63.187 Gratis Sexverhalen
Klik hier voor meer...
Datum: 09-05-2024 | Cijfer: 8.5 | Gelezen: 16882x
Lengte: Lang | Lezers Online: 0
Bedankt voor het lezen van mijn verhaal. Zoals jullie weten schrijf ik hier zo nu een dan een verhaal. Of vertel ik zoals nu over mijn avonturen. Hopelijk kunnen jullie weer genieten van dit op waarheid gebaseerde verhaal. Mochten jullie tips of positieve feedback hebben laat dit vooral achter dit wordt zeer gewaardeerd.

Ook kun je mij toevoegen op snapchat ( Virtualgrey2021 ) als jij opzoek bent naar een meester. De ruimte wil geven aan je diepste verlangens, onderdanige gevoelens, nieuwsgierig bent of gewoon een praatje wil maken.

Zoals wel vaker zat ik rustig op de bank even lekker te ontspannen van de drukke dag. Ruw werd ik gestoord door voetstappen op de trap. Mijn aandacht werd dan ook direct getrokken naar buiten. Daar zag ik mijn buurvrouw naar boven lopen. Vermoedelijk was ze net klaar met sporten. Ze liep op deze prachtige zomerdag in een mooi licht roze hemdje met daaronder een korte zwarte short die haar geweldig stond. Dit kwam omdat ze echt een heerlijk stel billen had die nu maximaal uitkwam. Haar blonde haren opgestoken in een staart maakte de look compleet. Mijn gedachten maakten dan ook over uren wat was ze toch een mooie vrouw. En ja nu is het cliché om wat te doen met de buurvrouw. Maar mijn gedachten vonden toch van niet en ik fantaseerde even hoe ik haar zou neuken. Zou ze zo onschuldig zijn als dat ze eruit zag of was ze toch wel wat kinky?

Toen ik in het appartementen complex kwam wonen een paar maanden geleden had ik mij wel natuurlijk voorgesteld. Daarom wist ik dat ze Zoey heette en 25 Jaar is. Ze werkte als verpleegster in het ziekenhuis en verder gaf ze nog sportles. In één van de sportscholen in de stad. Weken gingen voorbij en ondanks dat we buren zijn zien we elkaar eigenlijk nooit. Dit komt waarschijnlijk omdat we allebei dus erg druk zijn. Of druk ik ben in ieder geval heel vaak weg voor het werk en zei ook. Het duurde dan ook een even voor ik haar weer zag. En niet eens bij ons in het appartementen complex. Nee op een zaterdag avond was ik gezellig met mijn vrienden een drankje gaan doen in de stad. Toen ik later die avond de meest populaire discotheek van de stad binnen stapte zag ik haar ondanks de drukte meteen. Niet zo gek ook want wat was ze toch weer een verschijning. Ze had een lichtblauw naveltruitje aan die zich strak spande om haar prachtige borsten en haar afgetrainde buik toonde. Daaronder had ze een lichte jeans aan die haar billen mooi accentueerde. Met haar sportieve witte sneakers en haar lange blonde haren los maakte ze voor mij de look compleet. Ook al was ze niet de buurvrouw geweest dit is precies het type vrouw waar ik van hou. Tot in de puntjes verzorgd en een vibe die energie en vrolijkheid uitstraalt.

Ze stond aan de bar en was waarschijnlijk al een tijdje aan het wachten want het was erg druk en de barman was aan de andere kant. Snel manoeuvreerde ik mij door de mensen massa richting de bar en tikte haar op d’r schouder. Buurvrouw lekker aan het genieten vanavond vroeg ik. Ze draaide zich om en meteen verscheen er een lach op haar gezicht. Jazeker alleen wat is die barman traag vandaag ik sta hier al een poos te wachten. Gelukkig kende ik de barman en riep ook enthousiast zijn naam. Hij draaide lachend zijn hoofd om en snelde na ons toe nadat hij klaar was met het tappen van een biertje. Lang niet gezien kerel wat wil je hebben. Nou wat wordt het buurvrouw reageerde ik en ze bestelde een Gin-tonic voor mij een baco en 2 biertjes en na af te rekenen en hem niet langer op te houden richtte ik mij weer na mijn buurvrouw.

