63.253 Gratis Sexverhalen
Klik hier voor meer...
Datum: 13-05-2024 | Cijfer: 9.4 | Gelezen: 10536x
Lengte: Zeer Lang | Lezers Online: 0

Het Begin Van Een Bizarre Week

Na hun vertrouwelijke onderonsje kruipt Catherina alweer snel in haar rol als Domina.

"Het is tijd voor jou en Jos om jullie straf te ondergaan, vanwege het klaarkomen in de latex slip zonder mijn toestemming." spreekt zij streng tegen haar.

Zij draagt Sara op om zich samen met Jos naar de BDSM-zolder te begeven, aldaar moeten zij zich uitkleden en dan compleet naakt geknield op haar wachten.

Wanneer Catherina de BDSM-zolder een tijdje later binnenstapt, kijken Jos en Sara hun ogen uit...

Catherina is slechts gekleed in een leren bodystocking met lage uitsnijding waardoor haar borsten, enigszins door de pasvorm omhoog gedrukt, uitdagend op de voorgrond treden.
Verder draagt zij een zwarte panty en eveneens zwarte, hooggehakte pumps waarmee zij klikklakkend over de laminaatvloer op hen afloopt.
Met haar opgestoken zilvergrijze haren ziet zij er in deze outfit op z'n zachts gezegd heel Dominant en tegelijkertijd ontzettend sexy uit, in zo'n outfit hebben zij haar nog nooit gezien.

Catherina laat zwijgend twee paar kettingen met lederen polsboeien vanaf het plafond naar beneden zakken, die zij vervolgens om de polsen van zowel Sara als Jos vastmaakt.

Hierna laat Catherina de kettingen weer omhoog takelen, totdat het punt is bereikt waarop Sara en Jos met hun armen wijd uit elkaar naar boven gehesen, nog maar net met hun voeten op de grond kunnen staan.

Zo staan de beide studenten met ongeveer een meter of twee onderlinge tussenafstand, naast elkaar in het vrije midden van de zolderruimte.

Catherina neemt plaats achter de houten lessenaar en wacht dan geduldig de komst van Bettine en haar studenten af.

Niet veel later betreedt Bettine de zolderkamer met een eveneens naakte Peter en Noor in haar kielzog, net als Catherina is ook zij in een soortgelijke outfit gestoken welke haar mollige figuur heerlijk strak afkleedt.

Bij binnenkomst zien ze Jos en Sara met de rug naar hen toe in de ketenen hangen en Catherina een eindje verderop achter de lessenaar staan.

Noor ziet Sara en Jos nu voor het eerst zonder kleding, ze kijkt verlekkerd naar het slanke figuur van Jos met zijn heerlijk strakke bolle kontje.

Tegelijkertijd wordt haar aandacht getrokken naar het naakte, flink gespierde lijf van Sara, haar blik glijdt vanaf haar brede schouders tot aan haar smal toelopende heupen met de strakke bilpartij en haar sterke benen met mooi gevormde kuiten.

Sprakeloos en compleet onder de indruk van haar atletische torso bekijkt Noor bewonderend het afgetrainde lijf van Sara.

Ook Peter is danig onder de indruk van Sara's naakte lijf...dat van Jos had hij vannacht al uitgebreid bekeken en richt nu ook zijn volle aandacht op haar.

Een gevoel van jaloezie kan hij maar nauwelijks onderdrukken wanneer hij zijn gespierde body met dat van haar vergelijkt en ziet dat zij beslist niet voor hem onder doet, integendeel...

Bettine laat Peter en Noor geknield in het zicht van Sara en Jos voor hen op de grond plaatsnemen.

Terwijl Bettine zich aan de zijde van Catherina voegt, kijken Peter en Noor naar de kleine, maar mooi gevormde borsten met de vooruitstekende tepels op het indrukwekkende lijf van Sara.

Daarna zakken hun blikken verder af naar het duidelijk zichtbare sixpack dat ze heeft en vervolgens naar de gladgeschoren venusheuvel met haar opvallend grote kittelaar, die als een miniatuurpiemeltje boven tussen de schaamlippen uitsteekt.

De rillingen lopen bij Peter en Noor over de rug, beiden raken enigszins opgewonden van deze aanblik.

Sara voelt zich letterlijk bekeken, het maakt haar meteen weer onzeker, met dank aan haar ex die zich altijd met afgunst over haar gespierde lijf uitliet...

Ze richt haar blik strak vooruit om hen maar niet in de ogen te hoeven kijken en vraagt zich vertwijfeld af hoe ze nu over haar denken.

Aansluitend wordt ook Jos aan de heimelijke inspectie van Peter en Noor onderworpen.

Noor hoeft zich niet met veel fantasie in te spannen om Jos ook als meisje te kunnen zien, wanneer ze zijn bijna onbehaarde lijf, zijn mooie benen en zijn vriendelijke, zachte uitstraling met vrouwelijke trekjes ziet...

En ook nog eens gezegend met een prachtige piemel, niet groot, maar zeker niet te klein.

Ook Peter, nog steeds enigszins verward door de onverwacht lekkere, biseksuele nacht die hij met Jos doorbracht kijkt stiekem bewonderend naar zijn naakte lijf.

Dan verbreekt Catherina achter hen plotseling de serene stilt die er tot nu toe in de zolderruimte heerste.

"Jos en Sara staan hier om hun straf te ondergaan vanwege hun ongehoorzaamheid gistermiddag." begint ze.

"Terwijl jij Noor, van Sara een massage kreeg met aansluitend een hoogtepunt, bereikte Sara tegelijkertijd ook een hoogtepunt in haar latex dildoslip die zij de gehele dag van mij moest dragen."

"Zonder mijn toestemming." voegt ze eraan toe.

Noor kijkt Sara ondertussen met een verbaasde blik aan, dit had zij op dat moment helemaal niet in de gaten gehad...

Ondertussen voelt het voor Sara enorm vernederend nu Peter en Noor van Catherina horen dat zij gisteren een dildoslip had gedragen en er ook nog in klaar is gekomen...

"En Peter..." vervolgt Catherina, "...toen Jos jou na je massage je klaar had gepijpt, heeft hij zich teruggetrokken op zijn kamer, heeft zichzelf vervolgens afgetrokken en is ook klaargekomen in zijn dildoslip."

"Zonder mijn toestemming." voegt ze er weer aan toe.

Ook Jos voelt zich nu enorm vernederd en voelt hoe de meewarige blikken van Noor en Peter op zijn lijf gericht staan.

"Nu vraag ik jullie beiden, wat is gezien jullie ervaringen met Meesteres Bettine een gepaste straf voor Jos en Sara?"

"Zweepslagen." klinkt het bijna gelijktijdig uit de mond van Peter en Noor.

"En als jullie de straf zelf mogen bepalen?" vraagt Catherina hierop.

Peter en Noor kijken elkaar verbaasd aan en draaien zich om naar Catherina, die daarop de volgende beslissing maakt;

"Jij mag je bezighouden met het straffen Jos." stelt Catherina die hierbij Peter aankijkt.

"En jij Noor, jij houdt je bezig met Sara." vervolgt ze tegen haar.

