63.253 Gratis Sexverhalen
Datum: 13-05-2024 | Cijfer: 8.7 | Gelezen: 13827x
Lengte: Lang | Lezers Online: 0
Dit is het vervolg op: Chantal Neemt De Leiding
Chantal wordt heerlijk wakker, ze had lekker geslapen en voelt zich goed en zelfverzekerd. Haar oogjes gaan een beetje open en ze moet nog wat wennen aan het licht, naast zich hoort ze Stefan nog zachtjes snurken "mooi" denkt ze "die ligt nog lekker te slapen daar kan ik mooi gebruik van maken". Ze had de overname al een tijdje gepland en dus ook al het een en ander in huis gehaald, Chantal loopt vlug naar de kast en pakt een peniskooi, waar ze erg naar uit keek. Ze legt de spulletjes op bed en ze besluit nog even naar de wc te gaan voordat ze Stefan wakker gaat maken. Ondertussen zit ze te denken hoe ze dat zal doen, zal ze lief zijn en hem lekker wakker pijpen? Zal ze meteen zijn peniskooi om doen en hopen dat dat lukt voordat hij wakker is? Zal ze hem een tik tegen zijn ballen geven? en zo blijft ze nog even denken terwijl ze op de wc zit. Als ze klaar is schiet het haar opeens binnen. Zonder zich schoon te vegen loopt ze zo naar de slaapkamer, klimt over Stefan heen en zet haar kutje zo op zijn mond. "Goeiemorgen slaafje, je mag mij meteen proeven wat lief van mij he?" Stefan die inmiddels al wakker geworden was toen Chantal op hem kroop, voelt haar hele natte kutje over zijn kin en mond glijden, hij proeft duidelijk de smaak van haar plas die snel plaatsmaakt voor de lekkere smaak van haar poesje. Ondanks dat hij nog een beetje wakker moet worden en de smaak van haar plas toch nog wel sterk was, is hij meteen helemaal blij en in zijn hum, stiekem had hij hier toch ook wel lang van gedroomd, zijn pik staat ook stevig overeind.

Chantal geniet enorm van haar positie, haar poesje wordt lekker verwend en ze vindt het toch wel erg leuk om Stefan zo te gebruiken en te vernederen voor haar plezier. Het was haar ook opgevallen dat Stefan zijn pik al goed stijf overeind stond, tijd voor de volgende stap.

Na een minuutje of twee vindt Chantal het wel goed en gaat op Stefan zijn borst zitten. "Goed zo baby, daar had ik nou echt even zin in" Ze draait zich een beetje en pakt Stefans pik stevig vast "Hmmmm... lekker hoor slaafje, vind je het fijn als ik je stijve pikkie vast heb?" Stefan knikt en Chantal begint hem zachtjes af te trekken terwijl ze met een scheef glimlachje Stefan aankijkt. Ze gaat naast hem zitten en begint wat harder te trekken waar Stefan enorm van geniet. Ze gaat zo even door en wisselt dat af door hem af en toe even te pijpen, Stefan is lekker aan het genieten tot hij merkt dat hij bijna klaar gaat komen. Hij herinnert zich de regel dat hij dat niet zomaar mag klaarkomen en geeft Chantal een signaaltje. Chantal gaat rustig door en op het moment dat ze zijn pik voelt schokken en zijn ballen wat samentrekken stopt ze plots. Stefan kreunt "neeeeee Meesteres je was er ga door" Chantal kijkt hem lachend aan en zegt "Nee jongetje, jij rukt en komt al genoeg daar gaat wat verandering in komen. Dat pikkie en jouw orgasmes zijn van mij, is dat duidelijk?" "Ja Meesteres" stamelt Stefan uit die nog erg geil en gefrustreerd is. Chantal zit nog steeds tevreden te lachen en geniet flink van Stefans frustratie, ze zit naar zijn knoerharde pik te staren en vraagt zich af hoe ze die weer slap kan krijgen. Een pik stijf maken weet ze wel maar ze heeft nog nooit een pik slap moeten krijgen, ze denk even na en dan begint ze zachtjes tegen zijn ballen en pik te tikken. Ze ziet wat ongemak in Stefans gezicht maar er gebeurt verder niet veel, ze pakt zijn pik stevig vast in een hand en trekt hem wat opzij zodat zijn ballen goed blootliggen. Met haar andere hand flikt ze een vinger tegen een van zijn ballen aan, niet heel hard maar het is een degelijk tikje. Stefan schiet overeind en schiet met zijn handen naar zijn ballen