We proosten en ik wenste haar nog een fijne avond. Met de 2 biertjes en de baco snelde ik mij weer richting mijn vrienden. Die direct aan mij vroegen wie die mooie verschijning was. Nou dat is dus mijn buurvrouw zei ik en nam een slok van mijn baco. Na de club verder gescand te hebben wist ik het vanavond ging ik voor de buurvrouw. Ze was verreweg de leukste dame uit de club vandaag en het werd ook wel eens tijd om elkaar wat beter te leren kennen. Ik keek waar ze was en zag haar achterin de hoek samen met wat vriendinnen lekker losgaan. Ze genoten duidelijk en de energie was aanstekelijk. Rustig verplaatste ik mij al dansend door de menigte hun kant op. Toen ik eenmaal bij het groepje vrouwen was zei ik sorry dames maar ik leen even mijn buurvrouw van jullie. Ze keken mij een beetje gek aan terwijl ik de hand van mijn buurvrouw pakte en vrolijk met haar begon te dansen. Je beweegt heerlijk Zoey zei ik terwijl we samen ons moment pakte. Ze moest hard lachen en zei jij hebt ook erg soepele heupen Jay. Omdat ik had beloofd haar alleen even te lenen voor een snelle dans keek ik snel om richting haar vriendinnen. Nou gelukkig hadden mijn vrienden het gesnapt en als echte wingman’s stonden ze de vriendinnen van Zoey te entertainen. Dat kwam mooi uit ik pakte haar hand en liep zonder wat te zeggen richting het lounge gedeelte van de club. Hier stond de muziek een stukje zachter en konden we wat beter praten. Na dat we nog een korte pitstop hadden gemaakt bij de bar voor nog wat drankjes nestelde we ons op de loungebank.

Hier hadden we een ontspannen gesprek en nam langzaam de spanning toe. Tijdens onze staar wedstrijd om wie het volgende drankje moest halen. Bleef ik Zoey dan ook recht in haar fonkelende blauw-grijze ogen kijken. Ze was hier goed in want ook zei verbrak onze blik niet. Nu wil ik altijd winnen en besloot dan ook om alles uit de kast te halen om haar af te leiden. Mijn rechterhand ging richting haar hoofd en te gelijk drukte ik mijn lippen op die van haar. Met mijn ogen gesloten en vol passie zoende ik haar. Ze opende haar mond iets en onze tongen vonden elkaar. We genoten van elke seconden tot ik onverwachts de zoen verbrak. Lachend zei ik volgens mij heb jij verloren. Zoey sloeg mij plagerig op mijn borst en dacht er anders over. Na een blik op mijn horloge te werpen zei ik zullen we de rest even opzoeken voor dat het sluit.

Ze vond dat een uitstekend idee en we snelde ons weer richting de drukke dansvloer. Hier zagen we dat mijn vrienden en haar vriendinnen het ook nog uitstekend met elkaar konden vinden wat ze waren lekker met zijn 4e aan het dansen. Met zijn alle danste we nog heerlijk waarbij mijn buurvrouw en ik elkaar nog meerdere malen zoende. Met sluitingstijd stelde ik voor om er vandoor te gaan en samen bij mij nog een drankje te doen. Een kleine after party bij de buurman is altijd leuk zei ze opgewekt en we liepen samen richting de fietsen. Snel fietste we richting huis na een korte rit kwamen we aan bij ons gebouw en plaatste de fietsen in de kelder.