"Ga jullie gang, kies jullie eigen methode uit, wij observeren en grijpen in mocht dat nodig zijn." besluit zij.

Weifelend staan Peter en Noor vanuit hun geknielde houding van de grond op en lopen dan eerst een beetje schuchter en ongemakkelijk om Sara en Jos heen.

Peter begeeft zich vervolgens naar een metalen rek met diverse soorten zwepen en pakt er een strokenzweep uit, hij vermoedt dat Jos nog niet eerder met een zweep bewerkt is en weet uit ervaring dat deze beslist niet de pijnlijkste van allen is.

Als hij zich achter Jos opstelt en zijn aantrekkelijke, haast vrouwelijke lijf voor zich ziet, gaan zijn gedachten uit naar afgelopen nacht en voelt Peter zich bijna schuldig om hem te moeten gaan pijnigen.

Maar tegelijkertijd is hij de vernedering, waarbij de zwakkere Jos na hun worsteling uiteindelijk bovenop hem zat en hem daarbij in bedwang wist te houden, nog niet vergeten...

Dit trekt hem alsnog over de grens en haalt ferm uit...

Met een harde pets striemen de lederen stroken zich spreidend uit over de rug van Jos die zijn ogen dichtknijpt en weet de pijn ervan nog vrij makkelijk te verbijten, voor het eerst in zijn leven maakt hij kennis met een zweep...

Telkens opnieuw haalt Peter uit en geeft Jos de opdracht bij iedere slag hardop mee te tellen, 12 slagen voor de 12 letters van het woordje ongehoorzaam.

Hoewel de pijn in eerste instantie flink mee leek te vallen, merkt Jos dat het nu toch wel heftiger aan begint te voelen.

Bij elke slag lijkt de pijn een stukje toe te nemen, zeker wanneer de reeds rood gestriemde huid opnieuw een slag op dezelfde plek te verduren krijgt wat met een strokenzweep meer regel dan uitzondering is.

Pets!... "10!!" roept Jos kermend uit bij de tiende slag.

Pets!"11!!!" schreeuwt hij nu bijna.

Pets! "12!!!" Aaaaah!! Krijst Jos pijnlijk met tranen in zijn ogen...

Peter stapt bij hem weg en hangt de strokenzweep weer op zijn plek aan het rek, vervolgens pakt hij een flesje massageolie dat er vlak in de buurt staat en keert weer terug naar Jos.

Hij gaat vlak achter hem staan, giet wat olie in zijn handpalm en smeert daarop de gepijnigde rug van Jos er voorzichtig mee in.

Zijn geoliede handen glijden zacht wrijvend en strelend over de achterkant van Jos die hierdoor de pijn langzaam maar zeker voelt wegtrekken, het zachte masseren voelt uitermate heerlijk aan op zijn lijf.

Dit heeft als bijkomend effect dat Jos ten overstaan van iedereen een erectie begint te krijgen, zijn kleine piemel groeit gestaag uit tot een stijve penis.

Tot grote hilariteit van Catherina, Bettine en Noor hangt Jos met een vooruitstekende lul beschaamt en voor zijn gevoel vernederd voor hen in de boeien, veroorzaakt door de nazorg van Peter.

Noor vernederd Sara

Nu is het de beurt aan Noor om zich bezig te houden met Sara.

Geïmponeerd door haar gespierde lichaam loopt Noor een rondje om Sara heen, terwijl ze tijdens het lopen haar hand over Sara's lijf laat glijden.

Ze glijdt met haar hand over haar stevige schouders, over haar gespierde armen, over haar stevige borsten met de puntige tepels, over haar buik met het sixpack, haar venusheuvel, tussen haar benen en ten slotte over haar strakke bilpartij.

Een rilling trekt door het lijf van Sara, het windt haar op hoe sensueel Noor met haar hand over menig intiem deel van haar lichaam glijdt en haar lijkt te bewonderen.

Maar net als Peter vindt ook Noor het vreselijk moeilijk om Sara te moeten straffen na hun gezellige en geile onderonsje tijdens de massage van gistermiddag.

Het liefst zou zij op dit moment met Sara het bed in willen duiken, met haar willen stoeien en haar heerlijke lijf ontdekken, haar grote klit likken...haar kut op de hare drukken en dan zalig tegen elkaar aanrijden.

Maar dat gebeurt later deze week nog wel, ze moet eerst haar opdracht vervullen om haar te straffen.

Noor beseft dat zij als slanke jongedame alles uit de kast zal moeten halen om zo'n sterke meid als Sara met zweepslagen te kunnen breken, gezien haar fysieke gesteldheid zal zij een veel hogere pijngrens hebben dan Jos.

Een straf met een strokenzweep is hier niet toereikend, ze besluit het over een totaal andere boeg te gooien...vernedering is het sleutelwoord.

Daarop pakt Noor uit het metalen rek met de zwepen een kort rijzweepje welke ruiters ook meestal gebruiken.

Met het rijzweepje op haar vlakke hand tikkend, loopt zij al keurend weer een aantal rondjes om Sara heen en gaat dan voor haar staan.

Dan blikt ze even opzij naar de stijve penis van Jos, ze strekt haar arm uit en houdt het rijzweepje tegen de onderzijde van zijn stijve penis aan en duwt deze een stukje omhoog...

"Hmmm... Wat een pracht-lul…”

"Ik heb geruchten gehoord over je voortijdige zaadlozingen, daar moet snel iets aan gebeuren."

“Aangezien Peter en ik toch boven jullie staan, neem ik Jos deze week van je over en houd ik mij 's avonds bezig met zijn orgasme-controle." merkt ze op terwijl zij haar gezicht weer richting Sara draait en haar daarbij doordringend in de ogen staart.

"Ik heb hiervoor zo mijn eigen methodes." grijnst Noor.

Sinds de massage van gisteren weet Noor dat Sara ontzettend gesteld is op haar lustsletje Jos en bekijkt nu Sara's reactie op haar gemene opmerking.

Hoewel Sara's maag zich bijna omdraait van jaloezie bij de gedachte dat Noor deze week Jos van haar afpakt en zal gaan gebruiken voor haar eigen lusten, laat ze nauwelijks iets merken.

Weer loopt Noor met het rijzweepje op haar vlakke hand tikkend uitdagend om Sara heen.

"Weet je Sara, vroeger wilde ik als jong meisje dolgraag op paardrijles." begint ze haar te vertellen.
"Het leek mij ontzettend geil om zo'n groot beest tussen mijn benen te hebben en onder controle te houden."
"Helaas hadden mijn ouders het geld er niet voor om mij te laten lessen..." verzucht Noor.
"Maar nu ik je zo voor mij in de takels zie, heb ik maar weinig fantasie nodig om jou als een wilde, ongetemde merrie te zien die nog moet leren zich te laten berijden door een amazone zoals ik."

Terwijl Noor dit zegt laat zij de takels met de boeien waarin Sara met haar armen in hangt naar beneden zakken.

"Op je handen en knieën." klinkt het kort maar duidelijk uit de mond van Noor.

Sara doet wat Noor van haar verlangt en zet zich op handen en knieën voor haar op de grond.