"AU!!" en kijkt een beetje geschrokken naar Chantal die inmiddels al lang had losgelaten. "O vond je dat niet leuk? Het heeft wel gewerkt zegt ze" terwijl ze ondertussen zijn slap wordende pik heen en weer schudt "Ik wilde je pikkie slap hebben, dus neem jij je basispositie maar aan". Stefan ligt eigenlijk al goed en doet gauw zijn handen boven zijn hoofd en vraagt zich af wat er gaat komen, hij hoort dat Chantal wat pakt en kijkt naar beneden. Hij ziet dat ze een peniskooi in haar handen heeft en is die kundig bij hem om aan het doen, "Zo" zegt ze terwijl ze het sleuteltje aan een ketting om haar nek hangt "Die is van mij en je mag pas vrij als ik dat wil en of nodig heb" gevold door een gemene lach.

"Ik wil koffie slaafje, ga dat eens regelen" zegt Chantal terwijl ze achterover op bed neerploft. "Ja Meesteres" zegt Stefan en hij staat op gaat naar beneden en begint zijn taak te doen ondertussen komt Chantal naar beneden en gaat met een grote glimlach op haar gezicht op de bank zitten, tevreden kijkend hoe Stefan voor haar aan het werk is. Hij komt aanlopen met twee koppen koffie, zet er eentje voor Chantal neer pakt de andere koffiekop met twee handen vast, zakt op zijn knieën en presenteert zijn koffie zoals in zijn regels beschreven. Chantal neemt de kop aan en spuugt erin "goed onthouden slaafje" ze zet de koffiekop, verbeterd door haar spuug, neer op tafel, staat op en pakt de hals- pols- en enkelboeien en doet deze weer om bij Stefan "kom maar lekker bij me op de bank zitten en rustig wakker worden". Ze drinken rustig hun koffie op en nemen lekker de tijd om wakker te worden, Chantal draagt hem op om een ontbijtje te maken waar ze samen van genieten.

Na het ontbijt en de koffie zijn er toch al gauw 1.5 - 2 uur verstreken en Chantal vindt het tijd voor een douche "Kom slaafje, we gaan even douchen want ik heb plannen vandaag" ze klikt een riempje aan Stefans halsband en loopt aan naar de douche, Stefan kruipt zo snel als hij kan met haar mee en merkt dat hij het eigenlijk wel heel fijn en leuk vindt om zo op handen en knieën door het huis te kruipen. Ook in de douche moet hij op zijn knieën blijven zitten. Chantal draagt hem op om haar te wassen en dat doet hij met al het plezier, zoals gewoonlijk kan hij het niet laten om haar sensueel bij haar borsten te pakken terwijl hij met de loofa haar afsopt ook bij haar poesje neemt hij lekker de tijd om wat te teasen. Chantal heeft dit door en ze wordt hier natuurlijk ook opgewonden van, eigenlijk vindt ze het heel lekker maar ze vindt het niet kunnen dat Stefan deze vrijheid neemt. "Dat is erg lekker slaafje maar ik ben hier de baas en je kan me proberen op te geilen maar dat komt je duur te staan" Stefan had deze reactie niet helemaal verwacht maar hij had ook meteen door dat hij dat misschien beter niet had kunnen doen.