Waarom dat wist ik niet precies. Waarschijnlijk was het de combinatie van haar uitdagende blik de alcohol en mijn opgebouwde geilheid. Maar hoe dan ook ik wou haar en hield me niet meer in. Zoals al vaker deze avond zoende ik haar midden in de fietsen kelder. Na dat ik de zoen verbrak duwde ik haar zachtjes op haar schouder. Al de hele avond had ik onbewust en bewust al de leiding genomen. En wist zo dat ze hield van een dominante man. Ze snapte de hint en zakte rustig door haar knieën veel verdere aanmoediging had ze niet nodig. Ze legde haar hand op mijn kruis en maakte mijn broek open. Haar slanke vingers pakte de rand van mijn onderbroek en trok deze naar benden. Mijn ondertussen hard geworden pik schoot de vrijheid in. Aandachtig bekeek ze mijn lul terwijl ze die vastpakte en rustig met lange mij begon aftetrekken. Wat een heerlijk geil gezicht was het mijn buurvrouw met haar slanke vingers omsloot ze mijn pik ik voelde haar warme adem tegen mijn eikel aan en haar prachtige blauw-grijze ogen hadden een zaad vragende blik. Het voorvocht glinsterde ondertussen op mijn eikel terwijl ik alleen maar kon denken aan de fantasie die werkelijkheid geworden was. Pijp me commandeerde ik haar en ze opende haar mond. Haar warme adem kwam dichter en dichter bij mijn pik en toen ze uiteindelijk met haar tong mijn eikel aanraakte en haar lippen om mijn pik sloot genoot ik intens. Rustig maar vol overgave pijpte ze mij daar midden in de fietsenkelder. Wat was ze ook een geile slet dacht ik bij mezelf.

Mijn handen plaatste ik op haar hoofd en nu nam ik de regie over. Waar zei net nog het tempo bepaalde ramde ik mijn pik nu diep haar keel in. Ik hoorde hoe ze naar adem hapte en voelde haar speeksel langs haar mondhoeken naar buiten komen. Even hield ik mijn lul volledig in haar keel toen ik hem er vervolgens helemaal uit trok keek ze me geil aan. Haar rode lippenstift had zich afgetekend op mijn lul en de slijmdraden liepen nog van mijn pik naar haar mond en kin. Langzaam ging ze weer staan. Nu vond ik deze pijpbeurt heerlijk maar we hunkerde naar meer. Geil als dat we waren vergaten we dat we in de fietsenkelderstonden eigenlijk boeide het mij gewoon niets. Snel maakte ik haar broek los en trok deze naar benden. Ze keek me geil een en zei neem me. Meer had ik niet nodig ik trok haar string opzei en zeiknat als dat ze was ramde ik mijn pik volledig bij haar naar binnen. Wat was ze ongelofelijk strak het voelde haast alsof ik een cockring om mijn lul geplaatst had zo strak voelde haar kut aan. JAAA NEUK ME NEEM ME schreeuwde ze uit. en dat was precies wat ik deed ik stootte hard en diep in haar met elke stoot voelde ze elke centimeter van mijn pik en hapte ze naar adem. Plots zag ik aan de andere kant van de fietsenstalling iemand lopen. Blijkbaar waren we zo in elkaar opgegaan dat we niet door hadden dat er nog iemand terug was gekomen en zijn fiets kwijt moest. Door de toch wat slechte verlichting kon ik niet precies zien wie het was. Snel besloot ik mijn hand op Zoey haar mond te leggen om haar gekreun en gehijg wat te dempen. Even leek het alsof ze verstijfde van de schrik vermoedelijk had zei ook gezien waarom ik plots een hand op haar mond had gelegd. Echter bleef ik diep in haar doorstoten en hervatte ze waar ze mee bezig was. Toen we weer alleen waren of ik ten minste niemand meer zag. Haalde ik mijn hand weer van haar mond. O god wat was dat fout en geil zei ze. Zou ze ons gezien hebben zou ze gezien hebben hoe ik hier genomen wordt hoorde ik haar zeggen tussen het gekreun door. Volgens mij genoot je alleen maar meer toen je dacht dat je betrapt kon worden. Veel langer ging ik dit niet volhouden de spanning die zich de hele avond al had opgebouwd de fantasie van mijn buurvrouw die uit kwam. Haar heerlijke pijpkunsten van daarstraks en nu zat ik met mijn pik diep in haar terwijl we zojuist misschien wel betrapt waren door iemand. Nee de hele situatie deed mijn zaad borrelen. Klaarkomen was er alleen nog niet bij ik wou haar niet hier nu al vol spuiten. Ik trok dan ook mijn pik terug en stopte deze weer met wat moeite omdat die nog steeds kei hard was weg in mijn broek. Trek je broek op en geef je topje aan mij. Gedwee luisterde Zoey en zo stond ze zonder topje met haar borsten ontbloot in de fietsenstalling. Je weet waar je je shirtje kan ophalen zei ik terwijl ik wegliep.