Direct daarop zet Noor zich over Sara heen, gaat op haar rug zitten en klemt haar dijbenen tegen haar lijf, ze grijpt haar stevig bij de schouders beet, ze tilt haar onderbenen omhoog en laat de wreef van haar voeten bovenop de strakke bilpartij van Sara rusten.

Met haar volle gewicht zit zij nu met haar inmiddels vochtig geworden kut platgedrukt op de rug van Sara, ze geeft haar een ferme tik in de zijde met het rijzweepje; "Vooruit, beweeg je kreng." sneert ze.

Kruipend zet Sara zich in beweging, met korte kneepjes in haar linker- of rechterschouder maakt Noor haar duidelijk welke kant ze op moet gaan en laat haar een flink grote ronde over de zolder kruipen.

Peter en Jos kijken met opengevallen mond naar dit zeer opwindende schouwspel, de aanblik van de mooie Noor die de eveneens naakte, atletische Sara als paard gebruikt en zich naakt op haar rug door haar de zolder rond laat rijden, laat hun penissen keihard worden.

In het voorbijgaan ziet Sara hun opgewonden mannelijkheid en hiermee voelt voor haar de vernedering compleet.

Heupwiegend zit Noor met meedeinende borsten op de licht schommelende rug van Sara die haar schijnbaar moeiteloos mee lijkt te zeulen.

Noor geniet zienderogen nu zij Sara 'als haar paard' tussen haar benen heeft en in bedwang houdt, de kut van Noor is van opwinding kletsnat geworden en zij schuurt er ondertussen geil mee over Sara's gespierde rug.

Tijdens de tweede ronde is zij hierdoor zo opgewonden en geil geraakt dat zij halverwege de rit spontaan op de blote rug van Sara klaarkomt.
Zwaar zuchtend en kreunend verwerkt zij haar orgasme en laat Sara daarop halthouden.

Noor plaatst haar voeten weer op de grond en beweegt zich over de rug van Sara naar voren, ze gaat ter hoogte van haar schouders zitten en maant haar vervolgens rechtop te gaan staan.

Sara spant haar beenspieren aan en met enige krachtinspanning komt ze met Noor op haar schouders langzaam overeind, automatisch grijpt ze naar de bovenbenen van Noor om te voorkomen dat ze van haar af valt.

Eenmaal rechtop voelt Sara de drijfnatte kut van Noor in haar nek drukken.
Tikkend met het rijzweepje tegen Sara's zijde dwingt Noor haar richting de houten lessenaar te lopen, van waarachter Catherina en Bettine al de hele tijd haar actie bewonderenswaardig observeren.

"Ik zei het je toch, er schuilt een venijnig meesteresje in haar..." fluistert Bettine tegen Catherina.

Als Sara met Noor op haar schouders voor de lessenaar staat, geeft Noor haar de opdracht Catherina te bedanken voor haar straf en laat haar ter een kniebuiging maken terwijl zij stevig op haar schouders blijft zitten.

Met haar allerlaatste krachten weet Sara aan deze opdracht te voldoen...met kaarsrechte rug laat zij zich door haar benen zakken en knielt zij op één knie voor Catherina.

Wanneer zij weer overeind gekomen is, laat Noor haar opnieuw een kniebuiging maken, maar nu op haar andere knie, dit is loodzwaar voor Sara die nu echt uitgeput raakt van de inspanning die ze hiervoor moet leveren.

Na nog een aantal kniebuigingen vindt Noor het welletjes en laat Sara weer op handen en knieën op de grond zakken waarna zij van haar schouders afstapt.

Noor gaat dan achter Sara staan en bukt zich voorover, ze voelt met haar rechterhand tussen de benen van Sara en constateert dan in het bijzijn van allen hardop;

"Zo geile slet, je bent gewoon kletsnat daar beneden...vond je het stiekem zo lekker om met mij op je rug en schouders de zolder rond te moeten gaan?"
"Goed dat ik het weet, je blijft voorlopig nog even mijn favoriete ongetemde merrie de komende dagen!"

Zonder Sara nog een blik waardig te keuren loopt zij weer naar Peter en Jos toe, terwijl Sara compleet uitgeput en totaal vernederd voor Catherina en Bettine op de grond zit.

Berichtje van Wilma

Tegen het einde van de middag besluiten Catherina en Bettine de leiding over Sara en Jos voor de komende avond en nacht aan Peter en Noor over te dragen.

Beiden worden even door hen apart genomen waarbij ze duidelijke instructies krijgen over de manier waarop ze Jos en Sara die avond mogen behandelen.

Noor moet zich bezighouden met de orgasme controle van Jos, Peter wordt gevraagd later op de avond alleen even de gemoedstoestand bij Sara te checken na haar vernedering van vandaag.

De volgende ochtend zullen ze aan Bettine en Catherina verslag moeten uitbrengen.

De dames zelf zijn van plan om, voor het eerst sinds het overlijden van hun echtgenoten, weer eens een bezoek te brengen aan de Gelderse BDSM vereniging welke die avond ook een ledenvergadering houdt.

De maandelijkse contributie hiervoor hadden zij destijds stilzwijgend door laten lopen, ondanks dat beiden na de dood van hun man er zelf niet meer naar toe gingen.

Een klein stemmetje in hun binnenste weerhield hen ervan het lidmaatschap te beëindigen, wie weet ooit...

Nu het zo onverwacht goed gaat met hun inwonende en onderdanige studenten, hebben ze de stap gezet om het een en ander weer op te gaan pakken en maken zich klaar voor de korte trip naar Zutphen.

Beiden zijn benieuwd of ze er nog oude bekenden tegen het lijf zullen lopen of om er misschien potentiële nieuwe contacten op te doen.

Wanneer de vier studenten na het vertrek van hun Meesteressen zich samen naar boven begeven om hun kamers op te zoeken, pakt Noor duidelijk in het zicht van Sara, Jos bij de schouder beet op het moment dat hij haar kamer in wil gaan.

Jos wilde graag samen met Sara deze bizarre dag doornemen en vragen hoe zij zich nu voelt, hij had oprecht medelijden met haar toen ze door Noor vanmorgen zo vreselijk vernederd werd.

"Niet zo snel Jos, jij gaat nu met mij mee." klinkt het daadkrachtig uit Noor's mond.

"Ik heb nog het een en ander met je te uit te voeren."

Sara kijkt met grote ogen naar Noor, ze kan er met haar hoofd niet bij hoe iemand, die eerst zo aardig en bijna als een vriendin op haar overkwam, zich zo als een blad aan de boom kan omdraaien.

Terwijl Noor met Jos gedwee achter zich aan haar gastenkamer binnengaat, verdwijnt ook Peter zwijgend in zijn kamer en staat Sara ten slotte in haar eentje op de overloop.

'Hoelang zullen deze vernederingen nog door blijven gaan?' vraagt zij zich vertwijfeld af.
Verdrietig en met een bezwaard gevoel stapt ook zij haar kamer binnen, kleedt zich uit en stapt eenzaam in haar bed.
Ze kan wel janken...

Het liefst zou zij nu haar koffers willen pakken en stilletjes vertrekken, opgeven...en de vernederingen van vandaag ver achter zich te laten.

