. Dat had hij verteld van te voren."

Ik begreep dat hij mamma had voorgelogen. Ik had Dirk alles verteld wat mijn echte vader met mij deed. En dat ik het heerlijk vond door mijn echte vader gestraft te worden.

Maar ik wilde Dirk niet veraden.

Mamma vroeg, "mag ik je billen zien Stefan ?"

Ik knikte van ja.

Mamma trok mijn spijkerbroek omlaag. Zag mijn met sperma besmeurde onderbroekje en lachtte.

Trok toen mijn onderbroek omlaag en bekeek mijn gehavende billen.

"Ga maar weer met je Lego spelen Stefan, dit is ons geheimpje, je broertjes weten van niks dat je contact hebt met Dirk en jij zijn slaafje bent geworden.", als je vader er nog was geweest weet ik zeker dat hij jouw met Dirk zou hebben gedeeld.

Toen ik op mijn kamer zat met alleen mijn bevlekte onderbroekje aan en een Lego kraan met motors aan het bouwen hoorde ik dat de telefoon ging.

Aan het geheimzinnige praten en fluisteren hoorde ik dat mamma met Dirk aan de telefoon was. "Ja Dirk je had nog gezegd voor je weg ging over de opdrachten doe je mij zou geven voor Stefan..., ja al zijn onderbroekjes weggooien... en hij mag alleen onder toezicht naar de wc... en hij mag alleen nog maar luierbroekjes voor school dragen en thuis ook of in zijn blote billen... en hij moet dagelijks straf krijgen in zijn blote billen in het bijzijn van zijn broertjes. Ik heb het begrepen Dirk. Ik zal er meteen aan beginnen. Al zijn slipjes uit de kast halen, die hij nu aan heeft laten uittrekken, Stefan moet ze zelf allemaal door midden knippen en in de afvalcontainer buiten gooien."

Volgens mij gaf Dirk mamma complimentjes, ik hoorde ze verlegen reageren op wat hij haar vertelde, "o Dirk je laat mij blozen", hoorde ik haar zeggen, "ik ga nu meteen naar boven naar Stefan zijn slaapkamer om jou opdracht te laten uitvoeren. Ik stuur wel een appje met filmpje dat hij gehoorzaam is geweest Dirk."

Ik hoorde ze ophangen en de trap opkomen.

De deur ging open, mamma keek lief maar zweeg toen ze de kastdeur opende, mijn stapel slipjes voor mij op de grond gooide en mij de schaar aan gaf die ze in haar hand had.

"Ik heb met Dirk gesproken, hij vertelde dat jij graag een luiertje of luierbroekjes draagt. Je droom word werkelijkheid Stefan. Knip je onderbroekjes maar in tweeën dan kan je ze niet meer aantrekken schat", sprak mamma lief.

Langzaam en met snel kloppend hart pakte ik een voor een mijn slipjes en knipte ze door in het kruisje en bij de heupen. Toch vond ik het moeilijk. Thuis vond ik het geen probleem een luier aan te moeten maar ik was bang voor school. Hoe zouden mijn klasgenoten reageren als ze mij in een luier zagen in plaats van in mijn sportieve onderbroek in de kleedkamer bij gymles?

Toen de stapel in stukken was geknipt door mij zelf moest ik gaan staan. Mamma pakte de schaar over.

Bij de heupen knipte ze het besmeurde slipje kapot zodat het tussen mijn benen door op mijn voeten viel.

Naakt stond ik voor mamma. "Je bent een mooi jongetje Stefan." en ze streelde mijn gladgeschoren huid van mijn onderbuik net boven mijn piemeltje.

Ze pakte een shirt uit de kast en ik moest deze aantrekken en met haar naar beneden gaan.

"Vandaag ga jij mij helpen met het huishouden, je bent vanaf vandaag mijn huisslaafje Stefan", lachte ze geheimzinnig.

Ik moest van haar op mijn knieën de keukenvloer dweilen en op mijn knieën de wc schoonmaken.

Mamma stond ernaast en keek of ik het netjes deed terwijl ze mij ondertussen met haar telefoon filmde.

Het stonk inderdaad naar pies want mijn jongere broertjes plasten meestal naast de wc pot.

Op dat moment kwamen mijn broertjes thuis.

Ze lachten zich dood toen ze mij in mijn blote billen aan het werk zagen.