"Als je me dan opgeilt moet je er ook maar wat mee doen" zegt ze en zet haar benen een beetje wijd en gaat over Stefan staan "je weet wat je moet doen baby". Stefan wordt hier toch wel blij van en begint haar lekker te likken terwijl hij onder haar zit, Chantal geniet goed maar wil hem nog steeds een lesje leren. Stefan heeft zijn mond op haar kutje heeft en is lekker met zijn tong bezig helemaal aan het genieten van haar heerlijke poesje. Chantal kreunt en pakt Stefan bij zijn haren, dit is voor Stefan een teken dat hij het goed doet en zorgt dat hij op deze manier door blijft gaan. Chantal die natuurlijk weer een plannetje heeft doet haar uiterste best om niks te laten merken en te doen alsof ze gewoon geniet van de heerlijke lik beurt die Stefan haar geeft maar zonder waarschuwing laat ze haar plas lopen terwijl Stefan zijn mond nog vol op haar poesje heeft. Ze pakt zijn hoofd steviger vast en drukt deze hard tegen haar kutje aan zodat alles goed in zijn mond loopt en zorgt ervoor dat Stefan nergens heengaat. Stefan voelt zij mond vullen met haar plas en blijft ondertussen goed doorlikken, zijn pik probeert duidelijk stijf te worden en het kooitje klemt goed om zijn pik waardoor dat niet gaat lukken. Inmiddels is zijn mond al snel helemaal gevuld en spuugt het via zijn mondhoeken uit. Chantal drukt nog een keer goed aan zodat Stefan echt nergens meer heen kan "nee sletje ik wil dat jij een goeie slok neemt, dan pas laat ik je los". Stefan had geen keus, hij zat echt klem en met een flinke klok slikt hij zo een hele mond vol weg "braaf, dat krijg je ervan als je me op gaat zitten geilen maar zo te zien vond je dit niet zo erg" zegt ze terwijl ze naar zijn opgesloten pikkie wijst. Stefan knikt ja terwijl hij een beetje verbijsterd naar beneden kijkt, meteen voelt hij een hand op zijn kin die zijn hoofd omhoogtrekt en Chantal spuugt hem in zijn gezicht "Woorden slaafje" zegt ze streng "ja Meesteres, dankjewel Meesteres" zegt hij gauw en word weer aangestuurd om verder te likken tot Chantal heerlijk klaarkomt. "ik ben klaar met douchen, ga jij jezelf nog maar even wassen en dan kom je zo naar beneden als je klaar bent".

Chantal is beneden klaar gaan zitten aan tafel, ze heeft een 3/4 strakke yoga broek aan, een strak T-shirtje en een paar hoge hakken. Op tafel heeft ze een vel papier klaargelegd met een pen erbij, op het papier staat een contract. Ze wil Stefan een contract laten tekenen waarbij hij zich volledig overgeeft en ten dienste stelt van haar. Chantal wordt helemaal opgewonden, nat en zeer enthousiast hoe meer ze Stefan klein krijgt en in haar macht.

Stefan komt inmiddels ook naar beneden, hij is helemaal onder de indruk van hoe ze gekleed is en voelt meteen het kooitje weer wat strakker zitten, enthousiast kruipt hij gauw naar haar toe en hij mag bij haar aan tafel komen zitten. Op het moment dat hij gaat zitten ziet hij het contract liggen "Nou jongetje ik heb de beslissing genomen dat je volledig in mijn dienst komt te staan en ik de baas ben over jouw leven. Ik wil dat je dit tekent" Stefan kijkt naar het contract en terug naar Chantal hij aarzelt even maar dat duurt niet lang en hij pakt gauw de pen en zet zijn handtekening eronder. Chantal pakt het contract en stopt het weg in een map, ze gaat weer naast Stefan aan de tafel zitten en geeft hem een zakje aan "beginpositie" zegt ze streng en Stefan zakt gauw op de grond op zijn knieën naast haar, Chantal zet haar linker voet op zijn schoot en zegt "pak maar wat er in het zakje zit en doe het bij me om" Stefan schud het zakje leeg in zijn hand en ziet een enkelbandje die hij een beetje klungelig bij haar omdoet, hij weet goed wat het betekend en schrikt er een beetje van, dat is ook precies waar Chantal op hoopte.