Hoewel de tranen achter haar oogleden branden houdt zij zich sterk.
Ze checkt haar mobiel en ziet zuchtend dat Wilma haar voor de zoveelste keer een berichtje heeft geappt...

'Hey Sara, ik wil gewoon even weten hoe het met je gaat, ik mis je zo...'

'Het spijt mij verschrikkelijk voor wat er gebeurd is, kan het helaas niet terugdraaien, maar wil graag weer met je in contact komen.' schreef ze.

Wat een volhouder...ze wil het berichtje meteen weer verwijderen maar bedenkt zich op het laatste moment.
Sara heeft ontzettend de behoefte om haar kut-gevoel met iemand te delen en besluit haar nu toch maar terug te appen.
'Hey Wilma, het gaat wel redelijk met me, voel mij vandaag alleen ontzettend kut...' typt ze terug.

Niet veel later klinkt er de welbekende ping en krijgt Sara antwoord van Wilma.

'Oh meid, ik kan met geen pen beschrijven hoe ontzettend blij ik ben dat je eindelijk op mijn appjes reageert.'

'Wat naar dat jij je zo rot voelt, zal ik bij je langskomen?'

'Waar woon je nu in hemelsnaam?'

Nu Sara dit berichtje leest zou ze eerlijk gezegd niets liever willen, maar het gaat haar te snel...Wilma zal veel meer uit de kast moeten halen om haar vriendschap Überhaupt nog terug te kunnen winnen.

'Ik zou je binnenkort wel weer willen ontmoeten maar ik ben er nu nog niet helemaal klaar voor.' appt ze eerlijk terug.

'Het is voor mij nog te vroeg om alles uit te praten, maar ik beloof vanaf nu app-contact met je te houden.'

Enkele ogenblikken later verschijnt het hoopvolle antwoord van Wilma.

'Wat heerlijk dat je in ieder geval weer app-contact met mij wil hebben.'

'Ik had gehoopt op meer, maar dit is voor mij al een heel goede start.'

Sara leest het berichtje van Wilma en voelt zich al wat minder ellendig, misschien wordt het onderhand toch tijd om haar te vergeven en samen de draad weer proberen op te pakken.

Zuchtend legt ze haar mobiel weer naast zich neer, voor nu even klaar mee.

Haar gedachten dwalen af naar Jos die vanavond nog haar kamer binnen wilde stappen, het lieve schatje, wat zou zij het heerlijk hebben gevonden om tegen hem aan te kruipen en troost te zoeken na deze vernederende dag.

Wat zou die geile Noor nu op dit moment met hem doen? Vraagt ze zich jaloers af.
Zou ze er inmiddels achter zijn gekomen dat hij zalig kan beffen?
Misschien is zij onderhand al meerdere keren klaargekomen op zijn mond...
Wie weet heeft zij Jos inmiddels bovenop zich getrokken, ligt hij nu tussen haar benen geklemd en dwingt ze hem nu langdurig te neuken zonder in haar klaar te mogen komen.

Hoe zou zij dit dan bij hem aan gaan pakken?
Zij had toch zo haar eigen methodes?

Onbewust glijdt haar rechterhand al een tijdje heerlijk strelend over haar venusheuvel en niet veel later ligt Sara met de benen wijdt zich uitgebreid in bed te vingeren.

Haar gedachten zijn bij de mogelijke gebeurtenissen welke zich in de kamer naast haar voltrekken, vol afgunst heeft ze een beeld voor zich, van Noor met Jos bovenop haar, die zwoegend tussen haar benen zijn best moet doen om niet klaar te komen...

Als bliksemslag bij heldere hemel komt Sara daarop spontaan klaar, schokkend en krioelend met haar rug over de matras vingert zij zich naar de zevende hemel.

Peter checkt bij Sara

Plotseling zwaait de deur open en stapt Peter onverwachts naakt haar slaapkamer binnen.
Hij knipt het licht aan en ziet Sara in volle glorie op bed liggen vingeren.

Sara schrikt zich een ongeluk en trekt razendsnel de dekens over haar heen, hopelijk is het hem ontgaan dat ze haar hand bij haar kut had...

"Kun je niet even kloppen?" vraagt Sara verontwaardigd.

"Waarom zou ik?" is daarop zijn wedervraag.

"Oh ja... je staat boven mij, even vergeten..." antwoord Sara cynisch terug.
"Wat kom je hier eigenlijk doen?"

"Ben je op zoek naar een andere gewillige neukslet, nu jouw Noor zich op dit moment bezighoudt met Jos?" bijt Sara hem toe terwijl ze haar dekens tot strak onder haar kin naar zich toetrekt.

"Moet ik nu ook met mijn benen wijdt voor je klaar gaan liggen zoals Noor dat altijd voor je doet?"

Peter glimlacht, hij gaat vlak naast Sara op de rand van haar bed zitten.

"Dat klinkt wel heel erg aantrekkelijk, maar nee, daarvoor ben ik hier nu niet." antwoord Peter geruststellend.
"Ik wilde alleen maar even checken hoe het nu met je gaat, je hebt het vandaag behoorlijk te verduren gekregen onder Noor,"
"En ik maakte mij zorgen om je, misschien was het vandaag allemaal net iets te veel van het goede."

Sara kijkt Peter recht in de ogen, meent hij dit nou werkelijk of wordt dit de opmaat naar een volgende vernedering?

Peter kan haar gedachten wel raden, "Dit meen ik serieus." zegt hij dan.
"Je voelt je nu ontzettend door Noor vernederd hé?" vraagt hij haar.

Sara knikt en zwijgt, de tranen wellen weer op in haar ogen.

"Begrijpelijk, Noor kan echt een venijnige bitch zijn als zij er de opdracht voor krijgt zoals vandaag." gaat Peter verder.
"Zij heeft mij nog niet zo gek lang geleden op exact dezelfde wijze als jou vernedert onder toezicht van Bettine, toen ik een straf kreeg wegens ongeoorloofd masturberen." en valt dan even stil.

Nieuwsgierig kijkt Sara nu naar Peter, wat probeert hij haar nu te vertellen?

"Het grote verschil tussen jou en mij tijdens die vernedering, is dat jij het fysiek tot het einde toe wist vol te houden met Noor op je schouders en ik destijds totaal niet..." legt hij haar uit.

"Ik ben vandaag behoorlijk onder de indruk geraakt van jouw spierkracht en eigenlijk een beetje jaloers vanwege het feit dat je waarschijnlijk veel sterker bent dan mij." biecht hij eerlijk op.

Weer valt er even een stilte...

"Misschien samen eens een krachtmeting doen?" stelt Sara hem nog een beetje schuchter voor.

"Goed plan, dan komen we er vanzelf wel achter wie er van ons tweeën sterker is." antwoord Peter haar glimlachend.
"Het lijkt mij overigens een hele leuke uitdaging om een potje intensief met je te kunnen worstelen." besluit hij.

Sara voelt zich gecomplimenteerd door Peter, fijn dat er toch wel meer mannen zijn zoals Jos, die zich niet storen aan haar gespierde uiterlijk maar er zich er op een positieve manier over verwonderen.