Geschokt bleef ze staan natuurlijk wist ik wel dat ze hier van genoot door haar reactie van net. Ze hield er dus wel van om opdrachten te krijgen en de kans om betrapt te worden maakte haar ook geil. Nou dit was een perfecte opdracht vond ik zelf. Ze moest nu half naakt naar mijn appartement zien te komen. En als ze geen zin had in een uitleg of vreemde blikken moest ze dit ook ongezien doen. Gelukkig voor haar was het zaterdagnacht dus echt druk zal het niet zijn maar ja er hoeft maar 1 persoon je tegen te komen en de rest weet het natuurlijk ook. Net nadat ik binnen was hoorde ik al de bel gaan. natuurlijk stond Zoey voor mijn deur wat kom je doen slet vroeg ik haar. Volgens mij ligt mijn topje hier zei ze met een geile blik in haar ogen. Met een ruk trok ik haar naar binnen en duwde de deur achter haar dicht. Terwijl ze in mijn gang stond nam ik haar nog eens goed in mij op. Haar blonde haren waren al iets verwilderd en haar make-up was al wat minder perfect als in de club. Een klein beetje uitgelopen mascara haar lippenstift zat nog wel verrassend goed. Met op haar wangen de slijm en zaad resten van mijn lul. Door haar keiharde tepels die op haar borsten priemde wist ik dat ze nog steeds ontzettend geil was. En anders had haar onderdanige en haast smekende blik dat wel verraden. Als jij je topje terug wil dan moet je die verdienen. Geil als dat ze was reageerde ze direct door te zeggen dat ik alles met haar mocht doen. Weet wat je zegt slet nu kan je nog terug zei ik wijzend naar de deur. Nee hoe je me neukte net en die kleine opdracht waren zo geil ik ben al tijden niet meer zo aangepakt. Als jij het zeker weet volg me dan naar de woonkamer. Braaf kwam ze achter mij aan en toen ik plaats nam op de bank keek ze mij vragend aan. Trek je kleren uit en leg je handen in je nek. Onder mijn toeziend oog schopte ze soepel haar schoenen uit stroopte sensueel haar broek naar benden en draaide zichzelf nog even om terwijl ze verleidelijk ook haar lichtblauwe string uit trok. Vervolgens ging ze recht voor mij staan met haar handen in d’r nek en kon ik haar hele lichaam goed bekijken. Wat een prachtig lichaam had ze precies zoals ik verwacht had. Haar borsten waren stevig en perfect rond en na controle bleken ze nog echt ook. Haar buik was strak mooie slanke armen en benen en een bil partij waar ik gewoon op moest slaan zo heerlijk. Ik greep haar van achterlangs bij haar borsten en kneedde deze stevig. Het was haast niet tegeloven maar haar tepels werden nog harder. Onverwachts gaf ik een lichte duw ze viel voorover richting de bank en ving zichzelf op met haar handen. Perfect gebukt stond ze en ik ramde mijn vingers diep in haar kut. Zeiknat was ze en het kutvocht droop dan ook langs mijn vingers en haar benen naar beneden.

Terwijl ik haar zo heerlijk vingerde en een prachtig uitzicht had op haar billen en bolle kut voelde ik dat het teveel werd. schokkend kwam ze klaar op mijn vingers nadat ze weer wat op adem gekomen was gaf ik haar de opdracht om naar mijn slaapkamer te gaan. achter in de kledingkast had ik een mandje met attributen die ze moest pakken en neerleggen op de salon tafel. Netjes legde ze de verschillende speeltjes neer.