“Ik wil even de stad in wat dingetjes halen, misschien wat kleertjes kopen voor ons” zegt Chantal “ga je maar aankleden en ik wil dat je over 10 min klaar staat om te gaan” Stefan trekt gauw zijn gewone kleren aan en gaat klaar zitten bij de deur. Chantal neemt haar tijd en laat Stefan daar zo’n 5 minuten langer zitten dan nodig is. Ze komt bij hem staan en doen zijn halsband en polsboeien af “jouw kooitje en enkelboeien blijven mooi zitten slaafje, dan weet je in elk geval je plek nog als we in de stad zijn” Chantal heeft zich niet omgekleed, ze kijkt naar beneden naar haar voeten en zegt met een beetje een gemene lach “kijk, met deze korte yoga broek kan je mijn hotwife enkelbandjes goed zien”. Eenmaal in de stad is Chantal doelgericht en weet ze goed waar ze heen moet, ze is lekker kleren aan het shoppen. Stefan krijgt niet zoveel mee van wat ze koopt, hij moet elke keer buiten de winkel wachten en krijgt alleen maar een tas in zijn handen als Chantal naar buiten komt. Elke keer als ze weer van de ene winkel naar de andere lopen valt het Stefan wel op dat Chantal toch wel veel nagekeken word door mannen, hoe kan het ook anders, ze heeft een strakke broek aan waar haar billen heerlijk in zitten “zouden ze het enkelbandje zien?” vraagt Stefan zich af. Na een paar winkels gehad te hebben is Chantal klaar met shoppen “kom slaafje het is erg mooi weer gaan we even lekker op het terras wat drinken” De ober komt vragen wat ze willen drinken en voordat Stefan iets kan bedenken zegt Chantal al “ik wil graag een baileys met ijs en hij wilt een biertje”. En zo zitten ze lekker van het zonnetje te genieten op het terras en ze kletsen gewoon wat terwijl ze samen naar mensen zitten te kijken, wat ze graag samen doen. Op een gegeven moment vraagt Chantal “jij vind jongens ook wel interessant toch? Ik ben daar wel benieuwd naar, op wat voor types val je?” Stefan denkt even na en begint uit te leggen dat hij dat nog lastig vind om zomaar te zeggen, een pik vind hij vaak best wel geil, ook een mannenlichaam kan hij erg mooi en sexy vinden maar het gezicht van een man vind hij nog lastig om daar op die manier naar te kijken. “Ik denk omdat ik nooit op een romantische manier naar mannen heb gekeken dat ik dat nog niet zo goed kan plaatsen, ik heb wel eens met een man gezoend, misschien als ik op die manier er wat meer mee bezig zou zijn dat ik daar aan kan wennen?” voegt hij toe. Chantal begrijpt wel wat hij zegt “Ik wil dat je daar naar kijkt en ga maar eens aanwijzen als je een leuke jongen ziet” zegt ze giebelig, “Ja Meesteres” antwoord Stefan en begint zoekend naar de mensen te kijken. Zo zitten ze nog een tijdje op het terras, drinken nog een drankje en Stefan wijst af en toe een jongen aan waarbij hij twijfelachtig zegt dat hij dat wel een knap persoon vind, denkt hij.

Chantal begint langzaam wel een idee te krijgen maar heeft ook door dat hij het nog erg moet ontdekken en eraan moet wennen om zo naar mannen te kijken. Ze laat hem rustig af en toe iemand aanwijzen en zijn verhaaltje doen, ze vind het eigenlijk wel erg leuk om te horen en ze begint er af en toe wel bij te fantaseren, ze zou het niet erg vinden om Stefan eens met een man bezig te zien.