Opnieuw valt er even een ongemakkelijke stilte...

"Mag ik?" vraagt Peter terwijl hij de rand van de dekens onder haar kin voorzichtig vastpakt.

Sara twijfelt even, maar laat hem vervolgens toch de dekens langzaam van haar aftrekken, nieuwsgierig geworden naar wat hij van haar wil...

Peter bekijkt gefascineerd naar haar indrukwekkend gespierde body als hij de dekens half van haar weggetrokken heeft, hij ziet dat Sara met haar hand nog steeds bij haar vagina zit, de geile slet...

Hij doet net of hem dit niet interesseert, hij wendt zijn blik van haar kruis af en streelt met een hand verkennend over haar bovenarm en bevoelt haar harde biceps.

Vervolgens plaatst hij zijn hand plat op haar buik en glijdt ermee over haar sixpack en ten slotte over haar kleine, maar stevige borsten waarvan de tepels door zijn strelingen meteen hard worden en in de lucht priemen.

Sara ziet ineens de groeiende erectie bij Peter tussen de benen en is er daardoor meteen van overtuigd dat hij haar oprecht bewonderd.

Peter, die nog steeds op de rand van het bed zit, trekt zijn benen op en schuift zichzelf, liggend op zijn zijde en tegen Sara aankruipend, spontaan bij haar in bed.

Terwijl hij met één hand zijn hoofd ondersteund en Sara onderzoekend aankijkt, blijft hij onafgebroken met zijn andere hand over haar borsten en tepels strelen.

Sara voelt zich opnieuw vochtig worden en zonder dat Peter het in de gaten heeft, begint zij zichzelf weer te vingeren.

Noor moest eens weten dat Peter nu met een stijve bij haar in bed ligt, tja... Karma is a bitch.

Na een tijdje wordt Sara zo ontzettend geil door het rustgevende gestreel van Peter over haar borsten en door haar eigen vingeren, dat zij hem vanuit het niets plotseling bovenop zich trekt.

Ze spreidt haar benen uit elkaar en laat zich, door een compleet overrompelde Peter die nu bovenop haar ligt, heerlijk penetreren.

Als vanzelf glijdt de besneden penis van hem moeiteloos in Sara's zeiknatte hete gleuf, heerlijk diep zakt hij daar in weg.

Even blijft hij stilliggen en geniet in alle rust van Sara's strakke, warmvochtige grot die zich op dat moment heerlijk om zijn penis sluit.

Als Peter haar uiteindelijk begint te neuken, vouwt zij haar benen stevig om zijn heupen, beweegt deze dan met hem mee of remt hem er juist mee af...en bepaalt zo zelf het tempo waarin zij zich door hem laat neuken.

Peter steekt ondertussen zijn handen onder de schouders van Sara door en steunend op zijn ellenbogen richt hij zich iets van haar op om haar goed in de ogen te kunnen kijken.

Sara kreunt van genot en voelt zich door hem begeert wat haar alleen nog maar geiler maakt.

Zijn keiharde pik voelt zalig aan in haar kletsnatte, hete grot en laat hem daarmee een tijdlang heerlijk diep in haar door stoten.

Sara slaat haar armen strak om hem heen en klauwt van puur genot haar scherpe nagels pijnlijk in zijn rug waarop Peter luid kermend haar nog ruwer en sneller begint af te neuken.

Ze voelt in Peter een zielsverwant, ze zijn beiden dominant, hij over Noor, zij over Jos en willen daarom eigenlijk niet aan elkaar toegeven...

Beiden willen tijdens deze neukpartij de volledige controle en de leiding niet door de ander uit handen laten nemen...

Sara probeert met Peter tussen haar benen geklemd zich om te rollen om zo bovenop hem terecht te komen, iets wat Peter juist uit alle macht probeert te voorkomen.

Als twee vechtende, wilde, dominante dieren, het alfa-mannetje tegen het alfa-vrouwtje, rollen ze vervolgens geil grommend en stevig in elkaar verstrengelt over het grote bed, waarbij Peter zijn uiterste best moet doen om zijn stijve lul niet uit haar samenknijpende kut te laten glijden.

Ondanks dat dit toch enkele malen gebeurt, weet Peter hem er telkens weer opnieuw snel in te duwen.

Minutenlang rollebollen ze al neukend en worstelend over elkaar heen op de dikke, verende matras totdat Sara het uiteindelijk toch nog van hem wint en met zijn pik diep in haar gestoken bovenop hem zit waarop ze hem heerlijk geil begint af te rijden.

Beiden hijgend, zwetend, kreunend, elkaar overal stevig vastgrijpend en bloedgeil door deze onverwachte, hete stoei en neukpartij zitten samen al heel snel tegen een orgasme aan.

Sara knijpt al wippend haar kutspieren samen om zijn keiharde lul als ze hevig op hem klaarkomt en Peter op dat moment met een luid gekreun al zijn sperma met volle kracht uitbundig in haar schiet.

Uitgeput na dit geweldige orgasme laat Sara zich languit bovenop Peter zakken, ze verstrengelt haar benen in de zijne, vouwt haar armen om hem heen en in deze stevige greep waarin hij zich niet meer kan bewegen, begint ze spontaan met hem te tongen.

Peter ligt machteloos vast onder haar gespierde lijf, maar beantwoord gulzig al haar tongzoenen, hij is geïmponeerd door de kracht en het gemak waarmee Sara hem uiteindelijk onder zich heeft weten te krijgen, ondanks zijn uiterste krachtinspanningen waarin hij geen meter aan haar had toegegeven.

Een ding is nu wel duidelijk... bij een toekomstige worstelpartij met deze wilde tijgerin zal hij het zeker van haar gaan verliezen...de gedachte alleen al maakt hem opnieuw bloedgeil...

Noor pikt Jos in

Op het moment dat Noor met Jos haar kamer binnentreedt, sleurt ze hem aan zijn arm naar haar bed en duwt hem er achterwaarts op.

"Uitkleden." klinkt het kort terwijl zij de deur achter zich in het slot gooit.

Gehoorzaam doet Jos snel wat van hem gevraagd wordt, Noor heeft met haar actie van vanmorgen met Sara diepe indruk op hem gemaakt en enige angst bij hem ingeboezemd.

Als Noor voor het bed gaat staan en zich voor hem uitkleedt, ziet ze Jos z'n slappe piemel onder hem hangen en zijn angstige blik op haar gericht staan.

Hoewel ze hiervan geniet, weet ze dat zijn angst in dit geval een zeer slechte raadgever is... Die piemel moet uiteindelijk straks wel stijf worden en gaan presteren.

Terwijl Jos haar gespannen aan blijft staren, pakt zij vanachter haar hoofd haar lange bruine haren bijeen en bind deze in een paardenstaart met een elastiekje bij elkaar.
Die strak naar achteren getrokken haren van Noor geven haar nog een veel strengere en dominantere uitstraling dan ze al had...

Geheel naakt kruipt Noor bij Jos op het bed die, inmiddels ook geheel uitgekleed, gespannen afwachtend op zijn rug is gaan liggen waarbij zijn penis slap en lusteloos op zijn buik rust.