In het kort legde mamma uit dat ik straf had en dat ik daarom thuis in mijn blote billen klusjes moest doen en snachts een luier als een baby aan moest. Toen lachten ze nog harder.

Ze kwamen uit school en moesten nodig, ik zat nog op mijn knieën naast de wc pot toen ze begonnen plassen en expres naast plasten en half over mijn blote onderlichaam en over mijn witte shirt.

Nat moest ik opnieuw beginnen alles op te dweilen Er was zoveel naast gegaan dat ik op mijn knieën in hun plas zat.

Ik zag dat mamma het filmpje naar Dirk appte.

Twee dagen ging ik al in mijn luierbroekje slapen en naar school. Gelukkig had niemand iets opgemerkt.

Na school zei mamma, "Ik moet nog iets doen en jij moet mee Stefan", commandeerde mamma, "maar eerst ga ik je omkleden".

"Maar mamma", zei ik "ik heb geen tijd ik heb zo examens en anders zak ik", maar mamma kende geen pardon ik moest luisteren.

Er lag een kinderachtige korte broek klaar en een opgevouwen wegwerpluier.

Mamma hielp mij, ik moest op mijn rug gaan liggen en mamma schoof de dikke luier onder mijn billen. Het was geen klein onzichtbaar luierbroekje maar een grote dikke incontinentieluier. Over de luier kreeg ik de korte broek aan die aan de kleine kant was.

De luier kwam boven en bij de bilranden buiten het broekje uit. Eigenlijk voelde het wel heerlijk die grote dikke luier om mijn billen en ik liet zelfs een paar druppeltjes in mijn luier lopen.

Mamma lachte trots en zei alsof ik nog een kleuter was, "nu kunnen we gaan jongetje".

We gingen met de auto, beschaamd liep ik het huis uit en de auto in, ik hoopte dat niemand mij zo zag. Ik moest achterin gaan zitten en mocht niet voorin. Alsof ik nog een kleuter was maakte mamma mijn gordel vast.

Ik wist niet waar we heen gingen maar opeens zag ik het huis van Dirk. We stopten en mamma maakte mij los en duwde mij naar binnen.

Dirk en zijn zoon verwachten mij al.

Mamma ging in de bank zitten ik moest op mijn knieën naast haar zitten.

Dirk en zijn zoon gingen voor mij staan, lieten hun broek zakken en ik moest hem om beurten pijpen.

Mamma keek aandachtig toe hoe ik hun sperma gulzig doorslikte. Ze aaide over mijn hoofd als teken dat ze trots op mij was.

Toen gingen ze koffie drinken en ik kreeg ranja in een tuimelbeler.

De bel ging, twee oudere mannen kwamen binnen.

Ze kwamen voor mij, ik moest hun ook pijpen. Om te beginnen maar na een paar minuten tilden ze mij omhoog, legden mij op mijn buik over de bankleuning en met mijn luierkontje naar achteren.

Mijn korte broekje werd omlaag geschoven en de luierplakkers losgemaakt.

Een pik schoof in mijn kontje. Mamma keek opgewonden hoe ik in mijn kontje werd geneukt.

Dirk was aan het filmen hoe ik om beurten in mijn kontje werd geneukt.

Toen ze waren klaargekomen filmde Dirk in closeup hoe hun sperma langzaam uit mijn kontje liep en op de vloer druppelde.

Mamma stond op en deed mij mijn luier weer aan en trok mijn korte broekje weer omhoog.

De twee mannen gaven mamma ieder 50 euro en vertrokken weer.

Mamma en Dirk onderhandelden samen over de opzet van een site. Dirk had al een aantal geschikte filmpjes om te streamen gemaakt.

Ze wilden mij als hoertje en webcamsletje laten werken.

Zonder mij te vragen of ik dat wilde.
Lees verder in: Dominante Vader - 5
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