Het begint al wat later te worden en ze besluiten een restaurantje te zoeken. Als ze weer verder door de stad lopen blijft het Stefan opvallen dat Chantal toch wel wat meer blikken trekt dan normaal. Als ze in het restaurantje zitten gaat het een beetje hetzelfde als op het terras, Chantal besteld voor hem maar verder hebben ze het gewoon gezellig samen als stelletje en zijn ze lekker uitgebreid aan het dineren. Nu het al wat later is stelt Chantal voor om nog een barretje op te zoeken en lekker wat te gaan drinken, ze weet nog wel een leuke tent zegt ze. Ze neemt Stefan mee naar een bar, deze kent hij wel dit is een bar waar de seksuele geaardheid en genders wat vrijer mogen zijn, ze zoekt een tafeltje uit en gaan daar samen zitten. “Ga jij even wat te drinken halen slaafje, een baileys met ijs voor mij en je mag voor jezelf een biertje halen” Stefan staat gauw op en haalt de drankjes voor hun en gaat weer bij haar aan tafel zitten. Chantal begint weer over mannen en blijft erg nieuwsgierig naar het type man dat Stefan interessant vind. Als ze hun drankje weer ophebben krijgt Stefan weer de opdracht om nieuwe te halen, maar deze keer mag hij voor zichzelf niks halen, hij snapt niet zo goed waarom maar als hij terug komt bij de tafel word het hem snel duidelijk. “Nou jongetje” zegt Chantal “Ik ben wel benieuwd, ga jij maar eens de dansvloer op en als een man met je wilt dansen laat je dat toe, ok slaafje” Stefan aarzeld een beetje en krijgt een glimlach op zijn gezicht “Ja Meesteres” zegt hij weer netjes “Ik vind dit wel erg spannend en een beetje raar” met een nerveus lachje “dat weet ik baby maar ik wil toch dat je dit doet”

Stefan loopt aan en mengt zich tussen de dansende mensen. Chantal kijkt haar ogen uit en ziet dat er een best leuke jongen bij Stefan in de buurt komt. Stefan staat lekker op de muziek mee te bewegen en merkt dat de jongen vlak achter hem is komen te staan en mee staat te dansen “Is er nou een jongen met mij aan het dansen?” denkt hij bij zichzelf, precies op dat moment voelt hij de jongen tegen zich aandrukken gevolgd door 2 handen op zijn heupen. Stefan shrikt een beetje maar vind het eigenlijk ook wel leuk, vragend kijkt hij naar Chantal die met grote ogen en een flinke glimlach kijkt, ze knikt bevestigend naar hem. “ok” denkt hij “dit wilde ze dus zien, eigenlijk is het ook wel leuk en fijn” en laat zich meegaan in de muziek en met die jongen. De muziek word wat rustiger en de jongen draait Stefan om naar zich toe, ze kijken elkaar aan en de jongen en Stefan stellen zich aan elkaar voor, Mike heet hij. Mike pakt Stefan weer vast en gaat rustig en best een beetje intiem met hem op de muziek dansen. Ondertussen gaat Mike met zijn handen over Stefans lijf, Stefan merkt dat hij er best wel in opgaat en is er van aan het genieten. Ze kijken elkaar aan en in het zwoelen moment beweegt Mike