Noor kijkt beteuterd naar het zielige gevalletje, een orgasme controle kan ze hiermee niet uitvoeren.

Ze besluit hem eerst op zijn gemak te gaan stellen, want anders gaat het hem niet worden, vreest ze.

Noor gaat in kleermakerszit naast Jos zitten en begint zachtjes met haar hand over zijn been te strelen, bij de eerste aanraking geeft hij meteen een schrikreactie maar blijft daarna verder stil op zijn rug liggen.

"Je bent bang voor mij, hé?" klinkt haar retorische vraag.

Jos knikt angstig, maar doet er verder het zwijgen toe.

"Ik heb vanmorgen waarschijnlijk een behoorlijke indruk op je gemaakt met de vernedering van Sara en dat zit je dwars hé?" vraagt ze hem indringend.

Weer knikt Jos, maar gooit er dan plotseling uit;

"Ik snap niet hoe en waarom je haar zo gemeen hebt kunnen behandelen, wat heeft ze je aangedaan?"
"Ik dacht dat wij het zo goed met elkaar konden vinden, zo onderling met ons vieren!"

Noor slaakt even een diepe zucht...

Om Jos gerust te kunnen stellen zal zij hem datgene moeten gaan vertellen waar eigenlijk nog te vroeg voor is.

"Luister Jos, je zult het waarschijnlijk niet geloven wat ik je nu ga vertellen..." begint ze nu met een opvallend zachtere stem.
"Het vernederen van Sara moest ik in opdracht van Meesteres Cathy en Bettine uitvoeren en dat heeft mij geestelijk meer pijn gedaan dan Sara die het gelaten moest ondergaan."

"Hoe bedoel je dat?" onderbreekt Jos haar.

"Ondanks onze korte kennismaking van gisteren ben ik zeer op Sara gesteld geraakt, er was duidelijk een klik tussen ons en weet inmiddels dat zij een van mijn beste vriendinnen had kunnen worden." antwoord Noor hem.

Jos onderbreekt haar opnieuw; "Had kunnen worden?"

Noor knikt en legt uit;

"Na die vernedering van vanochtend schat ik zo in dat ze mij niet meer moet...zeker niet nu ik jou vanavond en voor de rest van de week ook nog eens bij haar weggenomen heb."
"Maar ook dit is in opdracht van jullie Meesteres."

"En hiermee is het nog lang niet voorbij, morgen volgt er waarschijnlijk weer zo'n dag als vandaag en zijn jij en Sara opnieuw aan de beurt."

"Ik zal dus op het einde van deze week echt alles op alles moeten zetten om het weer goed met haar te kunnen maken en hoop van harte dat zij mij kan vergeven voor wat ik haar heb aangedaan en voor datgene wat er nog staat te gebeuren..."

"Maar ik beloof je hierbij plechtig dat ik dit ook ga doen, al moet ik in het bijzijn van iedereen het Sara op mijn knieën smeken..."

Jos is na het aanhoren van Noors uitleg al minder angstig voor haar geworden.

Hij begrijpt maar al te goed dat zij en Peter weinig andere keuze hebben dan te gehoorzamen, anders worden ze zelf ook afgestraft.

Noor merkt tegelijkertijd aan Jos dat hij nu al veel minder gespannen is.

Ze besluit nog een klein stukje van de sluier rondom deze bizarre week op te lichten om zijn vertrouwen terug te winnen.

"Alles is volgens een vooropgezet plan, bedacht door Meesteres Cathy en Bettine, welke Peter en ik op jullie moeten uitvoeren." legt ze verder uit.

"Zoals Meesteres Cathy vanmorgen al zei, wil ze jullie in deze week zoveel mogelijk BDSM-ervaringen op laten doen zodat jullie dan op een soortgelijk niveau komen te staan als wij, want ze zijn duidelijk iets van plan met ons vieren."
"Bij ons werd het in één jaar allemaal geleidelijk opgebouwd, maar ook Peter en ik hebben in die tijd elkaar soms tot op het bot moeten vernederen en pijnigen onder leiding van Meesteres Bettine..."
"Ik kan mij dus heel goed voorstellen dat het voor jullie nu geestelijk moeilijk bij te benen valt." besluit Noor begripvol.

Ze kijkt Jos nu even onderzoekend aan, de angst uit zijn ogen is verdwenen nu hij iets meer over de achtergrond van dit alles te weten is gekomen, maar hij vraagt zich wel af wat Meesteres Cathy en Bettine dan met hun vieren van plan is te gaan doen...

"Genoeg gepraat, we moeten nodig aan de slag." glimlacht Noor naar Jos terwijl ze zijn slappe piemel beetpakt en hier even mee heen en weer schudt.

De orgasme controle van Jos

Noor besluit om op haar knieën boven het gezicht van Jos plaats te nemen zodat hij haar alvast wat kan opwarmen.
Ze houdt zich vast aan de bovenrand van het hoofdeinde van haar bed en laat zich dan op zijn gezicht zakken.
Zodra Jos haar schaamlipjes op zijn mond voelt drukken begint hij er meteen overheen en tussendoor te likken, net als bij Sara gaat hij hierbij instinctief te werk.

Noor sluit haar ogen, gooit haar hoofd achterover in haar nek en begint te kreunen.

"Hmmm, jáááh... dit voelt heel lekker, ga door... hmmm... jáááh..." steunt ze zachtjes mompelend voor zich uit.

Haar schaamlipjes en haar klitje zwellen al vrij snel op vanwege het heerlijke gevoel dat de tong van Jos bij haar tussen de benen teweegbrengt.

Jos zuigt en likt afwisselend op en over haar opzwellende schaamlipjes en begint er dan zo ongeveer mee te tongzoenen.

Noor vindt het zalig en vraagt zich verbaasd af hoe een jongen die pas zelf ontmaagd is en nog geen ervaring met meisjes heeft, haar zo heerlijk lekker kan beffen...
Ze voelt hoe hij met zijn tong plotseling in haar binnendringt, dit geeft zo'n lekker stimulerend gevoel dat haar kut ervan begint te prikkelen.
Steeds vaker dringt hij met zijn tong bij haar naar binnen waarbij hij deze steeds wat dieper in haar neukgaatje probeert te steken.

Dan zuigt Jos zich met zijn mond vast op haar natte schaamlippen en zuigt er lekker op, de zilte smaak van Noors kutvocht dat hij daarbij naar binnen krijgt, streelt zijn tong...

'hmmm, wat proeft zij daar heerlijk...'

Vervolgens beweegt Jos zijn tong over haar kittelaar en likt er dan met korte, razendsnelle bewegingen overheen, Noor krijgt hierdoor het gevoel dat ze bijna gek wordt van genot.

Ze krijgt het er bloedheet van en kleine zweetdruppeltjes parelen langs haar voorhoofd, onrustig beweegt ze haar onderlijf heen en weer op zijn gezicht.

Jos gaat ondertussen onverstoorbaar door met het likken van haar heerlijke kletsnatte vagina...hij voelt aan dat zij nu bijna klaarkomt.