Mijn Nieuwe Daddy - 19Door: Zaadkontje1986
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Daddy,
"Wat een heerlijke reactie heb ik mogen ontvangen op mijn laatste verhaal en de transformatie die ik heb mogen ondergaan. Ik kan het zelf ook nog niet bevatten en heb er nog weinig tijd voor gehad om aan te wennen. Dit komt uiteraard doordat ik bij de..."
23-04
9.0
Headlines - 4Door: Dorian
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Plas, Dominantie, Vrienden, Neuken, Pijpen, Jong En Oud, Plassen,
"De muziek dreunde nog na in mijn lijf. Ik voelde dat mijn oren suisden toch iets te dicht bij het podium in de buurt gestaan. Mijn hart bleef snel kloppen, alsof ik nog steeds stond te dansen, maar het concert was al dertig minuten klaar. Chris en ..."
23-04
9.0
VerdiendDoor: Buurman
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Jammer was de omstandigheid, maar wel leuk was het weerzien. Hij moest de boel opruimen, en ik hielp hem. Tegelijk haalde hij oude koeien uit de sloot. Echt een voorbeeld had hij niet, en dus koos hij mij voor die dingen, toen. Scheren, meis..."
23-04
6.9
Vladimir 3 DuitsersDoor: Steifeduo
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Rape, Verkracht,
"Al lang zit ik op voetbal. Al sinds mijn 7de jaar en ik ben nu 37. Mijn jubileum komt eraan al zal dat wel geruisloos voorbij gaan. Door de sport heb ik een mooi afgetraind lichaam en een blonde kop met haar. Vanwege mijn Russische komaf. Waar ik no..."
23-04
8.8
De Buurman En... - 3Door: Martino34
Reacties: 0
Lengte: Kort
Tags: Buurjongen, Buurman, Kort, Plas, Plassen,
"En ik ga me heerlijk douchen meester, de pis brand wat in mijn striemen die op mijn kontje staan Schiet maar op sletje. We zijn nog lang niet klaar met jou. Ik ga al zucht ik hoorbaar Mijn meester laat me naar de douche gaan. Wanneer ik h..."
23-04
7.8
Ontmoeting In Het BosDoor: StefanBiboy
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Jong En Oud, Pijpen, Plas, Plassen, Trio, Vernederen,
"Ik ben altijd al een buitenbeentje geweest. Nogal op mijzelf. Geen echte vrienden. Ik met mijn eigen gedachten en fantasie n. Over jongens, meisjes en sex. Meisjes vinden mij maar een sukkel en eigenlijk hadden ze ..."
22-04
8.3
Jan Gaat Het... - 23Door: Bisexjan
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dwang, Rollenspel,
"Doc ontmoette Puck in een gay bar in Rotterdam en werden op slag verliefd op elkaar. Puck was een Thaise knul, erg populair in de bar want hij was klein, tenger, had halflang piekerig haar en droeg make up, dat laatste niet teveel, maar genoeg om er ..."
22-04
8.6
Wij Met VriendenDoor: Steifeduo
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Vrienden,
"Wie zijn wij Wij zijn Jan en Roy. Of beter waren. Onze pleeg zoon Wouter had Jan verleid tot sex. Roy was daarop kwaad weggelopen. Dus nu zijn wij Jan en Wouter... De volgende ochtend was Wouter als eerste wakker. Hij voelde iemand naas..."
21-04
8.9
Peter Op SpeelzolderDoor: Steifeduo
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
"Estoy Peter. Wat betekent ik heet Peter. Mijn vader komt uit een grote Nederlandse familie, mijn moeder uit Barcelona. Daarom spreek ik ook Spaans maar dat zal ik hier niet doen. Maar ik zie er wel uit als een Spaanse schone man getint lichaam, zwa..."
21-04
8.9
De Verhuis - 4Door: Ronneke 2
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Jong En Oud, Trucker,
"Jos startte de truck en schaars gekleed reden we de autosnelweg op. Het beloofde een warme zonnige dag te worden en we waren er in elk geval al op gekleed. Ik was blij dat de woordenwisseling niet was blijven hangen en dat we weer dolden en geilde..."
20-04
9.0
Headlines - 3Door: Dorian
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Collega, Neuken, Pijpen, Trio,
"Elf maanden waren voorbij gegaan en ik zag hem zondag en toe op een borrel. We hadden dan soms even een kort gesprek en dan bewoog hij zich weer naar anderen toe. Of ik. Want langzaam aan begon hij mij te intrigeren. Alleen was hij begin 20 en ik net..."
20-04
8.9
Twee StuksDoor: Buurman
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Chat, Date, Dating, Oraal, Slaaf, Trio,
"Heerlijk, die twee trokken altijd al met elkaar op, en ja soms dacht ik wel eens hun pijpslet te mogen zijn Ze trokken met elkaar op, maar trokken ze elkaar ook wel eens af Vroeg ik mij af, ze waren perfect samen. Eind twintig, en nu liepe..."
19-04
8.4
Klik hier voor meer...