zijn hoofd langzaam naar Stefan, hij beantwoord dit en voelt de tong van Mike in zijn mond schuiven, opeens staan de twee jongens elkaar innig te zoenen. Dit bevalt Stefan wel en als ze elkaar loslaten is Stefan best een beetje in een roes “Wauw” denkt hij “dit is net zo goed als met een vrouw zoenen”. Veel tijd om bij te komen krijgt hij niet, Mike kijkt hem aan en zegt “ik wil graag nog even met je doorgaan maar is dat niet jou meid” terwijl hij naar Chantal kijkt. Stefan draait zich om en ziet Chantal zitten, er is een jongen naast haar komen zitten en ze zijn flink aan het kletsen. Stefan blijft nieuwsgierig kijken en ziet dat Chantal een beetje aan het blozen is en erg giebelig “zou hij haar aan het versieren zijn” denkt Stefan en blijft naar Chantal staren. Ze heeft het duidelijk naar haar zin, Stefan blijft kijken, een beetje geschrokken maar merkt toch ook dat zijn pik er wel van begint te groeien, wat weer gauw gestopt word door het klemmen van zijn kooitje. Chantal kijkt even richting Stefan en ze ziet dat hij kijkt, ze lachen even naar elkaar en Stefan knikt. Chantal begrijpt genoeg en ze laat haar hand op het been van je jongen belanden, de aait hem en beweegt haar hand langzaam richting zijn kruis. Op het moment dat haar hand op zijn kruis komt duikt ze voorover en begint de jongen te zoenen, zonder aarzeling pakt de jongen Chantal vast en ze zitten daar uitgebreid met elkaar te tongen terwijl Chantal over zijn kruis aait. Als ze stoppen geeft de jongen zijn telefoon aan Chantal die daar vlug iets in typt, ze zoenen elkaar nog even voordat ze afscheid nemen en de jongen aanloopt. Stefan gaat gauw naar Chantal en gaat bij haar zitten “dat was erg geil om te zien slaafje, wat vond je ervan om zo met een jongen te dansen en hem te zoenen?” Stefan, die nog helemaal met zijn hoofd bij Chantal haar acties zit schrikt een beetje uit zijn roest en begin vol enthousiasme te vertellen over zijn ervaring maar is daarna toch wel erg benieuwd naar Chantals verhaal. Chantal verteld dat de jongen bij haar was komen zitten en ze had meteen aangegeven dat ze een vriend had, ze verteld dat de jongen haar enkelbandje had gezien en zo waren ze meer en meer in gesprek gekomen en had ze hem verteld van de nieuwe dynamiek die zij en Stefan hadden. De jongen had haar de suggestie gedaan dat als Stefans pikkie opgesloten zit en zij toch graag met een pik wilde spelen hij zich wel beschikbaar wilde stellen. Chantal had hier nog niet echt over nagedacht maar het was een leuke jongen en ze was een beetje nieuwgierig geworden wat hij in huis had dus was ze even met haar hand gaan voelen, toen ze voelde dat de jongen erg goed geschapen was kon ze het niet laten en dook vol op hem. “ik heb hem mijn nummer gegeven” zei Chantal “hij heet Rens”. Ze besluiten dat de avond wel spannend genoeg is geweest zo en ze gaan richting huis.