Uit puur genot klauwt Noor haar nagels vast in de bovenrand van het hoofdeinde van het bed, ze bijt op haar onderlip en knijpt haar ogen dicht als zij plotseling een orgasme voelt opkomen.
Een vurige warmte trekt plotseling door haar heupen en onderbuik, zij siddert en rilt over haar hele lijf... en dan komt Noor huiverend klaar op de zalig beffende mond van Jos.

"Ohw.. jaaah, Oh ik kom!... Oh ik kom!! Oooh!! Aaah!! Jaaah!!" roept Noor luid door haar kamer terwijl zij schokkend haar eerste orgasme beleeft door toedoen van de onervaren Jos.

Hijgend en puffend stapt Noor van Jos zijn kletsnat geworden gezicht af en gaat weer naast hem op het bed zitten, het lag totaal niet in haar bedoeling om zelf lekker klaar te komen...
Ze wilde alleen maar even heerlijk opgewarmd worden om daarna, met een goed vochtige vagina, zich intensief met hem bezig te kunnen houden.

Maar dit was zo verbazingwekkend lekker dat ze er geen moment aan dacht om tijdig te stoppen...wat een natuurtalent...
Van hem gaat ze vaker gebruik maken, neemt zij zich meteen voor.

Ze richt haar blik hoopvol op zijn voormalige slappe piemel die tot haar grote opluchting is veranderd in een keiharde, rechtopstaande penis.

Om verder geen tijd meer te verliezen stapt ze ter hoogte van zijn liezen over Jos heen en gaat dan op haar knieën met haar kletsnatte kut vlak boven zijn harde paal zitten.

Jos is tijdens het likken van haar zalige grotje ontzettend opgewonden geraakt, het laatste beetje angst voor Noor is hierdoor als sneeuw voor de zon verdwenen, hij wil nu niets liever dan dat Noor zich bovenop hem laat zakken en zijn stijve pik diep in haar natte kut laat verdwijnen.

Noor is dit echter geenszins van plan, ze laat zich inderdaad bovenop hem zakken maar zodra haar vagina in aanraking komt met zijn penis, buigt zij hiermee zijn harde paal naar voren totdat deze plat op zijn buik komt te liggen.

Nu zit Noor bovenop Jos, met zijn stijve lul languit tussen haar natte schaamlippen en zijn onderbuik geperst.

Met een enigszins teleurgestelde blik kijkt Jos haar aan.

"Als je mijn kut in wil, zul je eerst moeten leren presteren." merkt Noor streng op, "Je moet jezelf kunnen beheersen om niet voortijdig klaar te komen."
"Op dit moment ben je mij het neuken niet waard." klinkt het vernederend.
"We beginnen vanavond eerst maar eens met simpel droogneuken..."
"Zodra je voelt dat je bijna gaat komen waarschuw je mij, begrepen?!" sist ze venijnig tegen Jos die schuchter knikt.

Ze buigt zich licht over hem naar voren, plaatst haar beide handen met gespreide vingers op zijn borst en beweegt dan haar met natte kut van voor naar achteren over zijn keiharde pik.

Jos voelt daarbij de doorkomende stoppeltjes van haar gladgeschoren venusheuvel heerlijk over zijn lul schuren, een extra lekker gevoel in combinatie met de glibberige, opgezwollen schaamlipjes.

'Dus dit is droogneuken?' vraagt hij zich in zichzelf af,

"Ik snap niet wat hier droog aan moet zijn...' terwijl hij de slurpende en soppende geluidjes daar beneden hoort.

Hij gluurt tussen Noors armen en benen door over zijn borst naar beneden en kijkt dan recht tegen haar venusheuvel aan met daaronder zijn penis met ontblote eikel, die heerlijk gevangen zit tussen haar sappige schaamlippen.

Het is een ontzettend geil gezicht om haar soppende gleuf van voor naar achter over zijn harde staaf te zien glijden en het schuren van haar stoppeltjes voelt erg lekker aan...

Nee, het voelt heerlijk aan...zalig zelfs... "Hmmm...oooh...aaah" kreunt hij genietend.

"Oh shit, ik ga bijna komen!" waarschuwt hij Noor.

"Huh?! Merkt Noor verbaasd op.
"Nu al??"

Ze weet dat deze manier van droogneuken heerlijk geil voor hem aan moet voelen, zelf vindt ze het overigens ook zalig, maar om er nu al zo snel van klaar te kunnen komen?

Zonder enige aarzeling handelt ze direct, waarop ze haar gespreide vingers op zijn borst samenknijpt en zo met haar lange scherpe nagels pijnlijke groeven over zijn borstkas te trekt.

"Aaaauuuwww!!!" schreeuwt Jos het uit van de pijn...

Vrijwel meteen valt de aandrang om klaar te komen bij hem weg en concentreert hij zich alleen nog maar op de pijn in zijn borstkas, de stijfheid van zijn penis neemt hierbij zienderogen af...

Gemeen grinnikend bekijkt Noor zijn door pijn vertrokken gelaat.

Ze voelt intussen zijn penis onder haar vagina verslappen, ze spreidt haar vingers weer uit over zijn borstkas en zet zichzelf met haar heupen weer in beweging.

Jos kijkt ondertussen naar Noor en moet daarbij toegeven dat het wel een prachtige, mooie slanke meid is om te zien...en het voelt heerlijk om haar zo lekker dominant bovenop je te hebben...

Zijn pik zwelt onmiddellijk weer op nu hij haar zo bekijkt en haar welgevormde borsten boven zich heen en weer ziet wiegen tijdens haar schuivende bewegingen over zijn penis.

Tijdens deze tweede ronde houdt Jos het al een heel stuk langer uit, hij leert zichzelf te concentreren op een bepaalt punt op bijvoorbeeld het plafond, waar hij minutenlang naar blijft staren.

Hierbij wordt hij even afgeleid en zakt het geile gevoel van die kletsnatte hete stoppelkut die van voor naar achteren over zijn penis schuift, even naar de achtergrond weg.

Dit lijkt hem een flink aantal keren aardig te lukken, maar dan uiteindelijk helaas...

De combinatie van het intens geile gevoel van het droogneuken en daarbij de mooie Noor bovenop hem zittend, wint het van zijn afleiding.

"Oh shit, ik ga weer bijna klaarkomen!" waarschuwt hij Noor voor de tweede keer.

"Wááát?" roept Noor verbaasd uit, "Alweer??"

Opnieuw klauwt ze haar nagels in zijn borst en knijpt haar vingers weer groeven trekkend over zijn borstkas samen, "Aaaauuuwww!!!" schreeuwt Jos het opnieuw uit van de pijn...

En weer valt de aandrang om klaar te komen plotsklaps bij hem weg en neemt de stijfheid van zijn penis af...

Dit ritueel weet Noor tot diep in de nacht vele malen met hem te herhalen en vol te houden.

Maar uiteindelijk vindt ze het wel welletjes, bij elke nieuwe poging om het orgasme van Jos langer uit te stellen ondervindt ze zelf ook steeds meer moeite om niet op hem klaar te komen...

Daarom besluit ze bij de allerlaatste poging zichzelf helemaal te laten gaan en komt al schuivend over Jos zijn keiharde pik razendsnel hevig kreunend klaar.