Als eerste deed ik de blinddoek bij haar om en maakte ik haar handen vast met de handboeien achter haar rug. Dit was al een geweldig gezicht. Ik begeleide haar naar de eettafel en duwde haar voorover. Onverwachts sloeg ik hard met de zweep op haar billen en ze gilde het uit van schrik. Bij de 2e klap telde ze automatisch ze had vast verwacht dat het stopte bij een klap of tien nee ik ging door. Net zolang tot ze het echt niet meer trok. Ze trilde op haar benen en haar billen waren roder dan rood. Uitgeteld lag ze voorover op mijn eettafel haar billen brandend. En als beloning had ik verkoelende ijsblokjes. Ze genoot van mijn behandeling en het laatste ijsblokje duwde ik in haar kut. Lang had haar warme grot niet nodig om het ijsblokje te laten smelten. Ze had de kans gehad om weg te gaan dus nu was ze van mij en dat merkte ze maar al te goed. Toen ze eenmaal wat was bijgekomen maakte ik haar handboeien weer los en deed haar blinddoek af. Was dat het nou zei ze uit dagend hier hield ik wel van ik wist dus dat ze veel kon hebben. Ondanks dat ze net de zweepslagen haast niet meer aan kon had ze zichzelf snel herpakt. Strak keek bleef ik dan ook in haar uitdagende ogen kijken gaf haar een platte hand in haar gezicht en spuugde op haar wang. Is dit wat je wil slet zei ik terwijl ik haar overmeesterde ik duwde haar terug plat over de tafel en hield met 1 hand haar armen op haar rug. Terwijl mijn andere arm zich om haar keel sloot en ik mijn pik diep bij haar naar binnen ramde kon ze geen kant op. Bij elke stoot nam ik opnieuw bezit van haar en het enige wat ik haar zachtjes hoorde zeggen was ja neuk je sletje en neuken deed ik. Ruw ramde ik mijn pik steeds harder en dieper bij haar naar binnen wetende dat ik nog vaker zou gaan genieten van mijn buurvrouw..

Genoten van mijn verhaal lees ook mijn andere verhalen of voeg mij toe op snapchat (Virtualgrey2021) als jij opzoek bent naar een meester. De ruimte wil geven aan je diepste verlangens, onderdanige gevoelens, nieuwsgierig bent of gewoon een praatje wil maken.
Trefwoorden bij dit verhaal: Buurvrouw, Pijpen, Sm, Spanking, Suggestie?
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