Onderweg naar huis zitten ze allebei nog na te genieten en kletsen veel over wat er gebeurd is in de bar. Chantal krijgt nog een paar appjes onderweg van Rens die het erg leuk had gehad met haar en hoopt dat ze elkaar vaker kunnen zien. Thuis aangekomen drinken Chantal en Stefan nog wat op de bank voordat ze samen weer lekker in bed gaan liggen, Stefan moet zijn elkeboeien omhouden tijdens het slapen en als hij lief is mag hij morgen misschien ook klaarkomen. Chantal wil eerst nog even goed verwend worden met de magic wand voordat ze weer lekker gaan slapen.
Trefwoorden bij dit verhaal: Biseksueel, Femdom, Suggestie?
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

Marianne - 5Door: Tom5712
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Na afscheid van beide dames te hebben genomen ging ik gewoon naar huis de vaste routine, wat schoonmaken en naar bed. Donderdag avond naar Hannie... eens nadenken over de vragen aan haar, en wat hadden de meiden samen nog besproken,..."
27-05
8.6
Curvy Marit OntvoerdDoor: G.B.
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Dikke Billen, Dikke Tieten, Grote Borsten, Onderdanig, Ontvoerd, Spanking, Volle Vrouwen,
" u Dit verhaal heb ik als kettingverhaal samen met Marit geschreven. Zij schrijft vanuit de rol van Marit, ik vanuit de rol van Ruud u Ruud Het leukste van opwindend.net vind ik de reacties die je krijgt. ..."
26-05
8.7
Hete Zomer - 10Door: NickSchrijvers
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: 17 Jaar, Bdsm, Bondage, Latex, Neef, Nicht, Openbaar, Spanking, Trilei, Vastgebonden, Zomer, Zweep,
"Na een heerlijk geile trio, waarin Ben echt zijn fantasie n had zien uitkomen, was het lastig om de volgende keer te zorgen dat het minstens zo lekker zou zijn. Ben zijn denkvermogen werd dan ook flink aan het werk gezet, om iets te vinden wat ervoor..."
26-05
9.5
De Opvoeding Van ... - 5Door: Subtammy
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Meesteres, Pijpen, Slet, Sletje, Slikken,
"Als ik langzaam wakker wordt weet ik nu precies waar ik ben. Ik ben er nu al een paar dagen denk ik en wat dat betreft begin ik aan de situatie te wennen. Ik ga recht op zitten en merk dat ik ongelofelijk geil wakker ben geworden. Dit beangstigt me b..."
24-05
8.4
Nadi’s Leven - 32Door: Riba Sova
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Bdsm, Biseksueel, Piercing,
"We zitten op het terras van de camping en hebben het gezellig als Dythe strak tegen mij aan komt zitten en zegt, Ik hoop dat jullie nog lang hier blijven. Ik geef haar een moederlijke kus op haar voorhoofd en veeg een warme traan van haar wang. Julli..."
24-05
9.6
De Opvoeding Van ... - 4Door: Subtammy
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bondage, Pijpen, Slikken, Vastgebonden,
"Ergens schrik ik wakker van, alleen heb ik geen idee waarvan. Langzaam word ik wakker en besef ik waar ik ben en wat er gisteren is gebeurd. Mijn cel is schemerig en ik kan net de emmer en en de deur zien. Wat is er gisteren met me gebeurd, ik wil he..."
22-05
8.7
Jongen In Bondage - 1Door: Alain
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Bdsm, Bondage, Eerste Keer, Gangbang, Gay, Meester, Opdracht, Slaaf, Vastgebonden,
"Online ben ik in contact gekomen met een meester. Ik heb aangegeven dat ik open sta voor bondage, vernedering, alle vormen van sex, maar geen bloed of pis. Ik ben slank en 24 jaar en lekker als zeg ik het zelf. Hij vroeg mij of ik zin heb aan een paa..."
22-05
9.3
De Opvoeding Van ... - 3Door: Subtammy
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bondage, Meesteres, Pijpen, Slet, Sletje, Vastgebonden,
"Als de deur dicht slaat lig ik daar weer helemaal alleen. Ik probeer om mij heen te kijken maar zie niet veel anders dan de muren, dan gaan alle lichten uit en zie ik boven op het plafond de film starten. Meesteres Melissa zit op een stoel en kijkt r..."
22-05
8.8
Hete Zomer - 9Door: NickSchrijvers
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: 17 Jaar, Anaal, Bdsm, Biseksueel, Bondage, Neef, Nicht, Trilei, Trio, Vastgebonden, Zomer, Zweep,
"Vrijdag waren zowel Ben als Carmen flink afgeleid voor wat er die avond zou gaan gebeuren. Hoewel Ben al die tijd de zelfverzekerdheid zelve was geweest, was het idee dat hij vanavond een trio ging beleven dusdanig opwindend, dat hij die dag zijn aan..."
21-05
9.4
Jan Gaat Het ... - 24Door: Bisexjan
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Dieren, Gay, Honden,
"Ik pakte mijn tas en sleepte mezelf naar de badkamer. Heerlijk onder de douche en al mijn gaten en kieren schoonmaken en nu gebruikte ik wel de anaaldouche. Handdoeken voor de grijp en ik begon mezelf weer op te maken. Terwijl ik bezig was, kwam doc ..."
20-05
8.7
Slaaf N Bij ... - 2Door: Slaaf N
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Meesteres, Opdracht, Slaaf,
"Dag 5 Als ik van mijn werk kom wil ik geen tijd verliezen. De timer en de filmopname worden gestart. Ik laat mijn broek zakken en begin er aan. Ik zal vandaag maar geen gekke dingen proberen, om mislukkingen te voorkomen. Ik weet e..."
19-05
8.1
Nadi's Leven - 31Door: Riba Sova
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Bdsm, Biseksueel, Buren, Piercing,
"We zijn nu twee dagen op de camping en het is heerlijk en alhoewel ik gewend ben om de hele dag naakt rond te lopen is dat hier toch anders. Naakt zijn onder naakte mensen geeft een groter gevoel van vrijheid. Wel merk ik dat ik in het begin wat beki..."
18-05
9.3