"Mag ik nu alsjeblieft ook klaarkomen, Noor?" vraagt hij opgewonden.

Jos heeft een zere buik gekregen, niet alleen omdat Noor de gehele tijd bovenop hem bleef zitten, maar ook vanwege het telkens moeten tegenhouden van zijn orgasme.

Hij moet voor zijn gevoel snel ejaculeren om de druk van de ketel af te kunnen halen...

"Miss Noor voor jou," verbetert ze hem snel,
"Ik ben niet je Meesteres maar wens wel respectvol door je aangesproken worden."
"En klaarkomen doe je maar op je eigen kamer, bij mij moet je dat eerst verdienen." sneert ze hem toe terwijl ze van hem afstapt.

Geil en tegelijkertijd teleurgesteld staat ook Jos op van het bed en wil zich naar zijn kamer begeven om zich daar heerlijk af te kunnen trekken.

Noor houdt hem vlak bij de deur nog even tegen en vraagt dan weer met een zachtere stem;
"Je maakt je nu nog steeds zorgen om Sara, nietwaar?"

Jos knikt, "Ze zal zich nu wel erg verdrietig en alleen voelen na zo'n vernederende dag als vandaag." zucht hij.

Noor legt haar hand op zijn schouder en fluistert dan;
"Misschien een schrale troost, maar kun jij je nog herinneren dat ik vanochtend op het eind van Sara's straf nog even tussen haar benen voelde?"

"Ja en dat was volgens mij wel het toppunt van vernedering voor haar." antwoord Jos met een sip gezicht.

"Misschien... Maar zij was daar op dat moment echt wel kleddertje nat..." vertrouwt ze hem dan glimlachend toe.
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

Marianne - 5Door: Tom5712
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Na afscheid van beide dames te hebben genomen ging ik gewoon naar huis de vaste routine, wat schoonmaken en naar bed. Donderdag avond naar Hannie... eens nadenken over de vragen aan haar, en wat hadden de meiden samen nog besproken,..."
27-05
8.6
Curvy Marit OntvoerdDoor: G.B.
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Dikke Billen, Dikke Tieten, Grote Borsten, Onderdanig, Ontvoerd, Spanking, Volle Vrouwen,
" u Dit verhaal heb ik als kettingverhaal samen met Marit geschreven. Zij schrijft vanuit de rol van Marit, ik vanuit de rol van Ruud u Ruud Het leukste van opwindend.net vind ik de reacties die je krijgt. ..."
26-05
8.7
Hete Zomer - 10Door: NickSchrijvers
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: 17 Jaar, Bdsm, Bondage, Latex, Neef, Nicht, Openbaar, Spanking, Trilei, Vastgebonden, Zomer, Zweep,
"Na een heerlijk geile trio, waarin Ben echt zijn fantasie n had zien uitkomen, was het lastig om de volgende keer te zorgen dat het minstens zo lekker zou zijn. Ben zijn denkvermogen werd dan ook flink aan het werk gezet, om iets te vinden wat ervoor..."
26-05
9.5
De Opvoeding Van ... - 5Door: Subtammy
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Meesteres, Pijpen, Slet, Sletje, Slikken,
"Als ik langzaam wakker wordt weet ik nu precies waar ik ben. Ik ben er nu al een paar dagen denk ik en wat dat betreft begin ik aan de situatie te wennen. Ik ga recht op zitten en merk dat ik ongelofelijk geil wakker ben geworden. Dit beangstigt me b..."
24-05
8.4
Nadi’s Leven - 32Door: Riba Sova
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Bdsm, Biseksueel, Piercing,
"We zitten op het terras van de camping en hebben het gezellig als Dythe strak tegen mij aan komt zitten en zegt, Ik hoop dat jullie nog lang hier blijven. Ik geef haar een moederlijke kus op haar voorhoofd en veeg een warme traan van haar wang. Julli..."
24-05
9.6
De Opvoeding Van ... - 4Door: Subtammy
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bondage, Pijpen, Slikken, Vastgebonden,
"Ergens schrik ik wakker van, alleen heb ik geen idee waarvan. Langzaam word ik wakker en besef ik waar ik ben en wat er gisteren is gebeurd. Mijn cel is schemerig en ik kan net de emmer en en de deur zien. Wat is er gisteren met me gebeurd, ik wil he..."
22-05
8.7
Jongen In Bondage - 1Door: Alain
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Bdsm, Bondage, Eerste Keer, Gangbang, Gay, Meester, Opdracht, Slaaf, Vastgebonden,
"Online ben ik in contact gekomen met een meester. Ik heb aangegeven dat ik open sta voor bondage, vernedering, alle vormen van sex, maar geen bloed of pis. Ik ben slank en 24 jaar en lekker als zeg ik het zelf. Hij vroeg mij of ik zin heb aan een paa..."
22-05
9.3
De Opvoeding Van ... - 3Door: Subtammy
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bondage, Meesteres, Pijpen, Slet, Sletje, Vastgebonden,
"Als de deur dicht slaat lig ik daar weer helemaal alleen. Ik probeer om mij heen te kijken maar zie niet veel anders dan de muren, dan gaan alle lichten uit en zie ik boven op het plafond de film starten. Meesteres Melissa zit op een stoel en kijkt r..."
22-05
8.8
Hete Zomer - 9Door: NickSchrijvers
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: 17 Jaar, Anaal, Bdsm, Biseksueel, Bondage, Neef, Nicht, Trilei, Trio, Vastgebonden, Zomer, Zweep,
"Vrijdag waren zowel Ben als Carmen flink afgeleid voor wat er die avond zou gaan gebeuren. Hoewel Ben al die tijd de zelfverzekerdheid zelve was geweest, was het idee dat hij vanavond een trio ging beleven dusdanig opwindend, dat hij die dag zijn aan..."
21-05
9.4
Jan Gaat Het ... - 24Door: Bisexjan
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Dieren, Gay, Honden,
"Ik pakte mijn tas en sleepte mezelf naar de badkamer. Heerlijk onder de douche en al mijn gaten en kieren schoonmaken en nu gebruikte ik wel de anaaldouche. Handdoeken voor de grijp en ik begon mezelf weer op te maken. Terwijl ik bezig was, kwam doc ..."
20-05
8.7
Slaaf N Bij ... - 2Door: Slaaf N
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Meesteres, Opdracht, Slaaf,
"Dag 5 Als ik van mijn werk kom wil ik geen tijd verliezen. De timer en de filmopname worden gestart. Ik laat mijn broek zakken en begin er aan. Ik zal vandaag maar geen gekke dingen proberen, om mislukkingen te voorkomen. Ik weet e..."
19-05
8.1
Nadi's Leven - 31Door: Riba Sova
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Bdsm, Biseksueel, Buren, Piercing,
"We zijn nu twee dagen op de camping en het is heerlijk en alhoewel ik gewend ben om de hele dag naakt rond te lopen is dat hier toch anders. Naakt zijn onder naakte mensen geeft een groter gevoel van vrijheid. Wel merk ik dat ik in het begin wat beki..."
18-05
9.3
Klik hier voor meer...