De Opvoeding Van ... - 4Door: Subtammy
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bondage, Pijpen, Slikken, Vastgebonden,
"Ergens schrik ik wakker van, alleen heb ik geen idee waarvan. Langzaam word ik wakker en besef ik waar ik ben en wat er gisteren is gebeurd. Mijn cel is schemerig en ik kan net de emmer en en de deur zien. Wat is er gisteren met me gebeurd, ik wil he..."
22-05
8.7
Jongen In Bondage - 1Door: Alain
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Bdsm, Bondage, Eerste Keer, Gangbang, Gay, Meester, Opdracht, Slaaf, Vastgebonden,
"Online ben ik in contact gekomen met een meester. Ik heb aangegeven dat ik open sta voor bondage, vernedering, alle vormen van sex, maar geen bloed of pis. Ik ben slank en 24 jaar en lekker als zeg ik het zelf. Hij vroeg mij of ik zin heb aan een paa..."
22-05
9.3
De Opvoeding Van ... - 3Door: Subtammy
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bondage, Meesteres, Pijpen, Slet, Sletje, Vastgebonden,
"Als de deur dicht slaat lig ik daar weer helemaal alleen. Ik probeer om mij heen te kijken maar zie niet veel anders dan de muren, dan gaan alle lichten uit en zie ik boven op het plafond de film starten. Meesteres Melissa zit op een stoel en kijkt r..."
22-05
8.9
Hete Zomer - 9Door: NickSchrijvers
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: 17 Jaar, Anaal, Bdsm, Biseksueel, Bondage, Neef, Nicht, Trilei, Trio, Vastgebonden, Zomer, Zweep,
"Vrijdag waren zowel Ben als Carmen flink afgeleid voor wat er die avond zou gaan gebeuren. Hoewel Ben al die tijd de zelfverzekerdheid zelve was geweest, was het idee dat hij vanavond een trio ging beleven dusdanig opwindend, dat hij die dag zijn aan..."
21-05
9.5
Jan Gaat Het ... - 24Door: Bisexjan
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Dieren, Gay, Honden,
"Ik pakte mijn tas en sleepte mezelf naar de badkamer. Heerlijk onder de douche en al mijn gaten en kieren schoonmaken en nu gebruikte ik wel de anaaldouche. Handdoeken voor de grijp en ik begon mezelf weer op te maken. Terwijl ik bezig was, kwam doc ..."
20-05
8.8
Slaaf N Bij ... - 2Door: Slaaf N
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Meesteres, Opdracht, Slaaf,
"Dag 5 Als ik van mijn werk kom wil ik geen tijd verliezen. De timer en de filmopname worden gestart. Ik laat mijn broek zakken en begin er aan. Ik zal vandaag maar geen gekke dingen proberen, om mislukkingen te voorkomen. Ik weet e..."
19-05
8.0
Nadi's Leven - 31Door: Riba Sova
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Bdsm, Biseksueel, Buren, Piercing,
"We zijn nu twee dagen op de camping en het is heerlijk en alhoewel ik gewend ben om de hele dag naakt rond te lopen is dat hier toch anders. Naakt zijn onder naakte mensen geeft een groter gevoel van vrijheid. Wel merk ik dat ik in het begin wat beki..."
18-05
9.3
Eva Krijgt Een LesjeDoor: Secret Lover
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: 18 Jaar, Maagd, Zwanger,
"Eva is een 18 jarige meid, die na veel problemen op school is gestopt met studeren. Ze heeft vrijwel geen vriendinnen en heeft geen idee wat voor werk ze wil gaan doen. Haar ouders zijn rijk en eigenlijk is ze gewoon een verwend prinsesje, die alles ..."
17-05
8.9
De Familie Ontvoering 1Door: Nico De Bouwvakker
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: , Familie, Luier, Ontvoerd, Plas, Plassen,
" Kutwijf Wat een onzin, dacht ze nu echt dat ik geilde op haar zusjes Laat ik me even voorstellen ik ben Nico, een 24 jarige Roemeense man die werkt in de bouw, normaal lichaam met een pik van 18 cm in stijve toestand, waar ik mi..."
23-05
8.7
Slavin Vera - 24Door: Slavinvera
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bdsm, Cuckold, Cuckolding, Gebruikt, Groepsex, Meester, Meesteres, Slavin,
" Aangezien mijn verhalen een serie verhalen zijn, raad ik je wel aan om bij het begin te beginnen. Hier stel ik mezelf voor en beschrijf ik mezelf. Mocht je nog even terug willen lezen hoe ik, of andere personen eruit zien, dan kan je mijn profielp..."
16-05
8.8
Wandeling Met MeesteresDoor: Mindswitch
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Femdom, Meesteres, Natuur, Slaaf,
" Dit zijn twee delen van mijn verhaal. Als ik tijd heb schrijf ik een vervolg. Geniet ervan... Toen hij probeerde op zijn richtingaanwijzer aan te zetten, zette Dani l per ongeluk zijn ruitenwisser aan. Als hij zenuwachtig was gingen ..."
15-05
9.1
Het Object - 9Door: Virtualgrey2021
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Buitensex, Onderdanig, Pijpen,
" Aller eerst bedankt en veel plezier bij het lezen van mijn verhaal. Ik ben Jay en nadat ik hier al meerdere verhalen heb gelezen besloten mijn eigen te schrijven. Tips en feedback zijn dan ook zeer gewenst Is jouw hart sneller gaan kloppe..."
15-05
8.5
Klik hier voor meer...